Új privát üzeneted érkezett!

Ja, már szerda van, akkor 14+3. Bocs!

Kép

Kép

Kép
bodza

Angelani!

Szerintem az AFP napját nem neked kellene kitalálni, hanem az orvosodnak, terhesgondozódnak!
Nekem az egyik 03.29-t, a másik 04.01-et írt!És mindkettőtől kaptam beutalót, ennek járj utána!SzerintemKép
Valószínűleg elmegyek mindekettőreKép, remélem nem lesz gond belőle!Kép

A Váci úti Brendon mellett van egy babamozi az átlagos ár olyan 10 e Ft körül van!

megann15+3

Kép

Kép
megann

SziasztokKép

Mennyi jó hír!! De Jóóóóó!!!

Én is üdvözlöm az újakatKép

Zsófy Kép

Gratulálok a kislányhozKép

Majdnem egyformák az adatainkKép

BPD: 43mm
HC: 158mm
Fl: 24mm

NyúlnéKép

Neked is gratulálok a fütyishezKép

Tegnap felhívtam a dokit ,: Az AFP-re azt mondta : minden jó!!!!

Az én pocim most ekkoraKépKépKép

Kép

Csilla 18+5\
csillam

Csillám!

HihetetlenKép
Tuti nem ikrek???
Nekem eg pici fél almányi dudoron kívül semmiKép
Mi lesz így ????

Kép

Kép
megann

MegannKép

Nem ikrekKép
'1db- Óriás babyKép

Majd megnől neked is...KépKép
csillam

Sziasztok!Kép

Hát lehet, hogy elmegyek én is 4D-re hamarosanKép

Lányok!
Segítsetek mert dokimat képtelenség elérni, hogy ha most vasárnap kezdem 16.hetemet, akkor mikor kell menni AFP-re, a jövő hét valamelyik napján vagy mikor a 17.hetet kezdem????????

Mea
mea

Mea

Nekem rajta volt a beutalón,hogy mikor kell menni.
Szerintem ha jövőhéten mész az tökéletesKép
Betöltött 16.-hétenKép

Különben nekem 15+3 naposan vették leKép
csillam

Nyúlné, gratula a kisfiúhozKép
Zsófi, neked meg a kislányhozKép

Megann,
tényleg, hogy-hogy már a terhelésesnél tartasz???Nekem az 26. hét körül csinálták anno, de arra emlékszem, hogy iszonyú volt!!!!KépKépKép Mindenki készüljönKép

Csilla,
mi csak picit vagyunk kisebbek nálatok...
Kép
...és nézd meg nekem mekkora, most fotóztam a tükörben... na jó, egy picit kinyomtam, de tökre látszik!!!Kép
Szerintetek normális, hogy még csak 1 kg-t híztam, és ekkora a hasam?
Kati
18+0
Vendég

Nemesek, és még valaki aki kérdezte tegnap!

A terheléses cukor: foggalmam sincs hogy miért csináltatta meg a doki velem, de az aszzisztensével beszélgettem(nővérke, ő vette a vért és készítette a löttyömet) és ő mondta hogy amikor ő terhes volt, a főorvos asszony folyton cukorra küldte, mert hogy ez nagyon fontos!
A nővérke meg mondta hogy sajnos nagyon sok embernél terhesség alatt jön ki a rejtett cukorbetegség, hát ezért szorgalmazza annyira a dokinő a vizsgálatot!
Remélem azért több nem lesz, mert hát mit mondjak, inkább 25 vérvétel mint még egy terheléses cukorKépEgyébként ma telefonálhatok az eredményért!

Nemesek!
Hát a te hasad sem semmiKép, most borzasztó irigy vagyok rátok!
Lányok ha lehet, most rakjátok föl az összes pocakos képeteket, hogy ne kelljen minden nap sárgulnom az irigységtőlKép
Ja és örülj az 1 kg-nak Kati, mert az nagyon jó!Kép

Kép

Kép
megann

Anikó,
a dühkitörésről: tegnap mentünk lakást nézni, és az autóban elkezdtünk vitázni a pénzről. Annyira berágtam, hogy nem is ismertem magamra. Üvöltöttem, de szó szerint, és elfelejtettem még azt is, hogy hátul ül a gyerek. Borzalom volt. Annyira megijedt a párom, hogy rögtön elhallgatott, aztán meg elkezdett csititgatni, akkor a táskámat a földhöz vágtam, és rátapostam. Aztán elkezdtem bőgni, és rögtön utána egy röhögőgörcs jött rám, hogy most mi a fenét művelek. A fiúk meg csak néztek, mint egy elmeháborodottra. Szánalmas voltam, de nem tudtam kontrollálni, hogy mit csinálok... Annyira haragszom magamra, hülye vemhes p..a vagyok!!!Kép Bocsi mindenkitől!!!!
Kati
Vendég

Mea
betöltött 16. hét, tehát ha 16+valahány napos vagyKép

Zsófy, Nyúlné
akkor önhatalmúlag javítom a táblát, egy kis meglepit tettem bele, remélem, érthetőKépKép

Megint nincs időm írni, de olvasok ám szorgalmasan. Én sem fogom kibírni a 20. hétig, hogy megtudjam a nemét, sztem a 17. körül elhúzok 4d-reKép

üdv
P 13+1
Kép
penna

Tényleg, gratula az újaknak, hogy itt vannakKépKépKép!

Azoktól kérdem, akik telefonon érdeklődtek az AFP eredményről, hogy a Schöfibe (476-4400/AFP labor) telefonáltak? És ott mindenkinek megmondják az eredményt, csak úgy???
Nekem holnap vagy holnapután lenne esedékes, de már alig bírom kivárni...Kép
Ja és kedden megyek uh-ra, ha nem tudják megmondani ott a nemét, akkor én is megyek 4D-re. Annyira izgulok!!!

Penna,
szép a tábla, mennyien vagyunk márKép!?!?! Tök jó!!!
Vendég

PennaKép

Én értem Kép

De nekem miért nem kékKép KépKépKép

NemesekKép

Aranyos a pocidKép

Örülj neki ,hogy csak ennyit híztálKép
csillam

Csillam,
bocs, figyelmetlen voltam...Kép
De legközelebb bekékülsz, jó?KépKép
p
penna

sziasztok!!!
Köszönjük a GratulákatKép!!!

Megann,
én a 19.hetemet töltöttem be ma, és én is csak a 4D-s UH miatt hiszem, meg a dokival sokáig nézettem, kétszer is, hogy biztos lány-e a kicsi, és ő biztos volt benne, azt mondta 150%Kép
tudom, hogy nem ma kezdte, a kórházban ahol szülni akarok, ott is praktizál, gondolom már sok nunit látott UH-n, ha szerinte biztos, Kép azt mondta vegyek nyugodtan rózsaszínt, ő kezeskedik a lányomértKép akkor elhiszem nekiKép
a Gyermek születik könyvben az van, hogy a 18-19.heti ultrahang tudja megállapítani már a nemét a babónak, én előbb nem is kísérleteztem az üggyel.
Nekem nem mondták a 13.héten! azt hiszem kevertél valakivelKép

ezt is alig merem elhinniKépKépKép KISLÁNYOM van a pocimbanKép

Angelani,
én is magamtól mentem AFP-re, a védőnő írta a beutalót, nálam a dokim már csak az eredményt kapja kézhez, hozzá a 20.héten megyek majd.-úristen, az már a jövő hét!eddig csak álmodoztam, hogy én itt fogok majd tartani egyszerKép!-van ahol a védőnő adja a beutalót! Én is a betöltött 16.héten mentem AFP-re, csütörtöki napon, és szerdán töltöm a heteket, szóval 16+1 naposan mentemKép

Mea!
a betöltött 16. héten kell menni! 16.után, 17.előtt!az AFP-re. Remélem tudunk akkor talizni, gyere el szombaton valahogyKép igyekszem megíratni a Réka CDt!
elhozom a kazimat is Kép LillárólKép ha addig nem nézem tönkreKép

Cukorvizsgálat:
nekem nem fognak egyből terhelésest csinálni majd,hanem először éhgyomorra kell menni, ott meg kell enni egy kiflit és meg kell inni 2dl tejet, akkor megnézik egy óra elteltével pontban, hogy mi a pálya a cukroddal, és ha az eredmény gázos egy kicsit is, akkor kell menni terhelésesre, de én is úgy tudom, hogy a 24vagy a 26.héten.

jól megfáztamKépKépKép
megyek is pihenni, csak bekukkoltamKép
később még benézek, sziasztokKép

Zsófy
19+0 Kép
zsófy

Most láttam csakKép

Penna,
szuper vagy és a tábli isKép kösziKép kell javítanom a következőre, bocsánat, 08.16-ra vegyok kiírva, tegnap megerősítette a 4Ds dokimKép de nincs sok jelentősége, csak úgy írtam, az sem baj, ha 17 maradKép Kép
zsófy

Mea,

Ezt talaltam neked es a tobbieknek is, akiket erdekel. Terhesseg elott, kozben(lab, fenek stb-kiveve has), es fokeppen utana. Narancsborre es zsirparnakra vonatkozik.
http://www.gabiszepsegszalon.hu
http://www.dines.hu
Cimszo: endermologie

Zsofy, hatalmas gratula a kislanyhoz.
Nyulne, belevalo fiad lesz majd meglatod. Az enyem ( az elso terhessegemnel)is igy mutogatta magat, most meg a 16 heti uh-n sem lattunk semmit.
Legkozelebb meg csak aprilis 8-an van uh-mKép
Mar alig varom, hogy megtudjam mithordoz a laba kozottKép

Nemesek:
Ismeros volt, amit irtal. detto uez van nalunk.
Megprobalom fekezni magam, de nem mindig sikerul. Ki vagyok neha, munka, majd takaritas, fozes, gyerek stb. Neha szerintem ez a faradsagtol is lehet.

Mindenkinek szepen alakul a pocija, bar akkor meg nem lattatok az enyemetKép Megprobalok majd feldobni egy kepet en is. Mintha legalabb a 7. honapban lennek. ORIASI.

Megann,
Ne aggodj a tieden, nekem az elso terhessegemkor csak a hatodik honap vege fele kezdett noni a hasam. Most meg mar leduplaztam. Minden terhesseg mas. Ha az uh-n minden rendben, ne aggodj, orulj neki. Aranyos a nagy has, de nem mondom mit kinlodok neha uleskor, felallaskor, lefekvesnel, stb.
Az egyik baratnom most fog szulni, pillanatnyilag 7.5 honapos. Nekem mar nagyobb a hasam, mint nekiKépKép

Utana csinalhatjuk a feluleseket, a lapos has miatt.

Proone, Dori,
Udv kozottunk. Nagyon jo pocakosodast kivanok nektek.

Penna,
Tok jo a tablazatod.

Csilla,

Most lattam a hasad. Legalabb valaki hasonlit ram hasban egy kicsit.Kép
Orulok, hogy nincs semmi baj!
Neked ar mozog? Ki erzi a magzatmozgast?

Nekem mar minden nap kisebb-nagyobb formaban.
Most alulrol rug, nem szereti, ha elorehajlok ules kozben, biztosan nyomom. Ilyenkor mindig megmozdul.

Udv,
Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Sziasztok!

Jó sokat írtatok lányok, de igyekeztem folyamatosan olvasni titeket. Jó sok téma felmerült.

Üdvözlöm én is az újakat, jó pocakosodást. Kép

Csillam én is szorítottam neked, hogy minden rendben legyen és jó is, hogy most már minden rendben van. Szép nagy a pocid. Kép

Nemeseké is aranyos. Kép

Megann! Te meg ne izgulj, lesz neked is szép nagy pocid! Kép

Zsuzska! Olvastam minden írásod, na azon a hosszú íráson elbőgtem magam, jól esett elolvasni, nagyon szép történet. Az esküvő biztosan csodálatos lesz! Ahogy leírtad, úgy magam elé is képzeltem a színeket, anyagokat, elrendezést. Kép

Amúgy is mindenen elbőgöm magam, amit írtok. Kép Egyébként is olyan vagyok, hogy mindenen el tudom bőgni magam, hát még most. Kép Azt is megkönnyezem, ahogy írjátok, hogy kisfiú vagy kislány lesz a baba. Kép

Nyúlné! Gratulálok a kisfiadhoz, Zsófy neked meg a kislányodhoz! Kép De jó, hogy ti már tudjátok!

Anyós téma: Nem irigylem azokat, akik nem jönnek ki jól az anyóssal, elsősorban az számít, hogy az Anyukánkkal milyen a viszonyunk, meg a párunkkal. Kép Nincs még egy éve, hogy ismerem a párom, 200 km-re lakik tőlem a szüleivel, meg a húgával, meg annak a barátjával. Őszintén szólva, nem tetszik, ahogy élnek, nem tetszik az életformájuk, nem is nagyon fogom a babát vinni hozzájuk. Nem nagyon van olyan dolog, olyan érték, amit át tudnának adni az én babámnak. Így inkább menekítem ebből a környezetből. Nekem csak a párom a családom, az ő családja nem. Remélem megértitek. Na de hagyjuk is ezt a témát.

Beszéljünk valami vidámabbról.

Nekem nagyon flottul mennek a vizsgálatok. Van egy fogadott dokim, akinek a rendelőjében nincs ultrahang, mert ő nem vizsgál ultrahanggal, így a kórházba járok be, de utána az eredménnyel mindig visszamegyek a dokihoz. Amikor először voltam vizsgálaton a dokimnál, rögtön felírta a terhesgondozó telefonszámát és azt mondta, hogy a vizsgálat után hívjam fel őket és kérjek időpontot. Pénteki nap volt az vizsgálat és hétfőn már ott is voltam a terhesgondozóban. Kaptam kiskönyvet is és időpontot a vérvizsgálatra, ami a terhesgondozóban van szintén, tehát nem kell rohangálni össze-vissza.

Múlt pénteken voltam a 12. heti ultrahangon, ami nagyon jó volt, jó alaposan megvizsgált a doki, mert mellette ült egy orvostanhallgató és annak magyarázott. Annyira kapálózott meg hadonászott a picikém, hogy a doki elnevette magát, meg az asszisztensnő is, de én is, tényleg nagyon hadonászott. Kép Láttam a kis szívecskéjét, milyen gyorsan vert. Kép Akkor voltam 12 hetes, de a doki azt mondta, hogy a méretek alapján 12+5 vagyok, így ennek alapján október 3. helyett szeptember 25. lett a várható szülési dátum. A méretek: a baba 57 mm, a nyaki redő pedig 1.0 mm.

Délután visszamentem a dokimhoz és ő ennek alapján számította ki az AFP-t és a következő ultrahangot, így tehát én most egy héttel idősebb vagyok. Kép De jó! Pénteken 12. hetes voltam, vasárnap pedig már 13. Kép Hogy szalad az idő! Kép

Most hétfőn voltam a terhesgondozóban, megjöttek a vérvétel eredményei, minden jó lett, a toxoplasma lett pozitív, ezért vissza kell mennem holnap ismétlésre, levesznek még vért, hogy meg tudják állapítani, hogy a fertőzés régi vagy friss. Remélem azért nem lesz semmi gond. 11 éves koromig falun éltem, ahol gyerekként nem igazán érdekelt a higiénia. Kép A gyümölcsöket, zöldségeket úgy ettük, ahogy és ahol megteremtek. Kép Úgyhogy remélem, hogy nem pont most kaptam el a fertőzést.

Nemesek! Jót röhögtem azon, amit írtál a dühkitörésedről, pont tegnap voltam így, én is valami pénztémán vesztem össze a párommal, nagyon aggódom már most előre, hogy mindene meglegyen a picinek. Kép Jót üvöltöttem vele, aztán elbőgtem magam a végén. Hiába, ezek a hormonok. Ilyen érzékenyek vagyunk. Kép

A hányingerem már elég jól elmúlt, de azért még nagyon bizonytalan a gyomrom. Én egyáltalán nem is vagyok kívánós, örülök, ha valamit meg tudok enni. Pedig előtte hogy szerettem enni! Én 30 dkg-ot híztam. Kép Ezt a védőnő mondta, mikor megmért. Kép

Meg vagyok fázva, főnöknőm az előbb jött be, és azt mondta, hogy előbb hazaenged, hogy tudjak pihenni. Kép Milyen aranyos. Nagyon jó főnök, nagyon rendes.

Mindenki vigyázzon magára, Zsófy te is pihenjél, hogy kilábalj a náthából, velem együtt. Kép

Bocs, hogy ennyit írtam. Kép

Eszter
13+3 (az új időszámítás szerint) Kép

Ui.: Penna! Kijavítod a dátumokat? Gondolom akkor most már nekem e szerint kell számolnom a heteket. Két adatom még hiányzik, 27 éves vagyok és Kaposváron lakom. Köszi előre is. Kép
pipacsvirág

Anikó,
nekem minden nap többször is mozgolódik a babóm, és már kivülröl is érezni, csak még látni nem lehet.
Ha ebböl indulok ki, tuti fiú lesz, annyit ficánkol... Kép
Kati
Vendég

Sziasztok!

Azt is hallottam, hogy a második terhességnél hamarabb kezd el nőni a has, és nagyobb is. Nálam ez nagyon bejött, mert a betöltött 11 hetemmel akkora hasam van, mint egy félidős kismamának! Kép Kép

Dóri
Vendég

Állandóan a babaneten lógok, ahelyett, hogy a vizsgámra tanulnék...Kép
Ez a jó kis csapat lesz a felelős, ha pénteken elhasalokKép... na jó, csak viccelek!!!
Kati
Vendég

Nemesek!

Tanulj! Kép Szorítok a vizsgádra! Tavaly ilyenkor még én is izgultam, hogy mi lesz államvizsgán. Kép Szerencsére jó volt. Egész kellemes. Kép
Miből vizsgázol Nemesek?
pipacsvirág

Sziasztok,
Nekem is van már pocim, ezek szerint nem is pici.Kép

Kati,
Én is csak 1kg-t híztam eddig, vagyis ha a karácsonyi súlyomat nézzük, akkor semmit, mert utána picit lefogytam. Mondjuk én még csak 15+4 vagyok.Kép
Szerintem jobb így, jönnek majd a kg-k.Kép)

Ti érzitek már a babókat mozogni? Én néha érzek valamit, de nem vagyok biztos benne, hogy az Mini. Mert mindenki kaparászásról, meg lepkékről és buborékokról beszél. Ez meg leinkább olyan mint amikor ugrál a szemöldököm csak a pocimban törénik. Szerintetek?

De jó nektek, hogy ennyi vizsgálat van otthon.Kép Itt a kutya rám sem néz a 20 hétig.Kép

puszkó
minimi

Nemesek,

Uez, nekem dolgoznom kellenne, de itt vagyok allandoan;O TANULJ!!!!!

Dori,
En is ezt hallottam, a masodik terhesseg jobban es hamarabb latszik. En is ezt igazolomKép

Pipacsvirag,
Irtam neked egy kisregenyt, utana kitoroltem.
Csak annyit szeretnek mondani, hogy ne itelkezz elhamarkodottan. Mi lesz, ha a gyermeked menni akar? Neha az erteknel tobbet jelent a szeretet!!
Elnezest, ha belekotnyeleskedem valamibe, ami nem ram tartozik, de egy kicsit ateltem ezt.

Udv
Aniko
20+0

KépKép
KépKép
aniko47

Pipacsvirág,
Társaságok pénzügyei lesz, borzalom....Kép
A féléves vizsgaidöszakban meghúztak, így most a negyedévesen lenne módom javítani...
Kati
Vendég

Sziasztok!
Köszönöm az infókat.

Megann, Zsófy!
A dokim már egy hete odaadta a beutalót az AFP-re.
Az Istvánban az mondták, hogy valamelyik reggel kell mennem. márc. 28-án töltöm a 16.hetet.
Azért kérdeztem, hogy szerintetek mikor menjek. Mert tudom, hogy a betöltött 16.héten kell menni, de állítólag nem jó túl korán, sem túl későn menni. Akkor inkább szerdán vagy csütörtökön megyek. Addigra már tuti a 16.hét.
Annyi jó hírt hallani itt. Egyszerűen követhetetlen, hogy kivel mi történik, kinek mekkora a pocija.
Én csak sorozatban tudok gratulálni mindenkinek!
Végülis nem baj, ha sokan vagyunk és kissé nehéz mindenkire odafigyelni, tudni a nevét, hogy mennyi idős és milyen vizsgálatokon van túl...., mert ez azt tükrözi, hogy nagyon sok a Boldog Kismama:-)

Penna!
Mivel lehet kiérdemelni, hogy én is bekerüljek a táblázatba? (Bocsánat, hogy pofátlankodom).
Nagyon megtisztelnél/megtisztelnétek vele, hogy befogadtok a "csapatba"!

Ha mégis, akkor az adataim:
Angelani; első baba; Kiírva:2005.09.10. Kórház:Szent István; kor: 28év; Lakhely:Újpest; Utolsó mens.:2004.12.02.
Előre is köszönöm!

Kép
angelani

Sziasztok!

Aniko47! Köszi a hozzászólást, természetesen nyugodtan beleszólhatsz, hiszen azért is írtam ezt ide le. Egyébként teljesen igazad van, a szeretet nagyon fontos és ha majd menni akar a gyermekem, akkor engedem is. De előre ezt megtervezni nem lehet, majd a sors eldönti, hogy hogyan alakul az életünk. Kép

Nemesek! Nem hangzik valami jól. Kép Kép Hajrá, hajrá! Kép

További szép napot. Kép
pipacsvirág

Sziasztok,
Most jövök az uh-ról. A dokim csinálta, csak várni kellett rá még kijött a műtőből. De megérte mert rögtön behívott (tök sokan vártak kint, csúsztak az előre adott időpontok), biztos sokan örültek nekem...
Viszonylag hosszasan vizsgálta. CRL: 71mm, NT(tarkóredő): 1,1 mm, jó szívműködés, ép gerinc, 2 karja és a 2 lába is látszott. Mindent megmutatott. Azt sajnos nem mondta, hogy milyen nemű, nem is kérdeztem mert nem is gondoltam én sem hogy már ilyen hamar látszhat.
Klassz neked Nyúlné, hogy már tudod,én is szeretném amint lehet.
A régi géppel vizsgált, mert a kórház 4D-s gépe ma műszaki okok miatt nem működött.
Majd a 18 hetesnél kérek mindent 4D-t, videókazettát, képet, cd-re írt képeket. Mindezért 6.000 Ft-ot kell fizetni a kórház pénztárába. (Tatabánya)

Megann, nálunk a terheléses vércukrot együtt csinálják az AFP-sel. Előre adnak időpontot. Betöltött 16. hét utánra. Megszúrnak reggel éhgyomorra, utána meg kell enni egy db zsemlét és 2 dl tejet. Majd egy óra múlva megszúrnak mégegyszer. Az eredményt kiküldik postán (kell vinni felbélyegzett borítékot)
Már 2 éve is így csinálták itt.

Üdvözlet az újaknak! Kép
Mostanában nem győzök visszaolvasni!
Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Lányok!

Valaki kérdezte, hogy mennyibe kerül a 4D Uh. Én szombaton voltam (kisfiú Kép) a Praxisban (XI.ker.-ben van) és babanetes regisztrációval 9000 Ft.
Kép
GMano
17+5
gmano

Szép napot mindenkinek! Kép

Örülök, hogy mindenki jól van. Kép
Látom, hogy sokan voltatok már 4d uh-n.
Én 17+2 vagy 17+3 hetesen szeretnék menni: akkor már látni fogom a nemét? És meg tudják mondani, hogy a szervei jól müködnek-e?

Valaki volt Bartok Bélán a 4d uh? Én azt hallottam, hogy az az egyik legjobb itt Pesten. Tényleg igy van?
Ott 9000 a vizsgálat és 3000 DVD-re felvétel.

Tmarie 13+3
tmarie

Gmano!
Gratula! Szép képek! Kép
A Bartokon voltál???? Én még nem hallottam, hogy babanetes regisztrációval lehet jelentkezni, hogy???

Cirmike!
Nagy babucid van már! Kép

Lányok!
A második trimesztertől úgy tudom, hogy rohamosan kezd nőni a baba, ugye?
Rajtam még alig látszik, pedig a héten már a 14. hetet is betöltöm.
tmarie

Tmarie!

Ha meg akarja mutatni a babód a nemét akkor látni fogod. A vizsgálat megfelel egy teljes orvosi vizsgálatnak, még leletet is kapsz.

GMano
17+5
gmano

Bocs csak az előbb megzavartak közben. A babanetes regisztrációt a Praxisba a főoldalon találod meg, ha legörgeted az oldalt.

GMano
17+5
gmano

GMano!
Köszi!
Bartok Béla uton volt a rendelőjük? A vizsgálat 9000? DVD-re felvételt külön kell fizetni és a képeket?
tmarie

Tmarie!
Én a 16. hetet taposom és nekem sem látszik szinte semmiKép Épp ezzel fárasztottam itt a lányokat, meg a dokimat, meg a nővérkéket, meg anyukámat meg....KépKépKép Szóval mindenkitKép
De minmdenki megnyugtatott hogy türelem pocakot teremKép Mi ilyen marha jó adottságúak vagyunkKép
(Na nem mintha a többiek nem lennének azokKép)

A Bartók Béla úti 4D pontos elérhetőségét(tel) meg tudod adni, ugyanis a legtöbb helyen videóra veszik, nekünk viszont évek óta rossz a videónk, viszont jó a DVD-nkKépKépzelhetitek mennyit ülünk a TV előttKép no de én nem is bánomKép

Gmano!
Neked videora vették vagy dvd-re?Gratula a kukishozKép

Cirmike és többiek!
Én is reklamáltam hogy nem lehetne-e a tej+zsömi variációval terhelni, de azt monta a mindentudó nővérke, hogy az a sima terhelés és nem a terhes-terhelés! Szóval értitek...KépKép
Minden esetre azt mondta, hogy lesz még tej+zsömis is nekem, úgyhogy örülhetek!
Hogy ebbe mi a logika nem tudom, ne kérdezzétekKép

Angelani!
Nagy esélyünk van hogy összefutunk majd szeptemberben az Istvánban, engem is előredátumozott multokor a doki 1 nappal, így most én is 09.10-re vagyok kiírva!Kép
AFP-re állítólag nem jó túl korán menni(nehogy túl alacsony legyen az érték)
Az én beutalóim 16+3 és 16+5 napra szólnakKépKép
(az átdátumozás szerint).
Remélem segítettem valamitKép

Dori bp!
Igen én is így tudom, hogy a 2. terhességnél nagyobb a has és a baba is nagyobb súllyal születik általában!Kép

Kép

Kép
megann

Megann!
Köszi, megnyugtatsz Kép
Néha estefelé szoktam érezni, hogy megduzzad a pocim és akkor kicsit nagyonbb mint általában, de így napközben semmi Kép
Sőt, amikor voltam védőnőnél, kiderült, hogy fogytam, pedig sokat is eszek, édességet beleértve Kép és nem volt semmi hányásom. Már jó lenne hizni is Kép

A rendelő tel.száma: 30/414-8886
Adok egy web.site-ot, ott képeket is meg tudod nézni: http://gribedli.eblap.hu/4duh.htm
Tök ari felvételek vannak rajta Kép
Te mikor szeretnél menni?

Tmarie 13+3
tmarie

Tmarie, Megann!

Nekem videóra vették, mert sajnáltam a +2000Ft-ot a DVD-re, mert a fiúk otthon úgyis be digitalizálják és ki is tudják írni DVD-re. Kép

GMano
17+5
gmano

Gmano! ALig várom, hogy mehessek a 4D Uh-ra! Kép Kép

Megann! Az első bébim 4250 g volt, remélem ennél nagyobb nem lesz! Kép Kép Főleg azért, mert én 51 kg vagyok, és nem akarok megint több, mint 20 kg-t felszedni. Mondjuk ez a veszély nem fenyeget egyenlőre, mert folyamataos a hányás. Ma már 4-szer voltam, és kezdem magam gyengének érezni. Ráadásul fél 5-ig dolgozom is.. Kép Jaaaj, miért bánt ez a babóca??!

Dóri
Vendég

Dóri!

Az én férjem azt mondta én azért nem érzem rosszul magam, mert fiú van bennem, és a lányok akkor jól érzik magukat Kép A tiéd biztos kislány Kép

GMano
gmano

Sziasztok,

Nalunk penteken farsang volt, itt a fiam is beoltozve az ovival:Kép

Itt meg a masodik babu 20 hetesenKép

Remelem sikeresen feltoltottem

Udv,
Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Dóri!

Igen vannak mendemondák!
De én kislányt várokKép és kerek 0-szor hánytam és ugyanennyiszer volt hányingeremKépvagy bármi bajomKép
Úgyhogy nyugodtan lehet leányka is!
Az igen!!! Ilyen kis súllyal ekkora babát kihordani, nem semmiKép
Viszont az nem jó ha a világon nem marad meg benned semmiKépDoki mit mond???

Anikó!
Neked is gratula a pocihoz!
Hú, de helyes a kisfiad, lesz bajod vele, tapadnak majd a csajokKépKépKép

Kép

Kép
megann

Megann,
Koszi, Kép mar van neki kis baratnojeKép.

Dori,
Nekem is rosszabb ez a 2 terhessegem. Az elsonel semmi, most megKép.
A 21. hetet kezdem holnap es most jott ki belolem az ebed.Kép
Probalj sok gyumit enni. Nekem ez mindig bevalt. Valamint sokszor de keveset.

Udv,
Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Dori! Anikó!
Kitartást!!! A dokik nem mondanak semmit erre???

Anikó!
Tényleg, aranyos kisfiúd van Kép
És már barátnője is van! Kép

Gmano!
Érdemes a babaneten keresztül jelentkezni? Akkor van valami kedvezmény?

Megann!
Megnézted a web.site-ot, amelyet elküldtem???
tmarie

Anikó!
A 21. héten is előfordulhat ilyesmi? Kép Én bízom a bűvös első trimeszterben (az már jövő hét) ill. van aki azt mondja, hogy míg meg nme mozdul. De hogy a 16. hét után is van aki hány, ez lelomboz kicsit..

Gmano!
Remélem tényleg kislány lesz. Kép

Megann!
Dokinak ma is mondtam mi a szitu, és csak azt tudta mondani, hogy próbálkozzam, sokszor keveset, gyömbér, B6 vitamin, homeopátiás bogyókat is teszteltem, de sajna egyenlőre nem. Inni iszom meg a gyümi is többnyire bennmarad. A roston csirke rizibizivel viszont kinnlandolt. Kép

puszi,
Dóri
Vendég

<font color="ff0000">Penna! Ugye én is bekerülhetek abba a táblába, amit ma raktál fel..! Kép

Proone / Első baba / 2005.11.28. / Szent Imre / 24év/Budapest / 4hét+2nap / 2005.02.22.</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Megjöttem az orvostól, minden rendben vanKép!
Láttam Babukát, nagyot nőtt, behozta a lemaradását, sőt, egy nappal idősebbnek is mondták a kelleténél.

CRL 2,2 cm, 9 hetes és 1 napos.

Úgy örülök, végre megoldódott az orvoskérdés is.
Tök normális a doki, egy csomót beszélgettünk. Megmutatta a telefonjában a 13 hetes ikreiről a fényképet.Friss apuka (pedig szerintem úgy az 50-es éveiben járhat).

Nekem nem lesz 12-ik heti ultrahang, mire újra mennem kell, már majdnem 14 hetesek leszünk. De azt mondta, az nem baj.
Holnap megyek a védőnőhöz, ad könyvecskétKép.

Mivel időnként görcsölök, magnézium citritet írt fel. Először Magne B6-ot akart, de utána inkább ez lett. Teljesen kiakadtam a gyógyszertárban: három doboz került 45 (!) forintba. Rá is kérdeztem, hogy ez most komolyKép?

Segítsetek, nem tudom, hogy kell bevenni!Az van ráírva, hogy vízben oldva evés közben. De nem pezsgőtabletta, hanem sima gyógyszer. Már vagy 5 perce áztatom vízben, de nem nagyon oldódik...
Mit kell ezzel csinálni?

Penna, bekerülhetnék én is a táblázatba?

Első baba, 25 éves vagyok (bár írhatsz 26-ot is, májusban betöltöm). Bp. XIII. kerületben lakunk, Nyírő Gyula kórház, még nem írtak ki, de október 25, vagy 26 a várható időpont a kalkulátor szerint.
Köszi!

Puszi mindenkinek!

Uxi
9+0 (UH szerint 9+1)

KépKépKépKépKép
uxi

Most néztem, a táblázathoz még kell az utolsó vérzés időpontja is: január 19.

KépKépKépKépKép
uxi

Megann!
De jó lenne, ha tényleg "összefutnánk" az Istvánban!
Remélem minden rendben lesz addig.
Bár én 13-án szeretnék szülni, mert az a férjemmel a szerencseszámunk:-)
De a baba dönti el, hogy mikor szeretne a világra jönni. Az augusztus 13. nagyon korai lenne.

Annyi szép kép van itt!
Remélem nekem is lesz hasonló:-)
Jó éjt!
Sziasztok!

Kép
angelani

Sziasztok,
mindenkit beteszek 7 végére vagy hétfőre...
Uxinak külön örülök, hogy végül annyi viszontagság után a táblában köt kiKépKépKépKép

Megann,
bocsi, lemaradtam, ez a kislány dolog tuti?Kép Mert akkor neki is rózsaszín lesz a várható szülinapja...

Gmano
én meg azt hallottam, ha hánysz, csúnya a bőröd/hajad, akkor lány, mert csak egy nő tehet ilyet egy másikkalKépKépKép
Badarság, 2 kisfiús barátnőm az egyikkel tökjól volt, a másikat alig élte túl...minden terhesség másKép

Olyan jó benneteket olvasgatni, nekem erre a második terhességre nem nagyon van időm ezen kívűl gondolni... Pont erről beszélgettem egy 3 gyerekes barátnőmmel a múltkor (Állatkertben perszeKép) hogy az elsőnél még sétálsz, tornázol, sokat simogatod, beszélsz hozzá... a másodikkal akkor kezdesz törődni igazán, ha kint van, addig az az egy fontos, aki már ott van. Odabent úgyis a legjobb dolga vanKép Nem mondom, hogy esténként nem ábrándozom én is ketteskéről, de azért jóval kevesebbet foglalkozom vele, mint anno Kevinnel. Most azon töröm a fejem, hova menjünk holnap, hogy ne uncsizzon itthonKép

Ma is ÁllatkertKép
sziasztok
P
penna

köszönöm a gratulációkatKép!
tényleg nem semmi a kiscsávó,a párom a srácokkal azon lelkendezik,hogy ugyebár minél nagyobb egy fiúnál a tesztoszteron szint,anál férfiasabb és és a foci férfias sport,mert felkell térképezni a pályát,passzolni,cselezni,stb....ergo:nekünk egy nagyfütyis focistánk lesz!nem normálisak!teljesen kikészítenekKép!
amúgy ez tényleg érdekes:nem tudom figyeltétek-e,hogy a lányoknak a mutató ujjuk nagyobb a gyűrűsujnál(mert azt az ösztrogén-női hormon- növeszti),a fiúknak meg a gyűrűs ujjukat növeszti a tesztoszteron-férfi hormon-ezért az a hosszabb nekik,persze a hormon szint nagyságától függően.tök érdekes!

ari lett a táblázatban a kék rubrika is,nagyon köszönömKépKépKép

már mindenkinek híreszteljük a babókát,pláne a párom,hogy tökös legény lesz!mindenki nagyon örűl.
ha nem haragszotok én még nem írnám le névválasztásainkat,még biztos változik úgyis,a környezetemben ígyis mindenki kritizája az összeset,úgyhogy velük is berekesztettük.nem a ti véleményetektől tartok,csak még szeretném megőrizni ezt magunknak!
na most mennem kell,majd jövök megint,vigyázzon mindenki magára és mindenkireKép
szép napot!
Nyúlné,12+3
(ja és csak a 12.heti BPD adatot megadja,akinek van olyan?az enyém ugye 22,9mm)

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?