Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Prücsi:
aztaaa, ennyit mindent viszel??
ehh, tényleg felelőtlen vagyok. :? :oops: :roll:
Mondjuk ha van valami akkor én rohannék dokihoz, ügyelet ott is van. :oops:
Spec. én kötőhártyára nem mernék magamtól cseppentgetni, h sztem az. :roll:

Andi:
nagyon elvagy tűnve. :(

Kép
Kép
h@jni

ja és igen Andi, 33-36 fok van a gyerekszobában. Fekete tető, 2 ablak, reggel 10től süti a nap, és emelet. Szval gáz.
de majd most... :wink:

Kép
Kép
h@jni

íjáíjáóóóó :-)

Lénin látszik,hogy mennyre boldog a távírányítójával :-)

én csak azért viszek ennyi mindent,mert ott nem akarok semmiért se balfékoskodni hanetán kell valami,ha belföldön lennénk akkor én sem vinnék ennyi mindent

Zsu
nagyon szépek vagytok -) csinosak voltatok mindketten

Hajni
hát mért nem ettél dinnyét ????

ha a Bibu is legalább 4-5 éves lesz és lesz rá zsé jöhetnek nekünk is a repcsis útak,addig marad Horváthország

én nem mernék klmát a gyerekszobába,valahogy nemtom,ezután a sok légúti baj utánmég a boltba is félek bemenni,viszont ha meg egy helységbe van akkor jobb ha mindenhol van szerintem,és persze rendesen pucolni

Móni
mutasd már meg az álomhelyet ,léccci

Janka ,mint hippi??? akkor mit csinál?

macskával mi lesz?és a kutyussal?vagy őt viszitek?bár akkor kamionnal mentek biztos :-9

jajj annyi cuccunk van ebbe a kis szarba hogy fogok belepakolni ???

Andi?????

jajj lányok ,csak erős idegzetűeknek

Bibu teljesen rávan kattanva a bilire,extázisba kerül tőle,ha meglátja teper oda és elöbb odaér bárhonnan míg Maja letolja a bugyiját

egyszer kivett egy bogyót is,nagyon résen kell lennem
Vendég

Andi megkerült :-)

Prücsi
ezek nálam is bent vannak a tatyóba :-) a többi mellett -)

én már megtanultam mit hogyan,főleg a köhögés,hörgés,takony a szakterültetem

hányásra,hasmenésre ilyet vettem
Hipp ORS 200 Sárgarépa rizs ital

A Hipp ORS 200 Sárgarépa-rizs ital hasmenéses egyéneknek készült elektrolit és folyadékpótló különleges táplálkozási célú élelmiszer, mely 4 hónapos kortól ajánlható. A készítmény glutén és tejfehérjementes!
Kép

most épp allergiást játszanak a Domival :-)
Vendég

Timi:
hát, én is tartok a klímától, de évente van tisztíttatva a többi is. És ez a 30sokfok, ez brutális.
meg a kocsiban is megy, szval... na nemtom...

dinnye meg, azt sem tudtam, h van már. :oops:

gyógyszerekről jut eszembe, én Egyiptomba most vittem: nurofen, smecta, valami hasmenésbogyó, fenistil. meg magunknak fájdalomcsillapítót.
és még az idegenvezető a buszon elmondta, h kenjem a hajamra, mert minden országban más a baci, így ha kell ott a gyógyszertár és ott kell venni Antinált. :) ezt volt a neve.
Nekünk nem kellett, de egy párnak igen, szedték az itthoni hasmenésre való cuccot, semmit nem ért, elment a csaj, vett ilyet és 2 óra alatt rendben voltak.

Kép
Kép
h@jni

hasmenéses egyéneknek... hehe
allergiást játszani? azt hogy kell? :roll: :D :lol:

el vagyok tűnve, mert meló volt, meg miértéppenalaszkát néztem tegnap este (Móni, b**szki, nem is emlékeztem rá, h ez ilyen jó!!! olyan cuki hangulatba kerültem tőle.. kár, h Gyula inkább öldökölt vmi hüje játékkal :oops: :( )

Kép
an°°di

Bilire rákattant Bibu, nagyon édes lehet. :D Neki biztos nem lesz gondja a szobatisztasággal, ott van előtte Maja, akit prímán lehet majd utánozni. :)

Kicsit el vagyok maradva, úgy kb 6 oldallal, ha jól láttam, remélem mindenki jól van. Én bevallom rákattantam Ken Follett legújabb 1000 oldalasára, azzal töltöttem rengeteg szabadidőmet. :D
Mi is jól vagyunk, bár Marci megint taknyos egy hete, de más baja nincs.
Viszont adtam neki joghurtot, erre nagy ekcémás folt lett a karján. Aztán tegnap megkísérelten az öt hónapos kortól adható paradicsomos krumplit, most meg 4 nagy piros pötty a fején, meg egy-kettő elvétve a lábán. Úgyhogy ennyit az én merész próbálkozásaimról kaja téren.
Ma benéztem a szájába, jézus, mondom szájpenész. Fehér foltok mindenfelé, komolyan csak sírni volt kedvem. Aztán szerencsére kamillás gézzel lejött, úgyhogy nem az volt, remélem csak tápszer maradék.
Amúgy is folyton a frászt hozza rám, állandóan elzuhan nem túl gyerekbarát bútorraktár lakásunkban, kész idegőrlés. Láttam Lénike is szereti a távirányítót, hát Marcinak is az a kedvence, tegnap is megszerezte, aztán meg rázuhant a járókában hanyatt, pont a fejét vágta rá.
Na jó, befejezem, bocsi kicsit sok voltam.
Ja, Zsu láttam a keresztelős képeket, Panka tündér, szépek vagytok. A második neve is szép. :D

ukati74

Andi
írhatnák így is:annak aki fosik mint a lakodalmas kutya :-)

hát úgy kell játszani,hogy Maja főnök

Maja:-Domi, te allergiás vagy a bodzaszörpre nem ihatod meg.
Domi:-Allergiás vagyok a bodzaszörpre nem ihatom meg :-)

Kati
navégre,nem lelépni ennyi időre

mire Marci oviba megy elisolvasod azt az 1000 oldalast :-) vagy ő most anyabarát üzemmódban van?

jaj akkor a paradicsomot,tejterméket hagyd még
szerencsére Bibut még nem ütötte kis semmi

múltkor már ráültettem a bilire Bibust,persze ruhába,röhögött,tényleg rávan kattanva a bilitémára
Vendég

Timi, a tesóm úgy tanult meg bilibe pisilni, hogy én megmutattam neki hogy kell, igaz akkor már 8 éves is elmúltam. :D
Marci nem anyabarát üzemmódban nyomja, én hagynám a járókában kicsit hisztizni, de anyám radar füleivel mindent meghall és már rohan is megmenteni szegény kicsikéjét. :roll:
Néha bepöccenek, de azért jó, hogy sokszor felvált, mert már síkideg lennék asszem.
Gabci, fiaink nagyon hasonlóan csinálják dolgaikat, biztos másnál is így van, de ha te írsz, mindig magunkra ismerek. Marci is tudja mit jelent a nem, de még véletlenül sem hallgat rá ő sem.

Kriszti, gáton mi eddig csak saját magunkkal taliztunk, az sem volt rossz, de örülnék ha végre Marcin kívül is lenne kihez szólni. :)

Bea, Berekfürdőn nincs kicsiknek való gyerekmedence? Hónap végén mi is készülünk, jó lenne tudni, mire számítsak. Írnál róla egy pár szót?

Timi, Móni érezzétek nagyon jól magatokat a gyönyörű Horvátországban!

ukati74

Bea, Kati Berekfürdőt lehet mi is meglátogatjuk a fürdős túránkon!
Bea, írj már egy kis vendégcsalogatót róla légyszi!

Kati, jó neked, hogy anyukád ott van, mi csak hetente egyszer találkozunk és akkor sem nálunk. A másik mama meg 150 km-re lakik, úgyhogy ennyit a mamák segítségéről. A járókás témát két napja hanyagolom, ugyanis 1 mp-re ha nem lát Léna, akkor már torka szakdtából üvölt, ennyi ... :( Mondjuk a három nap most igazán jól sikerült, de nem bízom benne, hogy már így is marad..ugyanis jön a felső szemfog!!! :)
Paradicsomos burgonyát én már régóta adom Léninek, az UNIVER-en 4 hónap van írva sztem...
Vendég

No, most csak gyorsan Katinak! Berekfürdőn van egy babamedence, ami bokáig ér, de szülő nem mehet bele. Ezt a baromságot! Így én nem mentem, mivel Boti egyedül még ülni sem tud, így aztán hogy raktam volna bele... Majd jövőre! Az extra erős szagú és elég meleg gyógyvízbe meg még nem mertem bevinni.

Csajok, tök kivagyok: a meggy felvásárlási ára lement kemény 60 Ft-ról 50-re, és olyan rémhírek terjengenek, hogy jövő héttől át sem veszik. Itt vagyok egyedül a kicsikkel, ha fogadok napszámost, nem marad egy fityingünk sem belőle. Pedig ott van kb 20 fán a meggy. És tök sokat költöttünk a metszésre, permetezésre. No, mindegy, lassan mindenki abba fogja hagyni a gazdálkodást. Itt van, akinek több száz meggy vagy almafája van, de ez így nagyon gáz...

Zsu! Nagyon csinik vagytok! Irígykedem...

No, léptem, nem panaszkodom tovább!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Prücsikém a lányt nem szeretném itthon hagyni (olvastam apának mit irtál és a csaj nevetett egyet)

Még valami: csaj mennyi időre lehet bevinni fürdődni vagy ti ,hogy csináljátok mert mindenképpen szeretném ha fürcsizne velünk!

Bibus nagyon édi lehet!ú

egyszer az unokahúgom kiszedte maga alol a pelust teli volt és szétkenete magán! :lol: Még a haja is olyan volt szóval teljesen!

Léni meg Petrus is gyönyörű mint mindig!

Zsuzsa: azt de vékony vagyol!
Cuki Panka a szép ruciban és látom izlik a dinnye én is probáltam már!

Hajni: akkor nállatok komoly szauna van!
Szigetelás nincs a tetőn, hogy ennyire meleg van mert akkor nem szokott annyira vészes lenni!

Hát én is úgy vagyok ,hogy viszek ezt azt de ott is van patika meg előre kinézem az ügyeletet ha bármi van!De miért volna !

Kép

Kép
mogyoland

Zsu, nagyon édes Panka a keresztelős képeken! Te milyen csini vagy! Nagyon jó alakod van!

Bea, ez a magyar mezőgazdaság csődje... :( mondom erre felénk detto ugyanaz a helyzet, csak zöldségekkel és gabonafélékkel.
Vendég

Bea!Ne aggódj nem csak a mezőgazdaság van ilyen helyzetbe, mi fuvarozunk a megbízónk 90 napja nem fizet ma bementem hozzá mondom neki adja ide nekem a lovét kp-ba mire ő nem képzelem, hogy most ő mikor a forint ilyen erős beváltja az eurot. Köcsög jó fel is mérgelt. :twisted:
:twisted:

Voltam ám ma még bőrgyógyásznál is tele van a kezem szemölccsel
állítólag éjszaka fájni fog mert lefagyasztotta őket.

Andi
KépKép[/url]
andi005

No hát megint sehol senki én is megyek aludni

Jó éjszakát!!!!!

Andi
KépKép[/url]
andi005

Gabci! Bocs, egy tuskó vagyok. Az "előbb" elfelejtettem: Isten éltessen sokáig!!!!!!!! Hogy ünnepeltetek?

Andi005! Hát ez gáz! Én nem tudom, hova fogunk még jutni!
Jujj, a kezed... Majd mesélj, milyen volt az éjszaka! Csináltak már Neked ilyet?

No, jó éjt! Én szokás szerint most másztam ki Réka mellől, mert elaludtam vele... Ez is gáz... Pá!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Gabci! Boldog szülinapot!!!!!

Ki is kérdezte a tojássárgáját? Talán Edit? Én anno B-nek úgy adtam, h tojás megfőz keményre, sárgája kiszed és belekever a spenótba (vagy amibe akarod). B megette.

Glutént kérdeztem ma a dokinénitől. Szerinte már kipróbálhatom, de Ábel ugyebár már elmúlt 10 hós, ő inkább még a tejtermékekkel várna 1 éves koráig, a múltkori ekcémának tűnő foltok miatt (még 2 hónap :roll: )

Móni, nemá, most komolyan így írják az íjjáíjjáó-t? :shock: De figyelted, az angoltanáraink lapítanak :wink: Jó,jó, kivéve Beát...
De kár, h nincs hely a Villas Rubinban! Ja, most néztem, hogy amit raktam fel linket, az útmenti éttermes (amúgy úgy lehet megismerni, h valami malac, vagy más négylábú sütögetést hirdet), ott is van szálláslehetőség (igaz nem ott, hanem az apartmanok arrébb vannak, az étteremnél nincs kéró)

Én azért viszek annyi mindent a nyaraláskor (mindegy, h külföld, v belföld), mert általában akkor kell valami, amikor minden zárva van és az ügyeletes gyógyszertár meg a picuban. Ez pont a Balcsinál igaz, erre vigyázzatok. Murphy törvénye, h a gyerek mindig hétvégén betegszik meg.

Timi, ezt a Hipp cuccot hol vetted?

Hajni, 36 fok? Anyám! Azt hogy lehet kibírni?

Andi, Móni, a Miért éppen Alaszkát én is néztem anno, és nagyon bírtam, de szerintem nem láttam végig. Hány részes is tulajdonképpen? És van vége? És ezt most lehet kapni úgy egyben?

KépKép
KépKép
prücsi

Sziasztok!

Köszi csajok a köszöntéseket! A táblában a koromat akkor már lehetne javítani. Tényleg, most akkor hogyan is van ez a tábla dolog?
AZ én gyerekem még mindig alszik. :shock: Éjszaka is ezt tette.
Én 7 óta fenn vagyok. Köszönhetem Mukika ő főméltóságának.
Ahogy Apa kiteszi a lábát a lakásból, ez a macska elkezd randalírozni. :evil: :evil:
Nem volt vmi nagy szülinapozás. (ugyanis évek óta nem tartok. Mióta Anyukám meghalt, utálom a szülinapom.)
Barátnőm, pótnagyi, és Apukám volt itt. Aztán elmentünk Apával és Ádival beülni vhova, de csak egy fagyit ettünk, mert máshoz nem nagyon volt kedvünk. Ajándékok is inkább csak jelképesek.
A nyaralásunkal nem tom mi lesz. Ahova mentünk volna, az ki van adva egész évre albiba és nem húz el a pasi nyárra, pedig úgy volt.
Mindenesetre szeretnék menni, tehát meglesz rá a megoldás!
Ezen az ijjáijjáó-n jót röhögtem! Megnéznélek Móni, ahogy énekled, persze helyesen! :D
Bea: azért ez durva! És Apa semmiképp nem tud hazajönni, hogy ne ott rohadjon az a fránya meggy?
Na most lépek, ébredés van.
Majd egyszer csak jövök!
:arrow:

Kép
Kép
gabcii

Jó reggelit!
Gabcii! Ne légy ilyen! Milyen kor ez még? Te még süldő vagy hozzám képest! Vmi ilyesmit mondtak nekem egyszer falun! :lol: És bizti lesz megoldás nyaralásra.
Ugyan nem kérdeztétek, de mondom: a macskám jól van. Egy toklász ment a szemébe! De már kezd rendbe jönni!
Timi! Hát igen, ez a kutya-macska-virág mindig probléma, ha elutazunk. Mert nem nagyon szeretünk kérni (mi olyan adni szeretek fajták vagyunk inkább :wink: ), és nekünk rokonság 200 km-re, így csak szomszédság, barátok. De mindig van valaki, akit sikerül megkérni! Nem teszem fel ide a linket, ha tényleg érdekel pü-ben megy! És a cosmoból légy'szi a ffi g-pontjás cikkről majd meséld el a véleményed. :lol:
Bea! Jaj, Te szegény! Ha közelebb laknál elmennék neked 2 napra meggyet szedni! Csak úgyért! Én már írtam, de én továbbra is nagyon becsülöm azt, aki a mezőgazdaságból próbál élni, vagy mellékest keresni! Valahogy én olyan vagyok, mint Hermann Hesse (egyik kedvenc íróm): vonz a föld, a mezőgazdasági munka. Sztem amúgy jó terápia is. Majd írd meg mi lett (amúgy meg még esőt is ígérnek!, jaj, Te, tényleg sajnállak, nagy ölelés!).
Prücsi! Sztem nagyjából tényleg így kell leírni. Alaszkáról meg annyit: nem adták ki dvd-n, nálunk még a teljes sorozat sem ment eddig le. Most nyomják az egészet a viasat3-on, én veszem fel dvd-re, mert ez nálunk kult. Rendszeresen idézünk belőle, vannak kedvenc szereplők, részek stb. Szal, sztem fan vagyok. Na, ez van!
Andi! Érdemes rákattanni, mert sztem nemcsak a hangulata jó, hanem a humora is! :wink: Ja, nestlés kiskanál, megfáradt és megadta magát a miénk. Na gondoltam, lusta vagyok a dm-be elmenni és venni olyat, amit írtál, van itthon aventes, kipróbálom. És láss csodát: csemete vígan eszik azzal is! (Azért majd veszek olyat is, de én lassan a fém evőeszközöket akarom bevetni!)
Milyen lett a pizza? (Olyan jó, h így bejött! Tényleg!)
Hű, meséltem már, h 30-án volt utóljára szopi nálunk? :cry: Ezért tegnap gondoltam iszom egy kis bort este. Basszus, gyakorlatilag másnapos vagyok 3(!) dl bortól! :shock: Ilyet?!
Na, ma még leszek, de holnap már nem nagyon, mert megpróbálom a házat becsomagolni 3 bőröndbe! :shock: Kíváncsi leszek! :roll: 8)

Kép
ermoni

Kati, még Neked! Az én papírom szerint paradicsomot csak 1 éves kor után lehet adni! A savanyított tejtermékeket is 10-11 hó után. Az meg hogy a bébikajára mi van írva?! Edit, ne haragudj, mert nem rossz szándékkal írom: persze, h ráírnak mindent, el kell hogy adják! Ebből élnek! Amúgy is, rá kell hagyni 2 hónapot mindenre: a 4 hónapos kaját inkább 6 hótól stb. Én mindig mondom, h semmiről nem marad le, h később kapja.
Ja, leírom, h Janka kb. hol tart a kajában (és szépen eszik, mindent): gyümölcs: őszibarack, alma, körte, meggy, sárgabarack (mondjuk ezt benéztem, ezt később is kezdhettem volna... :roll: , de a kaki miatt előrébb hoztam), banán, Zöldség: krumpli, sárgarépa, zöldborsó, paszternák, karfiol, spenót aztán: olaj, rizs, csirke-, pulykahús. És a bébikajákban van vmi kukoricapehely vagy mi sűríteni. Sztem ez nem kevés, ebből már lehet kajákat gyártani. Most jön majd a cukkini és a brokkoli.
Na, el!

Kép
ermoni

Gabci, boldog születésnapot!

KépKép
kertikiri

Móni: jajj, bocsi, hogy nem emlékeztem rá, hogy Janka is fogas!
Nem akartalak megsérteni ám! :wink:
Köszönöm, jobb lett a kedvem tőle, hogy tudom, süldő vagyok még! :wink:
Erről eszembe jutott, mikor 18 éves (érett, felnőttként) randiztam egy 23 éves sráccal. Na, osztott rendesen, hogy csirke vagyok még.
Hát, jól megsértődtem és nem találkoztam vele többet. Egy darabig még tepert utánnam. Bár nem értem mért nem keresett korban hozzá illőt, ha annyira csirke voltam. :D
Prücsi: megnéztem ám a képeiteket, csak elfelejtettem reagálni. ( a terhességből vissza maradt a szenilitásom, vagy ez már a korral jár? Hehe :D )
Szal Ábel nagyon tetszik a háti hordozóban. Annyira cuki! Apa, hogy bírta a kis csomagot?
És B örökké durci pofija is zabálnivaló. Micsoda sanyarú sorsa van szegénynek, hogy a szülei elvitték nyaralni. Édes! :D
Egyébként erről is eszembe jutott vmi. :?
Gyerek koromban az egész nyarat Bogláron töltöttük, ott volt nyaralónk. És emlékszem rá, hogy mennyit duzzogtam , hogy jajj de szar nekem, hogy egész nyáron itt kell lennem, míg a barátaim otthon lehetnek együtt. :D Hiába, a gyerekeknek nehéz megfelelni!
Hajni: inkább a klíma, minthogy a gyerek megfőljön a 33 fokban!
Én is be szoktam izzítani. Olyankor felöltöztetem Ádit, nem csak bodyban van.
Kati: örülök, hogy vissza tértél! Na, látom Marcinál is teljes az öntudatra ébredés. Remélem ebből a mindent véghez viszek, akaratos vagyokból megmarad vmi felnőtt korukra is. Addig meg féllábon is kibírjuk! :wink:
Az ekcémás kiütéseket sajnálom. Megértem, hogy nagyon óvatos vagy!
Legyen már jobb kedved. Tudod.. ülj le, beszéld meg magaddal!
Hidd el, használ!
Timi: szóval igen, megbeszéltem magammal (és barátnővel és Apával) a dolgokat. Mert nagyon is volt mit és nagyon kezdtem megzuhanni, csak nem írtam le nektek). Eredmény: sokkal sokkal jobb a kedvem!
Andi2: hogy telt az éjszakád? Kezed?
Na el kakitlanítani. Ugyanis megint lengeti a lágy szellő a furcsa szagot. (póriasabban: a kereszthuzat hozza a kaka szagot rendesen)

Kép
Kép
gabcii

Nem lapítok, angolul így kell írni az ííjjáííjjáóót: ee-yi-ee-yi-ooo
Ezért mondta mindig megboldogult anyukám, szegény, hogy az angolban leírod, hogy zongora, aztán kimondva meg hegedű!

Móni, pont akartam kérdezni mi volt a baja a macskesznak. Szopinak hogyhogy vége? Nincs több tej, vagy már Janka nem igényli. Tényleg szépen eszik.

Én most csendben-halkan bevallom, Lost-függő vagyok, szerencsére apa is. Interneten keresztül töltjük le az évadokat, és maratoni Lost-nézés van (nyelvgyakorlásnak se utolsó), 2-3 rész egyben.

Meg a Szívek szállodáját is nagyon szeretjük. (Szintén Viasaton megy.)

Gabci, ó nálunk ma Cirmike lemaradt, Eszti ébresztett 1/4 7- kor, hű de fincsi volt, főleg, hogy apa miatt elég lenne fél 8-kor kelnünk.

Anno én is utáltam nyaralni menni. :shock:

Bea: ez a meggy-dolog gusztustalan. A sarki zöldségesnél 200 ft kilója. :?

Kép
waterlilly

Bea: ismerős dolog ez a meggy!
Sogornőmék is sz@rtért húgyért adták el!(bocsi)

Nadinnak boldog hófordulót!

Gabci: ugyanmár fiatal vagy!

Hát én is emlékszem egy jó storyra összeakartam jönni egy sráccal aki állandóan a haverjával logott az meg mondta ,hogy én milyen vagyok stb...
Na nem is jöttünk össze eltelt egy jópár hét és a haver akart velem összejönni na hogy is van ez??? :roll:

De akkor már az uram megvolt!

Szülinap én imádom főlleg mior senki nem köszönt fel csak apa!
Egyszer már megunta várni anyuék hivását és én hivtam fel ,hogy x évvel ezelőtt nem történt veled valami? :lol:

Kép

Kép
mogyoland

Köszönöm a dicséreteket, Prücsi az 5 kiló fele jöhet! :wink:

Bea, ez a meggy dolog durva, de az egész megzőgazdaságra ez most a jellemző, ahogy a hireket hallom. Hogy jött nektek ez a gyümölcstermesztősdi?

Ma usziban megvolt az első mély merülése Pankának, csillagos 5-öst kapott :lol: Olyan édik, hogy a viz alatt is nagy szemekkel néznek :lol:

Kati, de jó, hogy előkerültél! Akkor vége már az 1000 oldalas könyvnek?

Paradicsomot főzve 1 éves kor után, nyersen 2 éves kor után lehet adni elvileg.

De jó, mire mi megyünk nyaralni, addigra mindenki tapasztalt nyaraló lesz, és csak úgy kenitek-vágjátok, hogy mire van szükség! Szóval gyűjtsétek csak a tapasztalatokat! :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

sziasztok
na, az ebéd is benn már, gyerkőcök probléma nélkül elaludtak, minden f*sza ;)

Móni, én tegnap egy EGÉSZ sört ledöntöttem (pedig még szopiznak :oops: ).. hát, még Gyula szeritn is becsiccsentettem... hihi

kaja: én azt hittem nagyon belazítottam, de 'csak' a gluténnal vagyunk előrébb, meg a joghurtot eszik a kölykök (is) tízóraira. imádják, pötty sehol 8)
parira rárfaragtam ezek szerint: az erkélyen nevelt paradicsomfámon megérett az első paradicsom, amit jóízűen elfogyasztottunk a gyerekekkel (nem tudtam, h nem lehet :? :oops: az univer enegem is átvágott :evil: )
fém evőeszköz: én is agyaltam már rajta.. nemtom. nem vadulnak szerintetek vele? féltem a fogaikat... :lol: :roll: (így is harap Petra mostanában :roll: és cumizik is :shock: úgyhogy nála is fogszitu van.. talán jön a nyolcadik)

Anett, jobb Esztivel az iccaka?

Gabci, egy szót se, míg 30 alatt vagy! ;) :P
ha már kor:
megismerkedtem egy anyukával a játszótéren a héten.. 38 éves, és most várja a második babáját (2 éves az első, és még nagyon friss terhes)... olyan jó látni, h milyen nyugodt, és mennyire szereti a gyerekét.. (vajon én h nézhetek ki kívülről? :roll: 8) )

Andi, szemölcsre legközelebb próbáld meg a vérehulló fecskefüvet. nekem is votl 2-3 szemölcs szintén a kezemen: a bőrgyógyász által felírt cucc szétmarta a bőröm, ez a kis növényke meg simán kinyírta a szemölcsöket. helye sem látszik...

Bea, miért nem hirdettek szedd magad akciót akár itt a babaneten vagy a városban/Debrecenben? nincs ilyesmi iránt érdeklődés?

Kép
an°°di

Ahoj!
Basszus, tényleg sz*rul voltam/vagyok ettől a tegnapi "kilengéstől", a férjem meg kiröhög! :roll:
Andi, akkor adsz nekik paradicsomot, amikor jónak látod. Tudod, én óvatos duhaj vagyok!
Voltam a dm-ben otthagytam majdnem 17ezret (15%-os kedvezménnyel!)! :shock: :? Király, mi?
Andi005! A megbízótoknak.. :twisted: Hát! Bár ebben a szakmában ez a határidő általános és sok a kinnlévőség! Mondjuk akkor is! A szemölcsre kíváncsi vagyok! Mert nekem nem használt a vérehulló fecskefű! Pedig van a kertben! :evil:
Ja, 38 éves anyuka (ugye én is annyi!): jó hallani, mintha rólam mesélnél! :lol: Haha, én is kíváncsi lennék rólam mi a külső szemlélőnek a véleménye!
Csíkos gatyás csemetém itt ráncigálja a szoknyámat! Megyek is!
Anett! Hegedű-zongora! Teccik! :wink: :lol:

Kép
ermoni

ennyire nagy a pangás???
akkor mi is lelépünk/ill. én. kaptam tippet árnyékos játszótérre.. sztem megnézzük kicsit később

Kép
an°°di

Ja és ha lesz időm, akkor majd sajnálom a Balcsinál senyvedő tiniket! Gabcii! :lol: :lol: :lol:
Nyári kalandok a Balcsinál: voltunk egyszer Széplakon, a színészüdülőtől nem messze. Ugyanabban a kisvendéglőben, ugyanakkor kajáltunk mindig, mint a Csákányi László. Szóba is elegyedtünk vele, nagyon szimpi volt. És nem arcoskodott! Szal, rendben volt.
Amúgy még Fonyód (ott egy nyarat gyerekeket táboroztattam), de nekem ezzel a déli part kifújt. Mi északi partra jártunk/járunk inkább!
Zsu! Nem most voltatok nyaralni? Vagy az még tavaszolás volt? És hová lesz a nyaralás?
És itt mindenki többször nyaral/utazik? Na, nekem ne panaszkodjatok! :lol: :lol: :lol:
Andi, hová mentek M-Tapolcán?
És csajok, most néztem, elég vacak időt ígérnek jövő hétre. Hát amilyen bénán indult ez a nyaralásszervezés, nem is csodálkozom rajta! Lehet elmegyünk oda, és ülünk az apartmanban, mert esik! Király!

Kép
ermoni

hi

Móni
hát igen,amiket figyelek előrejelzések 27-28 fokot ,változékony időt mondanak

most nem tok reagálni cska megmutatom mit alkottunk Majával apának,ma 29 :-) Kép
Vendég

igazán férfias torta nem ? de Maja ragszkodott a katicákhoz ,gyetyákhoz :-) kókuszos,olyan szép élőben,komolyan ez eddig a legszebb tortám ,remélem nem esik szét mint Maja szülinapija

Móni
igen érdekel,köszi :-)

Gabci
Bogláron nyaraló?imádom,aza kedvenc helyem

jajj anyukák mit cisnáljak Bibuval mindig felmsázik a kanapé legmagasabb pontjára és röhög,ha rászólok röhög,ütni nem akarom,mit cisnáljak vele???,,

paradicsom:tegnap kapott Bibu kiszedtem a magját,héját le,krumplival főztem meg ,husival turmixoltam
Vendég

Hát igen Móni, észak Horváto-ban csak az a gond, hogy az időjárás nagyon hasonlít az itthonira, úgyhogy ha itthon szar, esélyes, hogy ott is. Mi Crikvenicán szívtunk így, bár akkor éppen Pula-Rovinj felé menekültünk és ott jó idő volt. Amúgy meg mit számít mit mondanak az időjósok, úgyse jön be sose.
Paradicsomot tudtam, de én kis naiv úgy gondoltam, ha 4 hónapot hozzáadok a bébiételre írt korhoz, már nagy gond nem lehet. Mondjuk 4 kanállal adtam próbának, úgyhogy nagy baja nem lett tőle.
A joghurtot viszont a védőnők erőltették, én még vártam volna. Sose voltam ilyen befolyásolható, mint most a gyerekemmel. Asszem minimum hármat kéne szülnöm, hogy otthon érezzem magam a témában. :? Elég ciki.

Zsu, nincs vége a könyvnek, de a felén már túlvagyok. Eddig még megálltam, hogy meglessem a végét, de már egyre nehezebben megy. :)

Edit, mi meg Hajduszoboszlót lőttük be Berekfürdő meg Füzesgyarmat mellett. Ti mikor is mentek?

Gabci, azt nem is mondtam, hogy fütyihúzogatás is stimmel. Én azt hittem ez később jön. :)

Prücsi, jók a képek, megnéztük este Lacival. Most meglestem a nevedet én is, akkor megkereslek az iwiwen. Nem is hiszem el a kis jódumás B-ről, hogy ilyen kis hiszti pisti volt. Ábel meg tipikus 2. gyerek, amióta elaludt a nagy buli közepén Ciripkénél, tudtam én, hogy nem lesz vele gond. Láttam anya feladta az elveit kölesgolyó ügyben. :P De nem lett baja, ugye?

Megyek kávézni, mert bár még szoptatok meguntam, hogy 85/55-ös vérnyomással tengődök. :arrow:

ukati74

No, köszi az együttérzést a meggyel kapcsolatban... Szal az úgy van, hogy mi belecsöppentünk itt a gyümölcsözésbe (Debrecenben a 3-on laktunk), mert itt létezik un. papi meggyes és almás, ami mindig a mindenkori papé. Ő gondozza, és övé a bevétel is. 27 meggyfánk van és 20 almafánk (majdnem mind az az igazi szabolcsi jonatán, nagyon finom). A szedd magad akcióval itt az a baj, hogy rengeteg gyümölcs van a környéken, van, akinek több száz fája van. Mi így is ellátjuk a családot meggyel és almával, és ha lenne időnk és energiánk, én már gondolkoztam rajta, hogy lehetne bevinni mondjuk Debrecenbe, és távoli ismerősöknek eladni, de ez annyira lutri. Így is nagyon kevés ember főzi be a gyümölcsöt, így nem vennék kilószámra. Ja, és a férjem azért nem tud hazajönni, mert Levivel együtt 10 gyereket táboroztat, és ő az egyedüli felnőtt... Jövő héten meg már lehet, hogy át sem veszik a meggyet, úgyhogy csak fogadni fogok napszámost, de így totál mínuszban leszünk a végére. Ősszel az almáért is nevetséges összeget fognak adni. No, mindegy, már nagyjából túltettem magam ezen, mert nekünk azért nem ez a fő jövedelmünk, de azokat nagyon sajnálom, akik éjt nappallá téve dolgoznak a földjeiken és semmi hasznuk nincs.

Ja, és én lapítok, mert gőzöm nincs, hogy hogy kell írni az íjjáíjjáó-t... :oops:

Pia: nálunk vasárnap du. volt egy nagy rendezvény, kinti főzéssel, és 2 pohár bort is ittam (kb egy év alatt szoktam ennyit, mert nem annyira szeretem, de nem akartam megsérteni a gazdát, aki kínálta...), és én is rendesen jókedvű lettem...

No, megyek. Holnaptól lehet, hogy a fán leszek, így ne keressetek! :lol:

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Timi, nagyon szép a torta, ez nem olyan szétesős fajta! Férjednek meg boldog szülinapot.
Bibut meg tanítsd meg lemászni. 8) Én most ezen a projekten dolgozom, Marcinak megtanítani, hogy kell seggel lemászni a franciaágyról. Egész fejlődőképes. :D

ukati74

Timi: apának boldog 29-et!
Nagyon szép torta!ügyesek vagytok!

Móni: mi még nem voltunk máshol csak napközben még egy hétvégét sem voltunk sehol!
igy én panaszkodom!
Hát attól tartok ,hogy birja majd a lányzó!

Fürcsis kérdére nem válaszoltatok!Vagy hülye volt a kérdés!

Kép

Kép
mogyoland

Lyukas agyú vagyok, Bea, köszi amit Berekfürdőről írtál.
Meggyet nagyon sajnálom, én is arra gondoltam, ha közelebb lennél mennénk szedd magadra szívesen, én nagyon szeretem meggyet is almát is és tényleg rohadt drága a zöldségesnél. Jó munkát akkor.

ukati74

Sziasztok!

A kezem eddig még oké azt mondta a doki ha 2 napig nem hólyagosodik fel akkor minden jó.
Ja és éjszaka nem fájt!

Képzeljétek szerintem Petra most kezd rájönni, hogy mit kell csinálni ha álmos, mert ugye eddig én altattam.
Most kb. 10 perce fekszik a járkókába, kíváncsi vagyok elalszik e egyedül.

Azt hiszem elromlott az új laptopom is nincs rajta semmi hang mondjuk múlthéten Pertra lelökte az asztalról(ezt nem mondtam apának) lehet az ártott neki :?
Így most be kell vallani mindent apának, mert hétvégén úgyis rájön.
Biztos megdicsér majd,mert egy laptopot már elfogyasztottam. :(

Andi
KépKép[/url]
andi005

na vérzik a valamije
elmentem kakót csinálni majcinak,üvöltés,állt Maja ágyánál és sírt,gondolom lefejelte,denem látom hol vérzett

Kati
tnítom lemászni régóta,de ő nem is azért akarja ezt mert nem tud lejöni,hanem ez olyan rohadt mókás,felmászunk ey méter magasba ,majd kihajolunk,nézzük mi van ott lent és ezt mindig,már nagyon unom,ha onnan kifordul,nyekk,rászólok kiröhög :evil: :evil:

Bea a fán :-)
sajnálom azt a meggyes dolgot

nálunk meg a kertben mindent lelopkodnak,de ha elnem is viszik pl. letördelték az éretlen barackokkal rogyadozó ágakat

Mogyó
én a Balcsiba is bevittem Bibut úszógumiba,úgy derékig éri neki kb a víz,kint ahol pici volt a víz,ott meg mászott

tengerbe is beviszem,derékig ha 26 fokos lesz kb,ha több ami nem hiszem hogy lesz akkor úsztatom is :-) ha meg hidi lesz a víz arraz estre viszünk egy kicsi pancsolót és abbarakok majd vizet neki(k)
Vendég

Mogyo, én azt hiszem egyszerre negyed óránál tovább nem hagynám Marcit a tóban, bár én inkább a naptól féltem őt nem a víztől. Ágika, amilyen kis vagány, tuti nagyon élvezni fogja.

ukati74

Mogyó! Akkor gyere, és panaszkodj! :wink:
Jaj, Anett! Szopi: nem tom mi volt előbb a tyúk vagy a tojás?! Nem is nagyon akart már szopizni, aztán meg sztem egyre kevesebb is volt benne! Láthatóan más alakúak a cicijeim, sztem ennyi volt! És én nagyon büszke vagyok erre a teljesítményemre! Magamat megtapsoló szmájli! :wink: :lol:
Bea! Papi meggy... először azt hittem, h az valamilyen fajta... :lol: Jé, de lüke vagyok!
Nem fogjátok elhinni! Megvan a foglalásunk Rovinjba, ki is fizetve, várnak minket az irodában, h megkapjuk a szállást! Még jöhet fekete leves, de ahogy indult az egész... :roll:
Mi legutóbb Rovinjban úgy voltunk, h egésznap sütött a nap, éjjel meg esett.
Dalmáciában tavalyelőtt meg addig esett, amíg oda nem értünk. Akkor kisütött a nap és addig sütött, amíg ott voltunk. Indultunk haza, megint nagy eső...
Szal Timi, reménykedjünk! :wink:

Kép
ermoni

Móni
reménykedünk :-) jó lesz meglátod :-)

fürcsi:egyszerre max fél óra.délelött 10körül egy aztán szieszta és délután 3-4 után ismét egy fürcsi vagy kettő időfüggő
Vendég

Kati, nekem is mondta a védőnő a joghurtot meg a túrót, de enyhén skizofréniás állapot lenne ha tápival etetni, és mellé joghurtot adni. Nálunk a védőnő kicsit meredekebb még dokinéninél is egyébként. Ha nem ha-t ennénk, most kezdeném én is a tejtermékeket egyébként. Akartam kérdezni, hogy tápszert nem is eszik már Marci, mióta főzelékezik?
Dokinéni most írt nekünk sinlacot (nem tudom eddig miért nem), és sokkal finomabb, mint a ha pép, Nadin nagyon szereti. Csak uzsira esszük egyelőre, gyümölccsel, de lehet, hogy majd főzelékbe is fogok keverni.

Nadin az elmúlt hónapban mindössze 25 dkg-t hízott, ez még elfogadható szerintetek?

Voltunk a keletinél lévő turiba, vettem végre nem rózsaszín cuccokat is Nadinnak. Azt hiszem minden évszak előtt el fogok menni, Andi köszi a tippet!

Prücsi, jó a házipatika listád. Feltennéd a homeósat is légyszi? A soproni élménytúra B-vel nagyon jól hangzott :lol:

Andi, jól értem, hogy ikrek általában egyszer alszanak nappal?

Andi2, kezednek jobbulást!

Edit, nagyon tetszettek Léna arcai! Te meg nagyon csini vagy.

Zsu, Panka nagyon édes a keresztelős képeken, és Te is nagyon szép vagy. A Katalint valamelyik családtagról kapta? Nadinnak Julianna lesz a keresztelős neve, anyukám után, és mert ő az, aki nagyon szeretné, ha meg lennének keresztelve a lányok, együtt (unokatesóval). Ha én választottam volna Nadinnak nevet, akkor Júlia lett volna egyébként.
Pankának milyen komolyabb játékokat vettél?

Timi, szuper a torta, finomnak látszik, ügyesek vagytok. Balcsis képek is nagyon jók.

KépKép
kertikiri

Timi, még nem is irtam, hogy szuperek az új vonalzós képek! :wink:
Torta csodaszép, látszik, hogy 3 nőci csinálta és tele van szeretettel! :wink: Boldog szülinapot a férjednek!
Én eddig még csak 3x voltam Horvátországban, de mindig q..va hideg volt a tenger, pedig az idő rohadt meleg volt, szóval hogy 26 lenne? Háááát, nem tudom :roll:

Móni, a Kehida az csak tavaszolás volt, asszem már irtam, még nem tudom hová megyünk nyaralni, valami repcsis út, Spanyol tengerpart, vagy Korfu, ilyenekre gondoltam. Most nem kockáztatunk, olyan helyre megyünk, ahol már jártam és tudom,hogy gyerekkel is ok.
Nna, örülök, hogy megvan végre a szállás! Most már akkor irány pakolni, aztán hurrá, nyaralás!!! :lol:

Prücsi, a képek nagyon jók, tök jó progikat találtatok ki! És Ábelem tényleg elaludt ülve? :roll: 8)

Kriszti, 25 dkg nem gáz sztem, amilyen kis örökmozgó Nadin. Ne parázz!
Hol van az a turi a Keletinél?
Julianna nagyon szép név, viszont én ilyen szent nevet nem találtam. Azt mondták, hogy muszáj szent nevet választani, és még a Katalin tetszett a legjobban. Illetve Anna is jó, de Panna Anna az már béna. És Erzsébet, Margit meg Mária nem jönnek be :D
Több mindent vettem a csajnak, zakatoló-sipoló-robogó mozdonyt, húzható-hápogó kacsacsaládot, járássegitőt, fürdőjátékot. Nem tudom, hogy mivel lehetne lekötni.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Timi, Maja megy szeptembertől oviba? Lehet, hogy már irtad, de elfelejtettem.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Kriszti: jó mert nállnuk 1 hó alatt most nem hizott semmit Ági és csak fél centit nőtt de mondta a védőnéni ne izguljak mert lemozogja már és nem is fog már hizni fél kilókat!

Kép

Kép
mogyoland

Köszi-köszi a tippet hát akkor jól gondoltam mondtam apának 10 perc a fürcsi kb.

Jajj nem is mondtam a lány tegnap sirt mikor apukámék elmentek ilyent még nem csinált!
Meg megáll és tapsol .Nem kapaszkodik már gyakorolja tegnap egész sokáig állt kapaszkodás nélkül!

Kép

Kép
mogyoland

Csajok kérdés megint!

Szóval pár napja 3-szor is kakail Ágika!
Szerintetek a fogától lehet?
Mert semmi más azt sem mondanám,hogy hasmenés mert nem olyan csak 3-szor!
Eddig 1-max.2-szer volt!

Bár felül már fehérlenek a fogak!

(bocsi tudom valaki utálja ezt a témát)

Kép

Kép
mogyoland

Zsu

hogy mivel kösd le Pankát?
távírányító,mobil,kulcs,wcpapír,gyufásdoboz,teatojás,fakanál,habverő,seprű,zacskó
:lol: :lol: :lol:

köszi :-) nem volt most jobb kép róluk :-)
igen megy a kissárkány oviba :-) alig várom,sima kiscsoportba megy,én úgy akartam,cica lesza jele :-)

simán van 25-26-27 fokos a víz
http://www.koponyeg.hu/?regios=1
http://www.dhmz.htnet.hr/vrijeme/more_e.html

köszi a tortadicsiket tényleg nagyon büszke vagyok rá,remélem finom is :-)
kakós piskóta lapja van,kókuszos tejszín van benne a teteján meg olyan puding féle cucc,hát nem diétás :-)

Mogyó
ügyes Ágika

épp most állt meg Bibu is wcpapírral a akezében pár mpet :-)

na lépünk fürcsizni
Vendég

Bár még a dög melegre gondoltam meg néha sokat is iszik!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Mogyó, Rami is 2-3x kakil 1 nap. Gyors az emésztése, de ez nem látszik rajta.. :lol:

Timi, szép a torta!

Ramikám már nem lázas ma reggel ki is jöttek a kiütések. De az éjjel! :cry: Nem volt lázas de nem aludt csak cicivel..nagyon durva. És én sajnos nem tudok szopi közben aludni. Amint elvettem, sírt, dobálta magát..férjem még mindíg a nappaliban aludt..ma éjjelre tervezzük a "vissza a kiságyba és hajnalig alvás cici nélül" projectet. :o :lol:

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?