Sziasztok
Hát, látom, nem vmi fényes a hangulat...
Gabcii, Ági, dehogy vagytok kövérek! (csak ha annak érzitek magatokat
) Tessék ellene tenni!
Nekem sem tetszik, ahogy kinézek (mopst fejeztem be a sült csülkös vacsorámat
), így elkezdtem felüléseket csinálni. Huba már várja sztem, és felfekszik a hasamra közben
Nem látom, h hat, de majd egy-két hónap múlva talán....
Képeket lassan töltök fel a Picasa-ra. Lesz benne trikós akcióhős is, mndenképp
Kikuka :? Sajnálom, de Ti tudjátok, mi a legjobb Nektek.
Kriszti, a skacok kétszer alszanak (délelőtt is és délután is), de. kb egy órát, du. másfél-kettőt.
Tápszer: mi is inkább megszokásból esszük a HA-st, de mivel én még olyat sem láttam, aki
gluténérzékeny, én adok nekik kenyeret rágcsálni, kapnak hárommagvas nemkölespépet (olyan Holle-st), és adtam már durumtésztát is kb. kétszer. Nagy sikere nem volt.) Még gluténtartalmú: a főzelékeiket ha habarom, sima lissztel készítem, anyatejjel.
Ami a
tejallergiát illeti, az sincs a családunk környékén sem, így én bátran adom a joghurtot, ha van itthon, kapnak a túrónkból is (szintén elmaradt az ováció), és adtam két kikanálnyi meggylevest a miénkből (tejes habarással készült).
Zsu, treljesen megértem a meghatódásod az ügyesség miatt. Egész hétvégén azt néztük a szüleimmel, hogy mit csinálnak a gyerekek (szekrénynyitogatás - de nem pakoltak ki, ha rájuk szóltunk - hűtőmágnesezés, villát evőeszközszárítóba bele és ki, sárgabarackevés "egyedül", oldalazva járkálás bútor mellett, vauvau-zás távoli kutyaugatásra, stbstb). Olyan jó, hogy van olyan közönség, aki legalább annyira (ha nem még jobban), meghatódik attól, amit Petra és Huba már tudnak.
Na, lépek, készülök az órámra.