Sziasztok!
Liv! A cukrot (répa) próbáltad pótolni gyümölcscukorral?
Nálunk mióta a párom lekezdte az updatet (kb 4 éve- kisebb kihagyásokkal), nagyon kevés fehér kenyér kerül az asztalra. Szerintem az a legjobb, ha te sütöd a kenyeret, vagy ha teljes kiőrlésűt veszel. Én Grahamat veszek rendszeresen, és néha rozsknyeret, mert Viki imádja kienni a belsejét.
Ezzt a cikket találtam a cukrokról. (véletlenül)
http://www.vitaminsziget.com/cikk.php?id=1122
Remélem Dávid már jobban van.
Editke! Nem semmi, hogy már a kisebbik fiad is, beszél, sőt világot akar ismerni.
Viki most éli a miért korszakát. Néha fárasztó válaszolni a sok miértre, de így tanulnak.
Gyermek fantázia.
Csak ne veszítse el majd később….
Lbori! Gratrulálok a nagyfiúhoz!
Macsek! Remélem már kinőtte Kornél a hasfájást.
Melcsi szerencsére csak 2-3 napig szenvedett tőle.
Vera! Gratulálok a nagy, szép lánykához!
Sok egészséget, és sok tejcsit a ngylánynak.
Csirkesz! Gratulálok a kisposcaklakóhoz!
Remélem az apukád nővére már észhez tért (de tartok tőle, hogy az ilyen emberek nem változnak meg), és legalább a karácsonyt szépen hagyta ünnepelni.
Ha gondolod, ajánlok egy ismerős ügyvédet,a ki talán tud segíteni neked, hogy anyukádat ne tudják kisemmizni. A ház kinek a nevén van? Ha közös, akkor szerintem apukád, csak a saját részét tudja a testvére íratni, és anyukád élvezeti joga megmarad, de persze ezt is jobban tudja egy ügyvéd. Érdemes lenne megkeresned egyet.
Tontica! Remélem már a gyerkőcök meggyógyultak. Kitartást küldök, egy nagy rakással.
Juti! Gratula az államvizsgához!
Rólunk: December nem a mi hónapunk.
November végén Viki hazahozott egy hasmenéses vírust, amit Melcsi kivételével elkaptunk mind. Apa és én még egy influenza jellegű bacival együtt. Én azóta sem másztam ki belőle, mert mire abból meggyógyultam volna, akkor meg megfáztam.
Viki is köhögött, így mikulás után nap már nem is volt. Majd a doki engedte bölcsibe következő hét keddtől. 1 napot volt, csak, mert kedd este, éjjel, nagyon fájtatta a fülét. Középfülgyulladát kapott. Gondoltam nem baj, itthon marad akkor már kariig, és csak az ünnepségre viszembe. Nem jött össze, mert az nap reggelre kiütéses lett, vírusos kiütés, bár a doktornő, nagyon hezitált, mert nagyon hasonlított volt a rózsahimlő, ami abból is látszott, hogy kétszer is rákérdezett az oltásokra. Másnapra megint fájtatta a fülét, így megint irány a doki, hogy ha kell mér karácsony előtt menjünk fülészetre. De szerencsére ezt megúsztuk. Mivel mindketten köhögnek, így napok óta nem voltak kint a friss levegőn, bár a lépés sem úgy jött ki.
Nálunk is 23-án kezdődött a karácsony, amikor anyukámék jöttek. Másnap viszont, anyukám telefonált, hogy meghalt a nagymamám. 83 évesen szép kort ért meg, de sajnos a betegség vitte el. Reméltem, hogy még a tavaszt megéri, de nem úgy lett. Szombattól meg elutazunk Alsópáhokra szilveszterezni, amit még szeptemberben fogaltunk le, csak előtte még megyünk a temetésre. Remélem január már sokkal több jót hoz, mint ez a december.
Egészségben, boldogságban gazdag új évet kívánunk mindenkinek!
Gyöngyi