Sziasztok!
Ilke! Nagyon sajnálom, hogy nem javulsz
Ötleteim: Másik doki. és/vagy 2-3 nap fekvés.
Férjed nem tud pár nap szabit kivenni?
Gumicukor! Jobbulást!
Úgy látom, hogy ugrik a szombati tali
Na sebaj, lesz még alkalmunk találkozni
Lényeg, hogy Mindenki legyen egészséges!
Szobatisztaság: Bezsebeltem a gratulákat, köszönjük szépen!
Változatlanul nagyon büszke vagyok, semmi gond nem volt eddig.
Kata! Márk 2 éves 8 hónapos múlt, tehát benne van a korban. A család (anyós, após) részéről nagyon sok kritikát kaptam, hogy miért nem erőltetem a dolgot, szerintük későn lett szobatiszta.
Szerintem nem
és ez a lényeg!!!
Halacska! Semmiféle leszoktató trükköt nem alkalmaztam, egyszerű megfigyelésen alapult a módszer: kb. 2 hete elkezdte Márkot nagyon zavarni a pisis pelus, idegen helyen nem pisilt, tudatosan vissztartotta, és mindig szólt, ha van valami "produktum". Kérdeztem tőle, hogy akar-e bugyiban lenni. Erre ő azt mondta, hogy "aha".
Hát, ennyi.
Megmondom őszíntén mindig kételkedve fogadtam azokat a történeteket, hogy egyik napról a másikra lett szobatiszta a gyerek. Hát most már elhiszem
Gyakorlatilag 4-5 nap leforgása alatt elhagytuk a pelust (éjszakára is).
Ja! Autó mintás bugyijai vannak, ezért külön nagyon nagy örömmel viseli (és mutogatja Mindenkinek
)
Panda! Mégegyszer ezer hála és köszönet a ruhácskáért. Vettem szárnyacskát is (köszi a tippet), háááát...gyönyörű kis tündérkém lett
Fú, tényleg nagyon nagy örömet okoztál Nekem is és Nórinak is. Azóta egyfolytában abban akar lenni
Kert: Bár már ott tartanánk (Ti is és Mi is), hogy csak a tereprendezés van hátra
Rit! De jó ötletet adtál! Pénteken valószínűleg elmegyünk a Természettudományi Múzeumba. Még nem is voltam a gyerekekkel és én is ezer éve voltam utoljára.
Mennyi a beugró? Ugye nem gáz 2 örökmozgó gyerekkel elmenni?
Szép napot Mindenkinek: