Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Mindenkinek köszönjük a szülinapi jókívánságokat!
Bár Maxi most nagyon nehéz korszakát éli,így a szülinapi köszöntés is igen hisztisre sikeredett.De betudom ezt a gyatyarohasztó melegnek,és a fogának ami nagyon nehezen akar kibújni,mert eddig soha nem volt baj velük,de ez nagyon megkínozza szegényt.
:(
Amióta Ibizáról hazajöttünk ő is nagyágyban alszik,de este csak úgy hajlandó elaludni ha ott ücsörgök mellette.Énekelek,mesélek neki.Ha csak otthagyom-mint régen-akkor állandóan kijárkál,szórakozik velünk.Kezd okosodni,tudja hogy mi még nem alszunk,és ő is bulizni akar.Ja és persze mindezt a Mayával.Néha a Maya is bemegy vele aludni, na akkor van igazi vadulás.Ugrálnak,dobálóznak,visonganak,csikizik egymást.Mint én a tesómmal,amikor kicsik voltunk.Aztán elfáradnak,és elalszanak.Úgyhogy amíg nincs ovi,és korán kelés addig hagyom,hagy gyepálják egymást! :lol:

Mostanában nem nagyon vagyunk itthon,de ha erre járok olvasok!
Millió puszi mindenkinek!
Szilva
nanda

Sziasztok :D

Hát jól eltűnt mindenki!!!

Én is egész nap kókadozom a melegben, bent a légkondi megy és így elviselhetőbb, de ha kimegyek, 10 perc után már rosszul vagyok. :( Sajna tegnap is és ma is volt dörgés, meg felhők, de semmi nem lett belőle, pedig nagyon szurkoltunk! A fű sajnos már eléggé megviselt, de sajna se idő, se pénz nincs rá, hogy reggel is és este is 2-3 órát locsoljuk. Reméljük valamennyire átvészeli és az eső majd rendberakja. A fácskáink szépek, azokat locsolgatjuk, meg a bokrokat is, de a fű már nem megy. :(

Flóra baba ficánkol, Gergő egész nap a pocimat puszilgatja, nagyon édes! :D Viszont Mókuskám a délutáni alvást amióta hazajöttünk kihagyja. :?

Na, ennyit bírtam most összehozni. :roll:

Írjatok! :)

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Sziasztok!

Gondoltam benézek, nehogy hiányozzak a reggeli kávé mellé. :lol:
Nálunk minden rendben, készülünk a péntekre, már álmomban is a tortasütés foglalkoztat... :)
Berci egész jól átszokott az új ágyába, igaz este ott kell lenni mellette amíg elalszik, de ha szerencsém van nem tart tovább 1O percnél.
Apa visszaköltözött az ágyunkba, persze elfoglalta a helyemet, most át kell szoknom a másik oldalra....de hát annyi baj legyen. :D
Mindenkinek üdv!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jó reggelt!
Gyorsan bekukk még reggeli előtt,így a kávé még odébb van :D ,de jó ,hogy végre írt valaki!!!

Orsikám:a melegtől mi is kivagyunk,nem lehet semmi Neked,és a többi pocakosnak. :?
:( . Flórának és Gergőnek puszi!
Bence is egyre később alszik el napközben,remélem nem akar egészen leszokni róla,mert akkor jaj nekem! :cry:

Egcsi:hurrá-hurrá!! Én is próbálom felkészíteni a gyerekeket,hogy szeretnék apával aludni lassan.Most a bútor nézegetés fázisában még nagyon lelkesek,de tartok tőle.hogy ez elmúlik.Januárban tervezünk egy nagyobb átalakítást,ha összejön a pénz,aztán nem tudom mi lesz. :lol:

Na,megyek reggelizni,puszi:Anikó
vakili

Sziasztok!

Tegnap megjöttünk a Balatonról, sajnos csak csütörtökön tudtunk lemenni mert Dávid beteg volt. Mandulagyulladása volt de hogy honnan szedte??
Így egész elviselhető volt a meleg, most viszont a leégéstől rettegtem, de szerencsére megúsztuk. Piszok fárasztó volt reggeltől estik a gyerekek után koslatni a melegben.

Orsi: nálunk is szenved a fű, pedig mi locsolunk is. Jó lenne már egy kis eső. Nálunk is megy a légkondi, anélkül 31 fok lenne. Jó magas lesz a villanyszámlánk. :(

Mi sem jutottunk semmire a szobatisztasággal, boldogan ráül a WC-re vagy a bilire aztán ugyanazzal a lendülettel fel is áll. Egyébként a kertben vagy a Balatonnál egész nap kisnadrágban van, de oda pisil ahol éri. Majd közli hogy pisilnie kell.

Járunk a nagyokkal hetente 2x úszni, sok kavarás után a sógornőmék medencéjében van az oktatás.

Anikó: tali? Hívlak!

Egcsi: de jó hogy Berci a saját ágyában alszik! Dávid még mindig felébred az éjszaka közepén és át kell vinnem magam mellé.

Nanda: utólag is boldog szülinapot Maxinak! Ibizán tényleg klassz lehetett, én is nagyon vágyom a tengerpartra, de 3 ilyen kisgyerekkel nem merünk belevágni. A horvát tengerpartra meg nem vágyom.

Na, megyek mosni meg a kertbe míg levegőt lehet kapni.

Sziasztok
Andrea
Vendég

De jó, hogy jöttetek! :D

Anikó
Meleg: hát igen, érdekes módon most eléggé megvisel. igaz Gergővel tök mázlim volt, nem volt ilyen kánikula! Sajna az a legnagyobb bajom, hogy nem bírok semmit csinálni, csak ülök és pihegek, olvasok, Gergővel játszok, már amennyire tudok. Mázli, hogy Karcsi itthon van!!!
Lakásátalakítás: hajrá!!! :D Tényleg itt az ideje, hogy újra együtt aludjatok! :wink:
Puszikat átadtam mind a két szívemcsücskének! :D
Különben Karcsiék most állnak neki a pesti lakás rendberakásának, a kaparás már majdnem kész, aztán glettelés, festés....szorítsatok, hogy sikerüljön! :roll:

Egcsi
Jó készülődést! Lassajn nekünk is eljön, már nincs egy hónap! 1-2 kisautó már ott várakozik a szekrényben, de még szeretnék Mókuskának venni valami garázsfélét, vagy olyasmit, ami az autóihoz jó, mert teljes autóőrületben van, szinte semmi más nem érdekli. 8)
Éjszaka: az jó, ha már megszokta az ágyat! :) Térfélcsere :lol:
Gergőt is nemsoká átköltöztetjük a másik szobába, most terveztük meg a hétvégén a bútort, ma elmegyünk megrendelni az anyagot, aztán Karcsi jövő héten összerakja. Remélem Gergő is hamar megszokja!

Andrea
Sziaaa! :D Jó rég voltál, jó újra látni Téged! :D
Balaton 8) Mi is azon röhögtünk, hogy nagyon nem pihen az ember az ilyen nyaralásokkor, de nekem már az is szuper volt, hogy kicsit elmentünk itthonról és semmit nem kellett egyikünknek sem csinálni, csak Gergőzni. Igaz az is elég fárasztó volt, de azt mindannyian élveztük! :D Három gyerekkel már nem lehet semmi!
Éjszaka: Gergő is felsír egyszer és akkor Ő is jön át hozzánk. Még mindig növeszti az utolsó fogait, szerintem azért van. Nagyon nem zavar, mert amúgy átalussza az éjszakát, csak a felét köztünk. 8) Viszont azt nem tudom, hogy oldjuk majd meg, ha itt lesz a picuri is :?:

Na, most ennyit bírtam.

Orsi
30+6

avocado

Sziasztok!

Maxinak utólag boldog szülinapot kívánunk :)

Anikó!
Mosolyt csaltál az arcomra :)Különben miért nem állna neked jól aza fazonú ruha?Szerintem lazán felvehetnéd :)HA akarod varrok neked ,tuti sikerülni fog :)

Orsi!
Elhiszem h. nem könnyű most neked :( Nálunk Míra nem bírja igazán a meleget állandóan menekül be a lakásba :) Néha ugyan elvana medencéjében,de az sem az igazi.
Mi locsoljuk a füvet,ahol már ezer éve megvan az jól néz ki.Ahova meg az esküvő elött vetettük...Hát nem igazán maradt meg :(
Majd ősszel megcsinálja sógór azt mondta :)

Andrea!
Mandulagyuszi :( ÉS tetszett nekik a Balcsi? Gondolom alig lehetett kiszedni őket a vízből :)

Eszter!
Én is allergiás vagyok de pár nepja megint nem szedem a gyógyszert és most jól vagyok.Lehet h. amitől tüsszögtem elvirágzott.Barátnőm mondta h. ő gréfuitmag olajat(v. mit)csepegtet magának és nincs semmi baja.A dm-ben lehet kapni kb.2000ft körül van az ára.

Egcsi!
Én nem kávézom de örülök h. írtál és jó volt olvasni :)
Berci nem veszik el az új ágyában?
Milyen tortát fogtok neki csinálni?Mit kap szülinapjára?

Nálunk most kezdődött igazán a dackorszak :(Bármit mondok (vagy bárki a családból) a csajszinak tuti az ellenkezőjét csinálja.Néha már kiakadok nagyon :( S hogy Orsit idézzem növeszti az utsó fogait ami szintén gáz mert éjszakánként is szarul alszik :evil:
Szeret utasítgatni,napjában 5-6x átöltözne ha hagynám :) De ha én adnék rá vmit akkor meg fel van háborodva :)Persze azt tudni kell h. meztelenül van egész nap :) Csak a házban hűvős van és nehogy megfázzon a lelkem :)
Mindig szól ha pisilnie v. kakilnia kel és attól függően hol vagyunk bilibe és wc-be is termel :)No amikor mérges és bent vagyunk akkor direkt a szőnyegre pisil :)

pusz vera
viranka

Sziasztok!

Mi jol vagyunk, minden renben. Mindket lany alszik most es itt vannak az anyosomek csutortokig. :)
Mi jol viseljuk a meleget. Kint vagyunk egesz nap es Lili a medenceben pancsol reggeltol estig. Kitti hol alszik, hol nem. :) De jo kislany. Neha olbebaba, de elviselheto. :)
Bent a hazban 25 fok korul van klima nelkul, ugyhogy elviselheto. :)

Nanda: En is utolag szeretnek Maxinak sok Boldog szuletesnapot kivanni! :)

Orsi: Fuveteket sajnalom. :( Nalunk nagy vihar volt tegnap es tegnap elott is es rengeteg esovel. :) De ettol fuggetlenul mi minden nap 2x locsolunk, persze nekunk kutbol jon a viz.

Ezt elkuldom, mert Kitti felkelt.
Folytatas kesobb. :)

Rita
trita

pár kép ezen az oldalon még nincs :)

Így pózól a csajszi ha apja kéri :)
Kép

Bilin elgondolkozva :)
Kép
vera
viranka

Sziasztok,Mindenkinek :)

Megjöttünk Velencéről, de nem tudtunk addig maradni amíg terveztük mert Eszti elkapott valamilyen nyavaját, és hányt, meg magas láza volt:(
Egyébként addig jól éreztük magunkat, de ez nem kellett volna.Valamilyen torokgyuszis vírus volt, mert nagyon hurutosan is köhögött, meg szívogatni kellett az orrából a sűrű cuccot :cry:
Aztán jobban lett, és múlt hét végén már voltunk Balcsizni egyet, bár fürdeni nem engedtem be.
Múlt héten meg nem volt netünk, így csak ma tudtam jelentkezni, végre :P
Nagyjából olvasgattam át amit a két hétben írtatok.
Először is akinek ez alatt volt a Szülinapja & a névnapja, annak sok sok, jót kívánunk!

Nanda,sajnálom, hogy nem találkoztunk lent, ott nem volt net, így én amikor utoljára itt írtam akkor ültem gép előtt, azóta meg most!Amúgy mi Velencefürdőn voltunk, közvetlen Gárdony mellett.Egy utcára :) Jó lett volna összefutni.Ibiza.....de jóó, ezt nem tudtam, hogyilyen jutalom szerű meghívásos út volt, de így meg mégjobb lehetett!

Rita,Szerintem ami Lilinél van az szimplán tesóféltékenység!Az egyik barátnőmnek a fiai között 20 hónap van, és ott is az elején iszonyú mik voltak!Hasonló mint nálatok, bántotta a kixcsit, és a barátnőm mellét is megmarta stb.stb.
De aztán valahogy elmúlt ez a dolog, és már a kicsi is másfél éves, tök jól megvannak :) Szóval fel a fejjel, szerintem semmi gond Lilivel, ez természetes.Nehezen dolgozza föl, hogy nem ő az elsőszámú, hanem már osztoznia kell!
A kis korkülönbségnek ez a hátránya az első pár év!De hát mint a mondás is tartja, minden jóban van valami rossz,illetve, jó :lol:
Kicsit majd ettől én is tartok, bár nálunk nem lesz ilyen kis korküli, de azért Eszti így is annyira anyás, és ragaszkodó, hogy nagyon!Majd meglátjuk.

Meleget mi is egész jól bírjuk, szerintem már hozzászoktunk.Bár azért ez szerintem nem normális állapot, megelégednék a 25-26 c-al is :)
Mi is sokat vagyunk kint, és pancsi ezerrel. Én is bemegyek a vízbe, úgy tényleg elviselhetőbb.Meg Eszti már kéri is, anya csücsülj be mellém vízbe :wink:
A házba azért elviselhetőbb 25c-ok van bent, meg ahonnan süt a nap azt az oldalt sötétítőzöm el.
Bár megbeszéltük, hogy jövőre azért lesz klíma, bár akkor meg a vill. szla lesz az egekbe, de vannak napok amikor muszáj.
Füvünk egész jó állapotú,néhány helyen van kiégve, de ott se csont szárazra csak sárgább.Mi egyszer locsolunk naponta, de akkor jó sokáig, esőztetővel, ami jól átitatja a földet, és estére körbe is locsolja a kertet!
Kút az jó dolog, most fogunk furatni, azzal lehet, hogy egész nap menni fog a locsoló :D :D :D
Bilizés nuku!!!!Pisi fűbe, meg medencébe, kaki meg bugyiba, és a kertbe :D :D
Egyszer úgyis szobatiszta lesz, így annyira nem izgatom magam.

Már nem emléxem ki írta, hogy panel, nyár, meleg!De annak fel a fejjel, elhiszem, hogy rossz, én is laktam panelba mielőtt idejöttünk, és nyáron valóban kibírhatatlan!Klíma,klíma,klíma!!!Rakassatok mindenképp, ott elengedhetetlen, szerintem! :)

Most mennem kell, mindenkinek millió, puszi
manóci

Jaj de jó,hogy ennyien írtatok! :D

Vera:komolyan gondoltam,amit írtam Rólad.Azért nagyon nem vagyok elégedetlen magammal 3 gyerek után,csak szinte eltűnt a derekam.Ez a fazon pedig pont azt emeli ki.Ha nem laknátok ilyen messze,biz Isten járnék hozzád varratni!Bár mostanában nemigen van szükségem elegáns ruhára. :( Úgy mennék én is lagziba!!!
Augusztusban úgy néz ki,hogy megyünk bulizni,15.házasságink lesz. :lol:
Nagyon ügyes Míra a szobatisztasággal.KÉpek tüneményesek!!!Ezek a fürtök!!!!

Andrea:a héten valahogy összehozhatjuk a talit, bár még nem tudom a programot.Ugyanaz a 2 oktató kijár a sógornődékhez?
Mandulagyuszi :cry:

Orsi:épp most keserített el a párom,hogy lehet,hogy még egy évet várni kell az átalakítással.Kicsit már beleéltem magam,bújom az újságokat folyamatosan.
Felújítás:nem irigylem Karcsiékat,bár a nehezén talán már túl vannak.
Hányadik fognál tartotok?
Nyaralás:elég fárasztó a rohangálás a lurkók után,de főleg nekünk ez a nagyfokú szabadság jó (itthon nincs kert,pancsoló),így nem hisztizik Bence,tök jól elfoglalja magát.Nekem már ez pihentető. :D Na meg nem kell főzni,mosni,takarítani...Aztán ha hazajövünk..........

Rita:puszi! :D

Egcsi:Timiről tudsz valamit?

Üdv a többieknek is:Anikó
vakili

Sziasztok,

Mi is megvagyunk, csütörtöktől vasárnapig anyóséknál nyaraltunk vidéken a barátnőmmel és az ő hasonló korú kisfiával. Vercsiék nagyon élvezték, láttunk gólyákat, sétáltunk nagyokat a faluban, megnéztük a bocikat amint este hozzták be őket. Csináltak a kertben neki pancsolót, hintát, csúzdát és homokozót úgyhogy nagyon jól elvoltak. Hihetetlenül sokat beszél újabban, szobatisztasággal mi jól állunk, már szinte teljesen az, már a nappali és az éjszakai alvásnál sincs rajta pelus de néha vannak balesetek.

Vera,
Ténlyeg nagyon jól lefogytál. Milyen módszert követtél? Nagyon szép Míra ezekkel a fürtökkel.

Anikó,
Mi is mostanában akarjuk felújítani a konyhát. Tegnap áthívtuk a szomszéd asztalost, mérje fel a konyhaszekrényt hogy mi hogy legyen.Most várom az árajánlatot :) Szerintem dobni fogunk egy hátast.

Manóci,
Mi panelban lakunk, aszalódunk is rendesen. Klíma majd talán
jövőre, idén nem fussa :D

nanda,
Milyen korszaka van Maxinak?

Üdv
Andi
kostyika

Vera :)

Nem vettünk neki túl nagy ágyat, így nem veszik el benne. Inkább azon parázok, nehogy leessen. :? Eddig még megúsztuk, de úgy alszik, hogy az egész ágyat belekja. :D Majd teszek fel képet. :)
Csokitortát tervezek és bicajt kap, távirányítós autót anyukáméktól és lehet, hogy mászókát is. :)

Majd még jövök, de felkelt a kis herceg... :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Manó:egyszerre írtunk. :D
Klíma,klíma,klíma=pénz,pénz,pénz. :( Már tavaly is terveztük,aztán idén se lett belőle semmi.
Szobatisztaság miatt én sem aggódok,mindennek eljön az ideje. :wink:
Betegség :(

Andi:valszeg nem lesz két fillér. :? Nekünk meg nagyon át kell gondolni,mert hosszú távra kéne tervezni,de Bence még nagyon kicsi,nehéz lesz leválasztani rólam.Ablakcsere,vizeshelységek,szobaleválasztás,bútorok....MInden gyereknek nem fog jutni külön szoba úgy néz ki,mert kicsit rossz a beosztás,de azért gondolkozunk rajta.Már gondoltam egy lakberendezőre is,csak gondolom elég drága. :(
Szobatisztaság:gratula! :)

Egcsi:távirányítós autót én is keresek,valami egyszerűbbet,de még nem találtam. :( A tortát ma megrendeltük,aranyos hupikék törpikék lesznek gombaházikóban.Remélem örülni fog.

Pussz:Anikó
vakili

Szijjasztok!

Jövök majd ígérem, csak most hulla vagyok. De a mai meleget egész jól bírtam, így ha holnap sem leszek rosszul, akkor jövök!

Pussz! :)

Timi
bnéhtimi

Na végre, csak győzzem olvasni!!! :D

Anikó
Sajnálom, ha mégsem jön össze az átalakítás! :( Lakberendező: a nők lapjában van egy rovat, szerintem ott megpróbálhatnád! Érdekes, milyen klasszul meg tudják variálni a kis lakásokat! Meg is szokott jelenni alaprajzzal, hogy milyen volt, milyen lett és nagyon klasszak! :D
Klíma: el sem tudom képzelni, hogy bírjátok nélküle!
Felújítás: eddig egy bácsika kapart, Ők meg majd glettelnek és festenek. Az sem lesz semmi! :(
Fogacskák: most már majdnem kint van alúl az utolsó kettő, fent még nem látom, de tuti az is készülődik. Ne tudd meg, hogy néha mit művel a cumijával! Az a rágókája. :?

Vera
Dackorszak :( Nálunk sem könnyű, nagyon sokszor mond ellent és hisztizni is elképesztő módon képes. :(
Pisi-kaki: ügyesek vagytok! :D
Képek tüneményesek! :D

Rita
Fű: hát sajna nekünk is kút kéne, csak pénz nincs rá. :( Azzal nálunk is 2x menne a locsolás, így viszont semmi értelme. Ma szerencsére óriási vihar volt, hihetetlen özönvízszerű esővel, ez biztos jót tett a növényeknek!

Manó
Pancsizás :) Nekem is jól esne, de én már nem merek a babával, ráadásul tényleg nem bírom a meleget, inkább bent vagyunk. Gergő hol ki, hol be.
Bilizés nálunk sem megy sajnos. :?
A kútfúrást majd elmeséled? Meg az ár is érdekelne, igaz sajnos van fogalmunk róla, de azért jobb naprakésznek lenni. :? :roll:

Andi
Gartula a szobatisztasághoz! Nagyon ügyi a kiscsaj! :D
Betegség :(

Egcsi, Anikó
Távirányítós autót szerintem előtte próbáljátok ki. Most a lagziban az egyik kis unokatesónak volt és Gergőt nem nagyon izgatta, hogy lehet irányítani, Ő inkább maga akarta tologatni. Az viszont nagyon tetszett neki, hogy jó nagy volt. :lol: Így mi még várunk a 3.szülinapig a távirányítóssal, viszont most kap majd valami jó nagyot! :D

Na, ezt az üzenetet is elkezdtem valamikor 8-kor, és csak most fejeztem be. :oops:

Orsi

avocado

Orsi :)
Lehet, hogy Bercit sem izgatja majd az autó, majd akkor eltesszük neki egy időre..vagy majd apa játszik vele. :lol:

Anikó :)
Ha ügyes lennék és lennének hozzávaló dolgaim, akkor Bercinek teknős tortát csinálnék. Most ez a sláger, mióta nálunk van a barátaink teknőse. Nemes egyszerűséggel Kő-nek hívja a gyerek. :)
Lassan kitehetem az állatkert táblát az ajtónkra. Van halunk, teknős és gyík a kertben, galamb a háztetőn és a múltkor valami patkány is szaladgált a kerítés tetején. Valami házipéldány lehetett, mert zsemleszínű volt. :shock:

Mindenkinek elviselhető meleget kívánok! Itt 42 fok van. Kisül a béka szeme. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Orsi!

Mikor Gergő egy éves lett, te írtál ugye tej és tojásmentes tortareceptet? Nagyon kellene most nekem!

Vagy ha valaki másnak van, nagoyn megköszönném!

Enyémlány ügyes bilizés terén. Szobatisztának még nem nevezném, mert éjszakára még kap pelust, de nappalra már elég régóta nem. A déli alvásnál sem pisil be, még akkor sem, ha előtte nem pisilt, és alszik három órát. Felkel, és szól, hogy pisilni kell neki...

Megint ennyire telt!

PUszi mindenkinek!

Timi
bnéhtimi

Jó reggelt!
Helyes,helyes,látom azért van még élet a topicban! :D

Timi:kislánykád ügyeske!Pocakról nem írtál semmit!!!!Hogy vagy???

Orsi:nálunk van a nagyoknak távirányítós autója,és imádja.Én sem gondoltam,hogy ennyi idősen már érdekli,és tud is vele játszani,de igen.Mondjuk csak egyszerűbb fajtával,amin csak két gomb van,és előre-hátra megy.Kormányos még túl bonyolult lenne.Ilyet keresnék,és nem túl drágát,meg olyan autópályát,amin csak le kell gurítani az autót,de egyelőre nem találtam. :cry: Már nem sok időm van.Gulliverbe szeretnék elmenni,csak kocsi nélkül nem tudom megközelíteni,apa mindig dolgozik,a gyerekeket is le kéne passzolni,szóval elég bonyolult a dolog. :?
A Szép lakban is van ilyen rovat,én azt szoktam olvasni,csak szerintem jobb úgy,ha személyesen itt van,látja a lakást,a bútorokat (mert mindenből nem tudunk újat venni),beszélgetünk,hogy hogy élünk stb.Egyébként szerinted az ilyen újságbeli válaszért nem kell fizetni? Már annyit gondolkoztam rajta. :?
Azt értem,hogy utolsó fogak jönnek,de hány van kint?

Egcsi:én még annyira sem vagyok ügyes,hogy egy sima tortát össze merjek ütni. :oops: Labda alakún gondolkoztunk,mert az lett volna az igazán Rá jellemző,csak féltem,hogy belerúg,vagy nem engedi felvágni.Ami kerek,és csak kicsit is hasonlít a labdára,egyből rúgja. :lol:
Teknőst Bence is szereti.42 fok???? Az nem semmi!
Patkány:Brrrrr...
Na,megyek reggelizni,kávézni,már jól indult a napom Veletek!

Puszi:Anikó
vakili

Anikó, sajnos e heti tali nem fog összejönni, Balázsnak kötőhártyagyulladása van. Csak Marci úszik a héten, szerencsére sógornőm eljött érte.
Igen, ugyanaz a két fiú oktatja őket mint az uszodában. Ja, és két hete összeszedtek valami hasfájós vírust a csömöri uszodában. Balázst még az ügyeletre is el kellett vinni, ahol beöntést kapott szerencsétlen. Persze mint kiderült teljesen feleslegesen mert nem ez volt a baja. Orvosok.
Jövő hét esetleg? Férjem Olaszországban lesz. :( :( :(

Mindenkinek minden jót!

Andrea
Vendég

Sziasztok!

Orsi!
Kitartás!!! Mikorra vagy kiírva? Szeptember vége?
A kerti kút jó dolog, de nem mindegy, milyen mélyen van a víz. Nálunk azért nincs, mert egy púpon vagyunk, így sose térülne meg a befektetés.:(

Rita!
Ölbebaba? :D MArci is néha!
Sőt, néha olyan, mintha egész nap cicin lenne, amikor Olivér nagyinál van. nem elég, ha kézbe veszem, akkor már kortyolgatna is mellé vlamait. :)
Csütörtökön megyünk 3hós oltásra. Hihetetlenül megy az idő!

Vakili!
Átalakítás!
Jó dolog, és fárasztó is egyben.
No, nem állítom, hogy lakberendező lennék, mert ez nem igaz, de ha küldesz pár képet, alaprjazot, ahol a főfalak meg vannak jelölve, ötletlehetünk.
Mennyire akartok átalakítani? Gépészetileg is, vagy csak a tereket akarjátok újra elosztani?
Labda alakú torta! :D Pedig bizti meglepné, ha a lábán maradna, rúgás után! :)

Andrea!
Betegség! :(
Mi is épp egy kötőhártyagyuszit kaptunk ki.
Most újra elkezdek neki bérest adni, hátha használ, mert három hét alatt, ez a harmadik betegsége gyerkőcnek. Folyton azért rimánkodom, csak Marci el ne kapja!

Egcsi!
Ágy!:)
Olivér kezdetben vendégoldallal aludt, de mivel képes volt egyszer ennek ellenére is leesni, így leszedtem. Aztán sokáig semmi, de most a héten kétszer is leborult a lelkem. Szerencsére annyira nem rázta meg a dolgo, szinte azonnal aludt tovább, ahogy visszakerült az ágyba.
Szerintem elég, ha valami jó puha van ott, ahova eshet, és nincs semmilyen játék ott, ami megnyomhatja. Olivér ugyanis rendre maga alá szórja a dupló darabokat.

Manó!
Hajrá szobatisztaság! Egyszer csk megjön a kedve!
Olivér első találkozása a wc szűkítővel elég gáz volt, de azóta egészen jóban vannak! :D Csak ő húzhassa le a wc-t!

Timi!
Ha van szusz, azért írj pocakról is jó! Hol tartotok?

Kostyika!
tetszett a nyaralásotok! Én is úgy szeretnék egy ilyen kis idillit!
De már csak az allergia miatt sem biztos, hogy jó.
Igaz annak idején, ha vidékre mentünk, akár be is ülhettem volna az embermagas parlagfűerdő közepébe, és nem volt bajom, csak a városban, de most nem kockáztatnék.
Majd jövőre! :D

Vera!
Csini a lányzó!
Egy ismerős épp most hozott valami ökonetes okosságot, amiben vannak ilyen fű-fa-virág kivonatok, de hitemet vesztettem ezekben a táplálékkiegészítőkben. Mindig azt hallom, én ettől gyógyultam meg, én attól lettem tünetmentes, oszt mégis egyre több az allergiások száma. Pedig bárcsak úgy lenne!!!!
Most ez a fényterápiás kezelés piszkálja a fantáziámat, de még nem írt vissza a doki, hogy s mint van ez.
Dackorszak!
Alakul nálunk is, fűszerezve némi testóféltékenységgel. Fííííííínom!

Nanda!
Klassz, hogy így elvannak!
Remélem nálunk sem lesz másképp!

Marci felfedezte, hogy ő irányítja a kezeit. No még csak vállból, de már nagyon megy neki. Ha meglát, egyből vigyorog és felcsapja a mancsait, és így tisztára olyan, mint Superman! :) És tegnap kis híjján lepisilte Olivért. Pár centin múlt csak!
Olivér betegségei ellenére jól van, csak fehérköpenyfrászt kapott. Apja vitte hétfőn szemészetre, és amint meglátta a három fehér köpenyest, rögtön kitört belőle az üvöltés. Pikk-pakk ki is rakták őket, mert semmit nem lehetett hallani tőle. Most két óránként bírkózunk, hogy cseppenthessek a szemébe. Uána ölelgetni kellkét percig és aztán szent a béke.
Lassan mondatokban beszél, és mindenre elmondja, mi kié. Önmagát még nem azonosította ilyen értelemben, de már csak napok kérdése az "enyém" is.
Szobatisztaság napközben megy, alváshoz sem adok rá pelust, de ott van a közelben a bili, ha kellene. Számomra meglepően jó haladunk.

Akkor most jól kiírtam magam... :oops:

Sziasztok!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Hú de pörögtünk tegnap :)

Anikó!

Rita is lakberendező esetleg ő is tudna neked segíteni :)

Timi!

De jó h. te is írtál :) Lilla hogy van?

Egcsi!

tekis torta :) míra is szereti őket a Hondust(kicsi szárazföldi)mindig dobálja kővel :) szeretete jelélül a nagyot nem bántja :)
ebihalat küldjek?Nekünk az van sok a kerti tóban :) Meg szitakötő :)
ágy:Mírának volt leesés gátlója,aztán leszedtük :) Mostanában egy nagy párnát rakunk éjszaka az ágya elé,ha esik akkor is puhára zuhan :)de szerencsére max. havi 1x fordul elő :)

Andrea!
Szegény Balázs :( Jobbulást kívánok neki és vigyázzatok el ne kapjátok :(

Eszter!

Elhiszem h. nem hiszel semmi ilyesmiben fogok venni kipróbálom mert nem igazán szeretk gyógyikat bekapkodni :) remélem használni fog :)

Ma reggel olyan is ügyi volt a csajszi :) felkelt leszedte a hálózsákot,pelenkát és mondta menjük pisilni :) Dagadt a mellem :)
délelőtt meg vendégségben voltunk, pelus nélkül mentünk és mindig szólt mikor wc-re kellett menni :)
És igen a wc-t csak ő húzhatja le ez a legjobb az egészben :)

Mesével mi van?Ugye még nem szül?
Vera
viranka

Sziasztok,

Andrea, Eszter,
Jobbulást a kötőhártyáram az sem kellemes ilyenkor :(
Wc lehúzás az produkálás nélkül is megy, és egész álló nap azt húzgálná, ha tehetné :lol:

Anikó,
Igen én is láttam, hogy egyszerre írtunk :D

Orsi,
Hát lehet, hogy babásan már én se mennék nagyon medencézni, jobb ha tényleg vigyázol azért!
Kútfúrásról tájékoztatlak, de még csak most fogjuk hívni időpontért, mert most előbb jön a kályhás, ugyanis építettünk egy kályhát!Ezt már nyár eleje óta tervezzük, csak erre is várni kellett, mert egy iparművész emberke csinálja és rendesen be van táblázva!Kb. egy-két hét múlva hívjuk a kutas embert, de nem felejtelek el, ígérem :wink: beszámolok majd mindenről!
Na, ezért nincs még klímánk :lol: :lol:gyűjtünk itt mindenre, és egyszerre ennyire meg nincs pénz!De az a jövő projektje lesz, az már biztos :wink: Nem gondoltuk, hogy ennyire meleg, jó nyár lesz!De ezt már kibírjuk ami hátravan.

Timi,
Jó, hogy hallottam rólad is, te hogy vagy?

Egcsi,
Teknős torta, de jóóóó :)
Ajándékokért biztos odalesz Berci.
Képzeld ma láttam az Auchanba felfújható jetsky-t!!!!Azthittem, behalok :lol: :lol: :lol:Mik vannak már, ilyen hülyeséget, és az vajon meddig tarthat???!! Na mind1!

Mennem kell, ébredés van, puszi
manóci

halihó Mindenkinek!

Olvasok ám, de nem túl sűrűn tudok ide jutni, már a gép elé egyáltalán.

rendelitek a tortákat, a sok kis szülinaposnak :-)
nekem is aktuális, ki rendel/ t már újpestről? Andrea? csak mert szeretnék, Levi szülinapja vas. lesz, és anyuékhoz megyünk, oda jönnek anyósék is. Nálunk még nincs erre lehetőség, meg nem is bírnám már..

Én írtam a panel iszonyról, és még mindig itt tartok, szenvedek mint a kutya, de néha kiderül, hogy egész elviselhető, csak nekem van hőhullámom- folyamatosan..
Elkezdett vizesedni a bokám is, egész hirtelen, úgyhogy visszafogtuk magunkat, megyek a házhoz, de csak ha muszáj (minden nap persze van v.mi) anyu már többször jönn mostantól segíteni, anyós is jön, mert semmit nem tudok pihenni, nemhogy lábakat felpolcolni.. és szombaton megyünk esküvőre, de hogy mit veszek fel??? lassan nem csak a ruha, de a cipő is gázos.. tegnap előtt nem tudtam belebújni estére a kis bőrpapucsomba.. én meg még alkalmi cipőt akartam felvenni az esküvőre.. lassan mezítláb megyek..

Vera, még nem, de már bármikor :-) és már várom is, mert kezdek nagyon nyűgi, fáradt, lassú, hisztis lenni.
Túllennék már rajta. Remélem nem várja ki Tündike a 40. hetet, mert az még 3,5 hét. Levivel aug 17-re voltam kiírva, juli 30 lett belőle, Tündi aug 25. Meglátjuk- a vak is ezt mondta..

Orsi, de irigyellek! Levivel én is légkondiztam állandóan, de nem gondoltasm erre, hogy ez csak egy albérlet, meg hogy panel(aminél nincs rosszabb- még kereszthuzatot sem tudok csinálni, mert 1 fronton vannak az ablakok)

Orsi légkondizik, Ritáéknál is 25 fok.. Veránál meg hűvi.. Kihez mehetek lakni a köv x hétre???? :-)

wc- zés- semmi.. nyom a pelusba, és látom hogy kaki, de nem szólna hamarabb.. menet közben meg már nem zaklatom. megvárom a költözést, aztán a háznál, teraszon csak könnyebb lesz..

voltunk csütikor Balcsin, bevallom bűnöztem, 1szer én is belementem teljesen, mert már nem bírtam.. Tudom ilyenkor már nem igazán szabad, de... apa meg a fiával meg a csónakkal szinte végig bennt lubickoltak.. Irigykedve néztem.

voltunk a római strandon is, anyu vitte már Levit többször is, nekünk gyalog 15 perc. Apával is voltunk, gyerekmedence király, én meg leheveredtem egy napozóágyra, napernyő, és néztem őket hogy élvezkednek. Majd néha a szélére ültem -szintén bűnözni.. Most csak reménykedem hogy nem kaptam el semmit, de akkor ott azt mondtam már nem érdekel semmi!

kb ennyi a mi nyaralásunk, de a jó benne, már fest a festő, a burkoló még mindig csúszik, de jövő héten már jöhet a többi (szerelvények, radiátor, csap, tükör, parketta, meozás) azért már haladunk, látom a végét is, csak épp Tünci szinte biztos keresztbe szervez nekünk kültözés terén. Pedig a házban hűvösebb van sokkal mint itt, még igy is!

na most kb ennyi, mert megint késő van, de már nagyon be akartam jelentkezni

sziasztok

Mese
meske

Jó Reggelt!

Csak egy kép a reggeli kávéhoz. :lol: Majd később jövök, de ma nagyon sok dolgom volt és elfáradtam.

Mindenkinek pussz:

E Kép gcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Csak egy rövidet Mesének,aztán majd jövök valamikor:MI is a Horváthból szoktunk rendelni mindig,de akkor Neked gyorsan kéne,mert azért 3-4 nappal előtte kell.MOst egyíébként csak fagyi van,mert pénteken nyitnak (szabin voltak),de tortarendelést azért felvesznek az utánra.

MOst rohanok,de majd reagálok ám a többiekre is!!!!!Lakberendezés felajánlást köszönöm,megbeszéljük. :D
Kávéhoz a képet is! :D

Puszi:Anikó
vakili

Sziasztok!

Huu, mennyit irtatok tegnap ota! :)

Nalunk mostanaban nyugi van. :) Tehat Lili nem piszkalja annyira Kittit. Ellenben imadja. Allandoan olelgeti, puszilgatja, de azert oda kell figyelni, mert sokszor odacsap. A harapas kicsit visszaszorult. Rettento nagy hisztit tud rendezni, hogy ha keri a Kittit es mi nem adjuk oda neki, mert vagy alszik, vagy szopik.
Kitti tovabbra is jo baba. Alszik rendesen. Nem mondom, hogy nem szokot nyugoskodni, de elviselheto. Most is alszik egy kis reggeli nyugolodes utan. Tegnap a doki mondta, hogy Kitti olyan mintha Lili babaskori kepeit fenymasoltuk volna. Csak ugy ingatja a fejet a hasonlosagon. Mintha ikreket szultem volna 2 ev kulonbseggel. Jo fej a doki nagyon. megkapta Kitti a 2 hos oltasat es 5800 gr es 58.5 cm. Szinte ugyanakkora mint Lili ennyi idos koraban. :)
Ma egyedul vagyok itthon Kittivel. Az Endre elment a szuleivel es Lilivel a varosba "kirandulni". :) De van dolgom. Lili ruhatarat nezem at es rendezgetem, mert iszonyat milyen rendetlenseg van a szekrenyeben. Es a fuves teruletunkon nott ki egy kis gaz, azokat szedem ki. Most locsoltam delelott, igy felpuhult a talaj. Csak ne legyen ilyen meleg. :(
Lili is jol van. Csak eleg koran kel mostanaban. Tovabbra is hisztis es akaratos. De azert nem panaszkodhatok rola. Nagyon szepen hasznalja a bilit. Oda kakil es pisil. Amikor reggel felkel, az az elso, hogy leveszi a pelenkajat, raul a bilire es pisil. :) De azert tovabbra is vannak balesetek, es ejszaka, meg ebed utani alvasnal meg pelenkaban alszik. Meg ha elmegyunk valahova, akkor is raadunk pelenkat, mert meg nem szol elotte, hogy ha pisilnie vagy kakilnia kell.
Amugy egesz nap meztelenul van itthon. Egesz nap a kertben van es furdik, jatszik es a nap nagy reszeben kutyazik. Hihetetlen ez a kutyaszeretet. Ha tehetne veluk aludna. Mindent odaad a kutyaknak. Elcsor a pultrol eteleket es viszi rogton a kutyaknak. Ha ker egy zsomlet, azt nem o eszi meg hanem a kutya. Mindig mondom neki, hogy ne adja oda kutyanak, es o is azt mondja, amikor megkapja a zsomlet, hogy "Ez nem Georgo-e, ez Lilie" es kozben olyan komoly keppel razza a fejet. De aztan vegul is odaadja neki titokban. :?
Amit imadunk: mikor valahol meglat egy vecepapirt, vagy a konyvben lat egy tekercs vecepapirt azt mondja hangosan: "Ez puncipapir!". :lol:
Sokszor hozzambujik es utanozza Kittit mikor szopik. :) Ha sir a Kitti, akkor nyomkodja Kitti fejet a cicimhez es mondja "Szopizik Kitti!". :) Egyszeruen mindent meg tud magyarazni. Nagyon jo a szokincse.

Aniko: En is szivesen segitek neked atalakitasugyben! Tudod, hogy lakberendezo vagyok es sokaknak dolgoztam mar. :) Ha gondolod e-mailben elkuldheted az elkepzeleseidet, alaprajzot stb... es en is ki tudok menni hozzatok megnezni. :) Vegul is Ujpest az nincs messze tolunk. :) Igy lehetne akar tobb valtozatot is csinalni. Szivesen segitek neked. Es igazad van, hogy jobb szemelyesen latni a dolgokat! :)
Horvath cukibol rendeltetek a tortat, ugye? Most olvastam az utolso uzenetedet, hogy igen. :) Ismerem keprol azt amit rendeltetek. Nagyon szep. :)

Vera: Dackorszak. :( Mira nagyon edes a kepeken. Jol allnak neki a furtok. :) Ngyon jol haladtok a szobatisztassaggal. Nekunk Lili meg nem szol mindig, hogy kell neki. Csak neha. De mar o is vegezte a nagydolgot wc-be. :)

Moni: Ugy van ahogy irtad. En is ugy vagyok vele, hogy turelem kell, es majd idovel elmulik. :)

Eszter: olbebaba fogalma ismeros. :) Nalunk is cicizne egesz nap ha olben van. :) Amikor apja veszi fel a vallara, ott is mindenet bekapja. Fulet, allat, vallat csakhogy raleljen a cicire :)
Anyossal mi a helyzet?

Orsi: Kutfuras: itt Godon 20000 Ft-ert furnak lyukat. Persze a szivattyut es az anyagokat neked kell venned.

Mese: orulok, hogy haladtok a hazzal. :) A szobatisztassag raer. :) A furdessel meg tenyleg vigyazzal. Bird ki meg azt a par hetet. :)

Egcsi: Berci nagyon edes a kepen. :) Utaztok valahova? :) 42 fok?? Huha! Az aztan kemeny. Ki se mentek a kertbe? Es ott nalatok Amerikaban van akinek nincsen klimaja??
Patkany? Huha! :roll: Nekem semmi bajom veluk azon kivul, hogy Algeriaban megettek a Gorog teknoseimet. :evil: Itthon viszont volt ket fekete-feher hazipatkanyom. Szerettem oket. Zsemleszinu patkany? Sose hallottam rola. :?:

Puszi nektek Rita
trita

Sziasztok,

Anikó,

Nagyon Boldog Névnapot!!!!

Kép
Valahogy bírd már ki ezt a pár hetet, de nem hinném, hogy bajt csináltál volna.A házra meg drukkolok, hogy mihamarabb elkészüljön, és menekülhess a betonból :D
Amúgy teljesen átérzem a lakást, mivel én is előzőleg egy ilyen elrendezésű panelba lektam, ahol nem lehetett kereszthuzatot csinálni, max. ha a folyosóra kinyitottam a bejárati ajtót.De azt ritkán tettem, mert nem voltam kiváncsi a sok kellemetlen szagocskára ami innen onnan bejött!
Az a lakás ugyan keleti fekvésű volt, (még szerencse)de azért úgy ius örjítő volt egy-egy nap.
De vígasztaljon, hogy számodra ennek nemsoká vége :D :D

Rita,
Nagyon ügyes Lili a bilivel.Hát még még csak ahova esik, úgy puffan :D De valamiért nem meri a bilibe elengedni, nemtom mi lehet az oka. A wc-vel ua. a helyzet.Ráül, és fél pillanat múlva fölpattan, hogy ő már kész, közbe nincs benne semmi!Azt hallottam, hogy vannak nagyon ragaszkodó gyerekek akik a bennük levő dolgokat,(jelen esetben, kaka, pisi)annyira a sajátjának érzi, hogy pl. azért sír ha meglátja a kakiját is!Szerintetek?Van még valakinél ilyen?
Mondjuk ma de. voltunk kint a játszón, és oda pelus nélkül mentünk, nem volt baleset, de ahogy hazaértünk ment a medencébe, és már újságolta is, hogy pisilt :D :D
Érdekes amit írtál, hogy Kitty ugyanolyan mint Lili volt.Szerintem nem!Mondjuk én akkor még nem ismertelek titeket, így nem láthattam Lilit ilyen picinek, de szerintem Lili arca tiszta te, Kittyé pedig a férjedé teljesen :)

Egcsi,
Kispasid naon cuki :) milyen komoly fejjel intézi azt a bőröndöt.
A hőfok, ott se lehet piti.Szerintem ott mindenkinek van klímája, eleve úgy építik a házakat,nem?Ki se lehetne bírni.

Orsi,
Mi két hét múlva beszélünk a kutas emberrel, ha kész a kályhánk.Utána referálok az árakról :)

Kép
manóci

Rita :)
Majd egy hónap múlva megyünk Californiába, Disneyland, Sea World, Universal Studio, Wax Museum...jönnek anyósék, nekik van a változatos program. :) Azért úgy válogattam, hogy mi is élvezzük. :lol:
Itt mindenkinek van klímája, autót is csak úgy tudnak eladni, ha van benne klíma....A kertbe kimegyünk, de csak délután, amikor árnyék van. Pucérság, pancsolás...mármint a lurkóknak én néha napozok, de nem viszem túlzásba. :)

Tegnap voltam bent a kórházban a barátaink kislányánál. Ma már engedik haza. :)
Volt ott egy mázsa, mindjárt szemtelen módon meg is mértem a fiamat. 15 kg! :shock: Tudtam én, hogy nem a karom gyengült... :lol:

Üdv Mindenkinek!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Most megpróbálok írni, mert jó sokra kellene reagálnom, de nem tudom mennyi fog sikerülni. :( A fiúk még szomszédolnak, így talán sikerül.

Anikó
Labda-torta :lol: Nálunk autó formájú lesz, remélem nem akar majd vele autózni! :D
Fogak: 16 van, így hiányzik az utolsó 4, pontosabban most már majdnem mondhatom, hogy 18 és kettő hiányzik. :D

Eszter
Kút: nálunk annyira nem vészes, még a mi telkünk van itt a legalacsonyabban, de 200 körül akkor is lenne. :(
Nagyon ügyesek vagytok szobatisztaság terén, én nem tudom velünk mi lesz? :( Akárhányszor megemlítem a bilit, kategórikus nem a válasz. Pedig egyszer sikerült belekakilnia és akkor volt minden körítés, dícséret, lehúzás együtt és mégis. :( Erőltetni meg nem akarom, meg szerintem ne is lehetne. Rákötözni mégsem tudom a fenekére! :lol:
Három hós oltás :) Tényleg gyorsan megy az idő, a Hugiék picurkája is nemsoká 3 hónapos!
Ja, kérdezted! Igen, szeptember vége, pontosan 26. Nem lenne nagy gond a meleggel, csak így egyben, ilyen sokáig már sok. :roll:
Kötöhártyagyuszi :( Jobbulást!

Vera
Szobatisztaság: csak ámulok és irígykedek! :D
Olyan rossz, hogy nekem nem írsz! :cry: Legalább egy puszit!!! :oops:

Andrea
Nálatok is jobbulást a kötőhártyagyuszira!
Beöntés :cry:

Manó
Köszi, drága vagy! :D
Gyüjtögetés: hasonló cipőben járunk, nálunk a kerítés és a kert van állandóan halogatva. :( De egyszer majd csak kész lesz! :wink:
Felfújható jetsky! 8)

Szia Mese!
Szegényke! :( Elhiszem, hogy szenvedsz! A vége eleve nehezebb! Kitartás!!!
Bűnözés :D A Balcsiban nyugodtan lehet, de a medence veszélyes! Mi ma voltunk strandon, de én csak a zuhany alá álltam, a medencét messziről néztem.
Ház: szerintem nincs olyan építkezés, ami ne csúszna, de egyszer kész lesz és azért majd kisbabával sem lesz utolsó dolog, hogy mentek a hűvösbe! Azt is fogod majd értékelni, hidd le! :D
Puszika nektek és vigyázz magadra! Sokat legyél vízszintesben!!!

Rita
Édes, ahogy a lánykáidról írsz! :D
Itt is ilyen árak vannak sajnos. :( Ezért nincs rá pénzünk! :(

Egcsi
Haláli a kép! :D
42 fok! :roll:
Utazás: nagyon klassz lesz! irígykedek! :D

Mi jól vagyunk, ma strandoltunk egy kicsit. Pocakom óriási, most már kéne felraknom képet, szerintem dobnátok egy hátast! :lol:

Most mennem kell, mert egy kis bűzölgő sózsák idetelepedett az ölembe. :D Persze most muszáj kibírnunk még 10 percig , mert fürdés előtt már nem adok rá új pelust. :D
Különben nem tudom mi van ezzel a gyerekkel, de még mindig kakagyáros! Napi 2-3 is van! 8)

Orsi
31+1

avocado

Orsi :)

Berci is 2X,3X termel egy nap. :D Szobatisztaság állítólag fiúknál lassabban megy. Jól átgondolják a dolgot. :lol:
Azért tegyél fel egy pocis képet, majd az ágyról nézem és akkor nem ütöm meg magam, amikor dobom a hátast. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok! :)

Nahát akkor rólam és a pocakomról. :) Elég rosszul bírjuk a meleget, nagyon sokat keményedek sajnos, ha front van. VAn, hogy egy póló kiteregetése is nehézséget jelent, úgy bedurran. :( Egyébként minden rendben. Most megyek majd védőnőhöz. Eddig vittem Lillát is, de mióta meglátta, hogy meghallgatja a szívét tesónak a védőnéni, azóta nem jön. MOndta most is, hogy "megnyomja tesót". :D Így most kénytelen vagyok lepasszolni kicsit, mert erőltetni nem akarom. :(

Szobatisztaság!

Orsi!

Egyik ismerősöm kisfia két és fél éves, eddig hallani sem akart a biliről. Majd egy hete odament az anyjához, és közlte, hogy pisilni kell bilibe. MEgérett benne. Azóta csak oda pisil, kakil...

Mónika!

Lilla is olyan volt, mint Eszti! Ha nem adtam rá pelust, képes volt addig visszatartani, amíg délben az alvásnál ráadtam. Azért próbálkoztam többször a bilivel de csak kérdés szintjén. Egyszer mikor ráült, kitaláltam, hogy ott megcsinálom a haját. Addig babráltam a hajával, hogy nem volt ideje pisi előtt felpattanni és belepisilt. Ekkor hatalmas örömködés, tapsi és minden. Ezt még eljátszottuk kétszer háromszor. Most már simán pisil bilibe, kakál is bele. Déli alváshoz sem kell pleus. Sőt, képesek vagyunk séta közben a füvet meglocsolni, így nyugodtan vihetem bárhová pelus nélkül. :)

Na, megyek védőnénihez!

Sziasztok! :)

Timi
bnéhtimi

Jó reggelt!

Ez igen,reggeli kávéhoz Egcsi mellé egy Timi is! :D
Ja,most látom,Egcsi hol vagy ma reggel?

Manó:nagyon köszönöm,hogy gondoltál rám! :D

Timi:hol is tartotok most hetekben? Vigyázz Magadra nagyon! Van segítséged?
Szobatisztaság :)

Hú,próbálok emlékezetből,ami eszembe jut.
Andrea:jobbulást Balázsnak! :( Beöntés :cry:
Jövő hét nekünk is jobb lesz talán.Sajnálom,hogy megint egyedül leszel.Majd felvidítunk! :D

Orsi:Bence is kakagép. :D Pedig alig eszik. :?
Pocis képre én is nagyon kíváncsi vagyok. :D
Fogak:köszi.Nálunk 16,és nem látom a többit.

Egcsi:lelkileg hogy van a kislány?Megvan már,hogy hova megy?
15 kiló???? Az igen! :D
Hú,az utatok nem semmi lesz!

Rita:szerintem is nagyon hasonlítanak a lányaid egymásra,már Kitti születésénél észrevettem.MOndjuk élénken él bennem a nagyobbik hajasbabád kiskori képe. :lol:
Átalakítás ügyben majd mailben jelentkezem,még nem sürgős,meg alaprajzom sincs még.De összehozhatunk majd egy talit is nálunk.Megbeszéljük,és köszönöm.
Nagy zsivány ez a Lili,de tök jó,hogy ennyire szereti a kutyákat! :lol:

Mese:kitartás,már nem sok van.Lábdagadás nagyon kellemetlen tud lenni,én a 36-os lábamra bizony 40-es szandált vettem,amikor esküvőre mentünk. :oops:
Házépítés:mindne tiszteletem a Tiéd,hogy így bírod.

Eszter:Köszi Neked is a felajánlást,egyelőre nincs alaprajzom,majd próbálkozom.Gépészetit különösebben nem tervezünk,hacsak azt nem,hogy a mosógépet majd szeretném a konyhába rakni.Inkább a szobák újraosztása lenne,egy-két érdekesebb díszítés,stb...Gipszkartonpolcot,halogénvílágítást,parapetfalat nagyon szeretem,valamit ezekből.Tulajdonképpen nincs rossz állapotban a lakás,sőt!!!MIndneki el van ájulva tőle.SZép apránként mindne szoba fel lett újítva,csak a nappali parkettája nem,és púposodik,meg az ablakok.Viszont eredetileg két gyerekre terveztünk,és most kissé szűkös lett a lakás.Tárolással vagyunk a legnagyobb bajban! :?
Az "enyém" megy nálunk a legjobban! :D
Kötőhártyagy.: Jobbulást!Fehérköpenyfrászt megértem,tavaly nálunk is volt. :(

Vera:puszi. :D

Na,mennem kell,Bence üvölt:remélem nem hagytam ki senkit,ha igen,szóljatok!

Pussz:Anikó
vakili

Egcsi
:lol:

Timi
Sziaa! :D
Sajnálom a keményedéseket! Sajna nekem is elég sok volt most az utazás körül, de amióta itthon vagyunk kicsit jobb.
Pisi: klassz! :D

Anikó
Képet majd teszek fel, csak Karcsi kéne hozzá, mert nincsenek a gépben. :(
Lakás: és nem gondoltatok rá, hogy kicsit nagyobba menjetek?

Most megyek.

Orsi

avocado

Sziasztok,

Timi,
Nagyon köszi amit a bilitapasztalatról írtál, azért megnyugtattál :)
De valami talán elkezdődött, mert pont tegnap írtam, hogy egyáltalán nem pisil, se kakil bele, erre........du. mikor felébredt, szokás szerint levettem róla a pelust, és kb. fél óra múlva magától ült rá a bilire, és pisilt egy akkorát bele :Dmost nem tartott vissza semmit az tuti!Aztán mi is együtt öntöttük ki a wc-be, szokásos lehúzás,/imádja/.Aztán örömújjongás, stb.És még vacsi előtt este még 1* u.ez történt :)
Szóval meglátjuk, de ma a kakánál már nem akart ráülni, fel kellett venni egy bugyit, és abba kakilt :cry:
Pelust se engedett, szóval ez már haladás.
Kitartást a pocakkal :)
Lilla, már nagyon ügyes bilis :)

Orsi,
Már jövök is az infóval neked :) Tegnap este ugyanis megtárgyaltuk apával, hogy mértis kéne várni a kályha elkészültéig???Így telefont ragadtunk, és hívtuk a kutas embert!
Na, úgy néz ki a dolog, hogy most eléggé be van táblázva, és szeptemberig nem is ér rá, de szeptember első hetében ha hívjuk már tud időpontot mondani, hogy mikor jön fúrni!Azt mondta, hogy az a lényeg, hogy fagyott ne legyen a talaj, így szept, vagy okt meglesz a kutunk :)
Nekünk az is volt a lényeg, hogy még idén, idei árakkal legyen meg aztán max, szivattyút tavasszal veszünk.
Az ár pedig naggyon korrekt,4500Ft./m, és ad hozzá mindent!Tehát mi úgy számoltunk, hogy azért lényegesen kevesebb mint 200-ból meglenne, mert itt a szomszédoknál, 20-22m-en vannak a kutak, és teljesen jó minőségű tiszta víz jön!
De ez persze attól függ milyen mélyre kell ásatni!
Gondolkozzatok, és ha esetleg kell megadom a számát szívesen.Vagy majd, ha nálunk megfúrta beszámolok, és aztán küldöm a számát :)

Egcsi,
De jó programok lesznek :) én is irigyirigy.
Nem mehetnénk mi anyós -pajtásék helyett?? :lol: :lol: :lol:
Bercinek valóban jelentősek a méretei :lol: Esztim, igaz hogy kiscsaj, de azért elbújhat a pali mögött :lol:
Mi egy hete voltunk a vizsgálaton, a betegségek miatt elkésve, és a mi méreteink:11kg,39dkg.86cm, és az összes 3 éves foga kint :lol: :lol: Fogakról le a gond!

Kép
manóci

ORSI !!!

PUSZI PUSZI PUSZI :lol:

Jó sokat írtatok megint :)

majd holnap talán jobb kedvem lesz és írok is :)

vera
viranka

Mónika :)
Hát felőlem jöhetnétek. Főleg após miatt vagyok gondban, ha elkezd itt okoskodni meg szervezni az életünket, akkor falra mászok. :roll:
Még a férjem is azt mondta, hogy 2 hét sok lesz az apjából... :?
Meglátjuk. Azért is vannak programok, hogy kellően elfáradjon és ne legyen ideje velünk foglalkozni. :D

Anikó :)
A kislány szerintem rosszul van lelkileg, mert semmi reakciója nincs. Néha megemlíti, hogy a szülei fent vannak az angyalokkal és onnan figyelik őt, de nem nagyon beszél róluk, szerintem fél szembenézni a tényekkel. :( Nem tudom egy 6 éves gyerek ezt hogy dolgozza fel, azon kívül, hogy magát hibáztatja, mert az ő szülinapja miatt indultak Disneylandbe. Jár hozzá pszichologus....

Itt ülök tűkön, beizzítottam magam a tortasütésre, de lehet, hogy apa dolgozik holnap délután. :( Akkor viszont vasárnap lesz a szülinap, mert szombatra hivatalosak vagyunk a fiam barátnőihez szülinapi buliba. :D A bicajt sem ettem még meg, mert Berci tuti kiszúrná, hiába dugom a garázsba. Mindent észrevesz. :D
Aki hiányolná a reggeli hozzászólásomat, akkor ezt a reggeli kávéhoz is szántam. :P

Pusszancs:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Természetesen a bicajt nem akarom megenni, hanem megvenni. :lol:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jó reggelt!

EGCSI:BERCINEK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK! :D
Képeket majd kérünk!Kár,hogy apa pont ma dolgozik. :(
Sajnálom a kislányt,és foggalmam sincs,hogy hogy lehet ezt feldolgozni.Még felnőtteknek is nehéz. :( Drukkolok Neki!

Orsi Drága :) :gondoltunk nagyobb lakásra,(a mellettünk lévő kis lakás eladó,és nagyon szeretnék,ha mi vennénk meg),de hosszú évekre eladósodtunk már ezzel is. :? MIndenképpen maradnánk a környéken,de panelban ez a legnagyobb méret itt,új építésűt meg nem tudunk kifizetni még szoc.pollal sem.

Vera:miért van rossz kedved????? Ma délután megyünk a telekre,és csak vasárnap jövünk haza,úgyhogy gyere még azelőtt légyszíííí!

Rita:már annyiszor akartam kérdezni:hogy van a sógornőd? :(

Puszi a többieknek is!

Anikó
vakili

Egcsi!

Bercinek boldog szülinapot kívánunk :)

Anikó!

megint lett egy angyalkánk :(

vera
viranka

Vera: :( Sok-sok gyógypuszi a lelkedre!!

Anikó
vakili

Egcsi,
Ha ilyen jó program jár az anyósoknak akkor ajánlom figyelmedbe, pontosabban Berciébe a lányomat :D Jó családból származik (anyja, apja diplomás) és a fogai is szépek :D :D Mellesleg szőke hajú és kék szemű. Amúgy is magyar menyecskét szeretnél nem? Csak szólj és már csomagolok is. Biciklin mi is gondolkodtunk de mivel a legkisebbre is csak nehezen tudott felülni elhalasztottuk jövö tavaszra.

Vera,
Puszi neked.

Eszter,
A barátnőm is allergiás, első nap folyt az orra de a második naptól már kutya baja se volt. Mondta is hogy félt hogy egész idő alatt fújhatja majd az orrát de szerencsére nem így történt.

Rita, Eszter
Gyerekszoba átrendezési ötleteket én is szívesen vennék mert ugyan nem annyira kicsi de valahogy mégsem lehet jól kihasználni.

Anikó,
Jó telkezést :D

Üdv
Andi
kostyika

Sziasztok!

Aniko: Utolag is boldog nevnapot szeretnek kivanni! :) Gondolom nem a sogornomre gondoltal, hanem annak noverere. :) A sogornom jol van. Nagy mar a pocakja, szeptember kozepere varjak a babat. :) A novere kevesbe. lelkileg meg nem tette tul magat a tragedian. Es most azon filoznak, hogy kimutesse-e a ket miomajat ami a meheben van, mert nem tudna elviselni meg egy elvesztest, meg ha nem is az okozta az elozot. Olyan nincs, hogy nincs alaprajz. :? Kell hogy legyen. Hogy vettetek akkor a hazat?

Moni: Mar en se tudom ki kire hasonlit ebben a csaladban. :) van aki azt mondja amit te, de sokan az ellentetjet. Legtobben pedig, hogy mindket lany tiszta apja. :) De majd kesobb kiderul, ha nagyobbak lesznek a lanyok. :) Szobatisztassag raer. :) Lili is ugyanugy kezdte mint Eszti. :) Sose bele, hanem melle pottyantott. :)

Egcsi: Huuu, de irigyellek az utazasert! 8)

Orsi: En kivancsi vagyok a pocakkepedre, de nem dobnek hatast, mert mar ismerem Gergo korabol. :lol:

Vera: Bocs, de nem ertem mi az az angyalka. :( Az nem jot jelent? Ird meg sms-ben!

Andi: Ird meg az elkepzeleseidet, igenyeidet egy gyerekszobara es adunk otlteteket a kihasznalasra. Akar maganba e-mailben! :)

Azt nem is irtam, hogy mamamek vettek a szomszed utcankban itt Godon egy telket week-end hazzal. Nagyon orulok neki. En talaltam nekik a telket. Ugyhogy egyenlore marad a week-end haz, mert nagyon jo allapotban van, csak egy kicsit felpofozzak festessel, takaritassal. Meg vesznek bele butorokat. Majd amikor a szuleim nyugdijasok lesznek es ugy gondoljak kikoltoznek ide, akkor epitenek ra egy csaladi hazat. :)
A week-end hazban az a jo, hogy rogton lakhato. Anyuek szeretnek teliesiteni, hogy barki tudjon ott lakni telen is, ha szukseges. :)

Puszi nektek Rita
trita

Kép

És most végre néhány kép...Ibizáról...
puszi,Szilva
nanda

Sziasztok,

Egy percre jöttem. Rohanok, mert apa ma itthon dolgozott :) és most felügyelet alatt vagyok.Készülünk mert jönnek barátok át egy kis kerti főzöcskére, ugyhogy készülődnöm kell!
Amiért jöttem, és fontos,hogy [size=24]Egcsi[/size] Berciének
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánunk!!!

Kép

Vera,
Én sem annyira értem amit írtál, de valahogy úgy érzem nem jelent jót:(Nagy baj van?

Egcsi,
após:(:( Azéárt kitartást!

Na, mennem kell, itt van apa :wink:

Jó 7végét mindenkinek, pusza
manóci

Kép
Kép
Kép
nanda

Kép még egy kis sangriát Kép
nanda

Kép
Kép
Kép a mindennapi hiszti
nanda

bocsi,ha egy kicsit sok voltam...

most csak ennyi,és
BOLDOG SZÜLINAPOT BERCINEK!

szilva
nanda

[color=cyan][/color

Még Valami...
Van valakinek a régi pocakos talikról képe?

Légyszi küldjétek el nekem:
nanda77@citromail.hu
nanda

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?