Móni: jajj, bocsi, hogy nem emlékeztem rá, hogy Janka is fogas!
Nem akartalak megsérteni ám!
Köszönöm, jobb lett a kedvem tőle, hogy tudom, süldő vagyok még!
Erről eszembe jutott, mikor 18 éves (érett, felnőttként) randiztam egy 23 éves sráccal. Na, osztott rendesen, hogy csirke vagyok még.
Hát, jól megsértődtem és nem találkoztam vele többet. Egy darabig még tepert utánnam. Bár nem értem mért nem keresett korban hozzá illőt, ha annyira csirke voltam.
Prücsi: megnéztem ám a képeiteket, csak elfelejtettem reagálni. ( a terhességből vissza maradt a szenilitásom, vagy ez már a korral jár? Hehe
)
Szal Ábel nagyon tetszik a háti hordozóban. Annyira cuki! Apa, hogy bírta a kis csomagot?
És B örökké durci pofija is zabálnivaló. Micsoda sanyarú sorsa van szegénynek, hogy a szülei elvitték nyaralni. Édes!
Egyébként erről is eszembe jutott vmi.
Gyerek koromban az egész nyarat Bogláron töltöttük, ott volt nyaralónk. És emlékszem rá, hogy mennyit duzzogtam , hogy jajj de szar nekem, hogy egész nyáron itt kell lennem, míg a barátaim otthon lehetnek együtt.
Hiába, a gyerekeknek nehéz megfelelni!
Hajni: inkább a klíma, minthogy a gyerek megfőljön a 33 fokban!
Én is be szoktam izzítani. Olyankor felöltöztetem Ádit, nem csak bodyban van.
Kati: örülök, hogy vissza tértél! Na, látom Marcinál is teljes az öntudatra ébredés. Remélem ebből a mindent véghez viszek, akaratos vagyokból megmarad vmi felnőtt korukra is. Addig meg féllábon is kibírjuk!
Az ekcémás kiütéseket sajnálom. Megértem, hogy nagyon óvatos vagy!
Legyen már jobb kedved. Tudod.. ülj le, beszéld meg magaddal!
Hidd el, használ!
Timi: szóval igen, megbeszéltem magammal (és barátnővel és Apával) a dolgokat. Mert nagyon is volt mit és nagyon kezdtem megzuhanni, csak nem írtam le nektek). Eredmény: sokkal sokkal jobb a kedvem!
Andi2: hogy telt az éjszakád? Kezed?
Na el kakitlanítani. Ugyanis megint lengeti a lágy szellő a furcsa szagot. (póriasabban: a kereszthuzat hozza a kaka szagot rendesen)