Hali,
Egészen alakulok már:), köhögés mérséklődött, de a mellkasom még eléggé fáj, főleg nagy levegőnél, nagyon szeretnék már teljesen jól lenni.
Tegnap vettünk Lilinek Immuno Kidet, ad ilyet valaki a gyerkőcének?
A tegnapi szélre jól felkészültünk, apa mindent bepakolt a kertből, bevallom rosszabbra számítottam, de azért így is 2x felébredtem éjszaka a hangokra. Lili lefekvéskor kijelentette, hogy Anya ha éjszaka fel fogok ébredni a szélre át fogok majd menni hozzátok, mondom Oké, erre hozzáteszi, De akkor maradok ám reggelig!
Beszéd,
Lili teljesen jól mondja a hangokat, nála néha a ragozás csúszik félre, de ha megemlítjük neki, hogy ez így nem volt jó, legtöbbször kijavítja magát.
Bala viszont nagyon viccesen kommunikál mostanság, minden szónak csak az első szótagját mondja, de ezzel a módszerrel már mondatokat összekombinál.
Gumicukor,
Egészségesen mi kb. 2 éve nem voltunk, mióta magán gyerekdokihoz járunk, azóta valahogy mindig elfelejtődik, igaz a védőnővel viszonylag jó viszonyba vagyok, legutóbb mikor telefonon dumcsiztunk, akkor adtam meg neki a gyerekek súlyát, magasságát.
Higiéniát szerintem jó ha az elejétől komolyan veszi az ember. Sokszor láttam már olyan anyukákat kislányokkal, akik egyedül felmásztak a wc-re, közben persze körbefogdosták a wécét és szépen rácsücsültek a csupasz ülőkére, mindezt persze tömeges vendéglátóhelyen
. Hát én nem ennek vagyok a híve, Lilit vagy ölbe fogom míg pisil, vagy 25 réteg papírra ültetem rá, utána pedig alapos kézmosás, ő sem nyúl semmihez soha. Mi is voltunk már olyan szituban, hogy hangosan kritizálta a mellékhelység tisztaságát, ha jogos igaza van.
Nálam mostanában szinte mindig Sade megy a kocsiban, azt én is énekelgetem
.
Rit,
Igen, ahogy Beszti is írja, két helyen is van övelvezető az ülésen, elég stabil így. Most már lehet olyanokat kapni, amiknek kicsit dönthető a fejrészük, ha most vennénk, bizti olyat vennék, mert néha előre esik Lili feje amikor alszik, mert ugye az ülés teljesen függőlegesen tartja
.
Panda,
Köszi.
BKV,
Legnagyobb előnye a tömegközlekedésnek, hogy lehet olvasni közben, persze ha nincs tömeg. Sok könyvet kiolvastam buszon, metrón utazva
. Viszont a sok igénytelen alak, akik néha odavetődnek, elég gáz, sok szörnyűséget láttam már, pl. metron megkéselt fickót.
Beszti,
Elhiszem, hogy ennyi gyerkőc mellett nem tudsz főzőcskézni is még, néha még én is sakkozok, hogy mindennap legyen főttétel. Te honnan szoktál rendelni?
Nyuszi,
Jobbulást a kicsiknek, érdekes ez a nagyotthallás Dannynél.
Lilinek most a legnagyobb szám a 120, ha valamiből nagyon sokat lát, ezzel minősíti
.
Ági,
Ha mindenki így várja már a kistesót, hajrá!
Apropó tejecske, nem gáz, hogy nekem még mindig van tej a mellembe, persze nem sok, de ha megnyomom (amit nem szoktam) rögtön megjelenik egy csepp? Pedig már 9 hónapja nem szoptatok.
Virágok nálunk is bújnak, de csak 1-2 centisek, remélem kibírják még a következő heteket, mert kiültetni tuti nem tudom őket, hisz tömegesen nőnek. Előnye a jó időnek, hogy múlt héten szép petrezselymet szedtem a kertből, isteni volt, és a mángold is gyönyörű.
Tali,
Nekem a febr.3 tuti nem jó sajna.
Magdi,
Kiszel Tündi szerintem is nagyon ciki, a pasikat nem értem akik összeállnak vele, habár az ismertség nagy úr
. Ha nekem ilyen anyám lett volna tuti más országba költözöm
.
Azt hiszem a Dove-nak volt egy reklámja amiben tök átlagos nőciket mutogattak, mint szép nők! Az tetszett, csak kár, hogy ez is csak egy kampány volt és már híre sincs.
Judy,
Gratula a vizsgákhoz, nagyon ügyes vagy!
Kataa,
Alexnak jobbulást! Bala is simán elkapott szinte mindent Lilitől picike korában is, pedig fél évig csak anyatejezett, viszont 1-2 nap alatt mindig helyrejött. 2 gyerek otthon tényleg jó kis melo, nekem is húzós volt ez a hét, főleg egy tüdőgyuszival megspékelve.
Szoptatás tényleg kiveszi az ember minden energiáját, én régebben sohasem volam ilyen beteges mint az utóbbi években. Tutira érzem, hogy a szervezetem még mindig nem talált magára. Pihizz amennyit csak tudsz és táplálkozz változatosan.
Bocs a kisregényért, de olyan jól eljátszott most a két kis mazsola, jó volt kicsit irogatni
.
Ilke