Sziasztok
Na végre van itt egy kis mozgás. Nagyon jók a képek Riz, ámbár én a mezítlábas Karolina láttán dobtam egy hátast
Én ilyen picur korukban még nyáron is adtam rájuk zoknit, de lehet, csak én vagyok ilyen fázós. Király az eperkés gatyája Veronikának
Jó lett a séró is, és a hasaddal se sok gond van, nekem is van ekkora , pedig én nem most szültem.
Linda: Hanna vegyesbe jár, és Levi is oda fog, vele egy csoportba. Már nagyon várja, főképp, hogy sikerült a szobatisztaság is, mindig kérdezi, mikor járhat már az oviba. Szerintem van hátránya is meg előnye is. Pl. foglalkozásokkor náluk ez úgy van, hogy a szőnyegre ülnek körben, és mindig valamiről beszélgetnek. Persze óvónéni figyel, hogy a kisebbek is jelentkezhessenek, meg úgy beszél, hogy ők is megértsenek mindent, de itt szerintem van egy kis hátrány. Viszont a nagyoktól rengeteget tanulnak a kicsik, pl. rajzolást, ilyesmiket. És a nagylányok öltöztetik, fésülik a kicsiket. Ez meg jó dolog azért, és így az óvónéninek is több az ideje, mint 30 kicsit egyszerre felöltöztetni.
Mi is bilivel kezdtünk, de ezzel egyidőben ha úgy hozza a dolog, akkor egyszerűen a wc-re rakom rá, nem kérdezem, csak ültetem. Oda is simán megy a téma, sőt mostmár fűbepisi is van, sőt múltkor volt fűbekaki is, de ott nem voltam elég gyors, és a farmerem meg a blézerem bánta. Na az egy kicsit kemény volt, de az még az elején volt, mostmár ügyesebb. A bölcsi hatalmas udvaráról is már beérnek a wcre a gondozónénivel, bár néha a kakikezdet még belemegy a gatyóba, de legalább mostmár szól. Mi egyébként semmiféle wc szűkítőt nem használunk, mert olyan gáz az ülőkénk, hogy nem áll meg rajta stabilan. Így simán ültetem a wcre.
Hannával egyébként most van egy kis gáz, voltam fogadóórán, és mondták, hogy nagyon ki van fordulva magából. Nem akar szinte senkivel játszani, és rengeteget nyafog. Nem akar oviba menni, sírdogál. Rájöttünk közösen az óvónénivel, hogy most jön ki rajta, hogy dolgozni kezdtem. Valahogy a kis világa összetört neki, bár nem teljesen értem, mivel ugye eddig isjárt oviba, szóval majdnem úgy van minden, mint eddig, de gondolom, az, hogy tudta, hogy én itthon vagyok, adott neki egy biztonságérzetet. El se tudjuk képzelni, mi minden jár egy ilyen kis emberke fejében. Ráadásul a mozgásával is vannak gondok, az egyik óvónénije fejlesztő pedagógus, most fel fogja mérni, mert nem igazán tud ugrálni (tud, de nem úgy, ahogy kell), és lehet, hogy itthon ilyen fejlesztő tornát kell majd vele csinálnunk. Igazság szerint észrevettem, hogy ő nem olyan ügyes, nem is nagyon szeret mozogni, de gondoltam, rám hasonlít
Majd elválik. Mindenesetre most rengeteget labdázunk, hintázunk, és hazahoztuk a trambulint is, hogy ugrándozzanak.
Én is készen vagyok, nagyon besokalltam most, egyszerűen mindig van valami, ami miatt későn érünk haza, mindig mindennel el vagyok maradva, a hétvégén egy óra pihenésem sincs, mert a takarítás, főzés, vasalás teljesen kiteszik a hétvégét. És hétfőn kezdődik az egész taposómalom elölről. Nem szeretem a munkahelyem sem, rájöttem, hogy humortalan emberek dolgoznak ott. (Vagy ha van is humoruk, elég jól titkolják). Nem bírom a humortalan környezetet. Nagyon kellene nekem valami részmunkaidős állás, na de hát olyan nincs a világban sem, talán csak a tescoban, minimálbér feléért. Szép kilátások.
Hettie, akkor nálatok se lesz egyszerű a téma. Igazság szerint Gabi 4-ig dolgoziik, akkor gyorsan elrohan Leviért (a legtöbbször ő az utolsó a bölcsiben, esetleg néha még 1-2 gyerek van), utána Hannáért, de az oviban is alig van már valaki. És a gyerek nagyon megérzi, ha csak 10 percet késel már akkor is.
Na megyek, mert lassan két hete nem mostam meg a hajam, de ilyenkor már egyszerűen nincs türelmem azzal molyolni. Úgyhogy lehet, hogy holnap is hajpánt lesz
)))
Sziasztok, írjkáljatok még!!!