Sziasztok!
Látom rossz idő van és mindenki bent csücsül, minek eredménye a jó bő termés
Kicsit szégyenlem magam, mert itt panaszkodok nektek már napok óta, hogy Robó mennyire nyűgi. igaz van estefelé nyűgi is a dologban, de rájöttünk apával, mi nagy okos szülők
, hogy drága kisfúnk gyakorol. Köszörüli a hangszálait és a nyávogást. Tegnap kemény 3 óra gyakorlás volt ebből a tananyagból
. Közben pedig néha nézte magát azaz a tükörben a babát, hogy ő hogy csinálja és mutogatott neki
.Persze azt hittem rögtön megzabálom
. Elég nehéz elviselni ezt a hangot, remélem mielőbb leszokik róla. Jobban lefáradok, mintha egész éjjel nam aludtam volna, vagy ha egész nap a kezemben hordozgatnám. Amúgy egy tüneményes bébim van
.Ja és nagyon okos
.
Recepteket és is szívesen fogadnék, bárkitől bármilyet.
Először is.
Dea: boldog 6 hónaposságot Ábelnek
Susie: boldog 5 hónaposságot Annának
Diti: boldog 5 hónaposságot Tüncinek
.
Robó éppen elaludt, írok amennyit tudok...
DBarbi: köszi a képeket az etetőszékről, ari vagy, hogy tettél fel róla. Valaki írta, hogy a műanyag tálcás azért jobb mert pereme van. Hát szerintem egy idő után nem számít, hogy van e pereme, ha akarja úgyis ledobál róla mindent. nem? De az csak egy naív anya vélménye.
Jó az álmod
, én is álmodtam már olyat, hogy Robónak volt kint több foga is és mutattam apának, hogy hogy lehet, hogy nem vettük észre amikor kibújt
.
Hanzika: nálunk Robó inkább este fürdés után sír ha öltöztetem és ha kimegyünk, kocsikabát és miegyébb már nem tetszik neki. Marcus babának üzenjük, hogy ne aggódjon nem happoljuk el a csajokat.
. Robó szeret barátkozni, itt mindenki nagyon jó barátja és barátnője
.
Zsizsa: köszi az etetőszékről írtakat. Robó telefonálni szeretne, nincs mese: " szija Gabi, te is nadon teccel nekem és aranos vagy, hod harjcojnál éjtem. Te is nadon csini és jójejkű vagy puszikájjak: Robó"
Puszikáld meg Gabócét helyettem is, szegénykét úgy sajnálom, hogy vért vettek tőle
. Bár így legalább megnyugodtok, hogy nincs gond. Örülök, hogy a forgással nem vagytok lemaradva, szerintem is nyugi ilyen téren. Jó tényleg keveset hízott Gabó, de azért nem hiszem, hogy minden baba 600 gr tud hízni egy hónapban.Drukk, hogy ne legyen gond a vérvétellel.
Klarissza: édes Laca.Gondolom nálatok isöröm az öltöztetés
. Szerintem az etetőszékben , mint Vera is írta bele lehet tenni kicsit döntve is, hisz a hordozóban is úgy ülnek. Örökmozgó lacka nagyon tetszik
.Igaz nem tőlem kérdezted, de nálunk nagyon bevált a dentinox gél. bekenem Robó ínyét és megnyugszik tőle. Főképpen esténként nyűgi miatta.
Gabi: nálunk Robónak az alma pl székrekedést okozott , egy picit kamillateát is lehet hozzáadni, attól lágyabb hatású lesz. Nem tudom neked küldtem e már táblázatot, ebben le van írva mi lágyító, mi lazító. pill és elküldöm.Nálunk is szinezte egy egy étel a székletet. Pl körtétől zöldesebb, sütötöktől sárgább lett a széklet. Igaz darabok nem voltak benne , de szerintem az még nem azt jelenti, hogy nem emészt rendesen. Végülis Gabi is lassan hat hós lesz már
.Ekkora az emésztőrendszerük már jól működik.
Cory: remélem nem lettél beteg .Érdekes , hogy Balu visszaszokott a cicire. Amúgy terhességed alatt a tejcsi ugyanolyan minőségű volt, csak szülés után változott? Megkérdezhetem, hogy milyen havas képet csinálsz Zitnek?
Ann: szerintem na aggódj Hanna gyarapodásán. Ha jól van és nincs más utaló jel, (vashiány stb..) , akkor nyugi. vannak kevésbé hízós babák is. Etetőszékben én sem tudom mi kerül annyiba? Talán az , hogy tudják, hogy úgyis megveszik az anyukák
.Gratulálok Hami fordulásához. Ha nem is fogja gyakorolni, de legalább az első lépéseket megtette írányában
.Hajadra kivi vagyok. Ja és a csírához hol vetted a magot? Majd írd már meg légyszi, hogy hogyan csináltad és hogyan fogysztottad. köszi
Zsófi: nekem is elküldenéd a fánkreceptet? Érdekes, hogy Boti lassan oldódott fel. Nálunk is volt olyan, hogy idegeneket kevésbé fogadott el Robó.
Orsi: táblázat ismét ment. Aranyosak vagytok a vízben. Olyan jhó lehet, hogy felétek van uszoda, ahová lehet babákkal menni. Jól látom, hogy élvezi Beni?
Fogzásnál még nálunk nincsenek hasonló tűnetek, szerencsére.
Dandy: Dorinának milyen etetőszéke volt? Szerintem egy idő után mindegy, hogy van e tálca vagy sem, hiszen ha kezébe akad bármi, úgyis ledobja ha akarja, de nem tudom pontosan csak gondolom...Martint régen láttuk, biztosan nagy kópé már ő is
.
Panu: nálunk úgy működött régebben, hogy szopi 15 majd 1/2 19 körül fürdés után. Most pedig 15 körül szopizik, majd 17 körül kap szilárd ételt, és így bírja akár 1/2 20 is, akkor viszont már nem eszik túl sokat.Este viszont nálunk még sokat felébred. Szerencséd van, hogy Lizi végigaludja az éjszakát. Nem győzők betelni vele, olyan szép kislány, még Robó is kiszúrta
. Mi lesz ebből
??Receptek engem is érdekelnének.Köszi
Regina: bízom benne, hogy Domcsi jól elvolt a papival
. Érdekes, hogy férfi léttére rá lehet bízni. Nem is tudom nálunk apu, hogy bírna vele egész nap
?Igaz nálunk másabb a helyzett , mert szopi van.Most nem zavarja Robó Domcsit, nehogy a papa vegye fel és akkor kész bukta
.
Judit: már éppen hiányolni akartalak, ezért is örülök, hogy írtál
. Virágot én is szívesen nézegetném
. Úr isten , már ennyi a súllya? Hatalmas lehet , légyszi egy képet tegyél fel.Főzelékreceptet majd megírod, ha jobbak is vnnak benne? Köszi.
Zit. sajnálom, hogy ismét nem aludtok éjszaka, majd rendeződik nálatok is vmikor. nem vigasztalni akarlak, de nekünk még egy átaludt éjszakánk sem volt. Csak tudom, ti már belekóstoltatok a jóba és így nehezebb
. Nagyszülők nálunk is ilyenek, határozottnak kell lenni, nincs mese. Egy ilyyen út után nekem is sokkal nehezebb visszarázódni. Szépen elmagyaráztam nekik, hogy üljenek le, vagy bárhogyan játszanak , úgyis Robóval vannak
. Ismét átaludt éjszakákat kívánok
.
Meme: jobbulást Nórinak. Milyen gyógyszereket kapott? Szegénykém, küldök neki gyógypuszikát, hátha segít
.
Vera: irigyellek a fodrászat miatt. Én is készülök, talán majd el is jutok vmikor. Csak nálunk sajna akihez járok kicsit messzebb lakik, kb 20 km, így nehéz megoldanom, de vhogy őt szeretem, jól dolgozik és már régóta hozzá járok. igaz nem nagy dolog csak hajat vág,nemrég tetettem pár csíkot bele, hogy ne legyek már olyan slampos
.Átérzem, milyen az, hogy örülünk ha picit kimozdulunk
. Hát igen, kicsit röhejesen hangzik, de ez van
.Én is örülök, egy kis vásárlásnak, vagy kirándulásnak. Meg néha annak is, ha találkozok egy ismerőssel
.
Batkamanó:milyen az idő nálatok?
telelők: nem értetek még haza?
Barbi:jól sikerült a szülinap??
Mindenkit hiányolok, de nincs időm felsorolni....
Közben mondanom se kell, hogy Robó is felébredt. Itten ül az ölemben, ő is írni akar:
ir b gij gt kkjtfé olkf k jrtgk
ezt ő írta Nektek
(azt hiszem Ann a jó fordító...)
pusz mindenkinek:Anita és Robó