Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

VERA!
Hatalmas gratula nektek! Nagyon szépek vagytok, és eszméletlen találóak a képek!
Kívánok nektek mindent, amit csak kell és lehet egy kétgyermekes családnak!!!!

Szöszi!
Nektek is gratulálok! Sok tejecskét és boldog összeszokást!

Nagyon sajnálom, hogy ennyire ritkán jövök, de időnként napokig még a gépet sem látom. :( :( :(

Remélem hamarosan.......

eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Hoztam nektek egy 3 hónapos Bence képet. Semmi extra nem történik nálunk, nem tudok miről beszámolni. :)
Kép

Mindenkinek üdv!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi:de édes!!!!!! :D

Nálunk sincs semmi különös.Képzeljétek Bence végre elkezdett hízni! :lol: Annyira szépen eszik mióta ovis.Állítólag folyton repetázik,és azóta itthon is jobb a helyzet.
Na,ennyi,tényleg nincs más.

Puszi:Anikó
vakili

Sziasztok!

Vera!

Épp most akadt kezembe a hordozókendő. Kell?

Vakili!
Nálunk is ugyanez a helyzet! Olivér úgy kicombosodott! :shock:
És repete... 2*, 3*!!!!!!!!!!

helló

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Hali,

Láttok valami újdonságot?:)

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

ANDI!

Ez aztán az újdonság!!!! :D Gratulálok!!!

Megyek, igyexem jönni. NÁlam tanulás, gyerekezés, Lilla beteg volt (de csak belsőleg, külsőleg kisördög volt itthon...) Ennyi!

Pussz!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Andi!

Gratulaaaaa!!!! :D :D :D Hogy érzed magad?

Eszter:Bencének a pofija kerekedik. :lol:

Timi:Te se unatkozol! :wink: Bence is lebetegedett,tiszta takony.Remélem lázas nem lesz. :? Már egy hete érzem,hallom,hogy van valami váladék benne,és mára előtört orrából,szeméből.Hangja meg repedtfazék.Egyébként eleven és jókedvű.KOpp-kopp.....

Puszka:Anikó
vakili

Andi, hurrrrrá de jóóóó!Gratulálunk!!!!!!

Nálunk se semmi extra.Telnek a napok :) Jövő hét csütörtökön magyünk Hannussal oltásra a 3 hósra, aztán jöhet a füllyukasztás :wink:
Egyre többet magyarás már, olyan édike.Hangosan nyomja a vakert egyfolytában 8) imááááádoooooooooooom Kép

Bence milyen naffius abba a kertészbe :lol:
manóci

Andi :)
Gratulálok! :D De jó, hogy nem fogy ki a kismama a topikból! :D

Anikó :)
Mikre nem képes a közösség! :D Bencének jobbulást! :)

Timi :)
Pussz! :)

Manó :)
Köszi. 8) Nálunk nincs 3 hós, csak 4 hós. Akkor újra 3 böki. :roll:

Most nektek is elsírom a bánatom. Jönnek apósék decemberben. :roll: Anyuék hazamennek 9-én ők jönnek 1O-én. Az hagyján, hogy szusszanásnyi időnk sincs a két csapat között, de már megint nem segíteni jönnek. Januárban megyek vissza suliba, akkor vigyázhattak volna a gyerekekre, költözünk is, abban is elkelt volna a segítség. Meg se kérdezték, hogy nekünk jó-e ha ekkor jönnek, csak bejelentették, hogy jönnek és slussz. Itt fognak unatkozni 1 hónapig, mert Boti dolgozik, sehova nem tudunk menni, a városban meg nem akarom húzni a 2 gyereket a tömegben. Ááá, elköltözöm... :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hali,

Vakili,
Köszönöm kérdésed, most már jól. Volt egy kis-nagy riadalom. De kezdem az elején. Teljesült a vágyam, ez a baba a nyaralás alatt fogant, azt hiszem talán rögtön az első éjszakán:) Már pár nap után égett a gyomrom de akkor még azt hittem h valami rosszat ettem. A párom azzal cukkolt h biztos valami baktérium. Azóta kis baktériumnak is hívja leendő gyermekét:) Aztán amikor már álló helyzetben délután el akartam aludni egy park közepén akkor kezdtem gyanakodni de nem mertem elhinni h elsöre összejött. Utána sajnos két héttel ezelött elkeztem görcsölni. Gyorsan elrohantam ahhoz a nőgyógyászhoz akihez jártam és akinél manót szültem. Persze most már csak magánrendel. Lényeg h megállapította a terhességet de rámparacsolt h feküdjek mert ez nem jó h görcsöl a méhem és akár el is vetélhetek. Erre persze nagyon megijedtem és 4 napig szinte fel sem keltem az ágyból. Szedem a Magne B6-ot és szerencsére már teljesen elmúltak a görcsök. Beszélgettem a babával és mondtam neki h küzdjön mert a testvére már nagyon várja:) Talán ez hatott. A hányinger azóta is megmaradt bár manóval ellentétben nem reggel hanem inkább délután és este kínoz. Ettől eltekintve jól vagyok bár már híztam 2 kilót és nem jönnek rám a nadrágjaim:)

Egcsi, Manóci, Timi
Köszönöm:)

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok :D

Andi
Óriási gratulaaaaaa!!! Úgy örülök!!! :D
Sajnálom a görcsölést, remélem már nem fog visszatérni és nyugodt terhességed lesz! :)

Vera
Gyönyörűek vagytok! :D Nagyon várom a sztorit! :wink:

Anikó
Örülük, hogy Bence ilyen jól eszik az oviban! Akkor azért csak jól érzi magát! :wink:
Kár, hogy betegek vagytok, pedig már úgy mennék hozzátok!!! Anyira régen halogatódik ez a közös tali! :roll:

Eszter
Egy cipőben járunk, én sem látom a gépet napokig, most sem tudom meddig fognak hagyni írni, az előbb 2 sort alig bírtam megírni. :?

Egcsi
Bencuska nagyon édes!
Anyósodék :? De valahogy túlélitek majd ezt is. :wink:

Lányok :D
Sajnálom, hogy ennyire nem jövök, de iszonyúan el vagyok havazva. :? És még így is a háztartás szinte sehol nincs, örülök ha porszívózok és felmosok, a többire nem jut idő.
A gyerekek szerencsére jól vannak, Gergő imádja az ovit, az óvónénik állandóan dícsérik én meg úgy örülnék, ha itthon is ilyen jó gyerek lenne. :roll: Flóra megy, mint az őrült, ma voltunk végre zenebölcsiben, nagyon tetszett neki, szóval imád kimozdulni. :D
Karcsival mi is jól vagyunk, belevágtunk az Update-be, hátha sikerül leadni a fölös kilókat. :roll: Van egy ismerősünk és 1 év alatt 22 kilót fogyott ezzel a módszerrel, tök jól néz ki, szóval ezért vágtunk bele, pedig nem rajongunk a Norbiért. 8)

Mese
Úgy irígyellek az ilyen kirándulásokért!! De ha minden jól megy és kicsit talpra állunk anyagilag, akkor el akarunk menni legalább 1 napra Egerbe, ez már régen tervezgetett dolog.
A képekre annyira kíváncsi vagyok!!! A nyaralósokra is! :) Úgyhogy ha a gyerekek engedik próbálj már feldobni párat! :wink:

Manó
Oltáshoz drukk, fülbevalóról meg majd képet kérünk!

Na, azt hiszem most ennyi voltam, én még ennek is örülök. Este már olyan hulla vagyok, hogy még olvasni sincs erőm. :(

Puszi mindenkinek :wink:

Orsi

avocado

Most csak szavakra van sajna időm...

Orsi!

Az egri kirándulásotokra lecsapnék. Itt ne hagyjátok majd úgy a várost, hogy nem talizunk!!!!! :)

Egcsi!

Bence tüneményes mosolyalbum. :D
Hát nem tom...én leráznám apósékat, vagy úgy húznám, hogy nekem jó legyen az időpont...Sajnállak!!! Kitartás!

Ennyire futotta!

Pussz!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Andi :)
Problémamentes babavárást! :)

Orsi :)
A fogyókúrához drukk! Nekem is le kell dobnom egy 8-ast. :roll:

Nem akarok bunkó lenni, elvégre Boti szülei. Az én apám sem egy piskóta, elég fárasztó tud lenni, Boti is elviseli mikor a az én pereputtyom van itt. :)
Készültök már Csengusz szülinapjára? Miket fog kapni? :)

Berci pelenka nélkül aludt! Nem pisilt be! :D Sajna a kaki még mindig a pelusba megy, néha-néha bilire ül. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

na elrepült a hozzászólásom, a fenébe..

Andi, Gratulálok!
Pihenj sokat, remélem már nem tér vissza a görcs!

Egcsi, ne feledd, a férjednek csak munka után kell "tűrnie".. te meg otthon vagy végig :-)
hát ez szívás :wink:
de te túléled! Miért költöztök megint?
pisi: gratulálok az elhatározáshoz. Ha be is pisil néhányszor, no problem. Ezzel jár. Aztán már rájön h arra kelni, hú de rossz.. és hideg. Levi már nem pisil be, de azért volt, h egyszerűen édes álmában sikerült.. Hát, nem örült neki :-)

na most mennem kell, hatalmas Bündehiszti a lábam alatt. A fejét veri a szék lábába..

pusz
Mese
meske

Mese :)
Hiszti :shock:
Nem szeretjük a környéket. Egyszerűen olyan új, hogy még semmi nincs kiépülve. Nem szeretek 2O percet autózni egy vekni kenyérért. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Szijjasztok!

Egcsi!

Nem mondtam én, hogy bunkónak kell lenni. Csak azért felnőtt emberek, megérhetik, hogy milyen nagyon jó lenne, ha egy hónappal később mennének. (ez csak egy példa volt) Erre írtam, hogy úgy alakítanám, hogy nekem is jó legyen.

Nekem apósom volt volt ilyen, hogy hívta Ricsit, hogy máris és azonnal, és ezt meg azt csinálja meg! Vegyen ki szabit, ha kell, de azonnal legyen ott...
Na, ebből az lett, hogy mindent megcsinálunk neki, amit kér, de csak akkor, ha jó az időpont nekünk is. Szóval most mrá kérdez, és így könnyen együttműködünk. :P

Na, de Neked a hátadon fát lehetne vágni! :wink:

PUssz!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Anyósék nagyon jól tudják mi a helyzet. Azt is tudják, hogy anyuék miért pont most jönnek, többször elmondtam, mekkora segítség, hogy itt lesznek, amikor én sulizok. Ha ezek után nem esik le nekik, akkor nem tudok mit tenni. :? Plusz, rájöttem, hogy januárban Boginak akarnak segíteni, mert a férje elmegy Dakar Rallyzni 3 hétre. Nem mintha Boginak a kezét kellene fogni, mert beszéltünk róla, neki lenne más segítség is, ha nagyon kellene.
Sz@rok rá, mostmár, megszoktam, hogy nagyjából egyedül kell megoldani a dolgaimat, ez is okés lesz. Ügyes vagyok. :wink:
Erről egy sztori:
Tegnap este elkezdtem pakolni Berci szobájába, mert jó nagy kupi volt.
Mondom a fiatalembernek, kisfiam köszönöm, hogy összepakolhatok. Erre ő: Anya nagyon ügyes vagy! :lol:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Mára bővült a betegek névsora,Kata is kidőlt. :? Én is szarul vagyok,már csak apa tartja magát.KOpp-kopp....
Nem is mondtam Nektek,hogy megszűnt a tánccsoportom,és most elölről elkezdtük apával együtt.Naon kis ügyike!!!! :lol:

Egcsi:ilyen helyen én sem szívesen laknék,imádom a nyüzsit,és ha minden közel van.
Anyósodék :? Hát én is nehezen viselném hetekig ,az biztos.
MIlyen jó Neked,hogy Berci elismer! :lol:
Iwiwed van már?????

Andi:ajaj!! Remélem már minden ok lesz.Akkor nem is dolgozol,ugye? Nem ér annyit az egész.Mindent a kis manóért!Vercsinek még nem mondtátok?

Timi:emlékszel a véletlen talinkra Egcsiékkel? :lol: Eger a szívem csücske,nagyon szeretem.

Orsi:tali esetleg az őszi szünetben? :D Sok sikert a fogyihoz!Update egész elviselhető szerintem.Nekem a betegségek miatt 5-6 kiló jött le tavasz óta.

Na,ennyire futotta,Bence nem hagy élni! :evil:

Puszi a többieknek is!!!!!!!

Anikó
vakili

Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket :)

Andi!
Hatalmas gratula Nektek :) Annyira vártam már Tőled ezt a bejelentést :) Éreztem én :)

ha lehetne akkor megint pocakos lennék annyira jól érzem magam mindenhogy :) persze ehhez kell ez a kis pöttöm aki most is alszik :) HA kell elevit van egy fél doboznyim én alig szedtem :)

Egcsi!
A repülőjegyet ti fizetitek?mert ha igen akkor rakassátok át egy későbbi időpontra :) de kis gonosz vagyok :) berci meg nagyon rendi h. megdícsért :)

Anikó!
Jobbulást nektek:) Barátnőd megkapta a meghívót?mert elmentem szülni aztán apuka elhasználta Bálintnak,de sógornak írtam s ő meg nem válaszolt még.Tánchoz meg sok sikert :)

Orsi!
Örülök hogy jól sikeerült a koncert :) Majd egyszer szívesen elmennék meghallgatni Titeket biztos nagyon jók cvagytok :)

Eszter!
Köszönöm,de vettem kendőt,egyik viszonteladónk nagyon jó áron adta el nekem nem lehetett kihagyni :)

Amúgy Bálintom egy csúcs kispasi,teljesen más mint Míra volt :) Tök nyugodt,ha éhes sem sír hanem cuppog először majd a kezét veszi a szájába s ha erre sem reagálok akkor kezd nyekeregni :) Szopizik állandóan kis éhenkórász van h. 2 óránként enne :) A fürdetést is csendben tűri,egy hangos "szó" nem hagyja el a száját :) csak avégén türelmetlen mert már enne :) Mi 9 körül szoktuk őt fürdetni,mert addigra Míra is elalszik :) Amúgy annyira édesen tűri MÍra szeretgetését is :) Én meg néha frászt kapok mert annyira durván simogatja,ezt még gyakorolni kell :) Senkit nem enged a közelébe mert Bálint az Ő kistestvére és a nagytestvér vigyáz rá :) Állandóan puszilgatja,egyik reggel addig énekelt neki míg fel nem keltette :)
szüléstörténet meg készül csak be kellene pötyögni :) de nem volt nehéz szerintem könnyebb volt most mint Mírával :)
és felkelt pőttyöm :) szopitájm :)
pusz vera

KépKép
viranka

Megpróbálom, hátha sikerül írnom, de Flóra megint csak ébredhet, így lehet, hogy félbehagyom.

Anikó
Jobbulást nektek! :(
Tali ősziszünetben ok, mert most úgy néz ki mégsem megyünk anyósomékhoz. Majd megdumcsizzuk, már készülök telefonálni neked, de akkor megvárom, amíg kikúráljátok magatokat. :roll:
Tánc: irígy-irígy! 8)

Vera
Jó téged olvasni! :D Tuti tele vagy most boldogsághormonnal! :D
Koncert: aranyos vagy! :D Lesz rá lehetőséged, mert a Carment tuti eljátsszuk még majd Kistarcsán is, vagy jövő tavasszal, vagy jövő ősszel.

Egcsi
Kitartás, már előre is! :wink:

Timi
Az tuti, hogy ha megyünk, akkor jelentkezek és talizunk! Annyira gyönyörű két lánykád van, hogy muszáj lesz megnéznem őket élőben is. :wink:

Többieknek most csak pussz, ennyire futotta.

Orsi

avocado

Közös tánci apával. :) Tök jó! Sajna én kétballábas vagyok... :?
Jobbulást nektek! Nincs még iwiw-em.

Vera :)
Ha nekünk kellene fizetni a repjegyet, akkor nem jönnének. Na, én is gonosz vagyok. 8)
Dobjál majd képet Bálintról-tetszik a neve, B betűs :D -ilyenkor annyit változnak. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok

Csak gyorsan Egcsinek

Küldtem neked meghívót még aznap , amikor küldted az email címet!
Október 29-ig tudod felhasználni.

Pusz:Málna

málna2162

Málna :)
Nem kaptam meg... :? El tudod küldeni mégegyszer? Köszi! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi

Persze, csak küld el priviben mégegyszer az email címed.Csak a biztonság kedvéért.
A Máté fog neked küldeni meghívót mert amit neked küldtem, azt majd visszakapom a lejárat után.

málna2162

Berci mai akciója:
Felállt a dohányzóasztalra, fel is borult vele annak rendje-módja szerint. Kérdezem:
-Mi történt kisfiam?
-Lelökött az asztal.
:lol: Nem ütötte meg magát, de ijedtében még az asztalt is visszaállította. Remélem tanul a dologból. 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Unatkozom, kaptok egy képet is.
Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi!
De aranyosak!!!

Vera:Köszi megkapta,de rossz volt a gépe,ezért nem sikerült regisztrálnia.Közben egy másik gépre kapott valaki mástól,és azon regisztrált.Így a sógorod majd visszakapja az övét.Én nem nagyon értem,de így mondta azt hiszem. :oops: Köszönöm szépen a segítséget!
Míra már nem akarja visszaküldeni Bálintot a kórházba? :wink:
Érdekes,állítólag a csajok nyugisabbak. (Nálunk is így volt.)Akkor ez Nálatok megdőlt. :lol:

Rólunk:takony ezerrel,nagyon sz@rul vagyok,Bence meg állandóan nyúz,hogy játsszunk. :cry: Ő is elég betegül néz ki,bár nem úgy viselkedik szerencsére.Reggelente percekig áztatom a szemét,hogy egyáltalán ki tudja nyitni. :? Kata ma már ment suliba,semmi baja.KOpp-kopp...
Jó lenne kilábalni,mert szombaton osztálytalálkozóm lesz,vasárnap tánci..... :shock:

Orsi:Remélem nem jön közbe most már semmi. :lol: Azért lenne jó a szünetben,mert akkor a gyerekek is itthon vannak,és Ők is kíváncsiak Rátok! :wink:

Na,ennyit engedett a Főnök! :twisted:

vakili

Jobbulást nektek! :) Remélem az én Bencém nem lesz ilyen kis zsarnok! :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi! :D Köszi!
Átvetted Orsi szerepét,Ő volt a topic életbentartója. :lol:

Pussz:Anikó
vakili

Csajszik!

Fent vagyok az iwiw-en! :mrgreen:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

A topik életbentartója...azért az túlzás. Kép

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi drága!
Nem hiszem,hogy túlzás. :lol: Sajna nem pörög úgy,ahogy régen. :( De mindig kell valaki,aki minden nap legalább egy rövidet bejelentkezik.És ez most Te vagy! :lol:
Megpróbállak megkeresni! :D

vakili

Hello CSajszik!

MI is élünk...de egyszerűen nem érek a végemre...vagy már teljesen a végemre értem? :roll: Nem is tudom...

Egcsi,

kereslek az iwiwen

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Egcsi!
Bejelöltelek :)
Mindjárt teszek képet is fel :) S dobj még képeket :)

Anikó!
NEM :) Sőt annyira imádja :) Senkit nem hajlandó a közelébe engedni :) Állandóan puszilgatja :)

Orsi!
Még 1 év múlva is fogjátok játszani?

Timi!
Csak nem fáradt vagy ???

Rita,Manó,Mese merre vagytok????????????????
Rita!
Tök jó volt látni Titeket a kórházban :) Lili bizos nagyon ügyi volt jazz ballett-en :)

Gyerekem ma nem alszik egész nap csak 20 perceket :( már kezd hócipő tele lenni :( cumit elővettem,talán azzal most elalszik,egész nap cicin lógna :)

s a képek :) hasonlít Mírára ám,csak a csajszi kicsinek fekete hajú volt,aztán lett szőkés :) Ő meg kicsi szöszi :)
Kép
Kép
Kép

pusz Vera

KépKép
viranka

Vera,Tök édik a képek, imádom az ilyen tesósokat :wink: Vagyok ám én is csak most el voltunk foglalva!
Tegnap kapta Hannus a 3 hós oltást :( Nagyon nyügi volt napközben, aludni ugyan tudott, de többször fölsírt élesen :cry:
Estére meg belázasodott,38,5-re!adtam kúpot, de éjjelre szerencse lement a láz, és aludtunk is úgy mint máskor.1x keltünk hajnal 3-kor szopizni.Reggelre megint lett kicsi hőemelkedés, de azért adtam akkor is egy kúpot/vagyis felet :wink: /és most egész jóóóó/kopp,kopp/

Viszont mennünk kell Endokrinológiára :cry: azt mondta a dokinénink, hogy magához képest fejlődik szépen, meg tök arányos, meg nem látná, hogy bármivel valami gond lenne, De azért inkább tegyünk egy kört, hogy nem kell-e megtámogatni a növekedését! :cry: Azért kicsit izgulok, remélem az lesz, hogy minden rendben, csak ő ekkora és kész!
/hát valamelyik este már 210-et evett!Azért az nem semmi szerintem :lol: de meglátjuk/
Amúgy most 4125g, és 53 cm :)

Egcsi,te kis életbentartó :lol: :lol: :lol: Soxor velünk sem történik semmi olyan azért nem írok, de általában benézek majd minden nap :wink:
Iwiw, hurrrrrá, megpróbállak megkeresni.Ha nem jelöltelek akkor küldd már el a neved priviben :oops: Mert a teljeset nem is tudom :roll:

Többiek: Kép
manóci

Manó!
írd be a keresőbe h. Egcsi :) megtalálod :)
Szegény Hannus :) Jól megnőtt ám :)

mi tegnap elmentünk mázsálásra mert nincs mérlegünk most :)
mindennel együtt 1/2 órával szopi után volt 4790 gr :) a kiskönyvbe csak 4650-et írt be a csajszi :) kis törpém :)

KépKép
viranka

Helló! :D
Jelentem takony továbbra is! Katának elment a hangja. :?

Vera:de édes!!!!!!!!! Kis vasgyúró. :lol: Örülök,hogy szerelem van Míra részéről.Nálunk is így volt Gergő Katával,de csak addig,amíg el nem érte a játékait. :? Azóta állandó háború. :(

Manó:210 g? Az nem semmi! :wink: Remélem nem találnak semmit.

Timi:kitartás! :wink:

Gyertek lányok!!! :lol:

vakili

Vera :)
Annyira aranyosak a gyerekek! :) Én is szeretem őket együtt fényképezni, megörökítem a békés pillanatokat, mert egy év múlva már tuti lesz háború is. :D

Remélem nem lesz semmi Hannussal. Néztem a másik topikban a talis képen, olyan mint egy porcelánbaba, annyira szép! :)
Eszti sem egy óriás, nem?

Továbbra is csak jobbulást kívánhatok nektek! Jó sokat vagytok betegek. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi,megvagy :wink: :P
Porcelánbaba :lol: ezt még nem mondták.De édes vagy, hát igen nekem csodaszép, de én elfogult vagyok/lehetek/ :P
Azt szokták mondani, hogy kirakat baba, karakter baba, élő baba, stb. :lol:
Eszti is ugye hallja ezeket, és valamelyik nap ilyet szól:nézd a kis karakter babát milyen édes!De persze ezt olyan elhúzó hangon nyafisan :lol: :lol: Tökre röhögtem :D

Rakok egy igazán édi képet! /asszem ezt még nem tettem, ha igen akkor....bocsi/
ezt én imádoooom
Kép
manóci

Apropó, itt nem lesz tali?Sose jutottam el, de már nagyon mennék ismerkedni személyesen is :wink: mindenkivel/vagyis akivel lehet/Egcsiékhez kell még gyűjteni egy kis Kp-t! :lol:
manóci

Nagyon szép Hannus. :wink: Eszti beszólása. :D

Tegnap reggel jön be hozzám Berci. "Anya nem tudom mozgatni az ujjaimat! Biztos berozsdásodtak, mert sokat fürödtem."
Hát majd betojtam! :D Elzsibbadt a keze, gondolom ráfeküdt álmában. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jó reggelt! :D

Egcsi:hogy milyen dumái vannak a fiadnak!!!! :lol: Nálunk is röhögés van mindig,Bence is jókat szól.Szomszédban született most egy Gergő.Múltkor megáll az ajtajuk előtt,és azt mondja:"Anya,tudod,hogy most egy Kata van a Gizus hasában?"Tegnap elmeséltem Nekik,hogy Ők vajon tudnak-e már róla? :lol: (még nincs egy hónapos a pici)
Igen,mostanában tényleg sokat betegeskedünk,de hát várható volt.Bekerült a képbe még egy közösség,az ovi. :?

Manó:elfogultság nélkül állítom,hogy tényleg gyönyörű baba! :D :D
Bence is tud ilyen hangon beszélni,ahogy tőlünk,meg a tesóktól hallja. :lol:
Taliban benne vagyok,bár optimális esetben én már gyerek nélkül vagyok hétköznapokon.Úgy meg nem az igazi.Hétvége jó valakinek? Vagy őszi szünet.

Na,szép hétvégét:Anikó
vakili

Mennyi gyönyörűség!!!

Vera, Manó, Egcsi
Egytől egyig gyönyörűek! :D

Anikó
NÁlunk is betegség van, én vagyok most épp a legrosszabbul, elkaptam Flórától. :( Flórácska meg csupa takony, de tegnap éjjel már legalább tudott aludni, mert már kapott levegőt. Szóval most lábadozunk, remélem a fiúk megússzák!!!
Érdekes ez a dolog nálatok Gergő és Kata között. Én is azt gondoltam, hogy majd ha Flóra eléri a játékokat gond lesz, de most már olyan édesen eljátszanak együtt, hogy meg kell őket zabálni! :D Gergő annyira édes Flórával, irányítgatja, az meg megy vele, mint egy kiskutya. És kacag, ha Gergő csinál vele valamit, szóval már élmény őket nézni! :D

Bocsi lányok, pedig végigolvastam mindent, de alig emlékszem valamire, tök kába a fejem, megyek is vissza az ágyba. :?

JA! Vera
Még nem biztos, hogy mikor fogjuk játszani, mert az ütőhangszerek miatt elég nagy színpad kell és Kistarcsán ilyen nem nagyon van. Viszont állítólag fognak építeni egy művelődási házat, ahol már lezs terem, így lehet, hogy majd csak akkor tudjuk eljátszani itt, ami meg 1,5 év legalább. Azért remélem, hogy még műsorratűzik a fiúk máshol is. Majd szólok. :wink:

Na, mentem.

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Orsi :)
Jobbulást! Nyamadt bacik és vírusok! :?

Berci éjszaka megint felkelt és elkezdett játszani. Nem tudom mennyit lehetett fent, mert ugye én aludtam, de fél 4-kor kelt Bence enni, akkor parancsoltam ágyba. :roll: Most kíváncsi vagyok meddig alszik majd.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

A fiaim megbeszélést tartanak:
Kép

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok,

Itt vagyok én is. Jelentem állandó hányingerem van de szerencsére nincsenek már görcsök.

Vera,
Szóval vártad már a bejelentést?:)Nagy érdeklödéssel olvasom mindig a bejelentkezéseidet, gyüjtöm a tapasztalatokat. Milyenek a napjaitok?

Bocs most mennem kell de majd még jövök. Egyébként csal a vonalzóm, mert már a 10. hét van

puszi mindenkinek

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Egcsi:Tündériek!!!! :D
Enyém Bence is fent volt ma éjjel másfél órát,pörgött-forgott,vakart,simizett,nem tudom mi baja volt,de halál ideges voltam. :evil:

Orsi:akkor Nektek is jobbulást! :(
Először nálunk sem volt vészes ez a háború,mert Kata próbált alkalmazkodni,imádta Gerit,felnézett Rá.Aztán mióta nem hagyja magát,azóta lett nagyon rossz a viszony.Mondjuk most is inkább Gergőn múlik,Ő kötekedik állandóan.Egy kicsit szerintem lenézi Katicát,amiért Ő nem szuperzseni.Pedig Ő is kitűnő tanuló,csak Neki kicsit többet kell érte dolgozni.Meg ugye 2 évvel nagyobb is nála,tehát mindenképpen többet tud. :?

Képzeljétek hétvégén volt osztálytalálkozónk,és a fiúk azt mondták,hogy kissé lestrapált vagyok,látszik rajtam a 3 gyerek,és különben sem áll jól az új hajam. :cry: (Most egyenes) Annyira rosszul esett!

Na,menek alukálni,puszi:Anikó
vakili

Andi:egyszerre írtunk! :lol:
Szuper,hogy már jobban vagy.Nem válaszoltál,hogy dolgozol-e.
Vigyázz Magatokra! :D

vakili

Orsi,jobbulást nektek :(

Egcsi,tök jó a megbeszélős kép :wink:

Andi,hányinger :? azzal én is kínlódtam

Anikó,ne is törődj a volt oszitársakkal!Menjenek a pi.....a!Majd, ha ők is 3 lurkót látnak el, akkor megértik miért nincs az ember néha a topon!A hajad meg.....ha a férjednek így is jó vagy akkor kit érdekel más véleménye, :twisted: bunkók!Ne vedd a szívedre, és ne felejtsd van a világon 3 emberke tutira akinek te vagy a legeslegszebb a földön, és ez a lényeg! :) :wink:
manóci

Ki mondta ezt! :twisted: Add ide az elérhetőségüket, lenne hozzájuk egy-két szavam! Mert ők biztosan kigyúrt felsőtesttel és bronzbarnán jelentek meg! Grrrrr :x

Örülök, hogy van egy kis mozgás a topikon, már megijedtem, hogy magammal kell társalognom. 8)
Anyuék jönnek pénteken! Hurrá! :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?