Sziasztok
Anikó
Jajjj!
Sajnálom!
Ez idén már a második, nem? Vagy a harmadik?
Vigyázz légyszi magadra! Küldöm a sok-sok gyógypuszit!
Mese
Szerintem nyugi, még az is lehet, hogy ráhúz kicsi lánykád!
A költözés meg tényleg jobb lenne szülés előtt.
Mi Gergővel 7 hónapos pocakkal költöztünk, de én nagyon nehezen bírtam, hogy nem csinálhattam semmit.
Különben szerintem is mindenki "nyaral", hisz tudod, még nyár elején azt mondták, hogy aug.eleje lesz egyedül jó.
Andi
Édes a kép!
Gátmasszázsról komolyan írtad, hogy nem hallottál róla?
Még nem kezdtük el, a 34.héttől mondja, megvárom a keddet.
Mi is 7 hónaposan költöztünk Gergővel a pocakban.
Egcsi
Bizony, már csak 5 nap!
Pénteken lesz a nagy nap, aznap mikor a szülinapja van. Mivel pedagógus család vagyunk, nyáron tök mindegy, hogy hétvége, vagy sem.
Különben nem nagyon értem a babavonalzónkat, mert 1 év, 11 hónap, 3 hét és 5 napot ír, de 18-a pénteken lesz! Nem értem, de biztos én vagyok nagyon matekos.
Pedig jól van beírva a dátum!
Már a tortát is megrendeltem. A család egyhangúlag megtiltotta, hogy a gyerek szülinapjára mégegyszer én gyártsak tortát, a tavalyi emlékek miatt
Mi amúgy jól vagyunk, túl egy félálomban töltött hétvégén. Tiszta kóma voltam ettől az időtől, semmit nem bírtam csinálni, így hímezgettem, elvoltam. Szerencsére sógornőmék tök jól elvoltak Gergővel, így tudtam pihizni.
Igaz volt egy jó nagy ijedtség, Gergő tanyázott egy óriásit az ülőgarnitúra tetejéről, ráadásul úgy, hogy előtte az asztalon csattant, aztán befejezte a földön. Nem is láttam, csak a nagy csattanást hallottam, és mire odanéztem már a földön volt. Ő szegénykém annyira megijedt, hogy még sírni sem sírt. Hát majdnem szívrohamot kaptam, főleg utánna, mikor csak bújt oda hozzám, majd az Apjához és meg se nyekkent.
Szerencsére semmi nem lett, még foltja sem, így csak az ijedtség volt.
Flóra babára baromi kíváncsi vagyok, tegnap úgy éreztem, hogy bukfencezett egy óriásit és úgy tűnik, mintha megfordult volna végre. Szedán megyünk a dokihoz, akkor kiderül.
Na, most megyek tovább hímezni.
Elveszettek
MOST MÁR TESSÉK ELŐKERÜLNI!!!!!!!!
Puszi mindenkinek
Orsi