Sziasztok Lányok!
Rég írtam, de minden nap olvasom a hozzászólásokat.
Ma voltunk UHn. Hát, csoda, hogy mit művel a kiscicám! Forgolódik, rúgkapál, hadonászik.. Édes! A UH-s doki rendes volt, megmutogatta a kezét, lábát - azt mondja, "most tette keresztbe a lábát", hát ezt én nem láttam..
Láttam az arcocsáját is profilból, az picike orrát, száját. Azt hiszem megzabálom ha megszületik
annyira cuki! A szívhangját csak egy rövid időre hallottam, mert a doki nem tudta követni
állandóan arrébb hempergett. Lányok, a babaszív dobogása a legszebb dallam ....
Most 5 cm és 1 mm. Három hét alatt 3 centit nőtt. És mennyit fejlődött.. szinte hihetetlen.
Doki csak a nyaki redőt mérte meg, 1,3 mm. Ez ugye jó? És azt mondta, a méhlepény a fundusban van. Asszem ez is jó.. Felvette az egészet videóra, így megnézhetjük még sokszor és láthatják a nagyszülők is.
Vért is vettek ma reggel, már másodjára a héten, úgyhogy gyönyörűen be van gyulladva a vénám. De mit számít ez, hisz láttam a kis szerelmemet! Alig tudok dolgozni, mindig előttem van.
Lányok ti gondoltatok már rá, hogy nem is ismerjük ki lakik bennünk. Egy egyéniség, egy lélek, akit imádunk, de csak születése után fogjuk megismerni, sőt csak évek múlva igazán. Érdekes ez.
Ciciről: Nekem már 5 méretet nőtt, 75 B-ről indultam és most 80 C-s kismama melltartót vettem. Drága, de érdemes megvenni a speckó kismamásat, mert isteni anyagból van, nagyon kényelmes. Venni akarok majd még egyet, de csak később, amikor már majd nagyobb kell...
Nem tudom tapasztaltátok-e, de nekem este kis fehér valami gyűlik össze a mellbimbóm közepén. Biztos gyakorolnak a tejmirigyeim.
NikiK,
Sajnálom, hogy így megszenvedsz a fogaddal, az a nő a röntgenben ritka bunkó lehetett... Jobbulást kívánok!
Új Lány,
Nekem is puffad a pocim már a 8. héttől. Akkor sokszor nagyon kellemetlen volt, nagyon feszült, kb. a 10. hétig. Azóta nem vészes a puffadás.
Viszont a méhemet még nem érzem. Talán a jövő héten. Ha így halad a kismacska, akkor hamar kell neki nagy ház.
Mindenkinek puszikát küldök!
Mamacica (12.)