Sziasztok,
Jubi, sajnos nem úgy állok még mindig idővel, ahogy szeretném. Vagyis élménydús napjaink vannak, és a nethez nem nagyon jutok oda, mert helyette mindig alszom
Mert vagy a deles alvásidő vagy az esti lenne "alkalmas" amikor
ra sokszor kidőlök.
Szerdán baba-mama klubba mentem, főként gyülitagok általi, házi alkalom volt. Nagyon klassz volt. Csütörtökön meg vendégségbe mentünk, babázni (akkor a lelkipásztor feleségéhez
). Igyekszem Veronika ( és a sajátmagam) társaság iránti igényét kielégíteni.
Pénteken meg a két nap alatt felkerekedett kosz és mosogatnivaló halomnak kellett volna a fenekére vágni, ezen ügyködtem. Hétvége totál elszalad, hétfőn reggel pedig tizpercenként porszívóztam Veronika orrát, mert szombat éjjel-vasárnapra totál beteg lett (orrfolyás, kisláz, nyűgösség). Sok porszívozás meghozta az eredményt, délutanra már sokkal jobban volt.... Szóval egyik nap sem fért be, hogy írok.
Pedig írnék, de még mennyire. Hiányoztok.... de nem sűrűn ülök még ide, csak zenét kapcsolok be a számítógépen. Legjobb lenne, ha diktálnám, és valaki begépelné.... (majd felhívom Truet, ő ugyis tud gyorsan gépelni, meg Jubi is asszem, meg sokan, nem úgy mint én egy-egy mutatóujjal
)
Délelőttönként, reggelente szoktam itthon egy-két óra rendelkezésre álló idő alatt takarítani, mosogatni, mosni (fordított sorrendben), délután 3-4 től trenírozás a sétához (addig alvás) és minden nap 6-ig kint vagyunk. Utána esti mókuskerék-rutin.
Amúgy mi:
IMÁDOK KÉTGYEREKES ANYUKA LENNI!!!!!!!!!!!! Csodálatos, fantasztikus, még jobb minden mint anno.
Karolina: nyugodt baba, magától elalszik, egy nap többször is, de szeretem ha akkor alszik egy nagyot mikor a nagy is, mert akkor én is...
Mindannyian...
Reggel mikor felébred mosolyogva ébred, Veronikára ez nem volt jellemző, de nem ám. Ilyenkor a kiságyában elvan majd egy orát, míg én zuhanyozok,.... Evésnél sajna nem olyan kitartó, sokat reklamál a kis cicicsutkák miatt, Veronika szerintem ügyesebben kiszívta.... De hát valamiben kell rosszabbnak is lenni. Este szokott rosszcsont lenni, fürdés körül, akkor szokta a hangját hallatni. De imád lubickolni, utálja ha krémezem (szerintem hallja az egész ház). A kényes bőre miatt mindenféle vacakkal duplán kell kennem... szóval itt jól "kidünnyögheti" magát. A cumival igyekszem megbarátkoztatni, de nem sikerül annyira, pedig én jobban örülnék neki, mint ha az ujját venné a szájába majd.
Határozottan jó baba, jobb még mindig kettővel, mint anno egy csemetével.
Csak most gép előtt nem tudok úgy lenni még. Mert a naggyal is keveset játszom, ahhoz képest ahogy szeretném.
Éjszaka általában egyszer kel még Karolina. Vele is kenguruzunk, ő is unatkozó tipus a babakocsiban.
Szombaton elkezdtem az almalével való kínálgatást, jól ment.
A két lány:imádja egymást. Mint ha ikrek lennének, egymást keresik állandóan a szemükkel, nevetgélnek egymásra, puszilgatja a nagy a kicsit.... Totál imádat oda-vissza. Már-már féltékeny is vagyok rájuk, én nem kapok ennyi mosolyt
Sztori:úgy fél hónapja, egy déli evés után, alvás előtti nagy tisztábatétel, nagy már kész volt, állt a kiságyon, a pelenkázó mellett, mosta a fogát, míg a kicsit pelenkáztam. A látványtól a kicsi elkezdett hahotázni, szó szerint hahotázni, teljes torokhanggal, kacagot, amit mi felnőttek is ritkán teszünk így. Imádnivaló kis hangját így még sosem hallottam. Odavoltam képzelhetitek.
Veronika: már nem dacolgat úgy, mint régen, aranyos, okos, szép.... mások szerint. (Sokan megállítanak minket az utcán, vagy itt-ott, vadidegenek, hogy megdicsérjék) Sokat beszél, sokat, érthetően, mindent. Cumisüveget tejivásokhoz is elhagytuk, az alvócumit meg még karácsonykor. Magától nem szívesen öltözködik még. Szobatisztaság nincs, de amúgy nagyon ügyes.
És ha kérem igyekszik csendben maradni. Összepakol néha magától is maga után
Szoptatás alatt mindig szépen elvan, nincs gond. Sokat rajzol, színez, fest... szöszöl mint egy lány
Zabálnivalóak, én nem annyira, én még mindig sárkány vagyok, de igyekszem változni
A hajamat melíroztattam, növesztem... akartam hullámokat is, de ahhoz még rövid
Most csak magamról, magunról írtam. Bocsi.
A kutyás dolgot megértem teljesen.
Most el kell mennem, hogy a naggyal egy kicsit foglalkozzak, a kicsi még alszik. Meg reggeli is jól esne....
<--- közben felébredt a kicsi is
Bocsi, hogy csak hébe-hóba tudok még jönni, remélem nem zavaró. Úgy érzem kiestem már a pikszisetekből
Szép napot nektek!