Ádika tényleg hatalmas baba
Edit, nálunk se megy a darabos bébiétel, konkrétan öklendezik tőle Panka.
Mogyo, Panka napközben rövid ujjú body-ban és rövidnaciban van + zokni, mert az nekem a mániám.
Kriszti, a tej(allergia) és a borjú/marhahús között semmi összefüggés nincs, ez csak egy régi tévhit. Ezt a gasztros főorvosnő mondta, szerinte lehet adni nyugodtan a babáknak. De mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja! Én asszem lassan elkezdem a borjút.
Pici Nadinnak könnyű fogzást kivánok, nomeg egy kis szünetet mostmár!
Timi, ha rajtam múlik, én szoritok nagyon! Érezzétek nagyon jól magatokat, jó utat!!!!
Itt is őrült szél volt ma, fejem hasogat is rendesen.
Juttáék itt voltak ma, gépe beadta az unalmast, azért nem jön. Kb 1 hét, mire megcsinálják.
Dorkának kiváltotta a hiper-szuper tápszert, de még rosszabbul lett szegényke, igy most visszaállnak a tápszer mentes kajára. Itt egyébként nagyon jól volt a csaj, lehet, hogy jó hatással vagyunk rá
Panka újabb tudománya, hogy elveszi tőlem, amit nyújtok neki, és vissza is adja, ha kérem. Ha eldugok valamit a csukott öklömben, akkor kinyitja az ujjaimat és megkukkolja. Valamint már nem csak leszedi a sarokvédőt (jó minőség, hogy egy 9 hós gyerek le tudja szedni
), hanem megpróbálja vissza is tenni, bár még nem nagyon sikerül. De annyira imádom, hogy már ilyeneket csinál!
És a nap poénja:
Csöng a telefonom.
Szia, hogy vagytok? Mondom jól.
Azt mondja: Most nekünk jó lenne. Mondom akkor fél 5 felé gyertek át, mert Panka most alszik, de jön egy ismerősöm a kislányával (Jutta), igy akkor hármas babatali lesz. Azt mondja OK. És kérdez még valamit, amit nem értettem. Mondom Éva Te vagy? Azt mondja nem, akkor téves!
Pedig már megbeszéltük a találkát, én azt hittem a szomszédom hiv, ő meg nem tudom mit hitt