sziasztok!
Kb 6odjárA FOGOK NEKI KIS IROMÁNYOMNAK, DE MOST AKÁRMIRE JUTOK NYOMOK EGY ENTERT
) JUJJ MEG EGY CAPS LOCKOT BOCSI :d
Szóval4
Sajnálom a mellgyulladást, remélem többet nem lesz, amúgy hogy alakult, nem szívtea ki vagy gyakrabban evett s hirtelen bedurrantál?
Nekünk nagyon jól kialakult a kis napirendünk, azt hiszem kezdünk kilábalni a hasfájósságból. kb 1 hete nem használtuk a szélcsövet
és az éjjeleink is egész altatóak
ami annyit jelent h lassan egy 4-5 napja este eszik fürcsi után ami 7:30 -8 közé esik, és következőleg, leghamarabb 2 de inkább 3-4 körül van amit nagyon élvezek!
csak maradjon is így
múlt héten voltak délutánok amikor egyáltalán semmi sem volt jó, mindig azt hittem h éhes, vagy legalábbis csak cicivel elégítettem ki, de nem éhes volt utólag mindig kiderült, de akkor úgy tűnt.. :O nem tudom azóta sem mit akart mert sehogy sem volt el akkor.. hmm nah mindegy mindig bedúsította a tejtermelést.
ti fejtek? azóta? mit adtok ha el kell menni vhova, mondjuk "kis2 kimenő pár esti óra a barátnőkkel, gyerek nélkül?
Amúgy azért is vagyok voltam elhavazva, mert közben ugye épül a kis gyerekszoba, és hát amikor munkálatok vannak azért mindig csak ki be járkálnak a "munkások" ami család és barátokból áll, és a kosz meg ugye mondanom sem kell, nem megy ki magától a lakásból
nah meg bele kell rázódni ebbe a lisztérzékenységes dologba is. Már csak a genetikát várjuk az EMA is pozitív lett erősen azt mondta dokibácsi. Ezt az egészet úgy "élem " meg mint egy plusz gyerek, lehet furcsán hangzik, de felé egy negyedik gyerekkel, mindent amit mi eszünk neki is megadni, nem könnyű, legyen egy gyümis piskóta, vagy bolognai, mindent külön neki is...
ha véletlen hazakerül egy "extra nyalánkság", legyen az egy kakaós csiga, vagy egy pogácsa, vagy egy sima bolti kifli, vagy eldugva kell enni vagy legyártani...
persze mindenbe bele lehet rázódni, bele is fogok, már kitaláltam hogy hogy. Már van a fagyóba pogácsa, ami az övé, én sütöttem, és így fogok tenni, majd a kiflivel, kaláccsal, esetleg kakaós csigával is, de ezekhez nem kevés idő is kell, no meg erő.
hát valahogy így éldegéljük mostanában a napjainkat!
Jelentkezzetek ti is!