Új privát üzeneted érkezett!

Sziazstok!!

Jucu:
Köszi, szurkolás megy nektek is!!!!

Vírus letepertKép te szegény.

Igen nagyon jó idő volt a hétvégén.Nem szoktunk mindig menni, mert nincs annyi keret rá(300 Ft majdnem a benzín k...va sok)Kép így havonta 2x megyünk le.

Flóra kis cica ha zavarban van akkor turkál a szájábanKépHa fáradt akkor meg a haját tekeriKép
És igen már apa szeme fénye egy jó idejeKép

Remélem jó idő lesz és eltudtok menni a hétévégén csavarogni.
Mi apával szombaton Pozsonyba megyünk kirándulni(céges szervezés) Már nagyon váromKép
Úgy, hogy jó idő legyen, mert szomorú leszekKép

Anyósék mit műveltek?

puszi mindenkinek, jó éjszakát!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Dia még mindig sehol?

Judit!
De annyira jók a képeid.........sőt még annál is jobbak,látszik,hogy figyelsz a részletekre!A majom is jó lett különben,és szétröhögtem magam Bencike kis világában,nem semmi a stílusod!(A három majomra gondolokKép)

Köszike,remélem neked lesz igazad és nem fogok 30 kg-t hízniKép

Évi!
Jók lettek a képek!
Az anyáknapi sorozat nagyon megható.Dávid is már szégyellős,pedig még csak 19 hónapos,éppen ma.

A fagyizoson pedig tiszta nagylányosan ücsörög.

Nem baj,hogy nem szóltál a Balcsi miatt,de legalább be tudtál jelentkezni,így nem aggódtunk értedKép

Most hétvégén meg Pozsonyba?????Ez nem semmi! Hát akkor szorítsunk,hogy jó idő legyen,most lesz gyereknap vagy nem?ja nem köv. héten,bocs.

Csilla!
Nagyon sorry a szülinapod miatt!!!!!De így utólag nagyon sok boldogságot kívánok!
Nem volt benne a táblába,de most felírom valahova,mert még nem tudok táblit szerkeszteni.
Kép

Jucu!
Akkor nem unatkoztatok a hétvégénKép
Mi történt anyóséknál?Hogy mellőzni akarod őket egy darabig?

Remélem már jobban vagy!ami a víruskádat illeti.

Igen szereti a pancsizást a Dávid kiskora óta,el kéne vinnem usziba,de már egyre kevesebb az esély rá,nem kockáztatok a fertőzés miatt,eddig kellett volna,de el.....m.

Nagyon szarul vagyok,iszonyatosan émelygek,és szédülök is,pedig már bevetttem az Elevitet és a MagneB-t is,asszem lefekszem a Dávid mellé egy kicsit.

Majd még jövök.

Ildikó
ilgya1

És lemaradt,ekkora nagy már a hasam:
Kép
Dagi vagyok!
(9+5)
ilgya1

Sziasztok!
Anyósékról röviden annyit,hogy már amióta ismerem a férjem cirkusz van náluk.Külön szobában laktak.Egy idő után (kb.10 éve)voltak fasirtban és ezek után apósnak volt szeretője.Anyós megbocsátotta ,de azóta sem bírja megemészteni.Pedig már tényleg vége.
Ennek már 4 éve,hogy mindennapos a cirkusz,amibe minket is belevionnak,mert anyós szerint a fiának kötelessége lenne megoldani a problémátKép
Így jártunk,már edzettek vagyunk,de volt időszak amikor már a házasságunk is majdnem ráment.Nehezen viseltem amikor a gyerek náluk volt ők pedig k...anyáztak ,verekedtek és a gyerekem sírva hívott minket ,hogy azzonnal hozzuk haza mert fél ott lenni.Kép
És ebből jöttek a viták köztünk,mert anyós apát csesztette ,hogy nekik joguk van az unokájukhoz nem tilthatjuk el őket.Stb...Nem ecsetelem ,mert nem vagyok túl jó passzban.
Röviden:
Tegnap Ati éjjel rosszul lett.Rohanás ügyelet , onnan kórház ,reggel röntgen ,ekg.....Hát csajok nem kívánom senkinek.Még csak 28 éves,de a sok stressz tudjuk mostmár mire képes.Én meg annyira megijedtem basszus,még most is összeszorul a szívem.Bocsi,ha kicsit lehangolok mindenkit.
Ildi
Nem is nagy a pocid,:DD Szerettem volna én ilyen édi pocikát a dömper hasam helyett!
Jucu

Kép

Kép
jucu

Jucu!
Nagyon kedves vagy!Kép
De nézd meg ruhában: Esküszöm,nincs kitömve.Pedig csak 9+5 hetes.(9 hetes és 5 napos az uh szerint)
Kép

Anyós téma nálunk is gáz,nem is beszélek már róla,,régebben sokat panaszkodtam a lányok tudják,de már nem érdekel...

Szegény Dius szívja meg nem veszik észre?NA mindegyj nincs jogom bírálni senkit,de megértem,ha szomorkodsz miattukKép.

Remélem gyorsan felépül a férjed,szorítunk neki,mennek a pozitív energiák.Kép

Ildikó
ilgya1

Ildi
KösziKép
Szerintem akkor is ari pocód van,valószínüleg azért látod hatalmasnak már,mert te vékony vagy és sokkal jobban és hamarabb látszik nektek,mint pl egy erősebb testalkatú nőn.Gondolj bele,nekem a bálna testem biztos leplezi majd egy jódarabig.Remélem:P
Dáviddal is gyakori volt az émelygés,és róka koma?
Csilla
Én is gyakori elnézést kérek és kívánok
Kép utólag!
Dia
Jelentkezz lécci,lécci ,lécci
Évi,Judit nektek is cuppanóst küldök.Veletek mi zu?
Pusza mindenkinek ,mennem kell dolgozniKép(((((

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!!

Ildi:

jó, hogy írtad, hogy a jövőhéten lesz gyerek napKép Majdnem elfelejtettemKép
flórának vettem egy bőködős játékot,tudod amibe kis bigyókat kell rakosgatni és mindenfélét ki lehet rakni.Na ezt jól elmondtamKépKépKép

Micsoda pocakod van!!!!Kép Ezek szerint tényleg igaz, hogy a második baba hamarabb látszik??Kép Elképesztő tényleg még csak 9 hetes és már látszikKép Nagyon jóKépKépKép

Jucus:

Hát nem irigyellek anyós pajtásék miattKép
Szegény férjednek jobbulást!!!!! Remélem nem lesz komoly baja??

Babaprojektel hogy álltok?

Judit, Dia merre jártok????

Velünk nem történt tegnap semmi különösKépKép Flóra keveset aludt délután ezért nme jöttem.
fújt a szél, de jó meleg volt.Gyorsan kimostam mindent, mert a szélben tök jól megszáradtakKép Ma vasalnom kelleneKép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Kaptam mailt a babanettől, hogy szünet lesz, na gyorsan írok.

Sok minden van mostanság, bocsi az eltünésért!!!!
Gabika már 3x felült, állandóan forog, és igényli hogy minden nap 3-4x kinn legyünk. Így mindent iziben csinálok, hajnalban, este, itthon csak kajálunk, pici pocak pihentetés, aztán irány kifelé.
Közben rengeteg bevallást csináltam, talán most már nem lesz több, iparűzés, kommunális és a sok sok szja. Puhhhh..... így az izgő-mozgó kisfiam mellett kicsit húzós volt.

Gabika nagyon aranyos, szereti ha éneklek, meg mesélek, vettem csomó mesekönyvet neki, esténként nyomatjuk. Megeszik szinte minden gyümit a zöldségekkel is haladunk, és ha dokinéni rámondja az áment, mehet a husi. Most megyünk csütörtökön.

Intézem a keresztelőt, nehezen megy, ugyanis az itteni pap kötöszködik, pedig csak keresztelési engedélyt kéne kiadnia. A belvárosban akarjuk megkeresztelni Töpit, oda járunk oktatásra, most még 2 könyvet is el kell olvasnunk, erre az itteni pap kitalálta, hozzá is menni kell, csak úgy nem ad ki papírt a kezéből.... férjem, ki soha nem kapott semmijen vallási nevelést, totál ki van akadva, de most már én is kezdek pipa lenni. Nem értem a római katolikus egyházat, miért csinálja ezt, így nem sok hívőjük marad.

Voltam dokinál múlt héten, minden rendben, kaptam új bogyót, most kezdtem el szedni, Yadine, eddig jó.

Most megpróbálok mindenre reagálni:
Előszőr is nagyon köszönöm a hiányolást!!!!! Igazán jól esett.

Csilla,
tegnap láttam, hogy kerestél skype-on, utólag vettem észre, kivételesen itthon voltunk, vasaltam a másik szobában, Gabika meg zenét hallgatott a gépről, ezért volt csak bekapcsolva. Nem tudom én felköszöntöttelek-e ha nem ezer bocsi és utólag BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!
Mi újság a vezetéssel?

Ildi,
tényleg alakul a pocid, de szerintem sem nagy! Olyan jó nektek....!!!!!!!!!!!!!!!!

Jucu,
jobban van ár a férjed? Nincs is bálna tested!!!!! Anyós-após pajtás elég gáz..... én se szívesen vinném oda a gyerekem, teljesen megértelek.
Szerintem az anya a legfontosabb egy gyerek számára, én itthon kerek perec megmondtam mindenkinek, hogy én hoztam világra az én testemből van, így mindent én mondok meg mit lehet vele és mit nem. Nem tűröm, hogy beleszóljon bárki is, csak a férjem és én vagyunk a felelősek, ennyi. Persze nálunk is próbálkozik anyós, időnként elég erőszakor, jól meg kell kűzdenem az igazamért, de akkor is úgy lesz ahogy én akarom.
Nálunk most két szálon is fut a nyűglődés anyós pajtival, az egyik a keresztelő, mert hogy Õ gyűlöli a római katolikus vallást és reformátusnak akarja a picit, miközben Jehova tanuja..... no comment..... A másik, a szőnyeg a gyerekszobába, kijelentette, hogy milyet KELL vennünk, férjem persze rákontrázott.... itt még nagyobb az erőfeszítésem. De akkor sem hagyom magam!

Minden gyermek édes a képeken!!!!!

Judit,
én is köszönöm az anyák napi köszöntést! Persze az én férjemnek eszébe sem jutott hogy én is anya vagyok, tulajdonképpen senkinek se jutott eszébe rajtam kívül, de nem baj, én megveregettem a saját vállamat és kész.
Nagyon jók a képek, amiket készítettél! Benci olyan kis pasis!

most mennem kell, mert etetés! Puszi mindenkinek, Évi neked még írok, csak most tényleg mennem kell!

Kép
dianab

Írtam egy csúnya helyesírási hibát. Szóval semmilyen. Bocsi!!!

Kép
dianab

A kis tökös:
Kép

Kép
dianab

Kép
Kép

Kép
dianab

Kép

Kép
dianab

Szisztok!
Gyorsan én is bekukk,mert nehezen bírom majd a szünetetKép
Dia
Végre itt.Örülök,hogy minden okés mert már tényleg aggasztó volt a nagy csönd!
Jó nagy leca facát csinálnak most a keresztelőnél,nálunk nem kellett semmi más csak a papírok,és kész.Lehet,hogy azért amiért a férjem gyakori látogató volt a miséken:P
Köszönöm jól van a férjem,de azért nagyon aggódom érte.Megkértem ,hogy ne stresszkozza magát mindenen és kicsit többet pihizzen,remélem hatottam rá:P
Nagyon jók a képek.Milyen nagy mára "kis tökös"
Igazad van,ne engedj beleszólást semmibe.Nekem is határozottabbnak kellett volna lennem már az elején.
Évi
Holnap jár le a bogyóm,utána mensit várok,majd closty és ha végre embertelen méretű petesejtem lesz(nem is egy:P)ugrok apára(bocsi ha vulgáris voltam).
Nagyon vágyom már egy ujabb pocaklakóraKép
Valamint abban bízom,hogy mire jún-ban megy spermavizsgálatra már ketten leszünk.De ha mégsem nem török le ,mert előbb utóbb sikerülnie kell!:D
Jó lehet az a kütyü amit vettél.Én még nem tudom mivel ajándékozzam meg a Diust.Bár ő kistesót kért már karácsonyra isKép
Puszi nektek ,jó pihit amíg szünetel a net.

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Tegnap írtam egy jó hosszút és elveszett. :cry:
:cry: :cry: :cry: :cry:

Most csak próbálkozom...[/img]
ilgya1

Próba...... :o
Kép 1147984811.16.jpg
ilgya1

Halihó lányok!
Tegnap még nem tudtam írni,de ma én vagyok az első :lol:
Atompontos miki tegnap meglátogatott,úgyhogy a gyúgyszer hatott.Remélem a clostynak is lesz hatása és és is hamarosan csatlakozom hozzád Ildi!Évi te is!
Tegnap anyuméknál akart a Dius aludni és addig könyörgött míg 9 óra körül elérte a célját.Nem baj ma úgy sincs ovi.
Nekem semmi kedvem menni dolgozni,olyan szívesen lennék itthon.Ebben a kaki időben semmihez nincs kedvem. :cry:
Most átállítottuk a fényképezőn a képfelbontást,méretet,de így sem tudom megfelelő méretre kicsinyíteni :twisted: most már nagyon mérges vagyok!
Na mindegy ,szép napot mindenkinek !

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!!

Gyorsan reagálok, mert tegnap nem működött még mikor ráértem :(

Dia:
Nagyon ügyes Gabika milyen sok mindent tud már :)
Keresztelővel jól megszenvedtek :( Nekünk szerencsére semmit sem kellett csinálni.
Mármint oktatásra járni meg ilyenek csak szólni kellett neki, hogy mikor lesz a keresztelő.
De én templomba járó voltam és a legjobb hittanos,a pap is ismerős.Na jól van nem fényezem magam, mert a végén szét esem: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Képek nagyon-nagyon jók!!!

Jucus:
Örülök, hogy a férjed jobbban van!! Remélem sikerült rá hatnod :wink: és töbet pihen.

Én is beszedtem a bogyót és most Gyúrunk vazze:O:O hát remélem sikerül,talán volt peteérésem??? Neked azt nézik uh-val??

A férjemet megkérdem , hogyáttudjuk-e nektek küldeni valami progit amivel sikerül kicsinyíteni ok???

Ildi:
Ez a fürdős kép még jobb mint a másik!!!!!!!!!!!

Nekem sincs jó kedvem ma de egy csomó dolog vár rám :( Flóra ma megy anyukámékhoz ott lesz vasárnapig. mi meg holnap hajnalban megyünk. Remélem nme lesz rossz idő, szomorú lennék ha semmit se tudnék megnézni Pozsonyban :(

Egész jó ez a babanet, de a Flóra képet lecserélem az enyémre :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Egyre jobban kezdem megszokni ezt az új felületet,és egyre jobban tetszik! :)

Jucu!
Letöltötted a progit,amit írtam?Azzal piszok egyszerű...

Még egyszer köszike a poci dícséretet,mostmár irulok,pirulok. :oops: :oops: :oops:
És nagyon szorítok,hogy mihamarabb utolérjetek az Évivel, és persze a Judittal is,már nagyon jó lenne.

Nem hiszem,hogy olyan bálna lennél,a képen amit felraktál,ott tök jól nézel ki,egyáltalán nem vagy kövér,sőt....

Dáviddal egyáltalán nem volt hányingerem,azért is furcsa ez az állapot,remélem,hogy a 3. hónap után gyorsan elmúlik.

Dia!
Jó,hogy jöttél,máskor nem ám,így ránkijeszteni :D
Nagyon aranyosak a képek Gabikáról,igazi nagyfiú már ő is,gyönyörű szemei vannak!

Gratulálok az új tudományokhoz,nagyon ügyes!

Évi!
Örülök,hogy eszedbe jutattam a gyereknapot,de neked is eszedbe jutott volna,gondolom,nálatok is vannak ilyenkor hinták és árusok...

Mi azt hiszem Dávidnak már nem sok mindent veszünk,elég sok mindent kapott mostanába megint,most is hétvégén kapott egy hintaszéket,ezt betudjuk gyereknapi ajándéknak,a nagyszűlők úgyse tudják türtöztetni magukat,ami az ajándékot illeti...
Kép 1148021650.12.jpg

Jobb,ha legényképezed az a böködő játékot,mert el se tudom képzelni,hogy milyen lehet :oops: :D :D

Na puszika,és gyertek ebben a rossz időben dumcsizni!

Csilla!Judit!
:roll: :roll: :roll: :roll: :cry: :cry: :cry:

Puszka:Ildikó
ilgya1

Szia Évi!

Kép

Juditról tudsz valamit?Kép

Tök,jó,mert könnyebben lehet ikonozni...
Kép
ilgya1

Nem tudok semmit juditról :( Mi lehet vele? Remélem jól van???

Ildi:
jó a hintaszék :)

Persze eszembe jutott volna a gyereknap, de így legalább van mit adnom neki és nem kell törni a fejem. A játékot ha délután alszik flóra akkor lefényképezem ha meglátod bíztos ráismersz.Szerintem neked is volt :)

A hányinger, talán lányka lesz???? Jó lenne mi :) Egy fiú egy lány, lehetne rózsaszínbe utazni :)

Na megyek a boltba amíg nem esik :x
Kép

Kép

Ezek a zárt kerítés mellett vannak végig:
Kép

Kép

Kép

Kép

Nem túl jók a virágos képek, majd megpróbálom napsütésben lefényképezni.

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Flóra fürdőrucija
Kép
Ilyen amikor pofákat vág :mrgreen: (ez hasonlít ahoz mikor durcizni szokott)

Kép

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Szia Évi!

Nagyon vagány Flóra új fürdőrucija!És azon a morcos képen olyan ari..... :D

SZépek a virágaid!

Látom Flóra is még nagyon szeret mászni,Dávid is.

Remélem én is,hogy lányka lesz,de végül is mindegyj! :twisted:

Puszka:Ildikó
ilgya1

Sziasztok!!

Ildi:
Gondoltam, hogy mindegy mi lesz, de egy csaj az nagyon jó :mrgreen: Tapasztalt :) én meg fiút szeretnék. De majd meglátjuk mit hoz a jövő.

Flóra mindenre felmászik.Még a konyha pultra és felmegy. Be lép a mosógép ablakához(elöltöltös) és felhúzza magát.

Most megyek én is csinálok egy csíkot :mrgreen: Én örülök, hogy lehet rakni. Csak az arhívot nehézkesebb megtalálni.

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Szia Évi!

Jó lett az avatarod és a csíkod is! Kép 1148043691.29.gif
ilgya1

Szia Évi!

Jó lett az avatarod és a csíkod is! Kép 1148043691.29.gif
ilgya1

Sziasztok!
Ildi
A progit akkor letöltöttem,de azzal sem sikerült :( béna vagyok!
Ráadásul a párom meg jól lehurrogott,hogy minek ennyi szar program, ha használni sem tudom. :oops:
Nem vagyok zseni,de hülye sem,minden úgy csináltam mégse :(,mondjuk a mi képeink mellé 2800×1700 Pl a méret....
Jól esett köszi,de tényleg duci juci vagyok.Most már csak -10kg -t kéne leadnom :roll:
Évi
Igen 31-én a peteérést nézi a doki,mert nem biztos ,hogy hat a closty.Szombaton kezdem most 2-vel szedem.Hajrá nektek vazeeeeg!
De jó lesz együtt leszünk otthon?:)
Jók a képek,ha végre nekem is sikerül teszek fel képeket a virágaimról is.
Flóra tényleg szép,jó husiba van ő is.Dius is ilyen volt később nyúlt meg nagyon.Imádtam ,mert volt mit fogni rajta.
Jucu

Kép

Kép
jucu

Hello!

Csillának nem jó a gépe, nem tud jönni, írt sms-t, onnan tudom.

Nekem teszik az új babanet!!!!! :D
Buli. Majd én is akarok olyan vonalzót, meg egyebet, de most gyorsan írok.

Vettünk új fgépet, azért ilyen szupik a képek, igaz, nekem a régi is elég volt, de mindegy, apjuk tudja.

Jucu,
nekem tetszik a stílusod!!! :wink: Ugorj csak apára! :lol:

Évi,
klassz Flóra fürdőrucija, és a kerti hintás cucc is bulis. Remélem nektek is jön már a babó!!!!

Jó nagy kálváriánk volt!
Gabika hányogat vasárnap este óta, minden nap egyszer és csak a tápit, egy az egyben, ahogy benyomja, már jön is vissza. Néha az innivaló is visszaköszön. És emellett bukik rengeteget. Így dokinénihez lementünk, úgyis oltás volt aktuális, elküldött minket gasztroenteoro...bigyóra. Ott totál bunkók voltak, nem a gyerekkel voltak elfoglalva, hanem hogy én miért nem szoptatok... végül azt mondta a doki, minden rendben, csak GOR, kinövi. Azt adok a gyereknek, amit akarok. :shock: Mi???????????
Felháborodva mentem vissza a kőrzetihez, aki megnyugtatott, és írt fel pépet. Így ezentúl nincs tápi, csak a pépek meg gyümi és zöldség püré. Hát.... meglátjuk! Én bizakodó vagyok. :wink: Szegény töpi a héten fele annyit sem evett mint elötte, de a jó kedve töretlen! Nevet, viháncol, próbál felülni, forog, gurul, bekapdossa a lábát, szóval nincs gond úgy tűnik... :roll:
dianab

Csajszik!

A vonalzót hogy lehet megcsinálni?

Kép
dianab

Próba
Kép 1148057328.75.jpg

Kép

Kép
jucu

sziasztok!

ez egy proba részemről. irni csak holnap fogok. A rutin és elsősegély vizsgáim megvannak.
köszönöm a köszöntéseket.

nekem speciel nem tetszik annyira az uj babanet..de ez az én véleményem...

puszi mindenkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hurrá,hurrá ,valamit nyomkodtam a gépen és most sikerült.Küldök egy párat
Kép 1148058156.81.jpg
Kép 1148058304.47.jpg

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!!

Köszi Ildi :) :) a te csíkod is jó ám :wink:

Jucus:
Tényleg nem tudom, hogy miért nem tudsz kicsinyíteni???

Remélem lesz peteérésed :oops: :) és nekem is volt vagy lesz vagy mit tóm én :mrgreen: :mrgreen:
a virágaid nagyon nagyon szépek!!!! Enyémek is egész jók, de nem sütött a nap mikor fényképeztem :( ezért nem tökéletes a fotó :( Flóra igen nagyon jó húsban van, volt kitől örökölni :wink: :oops:

Judit:
Örülök, hogy jöttél!!! Miért nem volt net?
Benci érzékeny a frontokra? Flóra szelet nem bírja akkor nagyon kajla egész nap és éjszaka is rosszul alszik.
Ne szomorkodj lesz majd nemsokára új csíkod!!!

Dia:
Nem semmi kálváriátok volt :( Nem lehet, hogy csak benyelt valami vírust és azért hányt? Csak gondolkodom, remélem a pép rendbehoz majd mindent!!
Örülök , hogy gábor ezektől függetlenül még jókedvű :)

Vonalzót ezeken az oldalakon tudsz készíteni:

http://tickers.baby-gaga.com/

http://daisypath.com/anniversary.php

http://lilypie.com/

http://www.snugglepie.com/tickers.html

http://www.babysfirstsite.com/

Flórát délután elvittük anyukámékhoz. Bíztos jól érzi majd magát :)
Neki állt dörögni és villámlani :( Utálom ha ilyen rossz idő van :(
várom, hogy jöjjön a barátnőm és a vőlrgénye, de eddig nem szándékoztak ideérni :(
fürödni és hajat akarok mosni, de amíg nem jönnek addig nem akaarok neki állni.
Azt hiszem felhívom, hogy mi van.
Holnap regel 5-kor indulunk.

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Egyet tudtam küldeni a többit már nem tudom kicsinyíteni,pedig úgy örültem:(

Kép

Kép
jucu

Most már megint azt írja túl nagy!Miért?

Kép

Kép
jucu

Most már megint azt írja túl nagy!Miért?

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!!

Judit:
Gondoltam, hogy ez a probléma, mert amúltkor bezséltünk róla msn-en.
Azért én szorítok nektek , hogy sikerüljön!!!!

Jó éjszakát mindenkinek!!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

NA végre az elveszettt báránykák is előkeveredtek,hurrá!Kép

Hozzám vendégek jöttek,és nem bírtam követni az eseményeket......Sorry!

Judit!
Örülök neked!Kép
Jó lett a csíkod és az avatarod is!
Nekünk ez már rutinos otthoni pálya :wink: :D Kép

Sajnálom,hogy nem jött össze a csíkocskád,mennek a drukkok a következő petécskének!
Hajrá:Kép

Jucu!
Ez a progi nagyon jó,ha van msn címed,szívesen elmagyarázom,nagyon egyszerű. Az én képméreteim eredeti méretben 3072x2304 pixel (7megapixeles a fényképezőm :roll: ) és simán le tudom a progival kicsínyíteni egy gombnyomás az egész.Sőt én 500x500 ra szoktam,azt biztos elfogadja.

Nagyon szépek a virágaid,hú most nagyon irigy vagyok...... :oops: :oops: :oops: Idén még egy tő muskátlit se vettem,ellustiztam.

Jó az avatarod,és már nagy vonalzókészítő vagy te is úgy látom,szuper!

Dia!
Az tök jó,hogy vett apa új fgépet,akkor azt jelenti,hogy kapunk sok képet Gabi babáról...... :D Sok sok képet akarunk az új géppel.....

Segítünk a vonalzó készítésben,csak szólj....Nagy rutinosak vagyunk a lányokkal,a régi lakásban sokat váltogattuk a szebbnél szebb csíkokat,igaz a végén már senki nem vette észre,de ez egy más kérdés :( :( :(

Csilla!
Gratula a vizsgádhoz,ügyes vagy,nagyon! Kép

Jó lett neked is az avatarod!
Megfogod szeretni ezt az új formát meglásd,sokkal egyszerűbb,és kezelhetőbb,és látod is,hogy" kivel" beszélsz.(Főleg,ha mindenki magáról rakna fel képet az avatarjában :D

Igen ,az archiv az nehezen visszakereshető így,de van sok előnye is,például lehet frankó vonalzókat,és jó kis szmájlikat felrakni.Igaz Évi? :wink: :wink:

Jó utat,és nem elfelejteni fényképezőt vinni! Semmiből nem akarunk kimaradni!Érezzétek jól magatokat,és pihenjetek sokat!Kép

Jó éjt!És várunk vissza! :cry: :cry: :cry:

Szép estét nektek is:Ildikó
ilgya1

Jó reggelt!

Szia Judit!Kép
Ha innen szeded a smileykat,akkor nem kell mentegetni,sőt helyet se foglal a gépeden,csak kiválasztod,amelyiket szeretéd és a kódját ide másolod!Sok idő e keresgélés,de egy idő után tudod már,hogy mi hol van.....
http://hok.poliod.hu/wade/smiley/index.php?dir=abc-betuk

Nagyon jó ez a kép rólatok,én már láttam az oldalatokon,bibi... :wink: Kép

Még van egy pár hónap lehetőségetek,nem? :cry: Legfeljebb a köztes időre kapsz Gyest,mint én :oops:
Annyira átérzem,hogy milyen rossz most nektek,én hónapokig szenvedtem miatta,pont ti voltatok akik bátorítottatok,hogy ne is gondoljak rá,mert ha itt lesz az ideje,úgyis jönni fog.Most viszont én is csak ugyanezt tudom mondani,és a háttérben szurkolni és reménykedni,hogy jöjjön az amire annyira vártok!Kép

Remélem jó idő lesz ma,mondjuk azért nem mentünk a Tiszára,mert rossz időt mondott.De azért reménykedni lehet!

Na puszika,lehet,hogy itthon leszünk ma! :roll:

Ildikó
ilgya1

sziasztok!

Ildi!

már találkoztam ezzel a felülettel csak máshol és ott sem tetszett, mondjuk ott semmi más nem tetszett, azota maradtam hü tagja a babanetnek, csak nem tetszik h utánozza azt a bizonyos forumot. na mindegy..majd megszokom. Vonalzoval meg nem probálkozom mert eddig sem sikerült, én ezekheh béna vagyok.

Tényleg jol látszika pocid, de ne aggodj emiatt. nekem is előbb látszodott Gáborka mint Boni. Pedig a pocakod rugalmasabb ilyenkor mert nem kell ujra megnyulnia a bőrnek. Lehet h nagy butaság amit irok, de anno inkább széltében hiztam jo sok csikkal, ami kezdett szépene lhalványulni, most meg inkább csak hegyes pocim volt, viszont kevesebb uj csikom lett. szerintem a bőr ott tágult ahol előzöleg. Na nem ijesztgetés képpen mondtam..bocsi.

Judit!

Megy a drukk neked is bár kicsit megleptél, azt hittem kicsit később gondolkodtok a teson, mintha ezt mondtad volna egyszer msnen de lehet h tévedek. Mindenesetre drukkolok, ne kelljen már sokat várni rá. én tudom milyen..

Judit neked is köszi, jol esett a köszöntés igy utolag is. SEmmi gond, szándékosan nem irogattam rola..

MÉg egy vizsga és meglesz a jogsim, de attol jobban félek, mivel nem lesz meg a kötelező oraszámom, addig még csak 22 oránál fogok tartani és arra megyek forgalmi vizsgára..és ebből pesti vezetés csak 2 ora hossza lesz. Csak sikerüljön.

Jucu!

Clostyt szedted szeded? én is azt szedtem, de nekem nem volt szerencsém vele, meg még egy sor mást, meg szurit is kaptam, azután mégis spontán jött össze a fiam. Bizom benne h neked több szerencséd lesz.

Évi!

Érezzétek jol magatokat, és várom én is a beszámolot, meg képeket is. Csak ügyesen...neked is megy a drukk!

Én meg figyelem, nyomonkövetem az eseményeket, és kicsit álmodozom arrol h talán még egyszer én is átélthetem a pocakosság minden szépségét , és nehézségét. Csak nem akarok telhetetlen lenni, hiszen má rigy is boldog lehetek és vagyok két gyönyörű egészséges gyerekkel, nem beszélve arról h egyik fiu, másik lány..ha belegondolok milyen kevés embernek adatik meg h külön nemű gyerekei legyenek..
De nem akarok pesszimista hangulatot teremteni.. Csak elgondolkodtam..bocsánat!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Kép
Jaj, apa bénázott és elszakította kézifékbovdent.Olyan kis béna,amihez hozzányúl ott fű nem terem.
Köszönöm a smiley ötletet ,sikerült is :) nem is vagyok nagyon suta!
Egészen jó így a fórum,az én kétbalkezem is kezdi megszokni.
Kép
Én csak reménykedem ,hogy nálunk most végre elkezd hatni a closty,de nem élem bele magam,mert ismerőseimnél is általában injekcióig mentek, mert a 3 closty/nap sem segített.Kép
Mindenkinek további szép napot kívánok,most mennem kell ,mert megyünk még estig egy kicsit levegőzni.

Kép

Kép
jucu

Kép 1148202085.27.jpg

Hali!

Móni vagyok,három gyerköcöm van.Brigi 6 és 1/2 éves,Bence 4 és 1/2 és Dávid 22 hónapos ( ő van a képen ).Minden helyzetben képes aludni. :)
Én 32 éves vagyok,Kaposváron lakom 7 és 1/2 éve vagyunk házasok a párommal.

Most mennem kell,késöbb még visszanézek.

Puszi:Móni
memó

Sziasztok!
Judit
Dius viszonylag hamar összejött.Februárban ismerkedtem meg a férjemmel,áprilisban már együtt laktunk és május végétől nem szedtem a gyógyszert,mert állandóan szarul voltam tőle.
Végülis júli végétől nem védekeztünk és októberbe teherbe estem.

Nagyon jó,hogy kistesót akartok ti is.:)
Kicsi korkülönbséget akartunk mi is ,de albérletbe laktunk és nem tudtam otthon maradni.Hasonló gondokkal küzdöttem én is,de hála istennek anyum tudott rá vigyázni amíg dolgoztam.Sajna gerincműtéte volt így ő lett a segítségem.Most már bánom ,mert lehet ,hogy akkor könnyebben jött volna :(
Nagyon sajnálom ami Bencike előtt történt veled,nehéz lehetett ,de most már hála istennek itt a kis gyönyörűségetek.:)

Én is egyszer mosogattam és oldalrafordultam ,mert árnyékot láttam és nini ki volt ott :Dius!
Kimászott az ágyából ,és onnantól kezdve ő is mindenhová bemászott.Szekrény könyvespolc részébe,asztalra,konyhabútorra...
Nagyon ügyi neked is Bencike :lol:
Szerintem még csak most jön a java! :P
Pusza mindenkinek ,délután jövök még csak apa türelmetlen menni akar :twisted:
Jucu

Kép

Kép
jucu

Szia Móni!
Üdv.neked! Kép 1148204026.58.gif

Kép

Kép
jucu

szia Moni!

üdv köztünk! Ha tudsz gyere mesélj még magatokrol.

Judit!
Igy már értem. Legyen úgy ahogy te szeretnéd, az a legjobb szerintem! Ennél jobbat most nem tudok kivánni.

Jucu!
Nekem is hasonlo képpen alakult az első terhességem, a hormonproblémám ellenére (amiről akkor nem igazán tudtam) szinte rögtön összejött alányom, ugy h nem is volt menszeszem két honapig, és azalatt jött össze, a fiam is! De mi akkor az exférjemmel nem terveztük legalábbis nem olyan hamar. De ha már jött, összeházasodtunk. Na mindegy hosszú sztori nem untatom vele a többieket ő k már tudják.

Puszi mindenkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

szia Moni!

Judit!
Igy már értem. Legyen úgy ahogy te szeretnéd, az a legjobb szerintem! Ennél jobbat most nem tudok kivánni.

Jucu!
Nekem is hasonlo képpen alakult az első terhességem, a hormonproblémám ellenére (amiről akkor nem igazán tudtam) szinte rögtön összejött alányom, ugy h nem is volt menszeszem két honapig, és azalatt jött össze, a fiam is! De mi akkor az exférjemmel nem terveztük legalábbis nem olyan hamar. De ha már jött, összeházasodtunk. Na mindegy hosszú sztori nem untatom vele a többieket ő k már tudják.

Puszi mindenkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

szia Moni!

Judit!

Jucu!

Puszi mindenkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

szia Moni!

Judit!

Jucu!

Puszi mindenkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

bocsi bocsi.....ez a hü..4szr adta le..nem volt szándékos

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Micsoda élet van itt :lol: :lol: :lol: Váó!!!Kép

Szia Moni!

Örülök,hogy csatlakozol,nagyon édes a kisfiad! Az én kisfiam is Dávid,ő 19 hónapos.
A te Dávidod miket csinál már?

Mostmár nem lesznek a Gáborok többségben.Hi-hi-hiKép

Gondolom Évit ismered a kaposvári topikból!

Csilla!
Na most jól rámijesztettél :cry: (has)

Csak vicc volt,nem érdekel,szerencsére Dáviddal nem repedtem,mármint a hasam (csak a combom),persze azért nem mindegyj,de első a gyerek....

Jucu!
Hogy hogy elszakította a kézibovdent?Olyan erővel tépte meg? :oops:

Továbbra is mennek a drukkok!!!!

Jó sétát!

Judit!
Most beírattad a Bencit bőlcsibe?Csak nem vették fel,mert a 60. helyen áll?Kép

Igen így kicsit nehezen megoldható a dolog.... :cry:

Évi!
Várunk haza! :wink:
ilgya1

Eladom a Dávid babakocsiit:

szerintetek mennyit érnek?Őszintén! :oops:
Fél évet se használtuk,nagyon szép állapotban vannak.Mindkettőt a soroksári Mega toys-ba vettük,de már nem kell a Dávidnak babakocsi.
1. Pierre Carden:Három pozicióba dönthető,két irányban tolható,lábzsák,esővédő,stb.....
Kép 1148218041.09.jpg
,2. sportkocsi,Graco
háromkerekű,esővédővel,ez is keveset használt,könnyen összecsukható,nagy bevásárlókosár,sstb...
Kép 1148218096.jpg

Megpróbálom eladni,ha olyan árban elviszik amennyit gondolok érte:),ha nem akkor megtartom,mert szép állapotban vannak,csak sok ez a kettő,elég lenne egy testvérfellépővel.(Meg kicsit meguntam őket)

Kérem a véleményeket,ha kell még teszek fel róla közeli képeket is!
ilgya1

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?