Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mindenkinek köszönjük a jó kívánságokat! :)

Andi :)
:lol: A fiammal egyeztess! Egyébként bejönnek neki a szőke kék szemű csajszik. :D

Nanda :)
Tök jó képek! Én is elmennék egy kicsit a tengerpartra, de kizárólag térdig mennék bele. :) Cápafóbia. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Távirati stílusban, aztán később bővebben!

Egcsi!
nagyon boldog születésnapot Bercinek!!!

tegnap lett három hónapos Marci!!!
Méretei 5840gr és 66cm!!!

Olivér is jól van, úgy tűnik most nem lesz semmi nyavajánk legalább egy pár napig!

Két kedvenc új kép!

Kép
Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok :D

Fiúk újfent "szomszédolnak" pár utcával arrébb, ilyenkor nyugisan idejutok. :D

Egcsi
BERCINEK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Após :( Sok program :lol: 8)

Vera
Köszikeeeee! :D
Minden rendben? Én is sok puszit küldök! :)

Anikó
Sajnálom! :( Pedig az a szomszéd lakás nagyon jó lenne! És a szocpolt meg csak úgy adják, ha nincs lakás a neveteken, ugye? Patthelyzet. :(

Rita
Gratula Anyukádéknak a házvételhez! :D Tök jó ötlet! :D

Nanda
Képek szuperek!!! Irígy vagyok ám, csak nem látod milyen sárga lettem. 8) :lol:

Manó
Drága vagy, köszönöm! Majd megkérdezem azt a szomszédot, aki fúratott, hogy nekik hány méteren van, mert nekik 200 ezer volt, de nekem valami 7000/méter rémlik, hogy nekik annyiért fúrták. Majd megtudom!

Andi
Édes vagy, ahogy "árulod" a lánykádat! :D

Eszter
Marcikádnak utólag is nagy gratula! Szép méretek! :D
Képek pedig tüneményesek! :D Nagyon szép két kispasid van!

Remélem senkit nem felejtettem ki!

Lányok!
Nem fogjátok elhinni, amit most írni fogok! :D
Kb.1 hónapja (de lehet 1,5 is), megint jelentkeztem a Tv2-be, mert a Játékidő megszűnt, lett helyette Észbontó és gondoltam ha már ez egy új játék, akkor én is talán újra jelentkezhetek. Azóta sem hívtak, már le is tettem a dologról, gondoltam aki már egyszer "kifosztotta" a kasszát :D , azt többet nem hívják be. Erre ma csörög a mobilom és ők voltak, hogy mehetek játszani, 2 hét múlva szerdán!!! :D Persze most sokkal nehezebb a döntős játék és ahhoz is több mázli kell, hogy oda bejussak, de mégis, soha nem lehet tudni! Ráadásul most a döntőben már 2 milla a főnyeremény!!! 8)
Majd előtte szólok megint és tessék nekem ezerrel drukkolni, hátha megint bejön, mint a múltkor! :D
Flórácskám meg még ki sem bújt a pocakból, de már másodszor szerepel a tv-ben. :D

amúgy rólunk annyit, hogy Gergő szobáját elkezdtük, már 2 polcot össze is rakott Karcsi és szuperül fog kinézni! Csupa színes lesz az egész, igazi gyerekszobabútor! :D Ha kész, akkor teszek fel képet, és addig talán arra is rá tudom venni Karcsit, hogy végre átrakja ide a pocakos fotókat és akkor talán azt is megláthatjátok! Tényleg nem rajtam múlik! :?
Gergő hihetetlen módon fejlődik, olyanokat dumál, hogy csak nézünk! A ragozása szinte tökéletes és olyan dolgokat tud és reagál rájuk, hogy naponta ledöbbenünk! :D
Az az érzésem, hogy erre használja az összes kapacitását, a bilizés nála még várhat. :lol:

Na, most ennyit bírt a hátam.

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Vera
Csak most láttam az apróbetűset! :cry:
Nagyon sajnálom!!! :cry: Sok-sok puszika, remélem odaér és használ! :cry:

Orsi

avocado

Eszter :)

Nagyon aranyosak a fiaid! Mekkorát nőtt a pici! :D Szerintem nagyon hasonlítanak. :)
Köszönjük a szülinapi jó kívánságot!

Orsi :)
Köszönjük a köszöntést. :) Hivatalos családi buli vasárnap délután lesz, akkor lesz tortás kép is.
Hajrá tv szereplés! Zsebeld csak ki őket! :D

Vera :)
Sajnálom! :cry:

Csajok én olyan dinnye vagyok! Kitöröltem az avataromból a képet, most meg nem tudok feltenni másikat, mert a 6kb-os mind felismerhetetlen. Nagyobbat meg nem enged. :( Nagyon szomorú vagyok. :(
Mindenesetre itt egy szülinapos kép Berci királyfiról. Na, jó kettő. :D Kép Kép

Mindenkinek szép hétvégét!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

próba

Kép[
Kép[
kostyika

Mese!

Levinek boldog szülinapot kívánunk :)

vera
viranka

De jó, hogy benéztem és Vera írt!

Mese
Levikédnek nagyon boldog szülinapot kívánunk! :D

Egcsi
Édesek a képek! :D
Kizsebelés :lol: Jó lenne! 8) Most Anyu és a Hugi csinálgatnak nekem olyan feladatokat, ami a döntőben van, remélem a gyakorlás most is besegít! Annyira szuper lenne a 2 millió!!! De ha már a 200ezer sikerül, már annak is nagyon fogok örülni! :wink:

Lányok
Teljesen tanácstalan vagyok Gergővel kapcsolatban! :( Tündéri, okos kis krapek, de néha kezelhetetlen, egyáltalán nem fogad szót, teljesen kiborítja a családot. :( Még a büntetés sem nagyon hatja meg, legfeljebb hisztizik egy sort, ami mondjuk most, hogy itt a picurka Bercel, nem a legjobb. Vannak tök jó napjai, amikor tüneményes, de van, hogy tényleg kiborító. :roll: Fogalmam sincs, mi lesz, ha megszületik Flóra! :(

Most mennem kell.

Orsi

avocado

Sziasztok!

Megjöttünk a telekről.Jó kis vihar volt este!

Rita:igen,bocs,a nővérére gondoltam.Nagyon sajnálom. :(
Nekünk nem házunk van,hanem egy panel lakásunk,ehhez szerintem nem kell alaprajz a vásárlásnál.
Köszöntés utólag is nagyon jól esett,köszönöm. :D
Anyukádék házvásárlása. :D

Nanda:képek szuperek,és még mindig szemtelenül csinos vagy!!! :wink:
Képeim vannak,holnap próbálok küldeni.

Andi:Te kis kerítő! :D

Mese:LEVINEK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK! :lol:

Eszter:gratula a pici fiúnak! :) Nagyon édesek a pasikáid!

Orsi:nagyon még nem néztünk utána a szocpolnak,mert még akkor is kevés lenne új lakásra. :(
Játék:hajrá,hajrá!!!!! Szólj majd még egyszer,és itt izgulunk a TV előtt!!!
Gergővel kapcsolatban tanácsot nem tudok adni,vannak ilyen időszakok sajnos. :?

Egcsi:édesek a képek!Meg vagyok zavarodva az időeltolódás miatt,megvolt már az ünneplés?
Nagyon tetszik a zuhanyfüggönyötök! :D

Puszi:Anikó
vakili

Sziasztok! :)

Minden szülinaposnak Boldog Szülinapot! (utólag és előre is :P )

Nálunk is megvolt az ünneplés. Tegnap átmentünk a "lányaimhoz", ott is kaptunk tortát külön, egy csomó ajándékot, a legjobban a mikrofon állvánnyal jött be. :D
A barátnőimtől, Egerből kaptunk egy mesekönyvet, aminek Berci királyfi a főszereplője. :D Előszőr életében végighallgatta a mesét anélkül, hogy állandóan lapozgatni akart volna. :D
Ma délután tartottuk itthon a szülinapot. Sütöttem tortát, ha nem jönnétek rá, teknős a szerencsétlen. 8) Cukrászként nem próbálok megélni... :lol:
Berci kapott bicajt, de nem az volt a legnagyobb szám, annak is örült, de a porszívó az lekörözte. :D
Ma 2X pisdilt bilibe, sőt az első alkalommal ő szólt és vette le a pelust. Csak lesz ebből valami.... :D
Rengeteget dumál, az utolsó 2 hétben látványosan fejlődött ezen a területen is.
Bocsi, ha sok a kép, de nem tudtam megállni... Kép Kép Kép Kép Kép

Üdv Mindenkinek! Remélem ennyi elég lesz a reggeli kávé mellé! :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jó reggelt! :D

Egcsi:dehogy sok a kép!Nagyon klassz lett a teknős,én elfogadnám!!! :lol: Berci meg igazi kis csibész!Te is nagyon jól nézel ki! :)
Az a porszívó nem semmi,még én is eltakarítgatnék vele. :)
Bence is most kezd beindulni beszéd terén,hihetetlen édes.Nekem egyébként is ez a kedvenc korszakom,a 2 éves.Amikor már dumál,de még azon az édes a babanyelven. :lol:
Bili:ügyike! :wink:
Na,most,hogy ilyen jól indult a nap,megyek reggelizni,kávézni.MIlyen kár,hogy a régiek már nem versengenek a reggeli aranyért,az volt aztán az igazi!

Puszi:Anikó
vakili

Sziasztok!

Sajnos nem tudtam visszaolvasni, majd igyekszem pótólni, így most csak pár "tömör" -már amennyire én az tudok lenni :)- és többnyire önző mondatban próbálok bejelentkezni.

Jól lemaradtam egy csomó szülinapról, úgyhogy utólagosan is sok boldogságot kívánok minden 2. életévét betöltött kis topikmanónak! :)

Mi egész jól vagyunk, az utóbbi időben megint kicsit pörgősebben.
Itt a munkahelyen csak ritkán jutok hozzá a bnethez, mert elég feltűnő a felhasználói felülete, és eddig még nem volt meghosszabbítva a szerződésem, úgyhogy még rejtetgettem a fogam fehérjét.. :):)

Készülget a lakáskánk is, az ügyben is egyre több a tenni való, remélem most már a finishben vagyunk :) /kopp, kopp, kopp/

Lili nagyon sokat nőtt, igazi kis izomgombóc. Kb. 82-83 cm magas és 12,5 kg. Rettentő rafkó szorult a kis pinduri fejébe, félelmetesen okos, sokszor megijedek tőle, annyira ravasz. :) Apáját simát bepalizza, én meg jókat mulatok rajtuk :) Nagyon jól érzi magát a bölcsibe aminek nagyon örülök, de van néhány negatív hatása is.

Most mennem kell sajnos nem tudom befejezni.
Puszi mindenkinek
Macs
maccs

Szia Macs!!!! :D
Épp ma gondoltam Rád (már sokadszor).amikor láttam a nevedet az őszi topicban.Szomorú voltam,hogy nem írogatsz ide. Képzeld,Bence átalussza az éjszakákat,mióta jún.22-én abbahagytuk a szopit. :lol:
Örülök,hogy jól vagytok,gyere,amikor csak tudsz,és kérünk képet is!

puszi:Anikó
vakili

Sziasztok:D

Egcsi
Nagyon klasszak a képek, én örülök, hogy ilyen sokat raktál fel! :D
Torta szuper, tudod én teknősmániás vagyok, én is elfogadnám! :D
Az ajándékok szuperek! :D

Macs
De jó, hogy jöttél!!! :D
Nem is írtam annó, hogy milyen klassz volt találkozni, mégha csak összefutottunk is. :D
Munkahely, fogad fehérje :lol: - 8)
Lánykád méretei igazi kislányosak! :) Gergő kb.92-93 cm és súlyra kb.15,5 lehet. Majd 2 évesen megyünk egy mérésre, már piszok kíváncsi vagyok! :D

Anikó
Hát sajnos most elég nehéz korszaka van Mókuskának, remélem mire a picurka megjön ezt letudjuk, mert csak az ellenkezés van és a hiszti.

Most sajnos mennem kell.

Psuzi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Sziasztok!

Köszönjük a szülinapi köszöntéseket!

Egcsi, Bercidnek is boldog szülinapot! Teknős Állat :-) kezdetnek nem rossz, még párszülinap, és profi lesz!
Nálunk is canga volt a főszereplő (3 kerekű) ajándék, de karácsony óta a Bosch kis porszívó az Isten!

Vera, köszi!
Nagyon sajnálom angyalkádat..
remélem jobban vagy, és Mira mellett nem is lehet időd szomorkodni! Írtam, hogy milyen gyönyörűek vagytok azokon az esküvői fényképeken??! teszek fel képet rólunk is a szombati esküvőről, hát én már nem voltam olyan gyönyörű.. Én a kis tehén (ülök a fa tetején..), de a fiam az volt :-) pedig még fodrászhoz is elmentem, hogy legalább v.mi legyen "jó" rajtam, meg legalább én is érezzem magam jól 1 kicsit.. aférjem olyan aranyos volt- az esti partin megjegyezte, hogy még íígy is cxsomó nő megirigyelhetne.. (na darkban- feketében voltam, az karcsúsít :-) hát nem édes?!

Maccs!
Örültem hogy jöttél, bár nem tudok rólatok semmit, de azt én is láttam már hogy az őszieknél megjelensz.. bár régóta azt se láttam. Milyen a melóhely? a régi? Új?

Orsi,
hisztizés :-(
nálunk nem jellemző egyáltalán. Szókincs ezerrel fejlődik, ragozás félelmetesen tökéletes, kaka téma nem jellemző, pocak ua..
Tv- t meg majd nézzük, és drukkolunk ezerrel.
Kútfúrás- de jó hogy van 1 kutunk :-) még semmi hasznát nem vettem, de vigyáztunk rá, és beépítettük a teraszba. Majd jó lesz a locsoláshoz.

Anikó, köszi a tanácsot, időben megrendeltem, hajó volt a torta, de még a gépben vannak a képek, le kéne tölteni. Talán holnap..

Nanda, nyarslós képek nagyon jók, nekem vannak régiek, valahol.. de most alkalmatlan vagyok ilyen feladatokra..

hű, kinek nem írtam.. már késő van, majd folyt köv.

Eszter, jó a két pasis kép, hihetetlen hogy már 3 hónapos, mi?!

pusza
Mese
meske

Hahó! Hol van mindenki? :)
Tegnap borzasztóak voltak a kölykök, este már nem volt energiám írni...Mindhárman visítottak mindenért, valamikor egyszerre! :shock: Ha valamit nem engedtem, akkor hárman csinálták csakazértis....pl. teljes erőből ütni az akvárium falát, ugrálni a dohányzóasztalon, rángatni a szalagfüggönyt és még sorolhatnám. Estére úgy lezsibbadt az agyam mint még soha. Remélem ma nyugisabb lesz... :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Lanyok most alszanak! :)

Eloszor is Mese Levijenek es Egcsi Bercienek szeretnek sok boldogsagot kivanni szuletesnapjuk alkalmabol! :)
Tegnap nem tudtam jonni, mert egesz nap anyukameknal voltunk furdeni. :) Meg szerencse, hogy csak este jott a vihar, igy Lilivel ki tudtuk elvezni a medencezest egesz nap. :)

Eszter: Nagyon szepek a fiuk. :) Elegge hasonlitanak egymasra. Ugy mi t ahogy az en ket lanyom is. :) Lejjebb raktam be kepet a Kittirol es Lilirol, amikor ennyi idos volt. :)

Macs: orultem, hogy irtal! nagyon szepen fejlodik Lili is. :) Kar, hogy csak ilyen ritkan jossz. :( De megertem, hogy keves az idod. Hogy erted azt, hogy a bolcsi negativum is Lilinek?

Egcsi: tegnap nekem se volt konnyu, meg ma delelott. Kitti nagyon nyugos.. :?
Nagyon szep Berci. :) Szep a torta is. En azert ilyet se tudtam volna csinalni.

Ezt elkuldom, mert felsirt a Lili.

Puszi nektek Rita

Hasonlitanak?
Kitti:
Kép
Lili:
Kép
Kép
Kép
trita

Sziasztok,

Orsikám,
nagyon szívesen :)

Egcsi,

Torta nagyon klassz:)

Eszter,
Fiúk mint 2 tojás :)

Rita,
Csajok is hasonlítanak nem vitatom, de én akkor is kitartok amellett, hogy Lili inkább te, Kitty meg inkább apuja :)

Ma megyek du. fogorvoshoz :(
De legalább már nincs az a döglesztő meleg!
Pá,pá mindenkinek
manóci

Rita :)
Köszi a jókívánságot! :) A lányok mint két tojás! :D Bámulatos! Ha nem írod oda, én simán azt hiszem, hogy ugyanaz a csajszi. :lol:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hú,mi történt itt? Mindenki eltűnt???
Képzeljétek,pénteken becsípődött a derekam,most már alig tudok menni. :cry: Szombaton jön a család Bencust ünnepelni,kíváncsi vagyok,mit fog szólni a bulihoz. :D Tavaly még nem értette.

Rita:szerintem totál egyformák a lányok,ha nem mondod,eszembe sem jut,hogy nem ugyanaz a gyerkőc. :) Szépek vagytok!

Manó:mi volt a fogorvosnál???? :? Gondoltam Rád tegnap.

Egcsi:hiányoztál a reggeli kávénál!!!!Ennyire rosszak voltak megint a lurkók? :twisted:

Mese:milyen aranyos férjed van! :D Szerencsére az enyém is ilyen lovagias!Jól tud esni az embernek,amikor már sehogy sem érzi magát jól a bőrében.LÁbad hogy van?
Szülinapos képeket várjuk! Torta ügyben még nem csalódtam a cukiban,remélem most sem fogunk.

Vera:nagyon sokat gondolok Rád!Jobban vagy egy kicsit? :(

Orsi:de jó lesz Neked holnap! :lol: Várom a beszámolót!Hívj fel,ha jöttök a cukiba,hátha oda tudok menni,és megnézhetem a pocakodat!

Na,azt hiszem mindenkinek válaszoltam,puszi:Anikó
vakili

Jaj,a legfontosabbat majdnem elfelejtettem:

NALIKA:ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG TIMIKÉT!

JERRY:BOLDOG SZÜLINAPOT MARCELLNEK!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vakili

Csak egy gyorsat, remélem be tudom fejezni!

Nalika, Jerry
Boldog szülinapot mindkét manónak!!! :D

Anikó
Olyan jó, hogy van aki emlékszik a szülinapokra! :D
Cuki: elvileg meg lehet rendelni telefonon is, de mikor megyünk elhozni, akkor mindenképpen oda kell jönnöd!!! :D
Szombat: olyan izgi! Meg hihetetlen is, hogy már 2 évesek!
Mi megint nem bírtunk ellenállni a Gulliverben a játékoknak, mivel tudom, hogy minek örülne, ezért azokat megkapja. Anyukám mondta, hogy milyen hülyék vagyunk (magát is beleértve :lol: 8) ), hogy ennyi játékot vettünk, de hát a gyerek nem a ruhának örül! :wink: És alig várom, hogy lássam a kis arcát, mikor mindent felfedez! Már a karácsony is nagy élmény volt, hátmég most!

Manó
Fogorvos?

Rita
Fantasztikusak így együtt a képek! Szerintem is nagyon hasonlítanak! :D

Egcsi
Remélem minden ok!
Lefáradás nálunk is van ezerrel! Pedig csak 1 csemete van. 8)

Mese
Édes a férjed! Mellesleg azért az a kis tehén enyhe túlzás a részedről, nem? Amenyire emlékszem, Te nem tudsz kis tehén lenni, még terhesen sem! :wink:

Nálunk minden ok, ma sikerült befejezni (majdnem) Gergő új szobáját, így át is költözött, most már ott alszik a drágám. De simán ment az elalvás, volt kb. 5 perc? :D
Még a képek hiányoznak, azok majd holnap költöznek, mert Karcsinak elfogyott a gipszkarton tipplije 8) , holnap bevásárolunk és akkor már majdnem kész lesz. Szeretnék szerezni valahonnan egy Verdák posztert, annak tuti nagyon örülne az én kis autóimádó Mókuskám! :D MÉg szőnyeget veszünk holnap, legalábbis remélem, hogy kapunk! :D
Ha minden a helyén, akkor teszek fel képet. Nagyon büszke vagyok a páromra, és persze magamra is, mert a színösszeállítás, meg az elrendezés az én ötletem volt. És nekünk nagyon tetszik. 8)
Ami még kitölti a napjainkat Anyukámmal, hogy a drága gyártja nekem a feladványokat, és most már egészen belejöttem. De persze más lesz a tv-ben, drukk meg minden, ha egyáltalán bekerülök a döntőbe, ahová most eléggé mázli kell a bejutáshoz. Olyan klassz lenne! Remélem megint mázlim lesz! De ha sokan szorítotok értem, akkor menni fog! :D

Most ennyi voltam. :oops:

Orsi
32+2

avocado

Ja, az első mondat, remélem be tudom fejezni, az még fél 9-kor volt. :lol: Tehát nem sikrült. :D

Pusssssz :D

Orsi

avocado

Jó reggelt!
Nagyon siettem, nehogy lekéssem a reggeli kávét... :lol:

Anikó :)
A gyerkők ma annyira nem voltak formában, de jobb ha hagynak néha levegőhöz jutni, szegény megtépázott idegzetemnek kell a regenerálódás. :D
Most megint szinte minden nap jönnek a lányok. A nagyobbal nincs is gond, de a kicsi.... Egy éves létére túltesz a fiamon és a nővőrén együtt, ha rosszaságról van szó. Az hagyján, hogy nem fogad szót és hisztis, de mindenért ordít! És milyen hangon... :shock: Nincs ám nyif-nyaf, mindjárt teljes erőbedobással ordítás, mindenért. Na, ezt nehezen tolerálom. :roll:
A múltkor láttam milyen egy pelenkacsere anyukával. A gyerek torka szakadtából ordít, mintha a kést forgatnák benne, ficánkol és csapkod... :?: Na, azért nálam ezt nem csinálja...szerencséjére. :!:

Ez a játékvásárlás nálunk is megvan...a mostani szülinapon apa megjegyezte, hogy jövőre talán már kocsit is kap Berci és bezzeg az ő idejében nem kaptak ennyi mindent. :D
Szerintem mindannyian a lehetőségeinkhez képest mindent megteszünk és megveszünk, hogy az aprónép örüljön. :)
Kíváncsian várom a szobáról és a pocakodról a képet! :)

Ma Berci erőművészkedett. Az egyéves felállt a kisszékre, rászóltam, hogy üljön le, persze nem sok eredménnyel. Berci odament, leemelte a székről, arrébbvitte 3 lépést és óvatosan letette a földre. Fel se nyögött, egyáltalán nem úgy nézett ki, hogy megviselte volna a kiscsaj súlya... :shock:
Valami jó sportot kell találnom a gyereknek. :D

Timinek és Marcellnak Boldog Szülinapot!

Mindenkinek szép napot!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jó reggelt!
Egcsi:most már nyugodtan iszom a kávémat. :D Kisfiad ereje nem semmi!
Én továbbra is azt mondm,hogy minden tiszteletem a Tiéd,3 ilyen kicsi gyerek....Nem irigylem az óvónőket sem,pedig valamikor annak készültem. :oops: A sajátokkal még csak elvagyok,de másokéhoz nincs türelmem valahogy.Látok időnként olyan félrenevelt,rossz gyereket,hogy előre sajnálom a pedagógust,akinek majd foglalkozni kell vele. :?

Orsi:képeket én is,én is!!!!
Ez a Gulliver nagyon veszélyes hely! :lol: Nekem most nagyon vissza kellett fogni magam. :cry:
Gyakorolj csak szorgalmasan,mi ott leszünk a TV előtt! :lol:
Van egy kinyomtatott táblám a régiek szülinaposairól,csak sajnos az újak nincsenek rajta,úgyhogy arról lehet,hogy lemaradok. :?

PANÓ:BOLDOG SZÜLINAPOT BENINEK!!!!!! :D Remélem olvasod! :(

Sok-sok puszi:Anikó
vakili

Sziasztok!

[color=red]
Boldog szülinapot kívánok Timinek,Marcellnek,Beninek
Holnap pedig Bencusnak boldog 2. szülinapot :)[/color]
Most még pakolok kifelé aztán majd hétvégén idejutok :)

pusz vera
viranka

csak gyorsan...

Marcellnek,Timinek,és Benikének BOLDOG SZÜLINAPOT kívánunk!

Orsi:)
A CORÁBAN láttam Verdák posztert,és nagyon cuki játéktaró dobozt,igaz,hogy papír,de Verdás az is.

puszi,
Szilvi
nanda

Kép
Kép

még néhány kép...
nanda

Kép
Kép
nanda

Sziasztok!

Boldog szülinapot kívánunk Timinek,Marcellnek,Beninek !
Holnap pedig Bencusnak!!!
ha véletlenül lemaradnánk, mert holnapra lesz dolog nekünk is. :)

Orsi!
Jujj! Én is nagyon kíváncsi vagyok! Pocak, szoba, csupa izgi!!!
Játékra meg csak nyugodzan készülődj, hadrendbe állítom fiaim és úgy szorítunk! :D
Szerencsémre én most megúszom a játékokat, mert már három hónapja kényszerspórolásban ülök itthon. Bár már érzem, nagyon kez viszketni a tenyerem, de a fenekem is! :shock:

Nanda!
Mondd, hogy csinálod! Olivér folyton úgy csinál nekem a gyümölcsökre, mintha legalábbis meg akarnám mérgezni! Kínomban már turmixolom a dinnyét, hátha úgy meg tudom itatni vele! Ha nincs tésztából, akkor szinte rá se néz semmire!
A képek nagyon aranyosak, nekem fentiek miatt még sárga irigységet is okoztak! :lol:

Vera!
:) Írj!
Pussz!!!!!!

Vakili!
Derekad? Fogod bírni a holnapot?
Aztán sok képet tessék ám csinálni!

Rita!
Én is a mondó vagyok, hogy ha nem írod, azt hiszem mindkettő Kitti!
Hogy vagytok?
Viharok nem okoztak gondot nálatok?
Szerencsére minket pont kikerültek, valahogy folyton csak a súrolt minket, szerencsére.
Marci már túl van az első hasról való megforduláson, igaz szerintem véletlenül és csak mérgében, de akkor is ez volt az első. :D
Olivér meg okoskodik, és ha ő nem nyúlhat Marci szeméhez, akkor megfogja Marci kezét, és azt dugja oda! Jhhaaaaj ezek a kölkök! :shock:

Egcsi!
Mnt már oly sokszor.... MINDEN ELISMERÉSEM!!!!
nekem kifejezetten tetszik a torta!!!

Manóci!
Fogorvos???
Ugye az ujjaidat nem bántotta? :lol: mert akkor ugye hallunk rólad?

Meske!
Szalad az idő. Mindig csak "jéé, már megint péntek..."
Gondolom nálatok is... jééé, megint egy szülés... :lol:
Gyermek foglalkozik tesó érkeztével? Hogy áll a pocakhoz?
Nincs kép a "tehénkéről"???? Mert olyan hihetetlen és nem tudlak elképzelni úgy!

Kostyika!
??????

Maccs
Mesélj még!!!! Légyszi!
Mi baj a bölcsivel?
HOgy érzed magad a melóhelyen?

Sziasztok!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Jó reggelt!

Egcsi:mi lesz ígya kávémmal??? Viszont enyém az arany ezen a szép napon! :lol: KÉt éve ilyenkor már nagyon a végén jártunk,6.55-kor bújt ki Bence.Tegnap este óta folyton idézgetem vissza,hogy éppen mit csináltunk,hol voltunk.A nagyok szülinapjánál is mindig ezt csináljuk. :D

Vera,Eszter:köszönjük a köszntést,átadom az illletékesnek!

Eszter:derekam,köszi nagyon szarul,még nem tudom hogy fogom bírni a mai napot,majd segítenek.Egyre rosszabb,délutánra már ülni és feküdni se nagyon bírok.Keddre kaptam csak időpontot a dokihoz,addig kínlódok.Mindneféle gyógyszert próbáltam már,de amelyik használ is egy kicsit,2-3 óra múlva ugyanolyan rossz. :(
Olivér nagyon kis fifikás. :lol: Bár gondolom Te nem ilyen arcot szoktál vágni,amikor éppen az öcsi szemét akarja kinyomni. :D
Fotókat biztos sokat csinálok,de nem tudom felrakni,úgyhogy majd e-mailben küldök,akinek megtalálom a címét. :oops:
Fordulás :o
Gyümölcsöt az én Bencém is két pofára,bár a dinnyét azt nem szereti.De a barackot,körtét egy élmény nézni,ahogy eszi! :D

Nanda:képek édesek megint. :)

Úgy emlékszem,hogy valamelyik új topictag manócskájának is most van a szülinapja(sajnos nem emlékszem kié :? ) ,ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG! :D

Na,mennem kell,ma nem hiszem,hogy jövök,bár hét végén úgyis mindig nagy itt a pangás :( .

Csók-csók:Anikó
vakili

Bencének BOLDOG SZÜLINAPOT!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi: :D Köszönjük!
Épp most ültem le meginni a kávémat. :lol:

Pussz
vakili

Anikó
Bencuskádnak NAGYON BOLDOG 2. SZÜLINAPOT!!!
Derekad :( Remélem azért túléled a mai napot! Emlékek felidézése :D

Panó
Benikédnek utólag is boldog szülinapot!

Egcsi
Hisztis kiscsaj :(
Erőművész fiad 8) :lol:
Játékvásárlás :D

Nanda
Képek szuperek! klassz a torta! Nekünk régi bogárhátú formája lesz, a 25 szeletes méret, remélem jól fog kinézni!
Megkérdezhetem ez hány szeletes volt és mennyiért?
Verdák tippet nagyon köszi! :D

Eszter
Drága vagy, előre is köszi! :D
Gyümölcs: majd eljön annak is az ideje, bár tudom, hogy ez nem vígasztal TÉged. Gergő is válogat, a dinnyét, körtét, kukoricát, szőlőt, málnát imádja, a barack csak tejszínhabbal megy, az eper sehogy. :( Ja, a meggyet is elkzedte szeretni. De a barackot nem tudom megfejteni, hogy mi nem ízlik benne, mikor méz édes, és mégis.
Olivér nagyon fifikás! :D
Gergő most már minden nap mond valami halálit! Tegnapelőtt megszólal: Anya nem néni, Nagyika néni. 8) :lol: Tegnap meg a barátainknál volt és a kamasz srác mondja neki: "Én Plánk Jenci vagyok, Téged hogy hívnak?" Erre Gergő: "Plánk Gergő." ....aztán elkezdte törni a fejét... "Nem! Botrágyi Gergő!" 8)
Viszkető tenyér :lol:

Nálunk most nagy családi banzáj van, itt vannak az unokatesómék és ilyenkor annyira jól érezzük magunkat! Gergő imádja őket, ilyenkor alig látom, kicsit én is pihizek. :D
Viszont Mogyoródon megy a Forma1, így ha lehet ki sem mozdulunk itthonról, mert csomó autó, meg bunkó ember lepi el Szilast ebben a 2-3 napban. :(

Na, most ennyit bírt a derekam.

Du. még jövök, elmesélem a tegnapi 4D-t és rakok fel fotót is Flórácskámról, aki most már 150 %, hogy kis puncis. :wink:

Puszika :D

Orsi

avocado

Anikó! Bencének nagyon boldog 2. szülinapot!
Vendég

Végre sikerült pár fotót kicsinyítenem, egyelőre csak a nyaralásunkról. Remélem nem baj, hogy sok. 8)

Ez még itthon:
Kép

Ez pedig a nyaralás:
Cseresznyézés közben:
Kép

Imádta a Balatont és a békáját :D
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Homokozás közben:
Kép
Kép

Imádják egymást :D
Kép
Kép

Vegyes:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Még egy kis homokozás :wink:
Kép
Kép

Bocsi, ha nagyon sok, de így is elég nehéz választani. :roll:
Pocis képet ezek között nem találtam, de lehet, hogy van, csak Karcsi még a fényképezőgépből nem tette be. Ezt is hosszas könyörgés után (majdnem összeveszéssel) sikerült végre berakatnom Vele. :?

Flórácskáról majd csak holnap. :D

Puszi :D

Orsi

avocado

Sziasztok,

Ma enyém az arany a kávém mellett:)

Anikó,
Bencének boldog szülinapot :D Képzeld nekem is napok óta fáj a hátam és a derekam és egyre rosszabb. Milyen orvoshoz mész?

Rita,
Tényleg nagyon hasonlítanak a lányok, ha nem írod oda én sem tudtam volna megkülönböztetni őket.

Eszter,
Köszi h kerestél, nagyon jólesett. Olvaslak titeket mindig csak valahogy nem jutottam el odáig h írjak. A barátnőm kisfia sem eszi meg a gyümölcsöket meg a zöldségeket sem. Próbált trükközni hogy belecsempészte a paprikát a sajt alá de nagy ívben köpte ki a gyerek amikor beleharapott.

Maccs,
Engem is érdekelne h milyen negatív hatások érték a bölcsiben Lilit.

Orsi,
Hol is voltatok nyaralni? Hogy érint titeket ez az óraszám emelés? Nagyon édes Gergő főleg amikor ment a kacsák után. Manónak meg a békája tetszett. Várjuk a pocis képet

Magunkról: manónak már két napja megy a hasa és tegnap véletlenül megnéztem a fogát, hát látom hogy kijött a felső 5.ik foga mindkét oldalon. Közben voltunk vele Gazdagréten, az ortopéd cipésznél. Megnézték ott is a lábát, mondták h nagyon le van süllyedve a bokája és hogy tornáztassuk addig is míg elkészül a cipő. Megmérték mindenfelöl a lábát, kiválasztottuk hogy milyen színű legyen és kb 2-3 hét alatt megcsinálják. Robi itthon megtanította neki hogy hogyan mennek az óriások (lábújjhegyen és kézfeltartással) és most naponta többször is ballagunk körbe a szobában óriásosat játszva. Szerencsére játékként fogja fel és nagyon élvezi. Hihetetlenül sokat beszél, bekövetkezett a miért korszak, néha már az agyamra is megy h be nem áll a szája :D Amúgy nagyon eleven, egész nap jön-megy, mostanában kicsit leül gyöngyöt fűzni, ez a legújabb kedvenc elfoglaltsága.

Puszi
Andi
kostyika

Hát sajnálattal kell írnom, hogy nincs pocis kép, legalábbis sehol nem találjuk. Szerintem volt, csak Karcsi elfelejtette lementeni, szerinte csak videóra vette fel. Midegy, a lényegen nem változtat, hogy csak olyan fürdőrucis van, amit tegnap feltettem, és ruhában pocis.

Flórácskáról viszont itt van pár kép. :D

Kép
Kép
Kép

Andi
Jó, hogy jöttél!
Lábujjhegyen járás :D
Nyaralni Balatonfüreden voltunk.
Óraszámemelés: még semmit nem tudunk. :( Egyelőre azt hallottuk, hogy csak plussz, korrepetálás és hasonlók lesznek, nem a rendes óraszámba teszik be, de állítólag jövőre már oda kerül, ami nem lesz túl jó. Az a felháborító, hogy így is olyan szar a fizetés (Karcsi 84-85-öt kap kézbe) és ezzel még kevesebb lesz, hisz ugyanazért többet fogunk dolgozni. :( Ja, és még ott a tb járulék emelése, tehát még ennyi sem lesz a fizetése. :( A kettőnk pénze családi pótlékkal jó, ha 170 ezer, hát néha elég nehéz belőle kiügyeskedni a hó végéig. :(

Na, most ennyi voltam, megyek hajat mosni. :D

Orsi

avocado

Na, elkészültek végre a fotók Gergő szobájáról, így most felteszem őket. :D

Ez még mikor nem voltak fent a fogantyúk, a képek a falon és még nem volt meg a szőnyeg.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Itt pedig a kész szoba:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

És néhány pocis kép:
Kép
Kép
Kép

És egy ráadás huncut Mókuskáról :D
Kép

Bocsi, ha megint sok volt, remélem nem mentem nagyon az agyatokra! :oops: :wink:

Puszi :D

Orsi

avocado

Sziasztok!
Orsi,Andrea,Andi köszi a köszöntést!
Szülinap szuper jól sikerült,minden ajándéknak nagyon örült.Kapott biciklit,autópályát,távirányitós autót,mágneses rajztáblát,meg nem is tudom még mit.Torta nagyon jó lett és fini is. :D

Orsi:eszméletlen jók a képek,nem csodálom,hogy nem tudtál választani! :D Kisfiad nagyon édes,pocakod gyönyörűűű (irigy-irigy).Szoba, és persze Karcsi is klassz! :wink: Flórácska :) Mi volt a 4 D-n?

Andi:sajnálom a derekadat. :cry: Azt hiszem ortobéd sebész,Attila jár hozzá már évek óta.Tegnap este már sírtam,nem tudtam sem feküdni,sem ülni annyira fájt.Ma valahogy sokkal jobb,kopp-kopp....Ügyesek vagytok,hogy játékosan tudjátok csinálni a gyakorlatokat. :)

Bocsi,de Bence már üvölt,mennem kell fürdetni.Próbálok még jönni,addig is puszi:Anikó
vakili

sziasztok!

Anikó,
Bencusnak boldog szülinapot!
Jerry, Marcellnek is, rég nem hallottunk felőletek!

Nanda, szülinapos képek nagyon jók :-)

Orsi, látom gyönyörű lett a gyerekszoba. Ez most teljesen új szoba, vagy csak felújítottátok? vagy Gergő szobája lesz Flóráé? Bútorokat is a párod csinálta?
Bár itt tartanánk mi.. de a festés, meg a bordűr végül is már megvan nekünk is, csak még nincs parketta. Még csak padloponozott a bácsi.. haladhatna már kicsit gyorsabban ez az egész..

képzeljétek, péntek du szarul lettem, egész szombaton kb 20 perces fájások, de estére elmúltak. Párom parázot nagyon, a F1- es paddock jegye miatt, meg cseh vendége is van, akit kivinni (azaz már kivitt) és ha én pont ekkor szülök.. de megúszta :-)
Szülésznővel szombat du felvettem a kapcs-t, ki tudja, ajánlotta másszak be 1 kád forró vízbe, aztán vagy elmúlik, ha cssak jósló, vagy begyorsul, ha igazi. Hát nekem elmúlt..
mostmár bármikor mehetünk, vége a Forma1-nek..
Levivel könnyebb volt, magzatburok megrepedt, az tuti jel volt.

Most meg ki tudja mikor lesz belőle v.mi.. izgalmas..

Rita, lányaid totál egyformák! kiváncsi vagyok én is a hasonlóságra, végülis tesók lesznek :-) Tündike örökölhetné a kék szememet, jó lenne, ha továbbadhatnám :-) én a nagyapámtól örököltem.

Kis tehén.. képet teszek fel, most van is, esküvőre v.hogy csak ki kellett nézni :-) na jó, annyira nem tehén, csak úgy érzem magam- elmúlt a lábdagadás is, végre NEKEM jó idő lett :-)

na megyek, vacsi van

pusz
Mese
meske

Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy így örültetek nekem, mert pénteken volt időm visszaolvasni, de hát én már megint csak kutyafuttában jöttem, ahogy mostanában szoktam, csak egy kis infot akartam elszórni közétek. /remélem hétfőn a melóhelyről lesz időm név szerint írni! :)/

Tegnap Lili bucija reggel kicsit melegebb volt amikor megfogtam, de semmi különös nem látszott rajta így nem aggódtam. 1/2 12-kor már 38,2 volt, de én nem akarok egyből mindent gyógyszerezni, gondoltam, hadd dolgozzon a kis immunrendszere. 12-kor magától elaludt a kezemben beszélgetés közben ez már kezdett gyanús lenni. Amikor egy óra múlva felébredt 38,7 volt, úgyhogy ekkor jött az első hűtőfürdő. Ez 1/2 óra után is csak 38,2-re húzta le a lázát, úgyhogy itt már én is a jó kis medicinákhoz fordultam 1/2 4 kor kapott egy kanál Panadol szirupot. Aztán 2 óra múlva megint gyanúsan nyugis kezdett lenni, a feje meg tűz forró. Kicsi lányom láza 39,6 :!: :!: :!: -ra ment fel, és sírás közben enyhén véres takony fojt a nózijából.

Na azonnal be a hűtőfürdőbe - mert a panadollal még 2 órát kellett volna várni- és hívtam az ügyeletet, ahol viszont azonnal megnyugtattak, hogy nem kell parázni, van valami vírusfertőzés most, ami hirtelen kiugró lázzal jár, csak arra kell figyelni, hogy 38,5 alatt tartsuk a lázat /felváltva Panadol és kúp 4 óránként + hűtőfürdő vagy priznic szükség esetén/ 3-4 nap alatt lefog vonulni.

Este még kellett neki 1-2 fürdő, és alattomos gaz módon álmába adtam be neki a kúpot, de aztán már éjjel nem volt semmi gáz, és ma sem volt már láza. Különben meg semmi nem látszott rajta, nem volt nyűgös, nem volt rosszkedvű, rohangászott nagy vígan. Ma egy kicsit rosszabbul evett, de különben minden oké vele.

Szóval csak azért írtam le az egész sztorit, hogy ne essetek kétségbe, ha valami hasonló vírus véletlen Ti is megkaptok!

Most muszáj mennem, mert szétszedi a házat amíg az apja az apósommal beszél a telefonon..

Pusz:
Macs
maccs

Jó Reggelt Mindenkinek!

Csak egy gyors beköszönés, hogy ne hiányozzak a reggeli kávéhoz. :D

Nagyon jók a képek! Tetszik a szoba, a pocakodra irigy-irigy. :D
Flóra-képek :D

Remélem a derekad helyrejön hamar! :)

Mi jól vagyunk, ma szabad napom van. :P Kell is a pihi...Tegnap Berci magára rántotta a nyomtatót, szerencsére nem esett a fejére, csak az egyik leszakadó alkatrész megkarcolta az orrát...Ugye aki nem hallgat az anyájára.... :roll:

Mindenkinek pussz:
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Megpróbálok írni, de kettesben vagyunk Gergővel, így bármikor vége szakadhat a dolognak. Egyelőre jól elvan. 8)

Anikó
Drága vagy!!! :D
4D-n minden rendben volt, csak drágaságom végig aludt, ráadásul oldalas kiflifekvésben volt 8) , ami miatt a doki csak egyfajta pozícióból tudta nézni, de szerencsére elég jó képek lettek. A videón van egy pillanat, amikor kinyitja a szájacskáját, ásít, aztán helyezkedik és utána ugyanabba a pózba visszateszi magát és szunyál tovább. :D A doki mikor meglátta a legelső pillanatban, akkor azt mondta, hogy "Hát ebben a gyerekben van anyag." :D Mondtam neki, akkor ok, a tesójában is volt (és van is) 8)
Derekad :( Remélem hamar jobban leszel!

Mese
Ez a szoba azóta kész, mióta beköltöztünk, pontosabban már akkor zöldre lett festve, hisz tudtuk, hogy Gergő kis kukis. És azt is tudtuk, hogy ha majd jön a tesó, akkor Mókuska átköltözik, így most "csak" berendezni kellett. A szekrényeket csinálta Karcsi, de az is épp elég volt! :D Ugye milyen ügyes? :D
Jóslók :( Már sajna nálam is előfordul, ma is volt 2x, tuti a hülye idő miatt. Elég kellemetlen, remélem nem akar kiscicám hamarabb kibújni! Ti viszont már nagyon a finisben vagytok! :wink:

Macs
Jobbulást Lilikédnek és nagyon köszi az infót!!!
Ez a szétszedi a házat édes, az enyém is épp ezt kezdi, miközben próbálok írni. :roll:

Egcsi
Aranyos vagy, köszi! :D
Nyomtatós kaland :roll:

Most muszáj mennem, Gergőnek kellek. :wink:

Orsi

avocado

Ugye te vagy teknős mániás? Itt egy kép a mienkről. :) Csak neked! :) Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Mi újság? A derekad rendetlenkedik, hogy nem jössz ? :) Gyors gyógyulást! :)

Andi :)
A te derekad jobban van már ? :)

Képzeljétek, a fiam új korszakba lépett..Pakol! De nem ám akárhogy! A fiókot kiüríti fél pillanat alatt, utána meg beleáll és pakol a szekrényről, amit addig nem ért el. A másik újdonság az ugrálás...Mióta új ágya van állandóan ugrál rajta. Néha úgy leizzad, hogy csavarni lehet a pólójából a vizet. Csak azt tudnám honnan van ennyi energiája? Ebédnél is, mióta nem etetőszékben eszik, legalább 2OX felugrik, szerintem több kalóriát éget evés közben, mint amihez hozzájut. :D
Ma olyan édes volt. Kivette a vajat a hűtőből és hozta nekem, hogy "tóta, tóta". Hát tortát azt nem sütöttem neki, de egy kis sütit azt igen. :)

Mindenkinek szép napot!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jó reggelt!
Negyedszerre sikerült belépnem. :?

Egcsi:egész másképp esik a kávé,amióta Veled iszom. :lol: Olyan aranyos vagy,hogy hiányoltál!
Hihetetlen,milyen ügyesen el tudják mondani a manók,hogy mit akarnak.Meg volt elégedve a sütivel is Berci? :)
Derekam továbbra is sz@r,ma este megyek dokihoz.Nem ezért nem jöttem. :lol: Tegnap reggel mentem a kedvenc turimba,nap közben meg nem nagyon tudok jönni.
Teki nagyon aranyos. :)
Nyomtató :shock:

Orsi:Gergőt is vittétek az UH-ra?Olyan nagy élmény ez a 4D.Puszi Neked! :D
Megint nem tudok kicsinyíteni,mióta belenyúltak a gépbe. :cry: Ha küldök pár képet,feltennéd ide őket? :oops:

Nagyon eltűnt mindenki. :cry:
Manó a fogászat óta még be sem jelentkeztél!
Vera:jobban vagy?
Mese:neked most már gyakrabban kéne jelentkezni így a finisben!Valakit majd értesítesz,ha action van?
Timiről se nagyon olvastam.
Andrea:meggyógyultatok?Megint nem Balcsis az idő. :?
Nanda:képeket megkaptad?
Rita,Eszter:Puszi :D
MÁlnakriszta:írtam az iwiw-en.

Hú,kit hagytam ki????

MIndenkinek üdv:Anikó
vakili

Jaj,Andi,Téged hagytalak ki,külön puszi!!!!
vakili

Sziasztok,

Anikó,
Köszi és puszi neked is :) Kíváncsi vagyok hogy neked mit mond az orvos, majd írd meg. Én is csütörtökön megyek. Már készülök a kismamás ruhabörzére, remélem most eljutok.

Egcsi,
Édes ez a teknős. A gyerkőcök nem nagyon nyúzzák? Nem nagyon van jobban az én hátam-derekam sem, minden este kenetem Voltarennel, délelött még jó de ráadásul nem is jó a székem a munkahelyen így délutánra már rendesen szenvedek. Valószínűleg az ágymatracunk sem a legjobb.

Orsi,
nagyon jó lett a szoba, tényleg olyan igazi gyerekszoba. Ezt hiányolom nálunk, az a lépcsőzetes polcos rész is nagyon tetszik.

Többieknek is puszi
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

sziasztok!

Anikó!

Köszi kérdésed,nem is tudom hogy vagyok :)
Vetélést jobban viseltem,aztán pár nappal később szombaton hirtelen meghalt a nagybátyám és hétfőn mentünk nyaralni egy kicsit Pécsre :)Ahol nagyon jól éreztük magunkat jól esett egy kis kikapcsolodás :)Míra nagyon ügyi volt ált. pelus nélkül mentünk mindenhova,persze váltás cucc baleset esetére mindig volt nálunk :)Szerencsére csak 1x volt rá szükség akkor is apa ölébe pisilt mikor már hazafelé tartottunk :)
Aztán hazajöttünk szombat temetés ami nagyon megviselt,talán ott fogtam fel h. tényleg nincs András már :(
Aztán tegnap du. hazajött BAla akinek nagyon örültünk,de a barátnője teljesen ki akarja sajátítani,ami érthető lenne de nem tudunk öccsel beszélni 10 percet sem mert mindig ott van és nyafog :evil:
Mindjárt robbanok :)Amúgy jól már süt a nap :)

Remélem lesz vmi okos megoldás a derekadra :) Majd megkérdem öccsöt ő milyen krémet használt mikor dereka fájt hátha az is segít kicsit :)

Andi!
te már vissza is mentél dolgozni?Ki van Vercsivel :) ?
És mikor kezdődik a bölcsi?

Egcsi!
Az a porszívó nekem is nagyon tetszik én is szívesen takarítanék olyannal :)A torta számomra felismerhető volt :)
Elhiszem h. rád is fér egy kis pihenés :)
Ágyban ugrálás :) Néha én is szeretnék MÍrára egy gombot ami pár percre kikapcsolja :) Bár ő inkább dumál egyfolytában :)

Rita!

ha nem írtad volna oda h. melyik lány melyik tényleg nem lehetett volna tudni melyik melyik :)

Eszter!
A te fiad is gyönyörűek,nem semmik Marci méretei :)

Mese!

iGEN FORRÓ FÜRDŐ :)Azt nekem is javasolta a szülésznő és olyan jól esttt mikor szülés előtt bementem a fürdőbe és a hasamat zuhiztam mert a szt. imrébe ilyen is van :)

Orsi!

Nagyon jók a képek elhiszem h. nem tudtál válogatni :)Milyen aranykezű a Karcsi :)Akár asztalos is válhatna belőle :)
Kár h. fürdőrucis kép nincs :)Tényleg az 1 v. 2 részes?Szép a pocakod is és Flóra képek is aranyosak :)Kíváncsi vagyok fog e hasonlítani magára :)
(most írtam neked :) )

Tandrea!
Ti meggyógyultatok?Fiúk hogy vannak?Úszni jártok még ?

no most el pusz mindenkinek Vera
viranka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?