Új privát üzeneted érkezett!

Judy
Tényleg annyira egyformák ezek a srácok!! És még ráadásul szőke bombázók is, gondolom lesz ám élet nálatok is rendesen majd a csajozós korszakban :D:D

Panda
BKV :( , de miért tömegközlekedtek már az ovihoz is, költöztetek közben v. melóhely közelit akartál?
Egyébként erről jut eszembe, ha így megemelik a diákbérlet árát is, egyre kevesebben tudják majd megengedni maguknak ezt a "luxust" is, így egyre több gyerkőc kényszerül majd 9-10 órás műszakra is, nem?

Ilke
Remélem már jobban vagy!!

Kataa
Tényleg talizhatnánk már!!! Végülis most mindegy, merre, de azért ha jobb idő lesz én továbbra is téged csábítgatnálak inkább erre a Károlyi kertbe v. mondjuk elvilizni a Wesselényi u-ig, mert arra felétek egyetlen wc-s játszó sincs, márpedig ezt a napi 3 litcsi folyadékot ki is kell ám üríteni, és ellenben a babákkal, nekünk nincs pelusunk :) Ez a másik, amin tökre ki vagyok akadva, hogy ha már egyszer csinálnak egy tök jó játszót, miért nem gondolnak ilyesmire is???

Ma voltunk a Természettudományi múzeumban, mostanában ez Dodi kedvence, mert ők szinte hetente járnak ide az ovival - így annyira akarta, hogy ő mutogathasson meg enkünk mindent :) Van ott egy rész, ahol a tenger élővilágát mutatják meg úgy, hogy üvegen járkálsz és alattad a cuccos - leraktam Zsebit, hogy mászkáljopn, hát az első 15 percben csak ült és nézett, olyan mókás volt. Nem félt, mert akkor bőgött volna, de nem is mozdult meg, csak figyelt. Később jól megpüfölte az üveget, és csak ennyi idő után, mikor totál bizti lett benne, hogy nem fog bepottyanni, indult el :)

rit
anemona7

Sziasztok
Judy
jok a képek :D

Ilke
Felnött változat is van az immuno kidböl csak anak már csak immuno tabs a neve és izetlen és nem rágotableta hanem vizel kell beveni amugy hatásos felnötekre is :) .Viszont nálunk meg izlik nincs gond bevételel :) most hogy adod be a vitamint lilinek :?: vagy nem is adsz töbet neki :?: .

Rit
tényleg aranyos lehetet ahogy ült ott és püfölte az üveget :D

Pusz Csics
csics

Nyuszi!

Banyóciék boltja:
www.bigbike.hu

Mindenkinek!

Én a Foodexpresstől rendelek, interneten. Már a szülés előttől pár héttel. Az igaz, hogy ismétlődnek a hamik, de nálunk még nem unta meg a család. A két kisebb egy adagot eszik, és hogy a párom is egyen meleget, neki is rendelek.
Sokféle szállítótól rendelhetnék, mert amiket ismerek, mind szállítana hozzánk is, de nekünk eddig bevállt a Food.
Többeket ismerek, akik a Teletál-t próbálták ki, dícsérték.

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti

Koszi, ahogy elnezem nem arulnak triciklit....:(

Agi

Boldog nevnapot!!!!!:)

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok
Végre sikerült az iwiwre feltenem 2 képet magamrol és a fiukrol :) ott megnézhetitek a fiukat is és engem is :D

Pusza Csics
csics

Rit!
Nem költöztünk, Halásztelken lakunk, de Szigetszentmiklóson dolgozm, és oda járnak a gyerekek oviba, suliba. Ide nem vették volna fel őket, mert nem voltunk bejelentve, csak a régi lakcímünkre anyukámhoz. De megmondom őszintén ez így nekem jobb, mert a munkahelyemtől 1 percre van gyalog a suli, ovi (anno a bölcsi is), és régen, főleg a bölcsiben előfordult, hogy gyorsan kellett értük mennem, mert belázasodtak vagy valami. Sokkal nyugodtabb voltam (vagyok) hogy közel vannak. Bár időbeosztár szempontjából jobb lenne, ha ide járnának, mert 1-ig dolgozm, 2-re itthon lennék, és mindent meg tudnék csinálni 4-ig, mire értük kellene mennem. De ez van, már megszoktuk.

Nyuszi!
Én is hagymás virágokat szeretnék majd, de egyelőre egy dzsumbuj a kertünk (Ugye, Magdi??? :lol: ). Ha meglesz mindennek a helye, akkor jöhetnek a komolyabb virágok. 2 éve az építkezés előtt csodaszép, különleges nárciszokat ültettem a kerítés mellé, hogy biztonságban legyenek. Hát nem oda borították a homokot :roll: ? És még mindig van belőle, de a nárciszaimnak annyi :cry: .

Gumicukor!
Gyógyulást!!!

Most mondja már meg valaki, tényleg nagyon hideg lesz??? Egyik adón 1-2 fokot mondanak, a másikon mínuszokat. Mire készüljön az ember? Azért a nygaon hideget most kihagynám :wink: .

Sziasztok,

Panda

panda
Halásztelek

csics
megnéztelek végre!! MIlyen nagy már Peti is!

panda
hát szerintem hideg lesz :( most mi is izgulunk, mert olyan meleg volt, hoyg nem sikerült 10 fokon teleltetni az orchideákat, hanem melegebb lett, így most pár már bimbózik, egy hideg miatt ledobnák a bimbókat :(:(

mi reggel a dokibácsinál kezdtünk, oviba menet, hogy azért pillantson rá Dodira is, bár szerintem ő nem beteg. Szerinte sem :) Rege köhögése viszont nem tetszik neki, bár szövődményeket nem talált, most reggel-délben rinathiol este meg sinecod péntekig, ha nem javul vissza kell mennünk...

rit
anemona7

Banyoci

Kuldtem neked melt, a Gyurci74-re!

KépKép
KépKép
nyuszika

Na, úgy látszik, most én sem maradhatok ki a betegségből, elég jól elkapott.
Tagnap dédiéknél voltunk, ott meg úgy kellett tennem, minrha nem lennék beteg, mert ha valaki köhint már egyből megbetegszenek... Estére már úgy fájt a hátam, tudtam, hogy már lázam is van, volt is, 38,2. Elkezdtem szedni a megszokott homeos bogyeszeket, a lázam ma reggelre lement, de éjjel 4ig semmit nem aludtam, annyira fájt a torkom, meg elkezdtem kutyaszerűen köhögni, úgyhogy nyakalom a lándzsás útifű szirupot. az infra viszont csodákat tesz, csak úgy hozza le a cuccost.

Családkám többi tagja még bírja, remélem nem kapják el. Igyekszem többször szellőztetni is.

KépKép
KépKép
gumicukor

Szolgálati közlemény!

Egri ételszállítócímet linkeltem be, onnan azért mégse rendeljetek! :lol:
itt a jó link!
http://www.ebedmester.hu

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Ilke,
Ne hősködj, hanem tényleg szerezz segítséget, akárhonnan!!!! Tényleg nagyon csúnya szövődmények lehetnek...

Magdi,
Tök ügyes Márk! :)

Csics,
Feltétlenül megnézlek titeket a wiwen...

Judy,
Nagyon szépek a fiúk, és tényleg hasonlítanak rád, de azért a legnagyobb Gé se panaszkodhat.

Vitamin: Én Bérest és az Immuno Felnőttet :) szedem vegyesen. Lekopogom, január eleje óta jól is vagyok. A gyerekek köhögnek, Solymi jobban, Csongi kevésbé.

Zit
parazita

Sziasztok,
Sajnos még mindíg ugyanúgy vagyok, nem tudom mit csináljak:(. A házidoki, azt mondta ő nem tud már mit csinálni velem, a legerősebb gyógyszereket adta már nekem és semmi sem használt. Amit szombat ótaszedek, amit az ügyeleten írtak fel, attól sem jobb. Most mondjátok meg hova menjek, mit csináljak, tök tanácstalan vagyok:(. A RTG negatív lett, nem látnak semmit, de valami mégiscsak lehet, ha minden levegővételnél belenyilal a bal tüdőmbe és amiker veszem a levegőt hörgök. Egyébként orrom nem folyik, nincs lázam, csak ez a fájdalom...

Bocsi, eléggé el vagyok már keseredve, most megyek.
Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ilke
kaptál ab-t is? ha igen, rendesen végigszedted?
nem is tudom mit lehetne tenni.
a múltkor mi is nagyon nehezen keveretdünk ki apával a gyerkőcök által ránkragasztott kórságból. mindkettőnknek eltartott vagy 2 hétig.
Mégiscsak végére kéne járni mitől lehet az a fájdalom :!: jó fej a dokker, hogy azt mondja már nem tud segíteni. azért próbálj meg vel dűlőre jutni, vagy máshoz is elmenni.

Halacska, Nyuszika
Pontosan így van, Gellike sokkal csibészebb. Gergő olyan kis gondolkodó, mindig filózik valamin. a kicsi viszont sokkal ügyesebb mozgásban, a focit már úgy tudja rúgni, hogy veszélyben van ittbent minden.
de azért őt is inspirálja a nagy, nagyon követni akarja. kirakóban verhetetlenke, Gergő a 100-asat, Gellike meg a 30-asokat nyomja.
beszélni meg nem akar, Gergő már fejből mondta ameséket. dehát, nem egyformák, csak külsőleg :lol: :lol:

Gumicukor, Rit
Jobbulást

megkereslek iwiwen.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Ilke! Nagyon sajnálom, hogy nem javulsz :cry:
Ötleteim: Másik doki. és/vagy 2-3 nap fekvés.
Férjed nem tud pár nap szabit kivenni?

Gumicukor! Jobbulást!

Úgy látom, hogy ugrik a szombati tali :cry: Na sebaj, lesz még alkalmunk találkozni :wink: Lényeg, hogy Mindenki legyen egészséges!

Szobatisztaság: Bezsebeltem a gratulákat, köszönjük szépen! :lol:
Változatlanul nagyon büszke vagyok, semmi gond nem volt eddig. :wink:

Kata! Márk 2 éves 8 hónapos múlt, tehát benne van a korban. A család (anyós, após) részéről nagyon sok kritikát kaptam, hogy miért nem erőltetem a dolgot, szerintük későn lett szobatiszta. :? Szerintem nem :lol: és ez a lényeg!!!

Halacska! Semmiféle leszoktató trükköt nem alkalmaztam, egyszerű megfigyelésen alapult a módszer: kb. 2 hete elkezdte Márkot nagyon zavarni a pisis pelus, idegen helyen nem pisilt, tudatosan vissztartotta, és mindig szólt, ha van valami "produktum". Kérdeztem tőle, hogy akar-e bugyiban lenni. Erre ő azt mondta, hogy "aha". :lol: Hát, ennyi.
Megmondom őszíntén mindig kételkedve fogadtam azokat a történeteket, hogy egyik napról a másikra lett szobatiszta a gyerek. Hát most már elhiszem :lol: Gyakorlatilag 4-5 nap leforgása alatt elhagytuk a pelust (éjszakára is). :lol:
Ja! Autó mintás bugyijai vannak, ezért külön nagyon nagy örömmel viseli (és mutogatja Mindenkinek :lol: )

Panda! Mégegyszer ezer hála és köszönet a ruhácskáért. Vettem szárnyacskát is (köszi a tippet), háááát...gyönyörű kis tündérkém lett :lol: :lol: Fú, tényleg nagyon nagy örömet okoztál Nekem is és Nórinak is. Azóta egyfolytában abban akar lenni :wink:
Kert: Bár már ott tartanánk (Ti is és Mi is), hogy csak a tereprendezés van hátra :lol:

Rit! De jó ötletet adtál! Pénteken valószínűleg elmegyünk a Természettudományi Múzeumba. Még nem is voltam a gyerekekkel és én is ezer éve voltam utoljára. :oops: Mennyi a beugró? Ugye nem gáz 2 örökmozgó gyerekkel elmenni?

Szép napot Mindenkinek:

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Magdi
Mi gyakran járunk, hiszen gyakorlatilag itt lakunk mellette. Az állandó kiállítások 2005 asszem májusa óta ingyenesek, gyerekbarát, vannak külön gyerekfoglalkozások is csütörtökönként 10-től, pl. megmutatják, hogy kell preparálni, v. előadások, ilyesmi.

rit
anemona7

Judy, Magdi,
Kaptam AB-ot, jelenleg a 3. :!: fajtát szedem december közepe óta, mert ugye már több mint 1 hónapja beteg vagyok, igaz nem így kezdődött. A jelenlegi helyzet januárban alakult ki. Végigszedtem rendesen mindegyiket, az ügyeletes doki szombaton esküdött, hogy mivel a másik kettő nem használt, így ez kizárólag egy A típusos baci lehet, így ez a gyógyszer, tuti kell, hogy hasson. Hát nem tudom, mivel ugyanúgy vagyok, kezdenek kétségeim lenni, igaz még pár napi adag hátravan. Kivagyokkkkkkk, Lili második hete nincs oviban, miattam, annyira sajnálom szegénykét. Anyós ajánlkozott, hogy feljön 1 hétre csak az a baj, hogy vele alig-alig vannak el a gyerekek, tudom nem lenne abból fekvés. Mivel tőle egy csomó dolgot nem fogadnak el, így ahogy elképzelem választhatnék, hogy hallgatom, hogy egésznap közdenk, veszekednek, sírnak, vagy besegítek, de akkor meg mit is ér az egész? No meg neki is nagyon gázos megoldani a szabit, mert csak fizetés nélkülire tud csak eljönni, párom öccse pedig szinte fekvőbeteg, őt elég komolyan el kell látni. Nem egyszerű :roll: . Párom nyakig áll a munkában, múlt héten 2 emberét rugta ki, tök zűrös most neki minden, szinte elképzelhetetlen, hogy eljöjjön szabira. Más dokin már én is gondolkoztam, csak nem ismerek jót sehol.

Na jó, nem kesergek tovább du felhívom majd a házidokit és beszélek vele megint.

Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok
Hat nalunk sem rozsas a helyzet,en is elkaptam Alextol,lazas/hoemelkedeses vagyok allandoan tegnap ota.Kicsit kohogok is. :evil:
Delelott lazasan azert elvittem Alexet a dokihoz, (mert csak ma tudott apukam ide jonni egy orara Loenra vigyazni ),dokino szerint ez most nagyon gaz virus,40 fokos laz es jo massziv,tobb napig eltart.
Hat igen azt eszrevettuk :x
Most itt izgulok hogy Leon cica el ne kapja :roll: :oops:
En sem vagyok beteges,evek ota nem voltam eg csak lazas sem,talan a szopi miatti vitamin vesztes miatt kapott el.
Hat betegen ellatni a gyerekeket nem semmi,de remelem gyorsan rendbe jovok,en sem engedhetem meg magamnak a betegseget.

Rit
Amint latod heti tali ugrott :roll: De Alexet amugysem vinnem meg messzire nehogy visszaessen.
Tenlyleg jo lehet egy wc-s jatszo,bar nekunk ez 2 percre van es telen amugysem vagyunk orakat ott.
En is irto sokat iszom ugyhogy suru latogato vagyok a furdoben :lol:

Beszti
A Teletal is jo tenyleg.En ugy vagyok a Foggoddal,hogy azt mar ismerem,tudom hogy mi izlik toluk csak azokat rebdelnem.A gyumi levesuket imadom pl :)

Gumicukor
Egyformaban vagyunk,en is nyomatom a homeos dolgokat,mast amugy sem szedhetnek,de gyogyszezr be sem vennek,jo hogy nem most kell ennek utana nezni hanem csak elokapni a
szekrenybol.

Ilke
Hat ez nagyon rossz lehet.Szerintem menj masik dokihoz,egy teljes kivizsgalasra.Ha anyos felajanlotta hogy jon ,fogadd el,ha beteg vagy kell fekudnod,Lili mar nagy csak megerti Balat meg anyos meggyozi valami finomsaggal hogy ne zavarjanak teged.
Alex most nagyon tolerans velem,soxor fekve jatszunk :oops: meg csomo meset olvasok inkabb..
Leon meg nagy alvo szerencsere,igy birom valahogy.

Na pusz
Kata

Kép
Kép
kataa

Sziasztok
Rit
Köszi
petike tényleg nagy lett :) a kissebik az imike a képen :) te lányaid is aranyosak :) .

Ilke
JObbulást én is csunyán köhögök :? .

Lányok
megvetük a farsangi jelmezeket imikének tigrist ,petike micimacko lesz ma felprobáltuk és nagyon aranyosak bene :D

Minden betegeskedönek Jobbulást kivánok :)

pusz csics
csics

Na, úgy néz ki, megmaradok, ma estére már csak hőemelkedésem van, napközben semmi. A teát már utálom, megittam vagy két kannával. ebben a homeoban azt nem szeretem, hogy folyton figyelni kell az órát, mikor kell bevenni, a kaját is úgy kell hozzá igazítani. meg amíg feerősíto a tünteket, na azt is utálom, de utána mintha nyissz elvágták volna.
én most belladonnát, aconitot és homeovox-ot szedek. ma sikerült kemény 1 órát aludnom, pedig egyedül voltam itthon, a többit meg csak végigfetrengtem.
szerencsére a párom előbb el tudott jönni, így Dani sem volt sokáig oviban, és jól elvoltak.

ilke
szerintem is nézzen meg más is, meg mindenképpen ragaszkodj egy vérvételhez. nem is értem, azt miért nem szokták, csak írják ész nálkül a gyógyszert, aztán lehet más a bajod. Szerintem is fogadd el anyósod segítségét, még ha csak pár napra is. nekem most nincs olyan nagy bajom, de azért jól esik a pihi, nekedi s mindenképpen kijárna végre.

Nálunk újabb jelmezkívánság: Darth Weder szeretne lenni.... Időnként a páron nézi a Csillagok háborúját, és teljesen el van varázsolva tőle.... elég gáz nem? :shock:

KépKép
KépKép
gumicukor

Ilke

Durvan hangzott amit Zita mondott, de baromira igaza van!!!
Fogadd el az anyos felajanlasat , tenyleg ki kell fekudnod , vagy vegere kell jarni a dolognak! Ez nem hangzik jol, egyaltalan. El sem hiszed, hogyha baj van a kicsik milyen alkalmazkodoak tudnak lenni. Magyarazzatok el nekik Tomival, hogy anya most beteg es fekudnie kell, mert kulonben korhazba kerulhet. Es az ugye meg rosszabb lenne. Igy meg legalabb felugyelni tudod anyost. Csak bird ki, hogy ne ugralj fel minden konfliktuskor...:) De tenyleg, ez nagyon komoly, tudogyuszi, mellhartya, szivizom....brrr nagyon bele sem merek gondolni.
Vagy Lilit nem tudja reggel a parod elvinni oviba? ANnyira koran megy dolgozni? Es akkor anyosnak csak Balaval kene megkuzdenie, meg Lilit osszeszedni az ovibol.

KépKép
KépKép
nyuszika

Kukurikú :lol: kidobott az ágy.

Kata! Jobbulást! Remélem Leonbabát megvédi az anyatej :wink:

Ilke! Továbbra is jobbulást Neked. Igazakat írtak a Lányok, csak ismételni tudnám őket. Legyél már egy kicsit ÖNZŐBB!!!

Gumicukor! Jó hír, hogy jobban vagy, remélem családod már kimarad a betegségből!

Zita! Köhögés :cry: na, azt utálom a legjobban, nálunk volt, hogy 2-3 hétig tartott. Az jó, hogy Te egészséges vagy.

Rit! Köszi az infókat, lehet, hogy csütörtökön lenne érdemes menni? Na, utánaolvasgatok.

Szép napot Mindenkinek! Gyógyulgasson Mindenki! :wink:

Magdi
mléna

Hali,
Jelentem még élek :D ! Egyébként tegnap este megadtam magam és miután az algopirin sem használt, felhívtam anyóst, hogy ma jöjjön el, mert azért az már elég gáz ha a bal karomat sem tudom felemelni, mert jön a fájdalom. Szóval ha minden igaz ma este már itt lesz, de a mai napunk sem lesz egyszerű. Apa de dolgozik+kocsi szervíz, utána rohan a dokihoz a beutalóért és utána irány a László Kórház (ott beajánlott a házidoki az adjunktusnőhöz) ahol remélem nem fogják azt mondani, hogy feküdjek be. Drukkoljatok!!! Ovit is felhívtam reggel, hogy hát ma sem tudom átvinni Lilit, na kérdezték is, hogy mi a csuda van velünk, elmondtam pár szóban szörnyülködtek egy pár sort, de megértették, remélem holnap már mehet szegény lánykám. Este nagyon meg voltam ilyedve az állapotomtól, apát úgy kellett visszatartani, hogy ne hívja ki a mentőket. Ha csak eszembe jut, hogy kórház, bőgök...De nem is értem ezt az egészet, mert nem hanyagoltam el magam, minden gyógyszert beszedtem, mentem mindíg a dokihoz, tényleg odafigyelek magamra amennyire tudok, nem tudom hogy fajulhatott eddig ez a dolog. Meglett a vérvétel eredménye is tegnap, teljesen tökéletes, pedig mondta a doki, hogy amit csak lehetett mindent megnéztek belőle. Hát ennyi, gondoljatok rám du, hogy ne kelljen a kórházban maradnom!!! :roll:

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ilke
Kitartást a mai naphoz és végre ey helyes diagnózist is kívánok gyors javulással!!!

Kataa
:( Jobbulást!!! Én úgynéz ki megúsztam, csak tegnap fájt a fejem marhára mert ugye én okoska a legnagyobb szélben nem vettem fel sapit :( Akkor próbáljuk be a next weeket, addigra remélem mindenki rendben lesz.

Tegnap megkaptuk az új gázszámlát, 15 ropi :( persze adatlap ide v. oda, támogatás csak februártól??

rit
anemona7

Sziasztok!

Kata! Örülök, hogy priznic ügyben tudtam segíteni. Annak viszont nem, hogy te is elkaptad. Remélem a picit megvédi az anyatej. Gyógyuljatok!

Juti! Tényleg nagyon aranyosak a fiúk. :)

Ilke!!++++++++Sok drukk neked. Jobbulást.

Sajnos nálunk Bálint még mindig beteg, és ezért nagyon nyügi-bügi is. Állandóan csak az ölemben lenne, csak mellettem, alszik el. Nem tudom mi lesz ennek a vége, hogy fogom visszaszoktatni a szobájába, de most nem merem este kicsit sem sírni hagyni, nehogy méginkább rámenjen a fülére. Szóval apa így azt mondta, hogy nem vállalja egyedül a szombatot, úgyhogy valószínűleg nálunk is ugrott a mamatali. :( Hacsak hírtelen javulás nem lesz Bálintnál.

Andi
andrea27

Andi,
Gyógyulást Bálintnak! Ilyenkor tényleg nem érdemes bőgetni. Ha sokszor felsír éjjel Csongi, én is odaveszem magamhoz.

Ilke,
Drukk!!!!!

Solymit tegnap azzal adták haza az oviból, hogy alvás alatt nagyon köhögött, úgyhogy itthon tartottam. Este nekem is kapart a torkom, és köhécseltem is, de szerencsére mára már elmúlt.

Zit
parazita

Sziasztok,
Itthon vagyok :!: :D hurrááááááá, annyira örülök, hogy nem tartottak bent, viszont cserébe holnap kora reggel már a kórházban kezdek és kezdődnek a vizsgálatok(labor, RTG,CT...) dokinéni elég rendi volt, remélhetőleg holnap már pontosan fogjuk tudni mi a fene okozza ezt az elviselhetetlen fájdalmat. AB-ot mondta, hogy dobjam ki, végre valaki aki nem azt írt fel. Anyósért most ment el apa a gyerekekkel a vonathoz. Megyek is, kihasználom az időt.
Köszike a drukkot!:)

Betegeskedőknek mielőbbi jobbulást kívánok, hajrá jövő heti mamatali! :lol:

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ilke,
Nem lehet, hogy légmelled van, mint a Rubint Rékának? :) :( Talán hülyén hangzik, de neki is mellkasi fájdalmai voltak, és tüdőgyuszival kezelték (félre)...

Zit
parazita

Sziasztok

Mi is meg a kozepeben vagyunk,Alex meg mindig lazas reggel-este :roll: Kivagyok,ez mar az 5.nap! Es csak a priznic viszi le neki,se a kup se a Nurofen...
Persze tok jo hogy csak evente egyszer beteg,na de ennyire :shock: :x
Holnap felhivom a dokit,hogy most ez meddig ok...
Ja es en is meg lazas vagyok ,igaz csak 38 de eleg ez a ket gyerkochoz.Anyukam holnap este vegre jon es eselyem is lesz fekudni vegre.

Gumicukor
Te ma OK vagy?
En is ezeket szedem mint te csak meg a mercuris+oscillo amit hozza eszek+harsmez.

Andi
Nektek is jobbulast ,gyerek az agyban nalunk is bejatszik,dehat beteg ugye,ez termeszetes.

Ilke
szupi hogy otthon vagy es drukk holnapra a korhazban!!!!

pusz
Kataa

Kép
Kép
kataa

Húha, ennyi betegség :cry: . Mindenkinek tessék meggyógyulni!!!

Ilke!
De jó, hogy rávetted magad a segítség elfogadására! Lehet, hogy anyósoddal is jobban ellesznek a gyerekek, elvégre már nagyobbak.

Rit!
Megnéztem a képeket, nagyon klasszak!!!
Gázszámla :roll: . Mi még be sem küldtük a papírt, mert csak most tudtunk bejelentkezni, úgyhogy azt a jövő héten intézem. Én bele sem merek gondolni, hogy mennyit fizetünk majd a következő hónapban :shock: .

Vitaminok
Mi a férjemmel nem szedünk semmit (érdekes, betegek sem vagyunk :wink: ), a gyerekek a Béres-féle Aktivál Kidet szedik. Rágótabletta, és állítólag nagyon jó az íze. A Marsalócskák nekünk sem jöttek be, hanem mentek ki a kukába, egyik gyerenek sem kellettek.

Jó éjt,

Panda

panda
Halásztelek

Kataa
Ilyen lázas állapotunk nekünk is volt még nyár elején, 4 napig nem ment le semmivel a láza, csak épphogy, és akkor kellett már ab, akkor aktil-t kaptunk, ahogy elkezdte, rá két napra le is ment a láza. Amíg nem kapta, addig tiszta folt volt az arca. Ez volt az első alkalom, amikor a homeo nem segített, de legközelebb ismét elég volt az is.

Én már jobban vagyok, nincs már hőemelkedésem sem, reggel óta, sőt inkább kihűlőfélben vagyok, 35, 8-akat mérek :shock: A hangom is kezd visszatérni. Szerencsére nem kellett betegszabit kivennem, hanem itthonról dolgozhatok.

Milyen szerencse, hogy nálunk csak a fűtés megy gázzal, és igazából szinte alig kell fűteni. ma is mindenhol * álláson vannak a radiátorok. nálunk inkább az áram több, mivel minden azzal megy.

na, ma kipróbáltam a www.totalfood.hu -t. Hát a futárért már megérte, lepadlóztam, olyan jó pasi volt :oops: :lol: Viszont a kaja, nem volt olyan nagy szám, igaz sárgaborsótfőzit rendeltem, és tiszta pépes volt, mint a babáknak. holnap sóska jön, meglátjuk milyen lesz. viszont az orjaleves fincsi volt.

csövi, mindenkinek jobbulást!

KépKép
KépKép
gumicukor

Hali

Ilke
remélem már jobban vagy, jó hogy jött segítség is.

Kataa
azt mondják 3 nap magas láz után már lehet hogy tényleg ab kell. vagy szeditek?jobbulást.

Gáz: nálunk elég sok fogy (fűtés, főzés, melegvíz). még így is hogy sokszor kandallózunk.

pusz

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Kataa
Ez nagyon durva, hogy szegénynek csak prizniccel megy le a láza, + neked is elég nehéz lehet így két gyerekkel. Nekem már nyáron elég nehéz volt, hogy Dodi állandóan ment volna, Rege meg még törpe volt és nem mindíg díjazta - és akkor még beteges kem voltak! Szerencsére én még midíg nem tudom milyen is az az igazán beteg gyerek, nálunk már a micro is totál túlvan rajta, talán még kicsit többet alszik a szokásosnál, de ennyi.

Judy
Jövőre már mi is kandallózunk :D:D De egyenlőre cirkozunk, úgyhogy fűtés, melegvíz gázzal megy + a főzés. De nem is lenne vészes, mert itt alapból 15 fok volt bent, mikor megvettük február elején, pedig akkor már fél éve lakatlan volt - csak most Rege miatt jobban fűtünk, mert ő ugye lent kolbászol padlószinten + még mindíg hátravan a nyílászárók szigetelésének tökéletseítése, egyenlőre csak olyan éppenhogyjó megoldást alkalmazunk.

Panda
Hát én nem tudom, Dodi ugyan megette, de szerintem irtó vacak íze van - persze ezt nyílván nem mondtam neki :)

GC
azért ki ne hűljél!! :):) Ez jó volt!!

rit
anemona7

Sziasztok

Apa visszavitte a dokihoz Alexot,azt mondja ez a virus olyan massziv hogy a 3 napos laz helyett most mindenki egy hetig lazas..es nincs ra ab... :evil: Holnapra mar nem lesz baja,viszont az orra,arcurege tele van trutymoval,azt kell jol kitisztitani neki,fujni,infrazni,stb...
Hat remelem tenyleg jobban lesz,mert meg reggel is 38 volt neki :x

Nekunk gaz nincs, csak homennyiseg,de az is max havi 5-6 ezer,jol szigeteelt uj haz :lol: Korbe napos igyhogy alig kell futeni :lol:
Viszont az aram az havi 10-es,miota felemeltek+ afat raktak ra :x :x

Rit
Hat en tegnap mar tok kivoltam estere mire mindketto elaludt,akkor jott ki hogy talan en is lazas lehetek (38.3 ) reggelre mar 37 vagyok, most apa itthon marad delig aztan meg jon vegre anyu,mert faj mindenem.
A fogorvost is lemondtam igy,de mondta is napona a fele ember lemondja ugyanilyen betegseg miatt....

Na pusz
Kata

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Kataa!

Nem semmi ez a dupla betegség :shock: Nem lehet most könnyű neked, jobbulást mindkettőtöknek.

Hát nem tudom, Emmának 1 nap 2 éjjel volt 39,6 a láza, de ő kapott antibiotikumot és hatott is gyorsan és hamar meggyógyult 8) Én amikor nem hatott a panadol meg semmi, akkor adtamneki negyed algopyrint (doki azt mondta hogy már lehet nagyon magas láznál), attól jól kiizzadt és levitte és vissza se jött.

Ilke!

Neked is jobbulást!

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Manó

Hogy adtad be az alót Emmának? A jövőre nézve érdekel. Kapszulát már Pancsi is le tud nyelni (BronchoVaxom) de a pirinnel nem próbálkoznék, lévén keserű...
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok!

Manó

Hogy adtad be az algót Emmának? A jövőre nézve érdekel. Kapszulát már Pancsi is le tud nyelni (BronchoVaxom) de a pirinnel nem próbálkoznék, lévén keserű...
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Kataa
Nálatok a melegvizet mivel fűtik fel? Gondolom van kazán az épület alatt, mint nálunk. Mert nekünk azt is gázzal fűtik fel, az bele van építve a melegvíz egységárába. A jó szigetelésért mi is hálásak vagyunk :) Remélem jó sokáig így is marad :)

Csajok készüljetek, mert a meteorológus szomszédunk szerint a napokban elég erős lehűlés várható, éjjel akár -10 fokok is lehetnek... :shock:

Árulja már el valaki mi a fene az a priznic? (azon kívül, hogy lázcsillapító)

KépKép
KépKép
gumicukor

GC

Hűtőborogatás. Nem fürdőt vesz a gyerek hanem lepcsibe csavarva hűtöd a testét. Gondolom kellemes hőmérsékletű vízbe kell tenni a lepedőt. De hogy meddig kell fent lenni és cserélni azt nemtom. Andi, Kata?

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Hali

Minden betegnek gyors gyogyulast!!!!

Nalunk most mindenki jol van.kop kop
Emi ovizik, megyunk penteken szulinapra...:)

Ilke

Mi ujsag????

Agi

Februar 15-en lesz a farsang. Ugyhogy nyugodtan elvihetitek a ruhat, ha szeretnetek.:)

aramdij

10 ezer??? Nalunk 17-19, sosem volt 10 ezer... igaz, a nagy fagyaszto eleg sokat fogyaszt, meg nagy a lakas. Meghat nem gyozom a tobbiek utan lekapcsolgatni a lampakat...:(

KAta

Nagyon baratsagos a futesszamlatok.... nekunk minden gazrol megy, a melegviz is es hat altalaban 30ezer felett van telen.:(

Muvelt anyuka beszolasa a gyereknek az ovi elott:
"huzd fel azt a sapkat , mert szetrugom a ...ggedet"

...s csodalkozunk, hogy csunya beszedet hoznak haza a gyerekek az ovibol, iskolabol.:(

Egyik mese vegen feliratok mennek, Danny megszolal:
"Anya mennek fel a betuk a liften..."

KépKép
KépKép
nyuszika

Ja, amugy nem tudom mire ez a nagy felhajtas a varhato lehulest illetoen, elvegre papiron tel van, nem????:)
Emlekszem tavaly mennyit kellett havat lapatolni... Miota tavly aug 20-an volt az a varatlan vihar, az elorejelzesek atesnek a lo masik oldara es kicsit riogatjak az embert,nem? Olyanokat hallotam a radioban, hogy ramjott a rohoges.... ha utnak indulunk vigyunk meleg takarot es egy zacsko homokot, meg egy lapatot, meg tankoljuk fel jol az autot.... mi van, jon a vilagvege????:):):)
Azert sajnalom hogy nem kezdodik inkabb 2 honappal korabban a tavasz.... meg sajnalom a sok kihajtott tavaszi viragot is...:(

KépKép
KépKép
nyuszika

Mano
Hat Alex nem tud lenyelni tablettat az tuti,vagylehet?meg sosem probaltuk.
Remelem igaza van a dokinak es holnapra mar mulik neki,de azt hiszem a jovo het elejen meg itthon tartom,hogy tuti legyen a gyogyulasa :D
A mi dokink nem fanatikus homeopata ,he kellene adna ab-t az tuti.
Teljesen igaza van hogyha mas szovodmeny nincs (ful/arcureg )akkor minek tomni ab-ve csak azert mert par napig lazas.
Ha en nem lennek beteg nem is zavarna csak igy volt gazosabb.Anyu vegre itt van es marad holnap is, mar aludtam is delutan vegre :lol:

Gumicukor
Hat arra is van orank es a kazan futi fel (gondolom ),a melegviz szokott elnni 2 ezer a hideg meg ezer korul.
Nalunk igazabol a kozos ktg a magas:melygarazs,portaszolgalat,takaritas,kertesz,fitness terem,szauna miatt.

Bea
Hat en hideg vizzel csinalom,vagyis neki hideg, annyira azert nem,es kb 5 percet van fent,ratekerunk egy meleg nagy turcsit+takarot.Tegnap ketszer ismeteltuk es lement 39rol 37-re :shock: 10 perc alatt.

Nyuszi
Hat azert ez egy lakas es hiaba majd 100 nm,de nincs pl fagyaszto ladank csak a huto fele az.
Ha jobban leszek,lehet elugrok a talira,vagy elotte a parkoloban talalkozunk es adom a legzesfigyelot,meg megtenned hogy hozol Alexnak Salus 27 es 28-as szandit,felprobalnak goyrsan es amelyik jo megvennem :wink:

En mar varom a hideget,hogy vege legyen ennek a virus invazionak...

Kata

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Gumicukor! Nekünk az ügyeletes doki azt mondta, hogy priznicelni úgy kel, hogy a kádba, aljába számunkra már hüsi (nem hideg) vizet engedni, és egy akkora lepedőt, vagy türcsit belerakni amivel a gyereket be lehet tekerni. Kicsavarni a fölös vizet, majd 10 percre a gyereket belerakni. Újból vízbe a lepedőt, és újra a gyerekre. Mindezt 3x10 percig, mert utána a víz felmelegedik. De ezt csak nagyon magas 38,5 fölötti láznál szabad, mert különben mégjobban megfázhat a gyerek. Nekünk ezt ajánlotta az ügyeletes dokinő amikor Bálintnak már semmire sem ment le a magas láza, sőt kúp után 2órával még magasabb lett.

Andi
andrea27

Kata

Szerintem most szombaton nem lesz tali, legfeljebb a jovo heten. AMugy a szandit be tudom vinni hetkoznap is, ha megyek aruert. Majd elotte hivlak.ok?

KépKép
KépKép
nyuszika

Hát ez érdekes, mármint, mindenhol máshogy számolják ki a hideg és a melegvíz egységárát is.
Nálunk pl, hidegvízből havonta 5-6 m3, melegből meg 4m3 szokott elmenni. A hideg egységára azt hiszem 300 pénz, a melegé meg 1000, merthogy azt fel kell fűteni, benne van a gáz ára, meg a hőveszteség, meg a tököm tudja még mi. Amúgy egyedi mérőóráink vannak nekünk is, igaz, hogy most megy a harc, mert sok lakásban nem egyezik a mérőóra által mért és a kp-i rsz. által kiolvasott érték... de úgy néz ki a lakók győznek... Most cserélünk üzemeltetőt is.

Nyuszi
Gumis talpú kis tornacipőcskéid vannak? Amolyan ovis váltócipő. Szoktam látni fiúsban és lányosban is, tépőzáras vagy fűzős változatban. Esetleg arról tennél fel képeket, ha van ilyened? Sosincs méret, amikor keresek vagy nem tetszik a szín.

Művelt mami :) Igen, ilyen nálunk is van, mármint nem nálunk, :D hanem az oviban már hallottam egyet s mást. Úgy pofán váglak és hasonlókat... Én meg hallgatom, amikor visszahallom, Danitól...

Köszi, most már tudom, mi a priznic, csak sosem tudtam, hogy így hívják, nálunk "vidéken" csak hűtőborogatásnak. Én anno nagyon utáltam a nedve izébe feküdni, meg öltözgetni, a hűtőfürdőben is vacogtam, mint a kocsonya... de időnként be kell vetni, ha nincs más út. nálunk még nem kellett eddig, kopp-kopp...

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor

Oviba bentre, vagy tornazni benne? Az az igazsag, hogy itt bentre foleg a szandikat viszik. Emi is abban van. Most nincsenek, de tavasszal lesznek vaszoncipoim is. Nalunk az oviban nem is ajanljak hogy zartban legyen egesz nap a gyerek, meg akkor se,ha vaszon.
AMugy probaltam hozni a Melaniatol, gumi talp, bor betet, textil felsoresz, de 2-3 ezer alatt nem tudtam adni, azt meg sokalltak. Mert a kinaihoz vannak szokva, ami tobbnyire muszalas, meg muanyag talpu, nem gumi es persze olcsobb. Ha neked ennyiert jo, megnezem ha megyek legkozelebb, hatha maradt nekik nyarrol.
Van egy tornacipom, ami kek, belebujos, semmi fuzo vagy tepozar,gyongyvaszon felsoreszbol es textilbetetbol all, de most nem tudom milyen a talpa. Majd holnap lefotozom. Amugy vagesz. Az is 3 ezer penz.

KépKép
KépKép
nyuszika

Zit,
Légmell? Az meg mi a csuda, nem is hallottam még ilyenről :lol: ? Ma azt mondta a dokim, hogy ez szinte biztos, hogy mellhártyagyulladás és egy hörghurut együtt. Holnap még megyek a kórházba az újabb vérvétel eredményeiért, aztán még vár rám egy CT, aztán már csak az a dolgom, hogy meggyógyuljak :D .

Kataa,
Remélem elmúltak már a lázas állapotok nálatok, jobban vagytok már?

Panda,
Balával egész jól elvolt anyós ma, de a két gyerek már nagyon húzós, látom amikor itthon vagyok velük :? . Lili ma oviban volt, így egy gyerekkel könnyebb volt neki itthon, míg én a kórházban voltam.

Gumicukor,
Örülök, hogy jobban vagy már, szuper, hogy otthonról is tudsz dolgozni. A héten én most a FoodExpressztől rendelek kaját, így kicsit könnyebb.

Nyuszi,
Időjárással kapcsolatban egyetértek, igaz egy kis napsütésnek nagyon örülnék már :D .

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok
Önző módon magunkról, hátha tudtok valamit ajánlani, vitamint vagy bármi módszert
Tomi ma estére 10 perc alatt olyan beteg lett, hogy én ilyet még nem láttam. Tescoban voltunk, tök édes volt, semmi nem látszott rajta, nevetgélt, futkározott, rosszalkodott. Alig vettünk pár dolgot, tehát még csak nem is voltunk sokáig ott. Mikor indultunk haza, szólt hogy fázik. 5 perc alatt értünk haza, mire megmértem a lázát eltelt 10 perc, és 39,5-öt mértem. Azóta a hűtőfürdő és a lázkúp is csak 39,3-ra vitte le. Fekszik szegénykém nyitott szemmel, és néz maga elé.
Holnap dokinéni. DE: nektek milyen immunerősítő vált be. Mi már szedtünk aktival kid-et, most marslakócskák (vagy mi a szösz a neve) van itthon, előtte gumimacis izé volt, de próbáltuk már a homeos immunerősítőket is. Az elmúlt két évben végigszedtük ezeket, mégis most pl. 3 napot járt Tomi bölcsibe, és megint beteg.
Azt, hogy a bölcsiben 7 gyerekből 4 iszonyatosan köhög, 3-nak úgy folyik a zöld az orrából, hogy nem győzik törölni, el kell fogadnom, mert nem lázasak, nem tilthatják ki. De miért kell az én fiamnak ezért így szenvednie, csak mert ő belázasodik.......................?
Ma ott aludt a bölcsiben, reggel eljöttem, délre vissza, de szóltak, hogy ne menjek be, hátha elalszik. Elaludt. Jókedvűen ébredt. Tehát haladunk, vagy inkább az a helyes, hogy egyet előre, hármat vissza? És mit csinálnék, ha még dolgoznék is? Az elmúlt 2 hónapban 11 napot dolgoztam volna.
Na nem kesergek itt tovább, mert a baj csőstül jön (derekam megint megadta magát, de az már a legkevesebb, hogy kezelésre kell mennem, ha cserébe járni tudok majd)
Ígérem, holnap többet írok, és nem leszek ennyire önző, de annyira elegem van, hogy muszáj volt!
szilcsike

Sziasztok!

Továbbra is jobbulást Mindenkinek!

Szilcsike! :cry: Tomi most kezdte a bölcsit. Szerintem (sajnos) ez természetes, hogy minden sz.rt elkap. Én előre félek a szeptemberi ovikezdéstől, bár bízok benne, hogy erősebb lesz Márk, mint Nóri volt anno (több betegségen átesett már).
Vitamin: én csak C-vitaminT adok Márknak (igaz ő otthon van), Nórinak C-vitamin és Immuno Kid-et. Ezt az Immuno Kidet 4 éves kor felett ajánlják, nekünk nagyon bevált. Majd azt megkérdezem a dokinktól, hogy Márknak adhatom-e szeptembertől (akkor még csak 3 éves 4 hónapos lesz :? )
Esetleg Te is rákérdezhetnél a dokitoktól erre az Immuno Kid-re.

Márk még mindig nagyon ügyes, nem volt "baleset", mióta letettük a pelust :lol: :lol: :lol: HURRÁ!!!! :lol:

Megyünk ma Természettudományi Múzeumba, kíváncsi leszek. Félek egy picit, nehogy szétszedjék a Múzeumot :shock:

Tali: Most hétvégén NEM lesz!!! Ha Mindenki meggyógyult elővesszük a témát újra :lol: :lol: :lol:

Szép napot Mindenkinek:

Magdi
mléna

Szilcsike!
Betegség :cry: . Én abszolút megértelek, nálunk ugyanez volt, mikor Ádám bölcsis lett. Én februárban már sírva fakadtam a melóhelyemen, amikor (szep. óta 9. alkalommal) újra telefonáltak, hogy menjek, mert Ádám megint lázas. Nem tudom, mennyire alkati dolog ez, vagy minden gyerek kötelezően beteges, mikor közösségbe kerül. Mi most szedjük a második adagot a Ribomunylból, nekünk nagyon bevált. Az első évi betegeskedés után tavaly Ádámnak összesen 3x volt náthája, de csak 1-1 hét volt, hamar meggyógyult. Na jó, volt egy középfülgyulája, de erre nem jó az a dolog, csak a felső légútiakra. Az idén (ebben a tanévben) csak 1 db orrfolyása volt, de az is hamar lement, semmi láz, ilyesmi nem volt. Noéminek szintén, 3-4 nap alatt elmúlt a nátha. Még egyetlen napot sem hiányzott egyik sem. Csak az a baj, hogy fél évig kell szedni, mire kialakul a védettség, szóval, nektek az az idénre nem biztos, hogy sokat segítene, de állítólag a 4. hónap körül már van hatása.
Ezt a cuccot nekünk két doki is ajánlotta egymásról függetlenül, azért mentem bele. Először nem akartam, de mikor a szept. 1-ei kezdés után Ádám már 2-án este taknyos volt, másnap tűztem a gyógyszertárba kiváltani a receptet.

Magdi!
Márk nagyon ügyi :wink: !

Na, megyek is, mert lógok a melóból, már itt vannak a gyerekek :oops: .

Panda

panda
Halásztelek

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?