Sziasztok!
Még élek! ontosabban minden napot túlélek!
Strapás így egyszere, hogy Apa elment dolgozni, hagymácskám masszívan amortizál, Olivér pedig megkezdte a hisztikorszakot, amit valószínűleg a rágófogak okozna!
Így most aztán van gyerekflügyelet, házimunka és munka, holott legszívesebben merednék a plafonra és elmélkednék, vajon hányunk, vagy nem hányunk?!
Olivér popsija kezd helyrejönni, ahol nagyon felmaródott kicsit pörkös, de a zacsi már gyönyörű ahhoz képest amilyen volt. Még adom neki a Smectát, mert úgy látom anélkül még híg lenne k@ki( jaj csak szaga ne lenne!!! Eddig sosem volt gondom, de most...
), és a Sudoval is szorgalmasan kenegetem.
Végre eszik rendesen, mert pár napja nagyon nem akart, most megint van estére pimpitakaró pocija!
Látom, hogy a jobb felső örlő is piros dudort nyomott már magának, de még eltart amíg kibújik. Az lesz a 8. fogunk! Alul még mindig csak a 2 középső van.
Egyébként jó kedvű és élénk, csak a nyála indul be időnként nagyon, főleg estére, akkor tocsog a ruhája is.
Rita!
Kitartás ezekhez a szép hosszú napokhoz!
Olivért is kivittem én is így tegnap, bár inkább magam miatt, mert én voltam a hisztisebb!
Nálunk most a cica, bocsánat TITA a sláger! Hihetetlen micsoda türelme van a jószágnak macska létére! Én már tízszer megkarcolgattam volna a gyerkőc mancsát, ő meg csak fekszik és tűr. Legrosszbb esetben fenyegetőzik egy kis morgással, amikor már ráncigálja a farkát tőből, és ha nem elég, elvonul fedezékbe, vagy kikéreckedik. Én hamarabb türelmem vesztem, mrt újításként felmászik a kanapéra és a lábával rugdossa, na azért nem, lökdösi a cicát, ilyenkor legorombítom és elviszem onnan. Ha simogatja ( a maga módján persze) mindig megdícsérem, de még van mit tanulni.
A repülőt mi is régóta mutogatjuk, mert innen látni egy légifolyosót, így van mit néznie.
Orsi!
Cukkini recept tetszik!
Szegény párod! Csőstöl! Hamár így, legalább ti ne kapjátok el!
Timi!
Lánykádnak is van virágpárnája látom! Olivérnek a Nagyinál van, azzal szoktak csatázni!
Suli! Szekrényugrás!!! Jajjjj! Én nagyon szerettem és még szeretnék is ugrálni, bár inkább magasat mint szekrényt! Azon csak a zsugorkanyart tudtam megcsinálni, mert akármennyire is nem akarta megérteni a tanár, nekem rövid a karom ahhoz, hogy átférjen közte az altestem! Ráadásul ki sem tudom nyújtani a könyököm egyenesre. Ez van.
Azért jópofa lehet a tornaóra! És még csak el sem lóghatod, hiszen most már felnőtt vagy és a magad akaratából tanulsz blablabla... azért a tornaóra nekem kcsit nosztalgia! Hogy milyen hosszú ciklusai voltak a lányoknak!!!
Manóci!
Nagyon csini fülbevalója van lánykádnk! Én még csak most vettem észre!
Kezd javulni a popsi, bár még nem tökéletes!
Remélem többet egyikünket sem fog megkínozni hasonló!
Meske!
Repülő!
Még sokáig nem fog emlékezni sokmindenre tudatosan, de a magvakat azthiszem ilyenkor lehet a legjobban elvetni!
Sziasztok!
Eszter (7+2, ezt most muszáj volt!
)