Sziasztok,
Mi is megvagyunk, reggel és késő du kint vagyunk a kertben, napközben meg hűsölünk a házban. Apróságok nagyon élvezik, hogy szinte egész nap megy az esőztető a kertben, folyamatosan alatta futkosnak és játszanak
. Tegnap egész nap konténert pakoltunk, végre minden lomtól megszabadultunk, viszont apának bazi sok munka beesett a következő 2 hétre, így a szabija augusztusra tolódik. Sajnálom, mert elvileg már ezen a héten itthon lett volna, még jó, hogy nem volt semmi fix utazásunk, programunk amit le kellett volna mondani
.
Köszönjük a szüli és névnapi köszöntéseket, én is sok puszit küldök a többi kis szülinaposnak
!
Magdi,
Albihoz sok kitartást kívánok, no meg az építkezéshez. Valszeg ránk is ez vár majd, ha át akarjuk építeni a mostani házunkat.
Nálunk Lili simán, ügyesen kitörli a popóját pisi után, de mostanában olyanja van, hogy mindig odahív
, de ha úgy jön ki a lépés, hogy pisilnie kell és kint vagyunk a kertben, simán bejön, pisil-töröl, kezet mos és jön ki
. Kaki után inkább még én törlöm, ugyanazon okok miatt, mint a többiek írták
.
Kataa,
Nagyon cukik a képek
, Alex is veletek volt? Emlékszem Lili minden UH-nál a pocimnál feküdt, mintha el akarták volna venni, úgy féltette
.
Ági,
Petra gyönyörű kiscsaj és az a bicaj!
Locsolás nálunk is jó móka este, két manócska is besegít a saját kannájával, így aztán egy porszem nem marad szárazon, mire bejövünk
. Mi is odavagyunk a kertért, csak augusztusban költözik a 3.
új szomszéd mellénk (nagy telek átka), így most már kicsit elegem van, remélem azok normálisak lesznek.
Gumicukor,
Megadnád a kínai oldal címét, na nem mintha tudnék kínaiul, de hátha le tudok onnan varázsolni valamit
. Tényleg a Cd nálad van még? Mert kifizetném a postaköltséget, fel tudnád adni nekem levélben?
Conti,
Bettinek cuki az a kis huncut vigyor a képen
.
Nyereményhez gratula, majd mesélj milyen volt!
Dec8,
Örülök, hogy írtál, azt pedig olyan jó volt olvasni, hogy a pároddal is rendeződtek a dolgok. Csak így tovább és drukk a kistesóhoz!
A végére egy kis ízelítő Bala tegnapi csínytevéséről
:
Bátorkodtam Balának fél percre hátat fordítani, míg összepakoltam a kicsi szőnyegeket, amit a gépben szoktam mosni. Ez alatt az idő alatt szépen bepakolta a mosógépbe Lili dupla soros vízfestékes palettáját ecsettel, tokkal, mindenestől. Hallottam ugyan menet közben, hogy valami zörög a gépben, de mivel nem láttam semmit, gondoltam a folyékony mosószeres üveg adagolója, mert azt is eltüntette a lelkem
. Hát mikor veszem ki a szőnyegeket, látom, hogy paletta üres, szőnyegek mindenféle színben pompáznak. Pakolhattam vissza mindent egy újabb körre
.
Pusz,
Ilke