Sziasztok
Valaki megint ráköhögött Vincére a retek bkv-n,ahányszor csak bkvzunk,mindig megnáthásodik utána
Egyenlőre csak nyügi és szörcsög,viszont éjjel jól aludt.
Akit érdekel,megint van 990ért bundazsák a Lurdyban.Meg 1990ért is,az is tök jó.
Ildi
Én is sokat gondolok rátok,fogjál is szavamon,megyünk amint kiderül h Vince beteg lesz e vagy sem!
Juszti
De jó,h Boldi jobban van!Remélem teljesen meggyógyul még ma!Sok gyógypuszi Neki!
Gyönyörűek a díszeid!Te csináltad őket?Beiratkozhatok hozzád kreatívtanfolyamra??
Úgy szeretnék én is díszeket a lakásba,de azt se tudom,h fogjak hozzá,sose csináltam.
Hüpi
Szenzációsak a szalvétás képeid!!Én most olvastam utána ennek a technikának,interneten rendeltem olyan szalvétákat,h 6 nyelven beszélnek--tényleg Vezso,lehet h jó ötlet lenne innen rendelned Veró gyűjteményébe szalvétákat esetleg karácsonyra.Ha kell a link,szólj,szenzációs szalvéták vannak,32ft darabja.
Connie
Köszi a neogranormonos tippet Vince nyakára,mára teljesen elmúlt,nem kellett hormonnal kennem.
Dorka
Nektek mit mondtak a neurológián?
Vezso
Feljebb még írtam neked szalvétaügyben.Itt csak meg szeretném köszönni a névnapi köszöntést:köszi
Ja!És mi is megyünk a tengerpartra!
Timurr
Te vadorzó!
Micsoda szívfájdító képek,bárcsak ott lehetnénk
Mire gondoltál,mit hozhatna nekünk Jusztimikulás??
Fantáziámra bízod?
Maja tündér gyönyörűséges!!
Babjag
ISTEN ÉLTESSE ANDORT A NEVE NAPJÁN!Nagyon helyes kis pasi,egyre jóképűbb!
Én is jövök még tegnapi képekkel.
Sziasztok
Virág