Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Aranyosak vagytok! :lol: Tulajdonképpen nem bántásból mondták,csak én most úgy éreztem,hogy nagyon eltaláltam a ruhámat,a hajamat is,és pont az ellenkezőjét vártam. :( Nyár eleje óta vasalom a hajamat,és nekem így jobban tetszik.Apa azt mondta,hogy neki mindkettő jó.Fogytam is 5-6 kilót,ami állítólag elég látványos.
Na,mindegy csak ez az este nem tett jót az állandóan béka segge alatt tanyázó önbizalmamnak.

Egcsi :hááát,ilyen pasit én nem láttam a talin. :lol:
De jó lesz Neked péntektől! :lol: :lol: Berci is várja már?

Manó:Neked is igazad van,de szerintem egy nőnek kell néha másfajta visszajelzés is.Természetesen kis családom azonnal a védelmébe vett itthon! :lol:

Megyek,mert Bencus még mindig itthon van,és nem hagy élni! :?

Puszi,és gyertek lányok!!!

Anikó
vakili

Anikó :)

Ha nem bántásból mondták, akkor is bemosok nekik! Nem volt nekik gyerekszobájuk? Ilyeneket nem mondunk egy nőnek!!!! Szegény feleségük...már, ha van nekik egyáltalán. :roll:

Berci nagyon várja a nagyszülőket, anyuékkal ugye be an ígérve a Disneyland, apósra meg ráuszítottam, hogy majd vesz neki sok játékot! :D Azóta is minden nap elmondja, hogy Béla papának sok pénze van és megvesz neki majd mindent. :lol:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hali,

Anikó,
Bocs igazad van tényleg nem válaszoltam. Ugyan elolvastam elötte de mire az írásig jutottam már mindent elfelejtettem:) Szóval dolgozom igen, csak 4 napot voltam otthon amikor mondta az orvos h pihenjek. Igazából a munka kicsit eltereli a figyelmemet és nem is akarok otthon ülni. Persze reggel jó lenne egy órával tovább aludni:) Májusra várható a baba én március végéig szeretnék dolgozni ha a baba is így akarja. Most gyorsan el is küldöm mert munkából írok.

Veronikáéknak ma van az oviban fényképezés, remélem h jó képet csinálnak róla.

puszi

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Andi!
Igen vártam :) Napjaink? Hát ilyenek olyanok :) Míra hál Istennek imádja állandóan puszilgatja, akkor is mikor épp elaludna :) No én akkor akadok ki.Amúgy elvagyunk,hétvégén édes fiam kitüntettett a 20 perces alvásokkal,már ki voltam kissé akadva mind2-re :oops: Dee imádnivalók :) Alvás elhiszem :) bent tudják már v. még titok?

Anikó!
szerintem tuti nem néztél ki rosszul :) csak írigyek voltak h. ő csatolt bordájuk nem ilyen fiatalos,csinos,kedves,jókedvű ... :lol:

Egcsi!
szegény Bélapapa adóságba veri majd magát :) édesen beszélgetnek fiaid :)

Manó!
Hannus annyira szép baba :)

Orsi!
jobbulást :)

no mék kicsit táplálkozni aztán összekészülni Bálinttal óviba menni meg csavarogni édes hármasban :)

muszály mert tegnap kissé kiakadtam :( úgy volt holnap aláírja apuka az adásvételi szerződést,tegnap 11 körül lemondták a vevők :evil: :( pedig már mindent kiderítettem mi kell a lakás nullás igazolásokhoz,ment volna Robi beszerezni őket :(
pusz mert kezemben alszik nyakam meg hátam fáj így :oops:

KépKép
viranka

Sziasztok :D

Cska egy gyorsra, mert kivételesen egyszerre alszanak, ki kéne használnom és pihizni. 8)

Anikó
Ekkora bunkókat! Mi az, hogy nem bántásból mondták? Mit gondoltak, majd tök happy leszel, hogy ilyeneket hallassz? :evil: Na mindegy, de én tuti beolvastam volna nekik a többi csaj helyében! :evil: :evil: :evil:
Te meg ne foglalkozz az ilyen tahókkal! Tuti mindegyik pocakos, szóval majd akkor beszéljenek, ha felérnek hozzád!!! :evil:
Testvérharc: biztos nálunk is lesz, de remélem nem lesz nagyon rossz! :roll: Tegnap együtt játszottak, egyszer csak jön Gergő sírva. De krokodilkönnyekkel! Kérdezem mi van, erre "Flórácska megharagudott rám."8) Flóra közben csak nyávogott, panaszkodott, de nem sírt, látszott, hogy semmi baja. Kérdezem Gergőt, hogy miért haragudott meg rá Flóra, erre: "Mert ellöktem."8):D Olyat röhögtem!:D

Egcsi
Édes a kép!
Anyukádék: hurrá! :D

Andi
Jelentkezz néha (2 hányinger között. :roll: Remélem hamar elmúlik!

Vera
NEm alvás :roll: Majd csak elmúlik!
Puszilgatás :D 8)

Nálunk Flóra még elég ramatyul van, tegnap visszamentünk a dokihoz, mert nem javult és sajnos kapott antibikát. :? De láza nincs, szóval nem annyira gáz. Én már helyrejöttem nagyjából, de nem is tehettem mást, mert ugye tegnaptól Karcsi dolgozik, ráadásul zenekar is van, így egész nap egyedül vagyok a lurkókkal.

JA! Nem tudom írtam-e a Norbi Update-et, hogy elkezdtük kb. 1,5 hete. És képzeljétek Karcsi már 3 kilót fogyott!!! Én még csak 1/2-nél tartok, de igazából az övének sokkal jobban örülök, mert végre elhitte, hogy pocak nélkül is lehet élni, jobban kap levegőt, már beljebb kellett csatolnia az övét, szóval rájött, hogy ez jó neki és még nem is nehéz, hiszen ehet. :D

Na, tényleg ennyi volta, ha valakit kihagytam bocsi! :oops:

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Andi :)
Májusi baba :D Gondolkodtatok már neveken?

Vera :)
Lakást vesztek-vennétek? Remélem sikerül! :)
Berci is szokta "molesztálni" Bencét, mikor szopizik...nekem is felmegy akkor a vérnyomim. :roll:

Orsi :)
Gergő :D Ez nagggyon cuki sztori. :lol:
Erről a Norbi Update-ről hol lehet olvasni? Rajtam is maradt egy 8-as, de ha 1O menne le, akkor sem esnék kétségbe. 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Köszi-köszi megint a kedves,vígasztaló szavakat. :lol: Még a végén elpirulok. :oops: Olyan arik vagytok!!!!!!!!!!Nagy ölelés mindenkinek!

Egcsi:mi megvettük az egyik könyvét,azt olvasgattuk.

Orsi:sajnálom Flórát. :( Én is vinni akartam már holnap Bencét oviba,de most mintha megint váladékozna az egyik szeme. :evil:
Gergő :lol: Azért nem minden testvérpár ilyen összeférhetetlen,mint az enyémek. :roll: Lehet,hogy a Tieied imádják majd egymást! :lol:
Karcsinak nagy gratula,és kitartás!!!!! :D
A többi lány szerintem nem nagyon hallotta,én közelebb ültem a fiúkhoz. :wink:
Tudom,érzem,hogy nem bántani akartak,de azért szerintem sem lehet egy nőnek ilyet mondani. :evil: Egyszrűen csak figyelmetlenek.Mondjuk én még nem láttam képet egyik feleségről sem. :wink:

Vera:lakás :evil: Kitartás a nem alváshoz!

Andi:azért vigyázz Magadra,ha egy kicsit is úgy érzed,írasd ki magad!Persze tudom a pénz nagy úr. :?

Na,menek Vészhelyzetet nézni!

Jó éjt:Anikó
vakili

Az olvasgatástól is lehet fogyni? Mert akkor azonnal hozatok egyet anyámékkal! :D
Itt is elindult az új szezon a Vészhelyzetnél, hááát, eddig elég laposka epizódok voltak. :? Ráadásul Kovács sincs még elő.... :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

CSő Csajok!

Bekukkantok egy pillanatra. :)

Elég rázósak a napjaink. TEgnap LIllus sem volt oviban, mert nagyon köhögött. Elvittem dokihoz, és semmi baja. :shock: Így ma ment ismét oviba, beszéltem az óvónővel, hogy ha köhög, rá kell szólni (képes nagyon beleélni magát, aztán majd megfullad), és egy korty víz segít. Aztán az óvónő mondta, hogy nem lehet e valami porallergia, mert az oviban sem köhögött napközben egyáltalán, csak mikor lefeküdtek aludni, akkor akart megfulladni. (a földhöz nagyon közel vannak az ágyak, olyan 10-15 cm.)

Itthon káosz van, de már ez marad a börzéig. Mindenhol egy zsák, vagy doboz ruha hever, a felét már beáraztam, de azért még van jócskán hátra. Én meg idegbeteg vagyok a rumlitól...

Csengettyűm jól van...megyek is átöltöztetem!

Pusszantás!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Csenge Nagylánynak Boldog Születésnapot!

Az összes babaruhát árulod? Nekem is gyűlik a dobozban és dilemmázok mit csináljak vele... Nagyon szeretném még használni 2 év múlva, de hát ugye apa.... :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hali,

Orsi,
Külön kérésedre két hányinger között (bárcsak kettő lenne egy nap:) bejelentkezem. Én is már azt várom h mikor múlik el. Szerettem volna tőled olyat kérdezni h mikor szoktak elkezdeni zeneiskolába járni a gyerekek illetve honnan lehet megtudni h van-e hozzá valami affinitása. Pékségbe menet mindig a zeneiskola mellett megyünk el és általában nyitva van az ablak és kihallatszik a zongora hangja. Tegnap a lányom mondta h ő is akar zongorázni:)

Egcsi,
Én még nem gondolkoztam neveken de megteszi helyettem a lányom. Ha fiú lesz akkor Vilmost akar ha lány akkor Réka, Viktória és Letícia volt az utolsó verzió:) Én mondjuk megint lányt szeretnék és a Réka tetszik nekem is. Szeretnél harmadikat?

Timi,
Mekkora ruhákat adnál el? Bár sajnos a börzéig nem derül ki pocaklakóm neme. Mert fiús cuccunk nem sok van.

Anikó,
Hát igen majd meglátjuk h meddig bírom de ameddig csak lehet dolgozni szeretnék. Én nem vagyok egy otthonülös fajta már elöre parázok h mi lesz velem a szülés után. Persze tudom h unatkozni nem fogok:)

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Köszi Egcsi!

Igen, árulom az összeset. Én még nagyon szeretnék egy harmadikat, de majd csak egyszer, olyan 7 év múlva. De akkor is bizonyos feltételek mellett (mint pl. egy kertes ház). Szóval ha lesz még egy...akkor úgyis már új dolgokat fogok venni.

Andi!

50-estől árulom kb. olyan 80-86-ig. Zsákszámra van, de mivel két csajszim van, fiús dolog nekem is csak pár darab van. :D De ruhán kívül még rengeteg mindenem van. BAbakocsi, ülésmagasító, autósülés, légzésfigyelő, játszószőnyeg...sé még sorolhatnám. :oops:

Pussz!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Andi :)
Igen, szeretnék még egy babust, de apa hevesen ellenáll. :? Azért nem lehetetlen a dolog. :wink:

Timi :)
Remélem jó sok mindent el tudsz majd adni! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Timi:biztos jó buli lesz a börze! :lol: Kivel mész? Lehet,hogy kinézek én is kikapcsolódásként,akkor csörgök. :wink:
ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG CSENGÉT! :lol: Mit kapott?

Andi:megértem,hogy nem akarsz otthon ülni.
A májusi börze meg már későn lesz Nektek. :? Tudom ajánlani az angol turi gyerekruhás boltját,ha majd aktuális lesz. :wink:

Egcsi:3.baba.Majdcsak sikerül meggyőzni apát. :wink:
Hááát azért annyira nem szuper a könyv,hogy már az olvasásától lehessen fogyni. :lol: De én,aki nem bírok éhezni,még én is azt mondom,hogy meg lehet csinálni.
Vészhelyzet:mindig felvetetem apával,de még nem tudtam ezt a részt megnézni,mert Bence itthon van.Mi van Kováccsal?Ezt most nem értettem. :oops:

Jó éjt!

Anikó
vakili

Ja, mert le vagytok maradva egy szezonnal, asszem. Semmi különös, szerintem szabin van, mert az előző szezon végén hazautazott a családjához és még nem jött vissza. Pedig nekem hiányzik az európai feje. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Szijjasztok!

Vagyok egy pillanatra, bár a lakás romokban, még nem takarítottam el a tegnapi buli maradványait, csak nagyjából...

Köszönjük a köszöntéseket!

Kép

Ezt a tortát sütöttem Csengőnek!

Kép

A drágáim a tortával. Csengőkém kissé sírós, mert éppen előtte nyúlt bele a gyertyába. :oops: Lillukámnak meg sz@rrá van törölve az orra alatt. Fáj is szegénykémnak. :?

Kép

Azért teszek egy nemsírósat is!

Kép

És végül az egy éves hercegnő!

Kép

HOgy mit kapott?

Tőlünk egy dzsekit, mert nem volt szegénykémnek, nagyon szakadt volt már. :oops: Apóséktól egy Fisher Price-os járást segítő, aztán majd később húzható kütyüt (gondolom ismeritek), anyósomtól meg szintén ruhát (cipőt, nadrágot, mellényt). Most főleg ruhában utazunk, mert nem nagyon volt neki, most teljesen más mérete van, mint Lillának télen. Játékuk viszont annyi van, mint a szemét, már nem fér a szobában. Azért a játéknak örült természetesen a legjobban, így karácsonyra csak azt fog kapni tőlünk is, hiszen gyerekből van. (de a kabát kellett sajna, és most nem túl bő a nadrágszíj... :? )
Hétvégén megyünk anyukámékhoz, ott ünneplünk tovább. 8)

A szombatom annyira rázós lesz, ezen töröm az agyam már napok óta. Suliba mennék, de nem nagyon tudom a kölköket kire bízni, mert apa dolgozik. De nekem meg gyakorlataim vannak, amin kötelező a megjelenés, nem lehet sumákolni . :? És ráadásul csak olyan vonatom van, ami 4.36-kor indul innen, szóval már Vácon leszek hajnalban...ááá...mindegy. Ilyen lesz még a jövő szombat is. De csak a piciket sajnálom, annyira utálom, ha nem tudom olyanra hagyni őket, akiben maximálisan megbízom.

Panasz befejezve! 8)

Meygek is, rámolok tovább!

Pussz!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

Kép
Kép
koko

Jók a képek! :D A sírós is. :wink: Szegény Lillus :? Ha vígasztal, a vőlegény is taknyos és én is kakául vagyok. :(
Nálunk is halomban áll a játék, már kiválogattam azokat amikkel Bence fog játszani kicsit később és kint vannak a garázsban. Így is rengeteg maradt, lehet, hogy odaadom valami jótékonysági szervezetnek egy részét. Vagy veszek még egy polcot :?
Suli: Gondolom anyóspajtira nem akarod bízni a lányokat....hidd el, már sokat tanult, nem olyan rossz a helyzet, mint mikor Lilla született. :wink:

Én megint alig aludtam, azt is részletekben. Bencének valami kínja volt, mert 2 óránként kelt. Nem sírt, csak dobálta magát az ágyban és nyöszörgött, pont elég volt ahhoz, hogy ne tudjak aludni.... :?
Berci hajnali fél 3-kor elkezdett szólongatni. Átmegyek, kérdezem Mi a baj? Semmi. Mit csinálsz? :roll: Hát aludnék, ha hagynának.... :roll:
Holnap jönnek anyuék. Végre! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

halihóóóóóóóó!

Timi!
Csengének nagyon boldog szülinapot :)
hozd magaddal a gyerekeket s gödön leadod őket a vonatról :) Mit szólsz :)

Andi!
Lesznek majd cifrábbak is :) Nálunk Bálint neve a szülőszobán dőlt el mikor már megszületett s a csecsemős 2x is kérdezte h. akkor mi is lesz a neve :) S apukával még tanakodtunk :)

Egcsi!
Ha lesz majd pár átaludt éjszakám én is akarok 3-at :) mert most olyan jó volt szülni :) Norbi meg állítólag nagyon jó nekem volt osztálytársam fogyott tőle vagy 20 kg-ot
s csendben megjegyzem rámjött a régi farmerom olyan boldog vagyok :) igaz a hasamon van még de akkor is :) :) és nem is fogyóztam még

pusza mindenkinek :)

KépKép
viranka

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

Kép
kajla

Timi, Csengének nagyon Boldog Szülinapot kívánunk!!!!
Bocsi, de csak most tudtam jönni :oops: :(

Kicsit sűrűek voltak a napok mostanában, és nem értem ide :?

Nálunk is volt egy éjszaka ami borzasztó volt.Hajnal 2- 1/2 5.-ig fent volt Hannus, és csak magyarázott mellettem!Hangosan mondta a magáét.
már cici se kellett neki, én meg................... :? nagyon álmos állapotban!
Meg ez a szél, hideg hogy így bejött, szerintem attól is, de nyügi a lány eléggé pár napja.
manóci

Ja, és a torta nagyon guszta, biztos fini is volt! :wink:
Képek, cukik!Jobbulást a betegeknek!

Mennem kell most is Kép és Kép vár még rám!
manóci

Timi
Csengének utólag nagyon boldog szülinapot kívánunk!!! :D
Nagyon édesek a képek a torta meg szuperfinomnak néz ki! Nem ér ilyeneket felrakni!!! :twisted: igaz mostanában ha este rámjön a nasi, akkor fogok egy grapfruitot, vagy egy mandarint, almát és megpróbálom átverni magam ezekkel. :wink: 8)

Manó
Sajnálom a rossz éjszakákat! Megnyugtatásul annyit, hogy nekem is rapszodikus Flóra, van hogy tök jól alszik, van hogy sokat nyekereg, cicizik, és néha én is tök zombi vagyok. :roll: De Gergő egyre többször alussza át az éjszakákat, már ritkábban sír fel! :D

Vera
Én is pont ma mondtam Karcsinak, hogy úgy szülnék még, erre gyorsan szólt, hogy fogjam be a számat. 8) :lol: Azt mondta, nekünk pont elég a kettő. És tudom, hogy igaza van, de akkor is....! :oops: Annyira el tud kapni a hiányérzet egy pocak után, meg maga a szülés élménye után!!!

Képzeljétek, ma megvettük a "gumilepedőt" és Gergő ma éjjel pelus nélkül alszik. Már elegem lett, hogy csak várunk-várunk, hogy egyszer majd csak száraz lesz az a pelus reggel, de semmi eredmény, úgyhogy gondoltuk leszoktatjuk, hátha sikerül. Örülnék neki!

Na, mennem kell.

Orsi

avocado

Jaaaaaj!!!

Andi, Egcsi, bocsiiiiiiii! :oops:

Andi
A zenesulit szerintem a legjobb 2. osztályban elkezdeni, amikor már tud írni a pici. Sokan már elsőben elkezdik, azzal sincs gond, ha a gyerek bírja, hogy iskola, ami új dolog és zenesuli, ami megint totál új. Akkor az ember kicsit máshogy foglalkozik velük, nem haladunk olyan tempóban, nyugisabbra vesszük.
Az, hogy milyen a hallása, már elég kicsi korban kiderül. Nem tudom Te hogy állsz az énekléssel, tisztán megy-e, vagy csak úgy "magunknak a zuhany alatt" stílusban, de ha van egy kis füled meghallod, hogy mikor veled énekel ugyanazt a hangot próbálja-e meg eltalálni, amit Te énekelsz. Gergő pl. tök tisztán ugyanott énekli, ahol én. Szerencsére! :D Mert ha nagymamám bot fülét örökölte volna tuti falnak megyek. :wink:
Az affinitás meg úgyis csak akkor derül ki, ha elkezd járni a zenesuliba. Borzasztóan sok múlik a tanáron, mert meg lehet szerettetni a hangszert egy kicsivel, de meg is lehet útáltatni sajnos. Úgyhogy első kézből tanárt próbáljatok meg választani, ha már eldöntöttétek, hogy beíratjátok. Érdeklődj a többi anyukától, ilyesmik. Mert a zenetanulásnak csupa örömnek kell lenni, a mellett, hogy a gyerek egy kis rendszerességet, fegyelmet tanul, de alapvetően élveznie kell a dolgot, megszeretni magát a zenét azon a hangszeren keresztül,. amit választott. Minden hangszernek megvan a maga követelménye, tehát a zeneiskolai felvételin megnézik a gyerek fizikai adottságait is, de ez is tök relatív, mert nekem volt már tök "kapafogú" kis fuvolistám, aki szuper ügyes volt, és elvileg ilyen foggal nem túl szerencsés fuvolázni. Szóval sokszor ott a helyszínen dől el.
Annó, mikor Karcsival felvételiztettünk volt egy kisfiú, aki hegedűlni, vagy zongorázni szeretett volna, mert életében nem látott még trombitát közelről. Aztán Karcsi a kisugárzásásval, a humorával elvarázsolta és kipróbálta a trombitát ott helyben, meg is szólalt neki gyönyörűen, így mégiscsak trobitára jött és kiderült, hogy őstehetség, azóta elballagott, most elsős a Bartók Konziban és az egyik legígéretesebb trombitás! Nem kamuzok, Karcsi eddigi legjobb növendéke volt! :D
Na, jó kis előadást tartottam, bocsika! :oops: :D

Egcsi
Sajnálom az éjszakákat! Amit Manónak írtam Neked is szól! Kitartás!! :wink:

Na, tényleg eltűntem innen.

Pusssssz :D

Orsi

avocado

Hogy ma is legyen mit olvasni :)

Bálint születése

2007-09-25
Abszolút semmi előjele hogy meg akarna születni a kispasim, doki szerint talán jövő héten meglesz. De addig is naponta CTG, 2 nap múlva csütörtökön meg megint, UH áramlásvizsgálatkor találkozunk. Totál elkeseredtem, mert már szülni akartam végre.
2007-09-26
Este az addig tuti befutó Milán nevet megvétózzuk, s megbeszéltük hogy nézünk mást az utónévkönyvben… ez elmaradt :)
2007-09-27
00:30 - kor arra kelek h. sehogy sem jó aludni :( Míra persze mellettem Robi kiterülve kettőjük közt szenvedek. Hajnali 2 körül elkezdődtek a fájások, 7-8 percesek voltak. Elmentem zuhanyozni hogy hátha csak jósló, de nem múltak sűrűsödtek a fájások. Hajnali 3-kor kávét főztem majd ébresztettem húgomat és Robit, hogy megyünk szülni. Szép komótosan összekészültünk majd elindultunk. Útközben 2 fájás közt röhögtünk sokat, mert hülyébbnél-hülyébb neveket találtunk ki. S ez által kicsit eltévesztettük a lejáratot az Uzsoki kórház felé. Így kerültünk a Vidámparkig és úgy fordultunk vissza :) beértünk fellépcsőztünk,majd bekopogtattunk a szülészetre. Hajnali 4 körül értünk be, az ügyeletes szülésznő szerint csak szűk kétujjnyira voltam kitágulva. Felvette az adataimat (aminek nagyon nem örült s ki volt akadva h. még nem voltam se Ctg-n sem uh-on a kórházban) Aztán hívta az ügyeletes dokinőt. Aminoszkóppal megnézték gyerekemet, megbeszélték hogy kopasz, feltettek ctg-re. A gép szerint nem igazán voltak fájásaim s mivel 2 fájás közt én is mosolyogtam, megállapították ezek nem igazi fájások, majd szülök valamikor napközben. Ezen én jól kiakadtam,kimentem Robihoz morgolódtam,mértük az időt, lépcsőztünk mert gyorsan túl akartam már lenni rajta :) Kb. ½ 7-kor váltás előtt megint megvizsgáltak bő kétujjnyi. Kb. ¾ óra múlva a váltás után megint megvizsgált most épp a nappalos szülésznő s megállapította, hogy bő 3 ujjnyira kitágultam nemsokára szülünk. No ezen meg Én lepődtem meg :) Kérdezte beöntést kérek-e,kértem, s hívta a dokimat. Bementünk a szülőszobára felmásztam a szülőszékre. Ott nagyon rossz volt feküdni mert a fájások folyamatosan a derekamba sugároztak ki. Közben megérkezett a kb. ¼ 9-re dokim (elmondása szerint nem gondolta volna a héten, megszülök annyira zárva voltam kedden ). Megvizsgált kaptam infúzión cukros löttyöt, Ab-t(mert valamikor elfolyt a magzatvizem s a babának ne legyen semmi baja+ oxytocint) Egyszer csak nagy kopp kedvesem elájult,mert dög meleg volt bent+ a kaja meg fél fogára nem volt elég, amit vittünk :) Eszméletlenül szeret szülni :) kiküldték,de csak átvette a műtős ruhát. Közben a szülésznő is kérdezte mi lesz a baba neve. Mi meg mondtuk, hogy még nem tudjuk :) Erre elkezdte mondani szerinte mi lenne jó :) De vagy Robinak vagy nekem nem tetszett vagy van a családban vagy ismerőst hívnak úgy és ugye asszociál az ember :) Közben fájások erősödtek a szülőágyat elkezdte összerakni,lábamat egyszerűen nem bírtam a kengyelbe felrakni mert annyira rossz volt háton feküdni. Kitalálták, hozzák a labdát jó lesz azon vajúdni. De már késő volt, mert jöttek a tolófájások :) Doki sehol,keresték,aztán előkerült szerencsére :) Tolófájások jöttek én bénáztam mert torokból nyomtam,közben gátat metszettek s halkan káromkodtam minden fájásnál. Aztán volt egy pont mikor azt éreztem, hogy mintha nyomnák vissza a gyerek fejét feszítette a hüvelyemet de nagyon. Ekkor hülyén hangzik, de egy tölcsér jutott eszembe hogy szegényke most préselődik át rajta. Akkor már nagyon a végén voltunk. Nyomtam, még jó párat aztán kijött végre gyermekünk s megkönnyebbültem :) A szülésznő felkiáltott, szerint kb. 5 kiló. No ezen elkerekedtek szemeim, hogy mi van ??????? Hasamra tették,
Kép

aztán elvitték felöltöztetni. Apa boldogan mondta hallod a hangját a mi fiúnk :) Közben kiderült hogy „csak” 4550 gr :)
Kép

A csecsemős 2x megkérdezte mi lesz a neve :) Robival egymásra néztünk én mondtam az Olivért neki nem tetszik :( Akkor Bálint? S így lett Milánból Bálint :)
Aztán ki tisztítottak és repedtem pluszban a doki bácsi jó sokáig stoppolt, ez a része esküszöm rosszabb volt mint a szülés . Közben Bálintot visszatolták mellém a kis bevásárlókocsiba s gyönyörködhettem benne :) legalább nem arra figyeltem mi történik a lábam közt.
Sajna mivel a magzatvizem (így utólag visszagondolva szerdán folydogálhatott, amire én azt hittem, hogy Bálint nyomja a hólyagomat) már nem volt, az antibiotikum Bálintnál nem hatott Emiatt 5 napon keresztül szurit kapott a lábába, s tovább élvezhettük a kórházat :(
De akár most is szülném a harmadikat annyira jól érzem magam és fantasztikus élmény volt,bár kissé kialvatlan vagyok.
Kép

ennyi :)

KépKép
viranka

Köszi a sztorit! Élvezetes olvasmány! :) Úgy látszik Bálintnak sem tetszett a Milán név,megvárta, míg meggondoljátok magatokat. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Orsi!

Boldog névnapot kívánunk :)
pusz

KépKép
viranka

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam jönni,ezért csak most:NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT ORSINAK!!!! :D
Pedig Isten bizony nem felejtettem el,mert Katicámnak meg pont aznap van a szülinapja. :lol:

Vera:nagyon tetszett a történeted,jót derültem az "eszméletlenül szeret szülni" mondatodon. :lol: :lol: Vígasztaljon Titeket,hogy az én párom sem akart a második után több gyerkőcöt( mondjuk én sem), aztán meggondoltuk magunkat.Csak kellett egy kis idő. :wink: A Bálint nálunk is játszott,csak volt egy ismerős,amiről folyton asszociáltunk volna.......Ahogy Te is írtad. :wink:
Régi gatyó,hurrá! :lol:

Timi:gyönyörűek a lányok!!! :lol: Torta:nagyon ügyi vagy,én max.egy kész tortalappal vagyok képes összehozni egy gyümölcstortát. :oops: Mondjuk a sütőm sem az igazi. :?
Kellenek a praktikus ajándékok is,nincs mese. :wink: Szombatot hogy oldottad meg?

Egcsi:hogy vagy,meggyógyultál már? Bence is olyan szarul alszik mostanában.Reggel már korán ébreszt,úgyhogy időnként le kell dőlnöm délután egy fél órára,mert hányingerem van az álmosságtól. :? Talán mi már kilábaltunk a takonyból,pénteken már volt ovi,aztán délután szóltak,hogy szombaton csak ügyelet lesz,ha nem muszáj,ne vigyem. :evil:

Manó:sajnálom a rossz éjszakákat. :? Én úúúgy utálom ezt a hideget.Hét végén beszereztük a bundás cipőket. :?

Na,mennem kell,mert ma lesz a nagy vendégség.

Jók legyetek,és puszi a Többieknek is:Anikó
vakili

Boldog szülcsinapot a Nagylánynak!
Már jobban vagyunk, bár még cseppet taknyosan. Bence átaludta az éjszakát egy mukk nélkül, az ébresztőórára keltünk. :D Végre kicsit kipihent vagyok. :wink:
Anyuék itt vannak, hurrá!!! :P

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Vera, Anikó
Köszönöm a köszöntést! :D

Vera
Olyan jó a történeted!!! És azok a képek! :D Jó nézni a kis hurkás combjait! 8) :D

Anikó
Katicádnak boldog születésnapot, bocsi hogy így utólag. :oops:
Remélem jó volt a vendégeskedés!

Egcsi
Irígykedek az átaludt éjszakáért!!!:D

Rólunk csak gyorsan írok, de olyan büszke vagyok Gergőre, hogy muszáj dicsekednem! Képzeljétek tegnapelőtt az első pelus nélküli éjszakán egyáltalán nem pisilt be és tegnap sem!!! Szól éjszaka, hogy pisilni kell, kivisszük és alszik tovább. :D

Ma meg elmentünk a Dino kiállításra és a gyerekek eszméletlenül élvezték! :D Meg mi is, hogy ők milyen édesek! :wink:

Na, most csak ennyi voltam.

Orsi

avocado

Anikó,Boldog Szülinapot a NagyLánynak!!!!bocsi, én is utólag, de nincs vonalzód, és így nem is tudtam :oops:

Orsi,De jó ez a zeneiskolás dolog!Nem is mondtam még, hogy a tesóm fia/11 éves/ is trombitál.És olyan jól megy neki, hogy már szólt a tanár, hogy jó lenne sajátot venni, fúvókát is meg trombitát is :wink:
Nagyon Boldog NÉVNAPOT :!: :!:

Vera,de jó volt olvasni a szüléssztorit!Meg is könnyeztem, azt a mondtaot mikor Robid mondta, hogy ez a mi fiúnk!Annyira átéltem, hogy nekem is ez jutott eszembe mikor Hannus felsírt, hogy ez a mi kislányunk :) :) És a képek, szuperek!Bálintka nagyon édeske :) És a súlya????Jót mosolyogtam magamban, hogy Hannusom még most sincs akkora mint Ő a születési súlyával :lol: :lol:

Egcsi,anyudék :) tök jó!Jobbulást Takonyhoz jobbulást!

Képzeljétek egy annyira tuti irha kabit túrtam a Tesz-Veszen Esztinek.......nagyon cukiiiiii, és tök jó áron volt!
Na fel akartam rakni róla a képet, de most nem enged képet feltölteni :( nemtom mért!Majd legközelebb
manóci

Sziasztok!

Itt egy nagyon eltűnt. :oops: Igazából nem volt komolyabb bajunk, csak egyszerűen nem volt időm netezni és ha volt is időm, akkor a teszvesz-en vagy a vetara-n vadászok a karácsonyi játékokra. Nagyon jókat jó áron is ki lehet fogni. Vettem Lego duplo-t, micimackósat, mégpedig olyat, melyben az összes szereplő benne van, és egy fa oroszlános tekejátékot. Lili imádja Micimackót és a legokat, ugyhogy biztosan nagyon örülni fog neki. Mano-hoz hasonlóan én is vettem sok ruhát meg kabátot a teszvesz-en. :)
Minket se került el a betegség, igaz nem olyan súlyosan. Kittike egy napot volt csak lázas, utána még 3 napig ment a hasa. Lilike meg egy napot hányt és ment a hasa, és utána elmúlt. Viszont a takonykór még mindig megvan mindkét lánynál, és ezért nem viszem ezen a héten oviba Lilit. Amúgy is olyan lehangoló idő van. Lilike múlt héten csütörtökön kezdte, hogy nem akar oviba menni. Pénteken alíg bírtam elvinni, csak úgy hogy előtte játszottunk az ovóda játszóterén és onnan mentünk fel. Ezért se sürgetem ezt a hetet az ovi miatt. Fél egy kisfiútól. Többször is volt már, hogy sírva fakadt és mikor kérdezték, hogy miért sír, azt mondta, hogy nem szereti az Árpikát, fél tőle és csúnya. nekem is ezt mondta itthon, pedig állítólag Árpika még csak a közelébe se került és állítólag békés, kedves kisfiú. Szerintem ez onnan ered, hogy egyik nap leültek ebédre és mivel a gyerekeknek nincs állandó helyük még, ezért a Lili barátnője Blanka helyett az Árpika ült mellé. Ekkor Lili kiszaladt sírva és vissza kellett ültetniük az óvonéniknek Blankát. Most meg azért nem akar Lili ovódába menni, mert fél az Árpikától. Nem tudom hogyan fogom neki megmagyarázni jövő hétre, hogy nem kell Árpikától félnie. Mert hétfőn nem akarok egy síró gyerekkel menni az oviba..
Kittike jól van. Most alszik. Már nagyon sokat beszél. Ha éhes, mondja, hogy enni, ha szomjas mondja, hogy inni. :)
Ezen kívűl rengeteg még a szókincse. Napról napra fejlődik. Az állatos könyvekből már 80%-ban ismeri az állatokat, ha kérdezek, tudatosan mutatja melyik az az állat. :) Nagyon ügyesen fest és rajzol. Nagyon szépen tartja a kezében az ecsetet és a ceruzát. :)
Lilike mostanában nagyon szereti az építőkockákat. vagy legozik, vagy fa kockákból épít várat és továbbra is imád táncolni. A szabadidejének 70%-át táncal tölti. :) Hihetetlenül akrobatázik. Nem tudom honnan tanulta. A jazz balett órákon ilyet nem vesznek. Pl. két kézre áll, majd hátralendül és hídba megy. Gondolom ezt mindenki ismeri és tudja, de Lili még csak 3 éves. Hihetetlen hogy fejlődnek. Apja már kivan a sok akrobata mutatványától. :roll:
Ezt elküldöm. Még jövök hozzászólásokkal. :)

Sziasztok Rita

Kép
Kép
trita

Rita,jó, hogy jöttél már, rég voltál nagyon!Betegség :( hát az nem jó, de jobbulást!
Árpika: :x valami azért biztos történhetett amiért Lili ennyire fél tőle, hogy sírva menekül! :cry:
Tesz-Vesz :wink: játékokat mostanában kezdtem én is el nézegetni :)

Na most megpróbálom a képet a kabátról :)
Kép sikerült
manóci

Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntéseket,átadom a csajszinak! :lol:
Mi ez a tesz-vesz,áruljátok már el? :oops:

Rita:örülök,hogy előkerültél,tényleg régen voltál.

Manó:nagyon klassz a kabát. :wink: Sajnos ez a vonalzókészítés nem megy nekem,ezért nincs. :oops:

Egcsi:anyudék :lol: :lol: Hurrá!!! Éjszaka: még egy hurrá!

Orsi:éjszaka pelus nélkül:gratula!!!!

Most ennyi,most fogunk még csak ebédelni.kicsit elcsúsztunk a tegnapi buli miatt. :wink: Egyébként nagyon szuper volt!!!!!

Eszter is régen volt,nem?

Puszi:Anikó
vakili

sziasztok!

Rita!
de jó h.írtál :) Lili nem semmi :) Szerinetm minden gyereknél van ilyen h. nem akar óviba menni,nálunk ez addig tart míg fel kell kelni és öltözni kell :) Míra egy kisfiút nem szeret mert Mirandának hívja állítólag :)

Manó!
Jó a kabát :) Én most teszveszen licitálgatok egy Cherokee kabátra :) remélem összejön :)
Én is meghatódtam mikor mondta Robi h. a mi fiúnk :) annyira boldog volt/meg most is :) S Hannának nem is kell ilyen óriásnak lennie :) Ő kis törékeny baba :) Tegyél képet a csajokról :)

Anikó!
Katicának mi is boldog szülinapot kívánunk így utólag :) és jók a képek :) le sem tagadhatnád annyira hasonlít Rád :) Bence meg kis csillagszemű :) Gergő meg kész férfi :)
Tesz-vesz,Vatera internetes vásárlóhely :) én is ott költekezek állandóan :) Sőt már Robi is rákapott :)

Egcsi!
S B-vel kezdődő nevet kapott :) Fiúkról újabb képek? Jó pihit míg anyudék ott vannak :)

Timi!
Hogy sikerült a börze? Vagy az nem most volt?

pusz :)
S pár kép :)

Kép
Kép
Kép

vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

Most nyitottunk egy webáruházat, ahol használt angol, márkás babaruhákat kínálunk!

Ha érdekel titeket, látogassatok el oldalunkra!

http://www.angolbabaruha.extra.hu

KépKépKép
bogyra

De jó képek! Nekem most nincs új, de pótolom. 8) Bálint apjára hasonlít, jól látom? :)

Köszi a képeket! Nagyon szépek a gyerekeid! :D

Vettem kengurut! Bence felébred és ki is próbálom. Remélem szeretni fogja, mert abban (is) akarom hurcolni Disneylandben. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Vera!

Nagyon jók a képek!!! :lol: Nem úgy néz ki Bálint,mint egy pár hetes csecsemő. :wink:
nem is akarnám letagadni Katicámat! :lol: :lol:

Egcsi:köszi. :D MIkor mentek Disneylandbe? Nálatok most milyen idő van?

Puszi:Anikó
vakili

Cső csajok!

CSak két sor...

Kép
Kép
Kép

Most csak pár kép!
Igyexem még jönni! Vannak hétvégi tortások is...majd azokat is feltöltöm, ha Ricsi hazahozza a kártyaolvasót...

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Elöszőr is minden ünnepeltnek sok Boldogságot kívánok névnapjuk, születésnapjuk alkalmából. :)

Vera: Nagyon jók a képek. Igazán sokat változott Bálintka. :) Míra nagyon édes. Éppen mit csinál? Ugrál? Táncol? Jó hosszú lett a haja. Növesztitek?
Szüléstsory super! Remélem elmentetted. :) nagyon humoros és egyben érzelmes is. :)
Látom ám mire licitálsz. :wink: Ha teheted, az utolsó 2 percben licitálj, mert ha addig is licitálgatsz, csak növeled a kabát árát. Ha valami megtetszik sose licitálj rá jóval előbb, hanem csak az utolsó percekben. :wink:

Egcsi: Fiúk tüneményesek. :) Harmadik baba.. :roll: Nálunk nem lesz, és ez közös döntés. Mindketten így akarjuk. :wink:

Timi: Lányok gyönyörűek és nagyon csinosak. :) Készültetek valahová a képek szerint?
A szülinapis mképek is nagyon jók. :) A torta meg lenyűgöző! Én sajnos nem tudok sütiket sütni. :( Bezzeg főételeket! Azt nagyon jól. :)

Mano: nagyon jó a kabát. :) Bár nem a mi stílusunk, de nagyon biztos nagyon szép.

Megy valaki a Vadárnapi bababörzére az Expo-ra? Én ott leszek. megnézem mik vannak. :)

Orsi: Zeneelőadásod nekem is tanulság volt. :wink: Örülök, hogy leírtad. Szobatisztassághoz gratulálok!! :)

Andi: Jól vagy?? :) Van megérzésed már, hogy kislány vagy kisfiú? :)

Anikó: Hihetetlen nagylány lett Katica. Festi magát? :shock: Vagy csak egy kis próbálkozás volt? :)

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Bocsánat a helyesírási hibákért. :oops: De nem olvastam vissza, hogy jó-e.. 8)

Kép
Kép
trita

Na, hoztam még egy képet! Ez anyukáméknál van, ezt a tortát is én csináltam. :)
Kép

Rita!

Csak oviba mentünk ma reggel. Szoktam csinálni képet reggelente, és elküldöm emilben anyukáméknak. Szerzek nekik egy pár jó pillanatot. :D
A tortagyártás rejtelmeire én is csak most jövök rá. Úgy vagoyk vele, hogy szívemet-lelkemet beleadom, aztán lesz ami lesz. :oops: Mindenesetre jobban megéri, mint egy cukrászdai torta, mert az sosem fogy el, de a házi az általában azonnal elfogy...

Pussz!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi: Szuper a torta! És mit tartalmaz?? :) nagyon étvágygerjesztő!
Ti ilyen csinosan mentek oviba? :) Lili sose megy szoknyában, általában pamut nadrágban, vagy ritkább esetben farmernardágban megy. Neki ez kényelmesebb. :?

Kép
Kép
trita

Reggel 1O-15 fok, délutánra akár 3O is. :) Ha eloltják a tüzet Californiában, akkor megyünk. Olyan tűz van, hogy már majd 1 millió embert kitelepítettek. :(

Nagyon szépek a lányok, olyan igazi csajszisak! :D
Torta :) Kár, hogy nyálcsorgatós smile nincs a babaneten. :D
Ügyes vagy a tortákkal. Én lusta vagyok nekiállni. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Gyors leszek, mert a szerdai napom totál teli szokott lenni, estére kivagyok. :roll:

Vera
Édesek a képek! Cuki pofa Bálint, Míra meg igazi vadmacska! :wink: És hihetetlen hosszú a haja! :shock:

Manó
Nekem nagyon tetszik a kabát én is szeretnék majd ilyet Flórának, ha nagyobb lesz. :D

Anikó
Milyen képeket mond Vera??? Én is, én is , én iiiiiiiiiiis! :wink:

Rita
De jó, hogy jöttél!!!! Ha nem is írtam, de nagyon hiányoztál!:D
Sajnálom a betegséget! Nekün kis nehezen múlik Gergő taknyossága, de Flóra már teljesen ok.
Akrobatamutatványok :shock: Nem lehet semmi! :D
Zeneiskola: ilyneről mindig jó egy zenetanárt kérdezni, ahogy minden dologról általában egy hozzáértőt, számítógépről informatikust stb. :wink: És nagyon örülök, ha ezzel segítettem! :D

Timi
Olyan szépek ezek a lányok! És az a farmerkabát!! :D
Én sem járatom ilyen jó ruhákban Gergőt, abban megy, amit nem bánok, ha kiszakít, összeken, tönkretesz. Főleg a menzakaja miatt, mert azért még leeszi, és volt olyan, amit nem bírtam még wanish-sel sem kiszedni. :shock: :?

Egcsi
Elég gáz ez a tűz! :( Még jó, hogy nem felétek van!

Na, most hirtelen ennyi ugrott be.

Lányok!
Mi van Mesével??? És Eszter???

Ja, Gergő nevében is köszönöm a gratulációkat, azóta sem pisilt be éjszaka! Kopp-kopp! :D

Lányok
Volt már valakinek petefészekcisztája? Mert ma voltam a dokinál és van egy ilyen kicsikém, de a doki azt mondta, hogy pici és fel fog szívódni. Igazándiból nem idegeskedek, csak jó lenne erről többet tudni. 4 hete van a drágámnak, hogy eltűnjön, akkor kell visszamennem. Mondanom sem kell, hogy anyagi csőd lesz ez a sok dokizás, ő is felemelte az árakat és már 8000 egy vizsgálat. :shock: :? Azért rémtörténeteket ne írjatok, ha van is, ok? :wink:

Most mentem, kicsit hímzek és lazítok, tényleg húzós napom volt.

Orsi

avocado

Orsi:nekem volt,méghozzá nagyon nagy.Iszonyú görcsökkel vittek kórházba,és napokig nem találták az okát.Aztán egy UH-n kiderült,hogy cisztám van,és azon tanakodtak,hogy le kéne szívni.Másnap megjött,a görcs azonnal elmúlt,a ciszta pedig teljesen eltűnt. :D (Ez egyébként majdnem 20 éve történt.)Azt mndják,hogy majdnem minden nőnek van,de mesikor ez általában kiürül,így észre sem veszik.
Drukkolok,hogy Nálad is így legyen!
Képeket Neked is küldtem!!!!!Nem kaptad meg???

Egcsi:de jó Nektek!Legszívesebben én is ilyen helyen élnék. :D Bár a tüzeket nem irigylem. :?

Timi:jaj,de szépek!!!Olyan csinin öltözteted Őket.Az a hosszú farmerkabát meg csizma!!Az én Katámnak is mindig csodájára jártak az oviban. :wink: Nekem gyerekkoromban a nagymamám varrta a ruháimat (varrónő volt),és nagyon különlegesen öltöztettek mindig.A mai napig emlegeti a régi bölcsis gondozónénim,hogy minden reggel körbevittek megmutatni. 8)
Tortához gratula!
Börzére készültök már???

Rita:csak ha buli van,akkor próbálkozik a sminkeléssel,de igazi nőci! :lol:
Én nagyon szeretnék kimenni a börzére,de úgy néz ki,hogy apa dolgozik reggel. :evil: Nem igazán kell semmi,de nagyon hiányzik,én nagyon szeretem a feelingjét. :lol:

Na,ennyi jutott eszembe,puszi:Anikó
vakili

Sziasztok!

A bnet úgy gondolta, hogy eleget írtam már tegnap, és többször nem engedett be. :evil:

Rita, Orsi!

Lilla szereti a szoknyát, mindig csinin megy. De van, hogy melegítőben, ritkán. Én nem sajnálom a ruhákat, nem szidnám össze, ha leenné, kiszakítaná...stb. (eddig még egyszer sem történt semmi, pedig gyakran festenek is) Úgy döntöttem, hogy nem érdekel, ha kell, kidobom. Azután jöttem erre a döntésre, mikor most pakoltam a börzés cuccokat, és vannak közte gyönyörű egyszer használt ruhák. :shock: És most adom el, valakik nagyon jól fognak járni. Szóval inkább az enyém használja el őket.
És azért próbálom inkább "szoknyáztatni" Lillát, mert tudom magamról, hgoy én milyen kényelmes vagyok. A farmer, és a barna velur cipőnek álcázott sportcipő le sem szakad rólam. A szekrényben meg ott figyel a csizma és társai. És nem érzem benne jól magam. Így remélem Lillát (és majd Csengét is) rá tudom kicsit nevelni, hogy nőiesebben öltözzenek. :roll:

Asszem itt kérdezte vki (Anikó?)...Ricsivel megyek a börzére, a lányokhoz meg jönnek anyukámék!

Orsi!

Én most megyek (mindjárt indulok) nőgyogyihoz, mert hónapok óta fáj a derekam, a lábam, a csípőm, és a "petefészekkörnyékem". Reumatológushoz járok, aki már gyógyszerezett, injekciózott, de semmi hatás, és felvetette, hgoy nincs e vmi nőgyógy. gondom. Voltam a kórházban fél 10 körül, de a dokim műtött, így mehetek most vissza.

Puszi Mindenkinek, jövök még részletesebben, személyhezszólóbban is!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Orsi: Mi mindenképpen gondoltunk arra, hogy Lili fog tanulni zenét, főleg éneklést. Apja és sokak szerint is nagyon szép a hangja. :) Kittiről még nem tudni. :)
Peteflszekciszta: nekem volt cisztám, de külső és nem petefészken. Mármint olyan ami egy kocsányon lógott a méhfalról. Mivel zavart és peteéréskor a megduzzadt petét nyomta fájdalmasan, így laparoszkópiával eltávolították. Szóval nekem más mint neked. De én is úgy hallottam, hogy a petefészekciszták idővel felszívódnak. :) Úgyhogy nem kell aggódni. :)

Timi: jaj! Félre ne érts! :) És se szidnám le soha a lányokat ha összekoszolják magukat. És hidd el naponta 3x öltöztetem át őket. Sokat festünk, gyurmázunk, gyümölcsöket eszünk és lehetetlen, hogy ne legyenek koszosak. A csinos ruháikat ilyenkor sajnálnám, mert Orsihoz hasonlóan a menzás kaják tényleg vanish-al se jönnek ki teljesen. Egy halvány folt mindig marad. :( Így már nem is hordhatná.. És Lili kérése, hogy ne szoknyában menjen, mert nem kényelmes, és nem tudja olyan jól megoldani az önálló pisilést az oviban, mint egy nadrággal. Én úgy gondolom, hogy ráérnek ők maguk eldönteni majd később, hogy milyen stílusúak szeretnének lenni. Bár igyekszem én is őket megfelelő irányban terelni. :) Én is egész életemben sportos voltam, de csinosan. Nem bánnám ha a lányok is azok lennének. Nem csípem a miniszoknyás, kivágott pólós tinilányokat. :( De ugye majd ők eldöntik ha nagyok lesznek, hogy mit akarnak felvenni. Hűha, már előre látom, hogy bizos lesznek viták. :)
Nőgyógyászhoz nagy drukk! Majd írj mi volt.
Hányas standon lesztek a börzén???

Anikó: Én megyek Vasárnap. :) Majd megírom neked milyen volt. :) Milyen volt a feelingje. :wink:

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Anikó
LÁttam már ma reggel, hogy megjöttek a képek, csak nem volt időm megnézni, komolyan néha olyan vagyok, mint a mérgezett egér. :roll:
A cisztám meg érdekes, mert az egész úgy derült ki, hogy Flóra születése óta most előstör jött meg a mensim és nem akart elmúlni. :? Már 1,5 hete megvolt és akkor felhívtam a dokit, hogy elmennék, mert ez tuti nem normális, nekem a max.eddig 7 nap volt, de nagy átlagba 5-6 nap alatt elmúlt. És akkor csinált egy uh-ot és kiderült a kis cisztácskám. 8) Azt mondta, hogy magától felszívódik és most 10 napig szüneteltetni kell a gyógyszerem, a mensimnek is el kell múlni 10 nap alatt és 4 hét múlva kontroll. Ha mégsem múlna el a mensim, vagy komoly görcseim lennének (most semmit nem érzek szerencsére!), akkor soron kívül, azonnal vissza kell mennem. :? hát ennyi. :?

Timi
Végül is megértelek ruha ügyben. Azért én úgy vagyok Gergővel, hogy van egy csomó itthoni pólója, kicsit kopott, örökölt darab és inkább azt egye le. Nadrág ügyben lazább vagyok, meg abból nincs is olyan sok, abból ráadom a jót is.
Remélem neked nicns semmi nőgyógyászati dolog!

Mennem kell, a gyerekeimnek kellek.

Pusssz :D

Orsi

avocado

Sziasztok!

Míra nadrágban megy óviba,de ott szigorúan át kell öltöztetnem vagy ruhába vagy szoknyába :) Igazi csajszi és itthon is sokat avn szoknyában.Én szeretném ha ez a jó tulajdonsága megmaradna...Nekünk is rengeteg olyan aranyos ruhánk van amit alig vagy szinte soha nem adtam rá és annyira sajnálom :( Én pocakosan vettem fel soxor szoknyát :) Amúgy inkább nadrágban érzem magam jól :)

Orsi!
S ha a családban mindenkinek botfüle van akkor is aza ajó ha utánoz a gyerek? Mert nálunk hamisan megtanulhat énekelni :) Vagy kérdezzem meg óvónénit?
Cisztám nem volt v. nem tudok róla h. lett volna ,így erre nem tudok válaszolni :)

Rita!
:) Teszveszen licitálok,hamarabb mert nem szoktam kedvencek közé betenni semmit mert akkor jó sok minden lenne ott :) Így meg a citromos címemről meg tudom nézni h. épp h. áll a licitálás :)

Egcsi!
Talán tegnap láttam híradót s eszembe jutottál rögtön :) De jó h. nem azon a környéken laktok :) Disneyland-et nem fenyegeti a tűz?

Olyan furi szombaton lesz 1 hónapos Bálint :shock: Úgy repülnek a napok :shock:

pusz vera

KépKép
viranka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?