Sziasztok!
Min. 3 órája olvasok vissza, és jegyzetelek, egy kissé jojózik a szemem
Fogódzkodjatok, mert az elmúlt egy hét alatt írtakra reagálgatok. Biztos egy-két dolog már elavultnak tűnik Nektek, de én nem bírom magamban tartani a véleményemet, a tanácsaimat stb.
Rejo!
Nem lehetett semmi, hogy Domidnak egy hétig volt ilyen magas láza
Biztos nem volt könnyű Nektek sem.
Nagyon édes a Kistesó
Nyakiredő is tökéletes
Hettie!
Örülök, hogy Téged is megcsodálhattunk a Pároddal együtt
Szépek vagytok!
Gigi!
Párom is allergiás, asztmás és Neki, hogy rendszeresen jár felülvizsgálatra, mondták, hogy természetesen vannak terhesség alatt is adható szerek. Majd legközelebb ráizzítom a témára, hogy kérdezzen rá, mert nem szeretnék szenvedni, nálam épp az augusztus (szülés hónapja) lesz a leggázabb
Majd informállak!
Bali!
Köszi a homeos ötletet a szénanáthára. Megpróbálni meg lehet, azzal nem veszítek semmit, sőt ha csak egy picit is használ, már megérte
Gyönyörű a kis szerelmed
A pocakod is nagyon helyes
Dorka, Krisszi!
Nagyon kedvesek vagytok, a szénanáthás fényterápiás kezelés ajánlásával. Biztos jó lehet, de sajna Marcival én szerintem nem nagyon fogok tudni ilyen kezelésre járni.
Manka!
Kicsit megkésve bár, de BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!
Gratulálok a Kislányotokhoz!
Biztos szép szülinapi ajándék volt!
A rosszullevős sztorid rosszul hangzik. Szerintem is inkább a vérnyomid volt. Vagy fáradtság? A csuklás nem rossz érzés, teljesen olyan időközönként jönnek a csuklások, mint egy felnőttnél. Szerintem kifejezetten kellemes érzés, és valszeg azt csak később érezzük, ilyen "korán" még nem.
Szép a pocid
Mamy!
Nekem is épp a 18. hét környékén kezdett el fájdogálni a hasam. Szerintem a haskeményedéssel kapcsolatban először mindenki bizonytalan, de amikor tényleg az lesz, akkor tutira ráismer az ember lánya. Ilyenkor totál bekeményedik és kidomborodik a méhed.
Gratulálok a jó AFP eredményhez
Bettus!
Örülök, hogy bejött az új dokid
Ketteske nálunk is a "lényegre" ült
Bár lehet, hogy lányka bújkál ott? Gratulálok a jó 3. genetikaihoz is
Nálunk is nem egyszer volt, hogy amint a Párom tette a hasamra a kezét, Ketteske abbahagyta a rúgdosást. De egy kis türelem és rúgott egyet Apának is
Szép a pocid
Hettie!
Szép pocid van
Köszi a homeos bogyesz nevét!
Judit!
Mennyire terhelnek le a munkahelyeden? Emlékszem, nálunk is mesélted, hogy nem szívesen túlóráznál, pláne rendszeresen, erre tessék, már úgy várnak, hogy Te mented meg őket
A május 1-jei hosszúhétvégére megyünk Egerbe. Szombaton (április 29.) megyünk és kedden (május 2.) jövünk. Tuti lenne találkozni, de ahogy látom, Ti akkor nem lesztek lenn
Suezika!
Sajnálom a kezdődő depidet és a nehéz időszakodat! Most a jó idővel talán az ember kedve is jobb lesz
Gratulálok uncsitesód ikreihez! Sok tejcsit Nekik!!!
Gesztenye!
Gratulálok az uh-hoz és a jó eredményhez
Féloldalas fájás és hüvelyszurkálás nálam is jelentkezett. Még Marcis terhességemnél megkérdeztem a dokimat, aki nem tulajdonított neki nagy jelentőséget, max. a növekedés lehet az oka. Ne aggódj!
Tőzegáfonya engem is érdekel, mert most is gondok vannak nálam
Andi!
Szörnyű ez a leletcsere, elhiszem, hogy depibe zuhantál. A lényeg, hogy minden rendben a babócával
A másik kismamának így ismeretlenül is szurkolok nagyon!
Jadey!
Gratula az Oscar jelöléshez
Sajnálom, hogy nem Te nyerted, de szerintem már a jelölés is nagyon szép eredmény! Én egyébként az RTL-t favorizálom a TV2-vel szemben! Majd megnézem a riportodat!
A kórházban még nem volt Marcinál fosi, "csak" ismeretlen vírusfertőzés és pluszban a rákapott 15. hónapos oltás. A fosi itthon indult be (tuti kórházban szedtük össze), de ezt én szerencsének érzem, mert így biztos tovább benntartottak volna, totál felesleges, mert 2-3 nap alatt rendberaktuk a Kislegényt. Ott meg csak továbbfertőztek volna minket.
Nagyon szépek az ezüstékszereitek! Köszönjük a felajánlott kedvezményt
Kriszkrosz!
Én is attól félek, hogy már évek óta nem szedek gyogyit (ez lesz a 3. év) a szénanáthámra és egyre többet szorul be a levegő (gondolom, tudod mire gondolok). A bajom diagnosztizálása előtt én is kétszer befulladtam, és megijesztettek a kezdődő asztmával. Azóta rendszeresen gyogyiztam magam, viszont terhesség, szopi alatt ezt el kellett hagynom.
Kata!
Gratulálok a boxoló 100%-ig kiscsajszikhoz
Csengő!
Én sajnos már hallottam Lauról, mert rendszeresen olvaslak Titeket. Hihetetlenül igazságtalan a sors és ennél többet nem is tudok írni
Erika 30!
Üdv közöttünk
Gratulálok a babócához és hogy már a mocorgását is érzed
Erika!
Gratulálok a jó AFP-hez
Most már nyugi van, ugye?! Pláne, hogy még jól meg is rúgdosott a babóca!!!
Köszönöm mindenkinek, hogy folyamatosan gondoltatok Marcira és szorítottatok nekünk
Így utólag olvasva is olyan jól estek a kedves szavak és az aranyos képek! KÖSZÖNÖM!!!
Marci ma már rosszabb volt az ördögnél, és se fosi, se hányás!!!
Most már kezdek megnyugodni, hogy talán nyugodt napok köszöntenek ránk közel 2 hét rémálom után.
Mindenkinek jó éjszakát: Melinda (21+0)