Tünde, dehogy is, ami a másik topikokban történik, azoknak semmi köze a mi kis topikunkhoz.
Szülinapomra kaptam egy rakás Agatha Christi könyvet és esténként olvasgatok, ma meg egy vacak repülős dvd-t néztünk.
Az esti hsz. elszállt, abban kérdeztem, hogy melyik kastélynál voltatok (vagy nem is kastély?). Meg azt is, hogy mit szólt Zita a betononmászáshoz?
Plusz Fincs tiszta apja, Bendegúz meg kezdi szépen lassan levetni a babás kinézetet, és átalakul kisfiússá, főleg az első képen.
Márti, kifogtátok az aranyhalat?
Melyik Peg Perego babakocsitok van? Szeretitek?
Timi, milyen lett a Márti féle süti? Működött cserkóval is?
Kb. ezeket írtam, a többire már nem emlékszem.
Ja, és Jack ma is egész jól evett (koppkoppkopp).
Az esti elalvás már nagyon megy (koppkoppkopp), de 3 körül még mindig be kell menni hozzá. Általában apa megy, ad neki egy kis vizet, és visszaalszik. Ha én megyek, akkor csak cicin alszik vissza. Tegnap éjszaka próbáltam felkelteni apát, de annyira mélyen aludt, hogy nem sikerült. Csak kérdezgette félálomban, hogy mi van, mi van, hiába keltegettem. Elmagyaráztam neki, hogy van egy gyerekünk, Jacknek hívják, ott sír a szomszéd szobában, és ilyenkor neki kell bemenni megitatni. Erre ő elmosolyodott, mondta, hogy "oh yeah" és aludt tovább
. Szóval én mentem be, szopi, aztán szundi 5-ig, majd negyed 8-ig.