visszajöttem, ma utoljára
nagyon ráérek épp. Szóval én még nem számoltam be a Télapós bulinkról, íme:
szombaton Szemlőhegyi barlangba jött a Télapó, nagyon jól sikerült buli volt. Edit is jött Zsuzsival és Balázzsal, a srácok irtóra örültek, hogy ismét együtt játszhatnak. Voltak krampuszok is, ijesztőre pingálva, de annál barátságosabbak – Dodi bezsebelt tőlük egy rakás cukrot, olyan ügyesen és lelkesen énekelt. A Télapó egy kötélen ereszkedett le közénk, elmesélte, hogy hogyan került oda és még énekelt is
Igazi Télapó volt, pont olyan, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Mikor kérdezte, hogy ki az, aki énekelne neki Dodi azonnal jelentkezet és a tömegen átvergődve máris mellette termett. Nagyon ügyesen énekelt, válaszolgatott a kérdésekre és csöppet sem zavarta, hogy mi még csak véletlenül sem vagyunk a közelében. Olyan büszke voltam rá, hogy még el is pityeredtem
. Mikor kérdezték ügyesen megmondta a nevét és átvette az ajándékot. A barlangból a Télapó felkísért minket a bejáratig, végig ott sündörgött a közelében és lelkesen énekelt.
Vasárnap pedig a Matyiba jött a Télapó, a szokásos klassz játékok kíséretében. Sajna ekkor Editék nem tudtak jönni, de azért sok ismerős volt és eleve barátokkal mentünk le. Ebben az évben már aktívan bekapcsolódott Dodesz is a játékokba, horgászott, tekézett, lecsúszott a nagy agyaglejtőn, átkúszott a csengettyűk alatt, mézeskalácsot evett, memória játékozott, átkelt a mocsáron és lecsúszott a nagy kötélpályán. Az itteni krampuszoktól viszont félt, és sírva fakadt, mikor bajuszt akartak neki festeni, sőt lelkesen megvédett engem is ettől
A papa viszont nem úszta meg: kackiás piros bajusszal távozott. Végül megtaláltuk a Télapót is, most is ügyesen és lelkesen énekelt, sőt elmesélte, hogy Zsuzsiék nem tudtak jönni, így átvette az emléklapjukat. Már épp visszaért a papához, mikor rájött, hogy extra csomagokat nem kapott, így szólt, hogy a „kajájukat is kérem”, így lelejmolta szegény Télapót két plusz csomagra
. A barlangból kifelé jövet teljesen egyedül jött fel a nagy létrán, persze papa ott volt biztosítéknak a háta mögött. Képeket raktam fel vagy három oldalnyit, szerintem érdemes megnézni:
szombaton Szemlőhegyi barlangba jött a Télapó, nagyon jól sikerült buli volt. Edit is jött Zsuzsival és Balázzsal (Dodi nagy barátnöje a Zsuzsi és Edit az anyuka, Balázs meg a kistesó), a srácok irtóra örültek, hogy ismét együtt játszhatnak. Voltak krampuszok is, ijesztőre pingálva, de annál barátságosabbak – Dodi bezsebelt tőlük egy rakás cukrot, olyan ügyesen és lelkesen énekelt. A Télapó egy kötélen ereszkedett le közénk, elmesélte, hogy hogyan került oda és még énekelt is J Igazi Télapó volt, pont olyan, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Mikor kérdezte, hogy ki az, aki énekelne neki Dodi azonnal jelentkezet és a tömegen átvergődve máris mellette termett. Nagyon ügyesen énekelt, válaszolgatott a kérdésekre és csöppet sem zavarta, hogy mi még csak véletlenül sem vagyunk a közelében. Olyan büszke voltam rá, hogy még el is pityeredtem J. Mikor kérdezték ügyesen megmondta a nevét és átvette az ajándékot. A barlangból a Télapó felkísért minket a bejáratig, végig ott sündörgött a közelében és lelkesen énekelt. J
Ma pedig a Matyiba jött a Télapó, a szokásos klassz játékok kíséretében. Sajna ma Editék nem tudtak jönni, de azért sok ismerős volt és eleve Bécóékkal mentünk le. Ebben az évben már aktívan bekapcsolódott Dodesz is a játékokba, horgászott, tekézett, lecsúszott a nagy agyaglejtőn, átkúszott a csengettyűk alatt, mézeskalácsot evett, memória játékozott, átkelt a mocsáron és lecsúszott a nagy kötélpályán. Az itteni krampuszoktól viszont félt, és sírva fakadt, mikor bajuszt akartak neki festeni, sőt lelkesen megvédett engem is ettől J A papa viszont nem úszta meg: kackiás piros bajusszal távozott. Végül megtaláltuk a Télapót is, most is ügyesen és lelkesen énekelt, sőt elmesélte, hogy Zsuzsiék nem tudtak jönni, így átvette az emléklapjukat. Már épp visszaért a papához, mikor rájött, hogy extra csomagokat nem kapott, így szólt, hogy a „kajájukat is kérem”, így lelejmolta szegény Télapót két plusz csomagra JJ. A barlangból kifelé jövet teljesen egyedül jött fel a nagy létrán, persze papa ott volt biztosítéknak a háta mögött.
Képeket raktam fel vagy 3 oldalnyit, érdemes megnézni:
http://community.webshots.com/album/519801816zLkEDA