Szia Lyányok!
Végre szép idő van! Hurrá!! Hurrá!! Tegnap dolgoztam, és teljesen be vagyok parázva, hogy mi lesz velem jövő7től, mikor már minden nap kell mennem, ráadásul túlóra hegyekkel?!
Folyamatosan dolgozó kismamik (túlórákkal)
Hogy a FENÉBE bírjátok az otthoni dolgok mellett??! Le a kalappal!!!
(Ráadásul beparáztattak, mert úgy várnak, mint fuldokló 1 korty vizet, mert tengernyi a munka. És még vigyorogva hozzáteszik, így majd már csak este 7ig kell túlórázni! (Ne értsetek félre, nem tartom magam nyámnyilának, mert régen átlagban este7-10ig benn voltam, de most úgy érzem nem fogom bírni)
Na, nem nyivákolok tovább!
Egyéni szoc.problem.
Manka
Mikor megláttam a neveiteket, majd kiestek a szemeim!
Mi is ezt a 2 nevet választottuk ki, plusz még a Lilit, de a babó vezetékneve így is két névből fog állni, ezért majd 1 keresztnevet választunk ki a 3ból.
Gratula a kislányhoz!!!
Mamy
Grat az Afphez! ( Én is azt mondom, hogy nem aggódom, ha rossz, de tudom, hogy aggódnék, ezért örülnék, ha én is ilyen szép eredményt produkálnék!
) A Nyírőben vették le? Mennyi idő alatt lett meg?
Hettie
Nagyon helyes az esküvői képetek!!!
És nagyon szép ruhát választottál!
Én a Nyírő Gyulában fogok szülni, így sajna a hely nem fog egyezni; de azért majd gondolok Rád!
Képzeld, tegnap derült ki, hogy az uncsitesóm szintén babát vár, és szept. 18-ra van kiírva!!
Már 3an vagyunk...(Õ pedig Baján..)
Ákata
Nagyon jó kislányok, mert nagyon hamar megmozdultak! Igaz, Rád más szabályok vonatkoznak!
Mikor raksz fel már kutyós képet?!
Melinda
Marci drágám hogy van??! Remélem minden ok.!! Melyik 7végén is mentek Egerbe? Hátha ott leszünk.
Mi a jövő 7végén és húsvétkor leszünk ott ebben a hónapban!
Piciza
Hol rendelted meg a teát? És pontosan mire is jó? Felkészíti a szervezetet a terhességre? Bocs, de nem találtam meg visszanézegetés közben, hogy mire is jó. (Azért kellene, mert a barátnőmnek épp, hogy kiderült az örömhír, már meg is történt, ami Veled, nála is uh-n. És ő keres most természetes "felkészítőket".)Az az igazság, hogy én is nagyon hiszek a természetes dolgokban, meggyőződésem, hogy sokat segített, hogy a műtétem után ilyen hamar összejött a babó. (talpmasszázs, homeopátia) De a teákat nem ismerem. Előre is kösz az infót!
Piciri
Földhivatalt végül elintéztem, de nagyon elszomorító volt a helyzetzet. 2,5 óra után sikerült, de nem is ez volt a lényeg. Egy 6,5 hónapos kismamát hagytak állni 1/2 órán keresztül; kortól és nemtől függetlenül; inkább mindenki máshova nézett...!! Remélem nem szomorú jövőkép.
Bettus
Szerintem maximálisan jól döntöttél ezzel a dokiváltással; hiszen a babád a lényeg, de ahhoz az is kell, hogy Te nyugodt légy!
Sajna rossz hír, ha elkezdek dolgozni, akkor csak nagyon ritkán tudok majd jönni júliusig.
ÉS már most hiányoztok!! Brühühü!
(Mert én csak akkor jutok géphez, mikor apu nincs itthon, vagy éppen nem kell neki, vagy páromnak a gép.)
Na azért még addig jövök! Meg végre a napocska is süt és nő a hasam, ugye ez a lényeg?!
Mindenkinek puszi!!
J.E.