Petya,
Boldog 1. Szülinapot!
Sebi
Nagyon csini volt az ünnepi szerkó!
Köszönjük a további köszöntéseket!
Helga,
Én is sokáig rakosgattam Sebit elalvás után az ágyába, de ugyanez volt, úgyhogy feladtam, és aztán kiderült, hogy nem mászik el a matracról, így éjszakára is ott maradhat.
Megnéztük apát, nagyszerű volt!
Dana,
De kár, hogy nem jutott eszünkbe a lufi!
Timo,
Én ilyesmit szerettem volna 1. szülinapra (de még nem mondtam le róla, majd legközelebb):
http://www.horzrt.hu/nagykep.php?cikksz ... =&newness=
A csattogós lepke párja a mi tolós kacsánk/pelikánunk/marabunk, totál életveszély a gyerekre és a környezetre nézve is, de minden ajándék közül annak örült a legjobban.
Életkori jelenség, Sebi is besz@ribb, mint szokott, bár ő alapból az én érzékeny lelkemet örökölte.
Lillus mindig cuki, de ezen az etetőszékes képen extra helyes.
Május,
Jesszus, már másfél évre tolódott a tej! Remélem az érettségije után azért már elnyalhat a gyerek egy fagyit!
Én is kihagynám a tápszert, ha van valami kielégítő alternatíva.
Szégyenlem magam, hogy csak most szólok, de állapotom nem kielégítő volta miatt a mai játszóházazást kihagyjuk.
Nanica,
Ó, kinek van olyan magánháza, hogy tud fogadni egy babauszis csoportot?
Sebi nem kap banánt a szorulásra hivatkozva.
Ez a képsor eszméletlen. Erről eszembe jutott, hogy vajon más cicijéből is simán szopizna még egy ekkora gyerek, vagy már azért kellően lokálpatrióta (bocs a képzavarért)?
Akkor mikor is mentek Pestre?
Márpedig itt 1 éves nagytali lesz, ha belegebedünk is, mindenki megértette?!?
Sőt, még régebben jutott eszembe, hogy az 1 évesre csinálhatnánk egy 2007tavasziak kvízt. Olyan kérdésekkel pl.
Kinek nem törhetett bele a foga a szülinapi tortájába?
a. Brigó b. Beni c. Ria
Móni,
Milyen kiskád van a nagykádban a videón? Tök nagynak látszik, sőt úgy tűnik, mint egy gumi kádbetét.
Sebi most táltosodott meg ivás szempontjából, így elértük az 1 dl. Eddig sport kupakosból, de tegnap óta szívószállal fogyasztja (tök ügyesen rájött a módjára)!
Bozotka, esetleg ti is kipróbálhatnátok a szipót.
Lorca,
Mivel vágtad Szasza haját? Én géppel tevezem, de mostanában retteg a zúgó cuccoktól pl. hajszárító. Jó, nem sürgős a dolog, mert még akkora haja sincs, mint egyeseknek születéskor.
Csatlakozom a háztartási pasik csoportjához.
Dana,
Van méhviasz gyurma és zsírkréta, azt hiszem ezek ehetőek ill. nem lesz tőle baja.
Aztaaa, de irigy vagyok az elmélyült játékért!
Lin,
Apa kollégái viccesek! Mentőautóból vizsgázik, vagy sima jogsi?
Róki,
Akkor tehát minden jóra fordult a családi munkamegosztásban. Dávid is örül?
Nagyon jók a kisképek!
Ágiboldi,
Én is csak teljes készlettel szeretek játszani, ezért a formabedobó 6 elemére úgy figyelek, mint semmi másra, ami azért nevetséges az itt uralkodó kuplerájban.
Köszönöm, a Weleda cég már utalja is a részesedésem.
Emőke,
Autóba csak olyan játékot adok, ami nem jelent veszélyt fékezés, stb. esetén, eddig a gumikacsájával egész jól elvolt, a türelem fogytával szokott előkerülni a kesztyűbáb, aztán kiosztom a füldugókat és annyi. Az alvás az egyetlen tuti időtöltés.
Ria,
Beni nagyon tündér azon a képen, ahol Botival vannak hárman, de majdnem nem ismertem meg.