Sziasztok!
1111 éve nem voltam errefelé...
Meglepődve tapasztaltam, milyen jó sokat írtok mostanában!
Hurrá, hurrá!
Először is Reditkének!
Székrekedésre homeós bogyó /persze nem ártana, ha azért konzultálnál homeós gyerekdokkerrel is!/:
HYDRASTIS CANADENSIS
Kanadai gyömbér. Észak Amerikában termő növény, melynek szárított gyökerét használják fel homeopátiás gyógyszer készítésére.
Javallatok:
Hurutos betegségek, nagy mennyiségű váladékozás (torok, gyomor, húgycső, méh), melléküreg-gyulladások (arc, homlok), szemgyulladás, szájgyulladás, tüszős mandulagyulladás, váladékos hörghurut; Májsorvadás. Bő vérzéssel járó menstruáció.
Jellemzők:
/Rendellenes nedvösszetétel elleni szer./ Sűrű, sárga, maró, nyúlós váladék, horzsolásra emlékeztető fájdalom.
Figyelem! Alacsony potenciában váladékot folyósít, magas potenciában szárít!
Tünetek:
Feledékeny, depressziós, fáradékony beteg; sűrű, nyálkás fülváladék; fülzúgás; véres pörk az orrban, orrfújási kényszer; petyhüdt, nyálkás nyelv (mintha leforrázták volna), keserű szájíz. Sárga, tapadós nyálkát krákog fel.
Gyenge emésztés, golyó-érzet a gyomorban. Makacs székrekedés. Bűzös vizelet; szeméremtest viszketése, bőséges hüvelyfolyás szexuális izgalom esetén.
Hol melege van, hol fázik. Nagyon izzad.
Romlik:
Légvételre, hideg levegőtől, széltől, érintéstől.
Javul:
Nyomástól.
Másik: Moon sand-ért a lányom is nagyon oda volt, de szerencsére a szomszéd kislány kapott... Nagyon jól formázható valóban, azzal nincs is porbléma, de amikor láttam, hogy hogyan játszanak vele /konkrétan a kanapétól a gyerekszobán át a nappali szönyeg és a konyha padló is moon sand morzsalékkal volt tele/ akkor már tudtam, hogy a homokozás semmilyen formában nem való alkásba.. De ez csak magánvélemény!
Kata, golyópálya tényleg klassz!
Jó nagyok lettek a gyerkőcök!
Csirkesz! Lili tavaly mélységesen fel volt háborodva, hogy nem rószaszín díszek voltak a karácsonyfán!!
Kormi! Anna és Petit én is Alexandránál vettem, az alexandra.hu-n rendeltem meg - kedvezményesen!!
Bocs, mindenkitől, most csak ennyire tellett tőlem, majd ha lesz egy kis időm, jövök még panaszkodni is magunkról!
:):)
Pusz
Macs