Sziasztok!
NA végre az elveszettt báránykák is előkeveredtek,hurrá!
Hozzám vendégek jöttek,és nem bírtam követni az eseményeket......Sorry!
Judit!
Örülök neked!
Jó lett a csíkod és az avatarod is!
Nekünk ez már rutinos otthoni pálya
Sajnálom,hogy nem jött össze a csíkocskád,mennek a drukkok a következő petécskének!
Hajrá:
Jucu!
Ez a progi nagyon jó,ha van msn címed,szívesen elmagyarázom,nagyon egyszerű. Az én képméreteim eredeti méretben 3072x2304 pixel (7megapixeles a fényképezőm
) és simán le tudom a progival kicsínyíteni egy gombnyomás az egész.Sőt én 500x500 ra szoktam,azt biztos elfogadja.
Nagyon szépek a virágaid,hú most nagyon irigy vagyok......
Idén még egy tő muskátlit se vettem,ellustiztam.
Jó az avatarod,és már nagy vonalzókészítő vagy te is úgy látom,szuper!
Dia!
Az tök jó,hogy vett apa új fgépet,akkor azt jelenti,hogy kapunk sok képet Gabi babáról......
Sok sok képet akarunk az új géppel.....
Segítünk a vonalzó készítésben,csak szólj....Nagy rutinosak vagyunk a lányokkal,a régi lakásban sokat váltogattuk a szebbnél szebb csíkokat,igaz a végén már senki nem vette észre,de ez egy más kérdés
Csilla!
Gratula a vizsgádhoz,ügyes vagy,nagyon!
Jó lett neked is az avatarod!
Megfogod szeretni ezt az új formát meglásd,sokkal egyszerűbb,és kezelhetőbb,és látod is,hogy" kivel" beszélsz.(Főleg,ha mindenki magáról rakna fel képet az avatarjában
Igen ,az archiv az nehezen visszakereshető így,de van sok előnye is,például lehet frankó vonalzókat,és jó kis szmájlikat felrakni.Igaz
Évi? :wink:
Jó utat,és nem elfelejteni fényképezőt vinni! Semmiből nem akarunk kimaradni!Érezzétek jól magatokat,és pihenjetek sokat!
Jó éjt!És várunk vissza!
Szép estét nektek is:Ildikó