Kditke,
Egy ismerős munkahelye akart magánbölcsit csinálni az ott dolgozók gyerekének. Iszony macerás, az ÁNTSZ addig szórakozott velük, amíg feladták.
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
De magán alapon tényleg lehet, hogy jól járnátok, biztos munkahely lenne mindkettőtöknek és még Tomit sem kéne elvinni sehova.
A könyvesboltban láttam egy Tomi kalandjai könyvet. Olyan aranyos volt, nem vesztek neki egyet?
Bölcsi
A választott egyetlen bölcsibe bejutni szinte képtelenség. Ha többet megjelölsz, akkor valószínűbb, hogy jut hely és még jó is neked. Én a BKV alapján néztem ki az intézményeket. Zuglóban a Mályva téri szinte esélytelen, nagyon picike és túl jó a híre.
Volt ismerős, ahol majd egy hónapig szenvedtek, mire beszokott a gyerek. Megérte rászánni az időt, mert utána teljesen elfogadott mindent és boldog baba.
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Ők péntekenként nem szokták vinni bölibe, nem okoz problémát.
Böcsihely intézményfüggő, hogy tartják-e. Egyes intézmények azzal is próbálnak sakkozni. Iszony anyagi gondjaik vannak többnyire. Bölcsis anyuka mesélte, hogy a vezető időnként a konyhában dolgozik, mert nem tudják megfizetni a konyhás kisegítőt.
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Sokkal jobban jár, aki tartani akarja a helyét, ha beszoktatod, vagy jelzésértékkel viszed, majd "megbetegszik".
Évközben vinni rizikós, mert ha mondják is, hogy viheted, lehet, hogy amikor tényleg kéne, akkor már nem lesz hely.
Emőke,
Boldog hófordulót Liliennek!
Lin,
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Mielőbbi jobbulást.
Mazsi,
Látszik, hogy élvezi az ülést. Mennyivel nagyobb Lea, mint Szabi.
Mászásban még lehet egy ok, hogy amikor megpróbálta, fájt a térde mondjuk. És onnantól nem volt kedve kipróbálni. Most meg már csak arra emlékszik esetleg, hogy a mászás nem jó, pedig már nem is fáj.
Pelus
Mi az, hogy nem tudja, felvesznek-e?! Ha nem szerződésed volt, ami lejárt, akkor nincs választásuk.
Nekünk van fejszűkítőnk, 2500 volt. Az ülésünk ugyan ez a modell, csak más színben. Nem látom sok értelmét, már most sem. Fel van csúsztatva, mert véletlenül feljebb toltuk és elfelejtettük visszarakni. Nem hiányzott.
Csimpilimpi,
Nálunk a bicigli kezdődött két éves korban.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
De a motor is megy még.
Pann,
Sajnálom a balesetet. Nekem is volt egy tanítványom Ausztriában síelni, kb amikor ti, szintén bukott. Neki is ajánlották, hogy vizsgáltassa meg magát, itthon nem. Most ül a sötét szobában, mert kiderült (elég hamar
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
), hogy agyrázkódása van és n n rosszul lett, miután pár nap pihi után visszament dolgozni.