Ayse!
Köszi ezt a másodikat elraktározom magamnak későbbre, mert már ráizgultam a padlizsánkrémre. Ha lesz lelkierőm sütőt begyújtani délután az amúgy is dögmeleg konyhában, lehet hogy meg is csinálom még ma.
Horgászás ugyanis sajna ugrott, mégsem tud apa olyan korán hazajönni. De nem baj, majd elmegyünk egyik hétvégén.
Megyünk inkább estefele hintázni.
Manka!
Lehet hogy Jack úgy döntött átad pár dekát Bendegúznak, mert ő meg egy hét alatt hízott 14 dekát, annyit majdnem mint a 8. hónapban egy hónap alatt.
Remélem ezt a tendenciát folytatja szépen.
Kapott egymásbarakhatós kis színes különböző méretű bödönöket, de ezt Jack már tuti unja. Meg kapott egy kockát, az egyik oldalán egy pörgethető macival, a másikon meg egy órával, és ebbe is bele lehet(ne) dobni egy A betűt meg egy nagy 1es számot, ha bele tudná illeszteni a megfelelő lyukba. De ez még azért nem megy, viszont pörgeti a macit ezerrel. Egyébkéént van neki egy nagy kockája, amibe különböző formákat lehet a megfelelő nyílásokon beledobni, de ez is később lesz majd jó, egyenblőre csak az tetszik neki, hogy zörög.
Meg vettünk egy lendketrekes kisautót ha lenyomja a sofőrbácsit, gurul, és egy kukacot, ami gurul és zenél. De ez utóbbiakat ma nem kapja meg, beosztom szépen, hogy legyen holnapra is újdonság.
Egyébként eszméletlen milyen mocsok drágák a játékok, mi próbáltunk szelektálni, és nem marhaságokat venni vagyonokért.
Egyébként ne aggódj, Bendegúz se pápázik még és nem hajlandó tapsolni se, de pacsit azt ad. Majd megtanulják. Meg megmutat egy pár dolgot a lakásban amiket felsimer.
Timi!
Bendegúz is ébred újabban éjjel, egyszer vagy kétszer, általában éfjél után / hajnali fél 4 körül, és akkor ha megkínálom limonádéval, annyit iszik, biztos szomjas szegénykém. Meg annyira nem ideálisak az alváshoz a körülmények 28 fokos szobában, én megértem hogy felébred, mert izzad. És persze közben mocognak a fogaik is. Szóval én itatni mindenképpen megitatnám Fannit, ha ébred, én is szomjazom éjszaka ilyen melegben. Szegény kis pocokok biztos még jobban.
Egyébként én is jártam már így Bendegúzzal mint Te vásásláskor, csak én séta közben. Úgy néztek ránk sajnálkozva a járókelők (főleg az ordító gyerekemre), hogy kivettem a kocsiból, és a nyakamban hoztam, fél kézzel tartva, miközben a másik kezemmel a kocsit lavíroztam. Ez otthon volt Keszthelyen a Balatonpartról hazafelé (gondoltam lesz egy idilli sétánk kettesben
), ráadásul onnan a Szüleim felé minden utca emelkedik, szóval patakzott rólam az izzadtság, aztán mikor nem bírtam már, visszatettem, és mindig szedtem neki útközben leveleket meg virágokat, azokkal elvolt egy ideig, de Anyu a szomszéd utcából hallotta így is hogy jövünk.
Ma megint csináltam Bendegúznak gyümjoghurtot barackból, meg activiából, isteni lett.
Sildike!
Lacit nem élénkítette a kakaó? Nem tudom vagy pont most változnak az alvási szokásai, vagy Bendegúzt nagyon élénkíti, de ma délelőtt is majdnem 12 volt mire elaludt, pedig 10 után mindig ki szokott dőlni. Igaz kicsit tovább is alszik reggel, de annyira élénk volt délelőtt, pörgött mint a motolla. Én meg nem voltam nagyon vevő erre, úgy fájt a fejem. Szerencsére mintha múlna, de nem merem elkiabálni.
Húú ez jó kis litánia lett. És úgy érzem megérkezett az ebéd utáni kaki is, terjeng a szag.
Megyek is.