Halihó!
Megjöttünk Somlóról meg Füredről. Julcsi elég kimerítő, folyton engem követel, és mérgelődik, dobálózik, néha még püföl is
Remélem, elmúlik ...
Momo
Nagyon édesek kis sonkalábú lányaid, hogyhogy nem esznek?! Akkor mitől ilyn husikák? Julcsi zabál, mégis olyan a lába, mint a szívószál
Zulu
Juj, pöttyök
Nekünk is túl kellene lennünk rajta. Talizzunk? Most komolyan! Szerelmes leányanyácskád nagyon tündér!
Nelli
Üdv köztünk újra!
Urszila
Szegény Zsuzsi
De legalább túl van rajta, drága kis bogár
Ari
Boldog születésnapot Boricskának!
Hová kirándul szépszemű fiad?
Zsuzsi
Malaga, huáááhh, irigy, irigy! ... bár nekem tulajdonképpen majdnem mindegy, hol rángat a lányom, hogy "Anya! Anya!"
Nemevés ... na nálunk van evés, de se nem hosszú, se nem kövér a lány ... csak anyás, mint a fene, én asszem, megkompolyodom!
Kriszta
Még lakat a számon, bizots, ami biztos
Elli
Nagyon édesek a képek, a beájult gyermeket ábrázoló különösen cukor!
Norka
Julcsi még nem rajzol. Adtam neki aszfaltkrétát, amit hol megnyalt, hol pedig rémisztően zörgetett a vödrében, de alkotni egyelőre nem akart
Motorozás nagy ász, nekünk még minden motor óóóriási, nem ér le a lába
Könyveket Julcsi is szereti, meg pakolgat vödörbe, edénybe, ja, és babázik! Van Lili, Marcsi és Bori baba, meg szőrös állatok. Azokat szereti. Ja, és ékíti magát a rúdra húzható karikákkal, karkötőként alkalmazza őket, és sóhajtozik, hogy "Óóóóó!" (mármint, "Óóóóó, de csinos!"
)
Vettem neki elemes zongorát is (mindenki ott rontja el az életét, ahol akarja
), de csak akkor érdekli, ha én püfölöm.
Jaj, nem bírom én már ezt a jajongást. Mikor lesz már vége, segítség??!!!!
Azért teszek fel két somlói képet.
Apával a szőlőben:
Hülyesapkás Anyával pipacskoszorúban:
Pussz
Kangi