Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ildi, megnéztem az albumotokat. Vagány csajszi Kép Egyébként én is olvasás közben jegyzetelek, egy mailt szoktam kinyitni és a végén átmásolom.

Kisbuksi, köszi, de Kitti majd csak pénteken lesz, még nem vagy elkésve. Kép
Megnéztem a ti képiteket is. A csajozós szett nagyon csini, és nekem még az tetszett a legjobban, ahogy fogja alvás közben a játékait. Kép Gratula a méretekhez! Kép
Szerintem, ha egyszer nem te fekteted le Vencelkét, azzal nem fogod bezavarni. Menjél nyugodtan bulizni.

Orsi, zokni! Mennyit gondolkodtam rajta, mire eszembe jutott, hogy mire is vonatkozik. Kép

Vic, vigyázz magadra! És szerintem is egy kis vitamin nem fog ártani.

Fiona, matek vizsga remélem sikerült.

Manga, hát nem semmi ez az ügy. De szerintem is nekik kell bizonyítani. Mutassák meg, hogy hol írtad alá az átvételt.

Zita boldog névnapot!

Köszi mindenkinek a drukkokat az oltáshoz. Kitti szerencsére nem lázasodott be, csak nagyon nyügi volt. De este ahogy letettem, rögtön elaludt és 7,5 óra múlva kelt fel. Meg ma is sokat alszik. Lehet, hogy most pótolja a tegnapot? Kép

Pusza,
Tünde
rtünde

Ágiboszi!
A Fenketlen tóig még nem merészkedtem el, de végülis nincs messze gyalog sem (egyébként 1 megállóra lakunk a piros7-sel, a St. Imre kórháznál. Megbeszélhetünk egy közös sétát, mostmár csak jön a jóidő. Nekem a kedd és péntek bizti nem jó, de a többi általában igen.

Lányok (Ines, Buksi, Vic)
Remélem ezt a storyt Rííííííííderz, nem nekem kell majd bizonyítani, hát mégiscsak ők varrtak valamit a nyakunkba!

Kisbuksi!
Most olvastam, hogy ismered a Korányi Balázst. Én is ismerem, de 1000 éve nem találkoztunk. Átadnád neki az üdvözletemet?

Doris!
Én is emlékszem rád a Friss kismamikból. Pont egy napra lettünk kiírva, de aztán olvastam, hogy az ikreid hamarabb megszülettek. Üdv. közöttünk.

Orsi!
Olyan alvós macit hol lehet kapni? Lehet, hogy be kéne ruháznom.

Andi!
A DDT-s anyatejről én is hallottam, a Híradóban volt az egyik nap. A lényege az volt, hogy bár mi még és a most szülő kismamik még meg sem születtünk, amikor ezt már betiltották, de mivel olyan mérgező, 5 generációig fog a vérben megmaradni és így került át hozzánk, meg az anyatejbe is. Gondolom itt minimális koncentrációról van szó. De tényleg rémisztő! Ez ellen szerintem úgysem tehetünk semmit. Nem hiszem, hogy az a megoldás, hogy mindenki átáll a tápszerre, mert az anyatejben akkor is sokkal több értékes anyag van.

CSÍPŐSZŰRÉS: Andi! "Jó" a story. Nem semmi a dokinő. De mivel leírtad, hogy B/1 volt a leleten, legalább tudom, hogy az A/1 a jó. Mi ugyan 10 hetes késéssel jutottunk el a szűrésre, de nincs baj, csak tornáztatni kell.

Boró!
Nekünk 60 fok van ráírva, nektek meg 90? Akkor még sokat kell tornáztatnom az én manómat. Ne aggódj! Mi sem forgunk még, eszünk ágában sincs. 2x fordultunk meg eddig, véletlenül. Én nem aggódom emiatt, ha akar majd megfordul.

Manga
manga

Csak egy rövid bekukkantás, mert mára már nagyon álmos vagyok és mire titeket végigolvas az ember...

Köszi szépen a névnapi köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok!
Itthon is nagyon megleptek: Matyikámtól egy szál rózsát kaptam, apjuk meg egy szobabiciklivel lepett meg, amire már nagyon rég vágytam! remélem a kilók is távoznak szépen a tekeréssel!

írtátok, hogy milyen meglepiket készítettek a pároknak. Mi is próbáljuk egymást meglepni, de sajna ilyen utakra nem futja a kasszából, mert a pénzt elviszi az egyetem Kép Nekem egyszer sikerült egy meglepi bulit szerveznem, itt volt egy csomó jóbarát, meg kaja-pia, de az már nagyon rég volt, mostanában nehezebb összehozni, mert mindenki ezerfelé fut, dolgozik, másodállásozik, tanul és nehéz összehangolni bármit is.

Kisbuksi: a képek csudijók, de az az ujjszopis Kép

Manga: ez a Ríderszes sztori nem semmi, minket is állandóan zaklatnak a leveleikkel, hogy autót nyertünk, egyebek és mi is legtöbbször felbontatlanul kidobjuk! Na eztán megnézem, mert ugyebár az ördög nem alszik! Remélem sikerül elintézned kedvezően!

Oltásos babáknak szorítunk, én is mindig ezen mértem le, milyen hamar megy az idő, aztán most hogy nem kapunk( hál istennek) már csak a naplóvezetéssel figyelek a hétfordulókra. No és itt a táblázat segít.Kép

Van köztetek olyan aki szintén írogtja mikor mi történt a babcival?

Ja és hol vannak a többiek: Ann, Noémi, Manóka, Sztigris, Emese, Kriszti, Szylvy, Betty és ...? Juditékról tud valaki valamit? Remélem minden rendben velük!

Na tényleg befejezem, puszi, Zita
zitus

Zita,

Nagyon jó, hogy szobabiciklit kaptál!
Én babanaplót írok, azazhogy úgy írom Dorci történéseit, mintha Ő mesélné el. Lesz majd nagy nevetés, ha nagy fejjel olvasgatja.

Puszi:

Vic
Victoria

Vic!
Hogy mi mindenre van energiád! Biztos jól osztod be az idődet. Én két gyerek mellett már arra is ritkán találok alkalmat, hogy kezembe vegyek egy könyvet. Filmet természetesen csak videón vagy dvd-n tudok nézni, kb egy héten keresztül.

Zitus!
Én most fejembe vettem, hogy köv. hónaptól félreteszek egy bizonyos összeget a meglepetésre. Két év alatt legalább valamennyi öszegyülik, így nem hirtelen fog megcsappanni a pénztárca.

Buksi!

Sok sikert a mai naphoz és boldog szülinapot a párodnak! És ne aggódj Venecelért egy estét ki fog bírni. Neked rosszabb érzés, mint neki. És az sem baj, ha megszokja, hogy mással is elalszik este, és nem mindig a mamával. Bár az a legjobbKép

Ines
ini

Lányok,
Nektek a Kismanónak hány cm- es a feje?
Dorka 33 cm- sel született, és most 38 cm.

Ines,
Esténként szoktam írni, habár most el vagyok egy kicsit maradva, de a fontosabb történéseket beírom a nagy naptárba, és onnan puskázom, amikor írom a babanaplóba.

Puszi:

Vic
Victoria

Tigri!
Azt már rég akartam írni Neked, hogy miközben a császárt csinálták azt beszélték a aokik, főleg az enyém, hogy milyen jó, hogy a kórháznál van a Koiss, hogy milyen jó szakember.

Vic!
Biztos írtad már, de Nálatok miért volt császár?

Ines
ini

Sziasztok!

Nem is hiányoztam?Kép
Mostanában nem igazán tudlak követni benneteket, eléggé sűrű hetünk van, de igérem jövök majd!Kép

És íme a táblázatunk:

<pre>
Anyuka Baba Szülinap Születési
adatai 2004.04.28
-n tölti Baba
névnapja Anya
szülinapja Testvérek
Judit Léna 2004.02.28 3980g/58cm 8 hét 4 nap máj.29
R.Tünde Kitti 2004.02.24 3600g/50cm 9 hét 1 nap ápr.30 nov.15
Zsazsa Benedek 2004.02.17 3900g/56cm 10 hét 1 nap márc.21
Betty Lili 2004.02.16 3550g/53cm 10 hét 2 nap júl.11 okt.01
Fruzsi Márk 2004.02.16 3700g/57cm 10 hét 2 nap ápr.25
Rebi Levente Attila 2004.02.13 2600g/50cm 10 hét 5 nap jún.28 júl.21 Csenge 2001.11.7.
Fbogi Lili 2004.02.10 3230g/51cm 11 hét 1 nap júl.11 ápr.09
Fiona Benedek 2004.02.03 3550g/53cm 12 hét 1 nap márc.21 aug.25 Alexa 1995.12.29.
Sztigris Niki 2004.01.28 2950g/48cm 13 hét 0 nap szept.10 máj.24 Zsani 2001.10.17.
Zsóf Gergő 2004.01.24 3900g/57cm 13 hét 4 nap nov.17
Gigi Virág 2004.01.21 3300g/48cm 14 hét 0 nap nov.26
Detti Levente 2004.01.17 3550g/56cm 14 hét 4 nap jún.28 máj.29
Reé Ines Olivér 2004.01.16 3940g/59cm 14 hét 5 nap nov.21 jún.23 Hanna 2002.01.09
Andi Peti 2004.01.12 4000g/55cm 15 hét 2 nap jún.29 ápr.18 Kitti 1999.03.04
Victoria Dorka 2004.01.08 3500g/52cm 15 hét 6 nap febr.06 okt.10
Aranka Bálint 2004.01.07 3710g/ 16 hét 0 nap febr.14 jún.24
H.Szilvia Dorka(Dorina) 2004.01.06 3500g/57cm 16 hét 1 nap szept.02
Noémi Liliána Eszter 2004.01.03 2660g/51cm 16 hét 4 nap júl.27 nov.26
Manóka Imre István 2003.12.30 3330g/51cm 17 hét 1 nap nov.05 júl.11
Tigribigri Alexa Regina 2003.12.27 2730g/54cm 17 hét 4 nap máj.18 jún.23
BarnánéIldikó Veronika 2003.12.25 3700g/52cm 17 hét 6 nap jan.13 jún.24 Orsi 1996.01.21.
Zsófi 1998.05.28.
Márton 2000.02.20.
Manga István Mátyás 2003.12.19 3650g/56cm 18 hét 5 nap aug.20 jún.18
Boróka István Zoltán 2003.12.18 3850g/57cm 18 hét 6 nap márc.8 és aug.20 júl.03
Ágiboszi Dániel 2003.12.09 3440g/52cm 20 hét 1 nap júl.21 dec.16
Timi Kristóf Ádám 2003.12.08 3550g/56cm 20 hét 2 nap márc.15 márc.05 Johanna 7 éves
Balázs 5 és fél éves
Kisbuksi Vencel 2003.12.03 1560g/43cm 21 hét 0 nap szept.28 márc.19
Orsi Bence 2003.12.01 2840g/48cm 21 hét 2 nap aug.23 márc.17
Heni Boldizsár 2003.11.13 4000g/57cm 23 hét 6 nap jan.06 Barnabás 2001.09.21.
S.Emese Andris 2003.11.08 3160g/52cm 24 hét 4 nap nov.30 17 és 14 évesek
AnnAnn Hanna 2003.11.04 3490g/56cm 25 hét 1 nap márc.28 máj.29
Kriszti Gergő 2003.10.31 3750g/60cm 25 hét 5 nap nov.17
Hicudzsi Édua 2003.10.30 3800g/54cm 25 hét 6 nap máj.09
Pindur Dani 2003.10.21 3120g/55cm 27 hét 1 nap júl.21
M.Sylvy Márkó 2003.10.10 3250g/53cm 28 hét 5 nap ápr.25 máj.31
Brigi Zsófi 2003.10.01 3200g/51cm 30 hét 0 nap máj.15 jún.22
DZita Ferenc Mátyás 2003.09.29 3200g/51cm 30 hét 2 nap dec.3 és febr.24 dec.27
</pre>

<pre>
Ünnepelt Dátum Kép
[color=#ff0000]Kitti
(R.Tünde) ápr.30 Kép
</pre>

Sztigris
sztigris

Vic!
Olinak 35 volt a buksija és most 40-et mért a védőnő.

Ines
ini

Sziasztok!

Na ma van a nagy szülinap! De hogy indult?! A párom munkába indulás előtt elhatározta, lement magának egy ksi zenét,mert már unja,amik bent vannak. Erre nem találja! Eltűnt a gépről kb. 4000 CD-nyi cucc. Nagy pánik, mi van ha a vírus tette? Gyorsan kiírta CD-re a munkáit,a fontosabb dolgokat. Közben én tudtam,hoyg az anyukám már megérkezett a vonattal. Be sem mertem kapcsolni a telcsimet. A wc-ről aztán írtam neki sms-t,hogy nehogy jöjjön,majd hívom,ha tiszta a levegő. Ez kész! Most már elindult a párom,anyukám meg elhagyhatja a Keleti pu-t Kép Más. Tegnap uccsó simítás:készítettem egy freemail-es címet,mert ugye egy szupertitkos rejtvénysorozatot mégsem küldözgethetek itthonról Kép Erre este 11-kor a párom elmeséli,hogy a munkahelyéről nem tud freemail-es helyre küldeni,mert visszajön. De még jó,hogy elmesélte! most szerkesztettem index-es címet,indul a nagy kaland! Bocsi,de most nem olvasok vissza,majd még jelentkezem!

Puszi:

Buksi
kisbuksi

Buksi,

Sok sikert a szupertitkos küldetéshez és a szülinapi bulihoz! Majd meséld el, hogy mik voltam azok a szupertitkos küldetések! És hogy sikerült az egész nap!

Vic
Victoria

Sziasztok!
Buksi!
Milyen izgi. Annyira lehet érezni, hogy teljesen bedobod magadat. Érted mire gondolok.

sok sikert

Ines
ini

Ines,
Toaexemia+ hypert. => mec. magzatvíz => kevés fájás => csaszi Kép
(Pedig teljesen zavartalan volt a terhességem- a rosszullétektől eltekintve-, és nem híztam sokat). Így alakult.
Vic
Victoria

Lányok köszi a drukkokat a matek vizsgákra. Ugy néz ki hogy sikerlültek! A jegyet csak a jövő héten tudom meg.

Ini, Kisbuksi
Olyan aranyosak vagytok, hogy igy próbáltok örömet szerezni a párotoknak. Az ötletet átvettem és majd megpróbálom én is bedobni. Kép

Manga
Felháboritó ez a ridez didzsez (igy mondják nálunk vidéken Kép )! Szerintem próbáld meg a fogyasztovédelmi főfelügyelőséget és fenyegesd meg őket polgári perrel.
Milyen dolog az , hogy kimegy a végrehajtó, anélkül, hogy a másik fleet meghallgatták volna!
Egyszer igy jártan én is az egyik biztositoval. Peren kivüli eljárással hozott a biroság ellenem egy itéletet. (az eljárásról sem tudtam) Én sajnos porul jártam, mert a fellebbezést csak 1 nap késéssel adtam le ,mert a hulye posta még az itéletet sem hozta időben és a bizonyitékok beszerzése is eltartott egy darabig, igy nem volt esélyem bemutatni az igazi bizonyitékokat, miszerint a biztositó a hibás. Nekem fizetnem kellett, mert kicsi vagyok és nem volt ügyvédem. Kép

Gyürögetős állatkának nálunk az Ikeás kék plüss kutya-nyul jött be nagyon. Néha már el tudja vele magát altatni. (Ugye Ann nektek is van ilyen?)

Fejméret: nálunk 35 cm-ről 3 hónapos korára lett 40 cm. A sulya most 6,5 kg.
Azt hiszem most mértük meg mérlegen utoljára, mert a jövő héten vissza kell adni a mérleget az orvosi rendelőnek. Onnan kaptuk kölcsön 3 hónapra.
Utána majd saccolni fogom a gyerek sulyát. Kép

Babauszás: Fantasztikus volt.
Csömörön van egy magánuszoda és 11.30-tól 13.00 - ig lehet pancsolni az 1.200 Ft-os belépőért. Tejesen szabadfoglalkozás van és különböző koruak a kisbabák is. Összesen 8 baba volt, igy bőven elfértünk. nem volt stressz és sok sirás rivás sem. A nagylányommal az Almásy térre jártunk uszni, ahol tömegnyomor volt és állandóan üvöltöttek a gyerekek és igy nehéz volt Alexával egymásra figylenünk .
Itt külön odajött az uszásoktató és több "fogást" mutatott, majd hagyott minket gyakorolni.
Zebi több mint fél órát birta a vizben. Utána elkezdett nyöszörögni a fáradtságtól ,ugyhogy hazajöttünk.
3-4-szer már le is meritettem a viz alá! Jövő héten ujra megpróbáljuk!

Fiona
fiona

Fiona!
A Ruzsonyi Ágihoz jártál? Ott mindig sokan vannak.
Ines
ini

Ini!
Azt hiszem igen, Áginak hivták. Akkor jó volt, hasznos volt, mert a lányom azóta is imádja a vizet, de nagyon zsufolt volt.

Ja,köszi a tippet az uszonadrágra. Tegnap kaptam az usziban olyan eldobható uszospelenkát. Hol lehet olyat kapni szerinted?

Fiona
fiona

hello!
A dm-be lehet kapni a huggiestól van.
Egyébként, ha bevállt nálatok a libero, akkor érdemes a babylove (dm márka) pelust használni. Ua. mint a Libero és a libero is gyártja. ersze olcsóbb.

Mi is az Ágihoz jártunk a Hannával, de a Rubinba. egyébként a kollegám nővére. Most már nagyon keresettek lettek.
Egyébként a Hanna is imádja a vizet.

Vic! Megnéztétek a Camponás uszit?

Talán meglepem magam szülinapra, csak egy későbbi dátummal:
www.wizzair.com

Ines
ini

Sziasztok!

Manga, Bambino a neve. Én az auchan-ben levö egyik játkboltban vettem. Barna dobozkába vannak ültetve (kifeszitve) a figurák, és rá van irva, hogy SLEEPY.

Úszógatyisok! Ez nyáron is lehet praktikus viselet? Ebbe lehet alkotni és utána ki kell mosni, vagy eldobható?

Buksi007! Vigyázz nehogy összefuss James-szel!Ez olyan izgi! Irigyellek!

pussz
Orsi

Bence a "csücsi"vel
Kép

Ann, sikerült!!! Hol vagy?
orsi17

Na sziasztok!

Továbbra sincs időm visszaolvasni,majd holnap az egészetKép! Úgy tűnik nincs több nehezítő körülmény a mai napra Kép férjecském kapja a rejtvényeket a "titokzatos idegentől",aki a Kapitány mamájának hívja magát /az egész játék kicsit kalózos,mert az étterem is az/. Mindenféle szórejtvények,ami a mi kis életünkről és vencelről szól. A megoldásokból /kártya,drágakincs,hajóárboc,rumoshordó/ ki kellett találnia,milyen ősi "fglalkozásról" van szó. Utána olyan feladat következik,amiből ki kell találnai leendő kalóztársai nevét /Vöröshajú Morgen, Szédülős Jack, Vézna Bob/. Ha ezt megfejti,akkor kapja majd a köv. infót,hogy mikor kell elhagynia a munkahelyét,ugyanis lent várja egy kalóztárs,nagy fehér hajójával /taxi/. Meg kell mondania a jelszót /Tortuga/ és akkor a taxis /be van avatva és nagyon jó arc/ elviszi az étteremhez. Ott a pincérek a "Kapitány mamájához" vezetik /ez vagyok én/ és jön a romantikus vacsi. Utána jönnek a haverok,akik észrevétlenül el tudják foglalni helyüket,mi ugyanis egy elszeparált helyen fogunk ülni. Úgyhogy miután fizettünk,és azt hinné,hogy vége a napnak,akkor jön még a meglepi buli. Hát ennyi. Bocsi hogy ennyire off vagyok. Szorítsatok,hogy ne legyen több baki!

Puszi!

Buksi
kisbuksi

Kisbuksi!

Nem nagyon akartam írni, de olyan aranyosan szervezed ezt a bulit a férjednek, hogy muszáj írnom. Nagyon sok sikert kívánok neked és biztos emlékezetes marad a férjed számára ez a szülinap Kép.
johitimi

Buksi!
Ez hihetetlen, hogy milyen jópofát találtál ki.
Neked valami szervező irodát kéne nyítni.
Egy céget, ami a kivánságokat teljesíti.
Csináljuk együtt, úgyis egy húron pendülünk meglepik terénKép

Orsi!
Édi Bence nagyon. Olinak is van egy hasonló. Majd én is lefényképezem.

Ines
ini

Kisbuksi!
Csak ámulok és bámulok a szervezésen. Várjuk a beszámolót!

Fiona
fiona

Sziasztok!

Bocsi, de csak átfutottalak benneteket, mert semmi időm nincs. (Semmire)

Holnap sziget túra, 12-kor a Margit híd, szigeti bejárónál, akinek van kedve jöjjön!!!
Detti???
Azt hiszem 3-an már vagyunk.

SzTigris!
Légyszi javítsd át nekem Peti névnapját, úgy döntött a család, hogy április 29-én tartjuk, mivel Kittié a köv. napon van, és a legjobb barátnőm kislányáé május 1!( Maja) Van ilyen véletlen?
Valaki tartja ezt a mostani Péter napot ? Én nem is tudtam, hogy van, csak véletlenül láttam meg a naptárban.
Na, rohantam!
Andi
andi68

Sziasztok!

Új képeket tettem fel az átnevezett albumunkba: Bence baba: Kisvacak.

pussz
Orsi
orsi17

Sziasztok!

Hát nagyon csendes a mai nap, mármint a Pöttömöknél! Hol vagytok többiek???

Látom mindenki kihasználja, hogy 7 ágra süt a napocska. Ilyenkor hajnalban viszont nagyon jó a levegő, és már ébredeznek a madárkák is.

Fiona most küldtem el a filó anyagokat, remélem tudod valamelyiket használni. Kép

Kisbuksi: hogy siekrült a meglepi???

Ines www.wizzair.com Kép a férjem is ezt böngészi naphosszat!

Andi és a szigeti sétálók: Kellemes időtöltést és gondoljatok a többiekre is kicsit!

azt hiszem visszabújok még egy kicsit, hátha elalszom...

Zitus
zitus

Zitus megkaptam a levelet!

Kép
Isten vagy!

Fiona
fiona

Zitus megkaptam a levelet!

Kép
Isten vagy!

Fiona
fiona

Ugy látszik duplán is örülök. Kép Kép Kép
fiona

Zitus!
Te miért nem alszol ilyenkor? Egyébként akkor én is ébren voltam. Oli szopizott akkor.
Én már ki is néztem, hogy aug 18-22-ig Párizsba utazunk. Szálláskereső oldalként ajánlom a www.hrs.de Magyarul is van. Ezen kersztül mi már foglaltunk, sőt volt, hogy storniroztunk is. Tényleg nagyon jó, és nagyon jó az árai.

Én már beleéltem magamat az útba, de a férjem kezd már megint kötözködni. Mindig ez van. Pedig nekem lassan igazán szükségem lenne egy kis kimozdulásra. És Párizs nekünk egy oyan város, ami tele van varázzsal. Imádom. Eleve Franciao-t.

Szóval úgy gondoltam, hogy szülinapomra majd én megszervezem magamnak. Férjemre ilyen téren úgyse lehet számítani. Kép

Ines
ini

SZIASZTOK!!!

Én nem vagyok "idevalósi"Kép, Andi üzenetét hozom:
módosult a szigetprogram, a margithíd-i szigetbejárónál találkozunk ma 10-kor! Lesz állatkertezés, napozás és fagyizás, virágszedés és baba-nevettetés, mókusles és még ki tudja mi minden...Kép

Gyertek!

ÉvA&Kismiki
rizike

Sziasztok!

Hát itt vagyok néhány sor erejéig. Kép

Manga, ne aggódj, Pöttömkék hamar "gyógyulnak", nemsoká Nektek is 90 lesz. Kép Én hétfőn kéne visszavigyen kontrollra. Már 1 hetet késtem, mert azt hittem szerdán van, erre kiderült, hogy hétfőn kellett volna mennünk. Kép No sebaj, ami késik, nem múlik.
RD pfuj, gusztustalan. Kép De sajna részben Nekik van igazuk, mivel nem küldted vissza a küldeményeiket. Így aztán ha más garázdálkodik a nevedben, akkor sajna Neked kell viselni a következményeket. Kép Az viszont jó ötlet, hogy nézzenek utána, milyen címre postázták a cuccot. Ha esetleg ijedős az illető garázda, akkor még ki is fizettethetitek vele az egészet. De ez csak az én véleményem, nem hiszem, hogy sokra mész vele. Kép

Buksi, remek a meglepi. Kép Kispapi biztos megsejtette, hogy valami merényletet készülsz elkövetni ellene, s azért szólt a free-ről. Kép De így is csudijó. Az én szülinapomra mit tervezel? ;-O
Szégyenlem, de még meg sem köszöntem a gyakszikat a forgáshoz. Hát íme: KÖSZÖNÖM. Kép Az igazsághoz hozzátartozik, hogy születése óta masszírozom és tornáztatom Kincsem, ennek ellenére nem görbült. Kép Illetve úgy látszik az ő fejlődése a másik irányba indult el, mert csodálatosan gügyög, magyaráz, figyel, manipulál hason 2 kézzel, bármit meg tudok vele beszélni (pl. mutatja, hogy fürdeni szeretne Kép), megérti. (Ez azért ugyi így nem nagy hülyeség?) Épp tegnap állított be a védőnőnk nagy váratlanul, s mondta, hogy az értelme koránál jóval fejlettebb. Hát ez van, van 1 lusti zsenipalánta a családban. Kép Ja már 1 hete hasonfekve emelgeti a popóját a fiam. Kép Előbb-utóbb majdcsak átfordul. Kép És a fogacskák is nagyon beindultak, olykor naponta többször felsír csak úgy. Ezért aztán előszedtem a Dentinoxot, amivel dörzsölgetni kellene. Elég érdekesen nézwett rám először Kincsem, hogy mi a fenét kotorászok a szájában, de hamar rájött, hogy jó az Neki, ha masszírozom, így nem sír, hanem hagyja. Kép

Ann és még nemtudom ki (bocsi),
Köszönöm szépen a parafás fotókat! Sajna nálunk eldőlt, hogy egyelőre mégse lesz új burkolat. Kép Marad a szép régi parketta. Kép

Képzeljétek, a gyerekszoba pont olyan színű lett, mint itt ez a mályvaszerű bézs. Kép Amúghy eléggé lassan haladunk a felújítással, így aztán még leglább 2 hét a költözés. Mostmár ha eddig vártam, akkor azért kivárom, ha a fene fenét eszik is! KépKépKép
Viszont helyette lesz szép vanilia színű gránit mosogatóm. Kép (Álmodni se mertem volna róla, hogy valaha is lesz, mióta megláttam, csak vágytam rá.)

Mosógépet is kell majd vegyünk, de annyiféle-fajta van, hogy kifordultam az üzletből, mikor megláttam. Szóval, mit tanácsoltok, milyen legyen? Alap szempontjaim: kevés víz- és energiafogyasztás, valamint jól centrizzen. Esetleg szárítógéppel együtt legyen, vagy azt külön vegyünk? És milyent????????? Tapasztalat?????? Plíz help, ha ráértek! Kép

Most megyek és bocs, hogy nem tudok naponta jönni. Remélem az új lakásból már könnyebb lesz lépést tartani Veletek. Kép

Pussz: Borótól és a ma épp 133 napos Kincsétől. Kép
femõke

Sziasztok!

Andi Petijének boldog névnapot kívánok!Kép

<pre>
Ünnepelt Dátum Kép
Peti (Andi) ápr.29 Kép
Kitti (R.Tünde) ápr.30 Kép
</pre>

Sztigris
sztigris

Sziasztok!

Buksi!

El lehet csórni az ötletet? Jövő januárban lesz a férjem szülinapja, és eddig amióta együtt vagyunk, 5 éve, már 3 meglepi bulit szerveztem neki, és mindegyik tuti lett, de ilyet még nem agyaltam ki Kép Ez tök jó.

Minden ünneplőnek sok boldogságot!

Képzeljétek, megbetegedtem. Szerencsére a tejcsinek nem ártott, csak átmenetileg.

Én meg vízitúrát szervezek nyárra, most egy csillagtúrát. Remélem nekünk is sikerül.

Puszika: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Sziasztok!

Buksi várjuk a beszámolót! Sokat gondoltam ám rátok! Vencel jól viselkedett a nagyival?

Gyönyörű idő volt ma. Egész nap kínt voltunk.

Bogi,
örülök, hogy rendeződnek a dolgok. Csillagtúra alatt mit értesz?

Rakok fel képet Oliról.

InesKép
ini

Sziasztok!

Élvezzük a napsütést!!! Bár a Dr-nönk szerint eszembe ne jusson napra vinni Bencét! Söt! Szórt fénynél is kenjem be! Szegénykém olyan fehérbörü, pedig a férjem is és én is barnák vagyunk.

Boró, én a felültöltösre esküszöm. Nekünk Whirlpool van ami eddig bevált. Legyen "A" kategóriás, mert az keveset fogyaszt. A száritógépröl nem sok jót hallottam, ezért mi nem is vettünk. Van egy tuti cimem olcsóbb gápekhez, ha érdekel szólj!(Mi ott vettünk szinte mindent a lakásba.)

pussz
Orsi

Jön a front, fáj a fejem!
orsi17

Ines, nem teszed fel a képet amit igértél?

Orsi
orsi17

Orsi!
A maciról? Holnap lefényképezem. Ígérem!

Nekünk Ignis mosógépünk van, szárítóval.Őszíntén szólva nem iagazán használjuk a szárító részét, mert nagyon sokat fogyaszt. Csak akkor, ha nedves a ruha, amit fel akarunk venni.
Egyébként a mosógépszerelőnk azt mondta, hogy ne romlik el hamarabb a mosó-szárító mint a csak mosó.
Ines
ini

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a jókívánságokat, névnap és szigeti séta terén!
Nagyon jót sétáltunk 4+4-en. (Éva, Ari, Fülescsacsi és én) Nekem teljesen izomlázam van, már most. Mi lesz velem holnap reggel?

Visszaolvasni megint nem tudtam, ne haragudjatok.

Boróka!
Az előltöltőst nem ajánlom, szerintem sokkal szebben mosnak a felültöltősek!

Jóccakát mindenkinek!
Andi.
andi68

Sziasztok!

annyira édesek vagytok,hogy gondoltatok ránk,csak anyukám ittléte egész napos csavargást vont maga után /Ikea,Auchan/,most van némi időm. A tegnap leírhatatlan,azért mégis megpróbálom Kép A férjem a nap végére már teljesen megzavarodott,mert akarhányszor beszéltünk én adtam a hülyét,csak arról beszéltem,hogy megyünk Vencellel sétálni stb. Na nem szaporítom a szót, megérkezett az étterembe,és teljesen el volt ájulva az egész naptól. Olyan volt,mint egy kisfiú. csaptunk egy hatalmas lakomát,időközben én behuzattam a függönyt,arra hivatkozva,hogy ez így mennyire izgi,stb. Így a barátaink be tudtak surrani. Mi fizettünk /a fogyisok érdekében nem részleezem,miket ettünk/, és elindultunk /volna/ haza,csak még javasoltam,nézzük meg a teknősös termet. És ott volt mindenki +zeneszó,torta tüzijátékkal amit egy álarcos hozott be /azt hiszem a tengerek szelleme/,a férjem meg csak habogott. Szóval minden csodás volt, és már nagyon jólesett egy kicsit kettesben lenni,meg találkozni a barátokkal. Én végül 9-re hazajöttem az esti szopira,képtelen voltam kihagyni. Vencel amúgy tüneményes volt, nagyon élvezte nagymamija társaságát. Hát ennyi. Most már visszaolvastam,de jegyzetelnem kell,ha reagálni is akarok. Addig is puszi,élvezzétek a jó időt!

Buksi
kisbuksi

Sziasztok!

Buksi nagyon ügyesen megszerveztél mindent, nagyon kreatív vagy! Boldog szülinapot a párodnak!

Ines, tök jó, hogy leírtad ezt a Koissról! Szerintem is jó szakember a zsenge kora ellenére Kép Olyan klasszul csinálta a gátmetszést és a varrást, hogy már a kórházban törökülésben ültem. Na jó mondjuk csak 3 öltés kellett Kép

Ma nagyon nyomi napom volt, fogászaton voltam. Kép Csomókban hullik a hajam és a vérvétel kimutatta, hogy valahol góc van a szervezetemben.
Fogorvosnál kiderült, hogy nem ott van a góc. 2X csinálták meg a panoráma röntgent, mert elrontották, és kihúzták az egyik fogamat, amit még a terhesség alatt nem lehetett. Szóval most bibis. Viszont Alexa tüneményesen viselkedett egész nap. Mindenkire kacagott a rendelőben is. Annyira édi hangja van!!!
Na megyek ápolni a bibimet. Mindenkinek jó éjt!
Hajni
tigribigri

Sziasztok!

Nálunk szegény Zebire nagyon rájár a rud!!!

Tegnap egész nap csak nyöszörgött. Délelőtt nem tudtam elaltatni, csak az ölemben bóbiskolgatott 15 perceket. De sajnos délután 1-kor el kellett indulnom suliba (1 óra kocsiut) a Bécsi útra. Mikor odaértem keresgettem a termünket, de sehol nem találtam. Erre kiderült, hogy ma az Etele uton lett volna óránk. (ez akárhogy is számolom a délutáni dugóban + 1, 5 óra kocsikázás). Nem volt lelkierőm átautózni, sőt, szegény férjecském is kétségbeesetten hivott fel, hogy még mindig nem bir a Zebivel. Igy hazamentem. A suli ugrott és emiatt halasztanom is kell a vizsgát ebből a tárgyból. Kép

Esti fürdés közben egyszercsak észrevettem Zebi hátán a popsija felett egy CSIPÉST! Olyan volt mint egy kisebb darázscsipés (vagy egy nagyobb pokcsipés). Látszott a szurás nyoma és körülötte egy kör, de nem volt nagyon feldagadva. Szegénykém emiatt nyöszörgött egész nap!

Tegnapelőtt meg fürdetés után felszurtam egy tüvel Zebi BCG oltás gennyes gyulladását és nagyon csunya sárgás-zöld genny folyt ki belőle. Nem akartam erősen megnyomni, mert az borzasztoan fájt volna neki, cssk hagytam hogy csurogjon. Most már leapadt a nagy domb, és nem is feszül neki annyira, de azért még maradt benne. Majd egy hét mulva ujra szadizom. Kép Kép Kép
fiona

Sziasztok!
Buksi!
Örülök, hogy sikerült a meglepi. te ilyenkor nem szoktad elbőgni magad? Mert amikor én leptem meg a párom, akkor én bőgtem örömömben. Le a kalappal előtted.

Fiona!
Szegény Zebike. Bekentétek valamivel a csípést?
Úgy látom, hogy Oli sebbe is kezd begyűlniKép

Voltunk ma csípőszürésen, minden oké.

Andi!
Miért mos jobban a felültőltős? Nekem már ilyen is és olyan is volt és nem vettem észre különbséget.

Ines
ini

Bocsi
Oli sebe. Két b sikerült az előbb

Ines
ini

Sziasztok!

Ines!
Most kivételesen nem a csillagászkodást értem alatta Kép
Így hívják azt, amikor egy helyen van a szállás, és onnan minden nap más túra indul.

Amúgy csajok, ha vannak ráérős pillanatok, amikor szívesen mentek a szabadba, ajánlom figyelmetekbe, hogy május 4-én teljes holdfogyatkozás lesz. Mi mindenképp ég alatt leszünk. Nem lehet elég korán beoltani a gyereket a csillagászattal. Bár Lili végig járta velem a csillagászklub minden előadását.
Nézzétek meg a honlapunkat: http://gyor.mcse.hu

Puszi: Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Fiona!

Van egy homeopátiás krém, az a neve, hogy Gel Dapis, mindenféle csípésekre (darázs. pók, szúnyog..) jó. Én nagyon szeretem, nekünk bevált, ha gondolod, próbáld ki, szerintem ilyen pici babáknál is lehet használni, mint a többi homeopátiás készítményt.

Timi
johitimi

Orsi!

Köszi a macit, akkor beszerzek én is valami hasonlót.

Boró!
Innentől hívjunk Emőnek? Miért változtattál? Kivételesen nem értek veled egyet a Riderz storyban, mert sztem nem vagyok köteles a hülye leveleiket olvasni, ha már rég lemondtam az előfizetést. Olyanok, mint a piócák, nem lehet őket lerázni.
Nekem Zanussi felültöltős mosógépem van. Nekem eddig nagyon bevált, és a mosógépszerelő nem ajánlotta a Whirlpoolt (bocs Vic!), mert azt mondja, azzal nagyon sok gond van, állandóan olyanokat kell szerelnie. A márkával van baja alapvetően, nem csak a mosógéppel.

Vic!
Nekünk születéskor a fejkörfogat 34 cm volt, 3 hósan 43. Most nem tom mennyi, de nagy a feje kismanónak.

Zita!
Te mit csinálsz hajnali fél 4 kor? Hogy van erőd akkor írni?

Kisbuksi!
Ez nem semmi, hogy megszervezted. És tök jófej lehet a párod, hogy így belement. Az enyém nem hiszem, hogy végigcsinálná, semmi játékosság nincs benne. Egyáltalán nem szeret társasozni, se kártyázni, ha mégis ráveszem, akkor meg csal, hogy "élvezetesebbé" tegye a játékot. Pedig én imádok játszani, csak a családom se szeret velem játszani, mert mindig én nyerek Kép

Ann, Hicu, Fruzsi többiek hol vagytok?

Manga
manga

Ines!

Te francia származású vagy, vagy csak a felmenőid? Bocsi, ha már ezren kérdezték, de most a párizsi út kapcsán megint eszembe jutott.

Manga
manga

Manga!
Én félig német vagyok, ott is születtem. De anyu családja részéről a felmenők tényleg franciák voltak.
Franciaországot azért szeretem annyira, mert van egy varázsa. Lehet, hogy a francia "lököttség" vonz annyira.
És ott persze nem a túrista helyek a vonzóak számomra, hanem a kis faluk, az eldugodt utcák, ott a kis boltok, éttermek. Imádom.

Pár éve csináltunk a férjemmel egy francia riviéra nyaralást. Az nem tetszett nekünk egyáltalán. De amikor a Provance-ba mentünk, az gyönyörű volt.

Ines
ini

Johitimi köszi a kencefice tippet.Ki fogom próbálni.

Azt hittem, hogy ma megint sikerül ráteni Zebinek egy lapáttal:
Ma is egész nap sirdogált és tényleg mindent kipróbáltam akkor sem hagyta abba. Ha játszottam vele, akkor a mosolyát hirtelen mindig sirás váltotta fel. Levetköztettem, megmasziroztam, átöltöztettem, kivittem, behoztam, megint átöltöztettem...Ekkor figyeltem fel, hogy a kis fütyije vége mintha pirosas lenne. Megpróbáltam hátrahuzni a bőrt, de annyira feszes volt, hogy szét sem nyilt. A végén meg volt egy csomoszerüség a bőrében. MEGVAN a hiba , gondoltam! Hivtam a körzeti orvost, de ki volt kapcsolva. Erre felhivtam a MÁV-korházt (ahol az ott született babákat fogadják a gyerekosztályon) és azt mondták, hogy vigyem be megmutatni. Gyorsan beszaladtam vele a korházba, ahol egy aranyos ügyeletes doktorni tüzetesen átvizsgálta. Szerinte nincs semmi baja a fütyijének, és a csomo csak az öntisztito mechanizmus része. Semmi baját nem találta, igy hazajöttünk. A sirás most is tart. Vajon mi lehet az oka?

Na mennem kell mert még mindig megy a bömbizés. Kép

Fiona
fiona

Fiona!
Nem lehet, hogy nem elég a tejed?
Ines
ini

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?