Sziasztok!
Linato, kösz az infot, akkor babahintőporra fel!!
Juty, tényeg édes a kisfiad.
Katta! 900-1000 forint körül lehet kapni a pl a Tescoban un. anatomiai párnát szivacsból, én azt használom oldalfekvéshez, és szuperul megtámasztja a fejemet és ezzel a gerincemet.
Méhszájvizsgálat minden orvosnál más. Én a Sote Baross u.-ban kezdtem a terhességet, ott voltam a 12. hétig, addig 2-szer voltam vizsgálaton és mindkétszer vizsgálták a méhszájamat is automatice. Aztán átnyergeltünk a Kútvölgyibe, ahol azzal kezdte a doki, hogy maunális vizsgálatot majd csak a 20. hét után fog csinálni, mert az ugyan csekély rizikóval, de méhösszehúzódást, görcsöt okozHAT, úgyhogy az első időben, amig a spontán vetélés aránya is magasabbb inkább nem csinálja. a 20 hetes vizsgálaton aztán ellenőrizte, de nálunk hála istennek minden rendben volt.
Én márciusban az esküvönkön polkáztam anyával, de majdnem kiköptem a tüdőmet..
Mostmár csak módjával rázom a seggem a rádióra otthon egyedül
Apóca engem nem becézget össze-vissza, viszont nálunk van egy reggeli elköszönnési és egy esti elalvási "szertartás", és amióta tudom, hogy jön a bébi, azóta a "nagyon imádlak" része "nagyon imádunkra" változott.
Különben nálunk csak a "kinder-projekt"-ként emlegetődik a terhesség
Az egyik kollégám rendszeresen úgy köszön, hogy Sziasztok Andik! - erre én vissza "Szerbusz X.Y. BÁCSI"-zom /merthogy jóval idősebb, de abszolut tegeződünk/, és jót röhögünk mindketten.
Eszter! A kismama thai chi-n mondtak egy jó módszert a láb vizesedésre: egyenesen előrenyújtva 8-10-et "integetsz" le-fel a lábfejeiddel, majd hanyatdőlve pár percig felpolcolod magasra a lábad. Állitólag beinditja a keringést, és ezzel elszállitja a vizet. Gyakorlati igazolását még nem tudom bizonyitani, mert szerencsére én még nem tartok ott!
A méreteitek alapján nekem alig van pocim, csak 92 cm este... Bár szintén 158 cm és már 65 kg vagyok. Néztem is éppen a laborvizsgálatnál, hogy a többiek olyan szép nagy gömbölyűek!
Irigy vagyok. Én is pocakos kismama akarok lenni!
/Hiszti vége/
A vizsgákhoz köszi mindnekinek a biztatást, belehúzunk, és jún 12ig 6-7 tárgyból lenyomjuk a sódert. Nekem könnyű, mert mindig van aki súgjon!
Az a baj, hogy mindig is éjszakai tanuló voltam, most sincs máshogy, úgyhogy most szabin vagyok, hogy legalább nappal tudjak pihenni a babával. Viszont igy szabin már alig sok marad erre az évre, épphogy el tudok még menni majd 1 hétre nyaralni... Nem baj, majd a szülés után "lazsálok"
/vagy mégsem?!/
Pusz mindenkinek, legyetek nagyon egészségesek és kiegyensúlyozottak, sok pocak-kickbox-edzést végző babát és jó eredményeket kivánok!
Macs
25+2