Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Még élek! ontosabban minden napot túlélek!
Strapás így egyszere, hogy Apa elment dolgozni, hagymácskám masszívan amortizál, Olivér pedig megkezdte a hisztikorszakot, amit valószínűleg a rágófogak okozna!
Így most aztán van gyerekflügyelet, házimunka és munka, holott legszívesebben merednék a plafonra és elmélkednék, vajon hányunk, vagy nem hányunk?!

Olivér popsija kezd helyrejönni, ahol nagyon felmaródott kicsit pörkös, de a zacsi már gyönyörű ahhoz képest amilyen volt. Még adom neki a Smectát, mert úgy látom anélkül még híg lenne k@ki( jaj csak szaga ne lenne!!! Eddig sosem volt gondom, de most...Kép), és a Sudoval is szorgalmasan kenegetem.
Végre eszik rendesen, mert pár napja nagyon nem akart, most megint van estére pimpitakaró pocija!Kép Látom, hogy a jobb felső örlő is piros dudort nyomott már magának, de még eltart amíg kibújik. Az lesz a 8. fogunk! Alul még mindig csak a 2 középső van.
Egyébként jó kedvű és élénk, csak a nyála indul be időnként nagyon, főleg estére, akkor tocsog a ruhája is.

Rita!
Kitartás ezekhez a szép hosszú napokhoz!
Olivért is kivittem én is így tegnap, bár inkább magam miatt, mert én voltam a hisztisebb!Kép
Nálunk most a cica, bocsánat TITA a sláger! Hihetetlen micsoda türelme van a jószágnak macska létére! Én már tízszer megkarcolgattam volna a gyerkőc mancsát, ő meg csak fekszik és tűr. Legrosszbb esetben fenyegetőzik egy kis morgással, amikor már ráncigálja a farkát tőből, és ha nem elég, elvonul fedezékbe, vagy kikéreckedik. Én hamarabb türelmem vesztem, mrt újításként felmászik a kanapéra és a lábával rugdossa, na azért nem, lökdösi a cicát, ilyenkor legorombítom és elviszem onnan. Ha simogatja ( a maga módján persze) mindig megdícsérem, de még van mit tanulni.
A repülőt mi is régóta mutogatjuk, mert innen látni egy légifolyosót, így van mit néznie.

Orsi!
Cukkini recept tetszik!
Szegény párod! Csőstöl! Hamár így, legalább ti ne kapjátok el!

Timi!
Lánykádnak is van virágpárnája látom! Olivérnek a Nagyinál van, azzal szoktak csatázni!Kép
Suli! Szekrényugrás!!! Jajjjj! Én nagyon szerettem és még szeretnék is ugrálni, bár inkább magasat mint szekrényt! Azon csak a zsugorkanyart tudtam megcsinálni, mert akármennyire is nem akarta megérteni a tanár, nekem rövid a karom ahhoz, hogy átférjen közte az altestem! Ráadásul ki sem tudom nyújtani a könyököm egyenesre. Ez van.
Azért jópofa lehet a tornaóra! És még csak el sem lóghatod, hiszen most már felnőtt vagy és a magad akaratából tanulsz blablabla... azért a tornaóra nekem kcsit nosztalgia! Hogy milyen hosszú ciklusai voltak a lányoknak!!!Kép

Manóci!
Nagyon csini fülbevalója van lánykádnk! Én még csak most vettem észre!
Kezd javulni a popsi, bár még nem tökéletes!
Remélem többet egyikünket sem fog megkínozni hasonló!

Meske!
Repülő!Kép
Még sokáig nem fog emlékezni sokmindenre tudatosan, de a magvakat azthiszem ilyenkor lehet a legjobban elvetni!Kép

Sziasztok!

Eszter (7+2, ezt most muszáj volt!Kép)

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Na tessék mennyi mindenről lemaradtam. Egy csomó űzi csak most jelent meg!!!

Viszont csak elolvasni volt bennem szusz!

Legyetek jók!!!Kép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Hali,

Andrea,
Nekünk is azt mondták ha nem használ ez a kenőcs holnapig akkor kikaparják. Ez mit jelent? Nagyon fáj?

Eszter,
Már nem nagyon emlékszem hogy hogy volt a korszámítás de mi az a kettő? Ha a 7-et nézed akkor már csak 5 hét van a hányingeres időszakból elvileg Kép

Manóci,
Hogy viselte a fülbevaló berakását Eszti? mi jövő héten akarjuk neki belövetni mert eddig állandóan a fülét tépte.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

hahó, megjöttem a beiratkozásról.
de majd csak az első konzultáción derül ki, melyik napon lesz a suli, minden héten. Viszont találkoztam ismerőssel is, igy már nem teljesen egyedül vagyok. volt céges ismerős :-) épp azon gondolkodtam, mikor találok valakit, akivel megbarátkozom.. mert majd nem szeretnék minden héten menni. A vicc az, hogy ő sem :-) majd felváltva :-)

Andi, a 2 nem a nap?!
Andrea, köszi, tüneményes a kis együttesek :-) nagyon jók! na persze 86- os a legkisebb. Majd jól feltűrjük. Meg 20/21- es a legkisebb csizma is. Majd vastag zokni :-)

Orsi, férjednek gyógyulást!
A kicsi fiam is taknyos lett mára, ez a hideg idő miatt van tutira, brr..

Timi, igen, tudom, látod neked is egyszerűbb lett volna, nem kellett volna üldözni a rucikat. Az embernek nem igazán ezzel kellene foglalkoznia, van ilyenkor más baja is!

Rita, meg a többiek:
a cim amit adtam, mégsem a lerakat, ott volt egy barátnőm, és bár sok leopoldis cuccot lehetett kapni, állitólag jó áron, mást is árultak, sima bolt volt. Na meg a nagykerben azt is mondták, a Szentmihályin van, és csak kötött időpontokban lehet menni, ide meg ugy bármikor, és persze babával is. Na mindegy, megörültem neki, hogy talán ez az.

mentem,
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Andi, fájni fog neki...
Marcinak Lidocain spay-vel érzéstelenítették, le kellett fogni, na már ettől megrémült és üvöltött.

Mese, mit fogsz tanulni? Szerintem is nagyon aranyos mintája van az együtteseknek. Én harisnyát és zoknit is adtam rá de még így is lötyögött a csizmában egy kicsit Dávid lába, pedig 20-as cipőt hord.
Levinek jobbulást!

Andrea
tandrea

meghalt a rendszer, én ezt az üzit 2 h óta próbáltam elküldeni. Ezért nem irtok ti sem?

babafalva.hu vonalzó
meske

jé, megjelent az üzid :-)
Kereskedelmi közgazdász, másoddiplomás képzés
ez szép, Levinek 19- es a lába :-) csónakázni fog? :-)
Köszi, Levi egyre taknyosabb, szinte folyik az orrából a trutyi, alig győzőm törölgetni.

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

SziasztokKép

Gergő is beteg, éppen Apa van bent Nála altatni (maszkban), mert fél órával elalvás után már sírt is.Kép Tegnap sem volt könnyű éjszakánk, de ma külön készülök! Szegénykém is egyre taknyosabb, pedig már vasárnap óta adom Neki a Fenistil cseppet és a Calcimuscot, mert akkor már hallottam szopi közben, hogy valami készülődik. De csak nem úsztuk meg!
Nekem meg baromira fáj a derekam a jobb oldalon és olyan furcsa érzés van az alhasamban. Fogalmam sincs mi lehet. Azért meg lennék lepve, ha ilyen gyorsan összejött volna a tesó!Kép

Bocsi, de most hulla vagyok reagálni.Kép
Mindenkinek köszi, Karcsinak átadom!

Mese
Levikédnek jobbulást!

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Úgy látom ma sem jó a babanet.Kép

Orsi

avocado

Hali,

Andrea,
Ma visszamentünk az orvoshoz, azt mondta h ő lát javulást ( megjegyzem mi nem láttunk) és még kenjük 3 napot. Ennek én csak örülök mert nagyon brutálul hangzik az a kikaparás.

Orsi,
Na mi van a hasaddal? nem lehet hogy meg fog jönni? Gergőnek jobbulást kívánok.

Eszter,
Mi az a zsugorkanyar?

Képzeljétek manó ma ment először 1 majd 2 lépést egyedül köztem meg a barátnőm között Kép Olyan aranyos volt

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Megkerült az egyik elveszett birkátok, mert báránykának én már öregecske vagyok!
Megjöttünk a kései nyaralásból Korfuról, előtte meg a nyár nagy részét a tanyán töltöttük.
visszaolvastam az utolsó 2 hetet, de a többit is próbálom majd átfutni a hétvégén, utána jövök!!

Jerry
jerry

Jerry!

azt hittem végleg tanyára mentetek! Mert aki elköltözik, és kicsit messzebb, mint előtte, mindig eltűnik. (én is, na, de csak amig nem hozták ide a netet)
Hallod Maccs????!!! Vajon kire gondoltam??? nem irsz már nemhogy hajnali 3- kor, de hetente egyszer sem?! ha olvasol, ez itt egy ejnye- bejnye akar lenni! mindjárt megnézem az ősziknél oda irsz- e :-)

szóval szia Jerry, mesélj nekünk, milyen volt a tanya, meg a nyaralás? Hogy vagytok?!

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Helló,

Beadatta már valaki a 15 hós oltást? Lett valami utóhatása? Most láttam a tanácsadáson h kettőt kapnak Kép egy lábba, egyet meg vállba.

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Szia Andi,

Dávid megkapta (már írtam is róla), kettőt úgy ahogy írtad. Semmi utóhatás nem volt, dokinéni azt mondta ez az oltás nem "csinál" lázat. Egy hét után lehetnek pöttyök, esetleg náthára utaló jelek.

Andrea
tandrea

Hali,

Andrea,
Bocs nem emlékeztem rá h írtad. De ez jó hír h nem volt semmi utóhatás. Manó meg beteg, 38 fokos láza van, tiszta nátha és tüszög. A panadol nem használt semmit, kúpot kellett adnom. Lehet h ki kell hívni ma még az orvost.

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Andi, Veronikának jobbulást! (Kisgyereknek is lehet homeopata készítményt adni, nem tudom hiszel-e benne.)
Szemölccsel mi a helyzet, javult?
Járáshoz gratulálok!

Szia
Andrea
tandrea

sZIASZtok!

Mindenkinek szép hétvégéje volt remélem!
Nekem nem. Péntelen nagy svunggal kifestettem csemetém leendő szobáját z egyik színnel, másnap meg már nem láttam a dzsúztól, ami a fejem minden zegét -zugát kitöltötte. Igazi dögrovás, szerencsére láz nélkül és a család többi része sem kapta el eddig! De legalább mára nőtt egy szép herpeszem is!Kép Lassan de biztosan "virágba" borulok!

Kostyika!
Zsugorkanyar, amikor keresztben van a szekrény és te nekifutsz, az egyik végének két oldalába belekapaszkodsz és átlendíted a tested felette behajlított térdekkel. Remélem elég szemléletesen írtam le, rajzolni könnyebben tudnám!Kép
Ugye már jobban van a kis önjáród! Hát szbad így ünnepelni az első lépéseket!Kép

Nekünk hasmanés miatt halasztódott a 15hós oltás, elvileg jövőhéten. Lehet, hogy rotavírusunk volt, de mivel nem volt semmi láza csemetének, nagyobb a valószínűsége a fogzásnak. Most úgy látom, már csak a reggeli és esti tej jön belőle lazán, a többi rendes. Most nem is adtam neki milumilt, de nagyon jó volt látni milyen sokat eszik végre. ma kétszer ebédelt. egyszer velem, egyszer az apjával, de mindkétszer végigette a menüt!Kép Nudliból meg nincs határ, hacsak nem szabunk neki!Kép

Szép estét!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

SziasztokKép

Tegnap írtam egyet, de nem tudtam elküldeni és ma is nagyon nehezen tudtam belépni.Kép Mi van a babanettel???

Gergő takonykórja sajnos változatlan, ezért van pár óránk éjszaka, amit azért kihagynék, de egyszer csak elmúlik ez is. Ráadásul mivel nem kap levegőt az orrán, ezért sok szopi kimarad.Kép Az esti is most fél óra trükközés után sikerült, mert erőltetni nem akarom, de tudom, hogy csak azért nem akar szopizni, mert nem kap levegőt. Aztán végül sikerült becsempésznem a cicit a szájábaKép és először szegénykém megint "pár slukk-szájon át levegő-pár slukk-szájon át levegő" technikával kezdte, de aztán szerencsére a szopi jótékony hatására kitisztult az orra és jól ki tudta szívni a beton cicimet. Ne tudjátok meg mekkora megkönnyebbülés! Remélem ha elmúlik ez a kórság, akkor rendeződik a dolog szopi ügyben!

Eszter
SzobafestésKép
DögrovásKép Jobbulást!
NudliKép

Andi
Manócskádnak jobbulást! LázKépKépKép

Jerry
SZIAAA! Örülök, hogy újra itt vagy!
Korfu: irigy-irigy!Kép Fotók???

Lányok
Nandáról tud valaki?

Anikó
Jól vagytok? GYEREEE!Kép

Képzeljétek, ma végre sikerült kitapintanom Mókuskám 9.fogát!Kép És a másik oldalon is nagyon kibújóban van!
Nem tudjátok, hogy milyen sorrendben "kell" jönniük? Mert ezek most alúl a rágófogacskái, ami most kijött az a jobb 4-es. De a babanaplónkban meg a felsőket írja először. Akkor ezek után azokra számítsak?

Na, most ennyi voltam, megyek filmet nézni.

Puszi mindenkinek és gyertek kicsit többet!

Orsi

avocado

Hali,

Orsi,
Nálunk felül és alul is jött ki először a rágófog, mert egyszerre jött 3. De az én könyvem szerint is előbb felül jön. Úgy tűnik Gergő nem a könyvek szerint él KépJobbulás sajnos még nincs, de köszi. Tegnap este szerencsére tudott aludni este 8-kor már kidölt és aludt reggel 7-ig. Szopizni ő is nagyon nehezen tudott és nem is próbálkozott sokáig. Reggel viszont már megint 37,7 volt úgyhogy azt hiszem megyünk ma dokihoz, 11-től rendel.

Eszter,
Önjáró Kép Most ez a betegség a lehető legrosszabbkor jött mert most nem fogja gyakorolni a többi lépést Kép Neked is jobbulást kívánok ! Milyen színre festetted a szobát? Jó nektek h még van szabad szobátok Kép

Andrea,
Szerinted a szemölcsre is lehet adni homeopátiás bogyót vagy a megfázásra gondoltad? sajna a mi dokinénink nem homeós de annyira meg vagyok vele elégedve h nem szívesen váltanék. Ráadásul itt van nagyon közel a rendelője, aki meg homeós annak a város másik végén. De emlékeztem rá h olvastam valahol a hagyma jó a megfázásra úgyhogy csináltam hagymateát és azt itattam Veronikával tegnap egész nap.Talán az orra már nem folyik annyira csak még lázas.

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Szia Andi!

Ma egész nap nem bírtam belépni a babanetre.Kép Lehet, hogy a többiek is ezért nem írnak?Kép

Manócskádnak továbbra is jobbulást! A láz az nem túl jó.Kép Szerencsére mi azt kihagytuk, de a taknyossága reggel még mindig ugyanolyan volt, így mikor mentünk át Karcsival Gödöllőre levetetni a gipszet, akkor bevittem Gergőt a fül-orr-gégészetre és sajnos hurutos a füle.Kép Most nem is kicsit és ez az én hülyeségem miatt, mert elfelejtettem ráadni a fülmelegítő sapiját. A dokinéni most mondta, hogy ha legközelebb náthás lesz, akkor rögtön sapizni kell és nem lesz ez. Kaptunk orrcseppet és ott kiszívták az orrát, hát az elég szörnyű volt, mert úgy üvöltött szegénykém, hogy mind a ketten leizzadtunk.Kép DE át is mosták az orrüregeit, szóval utána sokkal jobb lett, így ma már alig folyt az orra. Meg szerintem az orrcseppnek is köszönhető. Holnap is vissza kell mennünk orrleszívásra, remélem már azt fogja mondani a dokinéni, hogy kicsit jobb!
Szopi: ma az ebéd utánit hagyta ki.Kép Nekem rosszabb ez, mint neki, én annyita szerettem ezeket az összebújásokat! De szerencsére délután úgy rácuppant, hogy az hihetetlen, totál kiszívta az egyik cicim, el is szunyókált közben.Kép Viszont úgy érzem kevesebb lett a tejem az elmúlt napok miatt.Kép Remélem visszaállunk!

Karcsinak ma levették a gipszet, gyógytornára kell járnia, meg itthon is tornáztatni. Még 1-2 hét, mire rendbejön.

"Tömören"Kép most ennyi.

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

En tegnap irtam egy levelet, de aztan a babanet mukodeskeptelensege miatt nem tudtam elkuldeni. Meg jo, hogy elmentettem.
Szoval beszurom a tegnapit:
Sziasztok lanyok!

Megerkeztunk Bukfurdorol. Nagyon de nagyon jo volt. Kép Az ido is kegyes volt hozzank. Vegig napsuteses meleg idonk volt. Nagyon jot furodtunk. Mi az elmenyfurdoben voltunk. Lili annyira elvezte, hogy alig lehetett kivenni a vizbol. Nekem sajnos begyulladt a kulso hallojaratom. De elegge. Nem a viztol, hanem a hallokeszulektol. Minden evben ez ketszer elofordul sajnos. Kép Ennek ellenere azert sikerult nekem is elveznem a furdot. Kép Meg most is nagyon faj a fulem. Meleg soval borogatom, fulcseppet hasznalok. De a bal fel fejem le van benulva ugy faj. Mondjuk ma mar jobban vagyok, mint ahogy Szombaton voltam. Az volt a legrosszabb.
Mi most igaz hisztokorszakot elunk. Nagyon akaratos Lili es ha nem engedem, olyan hisztit rendez, hogy csak na. Voltunk a Penny-ben es ugy uvoltott a hisztitol, hogy mindenki csak minket nezett. Kép

Koszonom mindenkitol a listat. Nagyon sokat segitettetek. Szerencsere semmi nem kellet, csak nekem algopyrin.

Latom mennyien lebetegedtetek. Gyogyulast mindenkinek! Kép
Mi holnap megyunk a 15 hos oltasra. Mar elore izgulok mi lesz.

Andi: Lili ugyanazt csinalja mint Veronika. Lefekves elotti hiszti, ha beteszem az agyaba. Ez azota van, miota volt egy 2 napos hasmeneses betegsege. Valahogy nagyon ragaszkodik hozzam. A mellkasomon akar elaludni. Ha le akarom tenni, gorcsosen kapaszkodik a polomba. Vegul is ugy dontottem, hogy ha ugyis elalszik par perc alatt a mellkasomon, legyen ugy. Nagyon de nagyon tud sirni ha otthagyom az agyaban. Igy meg regen se sirt, amikor leszoktattam a cicin valo elalvasrol. Nem birom hallgatni, igy inkabb elalszik a mellkasomon es ugy teszem be az agyba.
Amugy alszik rendesen es majd kinovi ezt is.

Orsi: Gergonek jobbulast! Kép Nalunk most csak en vagyok beteg a fulemmel. Kép

Eszter: Festettel valami mintakat is a falra? Vagy a te kepeidet? Kép

Mese: Jo, hogy jottel. Kép

Fulbevalo: En inkabb nem adok Lilinek. En az a tipus vagyok, aki nem szereti, ha egy pici kislanynak van fulbevaloja. Szerintem o legyen termeszetesen szep minden csecsebecse nelkul. Nem szeretem amikor latok egy 1 hetes babat, a fuleben egy nagy fulbevaloval. Kép No, jo, ez csak en vagyok. Mindenki maskepp gondolja. Kép Majd ha Lili magatol ugy dont kell neki, akkor csinaltatok neki. Kép

Na, lanyok, mennem kell dolgozni. Lili alszik. Kihasznalom az idot.
Azert par kep a kirandulasrol:
Lili furdik a gyerekmedenceben:
Kép
Kép
Velem:
Kép
Kép
Kép
Seta:
Kép
Elfaradtunk:
Kép
Koszegi napok, indian zenere bambul Lili. Nagyon elbuvoltek:
Kép

Puszi mindenkinek Rita

Kép
Kép
trita

Sziasztok!

Most rohanok, de Andi, ezen a honlapon talán találsz valamit szemölcsre:

http://home.tvnet.hu/~a3807/

Andrea
tandrea

Sziasztok,
már nagyon régen jártam erre,de kicsit szomorú is vagyok,mert nem is hiányoltatokKép

Mi jól vagyunk,azt leszámítva,hogy a kislányom olyan tökéletessé fejlesztette a "nemakarokovibamenni" tudományát,hogy képes 1 órán belül belázasítania magát.Azután mikor mondom neki,hogy holnap nem megyünk,mert valszeg beteg,néhány óra múlva nyoma sincs a láznak!
Maxika nagyot nőtt,most volt a kereszetelője,és ő viszont nagyon jól érzi magát az oviban.Õ még nem jár,de amikor visszem a Mayát,ő is jön,és egyből otthon érzi magát.Amikor meg megyünk érte,akkor meg alig lehet elráncigálni a játékok mellől.Maya még midig üti-vágja szegényt,de lepereg róla,nem nagyon érdekli.Õ viszont annyira menne már játszani a Mayával.Próbál szavakat utánozni,mondja a cipő,kanál,apa,mama,papa,motor,kutyus,cica,lapát,lámpa,repülő stb szavakat,persze az ő kis babanyelvén,de meg lehet érteni.
Hát ilyen napokat élünk,de sajnos keresztül mentem egy igen komoly családi válságon is,és nehezen tudom feldolgozni.A gépnek még a közelébe sem jöttem,annyira nem volt kedvem semmihez.Nem olvastam senkiről,légyszi e-mail-ben küldjetek néhány fotót,és hogy mi van veletek,én nem tudom megígérni,hogy rendszeres látogató leszek.

Köszi,és pudzilok minden babát és mamát!

Szilvi
NANDA
nanda

sziasztok.

rossz volt itthon a net, igy nem is tudtam jönni.
Nanda, nem is igaz, épp most olvastam, hogy Orsi kérdez felőled, tud- e valaki v.mit rólad..
de amit irtál, az nem volt valami vidám.
Maya lehet nehezen dolgozza fel Maxit, de előbb utóbb vége lesz, kitartás (tudom, mondani könnyű)
családi válság :-( de már vége, ha múltidőben irtad..

azért remélem jelentkezel, ha tudsz.

Rita,
mázlitok volt az idővel :-)jók a képek, mint mindig! Lehet tudni, ez milyen hotel?! csak van némi utazási csekkem, be kéne már váltanom.. és épp a képeid alapján elgondolkodtam, ránk férne már némi pihi. Persze babót még nem tudom leadni 3 napra sem, mert reggel- este cici van, de ha bababarát egy hotel, akkor minden okés. A Club Tihanyban is király fa kiságyunk volt :-)
megpróbálok végre feltenni képeket én is.

Jerry, nem irtál..

Andi,
hagymatea jó megfázásra, de a legjobb gyógyir a köhögésre. csak legyen aki megfőzi Kép

Orsi,
Levit ma először nem kellett porszivózni, mert már simán kiszedhető volt pzsvel, teganp még én voltam tiszta takony, de hamar kihevertem, csak 2-3 napig tartott (remélem). De ami tény: szopizni nem akart, én is kétségbe estem, mert alig 1 hete önkényesen lecsökkentettem a déli szopival napi 2- re, nem akartam egy nátha miatt azt is csökkenteni. Még nem! De alig birt levegőt venni, és küzdött a szopiért, de nem ment neki, és persze feladja. Szóval minden szopi előtt porszivó, de ez nem elég ugye, erre vettem orrcseppet (nasivin csecsemőknek) recept nélküli, és arra kis időre kapott levegőt az orrocskáján. Na persze éjjel gondba voltunk. Szóval tarts ki, erőltesd!

megyek, mert megint nagy autónézésben vagyok

puszi
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok!

Latom kevesen jottetek.

Nanda: az nem igaz, hogy nem hianyoltunk. Amikor elmaradt a Velencei talalkozo es utana eltuntel, mindenki teged keresett. Kép Idovel feladtuk. Kép
Csaladi valsag. Kép Nem lehet igy jo. Maya majd idovel megvaltozik. Remeljuk. Nem lehet konnyu most neked. Azert hianyzol nagyon itten a forumon. Nem tudsz megiscsak egy kicsit gyakrabban jonni?

Mese: Mi nem szallodaban voltunk, hanem az Apartman hotelben. Egy egy lakasokbol, appartmanokbol allo szalloda. Nagymamamnak van egy olyan szerzodese, hogy evente 4 hetet ingyen lehet ott tolteni. Annak idejen volt egy ilyen lehetoseg, hogy meg lehet venni egy lakast bizonyos idore. Igy evente mindig kiosztanak 4 hetet, hogy mikor lehet menni. Iden marciusban es most szeptemberben. Jovore is megkaptuk a papirt, akkor juniusban es novemberben. Nekunk ez nagyon jo, hiszen nem kell fizetni.
A lakasok nagyon tisztak, komfortosok (minden van, tv, kad, telefon stb), teljesen felszereltek, teraszosok, az 1 szobas lakasokba is 4-en kenyelmesen elfernek. A lakas kb. 45 nm. Szep a kornyek, nagy parkja van es a furdo mellett van. Mutatok par kepet a szallasrol.
Szoba:
Kép
Kép
Konyha:
Kép
Furdo:
Kép
Az appartmanhaz:
Kép

De persze fizetni is lehet erte. Itt az internet cime:
www.apartmanhotel.hu

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Nanda Drága!
Jó, hogy végre jöttél! És légyszi nézd vissza a vasárnap 21.41-es üzenetemet, mert én igenis hiányoltalak!!!
Családi válságKépKépKép Ha van kedved róla beszélgetni priviben (kicsit kipanaszkodni magad), akkor írj! Néha jól esik egy teljesen kívülállónak kiönteni a szíved!
Maya-Maxi: szerintem is el fog múlni. Az jó, hogy Maxi nem veszi zokon! Nagyon stramm kis kölyök, már a fotókon is látszott!Kép
OvilázKép Nagyon trükkös!Kép

Rita
Nagyon jók a képek!Kép
Tegnap is akartam írni, de nem sikerült elküldenem.Kép
Jó lehet ez a 4 hét ingyenszállás!

Mese
Aranyos vagy!Kép Hál istennek azóta visszaállt a rend, most már sokkal jobban van, de ma is votunk orrszíváson.Kép Az nagyon sokat segít! Így már tud szopizni, de azt hiszem egy szopit már így is el fog hagyni. Most ebéd után aludt, így szopizott, de szerintem a délutánit már ki fogja hagyni. Éjjel viszont megint a cicimen lóg, pontosabban hajnalban. Úgy láttam, mintha fent is jönnének a fogai, így már nem is tudom egyszerre hány jön! Legalább 4.Kép
Örülök, hogy Levikéd már jobban van! Neked is jobbulást!

Most mennem kell, enni szeretnék, míg Mókuska alszik.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Rita!
Kellemes lehetet ez az utónyaralás!Kép És mint már többen is... jók a képek!Kép

Nanda!
Ne butáskodj már! Bár ha némi lekifurdit akarsz rejtegetni, amiért nem írtál nekünk, akkor ám legyen, rejtsük el íly módon!Kép
Család! Ugye minden elsimult! Nagyon remélem, és azt is, hogy mielőbb tudsz majd kicsit rendszeresebben írni!
Csemeték küzdenek ám egymással rendesen! De ahogy írod úgy tűnik, lánykád majd kinövi a hisztit és marad az egészséges "női mérték", legénykéd pedig csak mégerősebb jellem lesz! Nem az a feladós fajta! Így nem fog megriadni sosem egy kiadós csajos tébolyulattól! Kép

Orsi!
Mi is elbohóckodunk ezzel a kórsággal! Olivér életben először taknyos! Éjjel volt némi sírás, egyszer még át is vittük magunkhoz, de a töksötét sem győzte meg arról, hogy nem játék, hanem alvásidő van, így pelenkázás után visszament és onnatól nagyon jót aludt.
Látom lassan helyreáll nálatok is az élet!
Szopikat meg ne sajnáld, ha fogynak, hiszen Mókuskád már ígyis-úgyis kifelé megy ebből a korból, tehát hosszabb távon jobban jársz, ha gyorsan kiadod a "szobád", aztán kosztoltathatsz tovább!Kép

Mese!
Jobbulást nektek is!

Kostyika!
Legénykém új szobája kék-krém színekben fog pompázni! Bár még nem volt érkezésem a kéket is felkenni! Meg kell hagyni ezzel a Duluxszal kemény a festés! Kipirultam rendesen a végére, nem is csoda, hogy lerobbantam! Mintán még gondolkodom, bár tudom ezt Rita kérdezte de remélem olvassa ezeket a sorokat is Kép, de valószínűleg Medve lesz a vége és fluoreszkáló csillagok a mennyezeten. Most a Medve a sláger. Van egy nagy ovisoknak való készségfejlesztőnk (hugomtól örökölt könyv), amit nagyon szeret, de a macikat mutatja a legtöbbször, még a medvés hálózsákot is jobban kedveli a tengeri csillagosnál.

És már megint nem dolgozom! ÚÚÚÚÚTÁLOM MAGAM!
De csak ezért!Kép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Szia EszterKép

Olyan jó volt Téged olvasni! Én kicsit elkedvetlenedtem estére, de ez most feldobott!Kép
Azért annyira ne útáld magad, jó?Kép
Irígyellek ám, hogy ilyen szuper fiad van, hogy csak a saját ágyában alszik jól!Kép Én is tervezem, hogy összeszedem magam és elkezdem Gergőt visszahurcolni éjszaka, lassan meg kéne szokja, hogy végig ott laszik. Igaz szerintem nem lesz gondja, mert cici után mindig nagyon jól elalszik, de nem szeretném, ha nagyon hozzászokna, hogy ott szuszogunk mellette. Így ha erőt tudok venni magamon és ébren tudok majd maradni a szopik után, akkor vissza fogom vinni az ágyikójába.
Csajos tébolyulatKépKépKép Bírsz ám írni olyanokat!Kép De milyen igazad van!Kép

Puszi és jobbulást! Vagy már kigyógyultál, csak én vagyok figyelmetlen?

Orsi

avocado

Hali,

Manó már gyógyulgat, láza nincs szerencsére csak az orra folyik, alig kap levegőt és még köhög.

Rita,
Képzeld kb 4 éve mi is voltunk ott abban az Appartman hotelban de mint fizetővendég. Már amikor felraktad az első képeket akkor kiszúrtam csak nem volt időm írni. Nekünk is van hasonló üdülőjogunk Cserszegtomajon, ha valamikor megunjátok Bükkfürdőt cserélhetünk Kép Hiszti: Nálunk is ez megy még mindig h amint beteszem az ágyba, sírás rögtön aztán még el lehet terelni a figyelmét az állatos könyvekkel de amint azokat megnéztük és már tudja h jön az alvás megint felpattan és sír. Most én is inkább felveszem és ringatom mondván h beteg csak azon kesergek h ez napról napra tovább tart. Na meg ő nem olyan h majd kinővi. Azt vettem észre h nála mondjuk 3x csinálok valamit és már megszokta. Persze ez csak arra igaz ami nekem rossz. És tényleg igazad van abban h sokkal jobban tud sírni mint régebben. Ha most kellene leszoktatnom a szopiról ezt már nem bírnám hallgatni. Igaz az az altatásos könyvem is ezt írta h 1 év felett már inkább ott kell ülni mellette. Kipróbáltam azt is de ő ugyanúgy üvöltött mintha bennt sem lettem volna a szobában.

Andrea,
Köszi a honlap címet, átböngészem. Most várakozó állásponton vagyunk, dokinéni abbahagyatta a kenőcsöt és szerinte le fog száradni. Hát várom Kép

Nanda,
Örülök h már jobb paszban vagy bármi is volt a rosszkedved oka Kép

Meske,
Hát elég szörnyű íze van ennek a hagymateának de manó megitta KépMilyen autót néztek?

Orsi,
Hogy van Gergő füle?

Eszter,
Milyen ez a készségfejlesztő könyv? Bizti szép lesz a szoba Kép Hiányoltam a kormeghatározást a babóról Kép

Képzeljétek az előbb hívtak a cégemtől h lesz csoportépítő tréningje a "részlegemnek" jövő szombaton és vasárnap és h van-e kedvem elmenni. Gyorsan felhívtam Apát és kaptam kimenőt. Nagyon örülök mert megyünk Kehidakustányba egy kicsit fürcsizni és szaunázni. Már alig várom Kép

üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Csak gyorsan, megyek "elpusztulni"!

Kostyika!
Füzesi Zsuzsa rajzaival készített könyv, amiben vannak mesék, versek, játékötletek, mondókák. Csupa olyasmi, amik az oviban is vannak és tanulnak a gyerekek. Olivérnek a képek tetszenek nagyon. Megnéztem a mostani gyerekkönyv kínálatot, de általában mondhatom, ami árban elérhető annak (bocsánat, mert biztos van akinek tetszik) pocsék az illusztrációja. Ezért vettem egyet, amiben fotók vannak, az viszont még nem köti le. Így nyúzzuk ezt!Kép
Tök jó, hogy gondolnak rád! Hátha a családépítésben is hasznos tippeket kapsz, hiszen alapvetően az is egy csoport! Csak tessék csoportosulni!Kép

Orsi!
Már jól vagyok, csak az maradt, ami Hagymácskámmal jár. Ha tehetném a maradék hónapokra kitenném a gyomromat pihenni, mert ez elég gyötrelmes jelenleg. tartok tőle, ez nem csak az első harmadban marad velem!
Jobban vagytok?
Alvás
mi eleve így is akartuk. Nem mondom, amikor Apa nincs itthon, vgy egyébb extrém helyzet van, szívesen bebújnék csemete mellé z ágyba (bár végülis kétszer meg is tettem, de harmadszorra tartok tőle leszakadnánk a rácsosággyal!Kép), de most, hogy új szobája lesz, felnőtt ágyat kep, és NINCS MENEKVÉS!Kép
Azt hiszem neked sokkal nehezebb lesz átszokni, mint neki, ezért mégegyszer mondom gyorsan azt a tesókát! Még a végén ránőssz a fiad fejére!KépKépKépKépKép!
Persze zért néha nekem is jobb lenne, ha kicsit látványosabban ragaszkodna hozzám a fiam, de ez van. Õ már csak ilyen kis önálló. De ne panaszkodjak, hiszen épp most kezd olyanokat csinálni mint, spontán babapuszi, vagy odabújás, az ölelésről nem is beszélve! Hihetetlen mennyire jól esik az ilyesmi, és leginkább tényleg azért mert teljesen magától jön. Feláll játék közben és ad!Kép

No most már tényleg megyek kiszenvedni!

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

SziasztokKép

Nagyon gyors leszek, mert még filmet akarunk nézni.

Beszéltem ma Lindával, jól vannak, csak Gergő nagyon rosszul alszik és Lindának nincs ideje jönni. Atomanti pedig még jobban atomkodik, amióta ovis.

Andi
Gergő füle nagyon remélem, hogy javul! Holnap megyünk a fülészetre.
KimenőKép
Manócskádnak továbbra is jobbulást! Legalább már láza nincs!

Többiek???

PusziKép

Orsi

avocado

Szia Eszter!

Sajnálom, hogy "elpusztulsz"!Kép Hátha mégiscsak elmúlik! Fő a pozitív gondolkodás!Kép
Együtt alvásKép Tegnap kicsit korábban kelt először és utána visszavittem, de rá 1 órára már fent volt, így jött közénk, mert szerintem semmit nem aludtam volna. Sajnos most meg kell várnom, míg ezek az egyszerre jövő fogacskák kibújnak, mert ezek miatt most megint rosszabbul alszik.Kép
Milyen ágyat vesztek Olivérnek?
Különben mi is így tervezzük, hogy ha majd jön a tesó, akkor Gergő megy a másik gyerekszobába, azt már berendezzük Neki olyan igazi gyerekszobának, mert ez még babaszoba.Kép

Na, tényleg megyek!

PusziKép

ORsi

avocado

sziasztok,

csak bejelentkezem, a takonykórból kilábalva.
Levi még mindig taknyos, de már a vége fele járunk.
Eltörtem az orrszivót :-( ajánlotta egy ismerősöm pont enmrég, hogy létezik műanyagos is, meg is kérdeztem a gyógyszertárban, ez egy kék dobozos cucc, kicsit másképp néz ki, mint a csöpi. De a gyógyszertáros azt mondta, az üveg jobb, bár törékeny. Elbizonytalanodtam. Van erről tapasztalat, vagy tanács?!

Eszter, Olivérnek saját ágy? gondolom, akkor nem rácsos. Nem kicsi még hozzá? milyen?

Andi,
nekem valamit, mert már nagyn kell. Opelt.

na mentem is

Rita, köszi a képeket, meg a web cimet.

Mese

ps. megint egyedül vagyok itthon. Illetve a kis pasimmal :-( de holnap este jön apa :-)

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok!

Lili meg alszik. Ma is kihagyta a reggeli tejecsket. Erdekes.
Kibujt a jobb also ragofoganak a csucsa. Talan ezert is jok most mar az ejszakak es alszik igy a Lili.

Orsi: igen, nagyon jo az ingyenszallas. Jo ha van ilyen. Hala nagymamainknak. Kép

Andi: csererol felolem lehet szo, bar ebbe edesanyamnak is van egy-ket szava. Kép Cserszegtomaj merre van? Sose hallottam rola. Van ott valami?
Lilit nem kell ringatni ha elalszik. Csak a mellkasomra teszem es par perc mulva mar alszik is. De tegnap is elkezdett nagyon izegni-mozogni, hogy kenyelmetlen neki, es amikor betettem az agyaba, mar aludt is.

Eszter: nagyon szep lesz Oliver szobaja. Majd kuldjel rola kepet. Az uj joveveny hol fog aludni az elejen?
Lili is a sajat agyaban erzi jol magat. Szuletese ota kulon alszik a sajat agyaban. Neha en is kesztetest erzek, hogy mellebujjak, de tekintve az en kiloimat az agy biztosan leszakadna. Kép
Lilinek a kutya es cica a kedvence. Mindenhol azt mutogatja.
Olyan edes Lili mikor a pillangot mondja. Az l betunel kidugja a nyelvet es jatszik vele, igy vegig se mondja a szot. Kép Ha kerdezzuk "Mi ez?" a pillangora mutatva, mindig mondja, hogy pil es az "l" betunel kidugja a nyelvet. Kép
Lilinek a kedvenc konyvei az allatkaim sorozat. Ez egy 15x15 cm-es konyv, de hosszura kihajthato. Tobb fajtaja van. Nekunk mindegyik megvan. Egesz nap kepes ezeket a konyveket bujni, mutogatva az allatokra es amelyiket tudja kimondja, amelyiket nem kerdoen nez ram. Kép
Lilinek olyan agya van, hogy atalakithato a racsos agya normalis aggya. Szoval kesobb at fogjuk alakitani neki. De meg korai lenne. Leesne rola. Kép

Mese: nekunk muanyag van es nagyon jo. Nekunk a gyogyszertaros is ezt javasolta.

Na megyek.
Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

Rita!
megmondanád a tipusát? hogy az- e, amit láttam. a gyógyszertáros csajszi azt mondta, hogy ha van trutyi, belemegy a műanyagcsövébe, és az üvegesnek van jó kis gyüjtője. szóval elég guszta igy is..
ja, 1700 ft volt.

várom a választ. ma megyek megvenni azt is.
puszi

Mese
ja, Kehidakustyánról nekem termál, vagy wellnes fürdő ugrik be, mostanában kezdték felkapni.. jól gondolom?!

babafalva.hu vonalzó
meske

Hali,

Rita,
Cserszegtomaj Hévíz és Keszthely között van egy kis falu. Ez a hely egy különálló appartmann-falu, igazából nem is a faluban van. Nagyon szép, különböző házak vannak benne. A miénk is egy egyszobás kis lakás féle, fürdővel és konyhával. A központi épületben van medence, szauna, pezsgőfürdő, konditerem, étterem, kisbolt. Van még lovarda, állatsimogató, teniszpálya és kinti medence. Bár a mi hetünk márciusban van ezért a kinti medencét feltöltve még nem láttam Kép Lehet kirándulni Keszthelyre és Hévízre és a fönt említett Kehidára is. manó is egyre jobban szereti az állatos könyveket, szintén kutya-macska párti illetve még a kacsa is kedvenc. Most kapott egy mosómedve bábot anyutól, azt nyúzza ezerrel. Szerencsére a nappali alvása visszaállt arra h megebédel és utána lerakom az ágyába, befordul a fal felé, énekelek egy kicsit és alszik. De az estinél maradt a cirkusz. Szóval nem értem h nappal el tud aludni és este miért nem? Ráadásul pár napja felkel 5-6 között, rángatja a pólómat h szopizni akar de utána legalább jutalmul visszaalszik hiszti nélkül kb fél 8-ig.

Meske,
Jól tudod ez egy termálfürdő és azért megyünk oda mert oda szállítottunk anno szivattyúkat és mindig hívtak minket h nézzük meg. Én már voltam egyszer és nagyon tetszett. Vannak kinti és benti medencék, örvényfürdő, szaunák stb. Hasonló mint amilyen képeket Rita tett fel Bükfürdőről. Nekünk is műanyag orrszívónk van, Baby Nova azt hiszem és szerintem jó. Tegnap én a Coraban 700 ft-ért láttam a műanyagokat. Nekünk is Opel Vectrank volt még tavaly de aztán eladtuk mert túl nagy volt nekem Kép Én a kis kocsikat szeretem Kép

Orsi,
Mi volt a fülészeten?

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Mese!

Amennyiben még az orrszívóról van szó, nekem is műanyag van, és ha rengeteg trutyi van, akkor sem megy bele csövébe. Viszont kitisztítani csak úgy tudod a trutyit, ha átfolyatod "felhígitva" a csövön. Nekünk egész jól néz még ki, pedig már 16 hónapja használatban van néha-néha. A típusát nemtudom sajna a doboza már nincs meg...

Megyek, szétrobban a fejem. Kép

Pussz!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

köszönöm a gyors válaszokat, tegnap voltam corában, de persze a kinnti gyógyszertárban néztem meg, és kicsit drágállottam, mert az üveg is max 1200 volt.. bennt eszembe se jutott megnézni hogy van- e, úgy kapkodtam. fullra pakoltam a kocsit, borzasztó összeget fizettem, és el is felejtettem néhány dolgot. Viszont akciós a pelus, mega- giga méretben, ha érdekel v.kit. (mármint hogy a csomagolás mega)

na akkor marad a műanyag :-)

kocsi: hogy miért nem most adjátok el?! astra, vagy vectra érdekelne, de pőersze nem törött, meg gyanús (annyi van belőle), meg céges volt, meg ilyenek. Nálunk csak közepes kocsi jöhet szóba, mert ha nagyobb túrára megyek, orzom el rögtön a férjemét, és ő nem akar kis autóba beülni, brr.. pasik. na meg majd épitkezés, kell az autó, babakocsinak be kell férnie, és ha még be is vásárolok, már igy is gond :-) (nekem is volt vectrám, 1,6- os, férjem régi céges autója, imádtam, ment mint az állat :-) még a Hungaroringen is voltunk vele egyszer céges rendezvényen :-)

na folyt a főzést, aztán meg menet ferihegyre ebben a közlekedésre képtelen városban, és még be kell ugranom ide- oda.

puszi
Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

SziasztokKép

Mennem kéne zuhanyozni, de egyedül vagyok itthon Mókuskával és ilyenkor mindig parázok, mert általában ráérez és akkor ébred fel, amikor beállok a víz alá.Kép Viszont Apa "mulatni" ment a sógorommal az uncsitesó érkezésének örömére és tuti nem bírom kivárni, míg hazaér!

Andi
Köszi, hogy kérdezted! Szerencsére dokinéni nagyon szépnek találta Gergő fülét és a szívásnál is alig jött valami. Hétfőn még menni kell kontrollra, de megnyugodtam, hogy jól van a kicsikém! Szerencse, hogy van ez a fülmelegítő sapink, így azzal hamar rendbejön!

Mese
Sok szerencsét a kocsivásárláshoz! Azért nézessétek meg szakemberrel is, mi még vagy 8 éve egyszer jól befürödtünk egy használt kocsival.Kép
Orrszívó: csatlakozom a műanyagosok táborához!Kép Mi is használtuk már jócskán, a csőbe soha nem ment bele a trutyi, csak a nagy gyűjtő részbe és onnan simán ki lehet mosni. Még úgy is, ha véletlenül beleszáradt, mert csak beáztatod egy műanyag edényben és utána a csapnál kimosod. Ez kb.1000 Ft volt, 1 éve vehettük. Én tuti nem vennék üveget, ezt annyiszor leejtettük már, hogy az nem igaz, ráadásul Gergő is nagyon szereti megkaparintani.Kép A márkájára már nem emlékszem, de kék doboza volt, azon valami fotóval, vagy rajzzal és magyar gyártmány.

Rita
Örülök, hogy jobban alszik Lili! Nekünk is volt 1-2 jobb éjszaka, de megint jön valamelyik fogacskája, így ismét lóg a "szeren" hajnalban.Kép
Lili dumáiKép Nagyon édes lehet! Gergő még mindig csak a saját kis nyelvén karattyol, de hihetetlen, hogy mindent, de tényleg mindent ért! És néha csinálja is, ha valamire megkérem. Mikor van hozzá kedve.Kép Õ is mindenre mutogat, de valamiért nem akar szavakat mondani. Pontosabban dumál ezerrel, de csak Õ tudja mi mit jelent.Kép

Ma voltam vásárolni bodykat Gergőnek, mert már mindent kinőtt, nem tudtam mit ráadni és szuper jókat vettem a Mária nagykerben! Sapik is voltak jó nagy választékban, abból is vettem kettőt, így már nyugodtabban nézek a hidegek elébe.Kép
Ja, vettem egy olyan bodyt, amire az van írva: "Akkor is nekem van igazam!" Kép

Na, megyek a víz alá.

Jaj, majdnem elfelejtettem!
Ma beszéltem Zitával és jól vannak, csak iszonyúan el van havazva, egy kisebb lakásátalakítás után, így nem jut ide. De mindenkit puszil.

Én meg voltam ma a dokimnál és semmi gond velem, babó sincs még a pocakban, viszont van végre peteérésem és pont most vagyok félidőben. Így én is várhatom kedves régenlátott nőiességem bizonyítékát.Kép Viszont megint szóba került a szopi alatti babavárás (végül is ezért beszéltem Zitával, hogy megnyugtassonKép) és a doki nagyon köti az ebet a karóhoz. Úgyhogy kíváncsi vagyok, hogy fogadja majd, ha sikerül a kistesó! Azért remélem nem lesz annyira vaskalapos, hogy el sem vállal! Itt az ideje, hogy legyen a praxisában egy szoptatós várandós kismama is, nem igaz?Kép

Na, most már tényleg megyek a víz alá!!!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Ja!
Nézzétek már meg a kismama újság fotó oldalát, ahol a beküldött fotók vannak. Ott van Mókuskám is!Kép

Azóta készült egy másik cuki fotó is, csak most a hintában aludt elKép

Kép
Kép
Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Hali Lányok!

Csak egy gyors bejelentkezés!

Kicsilány apjával a Szépasszonyvölgyben van, én takarítottam itthon. Kép

Nagy-nagy szorítást szeretnék kérni! Most megyünk megbeszélésre egy céghez, ugyanis házat akarunk építeni. Azért kellene szorítani, hogy kijöjjön a ház annyiból, amiennyiből mi gondoljuk! Kép

Köszike, szaladok!

TimiKép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

SziasztokKép

Sehol senki?Kép

Timi
Nagyon szorítok Nektek! Kíváncsi vagyok, hogy sikerült-e annyiban megegyezni, mert nekünk tavaly egész más összeg volt a fejünkben, mint ami végül lett, de végül úgy döntöttünk, hogy ha jót akarunk, akkor a drágábbat kell választanunk. Remélem Nektek is sikerül az építkezés! Nagyon jó dolog a kertes ház!Kép

Képzeljétek, tegnap voltunk Újpesten babaruhja börzén és tök jó dolgokat vettem Gergőnek, anorákot, hálózsákot, szóval már szinte minden megvan a téli időszakra. Már csak csizma kell, meg esetleg mégegy hálózsák jó lenne, mert néha nem elég a kettő.Kép Azon gondolkodom, hogy elmenjek-e a novemberi börzére? Nem tudjátok ott mennyivel szokott olcsóbb lenni a pelenka?
Találkoztunk Anikóékkal is, Õk már árultak is. Hihetetlen jól néz ki a csaj! Nem tudom, hogy csinálja ennyi alvás mellett!

Most mennem kell.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

Csak beszaladtam szolni, hogy a Kismama ujsagban ismerosre bukkantam, olyan aranyos kep van benne, nezzetek meg!!!!Kép
Majd igyekszem jonni bovebben is, puszi:
szoszi
szoszi

Szia Szöszi!Kép
GYEREEEE! Annyira hiányzol és a többiek is!Kép Úgy sajnálom, hogy a régi jó kis csapatunk ennyire szétszéledt!Kép Én próbálom itt tartani a frontot, de nagyon reménytelen a dolog.Kép
KépKép

PusziKép

Orsi

avocado

Orsi!

Megkérdezhetem, hogy a Ti házatok könnyűszerkezetes, vagy tégla? VAgy miből van? Kép
Én nem nagyon hiszek a könnyűszerkezetesben. Eddig azt mondták, hogy rosszul szigetel nagyon. Kép

Megbeszélés áttéve mára. A telek talán már megvan, még barátkozunk vele. Nehéz telket találni, mert egy másik párral építenénk, persze külön házat, csak egymás mellé, és így kicsit leszűkül a telekkínálat. Most találtunk egyet, aminek 33 m az utcafrontja, lehet rá két házat építeni, de sajna meghalt a tulaj, így most hagyatéki tárgyalás lesz...van öt testvér, szóval lehet, hogy még lesz kavarás...

Esetleg ha tudnál a házépítésről infóval, figyelmeztetéssel, mit ne? mit igen?...szolgálni, azt megköszönném!Kép

Puszi mindenkinek!
Timi

Kép

Kép

Kép

Kép

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi
Először is szuperek a képek lánykádról!Kép Annyira kis csini!!!Kép
Ház: a miénk könnyűszerkezetes. Nem tudom kitől hallottad, hogy nem szigetel jól, mert pont, hogy jól szigetel, nekünk a legnagyobb gázszámlánk tavaly télen, amikor Gergő miatt ezerrel ment a fűtés 18.000 Ft volt. De ebben főzés, fürdés, minden benne van. Szóval a téglánál jóval gazdaságosabb fűtésileg! Mi pont ezért ilyet csináltunk. Viszont a párom előtte mindent elolvasott erről, amit csak a neten talált! Ott akadt rá a mi kivitelezőnkre is és meg kell mondjam ilyet szerintem az országban nehezen talál az ember! Ott kezdődött, hogy Õ nem kért előleget, hanem a végzett munka után fizettünk! Amikor az alapokat csinálták, akkor már elkezdték, amikor elkérte az anyagköltséget és csak mikor teljesen kész volt, akkor a munkadíjjat. volt egy ütemtervünk, abban benne volt mennyi az anyag, mennyi a munkadíj és mindíg úgy fizettünk, hogy a következő szakasz anyagdíjját és az előzőleg elkészült szakasz munkadíjját. Nagyon korrekt volt, segített bizonyos dolgokat olcsóbban bezserezni és a garanciával sem volt gondunk, mert mikor volt 1-2 csapon csöpögés a tömítések miatt, azonnal jöttek és megcsinálták. 1-2 belső ajtónk elhajlott, azt most fogják kicserélni. Õket bátran merem ajánlani, nagyon jól dolgoznak és megbízhatóak. Viszont Õ nem a 10, hanem a 15 centis szigetelésű falat csinálja, így ezen a házon nem is látszik, hogy könnyűszerkezetes! Ja, és eleve ő úgy indított, hogy volt 3 referencia is, amit megnézhettünk és mindenhol dícsérték. A másik cég, akitől még árajánlatot kértünk, semmilyen referenciát nem tudott mutatni és az ő költségvetésük tök hiányos volt. A mi kivitelezőnkén az utolsó csavarig minden rajta volt. Ja, és neki is ilyen háza van, meg is néztük, az övé ikerház és ugyanilyen könnyűszerkezetes. Ha érdekel, szívesen megírom az elérhetőségét.

Többiek sehol?Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Hali,

Orsi,
Láttam Gergőt a biciklin, nagyon édesKép

Eszter,
Van egy kis probléma. Nov 19-re te betöltöd a 18.hetet? Mert ezt a feltételt a 4D-hez csak a mostani Kismamában írták.

Timi,
Nagyon szép a lányod és nagyon csini főleg a második képen.

Többieknek üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Itt is egy elveszett Kép
Olvaslak benneteket becsületesen csak kicsit rossz kedvem volt,mert Robinak nincs munkája és eléggé le voltam lombozódva.
No meg a babanet sem műxik rendesen néhaKép
Mese!
Nekünk műanyag orrszívónk van és lehet hozzá kapni kicsi kefét is,amivel egyszerű kimosni.én anno a Mini Manóban vettem pár száz forint volt.
Szerintem tök jó Kép
Orsi!
Karcsi lába hogy van?Sokat kell neki gyógytornára járni?gergő meggyógyult mit mondott a dokinéni?
Eszter!
biztos szép lesz Olivér szobájaKép
Hagymácskád hogy van?
Én úgy imádtam állapotosnak lenni,igaz nem volt semmi bajom,csak 2x hánytamKép
Ma megyek postára és küldöm a cdt,ami itt hever már hetek óta Kép
A gyerekkönyvekről nekem is meg van a véleményemKépvan olyan könyvünk melyben nem csak a grafika hanem a szöveg is iszonyat("búgó hangon szól a tündér:furulyádon hívtálengem ,mért szomorkodsz kedves legény?nyájad vesztetted el talán?")..Még helyesen sm tudnak írni Kép
Jerry!
Mi van veletek írjál magatokról pár sortKép

Rólunk annyit hogy Míra kis duracell nyuszi,egész nap jön-megy intézkedik,dumál,pakol,lépcsőt mászik,hammázikKép
Kibújt még két fogacskánk,most már felül van öt alul meg háromKép
Tegnap voltunk a gödi Pólus Hotelnél kápolnaavatáson.Mírával sétáltunk hatalmasat,láttunk pacikat,nyuszikat,birkákat.hoztak neki cicát is akinek úgy meghúzta a fülétKépSzegény menekült előleKépMeglátta a medencét és nem érdekelte h. én otthagyom ment oda és bele akart meni.Alig bírtam elhozni.
Meg sikerült megbeszélnem a ref.lelkésszel hogy Mírát a dédnagyapja keresztelje meg.Nagyon örültem hogy belement a közös Istentiszteletbe már csak az időpontot kell kitalálniKép
Megyek mert már apa nme bír vele
Pusz Vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

Orsi!

Ezer köszi, mail ment, minden érdekel! Ha olyantól hallom, hogy jó a szigetelés, aki ilyen házban lakik, akkor elhiszem!!!Kép

Brutális káromkodások hagyták el a számot az utóbbi két napban, de mindjárt fel is robbanok!

Egy köcsög ******* ebben a házban 11-13-ig kalapál, és veri a radiátort! Tegnap is, és most is!Kép A gyerekem kb. 11.30-tól szokott 14-14.30-ig aludni. Ehelyett szegénykém tegnap is egy óra alvá s után üvöltve kelt fel.Kép MÉg most bírja, de nem tudom meddig, de ha felébred valakire rátöröm az ajtót!Kép

Bocsika, ki kellett írnom magamból mert tényleg felrobbanok!Kép

Pussz!

Timi

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?