Sziasztok!
Kicsit jobb éjszakánk volt, elég jól aludt, de rengeteget forgolódott, nem tudott nyugodtan aludni, időnként beszélt hozzám, de nem volt olyan vészes. Ma délelőtt is sokat turkált a szájában. Nátha és némi hurutos köhögés még van, lehet holnap megmutatom a doktornőnek, hogy tényleg csak a foga e.
Tegnap felkerültek az ajtók is a szekrényemre, ma pakolhatok. Lehordhatom az emeletről a cuccokat, nem unatkozom. Ma délelőtt átvittem a barátnőmékhez Tomit, mivel az ő fia is náthás, így már nem fertőzik meg egymást, tudtam haladni egy kicsit. Míg otthon volt állandóan máshol volt mint én, kicsit szem elől tévesztettem máris csinálta a rumlit, természetesen a játszószobában nem akart lenni.
Zsuu!
Akkor gyorsan megszületett Gioia. Na a nevét még nekem is tanulni kell. Hogyan kell kiejteni?
Nagyon rendes tőle, hogy ilyen jó kislány.
Viki!
Elég rendesen elbánt veletek ez a vírus. Mielőbbi teljes gyógyulást a családnak! Megint a fogdoki, de szörnyű. Remélem ma kevésbé lesz borzasztó.
A bécsi út biztos jó lesz, és párodnak is kell a pihenés, majd mesélj!
A képeket pedig várjuk.
Tegnap apa azt mondta telhetetlen vagyok. De nem is !!!
Csak egy kicsit. Ugye?
Mondtam neki, most hogy ez kész, akkor még ezt és ezt szeretnék.
Én nem adok nekik vitamint, nálunk nincs gond az evéssel.
A Dorka szerintem nem pici, majd megnő. egyik gyerek így, másik úgy. Tomi 2 évesen 14 kg volt és 92 cm.
Anikó!
Jó tanulást, majd szorítunk a vizsgákhoz!!
Éva!
Most néztem már csak 6 heted van hátra, már hamar itt lesz.
Attila is biztos fog neki örülni, testvérféltékenység volt nálunk is , de nem volt vészes, örült a tesónak, nagyon várta a Patrik, de amikor megszületett akkor volt néhány alkalom amikor kitört belőle.
Timi!
Az jó. hogy a vérkép nem mutatott eltérést. Szerintem is vidd el az ortopédiára, ha van eltérés derüljön ki minél előbb, hogy lehessen kezelni.
Puszi
Szilvi