Sziasztok!
Már itt is vagyok!
Lejöttünk Kristóffal anyuékhoz, amíg alszik én gyorsan netezek öcsém gépén.
A szolgáltatónál az internet lemondás nem is egyszerű. Én teljesen kiakadtam. Csak levélben vagy faxon lehet lemondani.
Akkor is 8napon belül majd valamikor kikapcsolják. Kész röhej, de nem tudtam rajta röhögni.
A mi szilveszterünk nyugisan telt. Kristóf fél 9-kor befeküdt a szőnyeg alá, fejét a levett zoknijára hajtotta és közölte, hogy: "baba csicsi". Le kellett fektetnem. Aztán a durrogatásra éjfél után felébredt, de kb. 10 percre aztán vissza is aludt.
Reggel 10-ig aludtunk. Azóta meg negyed 10-ig. Teljesen átálltunk. Férjem már fél mi lesz jövő héten, akkor kezd újra dolgozni.
Szilveszterre nagyjából mi is meggyógyultunk.
Zsu
Sajnálom, hogy betegeskedtek.
NAgyon rossz lehet négyesben szenvedni. Gyógypuszikat küldünk... Gyönyörűek a gyerköcök.
Viki
Jó sokáig bírta Dorka.
Én is kisérleteztem, hogy vajon fenn marad-e, de nekem nem jött össze.
A másnapi korai kelést sajnálom.
Szilvi
Már itt is vagyok. Ki sem bírnám, ha legalább 2 hetente nem néznék be. De a férjem felajánlotta, hogy a munkahelyén le is tölti az oldalakat.
Jól telt a szilveszter nálatok?
Ez az utólsó kérdés a többiekre is vonatkozik, akik nem jelentkeztek.
Éva
Már vártam, hogy esetleg vmi jó hírt olvasok rólatok. NAgyon drukkolok. Lehet már van is kihez gratulálni.
Anikó
Akkor újra tanulás? Remélem sikerülnek a vizsgák.
Nyomjuk ám a drukkokat.
Kristófnak 1-én volt társasága egy 3 és fél éves kislány. Hát vele is nagy szerelem lett.
Ölelkezve járkáltak a folyóson és beestek a cserépkályha elé.
Olyan édesek voltak. Szerencsére bajuk nem lett.
Röviden ennyi.
Természetesen be-be nézek.
Puszi mindenkinek: Timi