Babus, köszi a vásárlási kedvet, szombaton mindjárt be is váltom!
Ezúttal az Örs vezér terére megyünk el babakocsit és bababútort nézni, állítólag van ott egy Bergon mintabolt. Nem ismeri valaki véletlenül?
Pecsételni meg pecsétel nálam mindenki veszettül, az orvos is meg a védônô is, de úgy tudom, hogy konkrétan a védônôi pecsétekbôl kell 4. Vagy tévednék...?
Lir, Timka, eddig én sem tudtam, hogy van szívhang hallgató készüléke a védônômnek, mert most kapta elô elôször
, de tényleg fölösleges volt, mert csak recsegett az egész. Eleinte belelkesültem ám, de aztán a sikertelen próbálkozás után úgy éreztem, hogy ebbôl ott sosem lesz szívhanghallgatás. Én is inkább a nôgyógyászhoz járok szívesen, és nem csak azért, mert jobb a felszerelése, hanem azért is, mert ezerszer kompetensebbnek érzem.
Timurr, mi múlt héten kezdtünk csak el vásárolgatni, de asszem hamar bele lehet jönni.
Mi arra vártunk, hogy költözzünk végre, ezért akartuk csak azután elkezdeni a bútorvásárlást, de mivel nem rajtunk múlik a költözés idôpontja, ezért akár még február is lehet belôle, így mégsem várunk tovább, nehogy kicsússzunk az idôbôl. Ha olyat találunk, amit meg kell rendelni, az több hét is lehet, az meg már túlságosan is ki lenne számolva...
Angéla,
. És azon kívül, hogy nem eszed a felsorolt dolgokat, van más teendôd is? Ez magától elmúlik a terhesség végével?
Zsana, Babus, nekted meg drukkolok, hogy jó legyen az eredmény. Feltétlenül írjátok majd meg, hogy milyen lett!
Úgy irigyelek mindenkit, aki most szombaton megy a Praxisba!!! Aztán tegyétek ám fel a szebbnél szebb babafotókat!
Borbolya
24+0