Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

BANYÓCI
Óriási gratula a második trónörökösnek:) Sok-sok boldogságot kívánok hozzá is és jó egészséget! Na meg sok tejcit és türelmet:))))

Robogó téma!
Azért nem kell túlaggódni ezt a témát szerintem. Nekünk is van és a párom nagyon-nagyon szereti. Bár ő bátor fajta, de azért azt tudni kell, hogy egy robogónak nem valami nagy a végsebessége, és általában nem is éri el azt. A legtöbb robogó nem megy gyorsabban 40-60-nál, hacsak ki nem szedik belőle a folytást...khm. :wink:
Nálunk ki lett szedve, így megy 100-at is sajnos, de a párom 100 kg-ja alatt még az 50-et se érte el amúgy. Ez súlyfüggő is ám. Párom imádja használni főleg a városban, és sokkal nyugodtabb is olyankor, két okból. Hódolt egy szenvedélyének a motorozásnak és nem ült 2 órát a dugóban, amitől általában felmegy az agyvize, mire hazaér. Robogóval meg fél óra és hipp-hopp megjárja.
Baleseteknél nem a robogós a hibás, mert általában ők sokkal jobban figyelnek, inkább az autósok a gond, mert ők azok akik nem figyelnek se a robogósokra, se a biciglisekre. Egyszer megjárta apárom is sajnos egy dinka autós nem figyelését, de nagyon szerencsés helyzet volt. Képzeljetek el egy 6 sávos utat (3-3 sáv) és a legszélsőből kanyarodósáv lesz. A járdán parkolási lehetőség.
Párom megy a legszélső sávban 20-30-al, mert mindjárt kanyarodik. Középső sávból (nemám a legszélsőből, miért is ne) egy hapsi a csaját tanítgatja parkolni és a középsőből a szélsőn át a járdára parkolna, és bevág a párom elé, aki repül egy keveset be a járdára. A motor sérült kicsit meg a párom is kicsit, nem volt vészes. És itt is a "szép, szabályos" autós miatt történt. Persze a mocival is lehet szabálytalankodni, beelőzni a pirosnál araszoló kocsisort a dugóban, dehát ezért szereti a párom.

A Gumicukor által írt mocis fejbizzentés az tényleg jó dolog. Pont azért az érzés miatt, a fíling (???)miatt, amit érez amikor robogózik. Az egy másfajta életérzés.
Párom is szeretne egy igazi motort, (persze anyagi okok miatt max nyugdíjas korában lesz neki) de szerencsére nem a gyorsasági speed motorok iránt érdeklődik, hanem a "lomhább" kénylemi motorok iránt. A Herlik, meg a Csopperek hozzák lázba

Én is gondolkodtam a Gabinak egy biciklin, egy nagyobban, de inkább rollert veszek neki :lol: Annak most szerintem jobban örülne és mivel a 16-ost még én is nagynak találom, ezért átmenetileg megfelel a roller váltótársnak. Meg az elfér a babakocsiban is, meg csak felkapom az úttestnél. Jövőre talán kitartóbb is lesz a tekeréshez, meg jobban veszi a szóban irányítást. Most, hogy elköltöztünk át kell vágnunk az Üllői úton és ugye a kanyarodó sávnak is akkor van zöldje amikor a gyalogátkelőn és nagyon féltem a gyereket, mert némelyik autós elfelejtette, hogy ebben az esetben a gyalogosoknak van elsőbbsége...

Magdi!
Ez aztán gyorsan ment! Drukkolok, hogy mielőbb találjatok megfelelő lakást, v. házat magatoknak:)

pusz

Kép
sasha

Sziasztok!

Banyóci!

Nagy nagy gratula a kicsi fiadhoz!

Halacska!

Boldog szülinpaot Annának!

Robogó: Én is szertnék, a férjemnek egy régi ETZ250-ese van, de azzal csak ő tudott menni, középiskolás korában sokat hazsnálta, de egyszer nagyot esett vele , megragadt a motor és lerepült róla, eltört a kulccsontja. na azóta én utálom, és nem is használja, lejárta műszakija is, de most hogy van kertünk kitalálta hogyfelhozza pestre és üzembe helyezi. Mondtam neki adjuk el és vegyünk helyette egy robogót inkább, azt én is tudnám használni.

Magdi!

Hogyhogy költöztök? Nem most költöztetek be az új házba, nemrég? :o

Akinek ismerősöm az iwiw-n az már láthatta, de ide is beírom, hátha van ötletetek: Szóval van nálunk két kidobott ksikutya, az úton találták őket, és nálunk laknak ideiglenesen. 2,8 kg-os, 25 cm-es marmagasságú manók jelenleg, feketék, a fiú kicsit drótos szőrű, a lány sima. Nagy kajla propeller fülük van és őzike lábuk. Szerintem olyan 3 hónaposak lehetnek, és gazdit keresnek! Ha van ismerősötök, akinek kutya kéné szóljatok. Szeretném jó gazdihoz adni őket, ahol szertgetik és kedvencként tartják. Kicsit félősek az első napokban, de most már kinyílt a csipájuk. Emmával jól kijönnek, tűrik a nyúzást. Sajnos imádnak ugatni, és mivel a teraszon laknak ez reggel elég zavaró, ezért a férjem már eléggé unja őket, mert persze olyankor az én kutyáim is rákezdenek, és 4 kutya ugatva kicsit sok :roll: Szóval várjuk a gazdik tolongását :oops: Kép

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok

Az atlagosnal is surubb napjaink vannak,it van a ferjem nagy nenja USA-bol vendegesegben,es ot kell mindig kalauzolni.Tudjatok az a felig magyarul felig angolul beszelo mami,irto vicces :lol: Ugyhogy a hetvegenket is lefoglalja,hetfon meg Bajara megy az ottani rokonokhoz 1 hetre.
A meloben is siszonyu hajtas van,meg van a helyettesem is,azt is tanitombe es jovo het utan jon a becsi 1 hetes turbo felhaszanloi trainig.Minden nap 9-6 kozott :roll: Azert remelem egy kis shoppingra meg lesz erom valamelyik este :wink:

Gumicukor
Kedves vagy,csak a szitu az ,hogy mar nem lesz kislany a csaladban, mar ha az enyem tenyleg fiu :D En biztos nem szeretnek 3.-at,noveremnek meg a 3 is eleg kint segitseg nelkul.Neha meg raallna,ha tuti lany,de mivel erre nincs tuti modszer,ezert jobb otlet ha hasznositja vegre a sok diplomajat is a gyerekek mellett jobban mint most.
Azt hiszem iden meg meghagyjuk neki mi is a kis bicajt,ha esik ne essen olyan magasrol :lol: Egyebkent egy 16-os bicajt szerintem mar potkerek nelkul jobb haszalni,azert is nem vettunk addig amig nem tudott bicozni.
Vernyomim tegnap is 95/50 volta vedononel.A rohej az, hogy tok jol vagyok,nem szedelgek.A meleg sem szedulessel jar csak valahogy duplan van melegem,de ez a babatol van :lol:

Magdi
Nem semmi,most keszult el a hazatok es mar koltoztok.Nem sajnalod?Es hova tervezitek?Maradtok a kornyeken?Apatok ennyire epitkezes fuggo? :lol: :lol:

Agi
Dehogy vasarolok meg.Egyebkent sok dolog nem kell,kocsi,agy,hordozo megvan.Az igazi nagy dolog a szobajat berendezni.Egyenlor a kisagya mar ott all,mert nem szedtuk szet Alex utan.Vettem egy szupcsi szoptatos fotelt bele, emg rendeltunk egy komodot amit egyedileg gyartanak le.Alexnak nem volt ilyen,mert kulon szobaja sem volt.Az agynemut azert vetem emg mert nagyker aron volt es nem birtam ott hagyni :lol:
Ruhakat majd akkor veszek ham ar otthon leszek szeptember-oktober kornyeken,es akkor fogjuk veglegesiteni a szobat is.Most ido sem lenne ra.Sok itt a dolgom meg a program otthon,aztan augusztusban nyaralunk meg ovi szunet.Egyebkent nem vagyok babonas,de Alexnal si csak a 30.het utan kezdtem vasarolni,amikor mar majdnem otthon voltam es raertem.

Beszti
Persze tobbedik gyereknel mar nem akkora dolog a felkeszules.En orulok hogy elajandekoztam a ruhakat,mert igy megint masban lesz a kicsi. Szerencsere a miket kapok is csuda szepekek,de veszek azert neki megint jo kis szines dolgokat.Gonodlom majd becsben egy par olcso de szep dolgot,meg foleg az USA-ban,ott fogok tobzodni hogy 3 USD-ert kapok szuper rugdalozot :lol: :lol:

Parazita
Na most mar gyogyuljatok meg,plane Te :wink:

Judy
Udv ujra itthon :lol: Szoval szerinted en fius anyuka vagyok?Erdekes, mert nekem Te tenyleg az vagy :wink: :lol:

Pusza,mert melo van,
Kata

Kép
Kép
kataa

A mi robink is még csak max 50-el megy, de az is elég repesztő 8) :lol: . 1000 km-nél kiveszik a folytást, akkor majd 80-al is fog menni, hát bőven elég lesz, úgysem száguldani vettük, hanem pont azért, amit sasha is írt, egyrészt második kocsinak, meg nem kell a dugóban főni. Ma is állt a sor és szépen előrecsorogtam. Bár amerre mi járunk kocsival, ott ritkán van dugó, most éppen volt. nálunk az volt az egyik szempont, hogy ha gázt kell adni vészes helyzetben, akkor gyorsuljon fel hamar, ne csak erőlködjön. Kb. fél óra alatt bent vagyok vele. Szerintem brigával sokkal veszélyesebb uez az út. de pl. mint petra is írta mi sem használnánk teherautók, kamionok között, az már inkább motor téma, mert abban több erő van. Egyébként én nagy gyorsasági mocira is felülnék, persze nem rögtön forgalomban, csak hogy milyen, mondjuk egyedül a Hungaroringen. A Harley-khez és a Chopperekhez elég hülyén mutatnék, szerintem oda kell egyfajta testalkat, amolyan mackós, meg azok bazi nehezek, meg sem tudnám tartani a piros lámpánál.
most már le nem mossuk magunkról a párommal, ha a fiam egyszer majd előáll, hogy motorozni szeretne, uis motorbuzi. akkor nem mondhatjuk, hogy nem, mikor minket is lát....

Kataa
Igen, a már meglévő csajszira gondoltam, mint bandavezérre. Nem akarom beléd beszélni a kislányt. :wink: Az én vérnyomásom is mindig alacsony, bár azért a 105/80-at elérte mindig. A pulzusom is alacsony általában, épphogy vegetálok... :lol:

Apropó baba
Tegnap megszületett a Londonban élő barátnőm kisfia, 3700 gramm, 55 cm. Tegnap jót bőgtünk a telefonban, eléggé megszenvedett szegénykém, de olyan boldog volt.

pusza, dolgozom is kicsit

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor
Gratula a baratnodnek!
Felre ertheto voltam ezek szerint:szoval anyueknal 5 fiu unoka van.Tesobaba lesz a 6 :!: Aposomnak van 1 lany a ket masik fiu mellett.Tehat Alexnak mindket oldalrol osszesen 6 fiu es 1 lany.Ja es ezt az egy lanyt mi is csak a nyaron fogjuk latni eloszor amikor megyunk Torontoba :lol: Tehat nem gyakoriak az osszeroffenesek 8)

Jaj ugy nincs kedvem dolgozni.....

Kata

Kép
Kép
kataa

nekem sincs kedvem.... és csak 3 hét múlva megyek szabira....
de 4kor dobbantok, párom már elment az oviba Daniért.

KépKép
KépKép
gumicukor

Hali

Banyoci

Gratulalok a kicsi fiuhoz!!!:)

AGi

Megvagyok, csak mozgalmasak a napjaim, nem erek ra sokat a gep elott ulni. Reggel felkelel 8 korul ,(alt. egy oraval elotte ebredek, vagyis az ebreszto ora elott) gatyaba razom magam, ha a gyerekek ebrednek oket is, kozben anyu megjon, fel 9 korul elszaguldok a boltba es kinyitom. Ott vagyok 13-ig, majd 1 orara bezarok, rohanas haza, ebed, meseles a gyerekeknek, agybapakolas, majd szaguldas vissza a boltba. Ott vagyok este 17-ig. Akkor haza, meg jatszok a torpekkel, anyu hazamegy, vacsoraztatok, furdetek, fektetek. Szombaton jon haza a parom vegre.... mar epp ideje.
EMit lehet augusztusban viszem oviba, mar nagyon szeretne menni, halalra unja magat itthon. Onnan anyunak is konnyebb lesz a kicsivel.
A boltba sok az uj erdeklodo, meg kevesen ismernek, mert plakatoltam ugyan a varosban, de a reklamanyagom egy resze csak tegnap lett kesz.(cegtabla, reklamponyva) A megallitotablam talan holnap. Kozben megjelent az ujsagban a hirdetesem is. Mar adogattam is el, de most az a cel, hogy minel tobben megismerjenek.

KépKép
KépKép
nyuszika

Köszönjük! :D

Végül (ötlet híján) beszabadultunk egy Régió Nagykerbe, és úgy döntöttünk, hogy a főajándék egy barkácskészlet lesz. (Olyan jellegű, mint a konyhája.) Meg vettünk több apróságot (gyurma, társas), amit nem biztos, hogy most megkap, hanem majd a tesókkal együtt. Ill. egy Micimacis dominót biztosan kap.

Beszti
beszti

Beszti

:oops: igaz keson, de boldog szulinapot Natannak!!!

En valahogy atveszeltem a hetet. A bolt lassan megyeget, sok az erdeklodo, de vegul is a juliust arra szantam, hogy megismerjenek. Tudom, hogy sokan nyaralnak. Azert mar adtam is el.:)
A gyerekek anyuval egesz nap, mint irtam, Emi nehezen viseli, hihetetlen milyen anyas meg mindig. Danny meg a masik veglet, anyam utan sir, amikor az elmegy haza. Minden aldott este megy a hiszti lefekvesnel, hogy o mamat akarja. Mar a t...kom tele van vele. Mar bocs. Igazan hazajohet mostmar a ferjem, mert tenyleg a lelkemet kiteszem nekik, meg a boltnak is, es megis minden este cirkusz Dannytol. Reggel meg Emitol.... Gondoltam, hogy nem lesz egyszeru, de azert megis....midenestetre jovo heten anyu is lesz mar a boltban es feltvaltva babazunk.

Na jol kipanaszkodtam magam....megyek is.

jo ejt

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi,
Szuper, hogy elindult a bolt. Majd ősszel lesz a roham, amikor óvodai szandit meg új őszi cipőt kell venni...
Solymi is nagyon anyás, a családban már szállóige, hogy "Hiányzik az anya, brühühű..."

Kataa,
Azért ne hajtsd agyon magad, bár tudom, hogy te amúgy is olyan nyüzsgős vagy :)

Csongival ma is voltam a dokinál, mert változatlanul fosik (bár csak egyszer egy nap, de lehetőleg az éjszaka közepén), és úgy néz ki, hogy a vírusfertőzés fogzással párosul, úgyhogy még egy drabig eltarthat. Állandóan cicizni akar, és hát engedem is szegényt...

Zit
parazita

Ja, de legalább én kezdek végre jobban lenni :wink:
parazita

Mi ez a pangás?

Ilke,
Lilinek nagyon boldog szülinapot!

Csongi tartja a napi 1-2 orbitális fosást :(, nagyon sajnálom szegényt... Étvágya se nagyon van, egész megfogyott.

Zit
parazita

Boldog Szülinapot Lilinek, és Nátánnak! 8) :) :)

Boldog névnapot Lilinek! :) :)

Zit
Jobbulást Csonginak! Mi ez? Vmi virnya? Elég régóta tart szegénykének :(

KépKép
KépKép
gumicukor

Hali lányok, bocsi, hogy így eltűntem, mostanság egymást érik nálunk a kerti bulik :D . Heti 2-3 mindig beesik, így alig hogy kiheverem az egyiket, rendbe teszek mindent, ami nem egyszerű a gyerekekkel :D , már itt is a másik. Egyébként élvezzük nagyon a sok vendégjárást, Lili is egész felszabadult már, tök ügyin elbeszélget olyanokkal, akiket először lát, ez nála nagy szó! :lol: Beszédről jut eszembe, Bala is nagyon dumálna már, egész nap kuruttyol, néha tiszta ideg, hogy nem tud minket utánozni, de hihetetlen kitartó, szerintem ha ilyen akarat van benne, 1 hónap és dumálni fog, aztán jaj szegény fejemnek :D .
Köszönjük a szülinapi köszöntéseket, aranyosak vagytok, hogy gondoltok ránk! Nekem viszont leég a hajam, hogy nem írtam mostanában és senkit sem köszöntöttem, szóval utólag is: Sok puszi a kis szüli és névnaposoknak! :D
Szombaton elmentünk a Gulliverbe, vettünk Lilinek ajándékot ott. Egy szépséges Baby Annabell babát kap meg mellé 4 könyvet, rucikat, játékokat, a családtól meg játék porszívót (épp ideje, mert imádják az enyémet nyüstölni) és játék mosógépet kap. Sajnos viszont a napokban elromlott a digifényképezőnk, így nem valószínű, hogy tudok majd képet felrakni a mai napról, de majd mesélek :) .

Banyóci,
Gratulálok a kistesóhoz! :D Minden jót kívánok nektek! Ha tudsz, gyere és mesélj majd!

Judy,
Kipróbáltuk a pincepörit a bográcsban, vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy amióta kipróbáltuk, mindig az van :D , nagyon bevált, néha meg szoktuk még tuningolni gombával is, azzal is fincsi.

Zita,
Jobbulást Csonginak, tényleg jó ideje tart már szegénynek ez a hasmars, doki mit mond?
Jó hír, hogy te már jobban vagy, én télen-tavasszal éreztem magam (immunrendszerem) a béka se..e alatt, de végül sikerült kikecmeregnem belőle, igaz csak akkor amikor a szopi is abba maradt, belőlem az rengeteget kivett.

Most megyek tortát gyártani Lilinek, míg alszanak, meg ünnepi vacsit :) .
Még valami, segítsetek már lszi! Nem tudok feltölteni a profilomba kicsi képet, egyszerűen nem tudok a PhotoShoppal elég kicsi képet gyártani, amit elfogad a Babanet, hol bénázom el vajon a dolgot? Nektek nem volt ilyen gondotok?

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ilke

Boldog szulinapot Lilinek!!!! :)

Jo lehet az a sok kerti buli.M i sajna nem ismerunk sok helybelit, inkabb pestiek a barataink, ugyhogy hetkoznpra nem nagyon tudnank ilyesmit szervezni. Meg apa se nagyon van itthon ugye, vagy ha itthon van is altalaban fel7 -7 korul esik haza. A te parod most szabin van? Most az enyim is itthon van szo szerint lazit a heten, sokat van a gyerekekkel es megyunk nyaralni is. Dehat van is mit bepotolnia.:)

Tenyleg jo nagy a pangas errefele... mi is elmegyunk majd kicsit nyaralni, ugyhogy mostanaban nem irok.

ZIta

Dannynek is sok fosi van mostansag, jon megy. EMi is fosizott vagy 3napig. Biztos valami virus lehet az oka.

A bolt lassan indulgat, osszinten szolva jobban mint gondoltam, ahhoz kepest hogy nyar van es sokan elutaztak minden nap eladok 1-2 par cipot. Meg zoknikat is. Meg vannak mostmar plussallataim is.:)

pusza

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Mi is megvagyunk és kollektíve boldog születésnapot kívánunk minden kiskölöknek a 4. szülinapja alkalmából.:)))

Zit!
Gyors gyógyulást Csonginak!

Nyuszi!
De jó, hogy várakozáson felül kezdődött a nyitása a boltnak!

Banyóci!
Hogy vagytok?

Képzeljétek elvittük a GAbit moziba! Tegnap előtt apával voltak megnézni a VErdákat, és tegnap meg hármasban néztük a Túl a sövényen-t. Nagyon-nagyon élvezi a mozit és végigüli, csak az utolsó 20 percben állt már, hogy az én ölemnél, hogy az apjáénál, mert már nem bírt tovább ülni, de nézte:)))) Nagyon örültem az örömének!:)

pusz

Kép
sasha

http://www.babanet.hu/album/main.php?ow ... 235&page=3

Tettem fel pár képet az albumba:).

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

hali!

Nyuszi
Ez nagyon jó, hogy máris sikerélménnyel kezdődött a nyitás! :D Csak így tovább! :lol: És honnan szerzed be az árut? Milyen gyakran kell menni?

Nekünk már csak 2 nap ovi, és szombaton jönnek anyukámék elvinni Danit nyaralni. Tiszta frászban van már, hogy mikor jönnek, mennyit kell oviba menni, stb... a párom és apukám felteszi a tárolóajtót is, már nagyon jó lesz, mert ez a mostani semmit nem ér. végre nem lehet majd belátni, meg nemsak egy lakat fogja tartani...

Sasha
Ezt a Verdákat mi is kinéztük, hogy elvisszük rá. Nem tudom végig üli-e, de ha azt mondod jó, meg autóbuzi is a lelkem, akkor szerintem nem lesz gond.

Ilke
Próbáld meg a képet Resize-zal átméretezni, 640x480asra, az weblarge méret, azt nekem el szokta fogadni a babanet fotóalbum.

pusza
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Feltettem én is 2 újdönsült szerzeményemet:
http://www.babanet.hu/album/main.php?al ... age=226741

Ilke - nagyo jók a képek! Milyen jó, hogy Lili rád, Bala meg a párodra hasonlít :) Legalábbis én így látom. És Te is nagyon csini vagy! Nyoma sincs, amiről írni szoktál, hogy nem vagy formában.

KépKép
KépKép
gumicukor

Nyuszi,
Szuper, hogy így beindult a bolt! És ilyenkor nyáron szerintem is pangás van, úgyhogy a java még hátravan!
Tegnap voltunk vendégségben Gödön egy gyönyörű házban - az épületekből elnézve elég sok tehetős ember alkik arrafelé, úgyhogy meglesz a vevőkör :)

Ilke,
Lili tényleg nagyon hasonlít rád :)

Csonginak a doki szerint a vírussal kombinált fogzási nyavalyája van, de most már elég unalmas. Délelőtt nekem is megint csikart a hasam, de lehet, hogy csak a tegnapi vendégség miatt, bár egyáltalán nem ettem sokat.

Zit
parazita

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=235&page=3

Az előző nem működött szerintem, így felteszem megint, hátha ez jó lesz :) .

Lili odavan a tegnap kapott babáért, mindenhova viszi magával :) , nekem is tetszik, mert pont olyan mint amit korábban használt, csak nagyobb (a teste puha, és a keze, lába feje pedig puha gumi). Csak győzzem venni majd hozzá a kiegészítőket :D , volt a dobozban hozzá egy katalógus, hát abban a komplett berendezett szobától elkezdve minden van :D .

Nyuszi,
Elvileg jövő héttől lesz szabin a párom, de mikor essen be a legtöbb meló, hát pont akkorra, így nem lesz egész héten itthon, pedig itthon is lesz munka bőven, kedden jö a konténer, aztán a héten valamikor kicserélik a fürdőablakot is ha minden igaz. Anyóst vártuk volna vasárnap, hogy jön és itt marad pár napot, hogy tudjunk dolgozni, erre a párom öccse rosszabbul lett, így marad otthon. Pedig megfogadtam, hogy ha jön, minden este megyünk valahova apával, mert már megint több mint fél éve sehol sem voltunk kettesben, ránk férne már. Egyszer átjöhetnétek ti is! :)
Párod meg a gyerekek gondolom élvezik, hgoy együtt lehetnek a sok utazás után :) .
Kertibulizni mi sem a szomszédokkal szoktunk, hanem inkább barátok, apuék, meg a párom szervezett múlt hét vasárnapra egy csapatépítőfocidöntőnézőbográcsozást :D , na annak volt nagy sikere, még a főnöke is eljött :D , ami nagy szó.
Bolt tök jó, hogy ilyen jól indul, csak így tovább!
Nyaraláshoz jó időt kívánok, majd mesélj!

Gumicukor,
Köszike, hát igyekszem összeszedni magam mostanában :D . De annyira meglátszik ez a gyerekeken is, nagyon sokat számít nekik, hogy én hogy vagyok. Hármasban pedig különösen jól elvagyunk most itthon, gondolkozom, hogy szeptemberig nem viszem egyáltalán Lilit az oviba, pedig 2 hetet befizettem, tuti ami fix, de szerintem maradunk inkább itthon és élvezzük, hogy együtt lehetünk, nem kell időre kelni, olyan kényelmes lazák a napjaink :D .
Nem ismerem ezt a progit :cry: .
Nagyon jók a képeid!

Na megyek vasalni, mert enyhén szólva el vagyok havazva velük:).
Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Hali

Gumicukor

Nagykerektol veszem az arut, ciposnel kettonel voltam eddig, de tervezek meg 3at meglatogatni....:) eddig van Asso cipo, meg a Zoert altal forgalmazott Melania, Le Kid es El Mondo markak. Van meg sok-sok zokni, meg lesz harisnya meg ilyesfele es voltam egy tok jo ajandek nagykerben, ahonnan pluss allatokat vettem.
Van am honlapom is:
www.bobitabolt.tar.hu

pusz

KépKép
KépKép
nyuszika

Lekopogom, hogy Csongi mintha jobban lenne - szebbet és kevesebbet kakált ma reggel, mint eddig...
Solymi tegnap az IKEA-ban volt anyuval, és elhagyta a hátizsákját a szent kutyájával (az egyikkel), úgyhogy mehetünk ma vissza érte. Remélem, meglesz, mert különben balhé van.

Zit
parazita

Hahó

Boldog szülinapot utólag is Nátánnak, Lilinek :)
És boldog névnapot Nórinak és Liliknek.

Zita
jobbulást :)

Nyuszi
nagyon aranyos a boltod :) sok vevőt :)

mi megvagyunk, 7végén Volt fesztiválon voltunk, Pet shop boys meg hooligans koncerten. hog én milyen régen voltam ilyen buliban :wink: :wink: tisztára nyugdíjas lettem. nagyon jó volt :lol:

Ilke
képek :) Kisgé is most hagyta abba a szopit, igaz már csak jelképesen cicizett esténként. aztán a Balcsin szépen elfeledkeztünk róla. Kisgé még alig beszél valamit, de ő is nagyon mondaná már.

megyek pakolni, 7végén megint ztazunk, most Zalába éppen.

jó 7végét

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok,

Minden Szulinaposnak nagy gratula utolag is!.

Nalunk is gyorsan szaguldanak a napok :lol: Minden nap vendegsegben vagyunk vagy jonnek hozzank :D Nkunk a jovo het az utolso az oviban,utana szeptemberig itthon lesz,bar lenne augusztus kozepetol ismet ovi,de nem vissuk,inakbb nyaraljon/junk sokat. :D
Az elso heten apa lesz vele otthon,en meg csak 6 orakat fogok dolgozni,mert apa beriatkozott egy tanfolyamra,ha mar igy raer :wink: UTana jonnek atomeges nyaralasok/utazasok egesz augusztus vegeig.
En mar tuti hogy szeptember 1-tol otthon leszek,bar meg itt nem tudjak,de amint bejon a huvos ido elleszek en otthon is. :wink: :lol: Csomo dolgom lesz,babaszoba kialakitas,tapetazas,berendezes,vasarlas,ruhak elokeszitese....
UGyhogy most ket hettel kevesebbet fogok dolgozni mint Alexnal,de most ezt erzem jo megoldasnak.

Zsuzsa
Kepeken latszik hogy Luca lassan tultesz Elodon,igazi kis "makrancos Luca " :lol: :lol:

Nyuszi
Nagyon szuper a honlap,es a bolt is nagyon igenyes :!: Gratulálok,ugyi vagy nagyon :P Gyerekek megszoktak mar az uj helyzetet? Remelem kicsit nyugisabbak mar anapjaid.Bar azok sosem leszenek,mert dolgoni meg gyereket nevelni eleg strapas,de jo szervezes mellett siman lehet.Neked meg anyukad is segit ebben ugyhogy jo lesz ez :wink:

Beszti
Milyen tarsast vettetek Natannak? Mert lassan mi is megerunk ra.Mar szepen ekartyazik,dominozik.Ugyhogy kellenenek otletek mi az ami 4 ev alatt is elszorakoztatja.

Ilke
Apanak is tetszettek a ruhak :D Jol erztuk magunkat,ugyhogy Alex mar kerdezi mikor megyunk Lilihez meg a kisfiuhoz megint :lol: :lol:
Elfelejtettem mondani hogy a lekvarod nagyon fincsi volt :lol:
Tenyleg jol nezel ki,es hogy milyen vekony vagy :wink:

Gumicukor
Jovo heten jo pihit kivanok, Dani mentesen :D

Parazita
Vegre joban van Csongi si.Jezus..szent kutya...megjo hogy van ikertestvere :lol:

Judy
Jo csavargast :lol: Tenyleg fura mar neha ilyen helyre kimozdulni,aztan persze jol erzi magat az ember lanya..

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Lanyok,
Elfelejtettem, hogy apu bio sarga barackja az iden nagyon szepen erik. (mi azon elun kmar hetek ota,napjaban tobb kg-t eszunk csaladilag :lol: )Ha valaki szeretne lekvarnak,vagy csak ugy eltenni, szoljon. Jovo pentekre tudom igerni, 210 Ft/kg.

Kata

Kép
Kép
kataa

Nyuszi,
Megnéztem én is a honlapot, nagyon szép és az üzlet is nagyon szimpi, büszke lehet a párod rád! :)

Judy,
Köszike! :)

Kataa,
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, gyertek nyugodtan máskor is! Rucik nekünk is szuperek, később is csere-berélhetünk még :) .
Lekvár el is fogyott mind még aznap :D , már jó ideje rászoktam, hogy frissen készítem barackból, vagy vegyes gyümiből (egy pici turmixolás, kicsi összeforralás és kész is :D ), télen meg a fagyasztóból szedek elő hozzá gyümit. Épp tegnap fagyasztottam le rengeteg felezett sárgabarit a kertből, idén nálunk is sok termett.

Puszika,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Kataa!

Engem érdekel a sárgabarack, nekünk nincs barackfánk. :lol:
Majd lekvározok, ugyan még soha nem csináltam, de jövőre mindenképpen el akartam kezdeni az új házban...

KépKép
KépKépKép
beszti

Lanyok

Koszi a sok dicseretet, aranyosak vagytok.:) Csak tenyleg bejojjon a dolog.

Kataa

ANyunal is ,most erik a sargabari, ponmt azon filozunk mit csinaljunk vele, raadasul pont akkor kell leszedni, amikor nem leszunk itthon.:)
Meg jo, hogy van kire bizni. :) A nagyresze helyi zoldsegesnek lesz eladva. De en is fogok lekvart is fozni, mar ott vigyorog a kamraban vagy 10 uveg eperleki is...

Ilke

Te is tartositoszer nelkul csinalod?

Conti

Bettinek elore is Boldog szulinapot!!!!

Agi

Petranak Boldog szulinapot vasarnapra!!!!
Majd egyszer egyutt is unnepelhetnenek a lanyok, ha mar egy napon szulettek...:):):)

megyek mert meg van dolog

jo ejt

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Minden kis 4 évesnek boldog születésnapot kívánok :)

Nyuszi, szuper a boltod, aug-ban meglátogatunk Bettivel. :)

Ilke, nagyon édesek a gyerekek! Lili tényleg tisztára rád hasonlít. Vacsi utáni kép :)

Nálunk is már csak egy hét van a bölcsiből és jövő pénteken ballagás lesz. Van tablókép is, majd lefotózom. Legközelebb szept. 4-én kezdődik az új ovi. Betti már most menne...

Zit, Csonginak jobbulást, fránya vírusok.

Sasha, de bátrak vagytok a mozival! Én is pont gondoltam rá hogy elviszem a karib2-re, mert imádjuk (mint ős Depp rajongó is) Betti nemkülönben, de annyira, hogy folyton idéz belőle. "kukucs cicám" meg ilyenek. Majd meglátom, veszek-e bátorságot.

Ilke, lehet, hogy nem jön be, de én azt hiszem átneveztem a jpg file-t png-re (lányom mondta, de hogy honnan szed ilyeneket?) és valahogy úgy kisebb lett.

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Ilke, photoshop- file kiválasztása - file - save for web - image size - max. 80x80 lehet és mentés. png formában menti el. Ha nem megy, küld át és lekicsinyítem.

Megpóbálok berakni egy hétvégén készült képet. Kép

conti

Sziasztok!

Conti!
Nem bátrak vagyunk, hanem hülyék :wink: Ugyanis fel se merült mint lehetőség, hogy nem jól vieseli majd, nem is aggódtunk rajta. Több ok miatt voltunk ilyen bátrak. Itthon ha berakunk egy másfél órás mesefilmet simán végignézi, főleg akkor, ha velünk nézheti. Legemlékezetesebb a Bambi 2 volt azon még sírt is.
És mivel a DVD-ken, meg a tv-ben is látja, hogy bemutatják az új rajzfilmeket és hozzáteszik, hogy a MOZIkban látható, vagy nemsokára az lesz, így érdekelte, hogy mi az a mozi. Elmeséltük neki párszor, elmondtuk a szabályait is a mozizásnak és nagyon tetszett neki. És élőben is ugyanúgy tetszett. :lol:
Mondjuk én nem merném elvinni egy felnőtt filmre, lehet kicsi még hozzá, meg kérdés, hogy a moziban mennyire tatják be a korhatáros filmeket. előtte mindenképp hívd fel a mozit, hogy egy 4 éves gyereket beengednek e az előadásra.
Én úgy vettem észre, hogy a korhatár nélküli filmeket, rajzfilmeket pl nem hangosítják úgy fel, mint a korhatárosakat, azok sokkal, de sokkal hangosabbak, így az ijesztő effektek is. Nehogy megijedjen a Betti!
A Túl a sövényen c előadáson is nagyon sok kisgyerek volt, úgy nevettem, mert a kicsit nagyobbak, olyan 8-10 évesek úgy röhögtek a filmen, hogy visszhangzott tőlük a mozik :lol:
Elsőre talán egy rajzfilmmel lenne érdemes kezdeni, főleg, hogy nem lehet tudni pl a Karib tenger kalózaiban van e véres jelenet?! Vagy ilyesztő kinézetű valamik, vagy vagyvagy:))

A fene, mindig ez történik, írok valamiről és egy egész litánia lesz belőle :twisted:

na jó azt hiszem egyelőre elég lesz ennyi!
Egy új kedvenc képem
Ez a margitszigeten készült az óriási matuzsálem fa egyi ágán:
Kép

Kép
sasha

Sziasztok!

Beszti! Ilke! Nátánnak és Lilinek nagyon sok boldogságot kívánok utólagosan születésnapjuk alkalmából! Lilinek boldog névnapot!

Előre hozva a köszöntéseket:
Nyuszika, Ági, Conti! Csemetéiteknek kívánok nagyon boldog 4. születésnapot!

Remélem a következő születésnaposunkat már időben fogom tudni köszönteni :wink: .

Önző módon magunkról: :oops:
Úgy döntöttünk, hogy fél évre albérletbe költözünk, ez a legjobb megoldás, mert így el lehet kezdeni az építkezést minél hamarabb. Ági, Kata! igen, jól emlékeztek, ez a házunk is új építésű. Azt tudtuk, hogy nem végleges, így annyira nem furcsa, hogy eladtuk, de bevallom vérzik a szívem, végre gyönyörű a kert, virágaim ezer színben pompáznak, a kis konyhakertem is beérett. Na, nem akarok siránkozni, hiszen ezek a költözések mindig előrébb visznek bennünket a végleges otthonunkhoz, ahol kölcsönök és adósságok nélkül fogunk tudni élni. Na, erről ennyit, tényleg nem akarom a topikot terhelni ezzel.

Azért persze pihentünk is, voltunk Balcsin, meg Veszprémben az Állatkertben, lenéztünk a Velencei-tóhoz (Nórit itt felfalták a szúnyogok :evil: ) és Székesfehérváron is kirándultunk. 1-1 napos kis kirándulások, nagyon jól sikerültek. Még a jövő hetünk laza, aztán kezdődik az őrület.

Körkérdés: Lányok! Főleg lányos mamik! Nálatok megy egyedül a popi-nuni törlés? Mármint a gyerekeknek :lol: :oops: Azért kérdezem, mert az oviban már tavaly is ezt forszírozták. A popi törléséhez szerintem még nagyon kicsik, a keze sem elég hosszú.
Conti! Neked a nagylányod mikortól végezte egyedül a dolgát? Már bocsi, hogy ilyet kérdezek :wink:

Igyekszem be-benézegetni,
Minden nyaralónak kellemes pihenést kívánok, vigyázzatok nagyon magatokra!

Pusza:

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Conti,

Köszike!!!:) végre sikerült képet feltölteni!

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

hali,

immár gyerekmentesen jelentkezem, ma elvitték a szüleim Danit. Felpakolta a hátizsákját, biciklit, macit, nagyon lelkes volt, vidáman integetett a kocsiból. furi a csend itthon, de már most hiányzik. ma elmegyünk apával esti romantikára, végre kiülünk a nagy dombra és megnézzük a kivilágított várost.
holnap gardróbot szerelünk, ma meg feltette a párom apukámmal az atombiztos tárolóajtónkat. apu tervezte és gyártatta le a kollégáival.

sasha- hazajön nyaralásból Dani, elvisszük a Verdákra. Hát a Karib tenger kalózai első részben azért a csontvázas rész nem a legjobb az biztos, meg annyira nem jó film, hogy elmenjek rá moziba. tényleg, azt sem tudom, mi megy most a moziban.

na, megyek bundátlanítani magam :lol:
pusza

KépKép
KépKép
gumicukor

Magdi, milyen szerencsétek van az eladással, nálunk semmi. Engem érdekel, ha a házról vagy a költözésről írsz. Betti már kb. fél éve megy egyedül a wc-re, mióta fel tud mászni. Előtte fel kellett rakni a magasítót, azt nehéz volt neki egyedül, de már az is ment a végén. A pisinél ő töröl bilis kora óta, a kaksinál szólnia kell. Viszont jó hogy mondod, mert az oviig van hat hét, addig begyakoroljuk a hátsó törlést. A hugom panaszkodott már, hogy nem törlik az oviban, és volt hogy estére gázos lett a helyzet.

Sasha, kösz a beszámolót! Még meggondolom a mozit, de tudom mire számíthatok. A trailerek már régóta le vannak töltve és szoktuk nézni gyakran. A filmet szerintem nem túl ijesztőre csinálták, miután óriási siker lett az első rész és nagyrészt a gyerekek között aratott, sőt már leforgatták a 3. részt is.

Gumicukor, a Kalóz 1. része a minden idők 100 legjobb filmje között a 3. helyen végzett. (második a Ponyvaregény, első a Gyűrűk ura trilógia) Cinema újság 2006. július.
Gyerektelenségtől én is tartok milyen lesz, most a szünetben 2x is elviszi apja, de 4-5 napnál többre nem engedem el egyszerre. Mindkettőnknek ez a maximum. Jó romantikázást! :D

conti

Conti!
Azt hiszem igazad van. Mármint a ki nem mondott dolgokban. Te ismered a saját lányodat, te tudod, hogy mit bír el, és mit szeret, ha úgy érzed, hogy neki való az a film,akkor vidd el nyugodtan. Én magamból indultam ki és szerintem a Gabinak még nem lenne jó azt moziban megnézni.

Érdekes amit a popsitörtlésről írtok. Nálunk az oviban töröltéka feneküket és szerintem idén is fogják. Gabim elvleg magas gyerek, 110 cm, de nagyon nehezen éri el a wc-n ülve a fenekét. Sőt amikor nem szól (mert van, hogy nem szól, mert felrakja a szűkítőt és fellépő nélkül tök egyedül rá tud ülni) és maga törli ki a popsit, hát akkor még az atyaúristen is kakás... A WC deszka, de mindenhol, a fenekén hatalmas foltban szétmázgálva, főleg arra az oldalra ahonnan törölte :lol: Én nagyon örülök, hogy egyáltalán már a wc-be csinálja, hiszen nem is olyan régen még a pelusba termelte, gondolom emlékeztek még, hogy milyen nehezen mondott le róla. Most március végén...

puszi mindenkinek!

Jajj, Conti! Drukkolok nagggggyon a ház eladásához! :D

Kép
sasha

Sziasztok,

Megint suruek a napok 8) A hetvege egyik nagy esemenye hogy voltunk 3D UH-n.Kisteso jo kis meretes tanulsagat tette, hogy tenyleg kisfiu!!!!!! :lol: Teljesen beleszerelmesedtem, ahogy lattam a kis kerek pofijat,cui kezet,labat...annyira ereztem hogy O az enyem hogy nagyon imadom mar most!!!Tudom szentimentalisan hangzik,de ertitek Ti mire is gondolok :wink:
Delutan meg Dunahatasztiban voltunk baratnomnel,a gyerekek nagyonjol eljatszottak.Ma Bajan voltunk,visszahoztuk a nagynenit,aki szerdan megy vissza az USA-ba.Ettem fincsi baja halaszlet is :lol:
Holnap reggel meg irany Becs :roll: ,ugyhogy mindent elokeszitettem a fiuknak arra a 4 napra.Kajcsikat+ruhakat,stb...Remelem apa boldogul,bar jon egyszer anyukam meg Evi neni is..ugyhogy arany eletuk lesz :lol:

Ilke
Ha mar nem dolgozom es meg vallalkozok ennyit vezetni biztosan megyunk.De ti is johettek am :wink:

Beszti
Ird meg a mobilszamod priviben meg hogy mennyi kell es szolok majd hogy vagy penteken vagy az azutani hetfon lehet erte jonni.
Mi jobb nektek MOM-Park vagy esetleg Lurdinal??
Egtebken en teszek el a fagyasztoba is felesben jo lesz az tavasszal a kistesonak :wink:

Nyuszi
Boldog 4. szulinapot Eminek!!!

Sasha
Tok jo ez a kep:)
Hat enyem Alex meg nem ul meg ennyit a tv elott ugyhogy mozival meg nem probalkozunk...

Magdi
Es hol epitkeztek?? Es mi a vegleges cel???
Fel ev alatt fel is epul,vagy mar felkeszen all amit vesztek?
Bar ugyan nem elnyos,de azert leirom,hogy Alexnak is szolni kell ha kakilt,mert mi mossuk neki utana.Valahogy ezt tartjuk higienikusnak,na pont ezert van megengedve hogy O torolje papirral,de szepen csinalja,szerencsere maszatolas nincs :) .Siman ul a wc-re ,mar reg szukito-fellepo nelkul,ugyhogy nem kell mar kiserni szerencsere :lol:

Zsuzsa
De bator vagy,meg jogy segitettek,ata sofor azert tudhatna hogy ez is a dolga....

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Ja es a kepek :wink:

Kép

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Na megvolt a szülinapi buli. A Petra egésznap lázba volt, hogy mikor jönnek a gyerekek. Feldíszítettem a kertet a lakást és ők meg folyamatosan vagdostak és segítettek nekem (persze porszívózás után). Összesen 12 gyerek volt + a szülők. A Petrácska annyira szégyenlős volt a tortánál attól, hogy mindenki őt nézte, hogy végül nekem kellett elfújni a gyertyát mert nem volt hajlandó. Mikor hazamentek akkor azért beleszúrtam a maradék tortába és azt elfújta. A bicajnak nagyon örült, szinte le sem akar szállni róla. Nagyon fullos lett mert kapott a kis barátaitól dudát, kulacsot, sisakot hozzá. Megáll iszik a kulacsból és mondja, hogy álljak elé, hogy tudjon dudálni, rettentően élvezi.

Megyek visszaolvasok mert már megint levagyok maradva.

Ági

Itt van pár kép:

Kép Kép Kép
petra2

Nyuszi

Emikének is nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Ági
petra2

KISMAMABARÁT
képzési projektünkbe jelentkezni lehet!
Képzést indítunk:
IRODAVEZETŐ (OKJ)
(részvételi feltétel: angol nyelvismeret és érettségi)

PÉNZÜGYI ÉS SZÁMVITELI ÜGYINTÉZŐ (OKJ)
(részvételi feltétel: érettségi)

SZÁMÍTÓGÉP KEZELŐ (OKJ)
(részvételi feltétel: befejezett 8 általános iskolai osztály)
A projekt leendő résztvevőinek képzési költségét fizetjük, a képzés idejére díjmentes gyermekmegőrzést biztosítunk.

6 hónaposnál idősebb, de 6 évesnél fiatalabb gyereket nevelő kismamák vehetnek részt, akik GYÁS, GYES, GYED –et kapnak vagy regisztrált munkanélküliek.

A képzés 2006. szeptemberétől 2007. januárig illetve 2007. májusig tart. A képzés helyszíne: Budapest XXI. kerület

Jelentkezését várjuk az alábbi telefonok valamelyikén:
Fővárosi Közhasznú Foglalkoztatási Szolgálat Kht. csepeli kirendeltség:
278-2717/117-es telefonszámon
Rákóczi Zsuzsannánál

IX. ker. FESZOFE Kht.:
215-1580-as telefonszámon
Goldmann Jánosnénál

VII. ker. KAMILLA Kht.:
06-20-343-52-77-es telefonszámon
Lakatosné Kovács Mariettánál
dec8

Sziasztok!

Nem akartam most írni, mert rohanásban vagyok, de nem hagyhatom szó nélkül:

Kataa! Ezek az Uh-os felvételek NAGGYON CUKIK!!!!!! :lol: :lol:
Teljesen meghatódtam tőlük, annyira hihetetlen, hogy egy ilyen parányi kis emberke lakik a pocakodban. (a saját pocakjaimat is hasonló csodálattal és ámulattal figyeltem). Ez tényleg a legnagyobb boldogság a világon :lol: :lol:

Dec8! Mi újság Veletek? Írhatnál pár sort :wink:

Ági! Gyönyörű a lánykád, ez a ruha meg méginkább kiemeli a szépségét!

Na, tényleg mennem kell, igyekszem jönni még a héten
puszi Mindenkinek:

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Kép

conti

Kép

conti

Kép

conti

Luca, már azt hittem, amikor láttam délután az utolsó hozzászólót, hogy végre írtál magatokról valamit. :roll:

Fenti képek ma készültek, megünnepeltük hármasban az első felvonást, folyt köv. a következő hétvégeken. Nyári szülinaposoknak ez a sorsa, fele család nyaral, stb.

conti

Sok-sok boldogságot kívánunk mi is minden szülinapos kisgyereknek!
Nőjjenek nagyra!

Bea és Pancsi

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Képzeljétek milyen öröm ért, nyertem két jegyet a Karib 2-re premier előtt. Így nem visszük a Bettit, csak a Barbival megyek. Az interneten az Origo filmklubbal. Sosem nyertem még semmit a neten, de már hiszek benne :lol:
Holnap este 7-kor, hurrá!!

conti

Conti,
Nagyon aranyosak vagytok a tortával!

Ági,
A Petra már tiszta nagylány...

Kataa,
Imádom ezeket a 3D-s képeket! Mint a kis madárfiókák :D

Anyu elvitte Solymit kirándulni, Csongi alszik, úgyhogy gyorsan megfőztem az ebédet, és most hawai-dizsi. Szerintem visszafekszem, mert 6-kor keltem Csongival.

Zit
parazita

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?