Hali lányok, bocsi, hogy így eltűntem, mostanság egymást érik nálunk a kerti bulik
. Heti 2-3 mindig beesik, így alig hogy kiheverem az egyiket, rendbe teszek mindent, ami nem egyszerű a gyerekekkel
, már itt is a másik. Egyébként élvezzük nagyon a sok vendégjárást, Lili is egész felszabadult már, tök ügyin elbeszélget olyanokkal, akiket először lát, ez nála nagy szó!
Beszédről jut eszembe, Bala is nagyon dumálna már, egész nap kuruttyol, néha tiszta ideg, hogy nem tud minket utánozni, de hihetetlen kitartó, szerintem ha ilyen akarat van benne, 1 hónap és dumálni fog, aztán jaj szegény fejemnek
.
Köszönjük a szülinapi köszöntéseket, aranyosak vagytok, hogy gondoltok ránk! Nekem viszont leég a hajam, hogy nem írtam mostanában és senkit sem köszöntöttem, szóval utólag is: Sok puszi a kis szüli és névnaposoknak!
Szombaton elmentünk a Gulliverbe, vettünk Lilinek ajándékot ott. Egy szépséges Baby Annabell babát kap meg mellé 4 könyvet, rucikat, játékokat, a családtól meg játék porszívót (épp ideje, mert imádják az enyémet nyüstölni) és játék mosógépet kap. Sajnos viszont a napokban elromlott a digifényképezőnk, így nem valószínű, hogy tudok majd képet felrakni a mai napról, de majd mesélek
.
Banyóci,
Gratulálok a kistesóhoz!
Minden jót kívánok nektek! Ha tudsz, gyere és mesélj majd!
Judy,
Kipróbáltuk a pincepörit a bográcsban, vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy amióta kipróbáltuk, mindig az van
, nagyon bevált, néha meg szoktuk még tuningolni gombával is, azzal is fincsi.
Zita,
Jobbulást Csonginak, tényleg jó ideje tart már szegénynek ez a hasmars, doki mit mond?
Jó hír, hogy te már jobban vagy, én télen-tavasszal éreztem magam (immunrendszerem) a béka se..e alatt, de végül sikerült kikecmeregnem belőle, igaz csak akkor amikor a szopi is abba maradt, belőlem az rengeteget kivett.
Most megyek tortát gyártani Lilinek, míg alszanak, meg ünnepi vacsit
.
Még valami, segítsetek már lszi! Nem tudok feltölteni a profilomba kicsi képet, egyszerűen nem tudok a PhotoShoppal elég kicsi képet gyártani, amit elfogad a Babanet, hol bénázom el vajon a dolgot? Nektek nem volt ilyen gondotok?
Pusz,
Ilke