Új privát üzeneted érkezett!

Timi :)
Remélem semmi komoly! :? Ha ilyen sokáig elhúzódik, biztosan van valami ok, amit meg kell szüntetni. Gyorsan derüljön ki és gyógyulj meg! :)
Csinik a lányok, remélem nem happolják el őket a fiaim elöl. :wink:

Vera :)
Mickey egér egyenlőre nem kapott lángra, nem is fog most már. Arra gyanakszanak, hogy valaki gyújtogatott. :?

Reggelre betörték Boti autójának az ablakát és elvitték a GPS-t. :evil: Már megint extra kiadás egy idióta miatt, mert használni nem tudja, bennehagyta az összes vezetéket a kocsiban. Még jó, hogy nem volt vadi új, de akkor is bosszantó, meg az ablakot is meg kell csináltatni. Megvan mi legyen apa karácsonyi ajándéka. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Nem sikerült tegnap a dokis tali, nem értem el. Bár nem is voltam elég kitartó. :? Így most beízzítottam kettesszámú anyósomat, hogy intézzen nekem egy randit. (a kórházban dolgozik)

Egcsi!

Jó, hogy ott vannak anyukádék, ugye? ÉN még akkor is boldog tudok lenni, ha az enyémet ide eljönnek, pedig azt bármikor megtehetik ,nincs olyan messze. De akkor is isteni érzés, hátmég, ha ilyen messze laktok egymástól. Bencét most látják először élőben? Hogy tetszik nekik? És mit szoktak szólni a gyerekek (főleg Berci) a viszontlátáshoz? Nem idegenkednek tőlük?

Rita!

Még nem válaszoltam...feketeerdei meggytorta, ami a képen van.
Nem értettelek én félre, csak leírtam az indokaimat. 8) Természetesen nálunk sem úgy működik az öltözködés, hogy márpedig mindenképpen azt veszi fel a gyerek, amit én akarok. TEgnap pl. melegítőt adtam rá, de mikor meglátta, hogy Csengőre a szivecskés harisnyát adom, és szoknyát, akkor kijelentette, hgoy ő is azt akarja. Mondtam neki, hogy akkor öltözzünk át, de mondta, hgoy most már ne, de holnap abban akar menni. :lol:
Egyébként mi is jártunk balettozni, annyira édes. Ez is teljesen fakultatív, mindig megkérdezem, hogy akar e menni, de mindig akar. A jövő héten nem akartam vinni, erre most minden nap közli, hogy de ő balettra akar menni...így kénytelen leszek elvinni. :oops:

Anikó!

Itt mindenki sminkelős Katáról beszél...aszittem lemaradtam, de nem találok képet. Küldenél nekem is? ketgyerekesanya@freemail.hu -ra. Lécci-lécci, köszi! :D
Börzére készülök, de még sokminden nincs összerakva, felcimkézve...stb. Holnap meg suliba megyek...hát lesz, ahogy lesz. Nem vagyok egy kereskedő alkat. :oops: Izgulok is! :roll:

Nemtom ki kérdezte...1614-15-ös az asztalunk. Legalábbis ez vana karszalagon...

Vera!

gyerekek tündériek! Nagyon repül az idő! Eccer meglátogatom már a gödi népet, ha megyek vácra. :roll:

Mennem kell!

PUssz Mindenkinek!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Ígért Képek:
Festés:
Kép
Lilike:
Kép
Lili fest:
Kép
Kitti fest:
Kép
Piszkosan:
Kép
Tesók:
Kép
Látjátok mi van a pólón? :wink: 8)
Kép
Lili hídban egy szaltó után:
Kép

Kép
Kép
trita

Timi: én kérdeztem. :) Ha minden jól megy felkereslek. :) Várunk Gödön! :)
Miért nem akartad vinni a jövő héten? Beteg Lillácska? És ti is jazz balettra jártok vagy sima balettra? Szerintem ezt minden kislány szereti aki szeret mozogni, tornázni vagy táncolni. :) Olyan édesek ilyenkor! :) Mi ma megyünk 4-re. :)

Egcsi: :( Azt hittem ez csak M.O-on divat. :? Végül is mekkora a kár?

Vera: Nálunk nincs olyan aranyos ruha ami ne lett volna hordva. :lol: :wink: Nem is tudom ti hogy vagytok vele, de én valahogy nem tartom melegnek alulról a szoknyát még ha harisnya is van rajta és bent vagyunk. :? Hogy álltok a licitálással a kabátra?

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

És akkor a kis Balerina:
Kép
Kép
Megkértem, hogy üljön le. Erre ezt csinálta: :shock:
Kép

Kép
Kép
trita

Rita :)
Képek :D A telefonálós Kitti nagyon cuki! Lili meg igazi nő az utsó képen! :D Apa jobb lesz vesz puskát, a lovagok elijesztésére! :wink:
A kár viszonylagos, 3O ezer Ft volt az ablak megcsináltatása és venni kell egy új GPS-t, szerencsére már vannak nem túl drágák is. Amit elvittek az 7OO dollár volt 2 éve. Most nem invesztálok be ennyit. :?

Most megyek, de majd még válaszolok a többi kérdésre is. :)
Lehet, hogy kép is lesz. 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Hű, de rég írtam, annyit kellett olvasnom, h napokba telt behozni :)

Anikó,
tegyél fel képet Katáról, mert már nagyon kiváncsi lettem!!!!
Én nem merem ide leírni a mailcímemet, mert erre is elkezdetek bombázni a spamek..

Orsi, gratulálok a pelusmennyiség csökkentéshez! :) LEvinél is egyik napról a másikra volt, mikor elhatároztam, sőt, néha éjjel 3-kor is kivittem, ha épp átjött hozzánk, nehogy már bepisiljen a nagyágyba :oops: aztán néha visszaesett, de akkor csak ágynemű csere, és ennyi. Aztán volt hogy jött, hogy hideg.. szegénykém.. már régen nem pisilt be, az oviban is eddig 1szer picit(nem is olyan rég)

Rita, lányaid tüneményesek, festős képek tök jók, Lili balett cuccban, háááttt... csudaari!

Eszer? hol vagy? kispasik?

Vera, jó volt olvasni, képeket is köszi, a csajszi vagesz, a kistökös üstökös meg igazi pasi..1 hóssss! De jó lenne megszagolgatni, megpuszilgatni :wink: meg még1 törpe nekem, de apa nem osztja e véleményemet :roll: fene se érti miért..
kezdem azt hinni, ha rajtunk nőkön múlna, igen sok gyerekünk lenne, hihi... (itt is többen mondtátok h jó lenne még1)
meg még 1... :lol:

Timi,
lányok gyönyörűek! Úgy látom a lányos mamáknak nehezebb a dolguk öltözködés terén, brrr... Tündével cipőt vettünk, hisztirohamot kapott mert levettem róla a próbált cipőt.. Én meg csak néztem.. és az én csillogó hajcsipeszeim vannak a hajában, és meg kell nézni őt tükörben h milyen szép, ő is mondja h óóóóó...
én vennék használt lányos rucikat, de már csak 86-osat, vagy nagyobbat, majd szólj ha van v.mid. Gondolom azokat még majd Csenge hordja.. vagy nem?
A börzére meg sose jutok el.. egyszer cipeltem el apát, azóta se voltunk..
most ezt elküldöm, mert Bünde hisztit rendezett, és azóta felcsücsült ölembe, és néha belenyúl... ilyenkor szokott elszállni asz irásom. még jövök

Mese
meske

Oviba mi nagyi féle varrt melegítőgatyóba járunk, szürke színű, van belőle vagy 4-5 db, így az a bennti gatyó! Nagyon bevált.
Mi lesz majd ha lánykám közli, h márpedig ő szoknyában... hűűűű...

arról meg h kit hogyan öltöztetnek..
engem mindig szoknyába öltöztetett a mamám (2 fiú után jöttem végre csajként), és nesze neki, mindig panaszkodott, h hiába. Később fiúsan, gatyóba öltözködtem..
Munkahelyen kezdetem el csinibben öltözni, de mióta gyerekeim vannak, hááát alig volt rajtam szoknya. Most vegyem fel az oviba? Vagy a boltba? Vagy moziba? ááá, pedig férjem nagyon tudja értékelni.. hát ki tudja, kicsit később.. nekem így jó. De azért melegítőbe szinte soha nem megyek..

akarnék még írni, de vacsi idő van, muszáj mennem..
Mese
meske

Mese!
Nem tudok kicsinyíteni! :oops: Priviben se írnád meg a mailodat? Vagy ha valaki bevállaná,hogy felteszi amit küldtem. :oops: Bocsi,de béna vagyok!!!!
Olyan aranyosak,amikor elkezdenek nőcisen viselkedni. :lol:
Én mostanában kezdtem megint odafigyelni,hogy mit veszek fel.Kineziológus tanácsolta,hogy vegyek gyakrabban szoknyát.Nekem jót tett. :lol: Bár most a hidegben már nem igazán. :wink:

Timi:talán mégis kijutok,ha nem jön közbe valami.Igaz,csak rövid időre,mert tánci is lesz. :wink: De a feelinget azért talán megérzem. :lol: Megkereslek,ha megyek.Fotót holnap küldök,mert a másik gépen vannak.
Azért a dokit ne halogasd már sokáig!

Rita:egyszerűen tündériek a lányaid!!!!Nekem az utolsó Lilis a kedvencem! :lol: Balett:az én lányom nagyon szeret mozogni,szuper jó a mozgása,de utálta a jazz balettet,Nem elég hajlékony,és ott elvárás a híd,spárga.Szívem szerint társastáncra vinném,Keleti Andi szerint van is hozzá érzéke,de nem hajlandó akárkivel táncolni.A múltkor sírva fakadt,mert egy neki nem tetsző fiúval kellett volna.

Egcsi:a fene egye meg! :evil: Azért gondolom tudtál volna más ajándékot is venni. :?

Vera:hogy megy az idő!!!!!! :roll:

Orsi:drukk továbbra is!

Eszter:most már aztán tessék jelntkezni,annyian keresünk!

Andi:hogy vagy?

Kit hagytam ki? :oops: Annak is puszi!

Jó éjt:Anikó
vakili

Na, visszajöttem....

Honnan veszed a recepteket? Kár, hogy amíg otthon voltam nem sütögettél. 8)
A börzéhez drukk, remélem sok mindent el tudsz adni! :)
A gyerkőcök jól fogadták a nagyszülőket, Berci 2 perc alatt feloldódott, Bence meg egyből vigyorgott rájuk. :)

Mese :)
Tündi féle hisztiroham :roll: Berci is szokott, kiköti, hogy neki világítós, Elmos cipő kell és mást fel sem próbál. :?
Én is gatyás nőci vagyok, bár szülés után volt rajtam szoknya egy párszor, mert a gatyáim nem jöttek rám. :oops:

Anikó :)
Biztos ki tudtam volna találni más ajit is, de most már nem kell gondolkodnom. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok,

Itt vagyok, szerencsére csökkennek a hányingereim így sokkal jobb a közérzetem is. Jövő héten megyek a védőnőhöz, utána az orvoshoz és ultrahangra. Ez már nagyon várom:)

Rita,
Képzeld nálunk manó nem járhat aerobicra mert azt mondta az óvónő h csak 4 éves kortól lehet járni. Nagyon ügyes Lili és Kitti is:)

Anikó,
Köszönöm kérdésed tényleg sokkal jobban. A hullafáradtság még megvan, de hát ez még sokáig így lesz:)

Orsi,
Köszönöm a részletes tanácsadást, el is meséltem manónak h várnia kell még egy kicsit. Kíváncsi leszek h lesz-e hozzá akkor is kedve. Tudom h én nagyon utáltam járni mert Anyu kényszerített és ráadásul nem is tanulhattam zongorázni mert azt mondták h már túl idős vagyok hozzá (hatodikos voltam) Hogy haladtok az Update-tel?

Timi,
Sajnos nekem még korai ez a börze mert manónak van elég ruhája, a picinek meg még nem tudok venni mert fogalmam sincs h fiú v lány ruhákat vegyek:) De azért drukkolok h sokat el tudj adni.

Na megyek mert ma sajnos dolgozom, igaz kicsit lazább a nap.
pusz
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Anikó, Timi: Hajnalban vissza kell állítani az órát. :) Úgy gyertek börzézni. :)

Nosztalgiáztam egy kicsit. Ez az én champion kutyám, az én cikkem és jómagam. :)
www.goldenretriever.hu

De rég volt! :roll:

Kép
Kép
trita

Rita :)
Nagyon szép kutya! A cikk is jó! :) Ha lenne kutyánk, ez a fajta is szóba jönne. A férjem Rottweilert akar agy Akitát. :roll: Én Retrievert vagy németjuhászt. 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok :D

Megint elolvastam mindent, de olyan fáradt vagyok, hogy alig emlékszem valamire, előre is bocsi mindenkitől! :(

Anikó
Megnéztem a képeket, nagyon jók! Mekkora nagylány lett Kata! :shock:
Szoknya: én is imádom, ha lehetne állandóan abban járnék. Most is azt akarok magamnak venni, valami jó kis téli szoknyát. :D

Mese
Hiszti: ismerős! 8) Flóra tutira Gergőtől tanulja, de már rendesen lefekszik a földre és úgy visít. :shock: 8) Én jókat röhögök rajta és elég gyorsan abba is hagyja, szerencsére ebben nem hasonlít a bátyjára. :D
Szoknya: moziba nem szoknyában mész?? :shock: :D Én holnap végre eljutok moziba és tuti szoknyában megyek, sőt ki is fogom magam kicsit sminkelni, mert végre kiszabadulok itthonról emberek közé, kicsit kiélvezem. 8)

Rita
Nagyon jók a képek és elolvastam a cikked, az is tök jó!:D

Andi
update: Karcsi -3, én -1. De jobban érezzük magunkat és ez a lényeg.:wink:

Egcsi, Manó, Timi, Vera
Puszi mindenkinek, tényleg nem emlékszem mire kéne reagálnom, sajnálom. :cry:

Megyek is, mert még kéne találnom valami jó filmet holnapra. Végre meg tudjuk ünnepelni a házassági évfordulónkat, elmegyünk a Wasabi étterembe, aztán moziba. Júli 20 óta tolódik, valami mindig volt, most remélem nem jön közbe semmi!!!

Puszi mindenkinek :D

avocado

Sziasztok!

Megjöttem a börzéről. :) Jó volt nagyon. :) Találkoztam Timivel! Bár egyszer elmentem mellette, és ő szólt nekem, de mondtam neki, hogy nekem a vállamat kell veregetni, hogy meghalljam. :) Igazi üzletasszony volt Timi. :) Pont a légzésfigyelőt adta el. :) Jól bánik nagyon a vevőkkel. :) Éppen ezért beszélgetni se volt időnk. de végül is most nem az volt a lényeg. :)
Megvettem mindent amit akartam. :) Megvettem a Karácsonyi ajándékokat is. Hihetetlen lego vásárok voltak. Így megvettem a micimackós duplo készletet Lilinek karácsonyra, melyben az összes figura benne van, plusz ház, plusz mindenféle elem. Féláron volt a teszvesz-es árhoz képest. Persze ez se új, a doboza még épp, hogy él, de nem a doboz a lényeg. Az összes elem megvan hozzá. :) Egy kedves anyukától, még 500-ft-ot is lealkudtam, amibe belement. :)
De, hogy egyes anyukák mire képesek. :( 1 hónapos babájukat beviszik oda, apástúl, testvérestül. Mintha ez egy jó kis családi kiruccanás lenne. :roll: Még csodálkozik, hogy a baba ordít. :( Nem is egy ikerbabakocsis család volt, akik a tömegben a szűk asztalsorok között próbáltak a széles babakocsival utat vágni, ami gyakran lehetetlen volt. :roll: Pici 1-2 éves gyerekeket cipelték az apukák az anyukák után. :shock: Komolyan nem értem. Én csak egy papírt viszek a gyerekek méreteivel, nem kell ahhoz a gyerek. 3-5 éves gyerekekbe botlottam jó párszor, vagy mások rájuk léptek... Szóval sorolhatnám. És szerintem ez nem egy családi kiruccanás. Apuka miért nem marad otthon a gyerekkel? :roll: Ettől függetlenül én nagyon élveztem. :) Egyedül, nyugodtan, lassan nézelődni. :) A feelingje megvolt. :)

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Én is itt!

Először osztom Rita felháborodását!!! Több pár hetes baba volt ott. Kendőbe még rosszabb látvány volt, mint babakocsiban. Apukákra kötve, a feje lógott a gyereknek, csak a fél háta a kendőben...a szívem szakadt meg. De velem szemben egy "család" árult. Nő-férfi (gondolom anyuka, apuka), egy 9 év körüli kisfiú, és egy 1,5-2 éves kislány! A kislány végig sírt majdnem, a kisfiú rohangált vele babakocsiban, anyuka próbálta altatni, a kisfiú vitte ki a nyakában a nagy táskát... :? Áááá, én is felháborodtam!

De a lényeg!

Jó volt a börze, külön örültem Anikónak és Ritának. Bár épp valaki érdeklődött, mikor találkoztunk, így nem tudtunk beszlégetni.
Úgy voltam a börzével, hogy ha a befektetésem megtérül (benzin, plusz az asztaljegy), akkor boldog leszek. HÁt valamivel több, mint a háromszorosa jött be! :D Igaz, a babakocsit nem tudtam eladni, és akiskád még 500 ft-ért sem kellett senkinek, de azért jókat mulattunk Ricsivel. :lol: Még a viseltes légzésfigyelőt is eladtam, igaz, tegnap leejtettem, és beesett a gombaja, de attól működött, és megvették!!! 8) Ami meglepett, hogy a nagyon szép ruhák senkinek nem kellettek. Talán nem merték az árát megkérdezni, vagy nemtom...Levontam egy tanulságot! Nem szabad szépen rendbe rakni a ruhát, mert akkor a kutya sem jön oda. Mikor össze vissza volt dobálva, halmokban állt, akkor jöttek többen is és túrkáltak. Így ezután azt a taktikát követtük Ricsivel, hogy egyes darabokat a halom tetejére dobtuk hanyag elegancával, vevőcsalogatóank. :roll: Szóval izgi volt, jó volt, hulla vagyok. (Ricsinek tegnap este osztálytalija volt, kettőkor jött haza, én addig nem tudok aludni, míg nincs itthon, így kettő után aludtam én is el, a fejem is fájt, és fél ötkor keltünk. :shock: )

Egcsi!

Azért nem sütöttem akkor, mikor itt laktatok, mert akkor Te sütöttél nekem. 8) :lol: Emléxel a stíriai metéltekre?

Most elvonulok, Kicsi már alszik (Ricsi is) leteszem a Nagyomat is!

Pussz!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Rita, Timi
Jó volt olvasni a börzéről, de megmondom őszintén én nem vágyok már oda. :oops: ELőször is money kéne hozzá, mert hiába olcsóbbak a dolgok, egyszerre megveni sopk mindent azért csak összeadódik és sajna nálunk ez nem jön össze. A másik a tömeg és amit a babákról írtataok, engem ez annyira zavarna, hogy elmenne a kedvem az egésztől.
NÁlam most az vált be, hogy az ovis társak anyukájától, akiknél van kislány tesó, megveszem a használt rucikat, nagyon jó áron és így nem olyan sok egyszerre. Sikerült így cipőt is vennem tök jókat, szóval ez most nekem a tuti. 8) :D

Bocsi, de tényleg csak beugrottam, Flóra megint beteg, nekem is fáj a torkom, szóval dögrováson vagyunk. :(

Puszi :D

Orsi

avocado

Bocsi a hibákért, nem ellenőriztem. :? A megveni az megvenni akart lenni, csak az "n" betűm néha szarakodik. :evil:

Orsi

avocado

Stíriait akkor ettem utoljára, mikor neked sütöttem. :oops: Örülök, hogy jól sikerült a börze. :wink: Idióta szülők:hát ez nemzetközi jelenség :( Múltkor a játszón egy 6 hó körüli baba egyszál kombidresszben volt, zokni nélkül a 16 fokban! :shock: Bezzeg ő nem beteg, csak az én kölkeim, pedig fel vannak öltöztetve rendesen. :roll:

Orsi :)
Ismét jobbulást! :?

Mindjárt megyek suliba...nem nagyon szívesen. :(

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!
Timi:nagyon örültem,hogy láttalak! :D Bocs,hogy úgy elrohantam,de nem sokáig maradhattam kint,mert táncolni mentünk.Örülök,hogy ilyen jól sikerült árulnotok.Ugye,hogy jó buli? :wink: Én is nagyon jól éreztem magam kint,szuper gatyókat vettem Bencének,és rengeteg régi ismerőssel találkoztam.Szóval megérte kimenni a feeling kedvéért. :wink:
Azon én is mindig kiakadok,hogy milyen pici babákkal és óriás kocsikkal jönnek ki.Annyi síró csöppséget láttam. :evil:

Orsi:akkor megint nincs tali. :cry: Sajnálom,és jobbulást Nektek!
Én ilyen szisztémával adom el Kata és Bence cuccait,iskolai és régi ovis anyukáknak.Ők is nagyon örülnek Neki,és nekem is megéri.Az áraimmal is nagyon meg vannak elégedve,biztos,hogy ennyiért vagy még többért tovább is tudják majd adni.Csak Geri cuccaira nincs még állandó vevőm,azokkal szoktam inkább börzézni.

Egcsi:milyen volt a suli?Most voltál először szülés óta?Lehet élménybeszámolni. :lol:

Rita:kár,hogy nem találkoztunk,de nagyon siettem.Borival is össze szoktunk futni mindig,most nem is tudom,hogy kint volt-e. :oops: A múltkor még Szöszivel is taliztunk,most Ő babázik. :lol: Írhatna már ide is kicsit,fotó meg ilyesmi......
HALLOD SZÖSZI? :wink:

Most ennyi jutott eszembe,megyek mert 5 gyerekem van 3 napig.

Puszi:Anikó
vakili

Egy szó elég az élménybeszámolóra:UNALMAS :roll: Arról tanulunk, hogy hogyan kell önéletrajzot írni, hogy kell viselkedni a munkainterjún, ilyenek. Nem is lenne baj, de egy egész hónapig! :shock:
2 ismerős csaj van a csoportomban, nekik örülök. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi: :D Én nem erre az élménybeszámolóra gondoltam,hanem hogy a csoprttársaidnak lehet mesélni a szülésről,babázásról. :lol: Azt hittem,hogy ugyanazokkal az emberekkel fogsz járni,akikkel eddig. :oops:
Ezek tényleg nem túl érdekfeszítő témák. :?

Anikó
vakili

Sziasztok!!!!!!!

Rettenetesen sajnálom, hogy így eltüntem, de esemény van dögivel.....

Mindenkinek gratulálok!!!!! /végig még nem olvastam, és tán nem is fogom tudni, de azért igyekszem!!!!/ Kispocakhoz, már nem egészen, de azért mégis újszülötthöz!!!!!
Név és szülinaőpokról nem is beszélve....!

Tartozom még egy nappal az útleírásból, összehozom ígérem!

Szeptember 17-én voltunk 5 napot a Balcsin, Olivér imádja az ovit, kulcs a jele, azóta mindenhol az Ő kulcsa van, Marci november elején heti két de. bölcsis lesz /kijáram!!!/, Pamaccsal kutyasulizunk, tervezgetem dekoratőr és grasfikusként történő visszaszivárghásomat az ÉLETbe. Bár nem is terv, mert folyamat, meghalt az én drága 18 éves Mazdám, aztán feltámadt, de már lesz új óóótom sok pízért, tehát meló maxigáz, Mazda Apumhoz vissza, Emberem hol nagyon dolgozik /csőtörése volt az egyik háznál.../ hol segít, és güruzhetek a leendő honlapomon és gyakorolhatom a rajzot.... és még ki tudja mennyi mindent kihagytam......

Egy szóval igyekszem, de nem ígérek semmit, főleg így a karácsonyi őrület előtt...

De nem lesz ez így mindig! betámadok oszt majd leshettek! :lol:

Sok puszi mindenkinek!!!!!!

Cupppppp!

Eszter és a nagyfiúk

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Eszter :)
Várjuk a támadást! :lol:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hahó lányok!
Sehol senki?????? :cry:

Anikó
vakili

:cry: :cry: :cry:
vakili

Ne szomi! Én is minden nap benézek, de úgy látszik senkinek nincs mondanivalója. :? Majdcsak jönnek jobb idők! :wink:

Andi :)
Mi a helyzet? UH? Egyebek? :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi: :lol: Örülök Neked!

Puszi
vakili

Egcsi, Anikó
Jönnék én, ha tudnék, de nem jön össze. :( Most is dugiban írok, mert Karcsinak ezer dolga lenne, így mennem kéne Flórát leszedni róla. 8)

Eszter
Jó, hogy írtál és nagyon várom a betámadásodat! :wink:

Mi hótton, de egyszer majd csak túl leszünk rajta! Egyelőre Karcsi tartja magát, szerencsére. Kopp-kopp!!! :roll:

Most csak ennyi voltam, nem vesztem el, de tényleg nem jutok ide. Azért igyekszem majd. :wink:

Orsi

avocado

Orsi:nem szemrehányás akart lenni,csak kicsit szomorú lettem,hogy nem jöttetek. :(
Tudom én,hogy nem akkor jön az ember,ha akar.
Jobbulást Nektek továbbra is!

vakili

Hahó:)

Folyton hulla vagyok azért nem jutok én sem ide.

Egcsi,
Jövő héten lesz minden, kedden megyek védőnőhöz mert a héten akartam de szabin volt, szerda reggel vérvétel, du nőgyógyász és csütörtökön fél kettőre kaptam időpontot ultrahangra. Ezt már nagyon várom:) Csak az a kár ebben a napközi időpontban h Robi nem tud eljönni. Pedig manónál minden vizsgálatnál ott volt.

Orsi,
Hogy sikerült az utólagos házassági évforduló?

puszi mindenkinek

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Anikó!

míra itthon volt egész héten vezsekedtünk,sétáltunk,dokinál voltunk (hörghurutja van) ahol dokinénit kiakasztotta jó értelemben :) kapott cukrot s mivekl gyermekem ezt kevésnek találta azt mondta" kérek még 1-et mert nagy a kezem és még fér bele" ezt eljátszotta védőnéniknél(doki ua. :), gyógyszertárban :)ú
közben dédi is itt volt pár napig,gép elé nem igazán jutottam :oops:
te hogy bírsz 5 gyerekkel?????

Rita,Timi!
Durva nagyon amiket a börzéről írtatok :shock: én is gondoltam elmennék de Bálintot ugye nem vinném szoptatni meg más nem tudja :) majd tavasszal :)

Rita!
Nagyon jók a képek a lányokról :) KAbátot végül hagytam mert vettem a turiban tök jó irha kabit :) majd lefényképezem :)

Egcsi!
Disneylandben voltatok már?

Kostyika!
De jó :) Jó zsúfolt napjaid lesznek :) Hát néha nem egyszerű s akkor felteszem a kérdést h. kellett-e nekem 2 gyerek :) de tök jó :) meg Veronika akkor már nagyobb lesz és sok mindenben tud segíteni :) Míra pl. állandóan a pelenka felelős meg neki kell Bálintot fésülnie,meg bodyt ő választja a kistesónak :9 persze állandóan kézbe akarja venni és emelgetni :) s néha megteszi :shock: :shock: akkor kerülget a gutaütés :)

Eszter!
Sok kicsi villámjelentkezés is lehetne :) Fiúk?

Mi meg kedden voltunk 1 hónapos szemlén :) súlya 5200 gr viszont sokat mostuk mert összement :) csak 57 cm :) a dokinéni megvizsgálta ő mindig megnézi a csípőjét is és rendben találta :) gyerek meg meg sem nyikant :) bezeg lányom mindig végigordította :)

S egy bandzsítós kép :)
Kép
és már így született :) remélem látszik
Kép
Kép
meg a nagytesóról az aktuális kedvencek :)
Kép
Kép
Kép

nyugodalmas szép estét :)

KépKép
viranka

Helló lányok! :lol:
Na,azért!!! :wink:

Vera:de gyönyörű ez a fiú!Legalább fél évesnek néz ki,olyan értelmesen néz. :) Míra meg igazi kis boszorka! :D
Bence is megjegyzi,ha valakitől cukrot kap.Múltkor a kínai piacon kapott egy nőtől,utána minden árustól kért,azok meg nem értették mit akar. :lol: Óvodában meg első nap kapott varázscukrot a vezetőnőtől az irodában,hogy ettől abbahagyja a sírást,aztán alig bírták leszoktatni róla.Akárhogy eldugta Éva néni a dobozt,Bence mindig megtalálta. :wink:
Csak nem foga van Bálintnak?Nem látom jól. :oops:
Annyira nem volt vészes az 5 gyerek,mert nem sokat voltam velük egyedül,itt voltak legtöbbször anyuék is.Ami kissé kifárasztott,az az állandó hangzavar,kiabálás,sikítozás,hogy valaki állandóan éhes,szomjas volt.Egyébként elég jól elvoltak egymással.Én rosszabbra számítottam. :twisted: Az volt sz@r,hogy nem aludt Bence napközben,csak amikor elmentek úgy 5-6 óra körül,így már nem ébredt fel,csak hajnalban,3 felé.Akkor kipattant a szeme,elkezdett énekelni,verset mondani,aztán mire sikerült elaltani,kiment az álom a szememből.Kissé fáradt vagyok. :twisted:

Andi:izgalmas lesz a jövő heted!Pihengess most! :)

Egcsi:ugye reggelre legalább egy sziát kapok a kávémhoz! :wink: :lol:

Jó éjt:Anikó
vakili

Anikó!

Szia a reggeli kávéhoz :) ha Egcsi nem érne ide :)
nem fog, csak születése óta be van duzzadva az inye alul az első 2 fognál :)

Bakker gyerekeim meghülyültek :evil: Bálint éjszaka óráként Míra meg hajnal 5 óta nem alszik :evil: szép nap elé nézek,apuka meg elment dolgozni :evil:

pusz

KépKép
viranka

Szia!

Vera :)
Édesek a gyerkők! :wink: Bence is nyáladzik már hetek óta, de remélem a foga még nem bújik ki. Féltem a cickókat. :oops:
Disneyland 2 hét múlva van betervezve. :)

Majd beszámolót kérünk! :)

Hulla vagyok én is, korán kelek, Bence legalább 1X kel szopizni és a sorozataimat is nézem, 11 körül kerülök ágyba. Ha nem lennének itt anyuék, nem bírnám. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi,Vera:KÖSZÖNÖM! :lol: Mindjárt jobban indul a napom.
Sajnálom az éjszakákat. :( Kitartás!!!!

vakili

Sziasztok!
Mivel babát tervezünk, igyekeztem olyan munkát találni, amit a kicsi mellett otthon is tudok majd végezni. Ez egy internetes munka. Én már regisztráltam, csinálom is.
Ha érdekel valakit, írjon e-mailt, és küldök neki egy tájékoztatót!
Sziasztok

uvme.mn@gmail.com

(freemail- ről ne írjatok, mert a válaszomat nem fogjátok tudni megnyitni)
uvme

Sziasztok!

Vera!

Nagyon hercig legényke! Lányodat meg esetleg Olivér mellé egy kis időre elkérném, hagy tanuljon harci szellemet! :)

Tényleg pár sor, mert tulajdonképpen Marcit kéne keltegetnem, de akkor nemhogy nem írok, de a gép is pikk-pakk le lesz kapcsolva! :shock:

Olivér
Nagyon szereti az ovit. Egészen elkenődik amikor éte megyek. Első nap, benéztem ebéd után, jönne-e haza, de nem akart. Du. 4-kor zokogni kezdett, amikor meglátott, hogy nem akar haza jönni. Eltartott egy darabig, amíg megnyugodott.
Ha a Mama megy érte, akkor bezzeg semmi gond! :evil: De örülök, hogy szeret vele lenni! :wink:
Szeret ollózni, színez is, de tulajdonképpen inkább rajzol valamit a szineznivalóra, és elmeséli, hogy mit is látunk. fantázia az van!
Eszméletlenül jól eszik, egy hónap után ovónéni kérdezte, ugyan miért kérdezzük családilag evett-e a gyerek, hiszen 2-3 alkalommal is kell neki szedni! :shock:
Meg is látszik a kis combokon! :)
Szépen beszél, mesél, nyogy ügyesen mozog. Igaz egy alkalmommal lakutyázott, de lebeszéltem róla, hogy ezt máskor is halljam a kis szájából, más extrát még nem hozott haza. De a mi késik....

Marci
Beszélni, na azt még nem, bár az őrők ANYA mellett időnként mintha hallanám a tszisza szót, ha hazatéved Pupuc. Apa szintén Anya, esetleg Ama, de nem cifrázza agyon. Egyszer-egyszer egy Mama is kicsúszott már.
épp hisztikorszakozunk. Bömbi, odavágja magát, csapkod, dobál, én meg otthagyom. Egyre gyorsabban kapja össze agát szerencsére. Ha épp szobát akar gejzírkedni, akkor viszont kiküldöm, mert ugye azt azért már mégsem! Azt a meglepődést, na meg bűnbánó biggyedt pofit, amikor visszasonfordál! Győzze nem elröhögni magát az ember.
Oh, és egyébként 13kg felett van és :shock: 90shock: cm.
Fut, ugrál szalad, és nagyon szereti a zenét, a komoly zenét talán még jobban is. Sajnos tv-s. vele nehezebb, mert ugye Olivért nem hajthatom el, amikor egész nap ovizott, és szeretne egy kicsit "művelődni". Most épp Hófehérkézünk.

Pamacs egy kamasz dög. Sokat javult, de azért még rág itt-ott, viszont kutyaoviban eminensnek hívják, joggal. Ki is akarnak "rakni" a kezdő felnőtt csoportba.

És amit magamról elfelejtettem, már jó egy hónapja futok, heti 3 alkalommal. Átlag 3200m kb 26perc. Bár Pamacs mindig időzít akkorragy kakit és pisit. :?

De most tényleg keltenem kell, mert bünti lesz a du! :shock:

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

[quote]e írta:gy alkalmommal lakutyázott

Bocsi, de ezt nem értem, elolvastam vagy 1OX :roll:
Örülj neki, hogy Olivér ennyire szereti az ovit. A másik verzió sokkal rosszabb lenne. :wink:
Marci nem aprózza el a növést! :shock:
Futkosás :D Ügy vagy! Én akkor futok, ha kergetnek. Vagy akkor sem, kifulladva nem lehet verekedni. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Ügy=Ügyi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi!

Nehogy emiatt nyugtalanul hánykódj egy ilyen éjszaka után!!! :lol:
Épp fektetés volt, és Apa szokott először nála járni. Én akkor épp ott voltam, és ki akart küldeni, mondván, hogy akkor Apa nem tud neki olvasni.
Apa megérkezett és panaszolta neki is, hogy így nem fogunk elférni az ágyon, és ekkor... "Te kutya!" mármint én. Na neeee!
Szóval így. Biztosan a haverokkal így heccelik egymást. Még szerencse ez a verzió.
Kezdhette volna úgy is, mint a hugom annak idején.
Tanultam az ebédlőasztalnál, odaállt mellém, és közölte: Kurva anyádat!
Mondanom sem kell /de mutatom :shock: / :lol: , mekkora lett a szemem!
Rákérdeztem "Mit mondtál?"
"A kurva anyádat"
?
"Hol hallottad ezt?"
"Az ovonéni mondta az ovódában!"- jött a lelkes válasz.

Bocsi! Néha elfelejtem, hogy azért mert nekem egyértelmű, attól még közel sem érthető amit ide "körmölök" :lol:

Orsi!
Ez az elhúzódó vérzés az egykomponensű nefogitablettától lett?
Nekem annak idején Olivérnél volt az első alkalom 13 nap, és ahogy elhagytam a tablettát, el is múlt a ciklus és visszaállt a régi rend. Az igaz, uh nem volt, így nem tudok cisztáról, de ki tudja....
Marcinál már nem is szedtem. Azóta is altáji eseménytabblettázom.
igaz az első pár alkalom elég "tüzesre" sikerült tőle. Égetett engem is és Apát is, de szép lassan meg lehetett szokni, pontosabban már nem éget.
Még mulattunk is rajta Apával, hogy biztosan úgy hat, ha még a kedvedet is elveszi a dologtól! :lol:
Remélem már minden ok!

ÜDV

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

A kutyázás tényleg nem a legrosszabb verzió. A fiam valamelyik nap közölte az apjával, hogy " Apa, te bunkó vagy!"
Hát én elfordultam és röhögtem. Apájától szed ilyeneket, aztán visszaüt a dolog. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Eszter:de jó volt olvasni Rólatok! :lol: Jó Neked,hogy Olivér így szereti az ovit.Bár az nekem is rosszul esne,ha nem akarna hazajönni.Na,nálunk ilyen gond nincs! :wink: Bence is szépen eszik,de csak az oviban.Itthon nem akar.Biztos jól főzök. :oops:
Kedves lehetett a hugod óvónénije.Én akkor borultam ki,amikor Gergő óvónénije lehülyézte az értelmi fogyatékos gyerekeket. :evil: (Anno egy évet olyan oviba járt,ahol egészséges gyerekek együtt jártak mozgássérült és értelmi fogy.gyerekekkel).Többek között ezért jöttünk el sürgősen!
Marci méretein csak ámulok!!! :shock:
Futás:na ez az amit én biztos nem fogok csinálni.ÚÚÚÚtálom! :twisted:

Egcsi:jó fej a fiad! :lol: Sógornőmet csupa szeretetből "büdös ribancnak" hívja a 3 éves lánya. :wink: Nagypapa így szólítja a kislányt,ha kedves akar lenni. :twisted: Azért ez gáz,ha mondjuk az óvónénit is szereti a gyerek. :? Úgy tök jókat röhögünk ezeken a beszólásokon (Bencének is van),de nekem lesül a bőr a képemről,ha ezt rossz helyen mondja. :shock:

Pussz:Anikó
vakili

Mi még mindig dögrováson mindannyian, most épp Gergő van a legjobban. :roll: Viszont olyan jó kedvem lett, akkorákat röhögtem az írásaitokon! :lol: :D
Anyukámnak is felolvastam, tök jól szórakoztunk! :wink:

Minket Gergő lehülyézett már, ez is tuti ovi. :? Ja, és a legújabb, hogy köpköd, meg nyújtogatja a nyelvét. Jókat szoktam magamban röhögni. 8) Remélem hamar megunja!

Vera
Szuperek a képek!

Anikó
Futással ugyanígy vagyok! Én totál fulladok tőle, gondolom a gyerekkori asztmám maradéka, ezért soha nem bírtam és szerettem futni.

Eszter
Annyira jó, hogy jöttél! Imádom, ahogy írsz! :D
Marci méreteihez gratula, hát nem lesz kispályás! :wink:
Ovi nálunk is ugyanez, Gergő imádja, és sokszor elmondja itthon is, hogy ő mennyire szeret oviba járni. Meg is éreztük az őszi szünet első 3 napját, mert kezelhetetlen volt, egész nap ment a harc, de aztán lenyugodott, és most 3-4 napja szuper aranyos, szót fogad, rá sem ismerek. 8)

Egcsi
Pusssz

Andi
A házassági évfordulónk megünneplése tök jó lett, szuper jót kajáltunk és moziztunk egyet. Semmi különös, de olyan jól esett! És furcsa volt hazafelé a kocsiban, hogy be tudunk fejezni 1-1 mondatot, vagy tudunk válaszolni a másiknak, egy csomó dolgot megbeszéltünk Karcsival. Annyira jól esett!! :D

Na, most ennyi voltam, Flóra még alszik, kicsit pihizek.

Orsi :D

avocado

Szerencsére magyarul mond rondákat, azt nem értik. 8)

Orsi :)
Jobbulást! :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Csak egy gyors életjel!

Lányok betegek, vagyis inkább LIlla. Hörgő-légcső hurut, torok gyulladás, 39,5 láz, antibiotikum, bioparox, c-vitamin, kalcium, és minden más "finomság". Csengő még itt nem tart, de ő is kapja azt az antibiot, amit Lilla, csak a neki megfelelő hatóanyagút. :?

Úgyhogy ovi kilőve, pedig reggel, mikor hívtam az ovit, hogy nem megy Lilla, szegénykém folyamatosan mondta a telefonba, hogy de ő megy, ő menni akar. És nagyon letört, mikor mondtam, hogy nem lehet. :( Ma balett is lett volna, azt is nagyon várta. :( Csütörtökön kell a dokihoz visszamenni, addig gyógyulunk...

Mentem is, a dokilátogatás bekavart a délutánba, így most alszik mindkét lány...mi lesz itt este???

Pussz!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Hali,

Egcsi,
Már akartam kérdezni hogy milyen nyelven beszéltek otthon a fiúkkal? Egyikőtök magyarul, másik angolul?

Timi,
Jobbulást nektek:)

Anikó,
Kaptam egy szabad szombat délelöttöt mert anyósomék váratlanul elvitték manót péntek este. Tulajdonképpen csak pihentem egész délelött. Nagyon rosszul alszom mostanság, szinte minden hajnalban felébredek és nem tudok visszaaludni. Sajnos elkiabáltam ezt a hányinger dolgot is, most pár napja megint kínoz egész nap.

Megyek is lefeküdni egy kicsit

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Jobbulást a csajsziknak! :? Azért Lilla nem semmi, hogy még ilyen betegen is ovizni akar! :shock:

Magyarul beszélünk, persze valami már könnyebben jön az ember nyelvére angolul. 8)
Hányinger :? Nekem is egész napos volt, nagyon vártam, hogy vége legyen a rókázós időszaknak.

Holnap megyünk oltásra. Méretzkedés is lesz, szerintem 7 kiló a gyermek. :D

És végül a mai képek:
Kép Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Timi!

Jobbulást a csajoknak :)

Egcsi!
Édesek a képen :)

Kostyika!
pihizz sokat :) olyan jól tud esni :)
futok kicsit fürdetrni pusz

KépKép
viranka

Hali,

Vera,
Pihennék én még többet ha hagynának:) Mire hazamegyek munkából már csak arra vágyom h ledölhessek egy kicsit, persze Veronika ezt általában nem nagyon tolerálja.

Tegnap hivatalosan is kismama lettem, megkaptam a kiskönyvemet a védőnőtől. Gratulált nekem h ilyen konzervatív vagyok és ugyanaz az apukája a második gyerekemnek is:) Reggel voltam vérvételen, jól megkínoztak és este 6-ra megyek a nőgyógyászhoz. Szóval beindult a gépezet.

üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?