Sziasztok!
Orsi!
Kitartás!!! Mikorra vagy kiírva? Szeptember vége?
A kerti kút jó dolog, de nem mindegy, milyen mélyen van a víz. Nálunk azért nincs, mert egy púpon vagyunk, így sose térülne meg a befektetés.
Rita!
Ölbebaba?
MArci is néha!
Sőt, néha olyan, mintha egész nap cicin lenne, amikor Olivér nagyinál van. nem elég, ha kézbe veszem, akkor már kortyolgatna is mellé vlamait.
Csütörtökön megyünk 3hós oltásra. Hihetetlenül megy az idő!
Vakili!
Átalakítás!
Jó dolog, és fárasztó is egyben.
No, nem állítom, hogy lakberendező lennék, mert ez nem igaz, de ha küldesz pár képet, alaprjazot, ahol a főfalak meg vannak jelölve, ötletlehetünk.
Mennyire akartok átalakítani? Gépészetileg is, vagy csak a tereket akarjátok újra elosztani?
Labda alakú torta!
Pedig bizti meglepné, ha a lábán maradna, rúgás után!
Andrea!
Betegség!
Mi is épp egy kötőhártyagyuszit kaptunk ki.
Most újra elkezdek neki bérest adni, hátha használ, mert három hét alatt, ez a harmadik betegsége gyerkőcnek. Folyton azért rimánkodom, csak Marci el ne kapja!
Egcsi!
Ágy!:)
Olivér kezdetben vendégoldallal aludt, de mivel képes volt egyszer ennek ellenére is leesni, így leszedtem. Aztán sokáig semmi, de most a héten kétszer is leborult a lelkem. Szerencsére annyira nem rázta meg a dolgo, szinte azonnal aludt tovább, ahogy visszakerült az ágyba.
Szerintem elég, ha valami jó puha van ott, ahova eshet, és nincs semmilyen játék ott, ami megnyomhatja. Olivér ugyanis rendre maga alá szórja a dupló darabokat.
Manó!
Hajrá szobatisztaság! Egyszer csk megjön a kedve!
Olivér első találkozása a wc szűkítővel elég gáz volt, de azóta egészen jóban vannak!
Csak ő húzhassa le a wc-t!
Timi!
Ha van szusz, azért írj pocakról is jó! Hol tartotok?
Kostyika!
tetszett a nyaralásotok! Én is úgy szeretnék egy ilyen kis idillit!
De már csak az allergia miatt sem biztos, hogy jó.
Igaz annak idején, ha vidékre mentünk, akár be is ülhettem volna az embermagas parlagfűerdő közepébe, és nem volt bajom, csak a városban, de most nem kockáztatnék.
Majd jövőre!
Vera!
Csini a lányzó!
Egy ismerős épp most hozott valami ökonetes okosságot, amiben vannak ilyen fű-fa-virág kivonatok, de hitemet vesztettem ezekben a táplálékkiegészítőkben. Mindig azt hallom, én ettől gyógyultam meg, én attól lettem tünetmentes, oszt mégis egyre több az allergiások száma. Pedig bárcsak úgy lenne!!!!
Most ez a fényterápiás kezelés piszkálja a fantáziámat, de még nem írt vissza a doki, hogy s mint van ez.
Dackorszak!
Alakul nálunk is, fűszerezve némi testóféltékenységgel. Fííííííínom!
Nanda!
Klassz, hogy így elvannak!
Remélem nálunk sem lesz másképp!
Marci felfedezte, hogy ő irányítja a kezeit. No még csak vállból, de már nagyon megy neki. Ha meglát, egyből vigyorog és felcsapja a mancsait, és így tisztára olyan, mint Superman!
És tegnap kis híjján lepisilte Olivért. Pár centin múlt csak!
Olivér betegségei ellenére jól van, csak fehérköpenyfrászt kapott. Apja vitte hétfőn szemészetre, és amint meglátta a három fehér köpenyest, rögtön kitört belőle az üvöltés. Pikk-pakk ki is rakták őket, mert semmit nem lehetett hallani tőle. Most két óránként bírkózunk, hogy cseppenthessek a szemébe. Uána ölelgetni kellkét percig és aztán szent a béke.
Lassan mondatokban beszél, és mindenre elmondja, mi kié. Önmagát még nem azonosította ilyen értelemben, de már csak napok kérdése az "enyém" is.
Szobatisztaság napközben megy, alváshoz sem adok rá pelust, de ott van a közelben a bili, ha kellene. Számomra meglepően jó haladunk.
Akkor most jól kiírtam magam...
Sziasztok!