Sziasztok
Andi
Óriási gratulaaaaaa!!! Úgy örülök!!!
Sajnálom a görcsölést, remélem már nem fog visszatérni és nyugodt terhességed lesz!
Vera
Gyönyörűek vagytok!
Nagyon várom a sztorit!
Anikó
Örülük, hogy Bence ilyen jól eszik az oviban! Akkor azért csak jól érzi magát!
Kár, hogy betegek vagytok, pedig már úgy mennék hozzátok!!! Anyira régen halogatódik ez a közös tali!
Eszter
Egy cipőben járunk, én sem látom a gépet napokig, most sem tudom meddig fognak hagyni írni, az előbb 2 sort alig bírtam megírni.
Egcsi
Bencuska nagyon édes!
Anyósodék
De valahogy túlélitek majd ezt is.
Lányok
Sajnálom, hogy ennyire nem jövök, de iszonyúan el vagyok havazva.
És még így is a háztartás szinte sehol nincs, örülök ha porszívózok és felmosok, a többire nem jut idő.
A gyerekek szerencsére jól vannak, Gergő imádja az ovit, az óvónénik állandóan dícsérik én meg úgy örülnék, ha itthon is ilyen jó gyerek lenne.
Flóra megy, mint az őrült, ma voltunk végre zenebölcsiben, nagyon tetszett neki, szóval imád kimozdulni.
Karcsival mi is jól vagyunk, belevágtunk az Update-be, hátha sikerül leadni a fölös kilókat.
Van egy ismerősünk és 1 év alatt 22 kilót fogyott ezzel a módszerrel, tök jól néz ki, szóval ezért vágtunk bele, pedig nem rajongunk a Norbiért.
Mese
Úgy irígyellek az ilyen kirándulásokért!! De ha minden jól megy és kicsit talpra állunk anyagilag, akkor el akarunk menni legalább 1 napra Egerbe, ez már régen tervezgetett dolog.
A képekre annyira kíváncsi vagyok!!! A nyaralósokra is!
Úgyhogy ha a gyerekek engedik próbálj már feldobni párat!
Manó
Oltáshoz drukk, fülbevalóról meg majd képet kérünk!
Na, azt hiszem most ennyi voltam, én még ennek is örülök. Este már olyan hulla vagyok, hogy még olvasni sincs erőm.
Puszi mindenkinek
Orsi