Sziasztok,
tegnap voltunk Pesten, Marci kukiján a bőr fel lett húzva, miután a bőrgyógyász nő mondta, hogy konkrétat csak akkor tud mondani, ha felhúzzák és látja.
Érdemes volt, mert amit sejtett beigazolódott. Marcinak van ott elvékonyodás, amit majd kezelni kell krémmel, de nem vészes.
Mondta, hogy nem túl gyakori, de nem is ritka jelenség.
Még nem írtam nektek, hogy Szombathelyen 2-szer kellett átmennem a gyerekdokihoz (a miénk most beteg, mind a 2-szer más helyettesítette), hogy írjanak beutalót. A 2.-nál már úgy voltam, hogy ha írnak, ha nem, akkor is megyünk.
Azért nem írtak, mert hogy mit szólnak Pesten...
, hogy azt hiszik ők nem tudják megállapítani, hogy itt az a probléma, hogy fel kell húni a bőrt...
Mondtam, hogy elsősorban nem ez a problémánk és ha elkerülhető, akkor 2 éves koráig Marcinak még véletlenül sem szeretnénk hozzányúlni...
Na mindegy a szombathelyi kórházban a doki minden kérdés és beleegyezés nélkül felhúzta volna, de amikor láttuk a keze tartásán, hogy mire készül nem járultunk hozzá.
Semmit nem mondott, hogy miért lenne erre szükség, vagy vmi, ami arra utal, hogy érti a dolgát és tudja miről van szó!!!!!!!!!
Ezt utálom, hogy hülyének (sőt senkinek!!!) nézik a szülőt, nem kiváncsiak arra, hogy mit szeretnének, hogy képzelik a dolgokat...
Most kamillás fürdővízben fürdik Marci, szerencsére élvezi, bár a kukijához most nem enged hozzányúlni
.
Amikor pisil, valószínű, hogy csíp neki, mert akkor mindig nagyon sír, de gyorsan kicserélem a pelust és ma már betadine kenőccsel is kenjük neki, úgyhogy nem fog fájni remélem.
Mondta az urulógus, hogy 2-3 napig gyulladt lehet neki, de ez természetes, amikor ilyen pici korban húzzák fel.
Akinek nincs semmi problémája, az hagyja 2-3 éves korig, én is így döntöttem volna, ha nem lett volna más bajunk...
.
Ja, még vmi. Itt a szombathelyi kórházban megemlítettük, hogy van egy krém, amit Ausztriában lehet venni (nekünk már itthon volt a fiókban) és hogy úgy hallottuk, hogy az könnyebbé teszi a felhúzást.
Erre a doki cinikusan, hogy ja.... meg lehet kapni Németországban meg Amerikában...
. Szerintetek így kell hozzáállni egy dokinak egy kisgyerekhez?????????
A Heim Pálban pedig képzeljétek teljesen bevett szokás, hogy ugyanezt a krémet használják, amiről én beszéltem
!
Utána voltunk még a West Endben (kajcsiztunk és Marcinak nézegettünk cipőt, de hihetetlen árak vannak 15-20 eFt a gyerekcipő úgyhogy nem vettünk) és az Ikeában (Marcinak vettünk szőnyeget a szobájába).
Ja, meg persze labda nélkül nem jöhettünk el az Ikeából
!
Na ennyit rólunk
!
Ex: én is már besokalltam volna, ha ennyit lenne távol Isti, még az a szerencse, hogy anyukádékkal együtt laktok, így vmivel könnyebb.
Kimi: nagyon örülök, hogy szuper a bölcsi és hogy nem viseli meg Milánt. A 2. babánál 2 év után nekem is vissza kell mennem, úgyhogy ő is bölcsis lesz.
Oriandy: nálunk ahogy korábban is írtam nem jött be a matracon alvás, úgyhogy visszaszoktattuk Marcit a kiságyba. Azóta nem lehet panaszom az éjszakákra
.
Gabella: én is megnéztem a cipőket és nekem is tetszenek. Csajok, én olyan bajban vagyok, hogy milyet vegyek, de komolyan. Szerintem kinti őszi/téli cipője Marcinak siesta lesz, de hogy bentre mit veszünk, azt még nem tudom...
Mennem kell, Marci felébredt.
Eni