Sziasztok!
Tünde,
ne aggódj, én sem bírtam hosszan sétálni Mátéval, pedig előtte mindig mindenkit leköröztem a menetteljesítményemmel, mind távolság, mind sebesség tekintetében.
De hiába, a szervezetünk okosan van tervezve, és ilyenkor nyugalomra vágyik, különben lerobban.
Kajálás szempontjából most tényleg jeleskedik Máté
Megvallom azonban, hogy nagyon örülök neki, hogy még ennyi tej jut neki, mert így bármikor lebetegszik, akkor is elég, ha nem eszik mást mellette.
Dóri,
valóban nem semmi tortúra manapság egy építkezésbe belevágni, főleg, hogy ugyebár nem vagyunk milliomosok, pláne nem időben
De minden szempontból előnyösebb, mint lakótelepen lakni, az tény és való.
Én Dunaharasztin nőttem fel kertes házban, és mit ne mondjak, nem kicsit lettem depis a négy évnyi városi élet alatt. Le is fogytam 7 kilót a 45-ből
Ezért jöttünk vissza, amikor Máté 7 hetes volt, és ezért akarunk itt a környéken házat venni, mert ha valaki, én aztán megtapasztaltam a különbséget, de a kisfiamnak nem akarom megmutatni.
Aztán, ha úgy hozza a sors, és bejön a lottó ötös
, akkor építünk mi is egyet, valahol, egy messzi-messzi galaxis távoli spirálkarjának jelentéktelen kékeszöld bolygócskáján
:D:D:D
Ildi,
úúúristen, mekkora fiaid vannak
Szerintem én még általános alsóban is 18 kg voltam
:D:D:D
Egy ilyen bécsi szövetségben mi is szívesen benne lennénk, ha apa is úgy akarja, és nem zavarunk. Fiúk oda-vissza aludnának simán szerintem.
Ayse,
teljes mértékben aláírom, amit írsz, az apróbetűs részt is beleértve.
A személyiség tényleg csak akarat, és odafigyelés kérdése. Simán el lehet veszni a részletekben, de akkor ki foglalkozik az egésszel? Az is a miénk, még ha túl hosszúnak tűnik is néha.
Nagyon ügyes Andris, főleg, hogy így dumál
Lili nagyon nagy arc, jó, hogy ekkora szívet kapott életreszóló ajándékba
Tábli miatt ne fájjon a fejed, azért nem is szóltunk, mert tök jogos, hogy kikerültünk, hiszen már nem írunk a karikákhoz.
Fejfájáshoz: a páleszt én akkor próbáltam, mikor a legvadabbul fájt a torkom... hát, jobb nem lett, viszont egész napos hányingert nyertem vele
Vuduzok, az szerintem többet ér
Duda,
számtekzseni Nati jól kibabrált veled
Pusztok!