SZiasztok!
Hat ezek a lanykak csudapofik
Ok egypetejuek???Gyonyoruek
Alig varom hogy ferjuram hazajojjon es megmutassam Neki a kepeiteket.Egyszeruen imadja oket nezegetni velem egyutt.
Barbie az Adam mindig ilyen tunderien jokedvu vagy csak a fotokon pozol,mert szuletett tehetseg.
Julcsi,koszi a tenyleg megnyugtato sortengereket.Jo volt olvasni,es igazad van nem figyelek oda a sok aggodalmaskodasra.
Igazsag szerint nalunk csak az anyosomek paraznak(akiket egyebkent nagyon szeretek)Csak rem idegesito hallgatni hogy milyen keveset hiztam es egyek mar tobbet.Kozben a doki ugy megdicsert pont a sulyom miatt is.Eredetileg 58 voltam,aztan az elso idoben a hanyinger miatt lefogytam 55 es 1/2-re es most 59 vagyok.Hat ez ha ugy nezzuk 1 kg hizas,ha mashogy nezzuk 4 kg,es gyonyoruen novekszik a pocim,meg a babak is.Kulonben eszemben sincs dietazni,tobbet eszem mint eddig,eleve gyakrabban,de azert megprobalok minel egeszsegesebbeket.Es persze nem akarok vizilova valtozni
,de szerintem az nem is normalis,hacsak valaki nem olyan tipus,de az mas.Es ki tudja en milyen tipus vagyok?Majd meglatjuk a vegen
Marti,Te meg mindig ugy meghatsz ezzel a hihetetlen nagy lelkesedeseddel es hogy bejossz majd meglatogatni.Szavadon foglak am
Na,csak vicc volt
Zsandi,Az a nagy helyzet hogy meg nincs digitalis gepunk,most akarunk venni,a masik meg nagyobb helyzet hogy tok benak vagyunk mindketten muszakilag,mi mindent csak erzessel ill.veletlen ratalalassal szoktunk beallitani.(ertsd video,tv,DVD,)ugye mint tudjuk es mi igazan sokat is tapasztaljuk ez nem mindig nyero.
Nagyon szeretnek egy csikot is,de fogalmam sincs hogy honnan tudnam eloteremteni,ha adnal kis segitseget,nagyon megkoszonnem.