GnéKriszti, sajnos az én súlygyarapodásom indokolja.
Terhességem alatt már híztam kb. 7 kilót, előtte 3 hónap alatt meg kb. 10-et. Ezt azért elég nehéz cipelni. Viszont szinte semmit sem sózok, cukrozok, mindig feltett lábakkal ülök.
Nem tudom eldönteni, hogy nagy-e a hasam. 18 hetesen a legszélesebb részén kb. 106 centi. A súlyomról inkább nem nyilatkoznék, az előzőekből kitalálhatjátok, hogy nem vagyok egy modell alkat. Sajna ez a szomorú valóság.
Cat, örülök, hogy előkerültél.
Sokat gondoltam Rád mostanában. Remélem semmi probléma nem lesz majd a méhszájaddal. Az enyémet a múltkor nézte a dokim, teljesen zárt volt.
Cat, (és más lombikosok)szerinted az jelent valamit, hogy nekem olyan szűk volt a méhszájam, hogy transzferkor azt a vékonyka csövet se tudták felvezetni? Teljesen megkínoztak, az volt az egészben a legkellemetlenebb. Most abban reménykedek, hogy továbbra is szoros marad, nem nyílik ki korán.
Papzso, én még 98-ban végeztem, az általad pár napja említett "ijesztgetős" helyen dolgozom.
(Illetve most már itthon növesztem a hasamat.)
Lányok, aktív kispapáknak indítottak egy honlapot,
www.apafej.hu címmel. Mosst indult a napokban, ott a papák fórumozhatnak, ötleteket meríthetnek. Talán érdemes benézni, most még nem túl infógazdag, de biztos fogják bővíteni.
Kitartás mindenkinek, aki vizsgázik. Így pocisan nem lehet könnyű!