Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Andi :) Szerintem sem baltáztál el semmit :) Gergő hol ilyen, hol olyan. Alapból jól eljátszik magában, vagy Balázst lesi, és követi, de vannak nehezebb napok is, amikor mindenhova követ, és kellek neki. Balázs mindig nagyon jól elvolt egyedül, néha nem is érzem túl jól magam emiatt, mert vannak napok, amikor alig vannak közös dolgaink az evésen, sétán, estimesén kívül, főleg, amióta Gergő is van, és lefoglal. Látszólag nagyszerűen eljátszik, de ma is volt egy árulkodó mondata: "csak akkor mosok kezet, ha megígéred, hogy játszol velem, és nem mosogatsz"... Pedig én tényleg játszom vele, ha kéri, és éppen meg is tehetem, de amikor szépen játszik, minek zavarjam meg? Ezek szerint kéne...

Gergő sem hisztizik földön fekve, ő ökölbe szorítja a két kezét, és úgy feszíti meg magát. Még a feje is belevörösödik. Nem vészes amúgy. Balázs sem hisztizett soha rémisztően, nem igazán volt olyan jelenet, hogy szégyenkeznem kellett volna miatta :)
Ruhák :oops: Azért nem válaszoltam, mert nem igazán tudtam mit írni. Nagyon rossz Neked, ha csak 20-án, a talimra hozod el? / ha addig nem találkozunk máshol/ . Esetleg még az Árkád szóba jöhet. Mikorra tervezed?

And :) Örülök :)

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jó reggelt!

Akkor jó, megnyugodtam! :)
És meddig tart ez az anyás korszak? :roll:
Hétvégén szerettem volna kicsit pihenni, olvasni, vagy aludni, vagy bármit, csak kicsit egyedül lehessek. Elvonultam a könyvemmel a hálóba, becsuktam az ajtót és mintegy 5 percig pihenhettem is, amikor is megjelent Nati az ajtó előtt (csukva volt) és elkezdett sírni. Szegénykém, imádom, de néha nekem is kellene egy kis szusszanásnyi idő.

Jucc!
Áá, nem gond, ne izgasd emiatt magad! Akkor a talira viszem! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Jó reggelt!

Andi!
Az anyás korszak szerintem gyerekfüggő....
Azt mondják,a lányok inkább apásak.
A keresztlányom kb 2 éves koráig csüngött az anyján..Ma már csak apa kell !!!Kivéve amikor beteg.:lol: :lol: :lol:
A kicsi,a keresztfiam most volt 3 éves,ő még mindig nagyon anyához ragaszkodik,mindig megy utána,bújik hozzá.Amikor felébred,az első szava:anya.
Tudom,én is sokszor szeretnék néha szusszanni...de az nagyon ritka.

Kriszta&Bence

Kép
cristi

Mi úgy látszik kivételt erősítő szabály vagyunk. Lili ugyanis nagyon anyás. Jól eljátszik egyedül, sőt kíválóan, pont az a helyzet, mint Juccéknál. De a mai napig mondja, hogy "anyaanya", és bújik hozzám, és lényeges kérdés neki, hogy ki fürdet? meg ki mesél? meg ki mellett ülök? ki kezét fogom? És persze az a jó válasz, ha én vagyok az :P . Kisbabának meg állandóan rajtam lógott, szó szerint, nagyon sokáig cipeltem, tulképpen akkor hagytam abba, amikor Andrissal terhes lettem.
Andris már nem ennyire anyafüggő. Tök furcsa volt először és bevallom egy kicsit rosszul is esett, ami persze hülyeség, mert az a jó, ha mindkét szülőhöz egyformán ragaszkodik a gyerek. Csak olyan furcsa érzés volt, hogy nem én vagyok a "sztár"....

ayse

Lányok!
Tavaly többen készítettetek karácsonyra naptárt a babócák képeiből. Idén én is szeretnék. Milyen internetcímeken lehet ilyet készíteni? Tudom messze még a karácsony, de én olyan hihetetlen módon le vagyok lassulva, hogy már most el kell gondolkodnom rajta.... :oops:

ayse

Sziasztok Lányok!

Még élünk, bár én inkább félholt vagyok. Garatgyulladásom van meg minden ami kell. Szerencsére a fiúkat agyoncsapni sem lehet.

A szülinap nagyon jól sikerült. Az album képét majd küldöm priviben.

Amint emberi állapotban leszek jövök és visszakapcsolódok.

Addig is jó babázást mindenkinek.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Ma megvolt a vércukor terhelés. Ügyesen megoldottam, a kolléganőmhöz átbattyogtam reggel 7-kor (kb 300m-re lakik tőlünk), levette az első adag vért, itthon megittam a löttyöt, visszafeküdtem az ágyikóba, kollegina 2 óra múlva jött, levette a 2. adagot, és bevittem a kórházba a laborba, aztán csavarogtunk egyet Zitával.

Ayse, sztem a DM-ben, Rossmannban is csinálnak naptárt, a honlapjukról le lehet tölteni egy szoftvert, és meg tudod rendelni neten.

Nem is tudom, le merjem-e írni, de Zita tök jól elvan az apjával. Én nyugodtan elvonulhatok olvasni, aludni, na meg főzni-takarítani, cseppet sem hiányzom.
Éjjel vmikor át kellett vinnem a mi ágyunkba a Kiscsajszit. Hajnalban felébredtem, és olyan aranyosan aludtak: mind a kettő a hátán, az arcuk összeért, olyan megható volt. :)
Vendég

Sziasztok!

Ildi :) Gyors gyógyulást Neked! Nagyon jók a képek, és tök jó a hajad! :)

Andi :) Remélem, nem okozok gondot ezzel Neked! És azt is, hogy a talin tényleg ott lesz mindenki! Bízom benne, hogy ez a sok betegség kitombolja addigra magát!

Sis :) Úgy rémlik, Te nem jelentkeztél a talimra. Nem akarsz jönni? Pedig Neked nem is lenne messze, és úgy örülnék Nektek...

Tünde :) Vércukor- így könnyű :D Remélem, az eredmény is jó lesz!

Ezeket az édes pillanatokat olyan jó lenne lekapni, de nekem se szokott erőm lenni hajnalban, és fölébreszteni sem akarom egyiküket sem. Én kölkeim is jól elvannak apjukkal, én is elvonulhatok, ha éppen nem éhes, nem nyűgös a kicsi. Olyankor csak én vagyok jó.
Balázs is olyan, hogy mindent apjával csinál, ha itthon van / játék, vacsi, fürdés, néha még a mese is/, de a fogmosás és az alvás csak velem lehetséges.

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Az kimaradt, hogy Cinka is ígéri magát a huszadikai talira :)
És kaptam képeket Rékáról, természetesen ő is egyre nagyobb, és szebb.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc, megy a drukk, hogy a talid jól sikerüljön, pontosabban, hogy annyian legyenek, ahogy szeretnéd.
Én is remélem, hogy jó lesz az vércukor eredmény. Ma mondtam apának, menjünk el gyorsan fagyizni, mert hátha nem ehetek többez. :D:D:D

Körkérdés: van valakinek Aventes termosztáskája? Olyan, amibe 2 Avent cumisüveg is belefér. Arra lennék kíváncsi, hogy milyen? Érdemes megvenni, tényleg tartja a hőt 4 órán át?Ezt gondoltam, hogy veszek a bababónuszomon, mert már pár alkalommal tök jó lett volna.
Vendég

Halihó!

Jucc!
Nem baj, ne aggódj emiatt, csak aztán ne hagyj cserben! :lol: :wink:
Kik jelentkeztek a talira eddig? Cinkának nagyon örülök! :)
Kíváncsi leszek, mennyit változott Réka! :roll:

Tünde!
Termosz ügyben nem tudok segíteni, nem volt ilyenünk!
Zitával nem volt gond a cukroddal, nem?
Rendi a kolléganőd! :lol:

Ildi!
Jobbulást! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Lányok, nagy hír van nálunk!
Zita elindult!!!
Az úgy volt, hogy ráültettük a formabedobóra, szeret rajta ücsörögni (csak eddig nem tudot róla leszállni :D), és labdáztunk egy lufival. Aztán elkapta, megkapaszkodott benne, felállt a formabedobóról, és tett 2-3 lépést!

És Brigi, ma agyra is gyúrtunk, mert kirakta úgy a formabedobót, ahogy Máté. :)

Andi, Zitával nem volt semmi gond, de vele egyáltalán semmi gond nem volt.

Ma voltunk bent a munkahelyemen is, hát el voltak tőle ájulva, vigyorgott mindenkire, felhúzott orral, és a Mátétól tanult oroszlánüvöltéssel. :) :D
Vendég

Sziasztok Lányok!

Kicsit javul nálam a helyzet. Már a torkom nem fáj, de bazi náthás vagyok.

Ayse

naptar.lap.hu

Ezen az oldalon vannak cégek, akiknél lehet csináltatni naptárt.

Tünde
Nekem Bazsival a zsemle, tej két óra múlva vérvétel teljesen jó eredményt hozott, Lacival meg ez a cukros lötty pozitív lett.
A dokim azt mondta, hogy kb. 20 %-ban álpozitív eredményt hozhat, ha határértéken van a cukorszint. Nekem utána megcsinálták a teljes profilt és tök jó lett az egész. Szóval ha pozitív, még akkor is van remény, de hát miért lenne az. MONDOM MIÉRT LENNE AZ. TUTI NEGATÍV LESZ.

Andi

Nagy nagy gratula Natikának a járáshoz. Nálunk is így kezdődött, hogy nagyon csalogattuk Lacit, most meg már nem is mászik, csak addig, amíg nem talál valamit, ahol felkapaszkodhat állásba. Aztán nekiindul. Mindezt kb. 1 hét alatt. Ma már nem is nagyon mászott.

Jucc
Szerintem nagyon is jönnek Sisék is. Lehet, hogy én kirakom Andiékat és utána elugrom értük, vagy apájuk elhozza őket, de hogy jönnek az tuti.

Kép
Kép Kép
sildike

Davallia, hát, most lehangoltál. :( Jó lett volna egy frankó termosz a babakajának. :(
Köszi a gratulát.
Jól vagy? Picurkád még mindig titkolja, hogy milyen nemű?
Vendég

Tünde

Egyszerre írtunk. De nagy nagy gratula Zitának a járáshoz.

Kép
Kép Kép
sildike

Tünde :) Ez aztán a hír! Gratula! Lassan mindenki elindul, csak Gergő nem, pedig azt hittem, jóval előbb kezdi, mint Balázs.

Andi :) Ne hülyéskedj, hogy hagynálak cserben! Jut eszembe: biztos mondtad volna, de azért rákérdezek: nincs véletlenül 80-as vagy nagyobb hálózsák? Annyira kifogytunk, de képtelen vagyok 3-4 ezret adni egy darabért...

Talira jelentkezett: Ayse, Ildi, Te, Barbi, BBrigi, Annamami, Rokica, PZita, Cinka, Prüntyi és ezek szerint Sis :) Ebből Zita és Roki csak délután csatlakoznak, Prüntyi kocsitól függ, Annamami fuvartól.

Ildi :) Remélem, továbbra is ilyen ütemben gyógyulsz! :)

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Tünde!

Nekem sima mezei van/anyósomtól kaptam,nem tudom hol vette/,
de kb 2-3 órán keresztül melegen-hidegen tartja a dolgokat...
én nagyon szeretem!:)

ZITÁNAK GRATULA AZ ELSŐ LÉPÉSEKHEZ!

Üdv!

Kriszta&Bence

Kép
cristi

Lányok, köszönöm a gratulációkat!

Jucc, biztos jó kis tali lesz!
Vendég

Tünde :) Remélem is!

Gergő szörnyen viselkedik ma este, óránkélt kelt eddig, most meg ahogy kijöttem mellőle, ordított. Itt alszik a kezemben, remélem, le tudom tenni, mert vasalni nem tudok félkézzel. Írni se könnyű.

Még azt akartam:

Ildi :) Neked milyen érzés visszagondolni az egy évvel ezelőtti eseményekre? Mert oké, hogy alapjában véve pozitív az élmény, de azért lehetett nagy riadalom akkor! Van kedved mesélni? Mert foszlányokban ugyan volt róla már szó, de a kerek történet nem rémlik. /mondjuk egy szüléstörténet/.

Jó éjt mindenkinek!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Fűűű, csajok, gyorsan átfutottam ezt az oldalt, és jajj, de sok mindenről lemaradtam volna, ha nem teszem!!!

Házvásárlási lázban égünk ugyanis, és tökre el vagyok foglalva, nameg be vagyok sózva :D:D:D

TÜnde,
GRATULÁLUNK ZITÁNAK!! :D
A formabedobáshoz is! :)

Ildi,
jobbulást neked, a talit meg köszi, sztem megoldjuk apával!

JUCC,
méghogy nem megyek! :D Ha féllábon is, de ott a helyünk 20-án! :)

Egyelőre ennyi, jó éjt nektek!

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Na, csak nem bírom befogni:

Tünde :) Attól, hogy nem hívlak, még Te is jelentkezhetsz ám a talira :) Csak úgyis tudom, hogy mi lenne a válasz :( Ha mégis meg tudod oldani, nagyon örülnék!!!

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ A LEGFONTOSABB KIMARADT!!!!!!!

!!GÖNDÖRZSÓF!! !!GÖNDÖRZSÓF!! !!GÖNDÖRZSÓF!! !!GÖNDÖRZSÓF!! !!GÖNDÖRZSÓF!!

:D:D:D:D:D:D BUBUSNAK NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!! :D:D:D:D:D:D

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ildi!
Lacikát még1x sokszor pusziljuk szülinapja alkalmából! :lol:
Köszönjük a talira való elvitelt! :) :oops:

Tünde!
De ügyes Zita, gratula neki!! :lol:
Nati azóta nem ügyeskedett járás terén, úgy látom, most ő is inkább agyra gyúr. Elkezdett dobálni a formabedobóba, és próbál kockákat egymásra rakni. :)

Jucc!
Van egy hálózsák, küldök róla képet! :)

Sis!
Húúú,házvásárlás :lol: :lol: együttérzek, mi lakásvásárlásban nyomulunk! :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok Lányok!

Legelőször is a lényeg:

http://s108.photobucket.com/albums/n32/ ... =Kp419.flv

Jucc

Alapjában véve nem maradt rossz élmény az egész. Sőt inkább jó. Anyuval beszélgettünk a napokban, hogy igazából akkor nem is gondoltunk arra, hogy Lacival tényleg komolyabb baj történhet. Így utólag tudatosult bennünk, hogy micsoda mázlisták vagyunk, mert az, hogy Laci életben maradt, minden következmény, és károsodás nélkül az maga a csoda.

Szóval ha már nem lehet bemásolni semmit, akkor írok egy gyors szüléstörténetet:

Már napok óta éreztem, hogy valami készülődik, de abban reménykedtem, hogy azt még megvárja Laci, amíg az asztalos befejezi a gardróbszekrényt, mert ha apa pakol be, akkor kb. 1 év mire mindent megtalálok. :lol:
Szerencsére így is történt, hétfőn felkerültek az ajtók, bepakoltunk a tesómmal, aztán délután már kezdtek összehúzódásaim lenni, de nem fájt és még elég ritkán jött. Gondoltam, ha már ennyit segített a hugi, akkor sütök neki egy aranygaluskát. Aztán 7 körül amikor szaggatuk a tésztát akkor mondtam a tesómnak, hogy ma tuti szülök, mert nagyon rendszereződtek a keményedések. Mondta mérjük már meg hány percesek. Megmértük és 4 percesek voltak, de fájdalom nélkül. Tesóm meg a barátja belesápadtak a hírbe, mert egyikük sem bírj a vért. :lol:
Felhívtam a dokimat, a szülésznőm épp ügyeletes volt, mondta hogy ugorjak be :shock: (Dunakeszirül az Istvánba) és megnézi mi a szitu.
Hívtam apát, hogy ne induljon haza, hanem találkozzunk valahol, de mondta, hogy a városban már ne vezessek, kijön és az állomásig menjek el érte kocsival.
Lezuhanyoztam, borotva minden ami kell, gyorsan bepakoltam, ami még hiányzik és indultam. Tesómék befejezték a sütit, összepakolták Bazsikát és átvitték anyuhoz.
Mire beértünk ( 9 körül) addigra már tudtam, hogy na itt ma tuti szülünk.
Megnézett a szülésznő mondta, hogy megrepedt a burok, csak felül azért nem dől a magzatvíz. Aztán kértem, hogy ne nagyon vizsgélgassanak többet és semmit ne csináljanak fekve. Egyedül annyi volt, hogy kaptam antibiotikumot (ez mentette meg Laci életét), mert másnap mentem volna a kenetvételre. Meg valami infúziót kötöttek be a vége felé.
Szóval bementünk apával a legtutibb szülőszobába. Kádazni egyáltalán nem is akartam. Ráültem a nagy labdára és röhögcséltünk. Szépen jöttek sorba a tesómék, sógoromék, apukám. Tiszta büfé hangulat lett, csoki szőlőcukor, üditő. Összehúzódások, de fájás sehol. Megjött a dokim is, mondta, hogy már csak pár centi hiányzik, mert nagyon jól tágulok.
Éjfélkor mondtam a hugoméknak, hogy na most kezdenek erősödni, meg összefüggővé vállni a fájások, úgyhogy menjenek lassan ki. 1/4 1 körül ki is mentek. Pár perc múlva mondtam apának, hogy szóljon a Gyuláéknak, mert jön a Laci. Mire mondta, hogy várjunk még hátha csak rosszul érzem :roll: . Akkor megkérdeztem, hogy le tud-e vezetni egy szülést, mert ha nem inkább szóljon Gyulának (a dokim). Persze körberöhögték őt, hogy biztos csak kakilnom kell, mert ilyen könnyen azért nem adják a dolgot. De apa addig erősködött amíg bejöttek, hogy najóvanakkor megnéznek. Na akkor lett csak nagy kapkodás. Mondták, hogy csak addig tartsam vissza a Lacit, amíg előszedik a cuccokat. :lol: :lol:
Aztán kb. 2. nyomásra jött is Laci. Szegénykém érezte, hogy neki minnél hamarabb kint kell lenni. :(
Nagyon kis cuki volt. Bár a 36. hét végén született így is 3290 gramm volt és 56 cm. :roll:
Azt viszont lehetett érezni, hogy valami nem ok. Nem volt olyan kis életerős, mint Bazsi, de azt mondták, hogy biztos azért mert kisebb. Meg is nyugodtunk, el is vitték őt a csecsemőre, engem meg összefoltoztak, mert bár gátmtszés nem volt 1-2 öltésnyit repedtem. Aztán lezuhanyoztam és irány a gyerekágy.
Aztán már feltűnt, hogy csak nem hozzák a Lacit, de gondoltam sok dolguk van,mert sok baba született. Balázs hazament én meg vártam Lacikát. Aztán egyszer jött a nővérke és mondta, hgy nem tudják kihozni, mert van egy pici gond a légzésével. De még nem gondoltuk, hogy ekkor a baj. Kimentem a csecsemőosztályra. Laci az inkubátorban, de én akkor már láttam, vagy inkább csak éreztem, hogy itt valami komolyabb baj van, mert olyan kis szürkés volt, ahogy vette a levegőt teljesen behorpadt az egész kis mellkasa.
És akkor jöttt a dübbenet, tudniillik, hogy a kórházban, ahol országos szinten a szinte a legtöbb szülést vezetik le nics csecsemőorvosi ügyelet. Az ápolónők telefonon hívogatták a doktornőt, hogy mit próbáljanak még csinálni a Lacival. Aztána doktornő csak méltóztatott bejönni reggel 6-kor :roll: és azonnal hívták az Cserny mentőt és már vitték is Lacit a Tűzoltó utcába. Én meg megvártam Balázst, kijelentkeztem a kórházból és mentem utána.
Az első 3 nap kegyetlen volt. Minden alkalommal úgy mentem be a kórházba, vagy úgy hívtam fel őket, hogy a gyomrom egy gombócban volt, hogy mit mondanak, aztán elkezdett hatni az antibiotikum és egyre jobban lett a kis kuki, aztán már kaját is kapott, aztán az inkubátorból is kikerült aztán haza is hoztuk. :lol:

Utána volt még egy kis izgalom, hogy az alatt az idő alatt, amíg a kedves doktornő nem jött be és nem kezdte kapni a megfelelő kezelést addig nem kapott-e oxigénhiányt az agya, de júniusban a neurológus doktornő ránk mondta az áment, hogy ez a gyerek tuti egészséges. Ha van is valami agykárosodása, az genetikus :lol: :lol: :lol: :lol:

Na tessék most kaptatok egy jó hosszú születéstörténetet.

És pár kép is Laciról (az inkusokból most nem rakok fel, mert ez egy vidám nap jóóóó???), amiken már 10 napos:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Ja és

Sis

Boldog névnapot kívánunk.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Először is, Lacikának nagyon boldog első szülinapot kívánunk!!!
Kép

Brigi, Neked pedig boldog névnapot kívánunk!

Kép

Jucc, köszi, aranyos vagy, naná, mennénk mi szívesen talira... :(

Ildi
, na nemár, Te le tudtad magad borotválni szülés előtt? Nekem nem sikerült. :D:D Apa meg nem akarta. :(
Vendég

Brigi!
Boldog névnapot kívánunk!:D

Ildi!
Fúúú, Lacika nem semmi milyen iramban teper! :shock:
Szépek a képek! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Andi, Tünde

Köszi. :lol:

Andi küldöm a szülinapi képeket is ám.

Tünde
Csak egy kis után nyírás kellett. Egyik kezemben a borotva a másikban meg a tükör. Hi-hi végbéltükrözés. :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK LACIMACINAK!!!!

Ildi!
Nagyon megható volt ez a születéstörténet!
Oszd meg velünk lécci a doktornő nevét is, hogy nagy ívben elkerülhessük, ha arról van szó.

Tünde!
Gratulálunk Zitának a járáshoz!

Andris még csak egy-egy átfordulás erejéig lépeget önállóan. Múőltkor valaki írta, vagy a rádióban hallottam (?), hogy az átlag az 12-16 hónapos kora körül indul el! Itt még senki nincs lekésve semmiről, sőt!

ayse

Brigi! Nagyon sok boldogságot kívánok Névnapod alkalmából!

Hú de izgi! Házvásárlás!!!!

ayse

A Brigit is naggyal akartam! :oops: :oops: :oops:

ayse

Sziasztok!

Boldog névnapot a Brigittáknak!

NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT LACINAK!!!

Kép

Davallia!
Örök hálám!
Köszi szépen!!!!! :lol:

Kriszta&Bence

Kép
cristi

Sziasztok!

Nagyon boldog első szülinapot Laci úrfinak!!!!

Ildi :) Köszi a születéstörténetet, pont erre gondoltam :) És a képek KisBazsival és KisLacival nagggyon édesek :)
Sajna a videót nem tudtam még megnézni, valamit telepíteni kéne hozzá erre a sz@rra, de nem akarja megcsinálni :(

Sis :) Nagyon boldog névnapot Neked!

Andi :) Nem is reméltem a hálózsákot, várom a képet! :)

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

ILDI!

:D:D:D:D !!!!!!LACIKÁNAK NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!!! :D:D:D:D

Majdnem bőgtem a szülitöriden :( De tényleg kegyes volt a sors Lacihoz, most meg nem lehet mondani, hogy egyáltalán bármi baja lett volna! :)

Köszönöm a köszöntéseket, nagyon kedvesek vagytok! :)

Pusztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ja, ILDI!

Piros, nagy betű akart ám lenni! :D

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Isten éltesse a szülinaposokat!!!!

Sajnos, most minden nap 8.30-16.30 ig nincs áram ...17.éig :( tök jó...nem tudom hogy képzeli az ELMŰ! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép
prüntyi

Jesszus, Prüntyi, 17-éig???? Mit csinálnak???
Vendég

Nem tudom...

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

B_Brigi! :D

Boldog névnapot kívánunk neked is!
:)

Prüntyi,
nade, ha nincs áram, akkor fűtés sincs? Tudom, hogy gázos, de ahhoz nem kell villany?
Ez tényleg szörnyű, nem azért, mert nem netezhetsz, de mosást, vasalást, takarítást is délutánra kell ütemezned, ami nem kis feladat azért :(

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis, hááááááááááát ez aaaaaaaaaaaaaz!

Kép

Kép
prüntyi

Sis Mátéjának nagyon boldog első szülinapot kívánunk a Kisasszonyommal! :) :D

Kép Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Legeslegelőször is MÁTÉNAK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK.

Mi is köszönjük a szülinapi jókívánságokat. :lol:

Tegnap dupláztunk egyet és az anyukáméknál is megünnepeltük Lacit. Csak későn értünk haza azért nem jutottam már el a géphez.
A képeket most töltöm fel az albumba, úgyhogy meg tudjátok nézni nemsokára.

Addig is egy kis ízelítő. Laár Andrásnak volt egy verse, aminek: "A csokihóhér" a címe. Hát az én Lacikámból tortahóhér lett tegnap.

http://s108.photobucket.com/albums/n32/ ... =Kp460.flv

http://s108.photobucket.com/albums/n32/ ... =Kp461.flv

Ayse
Találtál valami jó naptár készítőt?

Én arra jutottam, hogy elhozom a tesómtól a nyomtatóját, ami nyomtat fotó papírra is. Veszek olyan papírt, amilyet szeretnék meg egy patront a nyomtatóba és megcsinálom én magam. Többek között azért, mert kb. 8-10 embernek kellene csinálnom, és az már jó tetemes összeg.
Nem beszélve arról, hogy így legalább mindenkinek egy sajátot tudok csinálni. Anyunak olyan képekkel, amin ő van a gyerekekkel, meg apunak a tesómnak és a többieknek is teljesen személyre szabott lehet. A cégeknél, meg ahogy láttam az első x. összeg és ha rendelsz még belőle akkor olcsóbb. De akkor ugyanabból kell a további rendeléseket is leadni.
Így meg csak összefűzetnem kell majd valahol. Sőt akinek asztali naptárt csinálok, annak sima spirálozóval apa is össze tudja fűzni az irodában.

Ha gondolod küld át a gyerekek képeit, amiket kiválasztottál és megcsinálom Neked is szívesen. Igazából ha már megvan a forma, akkor az, hogy más más képet illesztek bele az már gyerekjáték. Apa megcsinálja nekem az alapot photoshopban én meg csak a képeket cserélem. A papírt meg majd megnézem. Nálunk van itt egy Kreatív Katica nevű bolt, ahol nagyon jó dolgokat lehet csinálni.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok!

Köszönjük szépen, nagyon aranyosak vagytok :)

Jucc,
ne fáradj, már kikerestem, amit kell :D

"Elküldve: 2005 Október 11 Kedd - 16:51

Ez milyen már????

Segítség!

Kinek volt ilyen, hogy felkelés után, amíg fekszik, 10 percenként jönnek görcsök, aztán függőleges pózban ritkulnak és megszűnnek??

Elég érdekes, de nem először játssza el...

Pedig már reménykedtem

-----------------------------------------

Elküldve: 2005 Október 11 Kedd - 22:07

Nna sziasztok

Köszönöm a tanácsokat/tapasztalatokat, most ültem egy órát olyan forró vízben, amit épp még kibírtam, ettől a 10-12 perces fájásokból lettek 8-10, aztán 6-8 percesek, most kb. 5-7 percenként jönnek, de a víz legalább lelazított annyira, hogy fájás közben már nem szakad le mindenem.
Drukkoljatok, hogy elindulhassunk nemsokára, és ne téves riadó legyen megint.

Ha történik valami, cimbivel íratok fel pár sort nektek!

Pusztok

Sisotris
40+2

--------------------------------------

Elküldve: 2005 Október 12 Szerda - 14:16

Sziasztok!

Sisotris párja vagyok, és örömteljes kötelességemet teljesíteném!
Ugyanis megsokasodtunk ma reggel 8:25 kor!

itt a képek: http://invictus.elte.hu/images/mate/thumbnails.html
részleteket, majd Sis ír, ha vasárnap hazajöttek!

Halihó mindenkinek!
STB

---------------------------------------

Elküldve: 2005 Október 19 Szerda - 14:37
Sziasztok!

Tudom, azóta sokan szültetek, ezért először is sok boldogságot minden anyukának, apukának, és kisbabának!

Nem sok időm van, egy-két óránként kaja van, közte fejés, meg én is eszem piciket, úgyhogy villámgyors szüléstörténet

11-én délután négykor kezdődtek a 10 perces összehúzódások, amit este 8-kor forró fürdővel sikerült 6-8 percesekké varázsolnom, éjfélre pedig már szabályos ötpercesek voltak. Hívtuk bábánkat, én még egyet fürödtem, fél háromra értünk a kórházba, addigra két és fél ujjnyi tágulat volt. 1240kaki
1311ölemben szopikfélkéz
fél hatkor megérkezett dokim, addigra már 3 percesek követték egymást, és majdnem négyujjnyiraa kinyíltunk. Hétkor, teljesen elsimult méhszájjal burkot repesztettünk, ettől elkezdődtek a tolófájások, és 8.25-kor ki is bújt a mi édes Máté kisfiunk.
Gátvédelemmel szültünk, csak egy pici repedést varrtak, harmadnap már törökülében szoptattam.
1321 böfi
Mindhármunknak hatalmas élmény volt, apa nagyon sokat segített. Dokimtól csillagos ötöst kaptunk, bábám megkérdezte, hányat akarunk még, mert nekünk érdemes, nagyon szépen szültünk

Pusztok, majd jövök, ha már nem áll a fején a világ

Sisotris
1 hét 6 óra "

Pusz mindenkinek!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Képek Mátéról, csak a nosztalgia kedvéért :) :

2 percesen (bocs a ciciért :oops:)
Kép

2 naposan
Kép

2 hónaposan
Kép

3 hónaposan
Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Eheh... az utolsó kép is cicis lett :D:D

Ez úgylátszik a cicik napja :P

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis!
Mátédnak nagyon boldog első szülinapot kívánunk! :lol:

Annyira szép képeket tettél fel! Az első kép annyira megindító! :)
(nem a cici miatt :lol: :lol: )

És Máté 3hósan is Mátés volt! :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Sis,
Mi is sok boldogságot kívánunk Máténak 1. szülinapja alkalmából!

Tényleg nagyon szépek a képek!

Emlékszem, hogy tologattad a kórházban, én meg ott dekkoltam, hogy Dani mikor óhajt már kibújni. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sis, Máté már milyen Mátés a 3 hós képen! :)

Lányok sokat gondolkoztam, hogy leírjam-e ide a következő sorokat.
Meg kell mondjam, hogy kicsit hülyén állok a történtek, ill. a nem-történtek előtt.
Igazából Ildiről és Lacikáról van szó, és ne is írjatok erre semmi választ, mert nem akarok vitát, semmit, csak leírni.
Szóval ugye mi vagyunk hárman (Sis) az ügyeletes bunkók, persze mások szerint. :D
De azért álljon már meg a világ, most az milyen, hogy Ildinél voltak már egy csomóan talin, többen nem is egyszer, és tudtommal össze sem vesztek, és basszus, nem képesek megköszönteni Lacikát???
Gondolom, ez Ildinek nem jelent akkora problémát, csak én vagyok most hiper-érzékeny, és ha esetleg lemaradtam volna vmilyen a háttérben történt összeveszésről priviben, akkor természetesen vissza minden.
Milyen kár, hogy odaátról nem olvas minket senki, mert páran igazán magukba nézhetnének, sztem többen vannak olyanok, akiket egyáltalán nem bántott meg Ildi, sőt...
De ha meg mondjuk utálják, akkor minek mentek oda talizni???
Szóval nem áll össze a kép...

Ppanna, Dávidnak nagyon boldog első szülinapot kívánok!!!
Vendég

Tünde, olvastam :wink: , és nem mondom, hogy nem tartom provokációnak, de nem szeretek válaszolatlanul hagyni kérdéseket, nekem se jó, ha nem reagálnak rám.

Szóval. Igaz, egy köszöntés belefért volna, sőt kettő, Lacikának és Máténak is: Isten éltesse őket sokáig!!!!!

Nem irok és nincs is kedvem irni ... le is irtam akkor, hogy szerintem ez a topic megszűnt, hiszen ti hárman máshová irtok, a többiek meg jelen vannak máshol is. Úgy látom, ez a helyzet azóta is ... persze, sajnálom, hiszen mindhármatokkal szivesen beszélgettem.
De ezt a viszálykeltést, kibeszélést, megsértődős-felháborodós stilust én nem szeretem. Nem okos dolog.
És amit nagyon nem szeretek, az a ferdités. Nem olyan nagy dolog külön fórumra is irogatni, nem is kell ezen megsértődni ... de ti utána nem mondtatok igazat. És én az ilyesmit nehezen emésztem meg.

Ezért hát továbbra sem irok, de igazad van, egy köszöntés kijárt volna (megjegyzem, nem is az én szétszórt agyamnak való feladat, azt hiszem, sok más babát sem köszöntöttem).

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Sis Mátéjának nagyon boldog első szülinapot kívánunk!!!

Sis :) Köszi, hogy kikerested, olyan jó olvasni / gondolom, Neked sem volt nagy teher visszaolvasgatni azokat a napokat :) /
A képek tényleg nagyon szépek, nekem már a másodikon tiszta Máté :)
A szüléstörténet is klassz :)

Ildi :) Műxik a videónézőm is, végre rohangálós, és tortatömős Lacit is megnéztem, csúcs! :D

Tegnap olyan klassz délutánunk volt :) A babaszobán kinéztem egy esernyőkocsit/ gondoltam, ez lesz a BKV-s kocsink, a nagyobbikat meg eladom/, és mivel kispesti a tulaj, megbeszéltük, hogy egy ottani klassz kis játszón leszünk, oda hozza. Hozzánkcsapódott egy ismerős család is, gyerekek istenien érezték magukat, az idő fantasztikus volt, és még a kocsit is megvettem, hazafelé már azzal buszoztunk. Itthon még beugrottam egy turiba, magamnak kerestem dzsekit, erre vettem Balázsnak egyet, amibe teljesen beleszerettünk mindketten, és a két fiúnak farmert.
Este viszonylag korán aludtak, igaz, Gergő egy óra után úgy döntött, elég volt, de visszaaltatás után Balázs mellé tettem le, így tudtam végre két órát vasalni.
Ma már készült egy kis koszorú az ajtóra, és várnak még a tökök, hogy töklámpás legyen belőlük.
Most viszont megyünk le, ebben a napsütésben vétek itt ücsörögni. Estefelé Balázsnak még fogorvos a program...

Ja, a talira Hari is benevezett!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?