Sziasztok!
Vera!
Nagyon hercig legényke! Lányodat meg esetleg Olivér mellé egy kis időre elkérném, hagy tanuljon harci szellemet!
Tényleg pár sor, mert tulajdonképpen Marcit kéne keltegetnem, de akkor nemhogy nem írok, de a gép is pikk-pakk le lesz kapcsolva!
Olivér
Nagyon szereti az ovit. Egészen elkenődik amikor éte megyek. Első nap, benéztem ebéd után, jönne-e haza, de nem akart. Du. 4-kor zokogni kezdett, amikor meglátott, hogy nem akar haza jönni. Eltartott egy darabig, amíg megnyugodott.
Ha a Mama megy érte, akkor bezzeg semmi gond!
De örülök, hogy szeret vele lenni!
Szeret ollózni, színez is, de tulajdonképpen inkább rajzol valamit a szineznivalóra, és elmeséli, hogy mit is látunk. fantázia az van!
Eszméletlenül jól eszik, egy hónap után ovónéni kérdezte, ugyan miért kérdezzük családilag evett-e a gyerek, hiszen 2-3 alkalommal is kell neki szedni!
Meg is látszik a kis combokon!
Szépen beszél, mesél, nyogy ügyesen mozog. Igaz egy alkalmommal lakutyázott, de lebeszéltem róla, hogy ezt máskor is halljam a kis szájából, más extrát még nem hozott haza. De a mi késik....
Marci
Beszélni, na azt még nem, bár az őrők ANYA mellett időnként mintha hallanám a tszisza szót, ha hazatéved Pupuc. Apa szintén Anya, esetleg Ama, de nem cifrázza agyon. Egyszer-egyszer egy Mama is kicsúszott már.
épp hisztikorszakozunk. Bömbi, odavágja magát, csapkod, dobál, én meg otthagyom. Egyre gyorsabban kapja össze agát szerencsére. Ha épp szobát akar gejzírkedni, akkor viszont kiküldöm, mert ugye azt azért már mégsem! Azt a meglepődést, na meg bűnbánó biggyedt pofit, amikor visszasonfordál! Győzze nem elröhögni magát az ember.
Oh, és egyébként 13kg felett van és
90shock: cm.
Fut, ugrál szalad, és nagyon szereti a zenét, a komoly zenét talán még jobban is. Sajnos tv-s. vele nehezebb, mert ugye Olivért nem hajthatom el, amikor egész nap ovizott, és szeretne egy kicsit "művelődni". Most épp Hófehérkézünk.
Pamacs egy kamasz dög. Sokat javult, de azért még rág itt-ott, viszont kutyaoviban eminensnek hívják, joggal. Ki is akarnak "rakni" a kezdő felnőtt csoportba.
És amit magamról elfelejtettem, már jó egy hónapja futok, heti 3 alkalommal. Átlag 3200m kb 26perc. Bár Pamacs mindig időzít akkorragy kakit és pisit.
De most tényleg keltenem kell, mert bünti lesz a du!
Sziasztok!
Eszter