Sziasztok!
Cas
Csini pocid van, s várjuk a "tetőtől talpig" képeket is!
Réka
Te is nagyon csini vagy
nincs is +kilód, nem is értem, hogy miért foglalkoztatja a védőnődet a súlyod! Melegítő is nagyon jó
Gem
Nézegetem minden nap a telcsimet, s minden borítéknál izgatottan nézem, hogy vajon ki írt
már tényleg nincs sok hátra tuképpen egyikünknek sem. Vigyázz magatokra, s ha lesz több időd, jelentkezz sűrűbben!
Benszi kinek ír majd? Jó lenne tudni róla, hogy mi történik a kórházban velük...
Nyafi
Te is csini vagy - egyébként lányok mind csinik vagytok/vagyunk, mert ez egy ilyen topik
, s kutyus is szép (már amennyire én értek hozzájuk
)
Titti
Apácska - hmmmm, olyan aranyosan hívod a párod, tényleg árad belőle a szerelem/szeretet
Babamérleg - nekünk van (itt nem is mertem megkockáztatni nélküle), anno is volt Kristóffal (akkor kölcsönzös), s használtam is....mivel akkor sem volt sok tejem, ezért nem akarok kockáztatni, még ha tudom is, hogy rengeteg felesleges idegeskedéstől kímélném meg magam, ha nem használnám
Az első hónapban tervezem minden etetésnél mérni, utána naponta, majd hetente...persze ez akkor lesz így, ha lesz tejcsim
Tápszer - még a hétvégén felhívtam a magyarországi gyerekdokinéninket, s képzeljétek azt mondta, hogy " mi sem HA-s tápszren nőttünk fel, s jó lesz az antirefluxos is, ha nincs más" ha meg majd akkor úgy ítéljük, akkor bármelyik héten tudok küldetni, mert ugyebár szerencsémre minden héten pénteken jön egy repülőgépnyi nyaralni vágyó, akik közül valaki mindig el tudja hozni
Így megnyugodtam, s úgy döntöttem, hogy nem hozatok előre. Itt is találtam egy Nestlé HA táprszert - 30€ 900gramm, ez otthon is ilyen drága????
Bár a többi árát még nem is néztem
Nem vettem meg - bár majdnem
- de úgy voltam vele, hogy lehet, hogy nincs több, s nem is lesz, akkor meg mit érek ezzel az egy dobozzal
ha majd tényleg kell
Megjött a babkocsink nekünk is!!!!
Napra pont egy hónapja volt tegnap, hogy megrendeltük, s tegnap hívtak, hogy mehetünk érte. Én igazából most érzem, hogy ez már valóság
Hiába van itt a kiságy, a pelenkázó, s minden más, a babakocsi "varázsolja" a lakásba számomra a babás hangulatot....persze még a szoba nincs befejezve
Hétvégén kifestették a nappalit, vasárnap ablakpuculás, konyharámolás, takarítás, olyan izomlázam van a lábamban, mintha maratont futottam volna
Ma voltam a HARMADIK cukros lötyi vizsgálaton, már úgy járok oda, mint haza
hétfőn eredmény, s kedden megyek az északi dokihoz, a 35-dik hét közepén kíváncsi vagyok, hogy mond-e valami konkrétat....bár előtte 3-án jövök a délihez (szokásos), valahogy benne jobban bízom
Gyakorló anyucik - milyen pelust használtok??? Ismeri valaki a HUggies-t??? itt azt még állítólag fel lehet lelni, de a LIBEROt nem is látták még sehol, s van helyette SUAVINEX, erről hallottatok már???
And
S most kisesót is figyelik UH-n, ugye?? vagy lehetett tudni, hogy miért nem fejlődött Eszti a végefelé odabent???
Ancsáékról egyébként várjuk a további híreket, esetleg képeket, aki tud!?
Kia
Jobbulást Neked, s pihenj jó sokat!! Doki szerintem is lásson!!!
Szilvi17
Szerintem is normál, hogy már ilyen éjszakáid vannak! Nekem is volt lábgörcs, párszor pisi, s a nyugtalan alvás, szerintem ilyenkor már egyértelmű, hogy a ránk váró nagy feladat miatt van!! Próbálj napközben többet pihenni!
Hosszú haj
nekem is az van kb 11-12 éves korom óta - most lehet, hogy ki fogtok röhögni (eddig mindenki ezt tette, aki hallotta), de én nem tudok fürdés közben hajat mosni
Én kívülről térdelek/állok a kád mellett, s hajolok bele a kádba. Az a szerencsém, hogy nagyon száraz a hajam, mint a bőröm, s így hetente 1x kell mosnom, ezt kibírom, vagy ha nyügi vagyok, akkor mostanában elmegyek fodrászhoz, s úgy kényelmesebb....a párom pár hónapja meg akart tanítani, hogy hogy kell zuhi közben hajat mosni, de ha 2x sikerült rászánnom magam, mert én megőrülök attól, hogy a sampon az arcomba csorog, a vörös hajam is mindig "enged" s zavar, hogy ez a szín folyik végig rajtam
Na most aztán írtam kisregényt
Gyertek ti is sűrűbben, bár most már gondolom mindenki készülődik...Szerintem Ancsa sztorija még rádobott egy fokozatot mindenkinél, ugye???
Sziasztok,
Szilvi