Sziasztok
Vizimanó
Olyan kedvesek a soraid. Köszönöm.
Azért elcsodálkoznál, ha beállítanék pár bőrönddel
Rozi nem harap, csak csapkod, néha igen fáj...Meg kiütötte a kezemből a kaját is minap
A díszítést nekem is el kell kezdenem a házban. Ákosra kíváncsi vagyok, ahogy mászva cipeli a dolgokat a szájában
Nem tudod miért nem tehetek fel képet? A babanetes program nem teszi be, a gépünk ok.
Timurr
Köszönöm a dicséretet Rozi nevében.
És a tengerpartos képeket is, a koktélozást meg megejtjük egyszer, tuti. Bár, ha most koktéloznék, el is aludnék tőle menten. Van olyan koktél pl hogy "Szex a tengerparton" (Sex on the beach)
, meg durvább nevűek is, most le sem írom...
Mivel szeretsz koccintani? Ha olyan alkalom van? A top kedvenc italra gondolok, alkoholos. (Nekem pezsgő, bármilyen jöhet, 1x egy olyan gigaméretű Martini pezsgőt szeretnék kapni
)
Zitmi, Skinga nagyon sajnálom, hogy nem alszotok Ti sem...Már kipróbáltatok mindenféle praktikákat? Nekem már semmi ötletem nincs, végigzongoráztam az összes lehetőséget, ami csak eszébe juthat egy anyának, de nem értem, miért nem tud jobban aludni Rozibaba. Már egész beletörődtem a helyzetbe, de Rozi elhúzta előttem a mézesmadzagot, mert ugye pár hétig jól aludt és most megint visszatértek a rossz éjszakák.
Azért már tudok kicsit mosolyogni...Felhívtam pár barátnőmet terápiás célból, ugyan hegyekben áll itthon a csinálnivaló...Csak rosszkedvűen és fáradtan semmi sem megy úgy, mint kéne...
Pedig ma dec elseje van. Díszeket a lakásba még ma felteszek, mert még semmi karácsonyi dekor nincs elővéve. Már becipeltem a két nagy dobozt a melléképületből és ma elkezdem a díszítést. Hátha ez a kedvemet is jobbá teszi majd.
Az a baj, hogy ilyenkor elbizonytalanodom mindenen, hogy pl kell-e nekem ez az esküvőszervezés dolog, meg mindenen kételkedni kezdek, hogy jól csinálom-e. Az önbizalmam elment vhová messzire...(Biztos nyaral a tengerparton
)
És Ti is aranyosak vagytok itt, bár Mindenkit sajnálok, aki egy cipőben jár velem. Valami sovány vigasz mégis, hogy nem vagyok evvel egyedül.
Zitmi És Mindenki!
Jó ez a húzás, hogy kiderül mi lesz jövőre...Bárcsak valami nagyon szupi dolog lenne nekünk. Az idei év olyan sorsfordulós volt nálunk, sok változással, születés és halál, öröm és üröm egyaránt volt benne. Így év vége felé szoktam amolyan elszámolást csinálni magamban, elgondolkodom, milyen is volt ez az év, mit szeretnék a következőtől...Ti szoktatok ilyet csinálni? Idén pl mindenképp a pozitív oldalon van, hogy megismertelek Benneteket itt a topikban. Eddig még semmilyen fórumon nem írtam, csak itt, és örülök, hogy regisztráltam anno májusban. A negatív oldalon van, hogy néha úgy érzem nem vagyok magammal jóban, nem tudom értitek-e. Nem vagyok elégedett, tépelődöm, meg ilyesmi. Ez normális?
Lányok, legyen ez körkérdés: Milyen volt a 2005-ös évetek? A családnak és Nektek személyesen, olyan lett-e, amilyet vártatok? Mit szeretnétek jövőre, illete mi várható? Bármit lehet írni, nemcsak tárgyi dolgokat.
Vezso