Sziasztok,
Zsombi alszik, igy amig fel nem kel, vissza tudok olvasni
Beu,
nalam a hajhullast mindig vashiany okozta. Esetleg nem merult ki a szervezeted? Egy vervetelt szerintem megerne a dolog.
Momo,
hajra, mar nincs sok hatra!
Azert drukk, hogy ne legyen Emese korababa.
A pasik mar csak ilyenek, az en dragam 7 eve nem birja megjegyezni a nevnapomat...
Toffi,
vegre, vegre!
Ahogy olvasom, azert jot nyaraltatok!
A betegseg nem jo hir.
viszont nem lehet, hogy "csak" allergias vagy? most tetozik a parlagfu.
Mindenkeppen jobbulast!
Maci_2,
jajj, ne is fajditsd a szivem, en is ilyen copfis kiscsajt szerettem volna masodiknak. Annyira edes....
A nyaralas jo lehetett, a fotokat elnezve.
Virag,
lassan csak rendezodik az alvas nalatok!
Psandi,
en mar csak kulonosen extrem helyzetben aggodom ZSombi nem_evese miatt. LAtom a javulast, es mar csak az olyan kiugro esetekben nem tudok mit kezdeni a gyerekkel, ha 8-10 oran at nem eszik semmit.
Az ilyen napok meg szerencsere eleg ritkak lettek nyar kozepe ota.
De masfel evig hallgattam a jotanacsokat a kozeli ismerosoktol, bevallom, sokszor volt teli a buram toluk.
De ahoyg olvasom, Danid etvagya is visszateroben, ugyhogy nyugi, nem fog elfogyni most mar a Danid se.
(Anyukad beszolasa
)
Angi,
nagyon jok a kepek!
Lakaseladas.
Tudom ,milyen idegtepo tud lenni.
Valami hataridoig kell vevot talalnotok?
Tündér, Norka,
Mondhatnam, hogy ovon aluli utes volt a palacsintatok, de mivel mult het elejen kicsit tulmereteztem a bekevert teszta mennyiseget es 3 napig palacsintat kellett ennunk, ezert most nem irigykedem...
Csucsuka,
nyaralasotok jo lehetett.
Es milyen izu egy osztriga? azt meg sohasem mertem kiprobalni...
Tüni,
de jo, hoyg mar tul vagytok a 3 napos lazon!
Zsuzso,
hogy pontosan mitol lett hipotonias, azt senki nem tudja 100%-ra megmondani, de valoszinuleg attol, hogy kitolasnal fejteto tartasban jott, es elakadt. kb. 30-40 percig kuszkodtem (kozben vegig neztek a szivhangot, de egyszer sem esett le), az orvos es a szuleszno mar egymast neztek, hogy hozzak a vakumot, mikor egy bluggyal megis kipottyant ZSombi. 10/10-es apgar-t kapott, gyonyoru rozsaszin bore volt, nem latszott oxigenhianyosnak.
De azt mondtak, ez a 30-40 perc eleg ahhoz, hogy mindenfele kulso lathato jel nelkul hipotonias legyen a gyerek.
A gyogytornasz szerint kozepesen sulyos volt az allapota.
Hetvegen a balatonon voltunk, az en szuleimmel. Kar volt elmennunk, jol osszekaptam az apammal.
Mondjuk, mindig is tudtam, hogy vele semmirol nem lehet beszelgetni, mert szemelyes tamadasnak vesz minden, az ovetol ellentmondo velemenyt, de en voltam a hulye, hoyg errol megfeledkeztem.
Egy darabig tutira nem fogom keresni a tarsasagat...
Most komolyan, csak mi vagyunk ilyen pechesek, hogy 3 elo szulobol kettovel is gondok vannak? Vagy mi csinalunk valamit nagyon rosszul?
pussz,
Gombóc