Hali,
Ma szabin vagyunk, elvittük nagyszervízre a kocsit, de nem tudom, mi volt a városban, de "csak" 2 óra alatt sikerült beérni a XVI.kerből a Váci útra... pedig máskor 20 perc a Thököly-Hungária. reméljük nem kerül egy vagyonba... bár inkább ezzel számolunk.
most csinálják a biztonsági zárunkat is
Halacska
Anna jobban van már? Ügyesek vagytok! Én sajna krupp témában nem vagyok otthon (szerencsére), Manó biztosan sok hasznos tanácsot ad, meg van vmi Krupp ügyelet is fent a baba.lap.hu-n. És csak nyugi!!!!
Párválasztás
Én is azt vallom, hogy egyrészt több közül nem árt választani, jó a viszontási alap, hogy milyet ne, vagy én hogyan ne csináljam azt, ami esetleg másoknak nem jó. na nekem elég sok ilyen volt. illetve a lakva ismerszik meg az ember, legyen az barát vagy jövendőbeli. nekünk elég jó tanulópénz volt az albizás, majd a szülőkkel együtt lakás. ott aztán főleg kellett az alkalmazkodás, tolerancia.
Magdi
Bírom az ilyen anyukákat, mint amilyen a tiéd volt. Nekem még a mai napig sem tudják, hogy cigiztem... a jójegyeknél nekem is hasonló volt, mint nyuszinál, ezért frankón bennem is van a teljesítménykényszer magammal szemben, és ez nem a legjobb. de ennek ellenére azért nem volt rossz gyerekkorom, csak maradtak tüskék, sajnos.
igyekszem én is figyelni, hogy mit ne és a legjobb belátásom szerint cselekdni, de tudom, így is lesz olyan, amikor majd az én gyerekem fogja mondani, hogy na így ő nem...
biztosan van igazság benne, hogy olyan férjet választunk, mint amilyenek az apáink. az én férjem is kicsit hasonló, csak több érzelem, gyengédség, amit ki is tud mutatni felénk.
ilke
immunerősítéshez még nagyon jó a jóga, hogy mentálisan, szellemileg is ki tudj kapcsolni, felrissülni, erősödni, mert úgy érzem, neked most erre is nagy szügséged lenne. a vitaminok egyebek is nagyon jók, de a kettő együtt tuti lenne. tudom, kevés időd van, de hátha összehozható a többi otthoni dologgal.
Tegnap Dani is 4,5 órát aludt délután. lehet érezte ezt a trutyi időt. utána sétáltunk gumicsizmiben, megnéztük a melletünk épülő lakóparkokat. egy csomó csigát , gilisztát láttunk, fogdostunk. az összes csiga házát megkopogtatta, aztán lestük, hogy tolja ki a szarvát. kb. 1 m-enként mindig megálltunk.
tegnapi beszólása:
Éppen vetkőztem a fürdéshez, amikor Dani bejön. Menszi utolja volt már, kicsit a betéten volt még maszat, jön be nagy csivitelve, egyszercsak:
"Ó, anya, miért kakiltál be?" - hát hirtelen nem is tudtam neki mit mondani, csak azt, hogy a néniknek szokott ilyen lenni, de nem firtatta tovább a dolgot. de annyira röhögtem, az a hangsúly, amivel kérdezte
na, megyek.