Sziasztok
Fiúk újfent "szomszédolnak" pár utcával arrébb, ilyenkor nyugisan idejutok.
Egcsi
BERCINEK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Após
Sok program
Vera
Köszikeeeee!
Minden rendben? Én is sok puszit küldök!
Anikó
Sajnálom!
Pedig az a szomszéd lakás nagyon jó lenne! És a szocpolt meg csak úgy adják, ha nincs lakás a neveteken, ugye? Patthelyzet.
Rita
Gratula Anyukádéknak a házvételhez!
Tök jó ötlet!
Nanda
Képek szuperek!!! Irígy vagyok ám, csak nem látod milyen sárga lettem.
Manó
Drága vagy, köszönöm! Majd megkérdezem azt a szomszédot, aki fúratott, hogy nekik hány méteren van, mert nekik 200 ezer volt, de nekem valami 7000/méter rémlik, hogy nekik annyiért fúrták. Majd megtudom!
Andi
Édes vagy, ahogy "árulod" a lánykádat!
Eszter
Marcikádnak utólag is nagy gratula! Szép méretek!
Képek pedig tüneményesek!
Nagyon szép két kispasid van!
Remélem senkit nem felejtettem ki!
Lányok!
Nem fogjátok elhinni, amit most írni fogok!
Kb.1 hónapja (de lehet 1,5 is), megint jelentkeztem a Tv2-be, mert a Játékidő megszűnt, lett helyette Észbontó és gondoltam ha már ez egy új játék, akkor én is talán újra jelentkezhetek. Azóta sem hívtak, már le is tettem a dologról, gondoltam aki már egyszer "kifosztotta" a kasszát
, azt többet nem hívják be. Erre ma csörög a mobilom és ők voltak, hogy mehetek játszani, 2 hét múlva szerdán!!!
Persze most sokkal nehezebb a döntős játék és ahhoz is több mázli kell, hogy oda bejussak, de mégis, soha nem lehet tudni! Ráadásul most a döntőben már 2 milla a főnyeremény!!!
Majd előtte szólok megint és tessék nekem ezerrel drukkolni, hátha megint bejön, mint a múltkor!
Flórácskám meg még ki sem bújt a pocakból, de már másodszor szerepel a tv-ben.
amúgy rólunk annyit, hogy Gergő szobáját elkezdtük, már 2 polcot össze is rakott Karcsi és szuperül fog kinézni! Csupa színes lesz az egész, igazi gyerekszobabútor!
Ha kész, akkor teszek fel képet, és addig talán arra is rá tudom venni Karcsit, hogy végre átrakja ide a pocakos fotókat és akkor talán azt is megláthatjátok! Tényleg nem rajtam múlik!
Gergő hihetetlen módon fejlődik, olyanokat dumál, hogy csak nézünk! A ragozása szinte tökéletes és olyan dolgokat tud és reagál rájuk, hogy naponta ledöbbenünk!
Az az érzésem, hogy erre használja az összes kapacitását, a bilizés nála még várhat.
Na, most ennyit bírt a hátam.
Puszi mindenkinek
Orsi