Sziasztok!
Evey, Boldog szülinapot! Szentendrei talira jelentkezem, csak nem lesz hó+jég, bár itt tegnap is havazott, ma meg tavasz volt.
Margitos feketelistával egyetértek, legalább mi babanetesek tartsunk össze és óvjuk egymást a bumkóktól! De Verus érve (mamája ott dolgozik) teljesen érthetõ. De ha megtudod a szomszédodtól a nevet, írd meg a Margitos topicba légyszi.
Napocska, én ezennel jelentkezem a levelezõlistára! Olyan jó lenne, ha csak az egy közös listacímet kéne beírni az emailekbe. Többiek?
Pankamama, a legjobb hátihordókat pl. a Tengerszem sportboltban (Dohány u. 29.) lehet kapni, de nem olcsó. Túrázásra való.
Emese, nem akarok belekontárkodni, de biztos, hogy kell Daninak az a szemüveg? Nekem egyszer azt mondta valaki, tán orvos, hogy feles üveget nem kell hordani, inkább tornáztatni érdemes a szemet.
Ne legyél magad alatt, hátha Lili kinövi! Szemtorna biztosan hasznos lenne neki is.
Pele, akárcsak Emese, én is azt mondom: csomagolópapírt a szekrényekre! Nálunk így volt változatos a dekoráció az elõszobában Békáson.
Bigacsiga Kata, nagyon elszomorított, amit Donátról írtál. Nagyon nehéz lehet most nektek! Igazából, nem is tudok semmi vígasztalót mondani, csak azt, hogy tartsatok ki, biztosan sokkal jobb lesz minden, ha az új csont kifejlõdik. Millió puszi Donátnak és neked is!
Közben látom, Nyuszimanó tudott igazán vígasztalót mondani!
Anikó, hogy tetszik Lilinek a saját-lábú séta?
Pocok, mi lett Manka könnycsatornájával? Egy anyuka mesélte, hogy amikor náluk is felmerült ez a probléma, anyatejet csöpögtetett a babája szemébe és rendbejött. (Én egyszer a hétvégi szemgyulladást kezeltem tejcsivel, nagyon bejött.) Ne tarts fanatikusnak, azért tudok másról is beszélni, nem csak az anyatejrõl.
Verus, szorítok nektek! Gyógypuszik Tominak! Várom az emilt a névvel, ha majd jobban lesztek.
Erika, szívesen, nagyon lelkes volt a barátnõd, öröm volt beszélni vele!
TL, na jó, látom, Zsóka kilõve, pedig õrá tippeltem. Meg Bóbitára. Már csak azért is, mert úgy néz ki. Hetek óta várjuk, hogy bejelentsék a hírt. Aztán lehet, hogy tévedek.
Feksi, kérdõívet megkaptam, köszi. Én már küldtem neked?
Norcsi, jött tõled nekem egy kérdõív CsKatinak címezve.
Barika Andi, ne csináld ezt, próbáld összeszedni magad! Biztosan agyonhajszoltad magad, tanulás, gyerek, miegyéb, + a mélypont a házasságodban. Nem tudom, mi lehet a baj, de próbáld megbeszélni a férjeddel, biztosan hamar kikecmeregtek belõle, van ilyen minden kapcsolatban. És törõdj magaddal is, csinálj valami olyat, ami neked esik jól! Rendszeresen! Fel a fejjel!
Jamináról: most sok minden összejött náluk, nem vagyok felhatalmazva, hogy megírjam, de szorítsatok neki, jó?
FDia, hogy viselted a beszólásokat? Voltak?
Kanga, nálatok aztán zajlik az élet! Gergõnek gyógypuszi a süni-ujjára. Vigyázz a pocakodra! Hol lesz HJ koncert március végén?
ZA, jó buli lehetett a mozizás. A rendõri kecmec kevésbé. Melyik topicban írtad le, mostanában csak ide jövök, meg a szopisba.
Így jár, aki ritkán olvas és ritkán ír, már szinte semmi sem aktuális abból, amit most összezagyváltam.
Rólunk annyit, hogy Istinek holnap (akarom mondani ma) van a 11. szülinapja. Nagyon boldog, mert mindent megkapott, amit szeretett volna. Bár szerintem a walkman kicsit korai volt, azóta tisztára úgy viselkedik, mint egy kamasz.
Dugó a fülében, dúdolgat, én meg szétkiabálom a fejem, mire meghallja, hogy neki szólok.
Andrissal voltunk a suliban zenés ismerkedési délutánon. Nagyon tetszett neki, már oda akar járni. Húúú!
Kétéves Gergõrõl: imádnivaló és megõrjít! Ha kiváncsiak vagytok, milyen az élet egy kétévessel, ezt olvassátok el: [url=http://www.lll.hu/archiv/ujsag/9503/9503_01.htm" TARGET="_top]http://www.lll.hu/archiv/ujsag/9503/9503_01.htm[/url]
Sok puszi, betegeknek jobbulást!
Iboly