Hú Csajok volt pörgés rendesen!
Annyira jólestek a depihussogató szavaitok!
De most tényleg! nem szeretnék nyáladzani, azt meghagyom Ilangnak
Zsuzsi!
Nutella, chips, és egyebek... Brrrr. Azért az Apukák, de föleg a nagyszülök tudnak alkotni.
Nálunk még anno az 5 hónapos csak anyatejes picurkámnak akart banánt adni éhgyomorra az
Anyósom, azt hittem lehidalok. Mindezt úgy, hogy a banánt benyomta a szájába, mondván, milyen édesen majszolja
Szegény gyerek próbált szopizni, persze semmi sikerrel, és a pizsamája tele lett banánnal.
Persze rendbe kellett vágni, amit végigordított, mert már éhes volt, szóval ott akkor majdnem
öri-hari lett. Persze utólag ez nem dráma, de gondolom ennél még lesznek cifrábbak is...
(már próbálkozik a piskótatallérral, meg a turórudival..????, mondtam neki, hogy a családban van tejérzékeny (Anyukám), úgyhogy ezt inkább hagyjuk. Mellesleg a csokit sem a 9 hósoknak találták ki)
Nagyon jó a kép a két legénykéröl!
Leszter!
Fel a fejjel! Én az elsö perctöl kezdve véreztem és ez megmaradt majd a 4. hónap végéig. Mindehhez társultaz egész napi rosszullét, hányás, majd persze 4 kilós fogyás, de folyamatosan bizakodtam, mert az a pici szivecske mindig erösen dobogott! Higgyél benne, és próbálj meg ne idegeskedni. Merem ezt mondani azért mert végigcsináltam én is. Jól haladsz, a hányinger szerintem is stabil terhességre utal, a barnázás meg lehet a késöbbiekben akár alul tapadó lepénytöl is, de reméljük addigra rendbejössz.
Nekem az elsö harmad volt gázos, aztán beálltak szépen a dolgok, de ez általában azért így van.
Örülj, éld az életed és vigyázz magatokra! Sok puszi és ++++++++++++++++++++++++++++!!!!!
Urszila!
Köszönöm a méret infót, azért az 1 éves 1 kilós Julkán néztem egy nagyot!
Láttam a magyarázatot, így minden ok
Mennék én szórakozni, csak a gyermekfelügyelet egyenlöre nagyon nagy szervezést igényel, így ritkán van rá mód...
Zulu, Andi!
Benne vagyok a gyermekmentes taliba, csak jó elöre tüzük ki a napot, mert akkor riasztom a szegedi nagyit!
Hú Lányok de jó lenne!!!!!
Nelli!
HÁl Istennek napon illetve levegön elég sokat vagyok, (nagy kertünk van) inkább az a bajom, hogy az életterem beszükült.
Szeretek egyszerre 10 féle dolgot csinálni, utazni, dolgozni, tanulni, de erre mostanság nincs lehetöségem.
Nem érzem hasznosnak magam, úgy érzem több van bennem szétfeszít az energia, csak nem tud kijönni. Ilyenkor füvet nyírok vagy tornázom, de ez a szellemi-mentális hiányaimat sajna nem pótolja.Túl sokat akarok?? Ez is lehet, már ez is eszembejutott
Kriszta!
Azért az Apacukáknak ilyen szempontból mindig is könnyebb volt és lesz is szerintem. Az ö életük azért annyira nem szenved csorbát mint az Anyáké. Persze ez valahol így van rendjén meg talán sejtjük is elöre, de azért rosszul tud esni. Bár ha nem mindennapos a szórakozás, akkor bele kell, hogy férjen, csak legyen csere alkalom amikor mi tudunk meglépni
Angi!
Hát igen ez jól hangzik! Nem akarok nyavalyogni, és képzeld a hétvégén megyünk kirándulni, még nem tudjuk hova, de Apaci megígérte! Megyünk végre úszni is a gyerekkel, mert úgy néz ki végre meggyógyultunk! Ja és képzeld tegnap diszkréten leszerelte Anyósékat, hogy ne jöjjenek fel egész 3 napos hétvégére hozzánk, mert úgysem leszünk itthon!
Húh ez is letudva!!!!
Éljen a tavasz, máris jobb a kedvem!
Zulu!
AZért kiváncsi vagyok, hogy miféle allergia ütött be nálatok! Ha már tudsz valamit várjuk a híreket!
Jobbulást a szolidáris és a tényleges pöttyöskéknek!
Sofka!
Jobbulást Marcipánnak és Orsinak! Remélem hamarosan Te is egy jót alhatsz
Na most megyek a dolgomra, mert el kéne döntenem, hogy szombaton vizsga, vagy nem vizsga, mert ha igen akkor bele kéne csapnom a tanulásba....
Mindenkinek puszka
Tündér