Sziasztok!
Edit!
Nagyon jók a képek, mindkét csemetéd gyönyörű!
Mennyi ideig szoktatod be Barnit? Ennek van valami rendje, vagy majd ahogy Barni igényli?
Örülök, hogy elmúlt a pocifájás! Kár, hogy ezt okozta a vas. Van valami más módja is, hogy megkapja a vasat Virág, de elerülhető legyen a pocifájás? Vmi más gyógyszer, pl.
Márti, Julcsi!
Nagyon jók ezek a képek is, tündériek a gyerekek. Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! És hogy ülenek már a lányok! Mi nagyon messze vagyunk ettől! Látom Zsombit magávalragadta a látvány! De aranyos! Jó a Szonis pisilős történet!
Zsuzsi!
Ne törődj anyósoddal (tudom, könnyű mondani)! Sajnos vannak olyan emberek, akik az hiszik, hogy mindent csak ők tudnak jól megcsinálni. Ez nem azt jelenti, hogy más nem, csak ők jobban. Én szeretem anyósomat, de amióta megvannak a babák, azért néha már nálam is nyílt a bicska. Pénteken pl. délután nála voltak törpök, míg mi bevásárolni mentünk. Odavittem a délutáni gyümit, hogy majd azt adja nekik. Erre mentünk értük, és mondta, hogy megetette őket tápszerrel. Mivel annyira éhesek voltak. Szóval simán felülbírál, mondván, hogy a gyümitől nem laktak volna jól. (Vagy csak nem volt kedve kanalazni, a cumisüveg egyszerűbb megoldás.
) Nem is értem, hogy lehet, hogy ránézésre két jól fejlett gyerekem van, akiket én táplálok. Már simán éhen kellett volna halniuk ezek szerint. Ennél jobban már csak azzal tud kiakasztani, hogy folyton az udvaron akarja látni a gyerekeket. Ezzel nincs is semmi gond, csak nem mindig kivitelezhető. Na, ez egy hosszú történet, majd elmesélem egyszer.
Szóval, NE TÖRŐDJ VELE, nem lesz semmi baja Szandidnak, és te tudod a legjobban, hogy mit hogyan!
Rillisz!
Izgi ez a rész is, amikor a gyerekszobát, kelengyét kell összeállítani.
Mi is sok ruhát kaptunk, de sajna egy kislánytól, így Marcinak azért kellett venni is. Viszont ha ő kapott, akkor Flórát sem hagytuk ki. De a kölcsön ruhák között is válogattam olyat, amit Marci hord.
Nálunk mindenkinek külön ruhatára van, ami egyforma, abba beleírtam, hogy melyik kié. Lehet hülyeség, de én különbséget teszek. Persze fordult már elő olyan is, hogy Marcinak épp egy bodyja sem volt tiszta vagy száraz, így Flóra rózsaszínjében díszelgett.
Sok netes oldalon találsz kelengyelistát, szerintem jó ötletek vannak benne. Arra figyelj, hogy kicsi rucikból tényleg nem érdemes sokat venni, mert pikk-pakk kinövik. És inkább téli, melegebb piciket vegyél, hiszen nyárra már tuti nagyobb kell. Pl nem érdemes ujjatlan bodyból sok 50-56-os méretet beszerezni.
Nekünk 60X120-as kiságyunk van, nem lehet átalakítani rendes ággyá, semmi extra nincs rajt. Nekem semmi bajom vele egyenlőre. Mi emeleteságyat tervezünk majd a rácsos után, ezért nem vettünk most komolyabbat.
A matrac kókusz, jobb légáteresztő, és a pisi is átfolyik rajta.
A pelenkázónk átalakítható komóddá, bár szerintem le lesz cserélve, szóval nekünk ez sem volt szempont.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Internetes oldalakat majd küldök linkben, amiken kelengyelistát találsz, de csak este lesz időm. Most rohannom kell, mert vendégeket várunk.