Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Anikó, doki mit mondott?

Egcsi, nekem tetszett a torta. :) Fiad jó kis stramm kisfiú, az enyém elbújhat mögötte. Teknős jó fej. Nekünk két hete egy hörcsögünk van, fiúk imádják én utálom. Állnak a ketrece előtt és drukkolnak hogy jöjjön ki, mivel kifogtuk a világ leglustább hörcsögét. Ma megharapta Dávid ujját, a kis h..e mindig piszkálja őt. Balázs meg beszélget vele és fújkálja és élvezi hogy a dög ugrál.
Nagyon jól nézel ki a képen!

Orsi, férjed tényleg nagyon ügyes hogy ilyen bútorokat tud csinálni, nagyon klassz lett a szoba. Gergő is nagyon huncut kisfiú és imádnivaló. Klasszak a képek!

Mese, hogy vagy? Már minden percben jöhet, nem? Drukkolok hogy minden rendben legyen? Mikorra terveztétek a költözést?

Vera, részvétem a nagybátyád miatt. :(
Mira viszon nagyon ügyes a szobatisztasággal? Bölcsit mikor kezditek? Munkát mikor kezded?

Eszer, édesek a fiaid és nagyon hasonlítanak egymásra. Tényleg iszonyúan repül az idő, Marcid már elmúlt három hónapos. Olivér azóta nem beteg? Bár nem lenne csoda ebben az idétlen időben.

Andi, derekad javult a krémtől? Ugyanaz a munkahelyed és munkád mint a szülés előtt? Hogy sikerült visszarázódni?
Dávid is állandóan kérdez: "Anya, micsijász?" Amennyire nem akart eleinte beszélni, most neki is "szájmenése" van.

Az enyémek kivételesen nem betegek, a héten mentünk volna a Balatonra de ebben az időben maradunk itthon. Úszás sincs az idő miatt, és őszintén szólva meguntam a sógornőm ugráltatását (náluk volt a tanulás) és b....tását és lemondtam a következő két hétre is. Majd jövőre megtanulnak úszni de törjön le mindkét kezem ha még egyszer közösen szervezek valamit a sógornőmmel.

Nálunk szobatisztaság sehogy sem áll, én a lakásban nem veszem le róla a pelust, a kertben meg nem szól. Ma 1 óra alatt 3x cseréltem rajta ruhát. Boldogan ráül a WC-re, bilire de 1 másodperc után már emelkedik is fel. Mindegy, azért remélem mire oviba megy, szobatiszta lesz, az pedig még egy év. A másik kettő sem lett korán szobatiszta.

Nekem múlt pénteken kihúzták a bölcsességfogamat, ami vízszintesen nőtt. Persze hogy a saját dokim szabadságon volt, viszon a fogam begyulladt. Elmentem valahová ahol kiszedték, piszok sokat fizettem és az az érzésem hogy hentesmunkát végeztek. Péntek óta gyakorlatilag fájdalomcsillapítón élek, tiszta seb a szám. Ki sem tudom nyitni annyira hogy a saját dokim legalább megnézze. Szedek antibiotikumot is de úgy érzem hogy eddig még nem használt.

Sziasztok
Andrea
Vendég

Sziasztok :D

Vera
Olyan édes vagy! :D A képekért is és a zárójelesért is! :D
Karcsiban tényleg elveszett egy asztalos! lehet, hogy abból jobban megélnénk? :roll: 8)
Fürdőruci kétrészes, de fogok vele csináltatni képet, mert szeretném, ha lenne. Talán a héten sikerül összehozni.
Flórácska: én is pont ma gondolkoztam ezen, hogy mennyire fog hasonlítani vajon? :D
Azért nem semmi csapások érnek Téged! :(
Rövid nyaralás :D Míra akkor már szobatiszta! Ez szuper!!! Mi még sehogy nem állunk sajna. :(

Egcsi
Köszi a teknőst!!! :D
Ugrálás, pakolás 8) Hát 2 éves a lelkem, mi mást is csinálhatna, nem igaz? :wink:

Anikó
Gergő itthon volt Anyukámmal. 8)
Kicsinyítés: hát persze!!! Mivel nekem kb.10 perc az egész, bármikor szívesen! :D
Derekad :(

Andi
Aranyos vagy, köszi! :D A lépcsőzetest különben azt hiszem az Otthon magazin gyerekszoba-mellékletéből néztük ki, de érdemes ilyen újságokat átlapozni, jó ötleteket lehet belőlük elcsenni. :wink:
Derekad :(

Nálunk minden ok, azt leszámítva, hogy Gergő már 2 napja cirkuszol a fürdésnél. :( Nem tudunk rájönni, hogy mi baja, de 2 perc után (bele sem ül a vízbe, csak 2 pecig áll) ki akar mászni és elkezd iszonyúan hisztizni. :(

Holnap megyek JÁTSZANI!!!! Remélem gondoltok majd rám! Kell a sok pozitív energia!!! :wink:

Most ennyi voltam, holnap jövök beszámolni. 8)

Orsi
33 :D

avocado

Szia Andrea! :D
Egyszerre írtunk, nem láttam az üzeneted, csak most.
Karcsi nevében is köszi! :D Gergő tényleg olyan. :D
Fogad és szád nagyon sajnálom! :( Remélem nem lesz komoly gond belőle!
Bilizés dettó. Én sem veszem le róla bent, sajnos semmi értelme, mindent összepisilt legutóbb. :( Ráülni meg csak akkor hajlandó, ha pucér a kis segge, ha le kell hozzá vetközni, akkor már nem akarja. :(
Úszás :( De tényleg jobbak a külön dolgok!
Balcsit sajnálom. És a jövő hét? Most jó időt mondanak.
Hörcsög 8)

Jobbulást neked és azért gyere, mikor tudsz! :D

Puszi :D

Orsi

avocado

Vera :)
Sajnálom, hogy ennyi csapás ért mostanában. :cry: Most már csak jobb jöhet! :)
Hörcsög. :D Nekem is volt vagy 3. Az elsőt szerettük a legjobban. Aztán anyu vett egy másikat, az eladó állította, hogy fiú, erre egy hét múlva megellett. :lol: Ki takarítja? Bercinek is lesz valami szőrös állata is, de majd ha nagyobb lesz. :)

Orsi :)
Drukkolok a játékhoz! :) Berci ma az ugrálás mellé felvette az ágyról fejjel lefelé lógás és lecsúszást is a repertoárjába. Mikor először láttam, majdnem infarktust kaptam, mert persze a kezét az utolsó pillanatban teszi le....azt hittem fejre esik. :roll:
Ja, és egy hete csak galoppban közlekedik. Mintha a szülinapi tortában lett volna valami gyorsító...azóta pörög. :D

Mindenkinek szép napot! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

sziasztok!
hanykor jatszik Orsi??? a multkor lemaradtam, de ma megneznem, drukkolnek...
szoszi
szoszmosz

Orsi!
Huuu, nagyon izgultam, ez a dagaly igazan nehez volt, nekem sem ugrott be, remelem nem vagy csalodott, meg akkor sem, ha elsore magasra raktad a mercet :lol: !

MOst mar megyek altatni, csak muszaj volt Balazsnak is kivarni, mig Orsi befejezi :wink: !
szoszi
szoszmosz

Szöszi!

most megy a tvben a műsor,de mi is csak most értünk haza :(

Közérdekű:az állatkertbe ma csak 140 ft a belépő mivel 140 éves az Állatkert :)Mi nem megyünk mert nem érünk már ki inkább megnézzük a plakátkiállítást :)

Pusszantás :)

vera
viranka

én lemaradtam :( Mi történt vki írja meg mert nagyon kíváncsi vagyok :)

vera
viranka

Először Szöszinek, mert annyira megörültem, hogy írt, főleg miattam!

Szöszikém :D
Nagyon drága vagy, hogy ennyire szurkoltál és néztél! Nem vagyok csalódott, igaz mérges voltam magamra hazafelé úton, mert a "gy" betűt rögtön szét kellett volna szednem, de mikor itthon visszanéztem, akkor rájöttem, hogy tényleg nagyon szemét módon voltak összekeverve a betűk, így még akkor sem biztos, hogy kitaláltam volna, ha az "ly"beugrik. Mivel ennyi időm volt még, mindenképpen továbbmentem volna, így nem gáz, saját döntés volt még itthon. :D Eleve egy szót sem szólhatok, hisz már olyan sokat nyertem az előzőben, ez most jó játék volt és végül is nem jöttem el üres kézzel, az a kicsi is csak pénz! :wink:

Vera
Első kézből tudhatod meg az eseményeket. :wink:
Megint piszok mázlista voltam és bejutottam a döntőbe. Ott az első szó "dór" volt erre elment 4 mp-em, a második "rege", ez tényleg könnyű volt, ment is 3 mp alatt, aztán volt a "hárem", ez 4mp alatt ment, így maradt még 14 mp-em a 25-ből. Én úgy gondoltam, hogy ennyi alatt menni fog a 6 betűs, de sajnos nagyon nehezet kaptam ki. Én is hülye voltam, mert volt benne egy "gy" betű, de egy "l" is és rögtön szét kellett volna szednem a "gy"-t, de valahogy nem bírtam elvonatkoztatni tőle és mindenáron "ágy"-gyal akartam kezdeni. :? Szóval elment az időm, így hiába volt már meg a 100.000 Ft, csak 25.000-et nyertem. Pech, de nem szomorkodom, mert így is nyertem valamennyit (igaz ebből már csak 16 ezret kapok meg az adó után :( ), és 2 hónap múlva újra játszhatok. :wink: Persze előbb szülök egy cuki kislányt, belerázódunk a 2 gyerekes szülők hétköznapjaiba :wink: és aztán megint megpróbálom! A tesóm szerint nagyon szerencsés vagyok ezekben, mert ugye eddig mindig bejutottam a döntőbe, így próbálkozom még, hátha sikerül többet is nyerni. :D De tényleg úgy gondolom, hogy ha nem is, akkor sem szólok egy szót sem, hisz annó azt a milliót álmaimban sem mertem volna gondolni, így bármennyit is nyerek még, annak nagyon örülök! :D

Különben Flóra baba csak előtte mocorgott, érezte hogy valami készül, de alatta nem piszkált, nagyon jó kislány volt. :D Baromi edzett kiscsaj, hisz már kétszer átélte velem ezeket az izgalmakat. :D
Ami érdekes, hogy megint mennyire izgultam. :roll:

Na, ennyit erről, most már pihenek, készülök Gergő Mókus jövő heti szülinapjára és a szülésre. :wink:

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Ja! Vera
Az a nehéz szó a dagály volt. :D Ezt az előbb elfelejtettem írni. :roll: Annyira hülyén voltak összekeverve a betűk, plussz az a "gy", hogy ez már nekem is nehéz vol. :(

Pussssz :D

Orsi

avocado

Orsi, gratulálok! Sajnos nem láttalak, de ahogy leírtad nagyon ügyes voltál!

Szia
Andrea
Vendég

Szia Andrea! :D

Köszi, aranyos vagy! :D
Már a múltkor is meg akartam Neked nézni az aláírást és most végre volt rá pár percem. Az enyémnél az [url-el kezdődő vált be és akkor jelent meg. Nem tudom a babafalvás is többfélét ad-e meg, de ha igen, akkor próbáld meg azt a változatot. :D

Orsi

avocado

Hali,

Vera,
Csak részlegesen mentem vissza dolgozni, hétfőn és kedden. Addig a két nagymama vigyáz Vercsire, felváltva. Anyu jelen esetben szerencsére általában 12 órázik így hétköznap is van szabad napja, ha előre szól h mikor nem szeretne menni akkor lehetőség szerint úgy csinálják a beosztást. Anyósnak meg van egy csomó szabija mert szinte soha nem veszi ki mert nem mennek sehova. Így most ezeket felhasználja hogy fel tudjon jönni hozzánk. Mindketten nagyon rendesek hogy segítenek nekem.

Anikó,
Voltam ma orvosnál, megállapította h valami kis csomók is vannak a derekamon és valószínű hogy a gerincferdülésem "romlott" és az okozza a fájdalmakat. Elküldött röntgenre amire jövő szerdára adtak időpontot. Ja és orvosi utasításra maszíroznia kell Robinak a hátamat :D

Orsi,
Én is drukkoltam, nagyon ügyes voltál :) Köszi a kódos tippet, eddig én sem tudtam betenni a vonalzót.

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Andi :)
Masszír orvosi utasításra, mi? :D Ezt Robi is hallotta? Aztán meg Vercsinek kistestvére lesz.... :lol:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi,
Ő nem volt ott, de amikor elújságoltam a telefonban, jól kiröhögött. Pedig esküszöm hogy ezt mondta az orvos. Kistesó project csak jövő nyáron lesz nálunk, de addig is gyakorolunk :D :D :D Nálatok mizújs e téren?

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Andi
Örülök, hogy segítettem a kóddal! :D
Drukkot utólag is nagyon köszi! Majd 5 hónap múlva újra szoríthattok, mert megyek vissza!!! 8)
Masszírozás :lol: De különben nekem is volt ilyen, a fuvola miatt a hátamban volt egy jókora izomgörcs és bizony minden nap 1x-2x kellett Karcsinak kenőccsel masszírozni. El is múlt! :)

Amúgy nekünk meg mégjobb lesz, hiszen a jövő héttől Karcsi fog gátmasszírozni a gátmasszázsolajjal. Gondolhatjátok, hogy nem kell majd 2x mondani neki! :wink: 8)

Tegnap elmentünk a Brico Store-ba és már előre elköltöttem a nyereményemet. :D Vettem Flórácskának bordűrt a szobájába, kicsit feldobjuk vele, ha már örökli szegénykém és Gergőnek meg mindenféle Mici Mackós öntapadó figurákat, amik állítólag a sötétben világítanak is. :D A hétvégén meg szeretnénk csinálni, hogy már rendben legyen Flóra szobája is, mert most kicsit szanaszét van, hogy Gergő "kiköltözött". Azt nem tudom, hogy mikor kezdjem majd el összepakolni a táskát, de úgy emlékszem valahogy a 37.-38. héten raktam össze annó. Pár hét és majd kezd izgi lenni a dolog! :wink:

Mese
Azt hiszem Rita kérdezte, de nem írtál rá semmit, így én is rákérdezek: küldesz valakinek sms-t, ha megvan a picurkátok? Olyan jó lenne tudni, hogy minden ok! Ha gondolod, nekem nyugodtan írhatsz, priviben megírom a mobilom számát.

Na, megyek főzőcskézni kicsit.

Orsi
33+3 8)

avocado

Sziasztok!

Orsi!

Köszönöm a tájékoztatást :) Máskor időben szólj minimum 2 nappal előtte és akkor biztos h. én is nézni fogom :)
Micimackó :) Míra is nagy micimiszó ( :) ) fan lett még szerencse h. van dvdn 2 mesénk és azt nézi felváltva :) Azt a világítós micimackós öntapadós figurákat is bricoban vettétek?
gátmasszírozás :) málnalevélteát is fogsz inni?
Barátnőm hétfőn szülte meg a 2. babóját aki "csupán" 5150gr és 59 cm lett és homeos bogyókat szedett és pici repedésssel megúszta(őket látogattuk meg szerdán) Megtudakoljam a bogyók nevét neked? Csak azért jutott eszembe mert azt mondják h.a 2. mindig nagyobb és nála ez bejött :)

Andrea!

Bölcsit nem tudom mert aug. 20-a után lehet érdeklődni :evil: ami szerintem felháborító és dühöngök is mert mit mondjak a melóhelyemen?Amíg biztosat nem tudok nem is akarom őket hülyíteni mert az hülyén jön ki ha mégsem veszik fel Mírát.

Kostyika!

de masszíroztasd majd magad :) Feketenadálytő és árnika krém nagyon jó (öccsnél bevált)
tök jó h. anyukád és anyósod is tudnak segíteni neked :)

Anikó!

Nálatok i újság?mit mondott a doki?írjál!!!!! :)

Rita!
te is régen írtál :( Veletek minden rendben van?

S hogy nehogy elfelejtsétek MÍrát dobok egy képt róla :)
Kicsit retrós lett a frufruja én vágtam :) de majd megnő :)

Kép
Kép

vera
viranka

Szia Vera! :D
Jó, hogy jöttél! :D
Időben szólás: írtam előtte párszor, de legközelebb ügyesebb leszek és előző 2 nap jó nagy betűkkel figyelmeztetlek titeket. :lol:
Málnalevél tea: nem terveztem inni, mert Gergő sem volt lassú és nem akarom, hogy annyira gyorsan induljon a szülés, hogy be sem érünk! Én is szedtem homeós bogyikat, abban is volt tágulássegítő és arra is azt írja, hogy csak 1.szülésnél. Viszont megkérdezhetnéd a barátnődet, hátha van bogyi kifejezetten a gátra! Az nagyon érdekelne!
Különben nagyon sok mindenkinél a második baba nagyobb, de nálunk valószínűleg nem lesz az, mert eddig végig kisebb volt a mérete, mint Gergőnek. Ezért is gyanakodtam, hogy kislány lesz. 4kg körül így is lesz, de nekem az már jó, a szülésznő szerint akkor már jó esély van, hogy megússzuk a gátmetszést.

Na, mennem kell Karcsinak segíteni, Anyukámnak rakja össze az íróasztalt.

Orsi

avocado

Orsi!

Azt tudom meg emléxem mikor írtad h. fogsz játszani csak az nem maradt meg bennem h. mikor :(
ja meg azt akartam írni még h. szobatisztaság terén vissza estünk :(nem szól ha pisilnie,kakilnia kell csak pelus :( Szerintem a kis fejében összekötötte a pucérságot a bilivel,wc-vel

Vera

Kép
viranka

halihó!

Itt vagyok, csak megszűnt a net az itthoni gépen, már csak apáén van, a költözés első szele :-)
ott meg nincs fotó..

Ritának megvan a mobil száma, majd lövök neki sms-t, jó? Rosszalkodik a mailem, de ha Orsikám megadod a mobilszámod..neked is küldök :-)
nagyon ügyi voltál, nem láttalak, sajna.. de gondoltam rád :-)

nekem áldás ez a rossz idő- azóta élek.. bár már egyre nyügisebben- mostmár pocak keményedés, hátfájás, stb.. dokinéni azt mondta, még jobban nyitva a méhszáj, akár 1 óra, akár 1 hét..
brrr...

Vera, Mira haja állati :-) retro :-)
nekünk anyu vágja, már Leviét, egyre jobb.. de volt kivetnivaló benne az elején. Tök hosszú levelet irtam neked, de elszállt.nincs erőm újra írni, megyek tente.

Mese
meske

Vera
Haj tényleg nagyon cuki! :D Annó nekünk a Hugival mindig ilyen volt a hajunk. :lol: 8)
Bilizés :( Sebaj, majd újra rászokik! Csak mondjuk nektek már jó lett volna, ha megy a bölcsibe. Nekünk végül is mindegy, hisz itthon leszünk, igaz azért nem bánnám, ha már erre nem kéne költeni! :?

Mese
Jó, hogy jöttél! :D Akkor írok mailt!
Nyűgösség: hát az már én is tudok lenni, pedig még másfél hónapom van hátra. De igazándiból már kezdek lemerülni, délután mindig alszom egy kicsit, ha Gergő is, szóval most hamarabb érzem a végét, mint Gergővel.
Az időt én is nagyon szeretem, csak front ne legyen, mert akkor elég rosszul vagyok. :(

Na, most csak ennyit írogattam, mert elszaladunk vásárolni, jönnek sógornőmék ma és holnap. Meg jó lenne megcsinálni Flóra szobáját a hétvégén, hát nem tudom sikerül-e?

Amúgy eléggé eltűnt mindenki. :( Merre jártok Lányok???

Orsi

avocado

Sziasztok!

Bocsi,de csak rövidem rólam:doki szerint ülőideg gyulladásom van,kaptam gyógyszert,de nem merem tovább szedni.Fél órán belül annyira leesik a vérnyomásom tőle,hogy egyszerűen elalszom(vagy elájulok? ) :cry: .Ma reggel már 70/46 volt :? Kb.egy órára ilyenkor nem is emlékszem. Szerdán utaznánk,úgyhogy még előtte kéne kapnom valamit,mert nagyon gáz így.

Ne haragudjatok,de mennem kell,mindjárt leesek a székről. :?

Puszi MIndenkinek:Anikó
vakili

Anikó :)
Hú, ez a vérnyomás tényleg gáz! :? Remélem gyorsan jobban leszel! :)

Gergő mindjárt 2 éves! Jövő hétvégén lesz a buli, vagy hét közben?

Mírának jobban érvényesül a szeme ezzel a frizuval. :D Én sem merem levágni Berci haját, bár nálunk nem is nagyon van mit. :D
Mindent az apjától örökölt, nem értem a hajat miért pont tőlem? :?

Mese :)
Hajrá! Valahogy tudósíts, ha történések vannak! :)

Üdv mindenkinek!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

hali!

Én iszom a málnalevél teát, hátha segít bármit is.. bár Levinél nem hinném lett volna bármi hatása..de kitudja most mi lesz..

még mindig 1ben vagyunk, ma voltunk megint esküvőn is, sok a program, Tünci mégis bírja.. már jöhetne ám.. Lehet hogy jövő hét vége fele költöznénk is.. Mennék már a házba a kórházból, bár a férjem belehalna a sok melóba, hiába a nagyszülők, tesók, barátok.. azért a költözés nagyon megterhelő NÉLKÜLEM :-)

én majd dirigálok, ki mit hova pakoljon :-)

Anikó, vérnyomásod.. néha elsötétül, mi? nekem ha hirtelen felállok, na persze nem tehesség idején, mert akkor ugye magasabb (így 100/70) hanem amúgy.. hülye egy érzés..

Vera,
bili :-) mi meg nem akarunk egyet se előre lépni :-) de kitartás, jön megint a nyári idő, pucér popsi :-)

tényleg, alig vagytok, csak nem mindenki nyaral? Ilyen pocsék időben??

pusz,
Mese
meske

hali!

Én iszom a málnalevél teát, hátha segít bármit is.. bár Levinél nem hinném lett volna bármi hatása..de kitudja most mi lesz..

még mindig 1ben vagyunk, ma voltunk megint esküvőn is, sok a program, Tünci mégis bírja.. már jöhetne ám.. Lehet hogy jövő hét vége fele költöznénk is.. Mennék már a házba a kórházból, bár a férjem belehalna a sok melóba, hiába a nagyszülők, tesók, barátok.. azért a költözés nagyon megterhelő NÉLKÜLEM :-)

én majd dirigálok, ki mit hova pakoljon :-)

Anikó, vérnyomásod.. néha elsötétül, mi? nekem ha hirtelen felállok, na persze nem tehesség idején, mert akkor ugye magasabb (így 100/70) hanem amúgy.. hülye egy érzés..

Vera,
bili :-) mi meg nem akarunk egyet se előre lépni :-) de kitartás, jön megint a nyári idő, pucér popsi :-)

tényleg, alig vagytok, csak nem mindenki nyaral? Ilyen pocsék időben??

pusz,
Mese
meske

Hali,

Orsi,
Én még nem is hallottam erről a gátmasszázsról :D Na és hogy megy?

Meske,
Anno mi is akkor költöztünk amikor én már terhes voltam. Bár még nem ennyire a végén, csak a dirigálásról jutott eszembe. Mindenki nagyon aranyos volt, nem vihettem semmit csak szerveztem h ki mit vigyen, hova tegye.

Anikó,
Jobbulást neked. Ülőideg? Nem hiszem h a 3 gyerek mellett olyan sokat ülnél :D

Vera,
Anyum is levágta Veronika haját, háát elég cikkcakkos lett, de hasonló fazon mint Mírának.

Ez egy régebbi kép a kedvenc nyúllal

Kép

Kép[
Kép[
kostyika

sehol senki..

csak most látom, tegnap kétszer ment el.. bocsesz, én csak egyszer küldtem :-)

gyerünk, hova bújtatok?? strandoltok???

pusz
Mese
meske

Anikó
Jajjj! :( Sajnálom! :( Ez idén már a második, nem? Vagy a harmadik? :( Vigyázz légyszi magadra! Küldöm a sok-sok gyógypuszit!

Mese
Szerintem nyugi, még az is lehet, hogy ráhúz kicsi lánykád! :wink:
A költözés meg tényleg jobb lenne szülés előtt.
Mi Gergővel 7 hónapos pocakkal költöztünk, de én nagyon nehezen bírtam, hogy nem csinálhattam semmit. :?
Különben szerintem is mindenki "nyaral", hisz tudod, még nyár elején azt mondták, hogy aug.eleje lesz egyedül jó. :wink: :lol:

Andi
Édes a kép! :D
Gátmasszázsról komolyan írtad, hogy nem hallottál róla? :D
Még nem kezdtük el, a 34.héttől mondja, megvárom a keddet. :wink: 8)
Mi is 7 hónaposan költöztünk Gergővel a pocakban. :D

Egcsi
Bizony, már csak 5 nap! :D Pénteken lesz a nagy nap, aznap mikor a szülinapja van. Mivel pedagógus család vagyunk, nyáron tök mindegy, hogy hétvége, vagy sem. :wink: Különben nem nagyon értem a babavonalzónkat, mert 1 év, 11 hónap, 3 hét és 5 napot ír, de 18-a pénteken lesz! Nem értem, de biztos én vagyok nagyon matekos. :? Pedig jól van beírva a dátum!
Már a tortát is megrendeltem. A család egyhangúlag megtiltotta, hogy a gyerek szülinapjára mégegyszer én gyártsak tortát, a tavalyi emlékek miatt :? 8) :D

Mi amúgy jól vagyunk, túl egy félálomban töltött hétvégén. Tiszta kóma voltam ettől az időtől, semmit nem bírtam csinálni, így hímezgettem, elvoltam. Szerencsére sógornőmék tök jól elvoltak Gergővel, így tudtam pihizni. :)
Igaz volt egy jó nagy ijedtség, Gergő tanyázott egy óriásit az ülőgarnitúra tetejéről, ráadásul úgy, hogy előtte az asztalon csattant, aztán befejezte a földön. Nem is láttam, csak a nagy csattanást hallottam, és mire odanéztem már a földön volt. Ő szegénykém annyira megijedt, hogy még sírni sem sírt. Hát majdnem szívrohamot kaptam, főleg utánna, mikor csak bújt oda hozzám, majd az Apjához és meg se nyekkent. :roll: Szerencsére semmi nem lett, még foltja sem, így csak az ijedtség volt. :roll:
Flóra babára baromi kíváncsi vagyok, tegnap úgy éreztem, hogy bukfencezett egy óriásit és úgy tűnik, mintha megfordult volna végre. Szedán megyünk a dokihoz, akkor kiderül. :D

Na, most megyek tovább hímezni. :D

Elveszettek
MOST MÁR TESSÉK ELŐKERÜLNI!!!!!!!! :?

Orsi

avocado

Anikó
Jajjj! :( Sajnálom! :( Ez idén már a második, nem? Vagy a harmadik? :( Vigyázz légyszi magadra! Küldöm a sok-sok gyógypuszit!

Mese
Szerintem nyugi, még az is lehet, hogy ráhúz kicsi lánykád! :wink:
A költözés meg tényleg jobb lenne szülés előtt.
Mi Gergővel 7 hónapos pocakkal költöztünk, de én nagyon nehezen bírtam, hogy nem csinálhattam semmit. :?
Különben szerintem is mindenki "nyaral", hisz tudod, még nyár elején azt mondták, hogy aug.eleje lesz egyedül jó. :wink: :lol:

Andi
Édes a kép! :D
Gátmasszázsról komolyan írtad, hogy nem hallottál róla? :D
Még nem kezdtük el, a 34.héttől mondja, megvárom a keddet. :wink: 8)
Mi is 7 hónaposan költöztünk Gergővel a pocakban. :D

Egcsi
Bizony, már csak 5 nap! :D Pénteken lesz a nagy nap, aznap mikor a szülinapja van. Mivel pedagógus család vagyunk, nyáron tök mindegy, hogy hétvége, vagy sem. :wink: Különben nem nagyon értem a babavonalzónkat, mert 1 év, 11 hónap, 3 hét és 5 napot ír, de 18-a pénteken lesz! Nem értem, de biztos én vagyok nagyon matekos. :? Pedig jól van beírva a dátum!
Már a tortát is megrendeltem. A család egyhangúlag megtiltotta, hogy a gyerek szülinapjára mégegyszer én gyártsak tortát, a tavalyi emlékek miatt :? 8) :D

Mi amúgy jól vagyunk, túl egy félálomban töltött hétvégén. Tiszta kóma voltam ettől az időtől, semmit nem bírtam csinálni, így hímezgettem, elvoltam. Szerencsére sógornőmék tök jól elvoltak Gergővel, így tudtam pihizni. :)
Igaz volt egy jó nagy ijedtség, Gergő tanyázott egy óriásit az ülőgarnitúra tetejéről, ráadásul úgy, hogy előtte az asztalon csattant, aztán befejezte a földön. Nem is láttam, csak a nagy csattanást hallottam, és mire odanéztem már a földön volt. Ő szegénykém annyira megijedt, hogy még sírni sem sírt. Hát majdnem szívrohamot kaptam, főleg utánna, mikor csak bújt oda hozzám, majd az Apjához és meg se nyekkent. :roll: Szerencsére semmi nem lett, még foltja sem, így csak az ijedtség volt. :roll:
Flóra babára baromi kíváncsi vagyok, tegnap úgy éreztem, hogy bukfencezett egy óriásit és úgy tűnik, mintha megfordult volna végre. Szedán megyünk a dokihoz, akkor kiderül. :D

Na, most megyek tovább hímezni. :D

Elveszettek
MOST MÁR TESSÉK ELŐKERÜLNI!!!!!!!! :?

Orsi

avocado

Na, az enyém is kétszer ment el, bocsika. :oops:

avocado

megpróbálok feltenni néhány beígért "kis tehén" képet..

pusz
Mese Kép Esküvő- pocakosan

Kép

Kép
ez már este az esküvőn.. cipő.. :-)

Kép

Kép családi kép

Kép Levivel
meske

nagyon lerontja a kicsinyítés a képek minőségét, pedig csúcsminőségűek ám..
v.mi ötlet kicsinyitésben? ez most Photo Editorral van..
de többetek sokkal jobb minőségű képet tesz fel- kicsinyítve is..
mit rontok el??

Mese
meske

tényleg Vera, most nézem, mennyivel nagyobbak a képeid..
mekkorára kicsinyítesz? én Rita által ajánlott 400*300-ra. Az már túl kicsi??

Mes
meske

Milyen kistehén? Szerintem nagyon csini kismama vagy! :D Akkor mit mondjon az, aki tényleg terebélyes?
Én 6OO-asra kicsinyítem a képeimet, azok elég jók és nem is túl nagyok. :)

Pl. itt van egy az ifjú Jockey Youing (bocs a Dallas rajongóktól, ha nem így kell írni a nevet)
Kép

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Mese!

nem is vagy kistehén :) nagyon csini kismama vagy :)
látom tegnap nagyon ráértél :) már azt hittem szülsz h. írogattál :) Tünde baba meg bújjon aug.25-én az nagyon szép nap Míra is akkor született :)
tök jó h. nemsokára költözködtök :)
én 600*800-ra kícsinyítem a képeket a 300*400 szerintem túl kicsi és nem jó a minősége.

Anikó!

Ortopéd doki ismerősünk van ha kell a száma küldöm privibe.
Gyógyulj meg gyorsan :)
Hova mennétek ha nem vagyok túl kíváncsi?

Egcsi!

a mini Jockey nagyon édi :) a dudát megtalálta már?

Kostyika!

nagyon megnőtt Veronika és milyen aranyos a képen :) Rakhatnál több képet is róla :)

Orsi!

nálunk is kómás volt mindenki,kettős front volt tegnap :)
Gergő esése :( Míra is produkált ilyet csak ő lépcsőről és pár centin múlt h. nem az élébe ütötte be a fejét.én teljesen lemerevedtem Robi volt az a ki ugrott rögtön.

mi csak lakást újítottunk persze a 8.hónap közepén jártunk :)
néha majdnem sírógörcsöt kaptam a por meg egyéb járulékitól :( azóta sem mentünk vissza leragadtunk Gödön :)

a héten meg nem tudom tudok-e írni mert konyhában járólapcsere lesz+rokonok vannak,Mírát távol kell tartani remélem jó idő lesz :)

pusz Vera

pusz

KépKép
viranka

Sziasztok,

Látom annyira nem hiányoztunk :cry: de azért most bejelentkezem, mert nem sokáig lesz netünk!Újítani fogunk, csak lehet, hogy az majd beletelik egy-két hétbe is!Amíg van addig jövök.Túléltük a kályha projektet, a hozzá tartozó rendetlenséggel, piszokkal stb.stb.És még Esztivel a kupi közepén!Kicsit kivagyok a takarítás pakolás után, de már célegyenes következik! :)
Ami nagy fejlődés:2 hete pisilünk, kakilunk a bilibe!!!!!!!!!!!!!! :) Sőt már napok óta nem pisil be a du.-i alvásnál sem, így gondolkodtam, lehet megpróbáljuk azt is pelus nélkül!
Eleinte félt a kakitól, de már tetszik neki, és mondja, hogy nyomtam kakit is :D

Orsi,gratula a játékodért, nem is tudtam, hogy mész!Majd a következőnél már figyellek

Mese, nagyon csini kismami vagy, egyáltalán nem tehenke!Pocid jó nagy, de ennek általában a végefelé így kell lennie :)

Anikó, jobbulást, és sok ++++++++++++++++++energiát :)

Egcsi,iszonyú édes Berci :D Vagány kiscsákó!Igaz én nem voltam nagy rajongója a filmnek, de nem haragszom, hogy nem jól írtad :D :D :D/Ewing/ :)

Na, mennem kell apa is itthon, így hiányol már.Eszti meg alszik :wink:

Puszi mindenkinek
manóci

Mónika :)

Köszi a helyesbítést! Tudtam, hogy nem úgy írják, de nem jutott eszembe az igazi. :D
Gratula a bilihez!

Tudja hol a duda, tegnap véletlenül meg is nyomta....jól meglepődött. :) Órákat el tudna szöszölni az apja autójában én meg ücsörgük a kocsi mellett a hűtődobozon a kocsifeljárón. :? Legalább megismerem az összes szomszédot. :D

Mindenkinek üdv!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Mese
Olyan jó, hogy raktál fel képet!!! :D Tök csini vagy! Csak a pocid nőtt meg! Nem vagyok nagyon indiszkrét, hogy hány kilót híztál?
Különben azt néztem, hogy ugyanolyan kerek, előrefelé növő pocid van, mint nekem! Olyan, mintha egy kosárlabdát dugtak volna be a pocinkba. :lol: Ennyit a hiedelemről, hogy "hegyes" poci tuti kisfiú. :wink:
Cipőd :D Én csodállak, hogy egyáltalán bírtad a szép szandidat! Én végig papucsban voltam, már nem bírom a sarkakat! Ezért is örülök, hogy mindkét manómat nyáron hordtam ki! :D
Kicsinyítés: én meg 500x600-ra kicsinyítem, mert csak ezt engedte fel a babanet. Talán az még nem olyan borzasztó minőségű.

Manó
Dehogynem hiányoztál!!! :( Sajnálom, hogy elfelejtettem írni, pedig gondoltam rátok! De tudd be légyszi, hogy így terhesen tényleg mindent elfelejtek! De ez most tényleg komoly, néha megijedek saját magamtól. :?
Bilizés: GRATULÁLOK!!! Bárcsak már mi is ott tartanánk!
Játék: remélem is, hogy majd szorítassz! :wink: De az még odébb van. :D

Vera
Esés :( Az a baj, hogy én ilyenkor teljesen be tudok pánikolni! Hisztérikus állapothoz közelítek. :(
Járólapcseréhez sok sikert! :D

Egcsi
Klassz a szalmakalap! :D És tényleg jó fej a fiad, hogy így összehoz a szomszédokkal! Fontos a jó kapcsolat! :wink:

Anikó
Remélem jobban vagy! Puszika!!! :D

Nálunk ma megint nehéz nap volt, Gergő a mostani szokásához híven 6-kor kelt és nem akart elaludni délután. :( Ez mondjuk már általánosnak mondható egy ideje, csak ma volt valami kisördög is, aki beleköltözött és csak a rosszaságon törte a fejét! :( Karcsi sem volt itthon én meg 2-re lemerültem, szükségem lett volna egy kis alvásra....szóval nem volt leányálom. :(
Ezeket leszámítva jól vagyunk. :lol:

Most ennyit bírtam.

Orsi

avocado

Sziasztok!

Utólag is kívánok Boldog szülinapot minden ünnepeltnek!!

Anikó

Köszönöm az üzit,megkaptam!Nagyon jól esett!!

Orsi

Én nem tudtam,hogy játszani fogsz,de rögtön felismertelek!!Szurkoltam is neked!! Az a " gy "betű tényleg megtévesztő volt.
Mondjuk a Piroska és a farakas sem ért 650.-ezret... :shock: Tényleg megnyerték azt a pénzt??Ahhoz képest nem nagyon ugrott ki a bőréből a telefonáló.

Egcsi

Ti már ilyen ügyesen biliztek?!Irigy vagyok.Máté egyenlőre csak mondja,hogy pisil a bilibe,de ha ráültetem,akkor nem csinál semmit :shock:

Vasárnap jöttünk haza a Tiszától.Két hétig voltunk lent.Nagyon jól sikerült a szabadság,leszámítva azt az 5 napot amikor Máté kórházban volt Miskolcon.
Vittünk magunkkal egy potyautast,egy tüszős mandulagyulladást.
Bementünk a Miskolci ügyeletre és rögtön bent tartottak minket.Egy éjszakát maradhattam vele,a többi napon csak a reggel 6-tól az esti elalvásig.Eléggé megviselt.Szerencsére Mátét nem annyira.
A legszebb az egészben ,hogy pont aznap volt a szülinapja... :cry: Délelött még megünnepeltük és este már szegény infúzióval a kezében kikötve aludt :cry:

De már túl vagyunk rajta és minden rendben.

A nagy nap
Kép

:lol:

Kép

Szilvásvárad,Börtönmúzeum

Kép

Itt ült először vonaton.Elég bizalatlan volt

Kép

Gyógyultan

Kép

Pót szülinap a nagyiéknál:

Kép

Kép

málna2162

Szia Málna!

Nagyon jók a képek! :D
Szülinapi betegség-kórház :( Még jó, hogy Máté ilyen jól bírta!
Játék: aranyos vagy, hogy szurkoltál! :D Sajna nagyon izgultam, szerintem azért nem ugrott be, hogy rögtön szétszedjem a "gy"-t. Sebaj, majd legközelebb ügyesebb leszek. :wink: Viszont szerintem lehetetlenség megnyerni a 2 milliót, annyira kevés az idő! Állítólag volt egy srác, aki nagyon jó volt és továbbment és el is vesztette, így 200 ezer helyett nyert 25 ezret. :( Neki az utolsó szó (ami 2 milliót ért) a "térdbók" volt. :shock: Életemben nem hallottam, annyira nem használt szó! Persze, hogy nem ment neki. :( Legközelebb ha megyek, akkor még az is lehet, hogy megállok a 100 ezernél. De az még odébb van. :D
A telefonálók szerintem tényleg megnyerik, de érdekes emberek vannak, nem nagyon szoktak örvendezni. :roll: Annó, mikor még Játékidő volt, nyert egy srác 1 milliót és tök közömbösen fogadta. Teljesen kiakadtam rajta! Én majd kiugrottam a bőrömből! :D

Orsi

avocado

Málna :)

Hát az a tüszős mandulagyuszi nem volt szép ajándék szegény Máténak. :( Én nem is tudom mit csinálnék, ha ott kellene hagynom Bercit a kórházban....ki van csukva, hogy meg tudnám csinálni!
A torta tök jól nézett ki! Ilyenre nem vállalkoznék. :D Kár, hogy itt nem csinálnak mókás tortákat.
Bilizés egyenlőre csak pucér fenék esetén működik, ha pelenka van nem nagyon izgatja magát. :D

Merre vagy? Nem kávézol már? :?

Nektek is autós tortátok lesz, ugye? Berci most lépett az autós korszakba, minden "aka" kell, hogy legyen. :D Még a pelusán is az a minta. :D

Mindenkinek üdv! Hol vagytok, akik eltűntetek?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!
Egcsi drága! :) De igen,kávézom,csak nagyon szarul vagyok,és nem tudok sokáig ülni a gép előtt. :? MInden nap elolvasom a termést,de válaszolgatni már nincs erőm. :oops: Derekam(vagy nem is tudom mim) egyre rosszabb,tegnap pedig már kaptam egy soron kívüli szteroid injekciót is :? ,de nemhogy javult volna,még rosszabb lett.Időnként már zokognék a fájdalomtól!
Holnap utazunk 3 napra Kiskunlacházára pecázni,úgyhogy most nem leszek megint.
Naggyon édes Berci ebben a kalapban! :lol:

MÁlna:micsoda ábrád van alul! :D
Szegény Máté! :cry: Nekünk Bencének a tavalyi szülinapja volt ilyen.Nem is tudom mit csináltam volna,ha nem engednek bent aludni. :roll:
Torta állati jó volt!!És a kisfiad ennivalóan vidám kisfickó!

Orsikám:aranyos vagy,sajnos nem vagyok jobban. :cry: Puszi Neked is!
Ilyenem még nem volt,a derekam szokott fájni mielőtt megjön,csak most elfelejtett meggyógyulni. :cry:

Manó:nem olvasgattál figyelmesen,lépj vissza az előző oldalra,én személy szerint többször is kerestelek,és ha jól emlékszem többen is,amikor mondtad,hogy mész fogorvoshoz. :twisted: :)
Bilizés :)

Vera:esés :cry: Ortopéd dokink van több is,köszi.Bár eddig nem sokat segített.De már 17.000 Ft-ot otthagytunk. :evil:
Ritáról tudsz valamit? Nagyon eltűnt!
Kiskunlacházára megyünk egy horgász paradicsomba a szüleimmel és az öcsém fiával együtt.Így ünnepeljük a 15.házassági évfordulónkat.Meg kaptam egy gyönyörű új karikagyűrűt. :D
Szerintem jó lett Míra frizurája! :lol:

Mese:nagyon csinos kismami vagy,nem elfogult a párod egyáltalán!!!
Nagyon izgulok már Értetek,és időnként nagyon kedvet kapok egy kicsi lányhoz! :oops:

Na,eddig bírtam,most már mindjárt üvöltök,többiek ne haragudjatok!!!!!! Nektek külön puszi!

Anikó
vakili

Sziasztok!

Csak röptiben...

Vera!
Szerintem tuti a frufru, főleg, ha hagyta is magát a kisasszony!

Orsi!
Már megint lemaradtam!!!! Brühühühü.....:(
Ahogy leírtad, azonban nagyon ügyi voltál, mégha ki is ment valami a fejedből. nekem pocakkal semmi sem jutott volna eszembe!
Borulás! Rémesek! Én már százsszor eltemettem gyerekem egy-egy ilyen meredek borulás közben, de szerencsére és minden őrangyalnak hála happyenddel zárul a röppája.

Málna!
Szegénykém!!!!
Sajnos tényleg anyukat jobban megviseli még ha csak nátha is, mint gyerkőcöket. Ám ez a rendje a dolgoknak!! Kitartás!
Utólag is boldog szülinapot!

Vakili!
Javulást! Vérnyomásodat pedig átérzem, alkalmanként szó szerint.
remélem kapsz valami másik bogyót!

Kostyika
Csak szorgalmas masszázst!:D
Nekem ez a frufru is tetszik ám! :D

Egcsi!
Vagesz a legény! :)
Ismerkedni meg nem árt. :D

Mi rendben vagyunk. Olivér nappalra szobatisztának mondható (kopp-kopp-kopp), csibészkedik ahogy tud, gyűri a macskánkat, mikor mivel tudja, így sokat veszekszünk e miatt. Mindenesetre tisztelem becsülöm Pupucot, mert még mindig tartja magát és nem rojtozta ki csemete mancsát.
Marci hason fekve magasra kiemeli már magát, kézben tartva is stabil a feje, felfedezte a kezeit, így valamelyiket folyton gyűrögeti a szájába. És természetesen tele-szájjal beszélget!
Szopi megy rendesn, bár egyre inkább érdekli minden más, így van, hogy öt perc elteltével mesét mond a cicinek. :?

Most mennem kell....

Puszi mindenkinek!

Mese

HAJRÁ!!!!!!!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

hello Mindenki!

Tünde baba nem akar kijönni, pedig én már nagyon készen várom..
Minden nap jó lenne már, ma is voltak fájásaim, de estére csak leálltak.. csütikor mehetek megint kórházba dokinénihez, meg NST-re, pedig nincs sok kedvem hozzá.. na persze ugyanakkor jönnek a gázművektől is hozzánk, a gázórát visszatennni, aztán meg a kazánt beüzemelni, dehát szétszakadni nem tudunk. Férjemnek ott kell lenni, azt meg nem akarja, hogy vezessek.. brr..

köszi a bókokat :-)
Orsii, 14- talán már 15 kg-t is híztam.. Levivel kevesebbet kicsit..
a fekete szín ugye karcsúsít :-) azért lesz mit leadnom..

Málna, képek jók, kórház :-( csoda hogy jól viselte- kis hős!

na megyek is, már a derekam se bírja, majd üzenek, mikorrrrr.. én mára rendeltem, Levi juli 30-án, én aug 20- án, férjem 25-én, na jó, ő ápr, Tünci lehetne 15.. azaz lehetett volna, de nem tetszett neki a dátum.. de szép az aug 25 is, Vera :-)

pusz

Mese
meske

Már nem olvasod, de jobbulást!!!! Sok sikert a pecához! Remélem halat is fogtok nem csak a pecabotot! :)

Hajrá! Nem hiszem, hogy 25-ig húzod...Mikorra vagy kiírva? :) Szorítok, hogy gyors és könnyű szülésed legyen! :)

Képzeljétek, a fiam teljesen belebolondult az apja autójába! (az enyém nem felel meg neki :roll: )
Egész nap azt hallgattam, hogy "Apa, be, be aka!" Ami annyit jelent, hogy be akar ülni az apja autójába...este megjött az apja, már rohant is el mellette, irány az autó! :D
Kíváncsi vagyok mit szól majd az újhoz, mert csütörtökön kap a férjem egy szolgálati kocsit, nagyobb, szebb és persze vadi új. :D Apuka olyan boldog, mintha a mienk lenne. :D Ezek a tökösök.... :lol:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Gyorsan írok, mert a fiúk elszaladtak a boltba tejet és kenyeret venni, én meg lustizok a gép előtt. :lol:

Egcsi
Igen, Gergő autóőrült már most, meg persze motor, repülő és helikopter. :D De az autó a sztár, így neki is kis bogárhátú forma tortája lesz.
Új kocsihoz gratula!
Mi meg úgy néz ki veszünk Karcsinak egy használt robogót, mert olyan olcsón adják (postásmotor volt ausztriában), hogy beleugrunk, különben soha nem lesz neki, viszont kell. Kocsink többnyire marad majd itthon, Ő meg robog, ha nem esik az eső. :wink:

Anikó
Sajnálom, hogy nem vagy jobban! :( Már úgysem olvasol, majd rádcsörgök!

Eszter
Drága vagy! :D
Különben itthon rémes vagyok, minden kiesik a fejemből, így tényleg csoda, hogy jól ment a játék! Csak azt a 100ezret sajnálom, de sebaj, majd legközelebb. :D
Macskagyúrás :(
Marci nagyon kis ügyike! :D Mese a cicinek :lol:

Mese
14-15 kg nem vészes. Kíváncsi vagyok nálunk mennyi lesz, egyelőre 11 és ugye még hátravan 6 hét. Gergőnél tuti több lesz, hisz Vele 12-t híztam.
A 25 szerintem is klassz időpont. Kíváncsi vagyok, mikor jön a kisasszony, szerintem nem fogja elkapkodni. :wink:

Nálunk minden ok a robogót Egcsinek írtam fentebb.
Tegnap néztünk Flórának lámpát a Kikában és elképesztő árak vannak, teljesen ledöbbentünk! Ami a legjobban tetszett, persze az volt a legdrágább 27ezerért! :shock: De ami nem szipmla lámpa, hanem van rajta cuki figura, az 16-20 ezerig van, szóval pofátlanság! Annó a Gergő bohócos lámpáját akciósan vettük, most az is 17ezer volt! :shock: Így eljöttünk és el vagyok keseredve, mert már úgy beleéltem magam valami édes kislányos lámpába. :cry:

Na, most ennyi voltam.

Orsi
34+1

avocado

Sziasztok!

Orsi!
Szerintem vegyetek egy sima mennyezeti lámpát és egy kis üvegfestékkel, vagy üvegmatricás festékkel olyat csinálsz, amilyen igazán tetszik. És jóval jobban kijössz!
hajrá robogó, de csak óvatosan! nincs nagy kultúrája nálunk a közlekedés ezen módjának!

Meske!
Szerintem nagyon csini vagy! fekete ide vagy oda!
Aztán nem szétszakadni, és tessék hagyni időt a szülésre is. Lehet, hogy nagy rohangálás miatt nem mer kibújni a lányka, mert érzi, hogy nem figyelnek rá eléggé!
marci legalábbis biztos ezért vár még egy jó hetet annak idején, hogy lerendezzük bátyó felügyeletét. és persze le legyen vágva a fű is! :)

Egcsi!
Autók..... ne is mond!!!
Hétfő de. kicincáltam a két gyerekem az állatkertbe. És erre....
halál unottan, zsijáf, elefant.... és akkor KONTEÉjNER! TANKu, KUKASAU....stb. :shock:
Hát legközelebb tuti a közlekedési múzeumba megyünk. :?

Vakili!
Hátha kifogjátok a hátadból a fájdalmat! Akkor tényleg jót pihenhetsz!
utólag is.... MÉG SOK BOLDOG ÉVFORDULÓT neketek!
és hátha még egy kislány... ráadásnak... :lol:

Rita!
Csak nem lenyeltek a gyerekek keresztben????? :shock: :lol:

Málna
Hú tényleg!!! MIcsoda vonalzó! :oops: :lol:

Sziasztok!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Anikó,Eszter

Próbálkozunk, próbálkozunk. Hátha. Kicsit hamarabb szerettük volna, de úgyis akkor jön amikor Ő akar.

Orsi

Kipróbáltam a Praktika magazinhoz csomagolt kulcstartón a keresztszemezést. Kár volt :shock: ;Azóta bevásároltam egy csomó mindent. :lol: Majd megmutatom mikkel próbálkozom.

Nálunk is autó és motor őrület van. Ha apa hazaér,Máté rögtön mászik a kormány mögé. Mindent elállít, elteker :shock:
A kulcsot simán a helyére rakja, úgyhogy résen kell lenni.

Még egy szó a kórházhoz:
Én sem szívesen hagytam egyedül,de muszáj volt. Nem engedélyezett a Főorvosnő több éjszakát. Valahol a kórház álláspontját is meglehet érteni (Bár baromira nem érdekel),de ha mindenki maradhatna akkor csak káosz lenne. Nincs semmi bajom a kisebbséggel ,addig amíg engem békén hagynak. De sajnos még egy kórházban sem tudnak normálisan viselkedni(tisztelet a kivételnek).
Volt olyan gyerek akihez 8 – an jöttek látogatóba. Egy 3 ágyas szobába…
Szóval erőszakoskodhattam volna,hogy már pedig én maradok mert a jogaim, meg a gyerek jogai stb. Jó vége nem lett volna,lehet,hogy a gyerek itta volna meg a levét. Így is volt nővér aki nem zárt a szívébe. Igaz,hogy egy Hildegard volt.
De ami még durva volt. A második este mielőtt elindultunk haza, odaadtam az éjszakás nővérnek a telefonszámomat. Úgy nézett rám mintha legalábbis kínaiul szólaltam volna meg.
Senki,még a betegfelvételen sem kérdezte meg,hogy milyen telefonszámon vagy címen érnek el, ha bármi gond lenne. De azt,hogy hány élő terhességem volt, Máté időre,hány centivel,kilóval született,hogy apa mivel foglakozik azt 3 helyen kellett elmondanom.
Azt,hogy a családban van penicillin érzékeny is én mondtam,mert azt sem kérdezték,hogy van-e a gyereknek valamilyen gyógyszerérzékenysége…
Na szóval ennyit még az egészségügyről…
Abba már nem is megyek bele,hogy először nem is akarták megvizsgálni mert nem Miskolciak vagyunk…Csak ott már elfogyott a türelmem,és egy kicsit erélyesebb hangnemre váltottam.
Na mind1 .Túl vagyunk rajta .Nem is hergelem magam.Remélem egy időre nem kerülünk orvos közelébe.

málna2162

Málna :)

Ahogy elnézem pár nappal kullogok mögötted a ciklusomban. Talán szeptemberben összejön a kis lurkó... :D Sajna ezt a hónapot ki kell hagyni, mert itt lesz a rokonság. :cry: Az is lehet, hogy keveszünk egy szobát. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Málna
Vonalzó :wink: Szurkolok! :D
Kórház :( Lehangoló! :( Tényleg csak ne kerüljön senki kórházba, főleg ne a gyerek!!! Csak tudnám, mi a fenének fizetjük a TB-t? :? Mert a gyógyszereken kívül...na de nem megyek bele, meg nem vagyok én olyan okos, hogy bíráljak bármit is. :roll:

Eszter
Azóta megnyugodtam lámpa ügyben! :D mire is jó az internet, hát körülnéztem és úgy néz ki találtunk egy klasszat, igaz szekszárdi az üzlet, de lehet házhozszállítást kérni. Az ár is elfogadható, így már csak Anyukámnak kell látni (merthogy Ő fizeti 8) ) és meg is rendelem. :D
Állatkert :lol: Nálunk van olyan, hogy addig nyávog, amíg az Apja nem keres neki helikoptert az interneten és akkor azokat bámulja 20 percen keresztül. 8)
Robogó: hát igen, tény hogy itthon nem ugyanaz, mint Madeirán, vagy Olyaszországban, de mi úgyis csak helyi közlekedésre fogjuk használni, így talán nem lesz gond. Én is imádtam, még mikor kint voltunk nagyon sokat robogóztunk és fájt is a szívünk, hogy nem tudtuk hazahozni. :( Most végre megint lesz!!! :wink:

Voltunk ma a dokinál, Flórácska bizony befordult szépen, azt éreztem pár napja. Remélem úgy is marad a Drágám! :D
Minden ok Vele, 2 hét múlva már Ctg is lesz és most, hogy belegondoltam a 6 hétbe, ami hátravan...hát mát nagyon itt van a vége! :D

Na, mennem kell, Anyukám most érkezik haza és átszaladok hozzá 2 puszira, meg viszek neki egy kis dinyét. :D

Ja, Rita tényleg nagyon eltűnt! :(

Puszika mindenkinek :D

Orsi

avocado

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?