Új privát üzeneted érkezett!

Fiona! Egyszerü a válasz: front van!
Bence is sirós volt ma. Sokkal érzékenyebbek a babák az idöjárásváltozásra!

Ines, arra a képre gondoltam, igen!

pussz
Orsi
orsi17

Sziasztok!

Fiona, holnap tuti változik az időjárás! Alexával én sem bírtam, szinte egész nap sírt! Most is, úgyhogy megyek is...

Puszka
Tigri
tigribigri

Hello!
Fiona!
Nem lehet, hogy a múltkori eséstől fáj a feje?
Ines

Orsi!

Itt Oli macikája.Kép
ini

Sziasztok!

Remélem már elmúlt a front és még nem jött egy másik babamegríkató ! Nekünk ma átlagos napunk volt, sok alvással. Kép
Fióna!
Lehet, hogy tényleg több tejcsit szeretne! Peti olyankor nagyon mérges, ha nem jövök rá azonnl, hogy ő most 2 óránként szeretne szopizni!

Érdekes, hogy sokszor Petinél is van olyan, hogy nevetgél, nevetgél és a végén sírásban tör ki. Szerintem fura neki a saját nevetése, (?) vagy az az érzés, amit a nevetés okoz. Ez az én teóriám. MOst már egyre ritkábban fordul elő.
Petinek is egy incurka -pincurkát pirosabb a kukija vége, mint a többi része. Apukája szerint teljesen normális.
Amikor Peti megszületett és hazavittük, én mint lányos anyuka, kikérdeztem az apukát, hogy ennek pontosan így és így kell kinézni? Nálunk apa a kukifelelős!

Ini!
Nekem is volt mindkét fajta mosógépem, nem tudom miért de a felültöltősből annyira rondán jöttek ki a ruhák! Semmi foltot nem szedett ki. Fogalmam sincs miért, pedig az is forgatta eleget.

Most mentem "szolgálatba"! Peti ébred.
Mindenkinek jó hétvégét!
Andiék.
andi68

UI.
Hogy lehet az, hogy eddig elfogadta a hosszu ö-ket, most meg nem. Már semmi hosszu magánhangzót nem merek irni lassan, hogy el lehessen olvasni az üzimet. Kép
andi68

Andi!
Az utolsó üzenetben felültőltőst írtál. Akkor most melyik mos jobban? Kép
Oli este 21:30-tól reggel 5:30-ig aludt. Kép
Igazán jól esett az alvás.

Fiona!
Remélem Zebi ma már jobban lesz.

Ines
ini

Sziasztok!
Csak gyors ütemben végigolvastam a dolgokat..Kép

Látom mindenki szépen gyarapszik, remélem majd részletesen is hozzá tudok szólni, egyenként mindenkihezKép

Egy dolog azonbannem hagy nyugodni..
Fiona elvittétek az esés után Zebit dokihoz? Mert erről nem találtam információt..Kép

A BCG heg rettentő lehetettKépKépKép

Millió puszi mindenkinek!
Gyönyörűek a babák képei!! Annyira szeretem nézegetni őket, nagyon feldobjáka topicot!!!!KépKépKép

Emő

hicudzsi

Lányok!
Merre vagytok?

Ines
ini

Hali!
Látom mindenki a hétvége fáradalmait heveri ki éppen! Nekem sincs valami sok erőm írni, annyit gyalogoltunk ma, hogy kész vagyok. Minden nagyon jó volt, amig el nem törtük a babakocsi tolókarját. Ott ahol be kell pattintani, hogy rögzüljön. Kár volt. A párocskám megdrótozta, de így már nem lehet átfordítani. Na mindegy, ez legyen a legnagyobb bajunk.

Ini!
Teljesen igazad van! Most rosszul írtam utóljára. Nekem a felültöltős mos jobban!!! Ez most tuti!
Sziasztok!
Andi
andi68

SziasztokKép

Minden kedves maminak nagyon boldog anyáknapját kivánunkKép

Egy gyors jelentés rólunk, hogy ne kelljen fizetniKép
Manó öt napja nekiállt és térdel, ugyan haladni ugy halad ebben a pozicióban mint egy kis béka, ugrálva, de nagyon élvezi a dolgotKép
Egyre kevesebbet alszunk napközben, sokat elvagyunk a járókában a játékainkkal játszva, és egyre többet forgolódunk, tornászunk.

Ini,
a felültöltös sokkal jobb, az elöltöltösöknél hamar elfárad az ajtótömitő gumi és el kezd szivárogni kifelé a viz.

Kisbuksi,
le a kalappal elötted, ezt nagyon jól megszerveztedKép

Nah eddig tartott a pünkösdi királyságom, manó felébredt, mindenkinek jó éjt, és még küldök egy kis történetet anyáknapjára:

Fizetve

A kis fiunk kiment a konyhába, ahol édesanyja épp vacsorát főzött, és átnyújtott neki egy teleirt papírlapot. Feleségem megtörölgette a kezét a kötényében, kezébe vette a papírt, és a következőket olvasta:
Fűnyírás

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Úgy veszem észre mindenki élvezi a jóidőt, de jól is teszitek.
MI is sokat vagyunk a kertben, meg kirándulunk, egyszerűen olyan jó, hogy megjött a jóidő!

BCG heggel kapcsolatban,(sajna nem emlékszem ki írta, bocsi) nekem azt mondta a doki, hogy szigorúan tilos nyomkodni, mert magától kifakad. Mikor Zsófinak begyulladt, akkor én is be voltam pánikolva, mert a védőnő nem mondta, hogy ez így normális. Aztán elmúl és még két alkalommal begennyesedett. Ez is normális.

Ági: nagyon tetszett a történet. MIkor az embernek saját csemetéje van, akkor ébred rá, hogy bizony mi "munka" egy gyermeket felnevelni

Buksi: szuperjó, amit kitaláltál. Nagyon ügyes és kreatív vagy!! Én is úgy szeretnék egyszer egy ilyen meglepibulit a páromnak, de ő nem szereti a szülinapi bulit! Irtózik tőle. Mármint csak a sajátjától! Aztán lehet, hogy az idén egyszerűen nem érdekel és szervezek neki valamit....

Utólag is boldog névnapot az ünnepelteknek! Ha van közöttünk Tímea, neki is!

Fiona: szegény Zebike! Sok-sok vígasztalópuszi a buksijára! Zsófinál is vannak időszakok, mikor a vigyorgása átvált nyöszire. Szerintem ez általános a babóknál.

Lányok képzeljétek, szünetel a baba-mama tornaKép(
Annyira sajnálom, mert olyan jó volt. Sajna szeptemberig magamnak kell tornásznom itthon, talán szeptemberben újra beindul.

RD: nálunk is próbálkoztak évekkel ezelőtt, a páromnak küldtek könyvet, amit nem is rendelt...fenyegették, de a párom elég nyugodt típus, azt mondta neki, hogy csak tessék... azóta nincs hír róluk. Aztán lehet, hogy csak szerencsénk volt. Én nem hagynám magam, és nem fizetnék ki semmit. Aljas,nyomulós, vérszívó banda!

Mára ennyit, Zsófi szundizik én meg vasalni fogok!
Kellemes, napsütéses napot mindenkinek!
Puszi: ZSófi+Brigi
hálósipka

Halihó, itt a meleg, itt a nyár!

Mint látom nem én vagyok az egyetlen, aki ebben a szép időben képtelen volt a gép mellé ülni. Annyi minden történt a hétvégén, hogy leírni sem lehet. Azért rüviden
- pénteken délután koncerten(Republik, Ghymes) voltunk Matyival itt nálunk a közeli téren. Nagyon jó volt, és a pici is élvezte. Kenguruban vittem le, nehogy megijedjen a zajtól, de nem volt semmi.
- szombaton kirándulás a Duna-parton, nagyon jó idő volt és az eső elől időben hazaértünk.
- vasárnap: mamáéknál voltunk, meg a temetőben is az én szüleimnél, mert ők már nem élnek. Matyi nagyon jól bírta a sok utazást.
De ma nagyon nyűgi.

Új dolga, hogy sikongat ha tetszik neki valami és ordít ha nem. Most épp ez utóbbi van. Ígérem jövök még ma és el is olvaslak titeket,addig is

Timinek boldog névnapot!!!Kép
zitus

Sziasztok!

Bence szundit, gyorsan jelentkezem.

Timi, Boldog Névnapot!

Jó sürü volt nekünk is a hétvége! Szombaton ebédelni voltunk, nagy társaságban, nagy ricsajban. Elöször nyügösködött a kisvacak, majd egy kiadós pukika, kevéske kajcsi, nem túl sok alvás után, mintha kicserélték volna: ÉLVEZTE A DOLGOT!
Másnap nagyszülölátogatóban voltunk. HÁÁÁT! LE A KALAPPAL A GYERMEKEM ELÖTT!!! Jobban birta a kiképzést, mint én!

ZITA, ma Bence is egy kicsit nyügösebb, úgy látszik nálunk is most jön ki rajta a hétvége!
Megint kétségbe vagyok esve! Utálja a tápszert.
sir ha ennie kell. De védönöm tanácsára becsaptam. Raktam bele neszkvikk kakaót, egy kicsit. Igy megette. És most belefeszülök a hozzátápiba,mert mostmár muszáj ...

Ines, nagyon édes Oli! Bence úgy imádja a maciját, hogy szinte repes mikor meglátja!

pussz
Orsi
orsi17

Sziasztok!

Úgy látom nem nagy a forgalom itt. Én is vagyok, csak mostanában nem volt időm írni, csak olvasni. Még meg kellett írnom egy dolgozatot, és lassan a vizsgákra is el kell olvasnom a könyveket.

Kisbuksi, minden elismerésem! Ez igen, gratulálok a szervezéshez. És örülök, hogy ilyen jól sikerült a meglepi. Kép

Mosógép: nekünk felültöltős van, az szerintem azért is jobb, mert ha valamit kifelejtek, még le lehet állítani, és gyorsan beletenni Kép.

Ági, olyan szép volt ez az anyák napi sztori. Kép

Timi, boldog névnapot! Kép

Na megyek is, mert ébredezik

Pusza,
Tünde
rtünde

Hát nincs valami nagy dömping a Pöttömöknél! Mi van veletek, merre vagytok??? Legalább tudnánk, hogy minden rendben...

Ines: Oli nagyon aranyos, mennyire figyel már! Nekünk is van ilyen kis együttesünk, ami rajta van csak a milynk halványzöld!

Fiona: Hogy van Zebi? Rendbejött minden körülötte? Remélem azóta nem volt semmi galibátok!

Hicu: mikor is írsz egy kissé bővebben magatokról? Szerintem lassacskán Éduát kell kifaggatnunk, mert az anyuja nem beszámolózik.

Boró: én is a felültöltős mosógépet ajánlanám, mert a gumitömítés tényleg hamarabb tönkremehet a másiknál.

Rtünde Kittijének és Andi Petijének utólag is boldog névnapot!
Kép

Ági: nagyon találó a sztori, de ha a mai ifjúságot( saját diákjaim) nézem nem biztos hogy így fejeződne be! Kép

Kisbuksi: mi is volt ez a meglepi? Légyszi egy nagyobb beszámolót!!!

Orsi: kakaót már lehet adni a picinek? Tejpépet nem próbáltad? Azt bizti elfogadja, mert édes és van belőle gyümis is. Mi is szoktunk eni hetente 3-4x, de előbb mindenképp próbáld a gyümikkel. A banán, alma(-az enyém reszelve nem szereti annyira, mint mikor turmixolom)

Megy valaki a bababörzére?

ÉS KÉPEKET AKAROK A BABÁKRÓL!!!!!

Pussz: Zita

Ui: Azoknak, akik kérdezték- csütörtök éjjel azaz hajnalban azért voltam fenn, mert rettenetesen fájt a fejem és hasam is. Mint kiderült valamivel sikerült elcsapnom és hát 2 nap diéta után semmi bajom nem volt! De akkor aludni nem tudtam...
zitus

Ki ez a másik kisfiú?
Kép
Aki hintázni szeret...
Kép
A rosszcsont:
Kép
Így eszünk mi:
Kép

Hát ilyenek vagyunk most! Zita és Matyija
zitus

Sziasztok

Köszönöm a névnapi jókívánságokat és Zitusnak a rózsát Kép
johitimi

Sziasztok!

Nagyon el vagyok maradva az írással és az olvasással is.

Timinek, Zitának boldog névnapot és mindenki másnak is, akinek volt, csak nem követtem figyelemmel. Kép

Zita nagyon édi Matyid. Kép

Liliána ma 4 hónapos és ennek örömére holnap eltolom délre a 2 db oltásra. Már előre sajnálom szegénykét.

Amúgy jól vagyunk, ma 5210 gramm volt az esti mérlegelésnél. Hosszú, karcsú baba. Ez van. Kép

Anyák napján apukája egy szál rózsát nyomott a kezébe és úgy vártak a kocsiba a kirándulás előtt. Nagyon édi volt. Kép

Jó volt a hétvégénk, képzeljétek szombaton egész nap a szabadban volt. Anyósomék kertjében a járókában élvezte a friss levegőt a teraszon (pilisi hegyilevegő Kép ). Árnyékban volt egész nap, pofiját lekentem 35-ös faktorú krémmel és így is lett színe. Nagyon érzékeny ezeknek a csöppeknek a bőrük.
Vasárnap városligeteztünk, ma meg Dunakeszin sétáltunk egy nagyot.

Az autóban ma nagyon lefoglalta a kezét sütő nap, próbálta a szájához emelni a kezét azzal a fényessel a kézfején, de sehogy nem jött neki össze, ahogy elmozdította a kezét az a fényes valami is eltűnt róla. Húúúú de töprengett, hogy miért nem jön neki össze. KépKépKép Olyan édi volt.

Sok pusz
Noémi és a 4 hónapos Liliána
noémi

Sziasztok!
Noémi-gratula a 4 hónapossághoz a kis Liliánának.
Timi-boldog névnapot!
Kisbuksi-te kis ügyi nagyon jól tudsz szervezni.
Amúgy sűrű volt a hétvégénk,Szombaton mentünk de. babyusziba,majd a nap többi részét a mamánál.Másnap mentünk a másik nagyihoz Vecsésre és este a gyerek keresztanyáékhoz.Este kb.8-8:30-ra értünk haza.Majd dőlés...Ma de. pihi és du.séta a Normafához(persze igénybe vettük a BKV Rt. segítségét és a 21-s busszal utaztunk.
Egy kicsit visszakanyarodék a keresztelő témához.A TAPASZTALATAIM:Római katolikus-Ha a megjelőlt keresztszülők nincsenek templomba összeházasodva,akkor ez náluk nen működik.A rerormátus-ha a szülök nincsenek összeházasodva(mind a két esetben min. polgári)nem megy.A héten felkersek egy evangélikus papot...Hátha....Amúgy velünk minden OKÉ!!!!Abbahagyom ,mert leragad a szemem....
Puszi mindenkinek!!!
ari80

Sziasztok!

Timinek boldog névnapot! Mi meg tegnap töltöttük be a 3 hónapos kort. Oltás még nem lesz, mert az elsőt elcsusztattuk és a doki néni szerint ki kell várni a 4 hét különbséget.

Zebi már kilábalt a sok nyuszorgéséből és éjjelente fixen alszik egyszer 5-6 órát. Nekem ez már a menyország. Kép Sajnos még mindig az éjszaka közepén kell aksiznia és emiatt muszály több időt fent lennie: előkészület, nyögés, pukizás, kaki, tisztábatétel, altatás- ez hosszu procedura.
Van rá valami trükk, hogy neki ne éjjel keljen kakilnia?

Tegnap Ikeáztunk és vettünk egy 180cm-es ágyikót magunknak. Kép Persze az ágyat csak akkor érdemes összeszerelni, ha a szobában le is parkettázunk (a parketta ősz óta várja, hogy letegyük már a mi szobánkban is). Ugyhogy hétvégére megvan a műsor!
Az ágyat 111 ezer helyett 48 ezerért kaptuk mag ágyráccsal matraccal együtt, mert kifutó termék volt ráadásul utolsó darab. Most rendezik át az egész IKEÁt az uj katalogus termékeire, ezért nagyon sok cuccot lehet folyamatosan leértékelve találni. Érdemes lenne mindennap benézni. Lehet, hogy beikatom mindennapi kirándulásnak? Kép

Ma babauszásra megyünk!

Fiona
fiona

Sziasztok!

Noémi!
Már ilyen nagy Lilike, 4 hónapos?! Gratulálok!
Nagyon ari lehet Lilike, jó volt olvasni rólatok.Kép Niki is hasonló súlyban van és a 60cm-jével ő is hosszúkás lányka.Kép
Szorítok nagyon a mai oltáshoz!Kép

Fiona!
Babaúszás! Nagyon tuti dolog!KépKépKép Sajna, nálunk nincs usziKép és már nem merem vállalni 2 gyerkőccel a vonatozást Pestre. Anno Zsanit már későn vittük babaúszásra, mert már 6 hónapos volt, de sajna hamarabb nem vihettük, mert beteg volt.

Zita!
Nagyon jók a képek, igazi kis csibész Matyika!Kép

Boró!
Én is felültöltős párti vagyok!Kép Az elöltöltősnél csak az a jó, hogy láthatod, ahogy fogolódnak a ruhák benne.KépKépKép

Orsi!
Nagyon tetszett az utolsó kép!KépKépKép

Sztigris
sztigris

Sziasztok!
Már jó sokat irtam erre nem elszállt!!!!!!!!!!!!!

Noé, szoritunk Lilinek az oltáshoz! Bence 4 hónaposan Dr.-nö szerint "átlagon aluli" volt a 65cm, 6,7kg-jával. Ö is hosszú baba, de legalább nem duci. Micsoda különbség van a lányok és fiúk között!

Fiona, hát nem irigyellek a parkettázás miatt! Mi kertet ápitünk, az sem jobb, de legalább nem bent kell koszolni.

Zitus, nagyon aranyos Matyi! Milyen ügyes kisfiú!

Ari, mi római katolikusok vagyunk, de csak polgári esküvönk volt eddig. Akkor nem lehet megkeresztelni római katolikussá Bencét?

Sztigris, köszi. Nikinek mekkora haja van! aranyosak a növérkéjével együtt!

Bence toporzékol, megyek etetni ...

pussz
Orsi
orsi17

Sziasztok!
Tegnap nem volt netünkKép

Fiona!
Örülök, hogy Zebi jobban van. Ikreába már mi is kifogtunk szuper áron dolgokat.
Lehet, hogy nekünk is le kéne cserélnünk az ágyat 160cm-ről 180-ra. Két gyerekkel már nem lesz elég széles.

A kocsinkra nagyon rá jár a rúd. Múlt héten tűkör, most vasárnap meg bele tolattak. Nem nagy a kár,csak szervízbe vinni stb. És az egészbe a legbosszantóbb, hogy jövő héten cseréljük be.

Most már addig legszívesebben nem is közlekednék vele.

Zitus!
Édes Matyika. Ha ráveszem magam, akkor írok a kétnyelvűségről. Már ígértem, tudom.

Orsi!
Amikor a Hanna keresztelőjét intéztem, akkor kérték a templomi házassági emléklapot.

Ines
ini

Zitus, a kakaóból igen keveset kapott a tápiba, csak egy kicsit megbolonditotta az izét. Szerintem, mivel nem porkakaó, nem okoz semmi gondot. Tejpépet kap vacsira. ö csak HA-t kap, igy nekünk csak a kutyulás jut (gyümölcsösités). Imádja! De hát nem kaphat egész nap pépet... Na de mára már képes volt megváltozni, és visszatértünk a régi mederbe, eszi a tápit. Lekopogom. De azért hozzátáplálok, mert nem lehet tudni, mikor unja meg megint.
Köszi, hogy mindig irsz vmi tippet!

pussz
Orsi
orsi17

Ines, akkor bukta az idei keresztelönk ... Mert mi csak jövöre terveztük a templomi esküvöt.
köszi az infot!

Pussz
Orsi
orsi17

Sziasztok!

Orsi
Elvileg semmi akadálya, hogy megkereszteljétek... csak találni kell egy olyan papot, aki nem vaskalapos... Nem mindig könnyű...
Nálunk mondjuk egyszerre volt a keresztelő meg az egyházi esküvő.. de pl. a barátnőmék kislányát megkeresztelték a Margit krt-on a ferenceseknél egyházi esküvő nélkül is (na jó.. megígérték, hogy előbb utóbb az is lesz majd Kép)... ha nagyon nem találsz olyat, aki megtenné, tudok ajánlani vkit...

... még mindig nem vagyok túl jó passzban, nincs sok kedvem írogatni.. de majd csak elmúlik .. Kép

üdv
Rebiék

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Látom, hogy védelmemben kell venni az elöltöltős mosómasákat! Kép Nekem egy Candy típusú ici-pici elöltöltősöm van és imádom! Egyáltalán nem mos csúnyán.

Zita nagyon klasszak a képek Matyiról! Igazi kis életképek!

Timi nagyon boldog névnapot így utólag is!

Így örültünk az Anyák napjának:
Kép
Kép

Puszi
Tigri
tigribigri

Sziasztok!

Én is csatlakozom Tigrihez. Nekem egy Ignis előltőltős van és szuperül mos. Különbséget én nem fedeztem fel a felültőltőssel. Nekünk még egy ősrégi Hajdu minimatunk volt. Megszolgákta magát az biztos.
Buksi, merre vagy?
Ines
ini

Sziasztok!

Utólagos engedelmetekkel a táblázatot kicsit módosítottam.Kép Azoknak a babáknak a korát, akik elmúltak már 3 hónaposak inkább hónapokban írom ki, szerintem így talán jobb, mint a sok-sok hétből visszafejteni.Kép
Szóljatok, ha valami nem stimmel!

<pre>
Anyuka Baba Szülinap Születési
adatai 2004.05.05
-n tölti Baba
névnapja Anya
szülinapja Testvérek
Judit Léna 2004.02.28 3980g/58cm 9 hét 4 nap máj.29
R.Tünde Kitti 2004.02.24 3600g/50cm 10 hét 1 nap ápr.30 nov.15
Zsazsa Benedek 2004.02.17 3900g/56cm 11 hét 1 nap márc.21
Betty Lili 2004.02.16 3550g/53cm 11 hét 2 nap júl.11 okt.01
Fruzsi Márk 2004.02.16 3700g/57cm 11 hét 2 nap ápr.25
Rebi Levente Attila 2004.02.13 2600g/50cm 11 hét 5 nap jún.28 júl.21 Csenge 2001.11.7.
Fbogi Lili 2004.02.10 3230g/51cm 12 hét 1 nap júl.11 ápr.09
Fiona Benedek 2004.02.03 3550g/53cm 3 hónap 2 nap márc.21 aug.25 Alexa 1995.12.29.
Sztigris Niki 2004.01.28 2950g/48cm 3 hónap 7 nap szept.10 máj.24 Zsani 2001.10.17.
Zsóf Gergő 2004.01.24 3900g/57cm 3 hónap 11 nap nov.17
Gigi Virág 2004.01.21 3300g/48cm 3 hónap 14 nap nov.26
Detti Levente 2004.01.17 3550g/56cm 3 hónap 18 nap jún.28 máj.29
Reé Ines Olivér 2004.01.16 3940g/59cm 3 hónap 19 nap nov.21 jún.23 Hanna 2002.01.09
Andi Peti 2004.01.12 4000g/55cm 3 hónap 23 nap ápr.29 ápr.18 Kitti 1999.03.04
Victoria Dorka 2004.01.08 3500g/52cm 3 hónap 27 nap febr.06 okt.10
Aranka Bálint 2004.01.07 3710g/ 3 hónap 28 nap febr.14 jún.24
H.Szilvia Dorka(Dorina) 2004.01.06 3500g/57cm 3 hónap 29 nap szept.02
Noémi Liliána Eszter 2004.01.03 2660g/51cm 4 hónap 2 nap júl.27 nov.26
Manóka Imre István 2003.12.30 3330g/51cm 4 hónap 5 nap nov.05 júl.11
Tigribigri Alexa Regina 2003.12.27 2730g/54cm 4 hónap 8 nap máj.18 jún.23
BarnánéIldikó Veronika 2003.12.25 3700g/52cm 4 hónap 10 nap jan.13 jún.24 Orsi 1996.01.21.
Zsófi 1998.05.28.
Márton 2000.02.20.
Manga István Mátyás 2003.12.19 3650g/56cm 4 hónap 16 nap aug.20 jún.18
Boróka István Zoltán 2003.12.18 3850g/57cm 4 hónap 17 nap márc.8 és aug.20 júl.03
Ágiboszi Dániel 2003.12.09 3440g/52cm 4 hónap 26 nap júl.21 dec.16
Timi Kristóf Ádám 2003.12.08 3550g/56cm 4 hónap 27 nap márc.15 márc.05 Johanna 7 éves
Balázs 5 és fél éves
Kisbuksi Vencel 2003.12.03 1560g/43cm 5 hónap 2 nap szept.28 márc.19
Orsi Bence 2003.12.01 2840g/48cm 5 hónap 4 nap aug.23 márc.17
Heni Boldizsár 2003.11.13 4000g/57cm 5 hónap 22 nap jan.06 Barnabás 2001.09.21.
S.Emese Andris 2003.11.08 3160g/52cm 5 hónap 27 nap nov.30 17 és 14 évesek
AnnAnn Hanna 2003.11.04 3490g/56cm 6 hónap 1 nap márc.28 máj.29
Kriszti Gergő 2003.10.31 3750g/60cm 6 hónap 4 nap nov.17
Hicudzsi Édua 2003.10.30 3800g/54cm 6 hónap 5 nap máj.09
Pindur Dani 2003.10.21 3120g/55cm 6 hónap 14 nap júl.21
M.Sylvy Márkó 2003.10.10 3250g/53cm 6 hónap 25 nap ápr.25 máj.31
Brigi Zsófi 2003.10.01 3200g/51cm 7 hónap 4 nap máj.15 jún.22
DZita Ferenc Mátyás 2003.09.29 3200g/51cm 7 hónap 6 nap dec.3 és febr.24 dec.27
</pre>

<pre>
Ünnepelt Dátum Kép
[color=#0000ff]Édua
(Hicudzsi) máj.09 Kép
</pre>

Sztigris
sztigris

Sziasztok...
annyira szégyenlem magam.. mert igaz, hogy rendszeresen olvasgatok, de válaszolni nem jut már időmKépKépKép

Köszönjük a köszöntéstKépKépKépKép

Majd írok ma este egy kicsit magunkrólKép
Egyébként szinte egész nap aLigetben lógunk a jó levegőnKépKépKép

Millió puszi!
Emő

hicudzsi

Sziasztok!
Köszönöm utólag is mindenkinek a névnapos köszöntéseket.
Timi
johitimi

Sziasztok Anyukák!

Hol vagytok? Merre jártok? Vic, Ann, Detti, Fruzsi, Buksi és még sorolhatnám! Adjatok valami hírt magatokról!

Olyan csúnya idő van ma, hogy igzaán semmihez sincs kedvem, csak visszabújni az ágyikóba. Ezt azért mégsem tehetem, mert szalad a lakás, se kaja , halomban a vasalnivaló...

Nagy bánatom, hogy egy hónap alatt már harmadszorra jön meg, Zsófi ilyenkor egyszerűen nem hajlandó szopni. Ha ez így megy tovább, akkor sajna lassan Zsófi leszokik a cicirőlKép(

Noémi: hogy viselte LIli az oltást? Remélem nem viselte meg nagyon!
Tényleg nagyon cuki lehetett, mikor a keecskéjére vetülő napfényt próbálta elkapni. Olyan zabálnivalóak ilyenkor!

Tigri: nagyon édesek az anyáknapi képek!
Én is kaptam anyáknapjára virágot, párom vette, ő is odanyomta Zsófi kezébe, mikor jöttek ki a konyhába. Ne mondjam, bőgtem mint a záporeső, az anyák napja egy nagyon fájó pontom, mivel sajna én anya nélkül nőttem fel.
Aztán a sírás nevetésbe csapott át, mert Zsófi nem volt hajlandó elengedni a virágotKép

OK, majd még jelentkezem, most megyek és hasznossá teszem magam.
puszika: ZSófi+Brigi
hálósipka

Sziasztok!

Gyors reagálás és pár szó erejéig jöttem csak. Már ameddig enged a vírus, amivel 1-je óta küzdünk (folyton visszajön). Kép

Manga, törölték a nevet és csak az azonosító maradt mindenkinél. Hát így esett, hogy Borókából Emőke lettem - újra. Én mindkettőt szeretem (és így!). De Nektek inkább Boróka maradnék. Kép
RD - kívánom, hogy számodra jól oldódjon meg a dolog. Majd referálj.

Fiona, kakira a javaslatom, hogy igyál reggel kamillateát. Én legalábbis azt tapasztaltam, amikor teázok, Kincsem délre-délutánra meghajtja, illetve kitisztítja. Persze ehhez hozzátartozik, hogy én csak gyógynövényekből készült teakeveréket iszok, amiben kamilla is van.

Noi, utólag is gratula a 4 hónapossághoz! Ja + ezt is: 1 lány legyen karcsú! Úgyhogy ne aggódj! Kép Oltások Kép

Többiek: kösz az infókat mosógép ügyben, a tapasztalatok tükrében fogok szétnézni komolyabban. Sajna nálunk nem fér a felültöltős, így valszeg "lukas" mosógépet fogunk venni majd 1xcsak. Ma csempenézőbe megyek, mert kiderült: fel kell szedni a járólapot, ugyanis a levegőben van az egész, s megrepedeztek. Kép Így aztán egyelőre elviszi a mosógép árát a padlólap. Kép Viszont ha már így aklakult, akkor valami nagyon szépet és olcsót szeretnék! Kép)

Rólunk: Nem mentünk ám az EU-ba forgolódás nélkül! Kép Április 30-án esete 19.43-kor Kincsem úgy döntött: ő bizony megfordul. Azóta is szorgalmasan gyakorol (kivéve a kiságy, mert ott csak dühöng, uis nincs elég helye!). Kép Sőt, azóta nappal nem alszik hason! Csak éjjel, akkor viszont csak úgy! Kép Másik új tudományunk a brummogás. Szépen csücsörítve fújja a nyálát (szép kis buborékokat) és közben brrrrrrrrummog hozzá. Kp 1 perc múlva minden ázik. Kép Kép Kép

Na ennyi egyelőre.

Pussz: Boróékról
femõke

Tényleg, többiek merre vagytok??????????
femõke

Sziasztoki lányokKép
Bocsi hogy igy ismeretlenül de szeretnék kérdezni valamit töletek hátha tudtok segiteni nekem.Junius 2án lesz a kislányom 3 éves most még megkaptam rá a gyest nemtudjátok véletlenül hogy juniusban kapok e még ,mert én ugy tudom hogy vissza menöleg kapjuk mert ha igy van akor még kapok ha estleg valaki tudja akor kösszönöm a segitségetKép
Ildikó
ildikó_4

Szia Ildikó!
Szerintem még kapsz egyszer. Én is úgy tudom, hogy visszamenőleg, mint a munkabér.

Ines
ini

SziasztokKép

Egy gyors bejelentkezés:
ma voltunk 5 hós oltáson, hősiesen túléltük, kisebb bőgicséléssel. Méretek: 66 cm és kerek 8 kiló, meglátszik, hogy folyton mozog manó, mert ebben a hónapban hála csak 350 grammot hizott az elötte levő egy kilókkal szembenKép
Mostmár folyamatosan négykézlábazunk és probálkozunk az előrehaladással, de még csak az ugrálásnál tartunkKép de nagyon édi, olyan mint egy kis békaKépKép

Ildikó,
Június 2-ig fogod még kapni, vagyis, még kapsz június elején, a május 1-től május 31-ig tartót, valamint ha nem csapják hozzá azt a két napot, akkor júliusban még két napra járót.

Boró,
gratula a forgáshoz, akkor mostmár te sem hagyhatod egy másodpercre sem egyedül őt, olyan lesz mint egy kis ringlispirKép

Brigi,
nem kéne dokihoz menni? azért egy hónap alatt háromszor kicsit sok a jóbólKép
Édes lehetett a virággal Zsófi, rendi volt apájától, hogy eszébe jutott a virágKép nálunk sajna apának ez nem jutott eszébe, kicsit fájt is, de majd talán jövőre már figyelni fog erre.

Tigri,
nagyon édik vagytok a képekenKép

Orsi,
nálunk tuti megkeresztelnék manócskátokat, öcsémék különböző vallásuak, nem házasodtak össze, és mégis meg van keresztelve mindkét fiuk, hozzáállás kérdése szerintem csak a dolog (jah meg egy kis plusz manié is)

Most mennem kell mert felébredt manócska és nagyon éhes, majd este jövök és lehet hogy végre tudok képet is felrakni mert vettünk gépet, csak hát háromkilométer hosszu hozzá a használati utasitás és még nem értem a végéreKép

puszi
ÁGi

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok lányok!Kép

Zsófi!
Szerintem is menj el a nődokidhoz, mert ez nem normális jelenség.
Gyönyörű lehetett a köszöntésed Anyák Napján.
(Nekem nagy fájdalmam, hogy a férjem egész éjjel dolgozott és nem köszöntöttek, mert átaludta a napot szinte KépKépKép)

Boróka!
KépKép csempe..
nekünk is fel kell újítani a fürdőszobát..KépKép
Mosógép:
nekünk elől lukas van, Whirlpool, és keskenyített, mert szintén kicsi a hely a fürdőben. Sokan szidták eddig, de nekem még semmi bajom nem volt vele és több éve forog rendületlenül, főleg mióta Édua megszületettKép

GRATULÁLOK a forgáshoz!!!KépKépKép
Nagyon ügyesek vagytok!!!

Ági!Kép
Édes lehet a békamozgásKép
Ti is ügyesek vagytok nagyon!!!KépKép

Rólunk:
tegnap voltunk a 6 hós oltáson (Menjugáte) és 8,2 kiló a drága csöpp lányomKép
A legnagyobb örömöm az, hogy tegnap a gyógytornásznéni megerősítette, hogy teljesen rendben van már Dudu minden izma a feszesség is teljesen eltűnt KépKépKép Már csak személyes sajátossága, hogy kicsit későbbb kezdi el a mozgásokatKépKép
De már forog hasról-hátra és a gyt szerint ezen a héten már hátról is visszafordul majd, mert annyira benne van a mozdulatKép

Millió puszi nektek!
Emőke

Aki tud valamit Annról, Fruzsiékról írja le, mert aggódom a hiányzókért!!!

hicudzsi

Sziasztok!

Csak bámulok a méreteken. Danika 5hó, 8 kiló, Dudu 6 hó 8.2 kiló....Zsófi 7 hónapos, 67 centi és 7 kiló.
Örülök, hogy szerencsésen átvészelte minden baba a szuriját.
Emő: mi az a menjugáte? Az agyhártyagyull. elleni oltás? Gratula a forgásokhoz!

Boró nektek is gratula a forgáshoz! Akkor a ti csatlakozásotok nagyon jól kezdődött, ha Csöpped csak lazán belefordult az EU-ba...

Dokibácsinál voltam, azt mondta, csak semmi pánik, az elsők elég rendszertelenek szoktak lenni, ha ez így folytatódik, akkor látogassam meg újra. Remélem rendeződik, mert a nőgyogyós vizsgálat soha nem tartozott a kedvenc elfoglaltságok közé...brrrr.

Mára ennyi, remélem a többieknél minden ok. Lehet, hogy vírust fogtak és azért nem tudnak jönni..
Sok sok puszika: Zsófi+Brigi
hálósipka

SziasztokKép

Egy réges régen beigért kép Daniról, mostmár van fényképezőgépünk, megleptem vele apáját szülinapjára:

Kép

Mindenkinek további szép napot kivánunk
puszi
Ági és Dani

Ui: mint a kép is mutatja medvékből eléggé túltengünkKépKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Sziasztok!

Itt vagyok, csak inkább olvasó üzemmódban. Gyorsan írok egy kicsit magunkról.

Kitti mostanában kezdett "beszélgetni" velünk. Persze csak olyanokat mond, hogy: "heeööö", "gögögö" és hasonlók. De olyan édes! Kép És van, amikor csak jár a szája, figyel nagyon, és látszik, hogy ő is mondaná, de nem mindig jön ki hang a torkán és olyankor inkább elvigyorodik. Kép

Ma voltunk az ortopédián. A doktornő azt írta a leletre, hogy rendben, a csípők stabilak. Azért tornáztatni kell egy kicsit és 6 hét múlva kell visszamenni kontrollra. Majd el kell menni UH-ra is, amire most adott beutalót, így két hét múlvára kaptunk időpontot. Ez kicsit hülyén van itt megoldva, hogy nem lehetett egyszerre elintézni, de már a gyerekorvos is mondta, hogy az UH-hoz majd az ortopédia ad beutalót. Na mindegy, a lényeg, hogy rendben van.

Ma valami nagyon nyugis napja van Kittinek. Alig sírt ma, vigyorog, beszélget, alszik és eszik. Ja és este 9-től reggel negyed 6-ig aludt. Kép

Pusza,
Tünde
rtünde

SziasztokKép
Nagyon szépen kösszönöm a válaszokatKép
Ildikó
ildikó_4

Sziasztok!

Rebi, köszi a tippet a keresztelöhöz!

Ági, hol van az a nálatok? Ti már négykézláb ugráltok? (talán már másztok?) Nagyon aranyos a kép!Nálunk is macitúltengés van ...

BENCE MOST FORDULT HÁTRÓL HASRA!!! ÉS VÉGRE BEKAPTA A LÁBUJJÁT. Mindezt ugyanazon a napon.

Tünde, én se nagyon értettem, hogy miért kell igy megjáratni az embert a picivel!Ekkora hülyeséget!

Tigri, édesek a képek!

Titeket is megvisel ez az idöjárás? Hogy nekem szétszakad a fejem egy dolog de, hogy Bence totál ki van az már inkább aggaszt!

pussz
Orsi
orsi17

Fiona, buksi, Vic, Detti, Ann, hol vagytok???????????

manóka

manóka
manóka

Kedves lányok!

Aranyosak vagytok, hogy hiányoltok. Itt vagyok ám, olvasó üzemmódban. Kép
Rólunk röviden: minden rendben, hatalmas "túrákkal" telnek a napok, nagyon élvezem drágakincsem minden pillanatát. Az éjszakát teljesen végigalussza (8-9 óra), cserébe majdnem egész nap boldogít. Még a kocsijában sem hajlandó elaludni, csak amolyan 20 perces szundikkal beéri. Én persze fellebbeznék, mert nehéz így bármit is csinálni. No, de sebaj.

Most lesz 12 hetes, 6,2 kiló. Tegnap elkezdtem méricskélni, hogy milyen mennyiségeket szopik. Úgy érzem, most olyan időszakot élünk, mikor kicsit kevesebb a tejem (kivéve reggel, szegénykémet telibelövöm, mire sikerül ráharapnia). Szóval korábban egyszer már mértem (pár hete) és akkor simán megvolt 130-180 gr. között/ szopi. Hízott is, mit egy kismalac. Most 50-110 gr. Szerintetek van teendő? Vagy csak igyak-igyak és újra fellendül? Amúgy röfögi nem nyűgös. Gondolom, ha éhes lenne, igen.
Milyen mennyiséget kell egy 6 kilós gyermeknek szopnia/ nap?
Köszönöm, ha írtok.

Lenne még valami. Lehetőségem lenne infraszaunázni. Nagyon szeretném, mert nagyon jót tenne (főleg deréktájonKép).
Szerintetek lehet ez negatív kihatással a tejtermelésre? (Az infraszaunában kb. 50-60 fok van.)

Mindenkit puszilok, megpróbálok gyakrabban jönni, mert úgy lehet igazán beszélgetni.

Fruzsi és Márk
cinderella

Sziasztok!De igen,illetve a keri szülőknek +++ még kell templomi esküvő-római katolikus esetében.Az reformátusoknál elég hogyha mind két fél szülők+ keri szülők a minimum polgári esküvő megvan.De a jövő héten megyek egy evanélikus paphoz,lehet hogy már náluk semmi sem számít,ugyanis mia párommal csak élettársi viszonyban vagyunk.A gyűrű a jobb kézen,tavaly lehetett volna esküvő csak nagy volt már a hasikám októbertől és utánna....De jobb később mint soha.Lehet,hogy ezek után megszervezünk egy gyors esküvőt(A babócáért és értünk mindent...)Majd meglátjuk... Erről még írom az infót...,hogy igen,nem vagy mi is a helyzet.
Amúgy mindenkit üdvözlünk és puszilunk!!!
Kardiologiával kapcsolatba!!! A doki néni azt mondta nekünk, nem kell elvinni a kicsit szívultrahangra,hogy a ketyegőjét megnézessük...minek. (Mondta ő).Lányok,ugye elviegben ez nem így működik???Köszönöm a segítséget előre is....Most pedig visszafekszem aludni...De. 10-re megyünk babyusziba a Pataky Művház mögötti tanusziba...
Ui:Ígérem teszek fel képet-hamarosan...
ari80

SziasztokKép

Orsi,
a nálunk az Budafok.
Amugy egyet nem értek, keresztszülők legyenek templomban összeesketve?????? Ez igen érdekes, mert az én keresztfiamnak a keresztapukája nekem nem a férjem, vagyis mi nem lehetünk házasok, neki is van felesége, nekem is van párom. Sehol sem hallottam olyan előirást, hogy a keresztszülőknek férjnek és feleségnek kell lenni. Mi van azoknál, ahol mondjuk a testvér kérik fel keresztszülőnek, és az a testvér még mondjuk csak 16 éves??? Hm, szal érdekes hozzáállás a papoknakKépKép
Gratula Bence átfordulásához, sőt a fincsi lábujjak megtalálásához isKépKép

Boró,
nagyon jó csatlakozási ünnepet talált ki nektek manócskátokKép egyszerűen befordultKépKép
CsempeKépKép

Tünde,
de jó hogy minden rendben volt az ortopédiánKép

Hicu,
gratula csöppödhözKépKép akkor ő se ropi bébiKépKép
Szerintem amire ezt olvasod, addigra már oda-vissza megy a forgás, tutiKép

Brigi,
Bizzunk benne hogy rendeződnek a pirosbetűs napjaid, azért egy hónap alatt kicsit túl sok a jóbólKép

Ari,
jó uszizást nektekKép Kardiológiát én nem hagynám annyiban, ha van rá jel, hogy valami nem stimmel.

Fruzsi,
nincs totál előírás arra, hogy mennyit kell ennie, régebben Dani is megevett 200-250 et is egy evésre, mostanában többször keveset eszik, van amikor csak 100-at és tök jól el van vele, én már nem méricskélek, nem idegesitem vele magam, ha jó kedvű és szépen gyarapodik akkor semmi gázKép

Megyek mert éhes a banda, mindenkinek szép hétvégétKép

puszi
Ági és Dani

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Fruzsi a védőnők szerint kilogrammx150ml a napi adag, ezt bármilyen eloszlásban eheti. Nálatok ez napi 930ml jelent 7 kajánál kb 130ml/kaja.
Az én Andrisom három hónaposan volt 6 kiló és amióta (3 hónapos)forog és izeg és mozog és egyfolytában ébren van nem nőt már akkorákat mint előtte. Most 6 hónapos a mai napon és 7 kiló körül lehet. Az arany szabály hogy fél éves korára duplázza meg a súlyát.
Most megyek mert rengeteg dolgom van a három gyerekem mellé kapok egy holland fiút is.
Mindenkinek puszi: Emese+ Bömbi
semese

Sziasztok!

Csak röviden, mert mindjárt ébred a lányom (hihetetlen de elaludt napközben Kép ).
Szóval nálunk a keresztszülők a hugom és az apósom. Tehát nem házasok! Az após csak mostoha, azért lett ő a "Keri-Papa".
Ja és római katolikusok vagyunk.

Ágiboszi Dani husi a képen! Kép

Mi tegnap megkaptuk a 4 hós oltásokat. Hát nagyon ügyike volt a lány! Ma reggel agyon is dícsértük, hogy milyen jól viselte, erre meg érzem, hogy meleg a homloka Kép Szerencsére csak hőemelkedése volt.
Megkérdeztem a mi dokinéninket az agyhártyagyull. elleni oltásról. Ő is javasolja beadni, de majd csak ha nagyobb lesz Alexa.

Fruzsi, Emese tök jól leírta itt elöttem a dolgokat! Most már szerintem se fog olyan sokat hízni. Infraszaunával kapcsolatban nincs tapasztalatom. Esetleg hívd fel az István kh szoptatási ambulanciáját, ott talán tudnak ilyen kérdésre is felelni.

Még valami, ha esetleg nagyobbacska gyerekek szeretik a környezetetekben a tűzoltóautókat, és szép idő van vasárnap, nézzetek ki a Városligetbe, tűzoltó majális lesz. Kép

Puszi
Hajni
tigribigri

Sziasztok!

Ági, ?!?!?!?!!? Lehet, hogy a fiamnak kell házasnak lennie és csak akkor kereszteli meg valaki, aki esetleg egy pap? Kép

Furzsi, szerintem ne aggódj, amig jókedvü, mozgékony, mint Ági irta, és nem csökken a súlya.Hát én már csak tudom! Bence nemrég, mint irtam is korábban, alig evett, mostanra viszont megtáltosodott! Csak egy kicsit vegetált. Dr-nö szerint van ilyen.

Hajni, ügyes volt Alexa, és ne aggódj a höemelkedés miatt!

Ari, nálunk még csak szóba se jött a kardiologia! Kellett volna?

Fruzsi, Bencém este 10 órát alszik, ráhúz még reggel egy kis fentlét után 1,5 órát, majd ha napközben nem alszik még legalább (összesen) két órát, akkor estére tiszta zizi. Azt olvastam, hogy ilyen korú babáknak összesen 15-18 óra alvásra van szükségük. Hát Bence sose alszik annyit ...

Brigi, én nem szoptatok, mégsem menstruálok, immár majdnem 5 hónapja. Nem is tudom. Már azt se bánnám, ha én is 3-szor egy hónap alatt, csak jönne már!

pussz
Orsi
orsi17

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?